Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 19:29  #9948
A Janoka A Janoka
Régebben kevesebb, de mostanság egyre több olyan női érdeklödő van aki nagyon szívesen találkozna.
Csak küldjek el utazásra x e ft tot..
tegnap 14:53  #9947
paroskalandok paroskalandok VIP
Ezt a választ mondjuk mi sem értenénk...
smile
a válaszodban megjelölt 95% már jó szint lenne, de sajnos 10% "vélelmezett" egyezés esetén már jön a levél, és a győzködés, majd a sírás, és a paraszt válasz, ha elutasítást kap...
Azért egy értő olvasással az alap kritériumokat fel lehet fedezni a többség adatlapján...
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (tegnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:39
Azért nagyon sokaknál van baj is ám a toronyban...nem kevés.
Nagyon ritkán irok rá valakire...szeretem ha valaki sok informaciót ad meg, és ha abból 95% vagy afölötti a találati arány, (ami kívül esik esetleg a kor, de az csak akkor ha max 2 év a diffi... de azt is csak abból a bátorságból, hogy a mellettem ülő kollégám nem volt hajlandó megkötni nekem a biztosítàst, csak miután felment a HR-re mert azt hitte ugratom) Na szóval, egy ilyen hölgy az alábbi "rejtvényt" küldte válaszként:
"Köszönöm a leveled, de arcképes és ilyen fotóval nem hiszem."
... a mai napig próbálom megfejteni mire gondolt a költő...
tegnap 14:39  #9946
dunlopboy80 dunlopboy80
Azért nagyon sokaknál van baj is ám a toronyban...nem kevés.
Nagyon ritkán irok rá valakire...szeretem ha valaki sok informaciót ad meg, és ha abból 95% vagy afölötti a találati arány, (ami kívül esik esetleg a kor, de az csak akkor ha max 2 év a diffi... de azt is csak abból a bátorságból, hogy a mellettem ülő kollégám nem volt hajlandó megkötni nekem a biztosítàst, csak miután felment a HR-re mert azt hitte ugratom) Na szóval, egy ilyen hölgy az alábbi "rejtvényt" küldte válaszként:
"Köszönöm a leveled, de arcképes és ilyen fotóval nem hiszem."
... a mai napig próbálom megfejteni mire gondolt a költő...
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 18:47
A megszólítást, kommunikációt sokan várják.... de!
Azért a hogyannal akadnak már problémák rendesen.
Van aki már a köszönéssel el tudja venni a kedvet a választól, van akinek csak a töketlen, helyesírási hibákkal teli fogalmazás mentes levéllel sikerül, de a legtöbbje már mindenkire ráír akin megfelelő számú lukat vél felfedezni...

Ezzel arra akarunk utalni, hogy az adatlapok olvasása, és értelmezése a fő gond,
Olyannak minek ír bárki, aki homlokegyenest mást keres mint amit ő...?

És csak ezután jön a sértődéses visszaszólás, ha elutasítást kap...
tegnap 11:48  #9945
paroskalandok paroskalandok VIP
Mi is épp a napokban néztük meg, hogy párként keresve, milyen a visszajelzési arány...
Szóló hölgy keresők közül 1 válaszolt, és 2 olyan választ kaptunk ami egyértelműen ál profil volt,
Szóló férfiak irányába megírt levélre már jelentősen jobb az arány, itt kb a fele válaszol, de 95% olyan stílusban, mintha szívességet tenne vele, hogy felajánlkoztunk... a maradék nagyrésze pedig eddig lemorzsolódott egyéb okból,
Pérok esetén jelenleg 2 a sikeres kapcsolatfelvételek száma, habár itt főként ők keresnek meg minket...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:58
Jó azért a másik oldalt sem kell félteni,mert párként nem egy férfi keresőre írtunk rá itt az oldalon. Nem egy soros levelet abból senki még egy köszi de nem titeket kereslek választ sem adott. Ha úgy vesszük ez nálunk 100%-os arányt jelent.
tegnap 07:58  #9944
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Jó azért a másik oldalt sem kell félteni,mert párként nem egy férfi keresőre írtunk rá itt az oldalon. Nem egy soros levelet abból senki még egy köszi de nem titeket kereslek választ sem adott. Ha úgy vesszük ez nálunk 100%-os arányt jelent.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 04. 17. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 10:37
Nekem (pasi) sikerült még korábban szóló hirdetőként 3 szóló lányt és 3 párt talalnom innen. Igaz, ez még az okostelefonos, Tinderes idők előtt voltak. Most párként sokkal nehezebb találni, mint akkor egyedülállóként és ez sajnos az emberek hozzáállása miatt van.
Most hagyjuk azt, hogy ki a kamus, meg a képgyűjtögető. A valós párok, akikről még feltöltött tartalom is van sem különbek. Egy nyomorult NEM-leges válaszlevelet sem képesek magukból kipréselni.
Ezt mi emberi bunkóságnak tartjuk, mert a való életben sem mész el valaki mellett szó nélkül, ha hozzádszól, vagy kérdez valamit.
2024. 04. 18. csütörtök 21:18  #9943
alive alive
Pff...epic fail nyes Én már annak is örülnék lassan, ha odáig eljutnék. De mostanában az a módi, hogy 3-4 napi nagyon pörgős, ízzó levelezés után egyszer csak szó nélkül felszívódik a "hölgy". Vagy mikor javaslom, nem tolakodva, hogy akkor akár telefonozzunk egyet, hogy halljam a hangját, akkor soha többé nem kapok tőle választ. Lassan kezdek arra gyanakodni, hogy egyeseket fizetnek ezért nyes
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 20:53
Egy itteni ismerkedés eredményeként egy klub találkozót beszéltünk meg egy sráccal,
minden rendben zajlott, még indulás előtt üzenet váltás stb...
megérkeztünk, bementünk, ruha le, telefon szekrénybe, majd amikor már kb 45 perce neki is oda kellett volna érnie, kimentem és ránéztem a telefonra...
írt egy üzenetet, hogy ő kint várt minket, mivel mi nem voltunk ott, így részéről tárgytalan, hazament...
azóta sem tudjuk felfogni
2024. 04. 18. csütörtök 20:55  #9942
paroskalandok paroskalandok VIP
Gerincet ne várj senkitől,
Mi ezért nem adunk viber elérhetőséget senkinek sem, max gmail cset, ami csak erre a célra van, közösen is lehet használni több telefonról, ugyanazzal a felhasználói fiókkal, stb... és vissza lehet vonni az üzenetet ott is...
az ilyen gerincestől még kitelik, ha esetleg megbántod a kis lelkét, hogy kellemetlen helyzetbe hoz később...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 19:53
Nem picsogni akarok, de elszomorító valahogy a tiszteletlenség az ember hülyének nézése, sajnos párok eseténen. Volt aki ránk îrt és úgy tűnt egy kellemes pár írt ránk ( lehet hogy kellemesen csak nem korrektek), eljut az ember arra a következő lépcsőfokra, hogy cseréljünk arcképet, menyjünk át viberre, oké. Viberen az első kérdés, cserélünk-e képet, nagy naívan rávágom igen, sőt még én küldtem elsőnek, több ruhás alakos kép.nem jött válasz 2-3 óra múlva sem, nem akarok senkit presszionálni, fe csak rákérdeztem higy mi is kapunk..1 nap után sem jőtt válasz….aztán írtam itt egy visszafogott levelet, azzal hogy ez nem korrekt. Egyrészt szért mert arra nincs bátorsága, higy leírja hogy bocsi nem ilyennek képzeltünk el titieket, és inkább köszönjük el egymástól… de sajnos nem, marad a némaság. Másrészt azért sem korrekt mert ha meg tisztelem hogy küldök képet akkor a tisztelet sz mondja hogy fenébe képen nem tetszenek de csak küldök cserébe én is képet. Vannak ilyen korrekt emberek akik valóban csereként fogják fel és küldenek viszonzásképpen és udvariasan elköszönnek… lehet már tényleg ódivatúak vsgyunk? Na intim képet ezért nem küldünk soha wink
Több tiszteletet egymásnak !
2024. 04. 18. csütörtök 20:53  #9941
paroskalandok paroskalandok VIP
Egy itteni ismerkedés eredményeként egy klub találkozót beszéltünk meg egy sráccal,
minden rendben zajlott, még indulás előtt üzenet váltás stb...
megérkeztünk, bementünk, ruha le, telefon szekrénybe, majd amikor már kb 45 perce neki is oda kellett volna érnie, kimentem és ránéztem a telefonra...
írt egy üzenetet, hogy ő kint várt minket, mivel mi nem voltunk ott, így részéről tárgytalan, hazament...
azóta sem tudjuk felfogni
(Ez egy válasz alive üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 20:45
1000-ből 1, ami sikerül. A többi kamus, lassan már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Nagyjából tapasztaltnak hittem eddig magamat, aki egyből kiszúrja, ha szivatják. Aztán kiderül újra és újra, hogy bárkit meg lehet etetni - engem is. Bár tudnám, hogy az ilyen napokig hitegetőket, átverőket mi motiválja, vagy mit élveznek ebben!
2024. 04. 18. csütörtök 20:45  #9940
alive alive
1000-ből 1, ami sikerül. A többi kamus, lassan már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Nagyjából tapasztaltnak hittem eddig magamat, aki egyből kiszúrja, ha szivatják. Aztán kiderül újra és újra, hogy bárkit meg lehet etetni - engem is. Bár tudnám, hogy az ilyen napokig hitegetőket, átverőket mi motiválja, vagy mit élveznek ebben!
2024. 04. 18. csütörtök 19:53  #9939
Felhőék Felhőék
Nem picsogni akarok, de elszomorító valahogy a tiszteletlenség az ember hülyének nézése, sajnos párok eseténen. Volt aki ránk îrt és úgy tűnt egy kellemes pár írt ránk ( lehet hogy kellemesen csak nem korrektek), eljut az ember arra a következő lépcsőfokra, hogy cseréljünk arcképet, menyjünk át viberre, oké. Viberen az első kérdés, cserélünk-e képet, nagy naívan rávágom igen, sőt még én küldtem elsőnek, több ruhás alakos kép.nem jött válasz 2-3 óra múlva sem, nem akarok senkit presszionálni, fe csak rákérdeztem higy mi is kapunk..1 nap után sem jőtt válasz….aztán írtam itt egy visszafogott levelet, azzal hogy ez nem korrekt. Egyrészt szért mert arra nincs bátorsága, higy leírja hogy bocsi nem ilyennek képzeltünk el titieket, és inkább köszönjük el egymástól… de sajnos nem, marad a némaság. Másrészt azért sem korrekt mert ha meg tisztelem hogy küldök képet akkor a tisztelet sz mondja hogy fenébe képen nem tetszenek de csak küldök cserébe én is képet. Vannak ilyen korrekt emberek akik valóban csereként fogják fel és küldenek viszonzásképpen és udvariasan elköszönnek… lehet már tényleg ódivatúak vsgyunk? Na intim képet ezért nem küldünk soha wink
Több tiszteletet egymásnak !
2024. 04. 18. csütörtök 18:47  #9938
paroskalandok paroskalandok VIP
A megszólítást, kommunikációt sokan várják.... de!
Azért a hogyannal akadnak már problémák rendesen.
Van aki már a köszönéssel el tudja venni a kedvet a választól, van akinek csak a töketlen, helyesírási hibákkal teli fogalmazás mentes levéllel sikerül, de a legtöbbje már mindenkire ráír akin megfelelő számú lukat vél felfedezni...

Ezzel arra akarunk utalni, hogy az adatlapok olvasása, és értelmezése a fő gond,
Olyannak minek ír bárki, aki homlokegyenest mást keres mint amit ő...?

És csak ezután jön a sértődéses visszaszólás, ha elutasítást kap...
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 15:01
Dehát...a tarskeresésnek, forumozásnak pont ez az alapja, hogy megszólítsuk, kommunikáljunk.
Aki ezt nem akarja... minek jön?
Ugyanolyan bunkóság mint belépsz egy aprócska üzletbe és nem köszönsz...
Vagy elmondod az eladónak mit akarsz, az meg levegőnek néz.
2024. 04. 18. csütörtök 18:22  #9937
twostrokeguy twostrokeguy
Csomóan csak nézelődni akarnak, ismerkedni nem, azért regisztrálnak. Éppen ezért én ingyenes helyen nem is próbálkoznék a kereséssel. Aztán vannak olyanok, akik belefutottak már abba, hogy a visszautasítást rosszul kezelte az illető, anyázott vagy ilyesmi - ezt akarják elkerülni azzal, hogy nem is válaszolnak.

Nem azért regisztrálnak egy társkeresőre, hogy valaki megszólítsa őket, hanem azért, hogy a megfelelő (potenciális) partner szólítsa meg. Nagy különbség...
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 15:01
Dehát...a tarskeresésnek, forumozásnak pont ez az alapja, hogy megszólítsuk, kommunikáljunk.
Aki ezt nem akarja... minek jön?
Ugyanolyan bunkóság mint belépsz egy aprócska üzletbe és nem köszönsz...
Vagy elmondod az eladónak mit akarsz, az meg levegőnek néz.
2024. 04. 18. csütörtök 07:54  #9936
Albert8310 Albert8310
Volt egy párral kapcsolatom. Házibarát voltam.
Olyan kapcsolat amit keresek megint.
Ahogy az adatlapomon is írtam kb.
Ők külföldre költöztek sajnos.
Így tehát keresek smile
2024. 04. 18. csütörtök 07:42  #9935
fw111 fw111
2x csak...
De a többség vagy nem hajlandó válaszolni sem, vagy megjelenni a talin.. nyes
2024. 04. 17. szerda 23:16  #9934
Kaland2022 Kaland2022
Már nagyon nagyon régen......
2024. 04. 17. szerda 20:11  #9933
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Legalább megspórolod, hogy élőben találkozz vele és csak ott derüljön ki, hogy bunkó...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 04. 17. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 10:37
Nekem (pasi) sikerült még korábban szóló hirdetőként 3 szóló lányt és 3 párt talalnom innen. Igaz, ez még az okostelefonos, Tinderes idők előtt voltak. Most párként sokkal nehezebb találni, mint akkor egyedülállóként és ez sajnos az emberek hozzáállása miatt van.
Most hagyjuk azt, hogy ki a kamus, meg a képgyűjtögető. A valós párok, akikről még feltöltött tartalom is van sem különbek. Egy nyomorult NEM-leges válaszlevelet sem képesek magukból kipréselni.
Ezt mi emberi bunkóságnak tartjuk, mert a való életben sem mész el valaki mellett szó nélkül, ha hozzádszól, vagy kérdez valamit.
2024. 04. 17. szerda 15:01  #9932
dunlopboy80 dunlopboy80
Dehát...a tarskeresésnek, forumozásnak pont ez az alapja, hogy megszólítsuk, kommunikáljunk.
Aki ezt nem akarja... minek jön?
Ugyanolyan bunkóság mint belépsz egy aprócska üzletbe és nem köszönsz...
Vagy elmondod az eladónak mit akarsz, az meg levegőnek néz.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 04. 17. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 14:18
Ez utóbbiban nem vagyok biztos. Budapesten ha idegen megszólít az utcán, az valószínűleg koldus vagy valami hasonló. Régebben lehetett turista, de mióta ott a telefonon a térkép, ez ritkább. A koldusokkal meg nem szoktak megállni beszélgetni.
2024. 04. 17. szerda 15:00  #9931
Manna Ventura Manna Ventura
Ne szélsőséges példát hozzál fel! Én általánosságban beszélek. Nem releváns, amit írtál.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 04. 17. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 14:18
Ez utóbbiban nem vagyok biztos. Budapesten ha idegen megszólít az utcán, az valószínűleg koldus vagy valami hasonló. Régebben lehetett turista, de mióta ott a telefonon a térkép, ez ritkább. A koldusokkal meg nem szoktak megállni beszélgetni.
2024. 04. 17. szerda 14:18  #9930
twostrokeguy twostrokeguy
Ez utóbbiban nem vagyok biztos. Budapesten ha idegen megszólít az utcán, az valószínűleg koldus vagy valami hasonló. Régebben lehetett turista, de mióta ott a telefonon a térkép, ez ritkább. A koldusokkal meg nem szoktak megállni beszélgetni.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 04. 17. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 10:37
Nekem (pasi) sikerült még korábban szóló hirdetőként 3 szóló lányt és 3 párt talalnom innen. Igaz, ez még az okostelefonos, Tinderes idők előtt voltak. Most párként sokkal nehezebb találni, mint akkor egyedülállóként és ez sajnos az emberek hozzáállása miatt van.
Most hagyjuk azt, hogy ki a kamus, meg a képgyűjtögető. A valós párok, akikről még feltöltött tartalom is van sem különbek. Egy nyomorult NEM-leges válaszlevelet sem képesek magukból kipréselni.
Ezt mi emberi bunkóságnak tartjuk, mert a való életben sem mész el valaki mellett szó nélkül, ha hozzádszól, vagy kérdez valamit.
2024. 04. 17. szerda 10:37  #9929
Manna Ventura Manna Ventura
Nekem (pasi) sikerült még korábban szóló hirdetőként 3 szóló lányt és 3 párt talalnom innen. Igaz, ez még az okostelefonos, Tinderes idők előtt voltak. Most párként sokkal nehezebb találni, mint akkor egyedülállóként és ez sajnos az emberek hozzáállása miatt van.
Most hagyjuk azt, hogy ki a kamus, meg a képgyűjtögető. A valós párok, akikről még feltöltött tartalom is van sem különbek. Egy nyomorult NEM-leges válaszlevelet sem képesek magukból kipréselni.
Ezt mi emberi bunkóságnak tartjuk, mert a való életben sem mész el valaki mellett szó nélkül, ha hozzádszól, vagy kérdez valamit.
/ 498