Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2013. 07. 12. péntek 10:50  #9233
kezdőpáros kezdőpáros
milyen érdekes hogy nálam kizáró ok az ismerősség, és szerintem attól hogy kapcsolatban van a harmadik még simán kialakulhatnak érzelmek kettőjük között ha fogékonyak egymásra, én nem tudnám elképzelni hogy napi szintű havert ismerőst lássak az ágyamban, azt viszont igen hogy a harmadikból az események után haver legyen.
Az idegennel szex meg működik, arra alapoztam hogy a hölgyeknél is úgy működik mint a pasiknál, hogy ránézünk az utcán egy nőre lehet az szép vagy kevésbé, de érezzük hogy igen bizony "megcsinálnánk" szivesen, szerintem a csajoknál is így megy, pl. klubban adott egy felhozatal, és ha van olyan akire a drágám azt mondja hogy tetszik neki akkor sÍnen vagyunk smile
(Ez egy válasz KalaPál üzenetére (2013. 07. 12. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 09:33
Túlizgultunk kicsit, gondoltuk- gondoltam, hogy mennyire megváltozik a világ az aktus után, de nem így történt. Féltünk, hogy nem fogunk tudni egymás szemébe nézni, de nem így történt átbeszéltük az eseményeket mindenki szemszögéből. Megegyeztünk, hogy a következő találkáknál, mire kell figyelni és mit kell másképp csinálni. Amúgy nagyot élveztünk mind a hárman, azóta kettesben is ezt emlegetjük és alig várjuk a folytatást. smile
2013. 07. 12. péntek 09:33  #9232
KalaPál KalaPál
Túlizgultunk kicsit, gondoltuk- gondoltam, hogy mennyire megváltozik a világ az aktus után, de nem így történt. Féltünk, hogy nem fogunk tudni egymás szemébe nézni, de nem így történt átbeszéltük az eseményeket mindenki szemszögéből. Megegyeztünk, hogy a következő találkáknál, mire kell figyelni és mit kell másképp csinálni. Amúgy nagyot élveztünk mind a hárman, azóta kettesben is ezt emlegetjük és alig várjuk a folytatást. smile
2013. 07. 12. péntek 09:33  #9231
KalaPál KalaPál
Sziasztok,

Szívesen elmondom tapasztalatom, mert én is hatalmas dilemmában voltam én mérlegeltem sokat, mire elővezettem e-fajta vágyam.
Mi 30-as pár vagyunk és tizenéve vagyunk együtt. A sex kielégítő és nagyszerű számunkra, bár mindig valami újdonságot becsempészünk az életünkbe.
Avval kezdődött ez a fejezete életünknek, amikor észrevettem, hogy a trágár beszéd párom élvezetét fokozza. (és ezáltal az enyémet is).
Először egyes szám első személyben kezdtem sex közben ilyen formán tüzelni, majd szép lassan áttértem első szám halmadik személyre, tehát, mintha "külsősként" szeretkeznék.
Idővel felvetettem hogy mit szólna egy harmadikhoz fokozva az élvezetet, mivel ez számomra is gerjesztő. Feleségem eleinte csak feltételesen-talán és gondolat szinten foglalkoztatta a dolog viszont cseppet sem elzárkózva tőle. Az erről való beszélgetéseink egyre reálisabbak lettek idővel.
Elmondtam neki, hogy nem szeretném, ha miattam menne bele a dologba, inkább arra próbáltam "leegyszerűsíteni" a dolgot, hogy ez csak sex, egy újabb élvezeti forrás.
Itt olvastam, hogy valaki úgy vezette rá a párját, hogy részletesen az eseményt elmondta, hogy hogyan képzeli a találkozótól kezdve az aktus végéig. Én ugyan ezt tettem, csak írásban. A feleségem olvasva ezt, nagyon izgatónak és elképzelhetőnek tartotta. Viszont ekkor már megvolt nálunk az elhatározás, hogy belevágjunk, ez csak megerősíthette benne az elszántságot.
Abban viszont megegyeztünk, hogy egy vadidegennel nem kezdenénk, ezért ismerősi körben keresgéltünk partnert.
Számomra fontos volt, hogy stabil kapcsolatban éljen ő is, mivel azért van bennem némi "szerelemféltés" gondoltam, így biztosíthatom be legjobban a bonyodalmak elkerülését. Maximálisan megbízom a páromba és tudom, hogy nem hagyna el másért, de azért jobb az óvatosság. smile A kiválasztott is felénk mindig önzetlen és "tisztelettudó" volt, mondhatni tiszteltük egymást.Gyakorlatilag napi szinten tartjuk a kapcsolatot vele és családjával, gyerekeink hasonló korúak.
Mi férfiak egy két sörözés közben beszélgettünk már hasonló dolgokról, de konkrétan nem kérdeztem rá tőle, csak általánosságban beszéltünk.
Egyszer egy közös program után nagy izgalmak és zavartság közepette tettem fel neki a kérdést, amin nagyon meglepődött, de egyáltalán nem zárkózott el előle. Ő is sokat tipródott, mire rászánta magát, mert mi lesz a barátsággal és ha rosszul sül el a dolog , akkor milyen következmények lehetnek. A feleségemmel közösen is elbeszélgettünk vele nyíltan egyik közös családi partin amikor rábólintott. Attól kezdve kerestük a megfelelő alkalmat amikor össze tudjuk hozni a programot. Végül is nagy sokára sikerült időpontot egyeztetni, bár akkor se hittük a párommal, hogy el fog jönni. Legvégül megjelent és egy két bátorító pálinka után sínre kerültek a dolgok.
Amúgy nagyon izgalmas volt, lehet, hogy túlságosan is. Pont olyan volt mint a legelső sex, sokat bénáztunk.
-- folyt.
2013. 07. 12. péntek 05:42  #9230
XIIZoli XIIZoli
Én mégcsak beszélgetni is szívesên beszélgetnék veletek, erről a témàról, ha megtennétek rólam avtiltàst privátba!
2013. 07. 12. péntek 05:25  #9229
Törölt felhasználó (876536)
A 2. pont sem megcsalás ha előre megvan beszélve, hogy ha adódik spontán akkor szabad a pálya természetesen ha utána elmeséli és ettől mi is sexelünk egy fergetegeset smile az ugyanolyan izgi tud lenni, és szerintem nem megcsalás... de az 1. az maximálisan megcsalás!
off: g0d1v4, de sok időd van, és mindenhez értesz, és tök jó hogy 100 éves bisex pasi vagy , és 220 kg , az adatlapod szerint smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 14:48
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
2013. 07. 11. csütörtök 23:43  #9228
chanet chanet
Köszönöm hozzászólást, tapasztalatlanul is ezek a dolgok kavarognak a fejünkben. Meg még fognak is pár évig, mire esetleg törtènik is valami.
Úgy gondoljuk, hogy az említett feltételek adottak, de a sok olvasott és hallott sztori miatt, ahol szétmentek a párok eléggé tartunk tőle.
Addig is olvasgatunk, aztán ha lesz mit, akkor írunk is.
Most arra próbálom rávenni, hogy töltsünk fel pár képet, hogy mit szólnak az emberek, mert ő elégedetlen magával, holott a világ legvonzóbb nője...mintegy bizonyítandó...
2013. 07. 11. csütörtök 23:21  #9227
Télanyó Télanyó
Elméleti síkon az egészséges libidójú, szexuálisan túlfűtött párok többsége lefuttatja ezt a szoftvert a fantáziájuk hardverén, de a valóság..., na, az nagyon más.Mérhetetlen fokú érzelmi intelligencia, és óriási bizalmi hátország kell ahhoz, hogy ez tettekben realizálódjon, és az "utána" ne legyen probléma.A swingerklub azért lehet jó ötlet minden hezitáló párnak, mert meghökkentően szembesít, és nem kötelező semmi valóságos "történés".Ellenben veszély ott is fent áll, melynek természete abban rejlik, ha az egyik fél - akár az, aki indulás előtt a szendébbnek tűnik - az ottani élményektől beindul, a másik fél pedig, nem ritkán éppen az, kinek korábban nagyobb volt a szája visszariad.Ez is komoly feszültség tárgya lehet..., ez nem játék, ahogy a csoportos szex egyetlen formája sem az, az annál sokkal több, ez komoly dolog, akár tetszik, akár nem.
(Ez egy válasz chanet üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 22:49
Sziasztok!
Nálunk a napokban merült fel a kérdés, illetve valami hasonló. A swinger klubokról kezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy mindketten kiváncsiak vagyunk rá. Szivesen elmennénk először csak megnézni, hogy hogyan is zajlik...
Aztán kitárgyaltuk, hogy így látatlanba kinek mi férne bele. Én azt mondtam, hogy szerintem tetszene, ha őt megdugná egy másik pasi mellettem. Persze, lehet, hogy élőben nem lenne olyan, mint fantáziában, mindenesetre szeretem látni nagyon, amikor élvez. Viszont ő óckodott ettől, nem tudta elképzelni. Azt esetleg, hogy kézzel, talán szájjal kényeztessen valakit. Egy 2 lányos felállásba benne lenne, de csak, ha ő csinálja a másik lánnyal. Azt mondta, hogy nem hiszi, hogy el tudná viselni, ha látna engem... Hozzáteszem, nekem erre nincs is igényem.
Még egy olyan szituációt tartottunk elképzelhetőnek, ahol néznek bennünket, esetleg belenyúlkálnak.
A vége kicsit off lett, de a lényeg, hogy nagypofával azt mondom, hogy izgat a topic címében megadott dolog.
Elméleti síkon már le is folytattunk egy ilyen együttlétet.
2013. 07. 11. csütörtök 22:49  #9226
chanet chanet
Sziasztok!
Nálunk a napokban merült fel a kérdés, illetve valami hasonló. A swinger klubokról kezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy mindketten kiváncsiak vagyunk rá. Szivesen elmennénk először csak megnézni, hogy hogyan is zajlik...
Aztán kitárgyaltuk, hogy így látatlanba kinek mi férne bele. Én azt mondtam, hogy szerintem tetszene, ha őt megdugná egy másik pasi mellettem. Persze, lehet, hogy élőben nem lenne olyan, mint fantáziában, mindenesetre szeretem látni nagyon, amikor élvez. Viszont ő óckodott ettől, nem tudta elképzelni. Azt esetleg, hogy kézzel, talán szájjal kényeztessen valakit. Egy 2 lányos felállásba benne lenne, de csak, ha ő csinálja a másik lánnyal. Azt mondta, hogy nem hiszi, hogy el tudná viselni, ha látna engem... Hozzáteszem, nekem erre nincs is igényem.
Még egy olyan szituációt tartottunk elképzelhetőnek, ahol néznek bennünket, esetleg belenyúlkálnak.
A vége kicsit off lett, de a lényeg, hogy nagypofával azt mondom, hogy izgat a topic címében megadott dolog.
Elméleti síkon már le is folytattunk egy ilyen együttlétet.
2013. 07. 11. csütörtök 20:49  #9225
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia!
Szerintem nincs szó elkanyarodásról, hiszen a párok swingerezését, az édeshármasát, a négyesfogatotát valamilyen szinten egybe mossák a "prűdek" a megcsalással. És hát ugye a többségi társadalom markáns értékítélete, véleménye, megbélyegzésre való hajlandósága...
Úgy vélem, e topikban, már csak a címe és témája kapcsán nem árt ezeket a kérdéseket is kibeszélni, letisztázni. Hiszen sokaknak így is lelkiismeretfurdalásuk és erkölcsösségi aggályaik vannak a vágyaik illetve cselekedeteik miatt.
2013. 07. 11. csütörtök 20:17  #9224
Törölt felhasználó (857830)
Mielőtt még valaki meg akarna győzni valami olyanról, amivel főbb vonalaiban magam is egyetértek....

A megcsalás szerintem egy több síkú, több fázisú és több lehetséges kimenetelű folyamat aminek legegzaktabb kifejeződése az infagranti. Általában (túlnyomó többségében az eseteknek) érzelmi síkon indul és akár nagyon sokáig ott is marad és akár el sem jut a testiségig. (Érzelmi szeretőség) Ám fejlődhet és így eljuthat az eseti vagy éppen rendszeres szexszel járó kapcsolatig. Sőt, a szakemberek ide (megcsalás) sorolnak egyéb, családon belüli függőségi/kapcsolati/bizalmi átrendeződéseket is.
Vagy előfordul 'indöhítofdönáájt' megcsalás is, pusztán csak tudatmódosult, érzelmileg felfokozott, kontrollálatlan eseménylavina folytán is. Azt hiszem, ez a legrapidabb módon szexbe torkolló (leszoptam a csapatépítő tréningen) ám annak ellenére, hogy érzelmi előzménynek is kell valamilyen szinten léteznie, talán ez a legkönnyebben feldolgozható és megbocsájtható. Ez talán még csak egyfajta vészcsengő, riaszt, hogy dolgozni kell a kapcsolaton. Mert igencsak sok esetben a megcsalás okozat, a partner párkapcsolati téren tapasztalható elégtelen működésének következménye, arra adott válasz, kiútkeresés.
Ezzel együtt azt gondolom (millió közvetett jel is erre mutat) hogy túl sokan játszanak a tűzzel, és már csak akkor eszmélnek, mikor minden hamuvá hamvadt. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy egy pl régebb óta működő kapcsolatba hívott harmadik óhatatlanul (önkéntelenül) kaphat nagyobb figyelmet, több odafigyelést, mint az 'öregecskedő' feleség és ebből micsoda konfliktus kerekedhet, amit muszáj lesz kezelni. Ahogy látom, mindenki nagyon biztos magában és kapcsolat-menedzselő képességében, de aztán lesz aki csak pislog, ha beüt a ménkű. Mert el lehet ám mindent okosan tervezni (mint a devizahitelt is eltervezték sokan) csak az emberi érzelmi reakciók minimális eltérés ( tervezettől) esetén is elképesztően különfélék lehetnek. A kétség,a féltékenység a legváratlanabb (akár félreértelmezett) szituációkból képes manifesztálódni, aztán vért izzad az ember, mire visszagyömöszöli a palackba. Ha egyáltalán sikerül.
(Az itt fórumozók tekintsék magukat kivételnek természetesen, rólam meg gondolja azt mindenki, hogy pesszimista vagyok .)
Most látom, mire beírtam, megjött a zsandár... mindegy, ha gondolja akkor transzportálja a megfelelő helyre.
(Ez egy válasz lacee7 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 15:44
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
2013. 07. 11. csütörtök 18:21  #9223
alezredes1 alezredes1
Szórol szóra, pontról pontra egyetértek Veled.
Két pontban összefoglalva, : 1 : Ha elmegy a párom valahova, valamilyen indokkal, és megtörténik a "dolog", az akár utólag is elmesélve megcsalásnak tekinthető.
2 : Ha a tudtommal, jelenlétemben, a szemem előtt történik mindez, akkor az nem megcsalás, hanem szerintem egy jó kis este, pezsgőzéssel, videózással, keféléssel egybekötve.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 14:48
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
2013. 07. 11. csütörtök 17:34  #9222
Nyúlmedve Nyúlmedve
Én viszont nem értek egyet veled, bár hangzatos, amit leírsz. smile
A megcsaláshoz szükséges valamiféle fizikai kontaktus egy HARMADIKKAL. Az maximum csak ront a megcsalás tényén, ha a csalfa nem csak pusztán a szexért, hanem valamifajta érzelemtől vezérelten teszi azt, amit.

Amiről Te beszélsz, az szerintem nem megcsalás.
Talán még annál is rosszabb. ÁTVERÉS, CSALÁS, KÉPMUTATÁS. Mert ha valaki nem őszinte a másikkal, ha titkolja valódi érzéseit, ha a szerelmet csak megjátsza, ha csak szükségből fekszik le vele, akkor feltételezhető, hogy vagy szánalomból, vagy önös és esetleg anyagi érdektől vezérelve cselekszik így, tehát valójában a másik ellenében. Kimondható, hogy ÁTVERI, MEGTÉVESZTI, BECSAPJA őt. De ez nem megcsalás.

A többszereplős játszadozásokhoz bizalom kell. Ez viszont tény. Ingatag lábakon álló házasságban élők jobb, ha nem kezdenek bele ilyesmibe.
(Ez egy válasz lacee7 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 15:44
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
2013. 07. 11. csütörtök 17:05  #9221
Jade_ Jade_
Idáig Te fogalmaztad meg legjobban a dolgokat. worship
(Ez egy válasz lacee7 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 15:44
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
2013. 07. 11. csütörtök 15:44  #9220
lacee7 lacee7
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 11. csütörtök 11:45
Pedig, ha visszalapozol, találsz szép számmal konkrétan erről szóló 'tudósítást', 'beszámolót' illetve ilyen vágyat megfogalmazó írást. (az aposztróf nem véletlen...)
Abban teljesen egyetértünk, szerintem is kicsit bizarr, de ha van valaki, aki ezt így megélte (tapasztalta..) és őt ez izgatta.. lelke rajta, csak mindig térjen haza a párja. Az ezzel kapcsolatos kétkedésem inkább azt foglalja magában, hogy vékony jég ez és könnyen visszafordíthatalan irányt vehet a játék, így nem biztos, hogy megéri kockáztatni. A kétség akaratlanul is befészkelheti magát a gondolatok közé és hamar áttéteket képez. (A férj részéről) A nőben pedig akár felmerülhet ez eltárgyiasodás érzése, ami szintén kellemetlen. Jobb nem megtapasztalni.
2013. 07. 11. csütörtök 14:48  #9219
Nyúlmedve Nyúlmedve
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 11. csütörtök 11:45
Pedig, ha visszalapozol, találsz szép számmal konkrétan erről szóló 'tudósítást', 'beszámolót' illetve ilyen vágyat megfogalmazó írást. (az aposztróf nem véletlen...)
Abban teljesen egyetértünk, szerintem is kicsit bizarr, de ha van valaki, aki ezt így megélte (tapasztalta..) és őt ez izgatta.. lelke rajta, csak mindig térjen haza a párja. Az ezzel kapcsolatos kétkedésem inkább azt foglalja magában, hogy vékony jég ez és könnyen visszafordíthatalan irányt vehet a játék, így nem biztos, hogy megéri kockáztatni. A kétség akaratlanul is befészkelheti magát a gondolatok közé és hamar áttéteket képez. (A férj részéről) A nőben pedig akár felmerülhet ez eltárgyiasodás érzése, ami szintén kellemetlen. Jobb nem megtapasztalni.
2013. 07. 11. csütörtök 11:45  #9218
Törölt felhasználó (857830)
Pedig, ha visszalapozol, találsz szép számmal konkrétan erről szóló 'tudósítást', 'beszámolót' illetve ilyen vágyat megfogalmazó írást. (az aposztróf nem véletlen...)
Abban teljesen egyetértünk, szerintem is kicsit bizarr, de ha van valaki, aki ezt így megélte (tapasztalta..) és őt ez izgatta.. lelke rajta, csak mindig térjen haza a párja. Az ezzel kapcsolatos kétkedésem inkább azt foglalja magában, hogy vékony jég ez és könnyen visszafordíthatalan irányt vehet a játék, így nem biztos, hogy megéri kockáztatni. A kétség akaratlanul is befészkelheti magát a gondolatok közé és hamar áttéteket képez. (A férj részéről) A nőben pedig akár felmerülhet ez eltárgyiasodás érzése, ami szintén kellemetlen. Jobb nem megtapasztalni.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:26
Nos hogy a témához is hozzászóljak, élvezetes dolog ha a párodnak olyat adsz ami izgatja, élvezi, hiszen szereted és ez neked is jó.
Az viszont - mint ahogy más is megírta előttem - nem tartom fair dolognak, hogy az asszony elmegy, félrekefél majd elmeséli. Ez nálam a megcsalás állapota. Nálunk ha valami történik akkor mindketten ott vagyunk és szerintem ez egy párkapcsolat alapja. Hiába írjátok, hogy bizalom meg ilyenek, de nekem az nem élvezetes hogyha csak elmesélik és nem vagyok részese.
2013. 07. 11. csütörtök 11:26  #9217
Jade_ Jade_
Nos hogy a témához is hozzászóljak, élvezetes dolog ha a párodnak olyat adsz ami izgatja, élvezi, hiszen szereted és ez neked is jó.
Az viszont - mint ahogy más is megírta előttem - nem tartom fair dolognak, hogy az asszony elmegy, félrekefél majd elmeséli. Ez nálam a megcsalás állapota. Nálunk ha valami történik akkor mindketten ott vagyunk és szerintem ez egy párkapcsolat alapja. Hiába írjátok, hogy bizalom meg ilyenek, de nekem az nem élvezetes hogyha csak elmesélik és nem vagyok részese.
2013. 07. 11. csütörtök 11:22  #9216
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Jó-jó persze, de azt is odaírtam, hogy "ismeretei", ami nem feltétlenül tapasztalást jelent! Nem kell mindent átélnünk ahhoz, hogy elitéljük, vagy éppen elfogadjuk, ebben igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 11. csütörtök 09:03
Bajban lennénk, ha mindent csak megtapasztalás útján ismerhetnénk/érthetnénk meg... (a többivel egyetértek)
2013. 07. 11. csütörtök 11:11  #9215
Jade_ Jade_
Félreértesz, vagy magadra vetted. Nem állt szándékomban, csak az állításodat cáfoltam az én véleményemmel.
A párbeszéd mindig jó, úgy is hogyha valaki elméleti síkon kérdez. Ismétlem kérdez, nem állít valamit.
De szétoffoljuk a topicot, mert nem erről szól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 11. csütörtök 11:05
smile
Ez nagyon korrekt álláspont, itt ellenben fogalmakról folyt vita, nem arról konkrétan, hogy lehet-e élvezni ha mással szexel (jelenlétedben)a párod. (Amiben egyébként szerintem amúgy nagyjából mindenki egyetért, igen, lehet)
Viszont... a hozzászólás nem mindig állítás, van amikor kérdés, vagy kétely megfogalmazása. Így talán a szükségessége is érthető. A teljes egyetértés mellett, azonos nézetek felemlegetéséből álló társalgás egy idő után okfogyottá válhat. Statikus. Pedig 'elméleti' oldalról jöhet olyan felvetés, ami addig ugyan látott, de figyelembe nem vett dolgokat hoz felszínre és akár az egyik, akár a másik oldal részéről elmozdulást vált ki. Lehet, hogy a kétkedő/kérdező is inkább várja azt, hogy meggyőzzék...
(Amúgy, mielőtt nagyon lilagőzös agyalásnak bélyegzed, meglepő, de vannak tapasztalataim, igaz, nemi értelemben fordítottak)
2013. 07. 11. csütörtök 11:05  #9214
Törölt felhasználó (857830)
smile
Ez nagyon korrekt álláspont, itt ellenben fogalmakról folyt vita, nem arról konkrétan, hogy lehet-e élvezni ha mással szexel (jelenlétedben)a párod. (Amiben egyébként szerintem amúgy nagyjából mindenki egyetért, igen, lehet)
Viszont... a hozzászólás nem mindig állítás, van amikor kérdés, vagy kétely megfogalmazása. Így talán a szükségessége is érthető. A teljes egyetértés mellett, azonos nézetek felemlegetéséből álló társalgás egy idő után okfogyottá válhat. Statikus. Pedig 'elméleti' oldalról jöhet olyan felvetés, ami addig ugyan látott, de figyelembe nem vett dolgokat hoz felszínre és akár az egyik, akár a másik oldal részéről elmozdulást vált ki. Lehet, hogy a kétkedő/kérdező is inkább várja azt, hogy meggyőzzék...
(Amúgy, mielőtt nagyon lilagőzös agyalásnak bélyegzed, meglepő, de vannak tapasztalataim, igaz, nemi értelemben fordítottak)
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 10:48
Persze véleményem van mindenről, de tény hogy csak ahhoz szólok hozzá aminél volt tapasztalatom, mert az tudom milyen, mekkora, stb.
Nem kardoskodok valami mellett, ha csak elméleti harcos vagyok. Annak ugyan is mi értelme lenne?
/ 534