Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2010. 07. 07. szerda 01:12  #5770
Törölt felhasználó (404453)
Emlékszem, az első alkalmakkor bennünk is volt egy kis feszültség miután megtörtént a dolog. Mindig megbeszéltük az érzéseinket, és ebből tudtuk, hogy mindkettőnknek kellemes élmény volt.Soha nem erőltettük a következőt, valahogy jött magától és megint jó lett. A kettőnk közti szex is egyre intenzívebb lett az átélt élmények hatására. A feleségemből ezeken a kalandokon keresztül jött ki az igazi szexualitás. Tudom, hogy szüksége van olyan testi élményekre, amit én nem tudok megadni egyedül, és ugyanakkor sokszor akarja, hogy kettesben szeretkezzünk. Engem pedig továbbra is nagyon izgat, ha mással látom szexelni. Ezért imádom a nyarat, amikor bugyi nélkül van, és elég sok kis kaland jön össze. Sokszor az is elég, ha felizgat férfiakat , kivillant valamit, és ő is felizgul, hogy figyelik, vagy próbálkoznak nála. Mindig megbeszéljük a dolgainkat, szerintem ez az alap.
2010. 07. 06. kedd 19:10  #5769
Fruty Fruty
Nagyon izgi ez a történet! Minket is felizgatott, (főleg engem) . Én azt gondolom, h ha ezt tiszta fejjel az ember megbeszéli sem biztos, h ne lesznek később szemrehányások. Főleg, ha egyszer valami probléma lesz a kapcsolatban, ugye ilyenkor fűt fát vagdalnak az emberek egymás fejéhez. De remélem nálatok nem így lesz.

Vigyázzatok 1másra, és szekszeljetek sokat!!!!

Puszi Fruty.
2010. 07. 06. kedd 14:41  #5768
Törölt felhasználó (761156)
Nagy izgalommal töltene el enge is ha idegen keményen dugná szopatná enyhén kinozná a kedvesem.
2010. 07. 06. kedd 11:02  #5767
Törölt felhasználó (72326)
Azért remélem, Adél meg jól leszopott téged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 05. hétfő 11:37
Aztán Öcsi keze kezdett lefele csúszni Ani hasán és egyszer csak a közepső ujja a csiklójához ért. Drágám annyira fel volt izgulva, hogy a feneke csak úgy járt fel és le. Én abbahagytam a nyelvemmel, ekkor Öcsi ujja becsusszant a puncijába. Először hirtelen megfogta a kezét de utána már csak simogatta a karját, igy magukra hagytam és Adél ölébe bújva őt kezdtem nyalni. De ahogy lehetett csak a nejemet néztem, bal kezemmel a kezét fogtam, simogattam, Öcsi meg már két ujjával volt benne, közbe a farka "valahogy" odakerűlt Ani kezéhez. Kiváncsian néztem, hogy megfogja-e, először csak alig ért hozzá aztán egyszer csak elkezdte húzogatni. Itt már nem tudom ki volt jobban felizgulva, ő vagy én. Adéllal alig törődtem, a szivem úgy vert hogy ugrott ki a helyéből.
Úgy fordultam Adél felé, hogy a farkamat a szájába vehesse én meg Ani száját csókoltam, simogattam ahol értem. Akarod?- kérdeztem izgatottan de nem tudott válaszolni sem csak hánykolódott. Intettem Öcsinek, ha akarod tied a puncija de csak gumival. Rendbe, mondta és Adél már vette is elő a gumit a táskából és húzta is fel neki. Ani csak szoritotta a kezemet, magára húzott, nem láttam soha ennyire felizgulva. Aztán egyszer csak látom, hogy Öcsi közeledik gumival a farkán a puncijához, lassan, nagyon lassan hatolt bele. A látvány hogy a feleségem széttárja a lábait és szinte megába szivja a barátom farkát, majd megörjitett. Látva ahogy felveszi az ütemet és a mellei ringatózását a szájához tettem a farkamat. Nem tudta befalni sem annyira dugta Öcsi. Csak simogatni tudtam, Adél szerencsére aztán befalta a farkamat, könnyitve ezzel rajtam. Ani csak annyit tudott mondani, hogy jajjj még, még, Istenem abba ne hagyd, stb. nem is tudom miket már, végűl Öcsi élvezett el hamarább, a gumit egyből lerántotta, a spermája Ani mellein landolt, ez is egy nagyon izgató látvány volt számomra(!), aztán igy nekem kellett befejezni a munkát, az is izgató ahogy utána az én farkamat dugtam be abba a punciba ahol az előbb még egy másik fasz volt bent. Végűlis aztán sikerűlt egy hatalmas nagyot élveznünk. Még utána simogattuk egymást, beszélgettünk hogy mi is történt, ki mit gondolt, egyáltalán ez hogy történt meg. DE!!! Ez a beszélgetés még mindig az alkohol hatása alatt volt! Nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, fokoztuk azzal, hogy még miket csinálhattunk volna, stb. stb. Aztán lefeküdtünk, én reggel felkeltem és irány a meló, akkor irtam volt ide. És ahogy kijózanodtam, egyre jobban kezdtem félni, hogy amikor hazamegyek a nejem hogyan fog várni, mi lesz a véleménye az egészről. Most nincs időm mindent leirni, annyit mondok csak, érdemes kipróbálni, ezt mindketten osztottuk, csak ELŐRE TISZTA FEJJEL MINDENT MEGBESZÉLNI!! Mindketten szégyeltük magunkat, ha egy bizonyos tárgy a kezünkbe kerűlt, vagy amikor a kanapéra leült valamelyikünk(!) már mind az jutott az eszünkbe és megmondom hogy nem volt kellemes róla beszélni. Szerintem a féltékenység ez. Még beszélümk róla. Most meló, sziasztok.
2010. 07. 06. kedd 08:42  #5766
kandurmarci kandurmarci VIP
Bizony én is álló farokkal olvastam ezt az izgi történetet. Szerintem nem lesz semmi törés a kapcsolatotokban. Ha igazán szeretitek egymást, ez még meg is erősíthet ebben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (750650)
2010. 07. 05. hétfő 12:05
(link kimoderálva!)

reklám itt TILOS! tiltást von maga után! felkialtas felkialtas
2010. 07. 05. hétfő 15:29  #5765
Törölt felhasználó (760203)
Gratulálok a történethez, nagyon izgalmas volt! Bevallom, álló farokkalolvastam végig! Kíváncsi lennék a másnapra! tudom, hogy olyan színten izgalomba tud kerülni az ember, hogy semmi nem számít, de aztán jön a kijözanodás (nem az alkoholtól) velem is előfordult, hogy egyszer amikor dugtam a barátnőmet, a 14 éves lánya meglesett, de már annyira be voltam izgulva, hogy még rá is játszottam, hogy jobban lásson! Másnap aztán égett abőr a képemen! Szerencsére azért nem lett balhé belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 05. hétfő 11:37
Aztán Öcsi keze kezdett lefele csúszni Ani hasán és egyszer csak a közepső ujja a csiklójához ért. Drágám annyira fel volt izgulva, hogy a feneke csak úgy járt fel és le. Én abbahagytam a nyelvemmel, ekkor Öcsi ujja becsusszant a puncijába. Először hirtelen megfogta a kezét de utána már csak simogatta a karját, igy magukra hagytam és Adél ölébe bújva őt kezdtem nyalni. De ahogy lehetett csak a nejemet néztem, bal kezemmel a kezét fogtam, simogattam, Öcsi meg már két ujjával volt benne, közbe a farka "valahogy" odakerűlt Ani kezéhez. Kiváncsian néztem, hogy megfogja-e, először csak alig ért hozzá aztán egyszer csak elkezdte húzogatni. Itt már nem tudom ki volt jobban felizgulva, ő vagy én. Adéllal alig törődtem, a szivem úgy vert hogy ugrott ki a helyéből.
Úgy fordultam Adél felé, hogy a farkamat a szájába vehesse én meg Ani száját csókoltam, simogattam ahol értem. Akarod?- kérdeztem izgatottan de nem tudott válaszolni sem csak hánykolódott. Intettem Öcsinek, ha akarod tied a puncija de csak gumival. Rendbe, mondta és Adél már vette is elő a gumit a táskából és húzta is fel neki. Ani csak szoritotta a kezemet, magára húzott, nem láttam soha ennyire felizgulva. Aztán egyszer csak látom, hogy Öcsi közeledik gumival a farkán a puncijához, lassan, nagyon lassan hatolt bele. A látvány hogy a feleségem széttárja a lábait és szinte megába szivja a barátom farkát, majd megörjitett. Látva ahogy felveszi az ütemet és a mellei ringatózását a szájához tettem a farkamat. Nem tudta befalni sem annyira dugta Öcsi. Csak simogatni tudtam, Adél szerencsére aztán befalta a farkamat, könnyitve ezzel rajtam. Ani csak annyit tudott mondani, hogy jajjj még, még, Istenem abba ne hagyd, stb. nem is tudom miket már, végűl Öcsi élvezett el hamarább, a gumit egyből lerántotta, a spermája Ani mellein landolt, ez is egy nagyon izgató látvány volt számomra(!), aztán igy nekem kellett befejezni a munkát, az is izgató ahogy utána az én farkamat dugtam be abba a punciba ahol az előbb még egy másik fasz volt bent. Végűlis aztán sikerűlt egy hatalmas nagyot élveznünk. Még utána simogattuk egymást, beszélgettünk hogy mi is történt, ki mit gondolt, egyáltalán ez hogy történt meg. DE!!! Ez a beszélgetés még mindig az alkohol hatása alatt volt! Nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, fokoztuk azzal, hogy még miket csinálhattunk volna, stb. stb. Aztán lefeküdtünk, én reggel felkeltem és irány a meló, akkor irtam volt ide. És ahogy kijózanodtam, egyre jobban kezdtem félni, hogy amikor hazamegyek a nejem hogyan fog várni, mi lesz a véleménye az egészről. Most nincs időm mindent leirni, annyit mondok csak, érdemes kipróbálni, ezt mindketten osztottuk, csak ELŐRE TISZTA FEJJEL MINDENT MEGBESZÉLNI!! Mindketten szégyeltük magunkat, ha egy bizonyos tárgy a kezünkbe kerűlt, vagy amikor a kanapéra leült valamelyikünk(!) már mind az jutott az eszünkbe és megmondom hogy nem volt kellemes róla beszélni. Szerintem a féltékenység ez. Még beszélümk róla. Most meló, sziasztok.
2010. 07. 05. hétfő 12:05  #5764
Törölt felhasználó (750650)
(link kimoderálva!)

reklám itt TILOS! tiltást von maga után! felkialtas felkialtas
2010. 07. 05. hétfő 11:46  #5763
HBarnus HBarnus
de mért félsz? a párod is akarta és ahogy az irásodbol kivaszem inkább Ő kapot töbet 4ötök közül! vagy nem? Én is sokat megadnék azért hogy a feleségem belemenjen hasonloba. és még mielött kikedebétek nem azért mert nem tudom kielégitenni. csak mert nagyon jo érzés amikor keten kényeztettnek és gondoskodnak arrol hogy ne feled azt az estét.
2010. 07. 05. hétfő 11:37  #5762
Törölt felhasználó (165067)
Aztán Öcsi keze kezdett lefele csúszni Ani hasán és egyszer csak a közepső ujja a csiklójához ért. Drágám annyira fel volt izgulva, hogy a feneke csak úgy járt fel és le. Én abbahagytam a nyelvemmel, ekkor Öcsi ujja becsusszant a puncijába. Először hirtelen megfogta a kezét de utána már csak simogatta a karját, igy magukra hagytam és Adél ölébe bújva őt kezdtem nyalni. De ahogy lehetett csak a nejemet néztem, bal kezemmel a kezét fogtam, simogattam, Öcsi meg már két ujjával volt benne, közbe a farka "valahogy" odakerűlt Ani kezéhez. Kiváncsian néztem, hogy megfogja-e, először csak alig ért hozzá aztán egyszer csak elkezdte húzogatni. Itt már nem tudom ki volt jobban felizgulva, ő vagy én. Adéllal alig törődtem, a szivem úgy vert hogy ugrott ki a helyéből.
Úgy fordultam Adél felé, hogy a farkamat a szájába vehesse én meg Ani száját csókoltam, simogattam ahol értem. Akarod?- kérdeztem izgatottan de nem tudott válaszolni sem csak hánykolódott. Intettem Öcsinek, ha akarod tied a puncija de csak gumival. Rendbe, mondta és Adél már vette is elő a gumit a táskából és húzta is fel neki. Ani csak szoritotta a kezemet, magára húzott, nem láttam soha ennyire felizgulva. Aztán egyszer csak látom, hogy Öcsi közeledik gumival a farkán a puncijához, lassan, nagyon lassan hatolt bele. A látvány hogy a feleségem széttárja a lábait és szinte megába szivja a barátom farkát, majd megörjitett. Látva ahogy felveszi az ütemet és a mellei ringatózását a szájához tettem a farkamat. Nem tudta befalni sem annyira dugta Öcsi. Csak simogatni tudtam, Adél szerencsére aztán befalta a farkamat, könnyitve ezzel rajtam. Ani csak annyit tudott mondani, hogy jajjj még, még, Istenem abba ne hagyd, stb. nem is tudom miket már, végűl Öcsi élvezett el hamarább, a gumit egyből lerántotta, a spermája Ani mellein landolt, ez is egy nagyon izgató látvány volt számomra(!), aztán igy nekem kellett befejezni a munkát, az is izgató ahogy utána az én farkamat dugtam be abba a punciba ahol az előbb még egy másik fasz volt bent. Végűlis aztán sikerűlt egy hatalmas nagyot élveznünk. Még utána simogattuk egymást, beszélgettünk hogy mi is történt, ki mit gondolt, egyáltalán ez hogy történt meg. DE!!! Ez a beszélgetés még mindig az alkohol hatása alatt volt! Nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, fokoztuk azzal, hogy még miket csinálhattunk volna, stb. stb. Aztán lefeküdtünk, én reggel felkeltem és irány a meló, akkor irtam volt ide. És ahogy kijózanodtam, egyre jobban kezdtem félni, hogy amikor hazamegyek a nejem hogyan fog várni, mi lesz a véleménye az egészről. Most nincs időm mindent leirni, annyit mondok csak, érdemes kipróbálni, ezt mindketten osztottuk, csak ELŐRE TISZTA FEJJEL MINDENT MEGBESZÉLNI!! Mindketten szégyeltük magunkat, ha egy bizonyos tárgy a kezünkbe kerűlt, vagy amikor a kanapéra leült valamelyikünk(!) már mind az jutott az eszünkbe és megmondom hogy nem volt kellemes róla beszélni. Szerintem a féltékenység ez. Még beszélümk róla. Most meló, sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 05. hétfő 09:41
Hát akkor sziasztok ismét. Azzal kezdeném, hogy nem volt olyan kellemes ez a hétvége. :( Amikor szombaton hazamentem a melóból tudtam, hogy most egymás szemébe kell nézzünk és bizony ezt át kell beszélni. És hát ez nem is volt annyira kellemes. De mi is történt:
Pénteken du. jöttek le a haveremék a feleségével hozzánk, már régen szervezzük hogy egy alkalommal meglátogatnak, ugyanis egyszer mi is voltunk náluk, persze ott akkor semmi se történt, szóval kölcsönösségi alapon ment ez hogy dumálunk, eszünk iszunk, ennyi. És igen, ettünk ittunk, meccset néztünk, ki a házból be a házba. És közbe fogyott az ital... Már elmúlt éjfél is, amikor négyesbe beszélgetve, teljesen szexmentes dolgokról, észrevettem hogy Öcsi (nevezzök igy a havert) átkarolja a feleségét majd elkezdte Adél melleit megérintgetni, és finoman simogatni de mintha csak teljesen véletlen lenne, nem is vette észre a feleségem ( Ani) csak én. Ez ment kb. 5 percig és nekem ekkor ugrott be az amiről itt annyit beszéltetek már. Hogy hátha most mi is...
Lesz ami lesz alapon én is átöleltem Anit és "véletlenül" a másik kezemet a combjára tettem onnan meg lassan a lábaközé csúszott. Tudni kell hogy Ani nem szokott alkoholt fogyasztani de most elég jól illogatott. (Visszaemlékeztem, hogy még lány korában volt egy ilyen, hogy egy buli alkalmával becsipett, és akkor ott a tömeg előtt az ölembe ülve annyira felizgult, hogy el is élvezett volt. A hátam tiszta vér volt a körmeitől.) Ja és az már 15 éve volt...
Szal a kezem már ott bent járt, a nadrágon keresztül simogattam alig érezhetően a punciját. És közbe csak folytattuk a beszélgetést. smile Láttam hogy Öcsi is már észrevehetőbben a tenyerében tartja Adél hatalmas mellét a polón keresztül. Ekkor Ani felhúzta a lábait a székre maga alá, a vállamra tette a fejét és jól érezhetően összeszoritotta a combjaival a kezemet. Tudtam, hogy ez már nem véletlen. Ránéztem Adélra és ahogy találkozott a pillantásunk felém biccentett. Ekkor már mind a négyen egy hullámon voltunk. Megszoritottam Ani kezét és a fülébe súgtam, hogy jó lenne leoltani a villanyt, a tv fénye elég lesz beszélgetni. Egy kis kacagás, még egy pohár bor és érdekes módon mindenkinek melege kezdett lenni, igy hát csak egy szál alsóba maradtunk.
A feleségem az ölembe ült szembe velem és hozzámbújva suttogtunk, hogy most mi lesz. Mondom ne törődj, legfennebb egyet dugunk igy egymás előtt és azzal kész. Ahogy a punciját simogattam szemből, éreztem hogy nagyon megszorit és közel van az orgazmushoz. Hátra döntöttem és a nyelvemmel kezdtem izgatni. Mellettünk is ekkor már szorgosan szopta Adél Öcsi farkát a sarokkanapé másik oldalán. Közbe én mind próbáltam úgy fordulni, hogy lássam Adél hatalmas melleit. Mivel észrevették hogy kiváncsiskodom hát odajöttek egészen mellénk. És itt kezdődött az ami utána annyi megbeszélnivalót hozott a feleségemmel. Ugyanis ahogy mellénk ült Adél, elkezdte simogatni a hátamat és Öcsi is a feleségem cicijeit kezdte az ujjaival finoman morzsolgatni.
2010. 07. 05. hétfő 11:18  #5761
ERGABESZ ERGABESZ
folytasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 05. hétfő 09:41
Hát akkor sziasztok ismét. Azzal kezdeném, hogy nem volt olyan kellemes ez a hétvége. :( Amikor szombaton hazamentem a melóból tudtam, hogy most egymás szemébe kell nézzünk és bizony ezt át kell beszélni. És hát ez nem is volt annyira kellemes. De mi is történt:
Pénteken du. jöttek le a haveremék a feleségével hozzánk, már régen szervezzük hogy egy alkalommal meglátogatnak, ugyanis egyszer mi is voltunk náluk, persze ott akkor semmi se történt, szóval kölcsönösségi alapon ment ez hogy dumálunk, eszünk iszunk, ennyi. És igen, ettünk ittunk, meccset néztünk, ki a házból be a házba. És közbe fogyott az ital... Már elmúlt éjfél is, amikor négyesbe beszélgetve, teljesen szexmentes dolgokról, észrevettem hogy Öcsi (nevezzök igy a havert) átkarolja a feleségét majd elkezdte Adél melleit megérintgetni, és finoman simogatni de mintha csak teljesen véletlen lenne, nem is vette észre a feleségem ( Ani) csak én. Ez ment kb. 5 percig és nekem ekkor ugrott be az amiről itt annyit beszéltetek már. Hogy hátha most mi is...
Lesz ami lesz alapon én is átöleltem Anit és "véletlenül" a másik kezemet a combjára tettem onnan meg lassan a lábaközé csúszott. Tudni kell hogy Ani nem szokott alkoholt fogyasztani de most elég jól illogatott. (Visszaemlékeztem, hogy még lány korában volt egy ilyen, hogy egy buli alkalmával becsipett, és akkor ott a tömeg előtt az ölembe ülve annyira felizgult, hogy el is élvezett volt. A hátam tiszta vér volt a körmeitől.) Ja és az már 15 éve volt...
Szal a kezem már ott bent járt, a nadrágon keresztül simogattam alig érezhetően a punciját. És közbe csak folytattuk a beszélgetést. smile Láttam hogy Öcsi is már észrevehetőbben a tenyerében tartja Adél hatalmas mellét a polón keresztül. Ekkor Ani felhúzta a lábait a székre maga alá, a vállamra tette a fejét és jól érezhetően összeszoritotta a combjaival a kezemet. Tudtam, hogy ez már nem véletlen. Ránéztem Adélra és ahogy találkozott a pillantásunk felém biccentett. Ekkor már mind a négyen egy hullámon voltunk. Megszoritottam Ani kezét és a fülébe súgtam, hogy jó lenne leoltani a villanyt, a tv fénye elég lesz beszélgetni. Egy kis kacagás, még egy pohár bor és érdekes módon mindenkinek melege kezdett lenni, igy hát csak egy szál alsóba maradtunk.
A feleségem az ölembe ült szembe velem és hozzámbújva suttogtunk, hogy most mi lesz. Mondom ne törődj, legfennebb egyet dugunk igy egymás előtt és azzal kész. Ahogy a punciját simogattam szemből, éreztem hogy nagyon megszorit és közel van az orgazmushoz. Hátra döntöttem és a nyelvemmel kezdtem izgatni. Mellettünk is ekkor már szorgosan szopta Adél Öcsi farkát a sarokkanapé másik oldalán. Közbe én mind próbáltam úgy fordulni, hogy lássam Adél hatalmas melleit. Mivel észrevették hogy kiváncsiskodom hát odajöttek egészen mellénk. És itt kezdődött az ami utána annyi megbeszélnivalót hozott a feleségemmel. Ugyanis ahogy mellénk ült Adél, elkezdte simogatni a hátamat és Öcsi is a feleségem cicijeit kezdte az ujjaival finoman morzsolgatni.
2010. 07. 05. hétfő 10:56  #5760
Fruty Fruty
Várjk a folytatást!!! Izginek tunik a kis játékotok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 05. hétfő 09:41
Hát akkor sziasztok ismét. Azzal kezdeném, hogy nem volt olyan kellemes ez a hétvége. :( Amikor szombaton hazamentem a melóból tudtam, hogy most egymás szemébe kell nézzünk és bizony ezt át kell beszélni. És hát ez nem is volt annyira kellemes. De mi is történt:
Pénteken du. jöttek le a haveremék a feleségével hozzánk, már régen szervezzük hogy egy alkalommal meglátogatnak, ugyanis egyszer mi is voltunk náluk, persze ott akkor semmi se történt, szóval kölcsönösségi alapon ment ez hogy dumálunk, eszünk iszunk, ennyi. És igen, ettünk ittunk, meccset néztünk, ki a házból be a házba. És közbe fogyott az ital... Már elmúlt éjfél is, amikor négyesbe beszélgetve, teljesen szexmentes dolgokról, észrevettem hogy Öcsi (nevezzök igy a havert) átkarolja a feleségét majd elkezdte Adél melleit megérintgetni, és finoman simogatni de mintha csak teljesen véletlen lenne, nem is vette észre a feleségem ( Ani) csak én. Ez ment kb. 5 percig és nekem ekkor ugrott be az amiről itt annyit beszéltetek már. Hogy hátha most mi is...
Lesz ami lesz alapon én is átöleltem Anit és "véletlenül" a másik kezemet a combjára tettem onnan meg lassan a lábaközé csúszott. Tudni kell hogy Ani nem szokott alkoholt fogyasztani de most elég jól illogatott. (Visszaemlékeztem, hogy még lány korában volt egy ilyen, hogy egy buli alkalmával becsipett, és akkor ott a tömeg előtt az ölembe ülve annyira felizgult, hogy el is élvezett volt. A hátam tiszta vér volt a körmeitől.) Ja és az már 15 éve volt...
Szal a kezem már ott bent járt, a nadrágon keresztül simogattam alig érezhetően a punciját. És közbe csak folytattuk a beszélgetést. smile Láttam hogy Öcsi is már észrevehetőbben a tenyerében tartja Adél hatalmas mellét a polón keresztül. Ekkor Ani felhúzta a lábait a székre maga alá, a vállamra tette a fejét és jól érezhetően összeszoritotta a combjaival a kezemet. Tudtam, hogy ez már nem véletlen. Ránéztem Adélra és ahogy találkozott a pillantásunk felém biccentett. Ekkor már mind a négyen egy hullámon voltunk. Megszoritottam Ani kezét és a fülébe súgtam, hogy jó lenne leoltani a villanyt, a tv fénye elég lesz beszélgetni. Egy kis kacagás, még egy pohár bor és érdekes módon mindenkinek melege kezdett lenni, igy hát csak egy szál alsóba maradtunk.
A feleségem az ölembe ült szembe velem és hozzámbújva suttogtunk, hogy most mi lesz. Mondom ne törődj, legfennebb egyet dugunk igy egymás előtt és azzal kész. Ahogy a punciját simogattam szemből, éreztem hogy nagyon megszorit és közel van az orgazmushoz. Hátra döntöttem és a nyelvemmel kezdtem izgatni. Mellettünk is ekkor már szorgosan szopta Adél Öcsi farkát a sarokkanapé másik oldalán. Közbe én mind próbáltam úgy fordulni, hogy lássam Adél hatalmas melleit. Mivel észrevették hogy kiváncsiskodom hát odajöttek egészen mellénk. És itt kezdődött az ami utána annyi megbeszélnivalót hozott a feleségemmel. Ugyanis ahogy mellénk ült Adél, elkezdte simogatni a hátamat és Öcsi is a feleségem cicijeit kezdte az ujjaival finoman morzsolgatni.
2010. 07. 05. hétfő 09:41  #5759
Törölt felhasználó (165067)
Hát akkor sziasztok ismét. Azzal kezdeném, hogy nem volt olyan kellemes ez a hétvége. :( Amikor szombaton hazamentem a melóból tudtam, hogy most egymás szemébe kell nézzünk és bizony ezt át kell beszélni. És hát ez nem is volt annyira kellemes. De mi is történt:
Pénteken du. jöttek le a haveremék a feleségével hozzánk, már régen szervezzük hogy egy alkalommal meglátogatnak, ugyanis egyszer mi is voltunk náluk, persze ott akkor semmi se történt, szóval kölcsönösségi alapon ment ez hogy dumálunk, eszünk iszunk, ennyi. És igen, ettünk ittunk, meccset néztünk, ki a házból be a házba. És közbe fogyott az ital... Már elmúlt éjfél is, amikor négyesbe beszélgetve, teljesen szexmentes dolgokról, észrevettem hogy Öcsi (nevezzök igy a havert) átkarolja a feleségét majd elkezdte Adél melleit megérintgetni, és finoman simogatni de mintha csak teljesen véletlen lenne, nem is vette észre a feleségem ( Ani) csak én. Ez ment kb. 5 percig és nekem ekkor ugrott be az amiről itt annyit beszéltetek már. Hogy hátha most mi is...
Lesz ami lesz alapon én is átöleltem Anit és "véletlenül" a másik kezemet a combjára tettem onnan meg lassan a lábaközé csúszott. Tudni kell hogy Ani nem szokott alkoholt fogyasztani de most elég jól illogatott. (Visszaemlékeztem, hogy még lány korában volt egy ilyen, hogy egy buli alkalmával becsipett, és akkor ott a tömeg előtt az ölembe ülve annyira felizgult, hogy el is élvezett volt. A hátam tiszta vér volt a körmeitől.) Ja és az már 15 éve volt...
Szal a kezem már ott bent járt, a nadrágon keresztül simogattam alig érezhetően a punciját. És közbe csak folytattuk a beszélgetést. smile Láttam hogy Öcsi is már észrevehetőbben a tenyerében tartja Adél hatalmas mellét a polón keresztül. Ekkor Ani felhúzta a lábait a székre maga alá, a vállamra tette a fejét és jól érezhetően összeszoritotta a combjaival a kezemet. Tudtam, hogy ez már nem véletlen. Ránéztem Adélra és ahogy találkozott a pillantásunk felém biccentett. Ekkor már mind a négyen egy hullámon voltunk. Megszoritottam Ani kezét és a fülébe súgtam, hogy jó lenne leoltani a villanyt, a tv fénye elég lesz beszélgetni. Egy kis kacagás, még egy pohár bor és érdekes módon mindenkinek melege kezdett lenni, igy hát csak egy szál alsóba maradtunk.
A feleségem az ölembe ült szembe velem és hozzámbújva suttogtunk, hogy most mi lesz. Mondom ne törődj, legfennebb egyet dugunk igy egymás előtt és azzal kész. Ahogy a punciját simogattam szemből, éreztem hogy nagyon megszorit és közel van az orgazmushoz. Hátra döntöttem és a nyelvemmel kezdtem izgatni. Mellettünk is ekkor már szorgosan szopta Adél Öcsi farkát a sarokkanapé másik oldalán. Közbe én mind próbáltam úgy fordulni, hogy lássam Adél hatalmas melleit. Mivel észrevették hogy kiváncsiskodom hát odajöttek egészen mellénk. És itt kezdődött az ami utána annyi megbeszélnivalót hozott a feleségemmel. Ugyanis ahogy mellénk ült Adél, elkezdte simogatni a hátamat és Öcsi is a feleségem cicijeit kezdte az ujjaival finoman morzsolgatni.
2010. 07. 04. vasárnap 16:48  #5758
Törölt felhasználó (96377)
Kiváncsiak vagyunk! Várjuk a történetet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 03. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 03. szombat 11:44
Az este sikerűlt megtudni hogy milyen érzés látni ahogy dugja a barátom, igaz az ő feleségét én. Összejött egy párcsere elég érdekes módon, spontán, nem jön hogy higgyem. Most még nem is tudtam feldolgozni az élményt, itt üllök álló farokkal az irodában ás még mindig zakatol a fejem, Szal nem tudom. Ez volt az első alkalom és eléggé vegyesek az érzések, főleg mert még nem tudtam a feleségemmel átbeszélni sem. Ez volt az első ma hogy ide leirjam, ugyanis az az érzésem hogy fog kelleni a JÓ és csakis a JÓ segitségetek. Kötekedők kerüljenek ha kérhetem. Később leirom hogy hogyan történt ha érdekel vkit.
2010. 07. 04. vasárnap 15:35  #5757
vazelinator vazelinator VIP Admin
Ne menjetek át társ keresőbe !
2010. 07. 04. vasárnap 15:20  #5756
s.loeb s.loeb
Adjatok fel itt hírdetést. Lesz jelentkező bőven. nyes
(Ez egy válasz cuckold_par üzenetére (2010. 07. 03. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 03. szombat 18:15
Minket is érdekelne, hogy kipróbáljunk egy ilyet, csak egyelőre fogalmunk sincs hol lehetne ehhez korunkbeli (24 körüli) pasit találni... elég vegyesek az érzések, de talán pont ettől izgató
2010. 07. 04. vasárnap 11:50  #5755
pár8476 pár8476
Várjuk smile Mi is átéltük már egyszer kétszer smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 03. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 03. szombat 11:44
Az este sikerűlt megtudni hogy milyen érzés látni ahogy dugja a barátom, igaz az ő feleségét én. Összejött egy párcsere elég érdekes módon, spontán, nem jön hogy higgyem. Most még nem is tudtam feldolgozni az élményt, itt üllök álló farokkal az irodában ás még mindig zakatol a fejem, Szal nem tudom. Ez volt az első alkalom és eléggé vegyesek az érzések, főleg mert még nem tudtam a feleségemmel átbeszélni sem. Ez volt az első ma hogy ide leirjam, ugyanis az az érzésem hogy fog kelleni a JÓ és csakis a JÓ segitségetek. Kötekedők kerüljenek ha kérhetem. Később leirom hogy hogyan történt ha érdekel vkit.
2010. 07. 04. vasárnap 11:28  #5754
sanykia79 sanykia79
mekérdezhetem mennyi ídős a nejed?
2010. 07. 03. szombat 18:15  #5753
cuckold_par cuckold_par
Minket is érdekelne, hogy kipróbáljunk egy ilyet, csak egyelőre fogalmunk sincs hol lehetne ehhez korunkbeli (24 körüli) pasit találni... elég vegyesek az érzések, de talán pont ettől izgató
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2010. 07. 03. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 03. szombat 13:14
Persze ,hogy érdekel! Annál inkább is,mivel rajta vagyunk mi is hogy kipróbáljuk,csak nem tudjuk hogy fogjunk hozzá és mire számíthatunk!
2010. 07. 03. szombat 13:14  #5752
ravel ravel
Persze ,hogy érdekel! Annál inkább is,mivel rajta vagyunk mi is hogy kipróbáljuk,csak nem tudjuk hogy fogjunk hozzá és mire számíthatunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 03. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 03. szombat 11:44
Az este sikerűlt megtudni hogy milyen érzés látni ahogy dugja a barátom, igaz az ő feleségét én. Összejött egy párcsere elég érdekes módon, spontán, nem jön hogy higgyem. Most még nem is tudtam feldolgozni az élményt, itt üllök álló farokkal az irodában ás még mindig zakatol a fejem, Szal nem tudom. Ez volt az első alkalom és eléggé vegyesek az érzések, főleg mert még nem tudtam a feleségemmel átbeszélni sem. Ez volt az első ma hogy ide leirjam, ugyanis az az érzésem hogy fog kelleni a JÓ és csakis a JÓ segitségetek. Kötekedők kerüljenek ha kérhetem. Később leirom hogy hogyan történt ha érdekel vkit.
2010. 07. 03. szombat 12:23  #5751
blablablabla blablablabla
Persze, hogy érdekel.
A felemás érzések miatt egyelőre nem kell aggódnod, ez általában így működik.
Várjuk a beszámolót. Nem is az a lényeg, hogy ki mit hogyan s mikor, hanem azok az érzések, amik közben hatalmukba kerítettek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 03. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2010. 07. 03. szombat 11:44
Az este sikerűlt megtudni hogy milyen érzés látni ahogy dugja a barátom, igaz az ő feleségét én. Összejött egy párcsere elég érdekes módon, spontán, nem jön hogy higgyem. Most még nem is tudtam feldolgozni az élményt, itt üllök álló farokkal az irodában ás még mindig zakatol a fejem, Szal nem tudom. Ez volt az első alkalom és eléggé vegyesek az érzések, főleg mert még nem tudtam a feleségemmel átbeszélni sem. Ez volt az első ma hogy ide leirjam, ugyanis az az érzésem hogy fog kelleni a JÓ és csakis a JÓ segitségetek. Kötekedők kerüljenek ha kérhetem. Később leirom hogy hogyan történt ha érdekel vkit.
/ 974