Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2014. 10. 30. csütörtök 21:34  #10500
Törölt felhasználó (929830)
Köszönöm hozzászólásod. Lehet hogy igazad van... Bár eléggé arrogáns ember vok alapjáraton. Mindazon által, előbb vágnám le a kezem minthogy megüssem a parom. Az afro srác igazság szerintnincs vele gondom mert nincsenek rasszista hajlamaim. Nekem ők ugyanugy emberek. Egyébként a feleségem nem bombázó kategória ,bár igaz nagyon jofej és laza, jó humorú vsajszi.Ezért is szeretik sokan. Én meg mert őt választottam páromul. Nyilván ez nem ok hogy az ember végig szenvedjen ettől a helyzettől.Édes igazán nem az bánt hogy a bizalmam kihasználva tett lóvá.
(Ez egy válasz alezredes1 üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 20:52
Amúgy meg hosszabban reagálva arra amit írtál, hát erre nagyon rábasztál, igen, ilyen nyersen fogalmazva.
Lehet hogy még ma is fülig szerelmes vagy a hölgybe, ezt nem vitatom.
De mindennek van határa, a szerelemnek, a tűrésnek, de legfőképp a megaláztatásnak. Ilyet nem lehet eltűrni senkinek sem, még egy szuper bombázónak sem. Nem akarok durván fogalmazni, és nem, nem mondom hogy egy egy suhintást nem megérdemelt volna a kedves hölgy, de az a minimum, hogy az első ilyen eset után ha nem is, de a második után igen tipli, de neki, tipli a fa...mba kisanyám.
2014. 10. 30. csütörtök 21:14  #10499
Törölt felhasználó (929830)
Hmm .. Igen sajnos én is ettől tartok, de a gyerkőcök miatt biztos hogy nemfogok srmmi válásba belemenni. Majd ha nagyobbak lesznek.legalább a fiam töltse be 18 at.az mé 10 év.max majd mindketten megoldjuk a szüksegleteinket, ha ugy alakul.persze nem az otthonunkban.Ennyivel tartozom a gyerekeimnek ha bele döglök is .Ők nem szabad hogy megszívják emiatt.
(Ez egy válasz yamaha1 üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 19:48
Szia!
A nejem is elolvasta és utána megbeszéltük a történeted. Mindketten azon a véleményen vagyunk NEM TE hibáztál.
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz.
2014. 10. 30. csütörtök 20:52  #10498
alezredes1 alezredes1
Amúgy meg hosszabban reagálva arra amit írtál, hát erre nagyon rábasztál, igen, ilyen nyersen fogalmazva.
Lehet hogy még ma is fülig szerelmes vagy a hölgybe, ezt nem vitatom.
De mindennek van határa, a szerelemnek, a tűrésnek, de legfőképp a megaláztatásnak. Ilyet nem lehet eltűrni senkinek sem, még egy szuper bombázónak sem. Nem akarok durván fogalmazni, és nem, nem mondom hogy egy egy suhintást nem megérdemelt volna a kedves hölgy, de az a minimum, hogy az első ilyen eset után ha nem is, de a második után igen tipli, de neki, tipli a fa...mba kisanyám.
2014. 10. 30. csütörtök 20:44  #10497
alezredes1 alezredes1
Tipli.

Hát nem tudom, ha nekem ilyet mondanának ????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 15:30
Szóval legnagyobb meglepetésemre, mikor megkérdezte hogy már megint mit rosszalkodom ,mondtam hogy vannak páran akik szertnének talizni velünk .Azt mondta hajrá. Úgy is lett. Talizgattunk párokkal stb de semmi.. Aztán egy nap tláltunk egy párt itt a gg-n.Du taliztunk velük.Estére áthívtak minket.Nagyon jó kis este vol rengeteg szexxel.Gond csak az volt , hogy a srác csak a párommal akart lenni a feleségét teljesen kizárta a képből.Pedig a párom lévén bisex beállítottságú (én hetero) szeretett volna a hölgyel is lenni.Na mindegy összeségében jó volt, de csak ez az egy alkalom volt velük 4 esben.(Késöbb ők vittek be minket a swinger világba) na mindegy eltelt egy hónap kb.nyár van meleg stb. gyerekek strand. Egyszer csak jelentkezett a pár hogy ha van kedvünk ,van egy privát swinger buli menjünk ha érdekel minket. Ekkor a párom azt mondta ő kíváncsi erre a műfajra és hogy menjünk.Mondtam jó legyen de tartsuk be a szabályokat.Úgy ahogy eddig ,így most is közösen éljük meg a dolgokat.Gondoltam így lesz .Hát kurvára nem így volt.Már ott gyanús volt a dolog hogy amint egy nöi jelentkezővel félre vonult (aminek én nagyon örültem mert nagyon akarta már egy hölgyel) azt mondta mindenki előtt hogy ugye tudod hogy te most tipli. felkialtas felkialtas Köpni nyelni nem tudtam , meg hát kicsit megalázó volt. Mi hogy az én drágám akit imádok ,szeretek bla-bla ...ilyet mondott nekem.Persze a pofámról leégett a bőr. Ráadásul és ez most komoly én nem akartam csak is és kizárólag nézni ,illetve felügyelni hogy csak ők lehessenek együtt.Na mindegy lenyeltem a békát. Hagy menjen. Minek az lett a vége míg a csaj nyalta ő közben jó pár úrnak bekapta. Majd az egyik meg is dugta.VÁGJÁTOK. Engem elzavart.Na mindegy gondoltam akkor én is elfoglalom magam . Sajnos nem sikerült tul jol. Nem voltam oda a helyzetért ,mert nekem hiába jön akármilyen bombázó én a párommal együtt tudom csak élvezni a többest vagy akármit is.Ő persze látván hogy próbálok ellenni,folytatta .Egyszer csak arra lettem figyelmeshogy három férfi verte őt gruppenbe (minden lyukban) keményen. Ami meglepett de megmondom őszintén tetszett és nagyon izgatott.Ugyanakkor ott álltam és nem értettem hogy nekem soha nem engedett extrémebb dolgokat, mint pl anál stb. Ott meg azok hárman ...hát elég rendesen hagyta nekik a dolgokat. Iszogattam ,búslakodtam ,aztán kellő alkohol mennyiség után rájöttem ,hogy kegyetlenül meg vok szivatva.Sztem ő is kíváncsi volt mikor jövök rá. Én viszont értetlenül álltam a dolog előtt.És utánna még mindig mentünk a bulikra .Megigérte ugy lesz hogy együtt stb . de soha nem volt ugy én fasz meg csak vittem.Egyszer megkérdeztem tőle miért nem szól hogy ha van pár, vagy srác , vagy csaj akkor nyomjuk többesben (szeretem látni hogy élvezi azt amit nyujhatok neki ha azt akarja hogy öt srác ,az sem baj csak hagy lehessek az egyik.) Na mi volt a válasz..... "MInek szóljak úgy is ott vagy 2 perc múlva ,ha eltűnök". Hát ez kurva jól esett ugy az 5. buli környékén.
2014. 10. 30. csütörtök 20:41  #10496
alezredes1 alezredes1
Egy jó csaj lesmárol. Nem, nem utasítom vissza, sőt próbálok továbbmenni, akár egy jó dugásig.

Afroamerikai. Hogy fogalmazzak hogy ne tiltsanak, a közelébe, a közelünkbe sem engednék egy ilyen "urat"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 19:48  #10495
yamaha1 yamaha1
Szia!
A nejem is elolvasta és utána megbeszéltük a történeted. Mindketten azon a véleményen vagyunk NEM TE hibáztál.
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 18:21
Persze tudom most sokan hasukat fogva sikítva röhögnek és mondják na nézd ezt a faszt. Hidd el elég szar ez nekem ,hogy tényleg ekkora fasz voltam és igy jártam,de csak is magamnak köszönhetem.Ha elgondolkodtat az azt jelenti érdemes volt megosztani veletek a történetem.
2014. 10. 30. csütörtök 18:53  #10494
laller001 laller001
Elég gáz ami veled történt.szerintem nem veled volt a gond a nejednél kattant be valami, ha nem te beszéled rá a többesre előbb utóbb elment volna a tudtod nélkül is szóval lehet hogy így volt jobb mert legalább volt valami rálátásod. de nagyon úgy érzem hogy a kapcsolatotoknak annyi bár inkább én tévedjek. azt hogy valaki rajtad röhögne nem hinném , esetleg olyan akinek a fejében nem fordult meg a többes ötlete. De fel a fejjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 18:21
Persze tudom most sokan hasukat fogva sikítva röhögnek és mondják na nézd ezt a faszt. Hidd el elég szar ez nekem ,hogy tényleg ekkora fasz voltam és igy jártam,de csak is magamnak köszönhetem.Ha elgondolkodtat az azt jelenti érdemes volt megosztani veletek a történetem.
2014. 10. 30. csütörtök 18:21  #10493
Törölt felhasználó (929830)
Persze tudom most sokan hasukat fogva sikítva röhögnek és mondják na nézd ezt a faszt. Hidd el elég szar ez nekem ,hogy tényleg ekkora fasz voltam és igy jártam,de csak is magamnak köszönhetem.Ha elgondolkodtat az azt jelenti érdemes volt megosztani veletek a történetem.
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 18:13
Hát, ez nem semmi!-vidékiesen szólva. pardon1
Mindenesetre, minimum elgondolkodtató!
Kösz, hogy megírtad!
2014. 10. 30. csütörtök 18:13  #10492
ravel ravel
Hát, ez nem semmi!-vidékiesen szólva. pardon1
Mindenesetre, minimum elgondolkodtató!
Kösz, hogy megírtad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 17:33
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok wave
2014. 10. 30. csütörtök 18:12  #10491
Törölt felhasználó (929830)
UI:Ha esetleg van kérdésetek a töténettel kapcsolatban szívesen válaszolok.És itt kérek elnézést ha nem voltam érthető bizonyos pontjaiban.Sajna enyhén szólva megviselt, hogy el nem tudtam képzelni , ezt okozom azzal ha "örömöt szeretnék lelni az örömében" remélem értitek hogy itt mire gondolok.Imádtam és imádom azokat a pillanatokat amik megvoltak és együtt éltünk meg. ugyanakkor utálom és elszomorítanak azok ahol nem vehettem részt a dolgokban. Hölgyeim ha a párotok van olyan bolond mint én voltam , hogy szeretne ilyen vagy hasonló élvezetekben részesíteni titeket és tényleg élvezitek,hagyjátok hogy érezze a férfi, hogy neketek jó.Egy igazi férfinek fontos hogy elbűvölje a nőt,és akár a titkolt vágyait is megadja neki. Ha viszont nem szeretnétek ilyen pluszt azt nagyon nyomatékosan jelezzétek neki,de ne szivassátok meg úgy mint ahogy én lettem megszivatva.Ja és nem sajnáltatom magam még ha úgy is tűnik. Csak az úgymond drága időt sajnálom amit ezen dolgokra fecséreltem feleslegesen.Gondolván milyen jó férj vagyok.Mert az én drágámnak ne hiányozzon semmi.És kurvára tévedtem. Mert higgyétek el nem kedves férfi társaim nem biztos hogy jót tesztek.
Szép estét mindenkinek ! És további szép élményeket kívánok nektek ,akár a normál ,akár a többes szexben is . wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 17:33
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok wave
2014. 10. 30. csütörtök 18:05  #10490
shámán shámán
Szia.engem érdekel mi volt?mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 11:32
Engem is izgatott mindig , máig is izgat, volt is nem egy kalandunk (hármas,négyes felállás,swingerezés). Mégis azt kell mondjam hogy többet nem lesz. Bármelyikben is próbálkoztunk, rá kellett jönnöm hogy a párommal,bár nem két napja vagyunk együtt,merőben más az elképzelésünk.Röviden, tömören , akármelyik esetet is vesszük alapul,mindig pórul jártam. 20 év után (abból 12 éve házasok) azt hittem ismerem. HÁT NEM ! A legutóbbi hármas kalandunkról nem is beszélve ami kb. 3 hónapig tartott. Hittem meg van az emberünk és nem lehet gond ,aztán nem úgy lett. A partner nem egészen tudta hol a helye. mint az utána kiderült a drágám sem.Ha valakit érdekel,szívesen megosztom majd veletek a hallatlanul tanulságos sztorit aminek sajnos Én , de a drágám is elszenvedője volt. mindketten rába...unk valamilyen szinten. Ki-Ki a maga szemszögéből nézve .
2014. 10. 30. csütörtök 17:54  #10489
par50-52 par50-52 VIP
Tovabbi szep almokat .D D
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 17:33
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok wave
2014. 10. 30. csütörtök 17:33  #10488
Törölt felhasználó (929830)
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 16:19
Tudom hogy lesz köztetek olyan aki ezt mondja ezt a hülye balekot. Higyjétek el nagyon boldog tökéletes házasságnak tartottam még ezek után is.Elintéztem annyival hogy nem baj legalább kiélhette estleges vágyait,de nekem elég én nem akarok több swingert stb..Lezárt korszak kész.Az utolsó bulin amin voltunk volt egy biszexcsaj aki elhivott minket magához. Nem volt semmi csak szimpla vendégség. Amikor megérkeztünk ott volt egy srác.Utóbb kiderült nem véletlenül.Bár elsőre nem volt szimpi,később mikor ránk írt a face-n,elmentünk taliztunk vele.Egy kifejezetten jó pofa intelligens,jóképű párommal egy idős(én 41 ,párom 32) srácról van szó.Szóval szilveszter előtt pár nappal taliztunk vele ,megbeszéltük hogy egy egész éjszakás fergeteges hármassal fogjuk köszönteni az újévet.Ez volt 29.én. Aztán 31 én sajna volt félnapos meló. Rohanok a páromért hivom telón hogy sietek de kések... foglalt.És foglalt. Ez ment 29.e óta. Mint utóbb kiderült végig telózták Meg "smsölték" a 2 napot. Sebaj mondom szilvesteri 3 as lefújva. Miután megegyeztünk mind 3 an hogy nincsenek flörtölgetések egymás háta mögött stb. látván a párom szomorúságát csak ugy döntöttem hogy nem tehetem ezt vele.igaz nem szilveszterkor hanem január 1 -én ,de megejtettük azt az ominózus estét.Itt meg kell jegyeznem fantasztikus volt ketten kényeztettük a párom egész éjszaka ,csak kajálni és inni álltunk le.Szóval elindult egy reményteli hármas. Legalább is én azt hittem. teltek múltak a hetek de valahogy azt vettem észre a párom többet kommunikál a sráccal mint velm. Naponta többször telefon beszélgetések.sms-ek 10.min /nap a srác azt monta hogy értsem meg fent kell tartani apárom érdeklődését ,azt a bizinyos tüzet különben meg fogja únni . Tűrtem egy ideigpontosan 2 és fél hónapig, aztán véget vetettem az egésznek.Persze mondanom sem kell hogy írtó szemét lettem , egy perc alatt. Aztán persze jöttek a viták stb, jelzem soha annak idején nem volt vitánk , veszekedésünk. Végül majd leírom mi is volt az indok erre a közel EGY évnyi !!! Számomra egy életre tanulságos időszakra amig tulajdon képpen bűnhődtem. Mert hogy idézem " megkaptam a leckét " a folytatásban befejezem......
2014. 10. 30. csütörtök 16:19  #10487
Törölt felhasználó (929830)
Tudom hogy lesz köztetek olyan aki ezt mondja ezt a hülye balekot. Higyjétek el nagyon boldog tökéletes házasságnak tartottam még ezek után is.Elintéztem annyival hogy nem baj legalább kiélhette estleges vágyait,de nekem elég én nem akarok több swingert stb..Lezárt korszak kész.Az utolsó bulin amin voltunk volt egy biszexcsaj aki elhivott minket magához. Nem volt semmi csak szimpla vendégség. Amikor megérkeztünk ott volt egy srác.Utóbb kiderült nem véletlenül.Bár elsőre nem volt szimpi,később mikor ránk írt a face-n,elmentünk taliztunk vele.Egy kifejezetten jó pofa intelligens,jóképű párommal egy idős(én 41 ,párom 32) srácról van szó.Szóval szilveszter előtt pár nappal taliztunk vele ,megbeszéltük hogy egy egész éjszakás fergeteges hármassal fogjuk köszönteni az újévet.Ez volt 29.én. Aztán 31 én sajna volt félnapos meló. Rohanok a páromért hivom telón hogy sietek de kések... foglalt.És foglalt. Ez ment 29.e óta. Mint utóbb kiderült végig telózták Meg "smsölték" a 2 napot. Sebaj mondom szilvesteri 3 as lefújva. Miután megegyeztünk mind 3 an hogy nincsenek flörtölgetések egymás háta mögött stb. látván a párom szomorúságát csak ugy döntöttem hogy nem tehetem ezt vele.igaz nem szilveszterkor hanem január 1 -én ,de megejtettük azt az ominózus estét.Itt meg kell jegyeznem fantasztikus volt ketten kényeztettük a párom egész éjszaka ,csak kajálni és inni álltunk le.Szóval elindult egy reményteli hármas. Legalább is én azt hittem. teltek múltak a hetek de valahogy azt vettem észre a párom többet kommunikál a sráccal mint velm. Naponta többször telefon beszélgetések.sms-ek 10.min /nap a srác azt monta hogy értsem meg fent kell tartani apárom érdeklődését ,azt a bizinyos tüzet különben meg fogja únni . Tűrtem egy ideigpontosan 2 és fél hónapig, aztán véget vetettem az egésznek.Persze mondanom sem kell hogy írtó szemét lettem , egy perc alatt. Aztán persze jöttek a viták stb, jelzem soha annak idején nem volt vitánk , veszekedésünk. Végül majd leírom mi is volt az indok erre a közel EGY évnyi !!! Számomra egy életre tanulságos időszakra amig tulajdon képpen bűnhődtem. Mert hogy idézem " megkaptam a leckét " a folytatásban befejezem......
2014. 10. 30. csütörtök 15:30  #10486
Törölt felhasználó (929830)
Szóval legnagyobb meglepetésemre, mikor megkérdezte hogy már megint mit rosszalkodom ,mondtam hogy vannak páran akik szertnének talizni velünk .Azt mondta hajrá. Úgy is lett. Talizgattunk párokkal stb de semmi.. Aztán egy nap tláltunk egy párt itt a gg-n.Du taliztunk velük.Estére áthívtak minket.Nagyon jó kis este vol rengeteg szexxel.Gond csak az volt , hogy a srác csak a párommal akart lenni a feleségét teljesen kizárta a képből.Pedig a párom lévén bisex beállítottságú (én hetero) szeretett volna a hölgyel is lenni.Na mindegy összeségében jó volt, de csak ez az egy alkalom volt velük 4 esben.(Késöbb ők vittek be minket a swinger világba) na mindegy eltelt egy hónap kb.nyár van meleg stb. gyerekek strand. Egyszer csak jelentkezett a pár hogy ha van kedvünk ,van egy privát swinger buli menjünk ha érdekel minket. Ekkor a párom azt mondta ő kíváncsi erre a műfajra és hogy menjünk.Mondtam jó legyen de tartsuk be a szabályokat.Úgy ahogy eddig ,így most is közösen éljük meg a dolgokat.Gondoltam így lesz .Hát kurvára nem így volt.Már ott gyanús volt a dolog hogy amint egy nöi jelentkezővel félre vonult (aminek én nagyon örültem mert nagyon akarta már egy hölgyel) azt mondta mindenki előtt hogy ugye tudod hogy te most tipli. felkialtas felkialtas Köpni nyelni nem tudtam , meg hát kicsit megalázó volt. Mi hogy az én drágám akit imádok ,szeretek bla-bla ...ilyet mondott nekem.Persze a pofámról leégett a bőr. Ráadásul és ez most komoly én nem akartam csak is és kizárólag nézni ,illetve felügyelni hogy csak ők lehessenek együtt.Na mindegy lenyeltem a békát. Hagy menjen. Minek az lett a vége míg a csaj nyalta ő közben jó pár úrnak bekapta. Majd az egyik meg is dugta.VÁGJÁTOK. Engem elzavart.Na mindegy gondoltam akkor én is elfoglalom magam . Sajnos nem sikerült tul jol. Nem voltam oda a helyzetért ,mert nekem hiába jön akármilyen bombázó én a párommal együtt tudom csak élvezni a többest vagy akármit is.Ő persze látván hogy próbálok ellenni,folytatta .Egyszer csak arra lettem figyelmeshogy három férfi verte őt gruppenbe (minden lyukban) keményen. Ami meglepett de megmondom őszintén tetszett és nagyon izgatott.Ugyanakkor ott álltam és nem értettem hogy nekem soha nem engedett extrémebb dolgokat, mint pl anál stb. Ott meg azok hárman ...hát elég rendesen hagyta nekik a dolgokat. Iszogattam ,búslakodtam ,aztán kellő alkohol mennyiség után rájöttem ,hogy kegyetlenül meg vok szivatva.Sztem ő is kíváncsi volt mikor jövök rá. Én viszont értetlenül álltam a dolog előtt.És utánna még mindig mentünk a bulikra .Megigérte ugy lesz hogy együtt stb . de soha nem volt ugy én fasz meg csak vittem.Egyszer megkérdeztem tőle miért nem szól hogy ha van pár, vagy srác , vagy csaj akkor nyomjuk többesben (szeretem látni hogy élvezi azt amit nyujhatok neki ha azt akarja hogy öt srác ,az sem baj csak hagy lehessek az egyik.) Na mi volt a válasz..... "MInek szóljak úgy is ott vagy 2 perc múlva ,ha eltűnök". Hát ez kurva jól esett ugy az 5. buli környékén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 14:48  #10485
Mitibarátság Mitibarátság
Nagyon jó a történet, kíváncsian várjuk a folytatást eljen
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 14:34  #10484
Törölt felhasználó (929830)
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 14:15  #10483
frenkie13 frenkie13
Kezdjük elvesztése a hitünket....itt tényleg nincs egy nemkamu pasi??
Pedig nagyon szeretném látni a párommal, páromban.
2014. 10. 30. csütörtök 13:50  #10482
adesso adesso
Sziasztok,November 22-én Újra SWBuli Szekszárd,Párok,Hölgyek Urak részére.
2014. 10. 30. csütörtök 13:34  #10481
Váradi Péter Váradi Péter VIP
Minket is érdekelne ! Mi is elszeretnénk indulni ezen az úton,csak félünk a "társaktól"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 11:32
Engem is izgatott mindig , máig is izgat, volt is nem egy kalandunk (hármas,négyes felállás,swingerezés). Mégis azt kell mondjam hogy többet nem lesz. Bármelyikben is próbálkoztunk, rá kellett jönnöm hogy a párommal,bár nem két napja vagyunk együtt,merőben más az elképzelésünk.Röviden, tömören , akármelyik esetet is vesszük alapul,mindig pórul jártam. 20 év után (abból 12 éve házasok) azt hittem ismerem. HÁT NEM ! A legutóbbi hármas kalandunkról nem is beszélve ami kb. 3 hónapig tartott. Hittem meg van az emberünk és nem lehet gond ,aztán nem úgy lett. A partner nem egészen tudta hol a helye. mint az utána kiderült a drágám sem.Ha valakit érdekel,szívesen megosztom majd veletek a hallatlanul tanulságos sztorit aminek sajnos Én , de a drágám is elszenvedője volt. mindketten rába...unk valamilyen szinten. Ki-Ki a maga szemszögéből nézve .
/ 597