Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 06. 16. szombat 23:47  #429
jocófx jocófx
Sziasztok!
Megismerkedtem egy aranyos lánnyal és már 2 hónapja járunk.Szóba került a szex és az orális szex is.Ő nagyon szeret szopni de nem szereti ha a punciját nyalják, mivel egy születési rendellenesség miatt hiányzik az egyik szeméremajka és ezt szégyelli.Én viszont nagyon szeretném Őt a számmal is kényeztetni.Hogy tudnám Őt rávenni, hogy engedje?Engem nem taszít a dolog bár még sose találkoztam olyan lánnyal akinek szintén hiányzott a szeméremajka.
2007. 06. 16. szombat 18:05  #428
musiker musiker
Én imádom kinyalni a nejem punciját akár viszonzás nélkül is!!!Gyakran így kezdjük a szexet hogy én kinyalom 1-2-szer és utána sokkal nagyobbat élvez szex közben.Nem mondom utána alaposan "megbosszulja"!!!
2007. 06. 16. szombat 17:12  #427
gabici gabici
valóban nehéz olyan partnert találni, aki jól csinálja, de ha valaki figyelmes és türelmes, akkor nincs baj. abban viszont tévedsz, hogy egyik nő tudja, mi a jó a másiknak. kb 4 lánnyal feküdtem le eddeig, de egyik bénább volt, mint a másik. egyébként pedig nekem egy combhoz dörgölőző borostás férfiarc már fél orgazmus. smile
2007. 06. 11. hétfő 09:48  #426
sotibi sotibi
Pont ezt írtam. A csajok megbocsájtják, ha a férfi a farkával kevésbé ügyes, ha a pasi jól és ügyesen kinyala őket. Állítólag nem mindenki nyal jól, puncit, de gondolom ha valaki sokat fagyizik, akkor tud edzeni, gyúrni. Nő a nőnek azért tud minden esetben jól nyalni, mert ugye Ő tudja, hogy neki mi lenne a jó. A férfiak is meg tudják tanulni a csíziót, csak figyelni kell a partner reakcióira. Az biztos, hogy az izgatási időszakban variálni kell a irányt, a tempót, kalandozva másfele, akár a popsi fele, de amikor az orgazmus közeledik, és remegni kezd a gyönyörű női test, akkor ritmusosra, és a legérzékenyebb pontra koncentrálva kell nyalintani, ha lehete puha nyelvvel. A legjobb pilanata a aszretkezésnak, amikor a Nő lenyúl a lábai közé, és a combjai közé beszorított fejemet még szorosabban a puncijához húzza, és magatehetetlenül élvezi az orgazmust. Ezért érdemes élni.
2007. 06. 11. hétfő 03:58  #425
bolhab bolhab VIP
Mindkettőt szeretem ha nyalnak és ha nyalhatok
2007. 06. 08. péntek 11:54  #424
sotibi sotibi
Nincs annál jobb és izgatóbb, mint amikor a nő combja között érezi, hogy hamarosan hozzáér a nyelvem a csiklójához. Öröm érezni, ahogy remegve várja, hogy végre benyaljak ajkai közé, és nyelvemmel körözzek a csiklója körül. Imádják, ha elkalandozok egyéb tájakra is, és hatalmas sóhajokkal honorálják a visszatérést az ajkak közé. Amikor a nyelvemmel mélyen belenyalok a már forró és nedves punciba, kezdetét veszi a remegés, és hamarosan jön az első orgazmus, ami a második előjátéka még csak. Picit pihenni kell, és egyéb tájak simogatásával levegőhöz kell juttatni a hölgyet, mert az orgazmus után érzékennyé válik nagyon de hamarosan lehet kezdeni a következő ostromot. Finoman puha nyelvvel lehet indítani a punci rohamozását, majd az ujjakkal finoman behatolva a G pontot izgatva jöhet a következő orgazmus. A második orgazmushoz kicsit több türelem kell de cserébe hosszan élvezhetjük a női test tehetetlen remegését az orgazmus hullámainak verdesése közepette. A harmadik-negyedik orgazmus innen már pillanatok alatt megérkezik, csak a nyalakodást sokkal finomabban lágyan kell végezni.
Azt nem hiszem, hogy van olyan nő, aki egy ilyen akciót követően lemondana az ilyenfajta örömről, tehát ha az első alkalmat megelőző tiltakozást legyőzi a férfi, és igazán jól kinyalja a nőt, akkor legközelebb nem lesz tiltakozás az biztos.
2007. 06. 08. péntek 01:48  #423
kandurmarci kandurmarci
Ez a legcsodálatosabb. Farawaynek biztosan nagyon kellene, szinte reszket érte, hogy valaki eljuttassa így a csúcsra. Szinte pánikba esett emiatt. Én jelentkeztem neki, hogy szívesen megteszem, jól is tudom csinálni, ebben biztos vagyok, de ő azt válaszolta, hogy más korosztály. Sajnálom. Csakhogy ez nem attól függ, ki hány éves. Illetve, az idősebb férfiak biztos, hogy jobban tudják.
2007. 05. 31. csütörtök 22:54  #422
Szu Szu
Tudod, ez nálunk is így van... szinte az esetek 95% ban én így elégítem ki. Nincs vele baj, imádom egyszerűen kívánom, de én is igényelném, mert izgat is meg persze jó is. De ő nagyon ritkán csinálja. Igazából én azt a választ kaptam hogy nem szereti annyira, Hmm... de hoppá, mikor csinálja egyszerűen majszolja, felfalja, s abba se hagyja... Nah erre varj gombot! smile Ez mitől van?
(Ez egy válasz kacsaba üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 05:18
No itt egy jo tema! Az en kedvesem nagyon nehezen fogadta el a nyalast, meg nehezebben a szopast! Lassan eljutottunk ahoz, hogy a nyalast az esetek 80%-nal szinte koveteli! Ezzel nincs is baj! En is imadom a csupi lucskos punit, es nagyon felizgat! A baj most jon! A dugasok 5%-nal szopja meg az enyemet! Nos ez miert van? Mondtam neki, hogy imadok adni, de kapni is! Hat ez az arany!
2007. 05. 31. csütörtök 05:18  #421
kacsaba kacsaba
No itt egy jo tema! Az en kedvesem nagyon nehezen fogadta el a nyalast, meg nehezebben a szopast! Lassan eljutottunk ahoz, hogy a nyalast az esetek 80%-nal szinte koveteli! Ezzel nincs is baj! En is imadom a csupi lucskos punit, es nagyon felizgat! A baj most jon! A dugasok 5%-nal szopja meg az enyemet! Nos ez miert van? Mondtam neki, hogy imadok adni, de kapni is! Hat ez az arany!
2007. 05. 31. csütörtök 00:43  #420
Kishenceg Kishenceg
így van!!!
2007. 05. 30. szerda 23:45  #419
Törölt felhasználó (88445) VIP
Imádom nyalni a párom izgató kopasz punciját,közben az ujjaimmal is besegítek vagy a kedvenc vibrátorával,nagyon szereti.A puncinyalás az egyik legjobb dolog.
2007. 05. 28. hétfő 20:32  #418
BabySilver BabySilver
Pedig van ilyen. Partnerszámot nem tudok mondani. Korom 19.
Egyszerűen máshogy vagyok felépítve. Ezer más dolog juttat akkora élvezethez,mint a legtöbb nőnek a nyalás. Kis nyak-elszorítás,pár pofon nekem inkább bejön,lehet kicsit aberráltnak sikerültem,de a lényeg,h a mostani partnerem tökéletesen tudja minden porcikámról,mit tud belőle kihozni! smile
De nem akarok offolni
2007. 05. 28. hétfő 20:25  #417
Tozso01 Tozso01
Nekem még lenne 1-2 kérdésem.Hány partner volt,és a korod.Csak mert nehézelhini hogy nem megy
(Ez egy válasz BabySilver üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:27
Nem,mert soha,senkivel. Nem vele van a "gond",hanem velem...Nekem az ujjazás az,ami másnak a nyalás.AZT nagyon tudom élvezni,ha jól csinálják.
2007. 05. 28. hétfő 19:27  #416
BabySilver BabySilver
Nem,mert soha,senkivel. Nem vele van a "gond",hanem velem...Nekem az ujjazás az,ami másnak a nyalás.AZT nagyon tudom élvezni,ha jól csinálják.
2007. 05. 28. hétfő 19:10  #415
LFA LFA
BabySilver: Nem lehet, hogy a partnered technikájával van a gond? Az én kedvesem imádja, ha játszadozom a csiklójával. Persze nagyon érzékeny pont, ezért csak óvatosan szabad bánni vele!
2007. 05. 28. hétfő 18:25  #414
BabySilver BabySilver
Én nem vagyok oda a nyalásért,egyszerűen úgy életbe nem tudnék elmenni.Ha néha elkezd jó lenni,annak is hamar vége,és már kifejezetten zavar,ha hozzányúlnak. És ez így nagyon rossz,mert nekem is szörnyű lenne,ha partnerem nem engedné,h szopjam. shakehead
2007. 05. 27. vasárnap 08:38  #413
MmePrune MmePrune VIP Admin
(nappaliból áthozva charlotte gyűjtése smile )
Szakirodalom: A tökéletes nyaláshoz vezető út
A nőknek időt kell hagyni, hogy ellazuljanak. Csókolgassa, harapdálja partnerét, nyalogassa, szopogassa a száját, a melleit, fedezze fel a testét a lábujjaktól a homlokáig. Meg fog lepődni mennyi apró, érzékeny kis erogénzónát talál. Tudta például, hogy a térd hátsó része milyen fogékony terület? Próbálja ki. Érdemes figyelni arra, hogy mikor nyelvével lejjebb kalandozik a nő testén, akkor se vonja be a csiklót az előjátékba. Nincs izgatóbb a várakozásnál.

A gyenge pont
Hogy milyen pózban csinálják, a fantáziájukon múlik. A nő fekhet a hátán, térdelhet kutyapózban, állhat a kádban, a motorháztetőnek dőlve vagy ülhet a konyhapulton. Vagy a férfi arcán.
A honlap egyik férfi olvasója azt javasolja, érdemes a csiklót a gát környékéről indulva lassú, finom nyelvmozdulatokkal megközelíteni. Meg kell találni azt a pontot a csiklón, vagy annak közelében, ami épp tökéletes. Azt a területet, ahonnan minden nyelvcsapása nyomán hullámokban ömlik szét partnere testében a gyönyör.
Hogy mégis hogyan? Ennek több útja is van. A legegyszerűbb, ha megkérdezi tőle, hogyan csinálja. Legyen ő a vezetője. A nők ugyanis különböző módon szeretik. A másik technika, hogy figyel. Próbálgatja a mozdulatokat, a sebességet, a nyomás erősségét. Rá fog jönni mikor találta el. Csak olvasni kell a mozdulatokban, a hangokban.

Ha megtalálta, azt a bizonyos pontot, akkor sem kell sietni. Legyen gyengéd, játsszon egy kicsit. Adjon hangot annak, hogy élvezi, amit csinál és néha nézzen a nő szemébe. Az nagyon izgató tud lenni.

Laza nyelv
Sok férfi megfeszített nyelvel, vadul támadja meg a csiklót. Ez egy pocsék taktika. Az ellazult nyelv egész felszínét kell használni. Nyalogassa körbe-körbe, fel és le, masszírozza lágyan a klitoriszt. Olvashatunk olyan technikáról, amely az ABC betűinek másolását javasolja a nyelvmozdulatokhoz. Azaz az ABC lenyalását. Vagy rányalását. A dolog kicsit furán hangzik, ráadásul elvonja a figyelmet a nő reakcióiról. Így nem igazán élvezetes. Sok nő szereti, ha nyelv a hüvelyébe is belehatol. Ebben az esetben nyugodtan megfeszítheti.

Fürge ujjak
A kezei szabadok, így használhatja őket az élvezet fokozására. Simogathatja a nő fenekét, melleit, combját. Cirógathatja a szeméremajkakat. Összekenheti a nő testét nedvével. De az orális örömszerzés legjobb kiegészítője, ha ujjait behatolásra használja. Behatolhat a hüvelybe, vagy a fenekébe is. Ebben az esetben nem árt egy kis síkosító. Arra viszont vigyázni kell, hogy utána ne kerüljenek az ujjai a hüvely közelébe. Fertőzést okozhat.

A végkifejlet
Mikor kellőképpen felizgatta a nőt és megtalálta az izgató pontokat, a legjobb technikát, neki lehet állni a munkának. Ütemesen nyalogassa a klitoriszt, ne hagyja abba, ne változtasson a ritmuson. Hogy eljutassa a csúcsra, ahhoz türelem kell. Egyenletes mozdulatok, nyelvcsapások, lökések. Várjon és szorgoskodjon, amíg remegő testével a nő satuként nem fonja körbe lábaival
2007. 05. 22. kedd 22:24  #412
Törölt felhasználó (88445) VIP
Pedig nincs jobb mint egy szép ápolt kopasz puncit kinyalni.Én imádom a párom kopasz punciját nyalni persze ő is imádja leszopni az én kopasz farkam.
(Ez egy válasz sztyui üzenetére (2007. 05. 22. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 21:10
és speckó nem annyira szeretek puncit nyalni, szopatni viszont annál inkább. smile
2007. 05. 22. kedd 21:10  #411
sztyui sztyui
és speckó nem annyira szeretek puncit nyalni, szopatni viszont annál inkább. smile
2007. 05. 22. kedd 19:43  #410
MmePrune MmePrune VIP Admin
482#

ez itt nem társkereső és nem is kinyaló-kereső topic
faraway13: még egy témához nem illő hsz, és tiltani foglak ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (93934)
2007. 05. 22. kedd 19:34
Ki vagy?!Paráid?Nincs valahol adatlapod amit megnézhetnék?!
/ 39