Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2013. 04. 17. szerda 15:33  #8985
Törölt felhasználó (878230)
De megpróbálni védekezni okosabb dolog,mint egy szexmoziba mindenkivel gumi nélkül kefélni- meg cumizni ,nem ? Szerintem nem ugyan az a kettő ,hogy vásárolsz a tescoba vagy faszt szopsz a szexmoziba de te tudod ... Savanyú a szőlő ? ezen jót nevettem. Milyen szőlő ? a szexmozi nekem a rohadt alma kategória ! És punci ritkábban van ott mint árvíz . 90% -a buzi - olvasd el a topikot, bár aki azért megy oda és nem használ gumit arról pláne meg van a véleményem .... A védekezés számomra alapvető és nem csak én vagyok ezzel védve,hanem a beszálló sem tudhatja nekem nincs-e bajom. De ezen nem veszünk össze te ne védekezz mi fogunk. Te ne moss kezet mi fogunk . Ne fürgyé le !!!

0.56 -tól smile ))
http://www.youtube.com/watch?v=rpBV46Qb3kA
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2013. 04. 17. szerda 12:41
Olvass utána.A H.P.V. már a terhesség alatt fertőződik a magzat.Az AIDS igen fertőző,de még mindig nem egészen tiszta a terjedési módja.És a villamosom,megfogod a fogantyút,mosol ott kezet?
Ki fogta meg előtte?
Vagy a metrón?
Nem lehet burokban élni.............
De persze vannak alapvető higiénés dolgok,amiket be kell tartani....
2013. 04. 17. szerda 14:19  #8984
Monfort Monfort
Ott akkor felizgatta a gondolat ez biztos, mert éreztem a punciján a gyors reakciót. A vibrit meg pont úgy szopta ahogy a farkam, azaz egy igazit. Eleinte én tettem a szájába, aztán már fogta ahogy kell, később meg rá-rányomtam a fejét ő meg szorgalmasan szopott "mindkettőnket".
(Ez egy válasz rajmiki üzenetére (2013. 04. 17. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 11:37
Szia házasságunk elején ( a nejem 28 volt én 42) hasonlóan dugás közben mikor nagyon jó volt neki leálltam és el kezdtem "matekozni" Mondtam ha ilyen jó Neki az 1 milyen jó lenne a kettő. Ellenkezett de több hónap alatt már nem ellenkezett de nem mutatott semmi jelet hogy akarná !
egyszer a barátomat vártuk estére (sokszor volt már fent) elvittem vacsorázni és közben rátértem, hogy ha úgy is ott lesz a haver próbáljuk ki legfeljebb ha nem ok akkor abbahgyjuk.
2 pohár bort megitattam Vele vacsi alatt majd hazamentünk !!
a szívem a torkomban remegett amikor csengettek. Haver már rég rákattant de tisztességesen csak engem bíztatott. Rám nézett és úgy jeleztem hogy talán ma összejön. Hozott pornófilmet és nézegettűk. Majd félhomályban elkezdtünkj táncolni. A szemem majd kiesett hogy az asszony rá áll-e Lassan oldódott, hagyta megcsókolni magát de elhúzódva. A következő tánc az enyém volt csókóltam és éreztem mellbimbója keménységét. Váltottunk a haver úgy táncolt hogy az asszonyt takarja (így bátrabb lett) és láttam hogy a kivett farkát már fogja. Következő táncuknál helyben mozogtak és mintha az asszonyt finoman leküldte volna szopogatni majd fordultak egyet / láttam az ágaskodó faszát) majd ujra lehajolt az asszony , míg a haver a nadrágjában már a punciját fogdosta .Mikor én jöttem csókoltam és éreztem már a szájában a barátom levét ami még nem a sperma volt , simogattam a nacin kerestűl a punciját amit olyan erővel nyomott a kezemhez hogy meglepett, benyúltam és már lucskos volt a puncija,aztán kikapcsoltam a melltartóját, és levettem következő alkalommal már a blúzát is lehúzta a haver és nyíltan hagyta hogy szopogassa a melleit Szerintem itt múlt el a félelme. A barátom a naciját kigombolta és félig letolta de teljesen megmarkolta a punciját a tánc végéig. Akkor kilépett a farmerból és csal egy bugyiban volt. A haver gyorsan teljesen levetközött és a következő táncnál már mindketten meztelenek voltak. én is levetköztem és éreztem a combján fplyik a saját leve az asszonynak. de ez mind csendben ment ha beszéltünk akkor a zene vagy más téma volt de smmei a sexről. következő kőrben felemelte és úgy táncolt hogy hatalmas farkát finoman benyomta az asszony a lábaival átkarolta és mint késöbb megtudtam bele is élvezett.
Következő táncnál a haver pihent és én nyalakodtam, és ez így ment majd 2 órán át. a folytatzás majd 20 éven át heti rendszerességgel jött és kényeztettük majd még a szomszéd asszony is átjött.
Most a TANULSÁG: soha utána szót nem ejthettünk a témáról, ha jött a haver bement a fürdőszobába, és csak egy köntösben jött be ami az első tánc után már nrm volt rajta. 20 év után beleunt hogy már 2 férje van Soha nem hagyta hogy a haver csak egyedűl dugja pedig kértem, lehetőség volt gyesen otthon de nem engedte.
Mostanság engem okol milyen férj aki átadja a nejét, ö nem akarta...stb együtt élünk a téma tabu én nem dughatok már állítólag beleunt és nem is kívánja mindig otthon van pedig kérem hogy dugassa már
2013. 04. 17. szerda 13:39  #8983
ravenna ravenna VIP Admin
Mennyire jó, hogy sok-sok apró dolgot megelítenek itt többen, ami azért fontos.
Az egy dolog hogy sok pasit izgatja, vagy izgatná ( vagy pedig izgatta ) ha megdugták a feleségét, de azért oda kell ám figyelni sok dologra.
A higiénia nem utolsó szempont, bár egyesek túlzott félelme nekem azért fura, met itt hangot adnak vágyaiknak, miszerint milyen jó is lenne a többes erotika, de fenntartásai vannak bőven. Ez csak azért "aranyos", mert a hely, a GG nem épp egy leányregényképző! smile És abból sose sült el jó, ha az egyik fél "úgymond engedékenységből" vagy épp pia miatt belement egy ilyenbe! Ha a vágy egyoldalú, vagy a felek nem figyelnek egymásra, az ilyen dolgokból később lehet nagy kiábrándulás.
2013. 04. 17. szerda 13:03  #8982
Törölt felhasználó (819517)
de gondolom nem nyalogatod végig... Nem!de beteszed a hűtődbe mosatlanul a bolti csomagolással!Ami a kocsiban volt!
a tüdőgondozó vagy sztk - orvos után sem mosod meg a kezed ? Egy szép kis TBC fertőzést,ha összeszedsz ott a várakozás alatt,már moshatod.......
szarni bele, egyszer élünk. nem ?Soha nem mondtam ilyet,olvad amit írtam!
Látod ez a baj,,,az ilyenek végett vannak nemi betegségek mint te ! Tőlem senki nem kapott semmit,és én sem adtam betegséget ajándékba!
Valahogy csak terjed ... Megnézném a fejed mikor közlik veled ,hogy tré van, vagy mikor bizsereg a herpeszed pld
Terjed szex nélkül is elég sok dolog. Kicsit azt érzem a hozzászólásodból,savanyú a szőlő.Vagy legalábbis,amikor bemegy a vega vásárolni a húsboltba.........minek is megy be?
Részemről ennyi........
Szia wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2013. 04. 17. szerda 11:17
de gondolom nem nyalogatod végig... a tüdőgondozó vagy sztk - orvos után sem mosod meg a kezed ? szarni bele, egyszer élünk. nem ? Látod ez a baj,,,az ilyenek végett vannak nemi betegségek mint te ! Valahogy csak terjed ... Megnézném a fejed mikor közlik veled ,hogy tré van, vagy mikor bizsereg a herpeszed pld
2013. 04. 17. szerda 12:42  #8981
Törölt felhasználó (857830)
Szép történet confused .... a kevesebb talán több lehetett volna.
(Ez egy válasz rajmiki üzenetére (2013. 04. 17. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 11:37
Szia házasságunk elején ( a nejem 28 volt én 42) hasonlóan dugás közben mikor nagyon jó volt neki leálltam és el kezdtem "matekozni" Mondtam ha ilyen jó Neki az 1 milyen jó lenne a kettő. Ellenkezett de több hónap alatt már nem ellenkezett de nem mutatott semmi jelet hogy akarná !
egyszer a barátomat vártuk estére (sokszor volt már fent) elvittem vacsorázni és közben rátértem, hogy ha úgy is ott lesz a haver próbáljuk ki legfeljebb ha nem ok akkor abbahgyjuk.
2 pohár bort megitattam Vele vacsi alatt majd hazamentünk !!
a szívem a torkomban remegett amikor csengettek. Haver már rég rákattant de tisztességesen csak engem bíztatott. Rám nézett és úgy jeleztem hogy talán ma összejön. Hozott pornófilmet és nézegettűk. Majd félhomályban elkezdtünkj táncolni. A szemem majd kiesett hogy az asszony rá áll-e Lassan oldódott, hagyta megcsókolni magát de elhúzódva. A következő tánc az enyém volt csókóltam és éreztem mellbimbója keménységét. Váltottunk a haver úgy táncolt hogy az asszonyt takarja (így bátrabb lett) és láttam hogy a kivett farkát már fogja. Következő táncuknál helyben mozogtak és mintha az asszonyt finoman leküldte volna szopogatni majd fordultak egyet / láttam az ágaskodó faszát) majd ujra lehajolt az asszony , míg a haver a nadrágjában már a punciját fogdosta .Mikor én jöttem csókoltam és éreztem már a szájában a barátom levét ami még nem a sperma volt , simogattam a nacin kerestűl a punciját amit olyan erővel nyomott a kezemhez hogy meglepett, benyúltam és már lucskos volt a puncija,aztán kikapcsoltam a melltartóját, és levettem következő alkalommal már a blúzát is lehúzta a haver és nyíltan hagyta hogy szopogassa a melleit Szerintem itt múlt el a félelme. A barátom a naciját kigombolta és félig letolta de teljesen megmarkolta a punciját a tánc végéig. Akkor kilépett a farmerból és csal egy bugyiban volt. A haver gyorsan teljesen levetközött és a következő táncnál már mindketten meztelenek voltak. én is levetköztem és éreztem a combján fplyik a saját leve az asszonynak. de ez mind csendben ment ha beszéltünk akkor a zene vagy más téma volt de smmei a sexről. következő kőrben felemelte és úgy táncolt hogy hatalmas farkát finoman benyomta az asszony a lábaival átkarolta és mint késöbb megtudtam bele is élvezett.
Következő táncnál a haver pihent és én nyalakodtam, és ez így ment majd 2 órán át. a folytatzás majd 20 éven át heti rendszerességgel jött és kényeztettük majd még a szomszéd asszony is átjött.
Most a TANULSÁG: soha utána szót nem ejthettünk a témáról, ha jött a haver bement a fürdőszobába, és csak egy köntösben jött be ami az első tánc után már nrm volt rajta. 20 év után beleunt hogy már 2 férje van Soha nem hagyta hogy a haver csak egyedűl dugja pedig kértem, lehetőség volt gyesen otthon de nem engedte.
Mostanság engem okol milyen férj aki átadja a nejét, ö nem akarta...stb együtt élünk a téma tabu én nem dughatok már állítólag beleunt és nem is kívánja mindig otthon van pedig kérem hogy dugassa már
2013. 04. 17. szerda 12:41  #8980
Törölt felhasználó (819517)
Olvass utána.A H.P.V. már a terhesség alatt fertőződik a magzat.Az AIDS igen fertőző,de még mindig nem egészen tiszta a terjedési módja.És a villamosom,megfogod a fogantyút,mosol ott kezet?
Ki fogta meg előtte?
Vagy a metrón?
Nem lehet burokban élni.............
De persze vannak alapvető higiénés dolgok,amiket be kell tartani....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2013. 04. 17. szerda 11:17
de gondolom nem nyalogatod végig... a tüdőgondozó vagy sztk - orvos után sem mosod meg a kezed ? szarni bele, egyszer élünk. nem ? Látod ez a baj,,,az ilyenek végett vannak nemi betegségek mint te ! Valahogy csak terjed ... Megnézném a fejed mikor közlik veled ,hogy tré van, vagy mikor bizsereg a herpeszed pld
2013. 04. 17. szerda 11:37  #8979
rajmiki rajmiki
Szia házasságunk elején ( a nejem 28 volt én 42) hasonlóan dugás közben mikor nagyon jó volt neki leálltam és el kezdtem "matekozni" Mondtam ha ilyen jó Neki az 1 milyen jó lenne a kettő. Ellenkezett de több hónap alatt már nem ellenkezett de nem mutatott semmi jelet hogy akarná !
egyszer a barátomat vártuk estére (sokszor volt már fent) elvittem vacsorázni és közben rátértem, hogy ha úgy is ott lesz a haver próbáljuk ki legfeljebb ha nem ok akkor abbahgyjuk.
2 pohár bort megitattam Vele vacsi alatt majd hazamentünk !!
a szívem a torkomban remegett amikor csengettek. Haver már rég rákattant de tisztességesen csak engem bíztatott. Rám nézett és úgy jeleztem hogy talán ma összejön. Hozott pornófilmet és nézegettűk. Majd félhomályban elkezdtünkj táncolni. A szemem majd kiesett hogy az asszony rá áll-e Lassan oldódott, hagyta megcsókolni magát de elhúzódva. A következő tánc az enyém volt csókóltam és éreztem mellbimbója keménységét. Váltottunk a haver úgy táncolt hogy az asszonyt takarja (így bátrabb lett) és láttam hogy a kivett farkát már fogja. Következő táncuknál helyben mozogtak és mintha az asszonyt finoman leküldte volna szopogatni majd fordultak egyet / láttam az ágaskodó faszát) majd ujra lehajolt az asszony , míg a haver a nadrágjában már a punciját fogdosta .Mikor én jöttem csókoltam és éreztem már a szájában a barátom levét ami még nem a sperma volt , simogattam a nacin kerestűl a punciját amit olyan erővel nyomott a kezemhez hogy meglepett, benyúltam és már lucskos volt a puncija,aztán kikapcsoltam a melltartóját, és levettem következő alkalommal már a blúzát is lehúzta a haver és nyíltan hagyta hogy szopogassa a melleit Szerintem itt múlt el a félelme. A barátom a naciját kigombolta és félig letolta de teljesen megmarkolta a punciját a tánc végéig. Akkor kilépett a farmerból és csal egy bugyiban volt. A haver gyorsan teljesen levetközött és a következő táncnál már mindketten meztelenek voltak. én is levetköztem és éreztem a combján fplyik a saját leve az asszonynak. de ez mind csendben ment ha beszéltünk akkor a zene vagy más téma volt de smmei a sexről. következő kőrben felemelte és úgy táncolt hogy hatalmas farkát finoman benyomta az asszony a lábaival átkarolta és mint késöbb megtudtam bele is élvezett.
Következő táncnál a haver pihent és én nyalakodtam, és ez így ment majd 2 órán át. a folytatzás majd 20 éven át heti rendszerességgel jött és kényeztettük majd még a szomszéd asszony is átjött.
Most a TANULSÁG: soha utána szót nem ejthettünk a témáról, ha jött a haver bement a fürdőszobába, és csak egy köntösben jött be ami az első tánc után már nrm volt rajta. 20 év után beleunt hogy már 2 férje van Soha nem hagyta hogy a haver csak egyedűl dugja pedig kértem, lehetőség volt gyesen otthon de nem engedte.
Mostanság engem okol milyen férj aki átadja a nejét, ö nem akarta...stb együtt élünk a téma tabu én nem dughatok már állítólag beleunt és nem is kívánja mindig otthon van pedig kérem hogy dugassa már
(Ez egy válasz Monfort üzenetére (2013. 04. 17. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 08:42
Az utóbbi időben engem is izgat a téma. A feleségem sajnos elég konzervatív, de a múltkor szex közben azt mondtam neki hogy gondoljon arra hogy egy idegennel felváltva dugjuk, erre hamarabb elélvezett. Aztán azt kértem hogy szopjon le és egyszer csak folytattam a témát azzal hogy kértem hogy időnként a vibrátorát is szopja. Szopta is egyre ügyesebben, én meg akkorát élveztem hogy másfél méterre spricceltem.
Nap közben nem akar a témáról hallani sem, de talán nem reménytelen a dolog.
Van valakinek tanácsa mi legyen a következő lépés?
2013. 04. 17. szerda 11:17  #8978
Törölt felhasználó (878230)
de gondolom nem nyalogatod végig... a tüdőgondozó vagy sztk - orvos után sem mosod meg a kezed ? szarni bele, egyszer élünk. nem ? Látod ez a baj,,,az ilyenek végett vannak nemi betegségek mint te ! Valahogy csak terjed ... Megnézném a fejed mikor közlik veled ,hogy tré van, vagy mikor bizsereg a herpeszed pld
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2013. 04. 17. szerda 09:49
Mit gondolsz a bevásárló kocsik fogantyújáról,vagy magáról a kocsiról,élelmiszert vásárolsz bele, mindenki összefogdossa,és beteszed a vásárolt élelmiszert a hűtőbe......................
2013. 04. 17. szerda 09:49  #8977
Törölt felhasználó (819517)
Mit gondolsz a bevásárló kocsik fogantyújáról,vagy magáról a kocsiról,élelmiszert vásárolsz bele, mindenki összefogdossa,és beteszed a vásárolt élelmiszert a hűtőbe......................
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 16. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2013. 04. 16. kedd 21:09
Nem csak a hív-et lehet elkapni ! Nagyon sok betegség van ami veszélyes és kellemetlen is. Igen könnyű elkapni őket. A gumi nélküli szopásnál is nagyon sok a veszély !
Minket is izgat a 3-as szex de nagyon nehéz jó és megfelelő partnert találni és megbeszélni (pont a félelmek végett) mit is lehet pontosan. ( szopás csak gumiba stb..) Volt olyan ,hogy megbeszéltem egy sráccal,hogy engem leszop az Ő felesége és aztán majd őt az enyém /gumiba / persze a srác mikor mennem kellett volna eltűnt (ezért is nem ajánlottam fel,hogy előbb a feleségem őt,éreztem,hogy valami nem stim,, madár nem vagyok ) így nem erőltetjük a dolgot .... Majd az élet hozza a lehetőséget ha úgy alakul és akkor majd úgy csináljuk ahogy nekünk tetszik , és biztonságos. De SOK bátor ember fekszik a temetőbe smile és jár a nemi beteg gondozóba... (és nem tud kefélni egy jót ,mert éppen tré a szerszám)
2013. 04. 17. szerda 08:42  #8976
Monfort Monfort
Az utóbbi időben engem is izgat a téma. A feleségem sajnos elég konzervatív, de a múltkor szex közben azt mondtam neki hogy gondoljon arra hogy egy idegennel felváltva dugjuk, erre hamarabb elélvezett. Aztán azt kértem hogy szopjon le és egyszer csak folytattam a témát azzal hogy kértem hogy időnként a vibrátorát is szopja. Szopta is egyre ügyesebben, én meg akkorát élveztem hogy másfél méterre spricceltem.
Nap közben nem akar a témáról hallani sem, de talán nem reménytelen a dolog.
Van valakinek tanácsa mi legyen a következő lépés?
2013. 04. 17. szerda 07:22  #8975
junior10 junior10
ez valoban igy van
(Ez egy válasz firsttime01 üzenetére (2013. 04. 16. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 18:50
Hidd el.Nagyon sok párt foglalkoztat a gondolat,csak még saját maguknak sem merik bevallani.Egy jó tanácsot ha megengedsz,-ne piássan tegyétek meg,-utólag mindig a másik fejéhez vághatják,-hogy nem tudtam mit is csinálok! Mi már túl vagyunk a másodikon is,szenzációs volt..Nem voltak a kezdeti görcsök,idegeskedések,gátlások.A nejem szopott ahogy kell,dobálta a fenekét amikor a másik fasz járt benne,és én boldog voltam,hogy ezt az örömet meg adhattam neki. Mióta bevállaltuk a házaséletünk is sokkal aktívabb lett: Újra élünk!!! De csak az tegye aki másnap sem fog idegösszeomlást kapni,mert megbaszták a feleségét..Egyébként a feleségek nyolcvan százalékát megdugja más is,csak a férj nem tud róla.
2013. 04. 17. szerda 07:19  #8974
Törölt felhasználó (880743)
tegnap feldobtam a témát a barátnőmnek,kicsit meglepődött,de láttam rajta,s mondta is,h benne lenne,mert őt is valahol izgatja,majd beszélgettünk és ő inkább egy idegennel,akivel utána soha többet össze nem futunk .
Bár kicsit tart,h a közvetlen környezetünk tudomást szerez róla,de nyugtattam,h diszkréten oldjuk majd meg a nyaralás alatt.
2013. 04. 16. kedd 21:09  #8973
Törölt felhasználó (878230)
Nem csak a hív-et lehet elkapni ! Nagyon sok betegség van ami veszélyes és kellemetlen is. Igen könnyű elkapni őket. A gumi nélküli szopásnál is nagyon sok a veszély !
Minket is izgat a 3-as szex de nagyon nehéz jó és megfelelő partnert találni és megbeszélni (pont a félelmek végett) mit is lehet pontosan. ( szopás csak gumiba stb..) Volt olyan ,hogy megbeszéltem egy sráccal,hogy engem leszop az Ő felesége és aztán majd őt az enyém /gumiba / persze a srác mikor mennem kellett volna eltűnt (ezért is nem ajánlottam fel,hogy előbb a feleségem őt,éreztem,hogy valami nem stim,, madár nem vagyok ) így nem erőltetjük a dolgot .... Majd az élet hozza a lehetőséget ha úgy alakul és akkor majd úgy csináljuk ahogy nekünk tetszik , és biztonságos. De SOK bátor ember fekszik a temetőbe smile és jár a nemi beteg gondozóba... (és nem tud kefélni egy jót ,mert éppen tré a szerszám)
(Ez egy válasz szexxx83 üzenetére (2013. 04. 16. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 14:05
Hát igen a HIV igen veszélyes... Engem általában ez tart vissza a gumi nélküli szextől... A nyalás is kihagy emiatt , pedig imádok nyalni smile Ha tervezhet9 az együtt lét akkor megbeszélem a párral elmegyünk közösen egy hiv tesztre az antsz-be. De ezt sok pár sajna csipőből elutasit.... Pedig ez szerintem alap lenne
2013. 04. 16. kedd 18:50  #8972
firsttime01 firsttime01
Hidd el.Nagyon sok párt foglalkoztat a gondolat,csak még saját maguknak sem merik bevallani.Egy jó tanácsot ha megengedsz,-ne piássan tegyétek meg,-utólag mindig a másik fejéhez vághatják,-hogy nem tudtam mit is csinálok! Mi már túl vagyunk a másodikon is,szenzációs volt..Nem voltak a kezdeti görcsök,idegeskedések,gátlások.A nejem szopott ahogy kell,dobálta a fenekét amikor a másik fasz járt benne,és én boldog voltam,hogy ezt az örömet meg adhattam neki. Mióta bevállaltuk a házaséletünk is sokkal aktívabb lett: Újra élünk!!! De csak az tegye aki másnap sem fog idegösszeomlást kapni,mert megbaszták a feleségét..Egyébként a feleségek nyolcvan százalékát megdugja más is,csak a férj nem tud róla.
(Ez egy válasz MolKrisz üzenetére (2013. 04. 10. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 10. szerda 17:43
HI!
Na ezt se gondoltam volna, h rátalálok egy ilyen fórumra!
Azt meg főleg nem, h ennyi hódolója van a témának, azt hittem ez a fajta perverzió csak bennem lakozik, bennem is elég rejtetten.
Soha nem gondoltam volna h egy ilyen fel tud izgatni, de egyszer hála a hűséges akkor barátnőmnek, na meg az én kíváncsi természetemnek megtörtént a dolog.
Ha már mások is leírták:
Pénteken lelépett a csajokkal bulizni, én meg megint külön a haverokkal, vagyis csak mentem volna, mert lemondták családi problémák miatt.
Már indultam is volna hozzájuk, amikor belém bújt a kisördög és úgy döntöttem h kicsit nyomozok, megnézem , h viselkedik az én drága barátnőm.
Természetesen kocsi két utcával lentebb lerakva, aztán szépen lesétáltam nagy kommandózva.
Nem mertem bemenni, mert féltem beléjük botlok, szal a kocsma mellett lévő rácson másztam fel és kezdtem el sasolni, h miújság.
Kis fészkelődés után meg is találtam, szépen koktélozgattak a csajokkal, de nem kellett sokáig várnom, mert a srácok már kóstolgatták őket.
Na már akkor gyomoridegem lett, de nem az élvezettől, hanem...
Jó, mondom semmi gond, nem lesz baj, de egyértelmű volt, h ezt már megvárom.
Persze a srácok helyet foglaltak és elekzdték osztani az észt.
Jó, közben lemásztam, koca dohányos vagyok, de nem bírtam megállni, át a benzinkútra, doboz cigi, kettő egmás után.
Aztán vissza az ablakhoz.
Persze ment a pia, már ki volt kérve, közben valahogy folyamatosan egyre közelebb kerültek.
Na mondom nincs mese, beugrok aztán megcsinálom a balhét.
Persze rögtön rájöttem, h úgy is ki lenne magyarázva, mert hát csak beszélgettek.
Jó, további sasolás, szín ideg voltam, közben a két baraátnője lelépett egy-egy pasival táncolni.
Na mondom nincs itt semmi gond, magyaráztam magamnak, ő ott maradt kettővel, mondom baráti beszélgetés lesz.
Közben eltelt vagy egy óra, szépen italoztak, már kezdtem unni, főleg az idegesített, h a két srác állandóan nyúlkált volna, de csajom hárított.
Viszont nem tetszett a hozzáállás, olyan megjátszott volt, a két srác is érezhette, mert végül az egyik csak átkarolta.
Közben a másiknak a lábára feltette a lbát. és bár nem láttam ponotsan, mert az asztal takart, de a könyöke mozgásából kivehető volt, h a belső combját simogassa.
Közben persze vagy 5* részeg majmok megzavartak.
Akkor vettem észre viszont, h már nem a gyomorideg hajt, hanem azt akarom látni, h mi történik, izgatott a látvány, h ott ül két pasival és az egyik már masszírozza.
Akkor volt egy gyors felismerés, h mekkroa beteg is vagyok.
Aztán egyszer csak vége lett, csajom visszahúzta a lábát, a másik srácot is hárította aztán úgy ültek tovább majd még egy kis pia.
Rendesen zavart, h véget ért a shhow!!!
Na mondom ennyi lenne, jol felhúztaa srácokat és semmi?
Kicsit megint a féltékenység kezdett előjönni belőlem.
MAjd mit látok?
Felállnak és kis nyújtózkodás után elindulnak a kijárathoz, na mondom tuti hazaindul, na mondom akkor valahogy nekem is le kellene lépnem, mert ugye a végén még én leszek számonkérve.
Leálltam, mint h
2013. 04. 16. kedd 17:50  #8971
Törölt felhasználó (819517)
Hát,még én sem láttam senkit gumival nyalni..........
És csókolózni sem.....
Az előváladéktól kezdve, a nedvekben mindenhol ott lehet......
Van rizikó faktora mindennek......
(Ez egy válasz szexxx83 üzenetére (2013. 04. 16. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 14:05
Hát igen a HIV igen veszélyes... Engem általában ez tart vissza a gumi nélküli szextől... A nyalás is kihagy emiatt , pedig imádok nyalni smile Ha tervezhet9 az együtt lét akkor megbeszélem a párral elmegyünk közösen egy hiv tesztre az antsz-be. De ezt sok pár sajna csipőből elutasit.... Pedig ez szerintem alap lenne
2013. 04. 16. kedd 16:44  #8970
Törölt felhasználó (857830)
Alapnak alap, de szigorúan véve egyáltalán nem 100%-os biztonságú. Amúgy meg megnézném, hogy hányan fognak egy héttel a hármasozás(többesezés) előtt ~15000Ft/fő tesztköltséget vállalni. Igaz, van némileg olcsóbb is, de az már csak bőven a fertőző állapot beállta után detektál. A PCR a leggyorsabb, de ott is van némi késedelem. Szóval erre stratégiát építeni, ha nem is orosz rulett, de nem feltétlen biztonságos. Megint más kérdés, hogy Mo.-n átlag emberek között nem akkora a rizikó, de mivel egy életünk van, mérlegelni kell.
(Ez egy válasz szexxx83 üzenetére (2013. 04. 16. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 14:05
Hát igen a HIV igen veszélyes... Engem általában ez tart vissza a gumi nélküli szextől... A nyalás is kihagy emiatt , pedig imádok nyalni smile Ha tervezhet9 az együtt lét akkor megbeszélem a párral elmegyünk közösen egy hiv tesztre az antsz-be. De ezt sok pár sajna csipőből elutasit.... Pedig ez szerintem alap lenne
2013. 04. 16. kedd 14:10  #8969
alejandroo7 alejandroo7
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, most regeltem, de egy ideje már olvasgatom ezt a témát. Én is átéltem már hogy milyen mikor az ember feleségét megdugják, ezt osztanám meg veletek. Az eset 5 éve történt, még az első nejemmel. Akkor két éve voltunk házasok, amit előtte 3 év együtt járás előzött meg. Amég együtt jártunk meg sem fordult a fejemben hogy mással lássam Évát, sőt kifejezetten féltékeny tipus voltam. Aztán az esküvőnk után valahogy érdekelni kezdett a téma. Egyre többször játszottam el a gondolattal, de mindig csak magamban, a feleségemnek meg sem mertem emliteni. Amúgy Éváról tudni kell hogy nem volt egy nagy férfifaló, én voltam a harmadik pasija. Mikor összejöttünk még szopni sem nagyon akart, el kellett telnie egy évnek ahhoz hogy minden gátlás eltünjön belőle. De folytatnám a történetet. Szóval egyre sűrűben képzeltem el a szitut, volt hogy ki is vertem miközben csak az járt az eszemben. Viszont miután lehiggadtam mindig arra gondoltam hogy tuti nem vagyok normális. Ez igy ment jó ideig aztán egyik este mikor egy kicsit be is voltunk piázva, szex közben elkezdtünk arról beszélni hogy kinek mi lenne a titkos vágya. Jól emlékszem még, pont misszionárius pózban keféltünk, amikor kerek perec rákérdeztem hogy bevállalna-e mondjuk még egy pasit? Na a válaszától rögtön gombóc lett a gyomromba. Azt felelte hogy nagyon kipróbálná, de meg sem merte emliteni nekem!!!!! Iszonyúan felizgatott, és rögtön megkérdeztem hogy kivel szeretné? Erre azt felelte szó szerint hogy "mindegy, csak minél hamarabb! " Aznap éjjel nem tudtam elaludni. Csak feküdtem az ágyba, és nem tudtam mit csináljak. Szerezzek neki egy férfit? És ha élesbe megy a dolog, és nem tudom feldolgozni? Másnap Éva nagyon kerülte a témát, de én sem akartam felhozni. Ez igy ment egész héten, aztán úgy döntöttem hogy ismét előhozom a dolgot, aztán ha mégis szenvedek majd utána akkor úgy kell nekem, miért vagyok ekkora hülye. Na szóval egyre többször beszéltük át pro és kontra, de láttam a feleségemen hogy benne volna. Ekkor csináltam róla pár tangás képet, és feltettük egy szexpartner kereső oldalra. Persze jött egy csomó email amit közösen olvastunk el Évával, és közben rettentően izgatott hogy némelyik részletesen leirta hogy mit és hogy csinálnának vele. Aztán az egyik pasit felvettük msn-re, és azon keresztül részletesen is megbeszéltünk mindent vele. Megegyeztünk egy találkozóba hétvégén. Aznap egyszerűen nem tudtam semmire figyelni annyira ideges voltam, feleségem úgyszintén. Délután meg is kérdezte hogy biztos kell ez nekünk? Én még játszottam is a csalódottat hogy visszatáncol a cél előtt, de titokban abban biztam hogy valami közbe fog jönni a pasinak és lemondja az estét. Aztán a megbeszélt időpontra meg is jött a srác. Éva fogadta a kapuban, egy fehér miniszoknyában, és egy vékony felsőben ami alá nem vett fel melltartót. A srác akit Robinak hivtak egy csokor virágot hozott a, meg két üveg pezsgőt. Folyt köv....
2013. 04. 16. kedd 14:05  #8968
szexxx83 szexxx83
Hát igen a HIV igen veszélyes... Engem általában ez tart vissza a gumi nélküli szextől... A nyalás is kihagy emiatt , pedig imádok nyalni smile Ha tervezhet9 az együtt lét akkor megbeszélem a párral elmegyünk közösen egy hiv tesztre az antsz-be. De ezt sok pár sajna csipőből elutasit.... Pedig ez szerintem alap lenne
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2013. 04. 13. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 13. szombat 20:29
Nem rossz, sőtt! De borzasztó veszélyes amit csináltatok, egy frissen fertőzött HIV-es (tehát még ő sem tudja, hogy HIV pozitív) egy csepp spermájában 100 millió vírus van! Megéri? ejnye1
2013. 04. 13. szombat 21:16  #8967
kezdőpáros kezdőpáros
Nekem izgalmasan hangzana egy ilyen full gumival, csak a homo/bi része g_szt_stalan számomra
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2013. 04. 13. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 13. szombat 20:29
Nem rossz, sőtt! De borzasztó veszélyes amit csináltatok, egy frissen fertőzött HIV-es (tehát még ő sem tudja, hogy HIV pozitív) egy csepp spermájában 100 millió vírus van! Megéri? ejnye1
2013. 04. 13. szombat 20:29  #8966
Ron79 Ron79
Nem rossz, sőtt! De borzasztó veszélyes amit csináltatok, egy frissen fertőzött HIV-es (tehát még ő sem tudja, hogy HIV pozitív) egy csepp spermájában 100 millió vírus van! Megéri? ejnye1
(Ez egy válasz tiksy69 üzenetére (2013. 04. 13. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 13. szombat 19:25
Nő napra nejem egy szexmozi látogatást kapott tőlem ajándékba, persze ketten mentümk, és először nem nagyon akarta, szégyenlős volt, így kabinba mentünk először, ott egy olyan filmet választottam ahol 3 pasi 1 nőt kényeztet, blúzát kigombolva melleit símogattam, majd elé térdelve számmal izgattam, mir egy farok jelent meg a lukon a szomszéd kabinból. Megkérdezte ez mit akar itt, mondom biztos egy kis kényeztetést vár és ha tetszik neki engem nem zavar, éreztem, hogy már nagyon nedves a bugyi alatta és biztatásomra megfogta, én meg folytattam mellei kényeztetését, persze a csiklojával is játszottam a kezemmel. Megkérdezte meddig mehet el, mir mondom, a Te napod addig amíg akarsz, de reméltem végig és minél több pasit fog kifacsarni, erre bevette és alog szopott kicsit, már a pasi élvezett is, mire nejem kicsit megijedt és így a fele a mellére ment amit én kényeztettem, úgy hogy nekem is jutott az ondóból a nejem melléről, de a végét kiszívta rendesen a fejemet meg úgy irányította, hogy a mellére mentettet lenyaljam róla aszem erre élvezett el amit szintén kinyalatott velem. Utána rendbe szedte magát és egy pár perces csokolozás után megkérdezte, hogy folyt. köv.? Mondom neki hogy persze, hiszen ezért jöttünk. levette a bugyiját majd elővett egy óvszert, mert közben jelentkezett egy másik farok a lukon, amire felhúzta és hátúlról betette magába, én meg leültem a székre és néztem hogyan élvezi a méretes faszt. Ha akarod leszoplak, mondja, de ez így nekem most nagyon jó egész a méhemig be jön, kár hogy gumi van rajta mert külön élvezet, ha érzi hogy bele lővel, úgy hogy a szopás elmaradt, de kérdezi, hogy milyen volt az előző, élveztem e mert ő nagyon, és ha nem nagy kérés egy faszt közösen szopjunk le, nem ismertem a feleségemre, így begerjedt, és mivel ez az Ö napja, hát igent mondtam. Viszont ezt már nem tudtam elviselni, és felálltam elé lehúzott gatyával és bevette, majdnem lenyelve a farkam közbe a melleit markolászva izgattam mire azt mondta azt most hagyd, baszd meg a számat, húzd a faszodra a fejem. Pasi közben kiszállt észre sem vettem, hogy elélvezett e, de hamarosan egy másik jelent meg mire nejem megfordult, de közben én elmentem a padlóra engedve nedvemet, míg nejem teljesen begerjedve bekapta és szinte lenyelte a gazdátlan idegen faszt
ami pillanatok alatt elélvezett, teljesen meglepődtem amikor a feleségem szájon csókolt tele szájjal a pasi ondojával, majd mikor végzett az osztozkodásba, kilépett a fülkéből és bement a mosdóba
/ 522