Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2011. 05. 19. csütörtök 23:57  #6583
Törölt felhasználó (803095)
És amúgy az olyan is izgat titeket ha ti egyáltalán nem szálltok be csak nézitek ahogy a nőtök az idegen pasival szexel, vagy akár bent sem vagytok a szobában, netalán kölcsönadjátok a feleségeteket, párotokat és csak tudjátok h szexel egy másik pasival? Én egyszer ez utóbbit próbáltam ki, a pasit izgatta ha a csaját kölcsönadhatta valakinek használatra, én meg hát nagyon szívesen használtam, szeretem az ilyen kötöttség nélküli laza dolgokat.
2011. 05. 16. hétfő 15:44  #6582
Törölt felhasználó (799350)
nagyon izgató mikor megdugják, de már az is, mikor átadtam a fiúnak a kezét, és ölelkeztek, smároltak elöttem, még ruhában. Izgató, hogy másik férfi tapizza, és nyúlkál a lába között, jó nézni őket, mielött bekapcsolódok. Mikor smárol a sráccal, már símogatom a bugyiját, és már ettől lucskos a puncija.Mikor szopizza az idegen faszt, az meg őrület.Mikor a srác hátulról tolni kezdi, velem smárol, és érzem a ritmusukat, az is csúcs. A végén pedig én a szájába, a srác a puncijába élvez. Szétkefélve alul felül gecisen gyönyörű a kis drágám. Mi imádjuk.
2011. 05. 14. szombat 17:20  #6581
nasum nasum
Ne add fel az álmaidat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2011. 05. 12. csütörtök 16:06
kíváncsi lennék arra, hogy ki ilyen kapcsolatban él aki ilyanre vágyik! Az első feleségemmel, nem volt túl jó a kapcsolatunk a szexben és talán ezért folyton hátúlról szeretkeztem vele, egy idő után, mert közben arra gondoltam, hogy szemből szopja egy pasi farkát!!! Ez nagyon izgató volt nekem! Próbáltam rávennei a hármasra, de nemj akarta! A mostani barátnőmmel kapcsolatban, eleinte állandóan ilyen gondolataim voltak, de az utóbbi időben, már ezek elmúltak! viszont most is fplyamatosan gerjedek arra, hogy két pasi egy nő felállásban szeretkezzek!
2011. 05. 14. szombat 17:18  #6580
nasum nasum
Nekünk az elsö fantasztikus élmény volt.Szöke volt a hajam és Olaszországban nagy sikerem volt. 3-hete voltunk házasok a férjemmel! Elmentünk táncolni de egy szexklubba kötöttünk ki.Ahogy beléptünk már vetköztettek is minket.A férjem elhúzta egy csaj és már nem volt megállás.Megörültünk teljesen és lefeküdtünk pár emberrel.Hihetetlen élmény volt.
2011. 05. 13. péntek 16:56  #6579
nagygabor78 nagygabor78
Mi szóban már régebben is kacérkodtunk a gondolattal, hogy ki kellene próbálni a 3-as szexet egy pasival. Mivel nem akartunk ismerős körben keresgélni (elvégre mégis csak egy kis titokról van szó, ami kettőnkre tartozik) a neten próbálkoztunk. Sajnos itt nagyon sok a kamu írogató és a képgyüjtögető, ezért elég nehéz volt megtalálnunk a megfelelő partnert. De próbálkozásainkat siker koronázta és találtunk egy srácot, aki korban is illett hozzánk és szimpatikusak voltak a levelei és fénykép alapján is bejött a nejemnek. Megbeszéltünk egy személyes találkozót, ahol egy kávé mellett beszélgettünk egy jót. A szimpátia itt tovább fokozódott és úgy váltunk el tőle, hogy a következő találkozáskor már a szeretkezésé lesz a főszerep. Egyeztettünk egy időpontot és felkerestük a srácot, aki éppen egyedül volt otthon (nem véletlenül), mert a felesége dolgozott. Beszélgettünk egyet és utána a nejem elment tusolni. Addig a hálószobát elkészítette a srác, ami abból állt, hogy a sötétítőt behúzta és mindketten boxeralsóra vetkőztünk. A nejem a tusolás után egy magára csavart törülközőben jött be, ami alatt rajta volt a fekete színű melltartója és bugyija. Ahogy beért a szobába egyszerre átöleltük, én előlről, a srác hátulról. Lekerült a törülköző és én csókolóztam vele, addig a srác a melleit markolászta és a fenekét simogatta. Ekkor a nejem megfordult és a sráccal csókolózott és megfogta a már duzzadó farkát a boxeralsón keresztül, majd elé térdelve lehúzta róla. A srác farka ekkorra már kőkeményen meredt előre és a nejem a szájába vette. Először fura volt neki, mert szokatlanul széles, vaskos szerszáma volt a srácnak, de hamar ráállt a szája. Ekkor már nekem is kemény volt rendesen. A nejem felállt és levettük a melltartóját és a bugyiját is. Az ágyra fektettük és a srác elkezdte a combjait csókolgatni, majd a már felizgult puncit vette célba. Nagyon izgató látvány volt a nejem szőrös puncijában (érdekes, hogy én is és a srác is a természetes szőrzetet kedveli, bár ne gondoljatok dzsungelre) egy idegen pasi nyelvét látni illetve az arcát látni, hogy élvezi a kényeztetést. Ekkor én a fejénél voltam és a farkamat nyalogatta. Utána cseréltünk és a nejem elkezdte keményen szopni a srácot, én pedig nyalogattam a nedves puncikáját. Ezt követően előkerült az óvszer és a srác behatolt a feleségem legszebb testrészébe és hatalmas gyönyör volt számomra is azt látni, hogy egy férfi mozog rajta, ő pedig nagyon élvezi. A kedvenc pózom az volt ebben a felállásban, amikor a nejem négykézláb volt és a srác hátulról kefélte, miközben engem orálisan kényeztetett előlről a párom. Ez fantasztikus volt! Még cserélgettünk néhány pózt, majd egymás után elélveztünk a sráccal, viszont a nejem szinte folyamatosan élvezett közben, számolhatatlanul sok orgazmusa volt. A szeretkezés után beszélgettünk egy jót, majd felöltözve nagy megelégedettséggel elindultunk hazafelé. Útközben átbeszéltük a történteket és elhatároztuk, hogy ezt meg kell majd ismételnünk!!!!
2011. 05. 13. péntek 16:27  #6578
Törölt felhasználó (803724)
Az első 3-as szexuális kapcsolatunk kb 2 éve volt. Mi utaztunk a sráchoz. Először mikor odaértünk mivel még nem volt ilyen elég sokáig beszélgettünk, majd kimentem hátha történik valami. Párom azt mondta csak smárolt addig a sráccal. Után még kicsit iszogattak és végre elkezdődött. A srác el kezdte simogatni majd szép lassan lekerült páromról előbb a melltartó majd a bugyi. Én itt szálltam be én el kezdtem nyalni párom, a srác a mellét izgatta. Utána párom is el kezdett a farkával játszani, orálisan kényeztette. A legjobb az volt mikor először belehatolt a puncijába.Mikor a srác beleélvezett cseréltünk és én is elélveztem párommal. Ezután mint kiderült megbeszélték, hogy párom végig élvezteti szájjal. Szegény több mint egy órán keresztül szopta, mert a srác elég jól érezte magát és nem sietett. Ezek után a srác is viszonozta neki látni kellett volna párom arcát mikor élvezett. Utána egy kis pihenő után maratoni lovaglások után jó párszor élveztünk. Mivel ott aludtunk lefekvéskor párom középen volt és a hangokból hallottam a srác még barátnőm puncijával foglalatoskodik a sötétben de én úgy tettem mint aki alszik. Eszméletlen volt. Reggel ismét nyalogatással indítottunk, és még párszor magunkévá tettük. Befejezésképpen mindketten ráspricceltünk az arcára/szájába. Nagyon jó élményekkel tértünk haza mindkettőnknek nagyon bejött meg persze a srácnak is. Párom mint mondta számtalan orgazmuson esett át, és én is nagyon élveztem minden percét. Utána történt még egy és más de majd később...
2011. 05. 12. csütörtök 16:06  #6577
Törölt felhasználó (760203)
kíváncsi lennék arra, hogy ki ilyen kapcsolatban él aki ilyanre vágyik! Az első feleségemmel, nem volt túl jó a kapcsolatunk a szexben és talán ezért folyton hátúlról szeretkeztem vele, egy idő után, mert közben arra gondoltam, hogy szemből szopja egy pasi farkát!!! Ez nagyon izgató volt nekem! Próbáltam rávennei a hármasra, de nemj akarta! A mostani barátnőmmel kapcsolatban, eleinte állandóan ilyen gondolataim voltak, de az utóbbi időben, már ezek elmúltak! viszont most is fplyamatosan gerjedek arra, hogy két pasi egy nő felállásban szeretkezzek!
2011. 05. 12. csütörtök 00:54  #6576
Törölt felhasználó (763919)
Én a volt feleségemmel rendszeresen űztem Mondanom sem kell irtó jó volt..... Látni, hogy 2 farok tömi be a 2 lukacskáját egyszerre. Nagyon uzgató látvány volt.
(Ez egy válasz scuderia025 üzenetére (2011. 05. 10. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 12:13
Sziasztok!Engem is nagyon izgat a gondolat,hogy milyen lenne mással látni a feleségemet,miközben keményen dugják.Pl.mikor hazaérnék valahonnét,és rajtakapnám,ahogy éppen hátulról basszák a nedves pináját,ő meg hatalmasakat élvez.Valószínűleg nem tudnám végignézni beszállnék én is.Nagyon izgató látvány hátulról kefélni,vékony derék kerek popó,és középen pedig az a gyönyörű nedves pina.Imádom!Amúgy meg nem lehet tudni,hogy mit hozna ki az emberből ez a szituáció,ez csak egyelőre gondolat szintjén van.
2011. 05. 11. szerda 22:47  #6575
ustasa ustasa
minnél hamarabb nyes izgatónak tűnik smile
2011. 05. 11. szerda 15:43  #6574
Törölt felhasználó (37025)
Engem izgatna az ilyesfajta dolog,de hogy érjem el,hogy a párom is gerjedjen az ilyesmire?
2011. 05. 10. kedd 18:17  #6573
ravel ravel
Szia!
Nem láthatnánk mi is azt a vékony derekat,kerek popót,nedves puncit!? Gondolom jónéhányunk kiváncsiságát felkeltetted!
(Ez egy válasz scuderia025 üzenetére (2011. 05. 10. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 12:13
Sziasztok!Engem is nagyon izgat a gondolat,hogy milyen lenne mással látni a feleségemet,miközben keményen dugják.Pl.mikor hazaérnék valahonnét,és rajtakapnám,ahogy éppen hátulról basszák a nedves pináját,ő meg hatalmasakat élvez.Valószínűleg nem tudnám végignézni beszállnék én is.Nagyon izgató látvány hátulról kefélni,vékony derék kerek popó,és középen pedig az a gyönyörű nedves pina.Imádom!Amúgy meg nem lehet tudni,hogy mit hozna ki az emberből ez a szituáció,ez csak egyelőre gondolat szintjén van.
2011. 05. 10. kedd 15:13  #6572
Törölt felhasználó (165067) VIP
Abból se lesz semmi...
2011. 05. 10. kedd 13:49  #6571
Törölt felhasználó (104575)
Mikor lesz ? Publikus hogy "itteni" masszőr vagy nem ? Rögzitsd az eseményt ! És várjuk, várom a részletes beszámolót, mert nálunk is nyélbe kéne ütni valami ilyesmit. De ha nem jött össze úgy, ahogy azt szeretted volna, azt is ird meg, nem kell lehúzni, csak hagy tudjuk az igazságot. Na meg persze ha lenne pár kép, az lenne a király !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (794558)
2011. 05. 09. hétfő 22:59
Megvan a kiszemelt "áldozat" smile egy masszőr is egyben megbeszéltünk mindent és csak addig fog elmenni ameddig a helyzet kívánja. Lasa masszázsnak indul és ha a párom is akarja meg is kefél a masszázs után.
Maj d jövök a beszámolóval smile smile
2011. 05. 10. kedd 12:13  #6570
scuderia025 scuderia025
Sziasztok!Engem is nagyon izgat a gondolat,hogy milyen lenne mással látni a feleségemet,miközben keményen dugják.Pl.mikor hazaérnék valahonnét,és rajtakapnám,ahogy éppen hátulról basszák a nedves pináját,ő meg hatalmasakat élvez.Valószínűleg nem tudnám végignézni beszállnék én is.Nagyon izgató látvány hátulról kefélni,vékony derék kerek popó,és középen pedig az a gyönyörű nedves pina.Imádom!Amúgy meg nem lehet tudni,hogy mit hozna ki az emberből ez a szituáció,ez csak egyelőre gondolat szintjén van.
2011. 05. 10. kedd 12:10  #6569
BigJoe23 BigJoe23
Fotózz is! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (794558)
2011. 05. 09. hétfő 22:59
Megvan a kiszemelt "áldozat" smile egy masszőr is egyben megbeszéltünk mindent és csak addig fog elmenni ameddig a helyzet kívánja. Lasa masszázsnak indul és ha a párom is akarja meg is kefél a masszázs után.
Maj d jövök a beszámolóval smile smile
2011. 05. 09. hétfő 22:59  #6568
Törölt felhasználó (794558)
Megvan a kiszemelt "áldozat" smile egy masszőr is egyben megbeszéltünk mindent és csak addig fog elmenni ameddig a helyzet kívánja. Lasa masszázsnak indul és ha a párom is akarja meg is kefél a masszázs után.
Maj d jövök a beszámolóval smile smile
2011. 05. 08. vasárnap 20:03  #6567
öcsyke öcsyke
Ez ilyen dolog, előtte izgat a gondolat milyen lenne. Rendszeres téma volt szex közben erről fantáziálni, és izgatni a párom finom Amióta átéltük nem egyszer, már nem a fantázia, hanem a szép élmény dolgozik.
De ehhez kell a nektek való harmadik, akit te elfogadsz, a párod meg befogad és akkor mennyei eljen
Ami még izgat és egyenlőre fantázia, hogy egy lány is kényeztesse. Roppant izgató gondolat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777673) VIP
2011. 05. 08. vasárnap 14:35
Csak izgat!! finom
Átélni eddig nem sikerült, pedig nagyon szeretnénk!! wink
2011. 05. 08. vasárnap 18:57  #6566
Törölt felhasználó (104575)
Sziasztok. Ha rám hallgattok, legfőképp Neked, mint a pár férfitagjának üzenném, hogy ne talán, hanem mindenképpen rögzitsd az egész eseményt. De ne csak az esti akciót, hanem az előkészületeket is. Hidd el nincs izgatóbb visszanézni a készülődés folyamatait is ! Punciborotválás, sminkelés, bugyipróba, stb. Ekkor még nincs ott a harmadik, de ez nem baj. Majd ha megjött, akkor is forogjon a kamera, ha arc nélkül is. Ha például úgy időzited a dolgot, hogy mintegy "véletlenül" épp akkor fürödjön a párod, érdekes lehet egy beköszönés, bepillanás a harmadiktól a fürdőbe. Később visszanézni, na az meg igazán farokállitó lehet.
Bocs, hogy beleszóltam a dolgotokba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 07. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2011. 05. 07. szombat 08:59
Sziasztok.
Hosszú évek hizelgése,rábeszélés stb kellett ahoz,hogy a páromat rászedjem olyan dolgokra amit talán csak a lelke mélyén kivánt.Voltunk már egy házaspárral,remekül éreztük magunkat de nem igazán jött be.Szerintünk négy ember sok egy ágyban.Sokfelé kell figyelni,a dolog elveszíti a lényegét.Voltunk egy hölggyel is hármasban,ez pazarul sikerült.Mondhatom mindhárman nagyon élveztük.Most jön a következő lépés,egy hétvége egy pasival hármasban.Párom szülinapjára.Tud róla,megbeszélt dolog,ő választotta ki a sok jelentkező közül.Nincs féltkenykedés,eddig sem volt.Boldog leszek ha átéli azt ami szerintem a legtöbb nő álma.Bizom benne,hogy nagyon fogja élvezni,többször is.Eddigi tapasztalaink azt mutatják,nem hogy rombolja,inkább nagyon is erősiti a házaséletünket,főleg a szexben.Mind a ketten akartuk és akarjuk ezeket a dolgokat.Közösen megbeszélt,szigorúan csak a szexről szól.Ha nekem jó,jó legyen a páromnak is,és forditva is igaz.Sajnos sok buktatója van,nehéz összehozni,megfelelő partner,hely,időpont stb.Ez nekünk most kb három hónapba telett,mire összejött minden.Nagyon izgatottan várjuk mind a ketten.Én talán izgatottab vagyok,mit amikor egy nővel voltunk hármasban.Pedig minden férfi álma az,hogy két nővel szexeljen.Nagyon boldogan fogom nézni,amikor egy idegen pasi farkától fog elélvezni"sokszor"Talán sikerül fotókat videókat késziteni közben.Majd megosztom veletek.25 év házasság után vágtunk bele,és nem bántuk meg.Sok sikert nektek is. Üdv
2011. 05. 08. vasárnap 14:35  #6565
Törölt felhasználó (777673) VIP
Csak izgat!! finom
Átélni eddig nem sikerült, pedig nagyon szeretnénk!! wink
2011. 05. 07. szombat 10:26  #6564
Törölt felhasználó (134651)
Sziasztok.
Ha nekünk írtátok ,köszönjük és viszont kivánjuk.Szimpatikusak vagytok.
/ 974