Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2014. 09. 20. szombat 06:53  #422
Törölt felhasználó (926087)
A barátnők... no meg én (2.rész)

Szóval ez soha nem is volt probléma. Szexuális életéről, meg hogy éppen kivel vagy kikkel tart fenn kapcsolatokat, nos erről is csak szerelmemtől tudok, ha épp elmeséli "Képzeld ezt, képzeld azt..." Szóval azért tájékoztatva vagyok róla, hogy ő sem egy apácanövendék, hogy finoman fogalmazzak. És most a teljes ismeretlen feltárult előttem a fürdőszoba ajtaja mögött és már tudom milyenek azok a mellek ha nem fedi őket ruha és már azt is tudom, hogy szerelmemmel ellentétben, akinek tökéletesen csupaszra szőrtelenített a puncija, az övén viszont pici, trimmelt háromszög díszeleg a vénuszdombján... Hűű! - mondtam magamnak gondolatban - ahhoz képest, hogy nem találom vonzónak, most eléggé csorgó nyállal állok az ajtó előtt már vagy 20 másodperce kővé dermedve! De hát így működik a férfi agy! CICI! PUNCI! MEZTELEN! Ezek a kulcsszavak. És elindul egy állati ösztön, ami továbbra sem vonzódás, csak egy egyszerű, zsigeri reakció. Na, megyek a konyhába kezet mosni! - és megindultam kifelé kisvártatva. 10 perc múlva jött ki a fürdőszobából, kezében a hajszárító, egy törölközőbe csavarta magát. Én akkor már a tévét kapcsolgattam, de erre felpattantam. Akkor én is megfürdök addig - mondtam - álmosító napom volt. Oké-zsoké! - mondta - és már kapcsolta is a hajszárítót. Otthagytam a szobában. Ahogy a zuhany alá álltam még mindig az előbbi pár másodperc pörgött körbe-körbe a fejemben. Valahol azért izgalomba hozott, mégha nem is ugrottam volna rá és nem is kívántam meg, csak maga a helyzet volt… az tette… az ilyen inflagranti pillanatok mindig ezt váltják ki az emberből. Ahogy tusoltam észrevettem, hogy a mosógép tetején egy pár ruhadarab van. Egyből bevillant, hogy ő törölközőben ment ki a szobába, vagyis a ruhái csak itt benn lehetnek. És valóban azok voltak. És ott volt a bugyija is. Egy apró, fehér, csipkés franciabugyi. Neeem! - mondom - azt nem lehet! - mekkora hülyeség, nem vagyok már 15 éves! De ahogy így játszottam a gondolattal, nem tudtam levenni a szemem a prédáról! Csak megfogom, úgysem veszi észre senki, senki sem lát. És amikor senki sem látja az embert, akkor legvégül mindenkiről kiderül, hogy ugyanolyan gyarló, mint bárki más. Kiléptem a fülkéből, de a vizet nem zártam el. Izgalommal a gyomromban, mintha egy kanos szűzfiú lennék, aki még csak az ÖKM lapjain látott meztelen nőt, remegő kézzel nyúltam a céltárgy felé. Aztán a markomban volt. Megvan. Az orromhoz emeltem és mélyen beleszippantottam. Kellemes, de idegen női illat volt, ahogy a belőle kiáramló feromonfelhő elérte az agyamban megcélzott ősember-receptorokat, nem akartam türtőztetni magam és belenyaltam a kis bársonyos háromszögbe, mely épp a férfiak vesszőjének kedvenc rejtekhelyét hivatott eltakarni a női testeken. Izgalmas volt. Ilyen hülyeséget! - gondoltam. Tipikus férfi vagyok. – állapítottam meg és elmosolyodva tettem vissza a pöttöm ruhadarabot a mosógépen lévő ruhakupac tetejére, gondosan ügyelve arra, hogy ugyanoda kerüljön ahonnan felvettem.
2014. 09. 20. szombat 06:51  #421
Törölt felhasználó (926087)
A barátnők... no meg én (1.rész)

Egy órával értem hamarabb haza, mint ahogy várható lettem volna aznap. Ahogy az előszobába nyitottam már hallottam, hogy a fürdőben csobog a víz. Be is kiabáltam: Szió! Bár válasz nem jött, ezt betudtam annak, hogy valószínűleg a zuhanyból ömlő víz hangja miatt szerelmem nem hallhatta a köszönést. Mindegy, gondoltam, hisz első utam úgyis mindig a mosdóhoz vezet, hogy kezet mossak érkezés után, majd benn már észrevesz. S miközben így morfondíroztam lerúgtam a cipőim, rendetlenül ahogy szoktam, nem szeretem a helyére tenni, szanaszét hagyom a holmijaim magam után. Bár azért sokat javultam mióta van aki "megnevel". Aztán az ingem gombolva közelítettem a fürdőszoba ajtaja felé, s ahogy lenyomtam a kilincset már indítottam is a mondatot, melyet aztán végül csak félig sikerült elmondanom: - Szia kicsim, előbb jöttem, mert képzeld a tegnapi megrendelés.... - és itt akadt el a szavam. A zuhanyzóban velem szemben nem szerelmem állt anyaszült meztelenül, hanem az ő legjobb barátnője, aki ettől a hirtelen betörésemtől egy cseppet sem illetődött meg, még csak nem is kezdte takargatni a testét. Szióka! - mondta természetes hangsúllyal, mintha csak az utcán futottunk volna össze és közben a habot söpörgette magáról. Ööö.. izé, szia.. bocs azt hittem, hogy... - kezdtem habogni, de annyira le voltam dermedve, hogy én sem fordítottam másfelé a tekintetem miközben makogtam. Semmi baj! Csak lement vásárolni, mindjárt jön. Én meg gondoltam addig letusolok, mert mondta, hogy te körülbelül csak egy óra múlva érsz haza, szóval sorry! - mondta továbbra is cseppet sem megszeppenve s közben tenyerével a combja közé terelgetve a fentről zúduló vizet, melynek páráját a tusfürdő illatával keveredve ekkor már én is éreztem. Ne viccelj, csak nyugodtan! - mondtam és udvariasan kihátráltam a fürdőből magam mögött becsukva az ajtót. Huh! - nyögtem egyet már kívül az ajtó előtt. Ez váratlan volt. Szerelmem barátnőjét soha nem találtam különösebben vonzónak. Semmi baj nem volt vele egyébként. Csinos, sötét hajú, sötét szemű, barna bőrű, páromnál kicsit teltebb és alacsonyabb nő. A mellei, amit eddig a pillanatig csak ruhában láttam viszont hatalmasak. Természetesen nagyok. Általában a férfiakat akikkel kavar, ennek a testrészének a tudatos és szemérmetlen használatával cserkészi be, nagy százalékban gyors sikerrel. Én nem vagyok mellméret mániás semennyire, inkább a forma, meg főként, hogy kin van az a pár mell, az az ami fel tud csigázni. Szerelmem mellei a legtökéletesebbek a világon számomra. Szóval semmi gond nem volt így külsőleg a barátnőjével sem, mondjuk sok időt nem is töltünk együtt hármasban, nincsenek közös programjaink, soha nem is voltak igazából, néha átjön rövid időre, vagy együtt mennek valahova csajos napon bevásárló-túrára, de ilyenkor én szándékosan hagyom őket magukban, kettesben. Nekem sincs sok szellemi közösségem vele, meg nekik is van igényük egymás társaságára az én jelenlétem nélkül.
2014. 09. 19. péntek 09:23  #420
Törölt felhasználó (926087)
A kanapén (3. rész)

Aztán várt míg a vér lassan kiáramlott és újra az agyamba vándorolt. A második legfontosabb szervembe. Ekkor vette el csak a kezét és a teleélvezett tenyerét lassan felemelve, figyelve, hogy ujjai között egyetlen csepp se folyhasson ki, ne mehessen pocsékba, az adagot az arcához emelte. Közben engem nézett, ahogy én a kanapé háttámlájára hajtott fejjel, a hőtől és a gyors lefejéstől kikészülten, izzadtan figyelem mit csinál majd a magommal. A tenyerében tartva, másik keze mutatóujjával kevergette, kiemelgetett belőle egy-egy maszatolásnyit, majd újra visszakeverte. Föléhajolt és szagolgatni kezdte és hangos hümmögéssel megjegyezte: - Mindig begerjedek ettől a szagtól szerelmem! Főleg így, hogy tudom, hogy ez most belőled jött. De most már az enyém és azt teszek vele amit akarok! És azzal a nyelvét kinyújtva egyetlen nagyot nyalt a tenyerébe és ami még ottmaradt, azt az arcára kente. Amit a szájába vett, azt kicsit forgatta a nyelvén, láttam, hogy nem nyelte még le. Nem tudtam mi fog következni, csak reménykedtem. És ekkor hirtelen odahajolt a hátrahajtott fejemhez és úgy, gecitől maszatos arccal, szájában őrizgetve az adag javarészét szájon csókolt. Kezével az arcom simogatta közben, majd ezzel segített, hogy kinyissam a szám. Így mikor már ott voltam tátott szájjal, pár centivel eltávolította az ajkait az enyémtől és lassan a számba folyatta az ondómat, amit eddig őrizgetett. Őrjítő érzés volt. Bár nem első tapasztalás volt ezen a téren, de mégis úgy éltem meg, mintha most történne először. Mindent így a legjobb átélni. Addig csókolóztunk míg teljesen el nem fogyott minden csepp a szánkból és az arcáról. Aztán egy hűvös jégdarabbal letisztogatta az arcom. Na, lassan készülődhetünk is szerelmem! Hátha vár még ránk ma valami izgalmas is! - mondta mosolyogva, ahogy felálltunk a kanapéról. De azt a történetet majd egy másik alkalommal mesélem el.

És utószóként minden hirtelen felindulásból kommentelőnek, társkeresőnek és fényképkunyerálónak: A történet kitalált (lásd a topic címét!)
2014. 09. 19. péntek 09:23  #419
Törölt felhasználó (926087)
A kanapén (2. rész)

Jó ötlet! - válaszoltam és megcsókoltam miközben ő már marokra fogva szorította az előbb még kilátástalan petyhüdtségben tengődő farkam, amely észre sem vettem, hogy egy pillanat alatt keményedett meg, ahogy végigfuttattam az agyamban az elmúlt heti események emlékképeit. Természetesen nem csak az ilyen dolgok izgatnak fel. A "hagyományos" módon is képes vagyok izgalomba kerülni ugyanilyen könnyen, de mennyivel édesebb a vágy, ha mocskosak a gondolatok! Kell ez is és kell az is! Nem is akarok választani a kettő között és minek is? Mert ez a társadalmilag kevésbé "elfogadott"? Ez a "perverz"? Ettől vagyok "deviáns"? Attól, hogy megélem a zsigerből jövő vágyaim? És vagyok olyan szerencsés, hogy nem vagyok magamra hagyva a vágyaimmal, hanem társam is van hozzá? Én vagyok a "beteg"? Az az igazi perverzió, ha valaki egy életen át elfojt, színlel, sőt ami még rosszabb, erkölcsről papol és erre akar "tanítani" másokat, közben fejben/gondolatban meg ő maga a fertő! Örülök, hogy nem kell ilyennek lennem. Sajnálom, hogy a gyávaság sokakat meg erre az útra késztet. Értem ez alatt azt a gyávaságot, amikor az ember önmagával és az igazi érzéseivel, vágyaival, gondolataival nem mer szembenézni. Az ilyenek mindig mások ellen folytatnak "hadjáratot". Mert csak "hadúrként" érezhetik magukat valaminek az élén. Sehogy máshogy. Indokoltan. Ahogy smároltunk, szerelmem a fitymám hátra húzva, a tenyerében egy már szépen megolvadt, legömbölyített jégkockával ért az ágaskodó faszom tetején, teljesen fényesre feszült makkomhoz. Felszisszentem, pedig cseppet sem volt fájdalmas. Ezt tudhatja mindenki aki már próbált ilyesmit. És így a jéggel ingerelt míg az teljesen el nem olvadt és egy vízfolttá nem alakult, mely az összehúzódott, frissen borotvált herezacskómon lefolyva a kanapé kárpitjára csöpögött. Olyan erős izgalmi állapotban volt a farkam, hogy görcsösen rángatózni kezdett és bár nem akartam ilyen rövid idő alatt elélvezni, egyszerűen nem voltam olyan állapotban, hogy kontrollálni tudjam. Szerelmem a tenyerét erősen a makkom köré fonta és a vörösen rángatózó fasz így lőtte tele meleg spermával az kezével kialakított kis barlangot. Megvárta az utolsó rángásokat és a kezét nem mozgatva, erősen szorította a makkom míg az utolsó löketet előtörni nem érezte.
2014. 09. 19. péntek 09:22  #418
Törölt felhasználó (926087)
A kanapén (1. rész)

Egy újabb forró nyári nap. Szenvedtünk mindketten a lakásban, nem enyhített a hőségen az sem, hogy Ádám/Éva-kosztümben voltunk. Már nem tudtunk volna mit levenni magunkról. Egyébként a legtöbbször meztelenek vagyunk otthon. Így kényelmes. Főzés közben viszont senkinek nem ajánlom. Ahhoz jobb valamit magunkra kapni, mondjuk úgy: munkavédelmi szempontokból. Ezt komolyan mondom. Persze ha csak egy szendvics vagy hidegtál elkészítéséről van szó, akkor nem kell díszmagyarba öltözni. Ahhoz megfelel a pőreség is. Szerelmem nem egy verejtékező fajta. A legnagyobb melegben, vagy a legkeményebb kefélés után is épphogy egy két csepp vagy egy pici, negyed tenyérnyi nedves folt jelenik meg a mellkasán és a derekán, a popsija feletti kis gödröcskében. Most is csak a tenyereiben tartott egy-egy jégkocka okozta nedvesség volt a testén, ezekkel simogatta, kenegette magát. Egyrészt mert kellemesen hűtötte, másfelől izgatta is, ahogy a melegben, a felforrósodott testéhez érő jég szinte azonnal hideg vízzé olvad. Így ült mellettem, szétvetett lábakkal s közben a jégkockákkal a mellbimbói körül körzött, néha a köldökéig engedte őket, aztán ahogy elolvadtak a jeges vizes tenyerével a punciját is megmarkolta. Rólam szakadt a víz és ez így lett volna enélkül az izgató látvány nélkül is. Szóval kettőnk közül mindeneképp én viseltem nehezebben a nyarat mindig. Kicsim, kimegyünk délután oda ahol múlt vasárnap voltunk? - kérdezte miközben a kanapén mellettem ülve, a hozzám közelebb eső keze mutatóujjával játékosan ide-oda pöckölgette az aléltan heverő, valószínűleg hőgutát kapott farkam. Tudtam mire gondol. Előző hétvégén voltunk ott először. Az egyik nagyobb tavunk mellett, egy "vadasan" elkerített, egész jól elrejtett strand, ahová sokan járnak olyanok, akik nem szeretik összevizezni és a napfénnyel a színét kifakíttatni a drága fürdőruháiknak és éppen ezért fel sem veszik azokat. Hozzánk hasonló párok is akadnak és persze az ilyen helyeken jellemző szóló férfiak. Ők vannak többségben. De ez minket soha nem zavart. Sőt! Néha pont ez teszi vonzóvá az ilyen helyeket. Tehát megértettem, hogy a hőség sem vette el szerelmem kedvét egy kis pajzánkodástól. Ahogy elindultak a gondolataim ebbe az irányba és elkezdődött fokozódni bennem az izgalom, én is azon kaptam magam egy perc alatt, hogy máris jobban tolerálom a forróságot.
2014. 09. 18. csütörtök 22:07  #417
karpat57 karpat57
Jó történet, színvonalasan leírva! De ennyit legépelni!? Minden tiszteletem és elismerésem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 18. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926087)
2014. 09. 18. csütörtök 11:36
Nudista szexhotel (6. rész)

Kicsim alig tudta a makknál tovább a szájába tömni, pedig gyakorlott a mélytorok technikában. De a férfi fasza olyan elképesztően vastag volt a tövénél, mint valami óriás sárgarépa. Képtelen volt tövig a torkába engedni. Szenvedéllyel szopott. És önfeledten. Tudta milyen arckifejezéssel és izgalomban hallgatom majd a sztorit ha visszaér a szobába. nyalta harapta és szívta ahol csak hozzáfért. Látta, hogy a férfi nem is akar mást csak hogy alaposan leszopja, szóval nem is erőltetett mást. Inkább így guggolva, ahogy a férfi a haját markolta, ő közben egyik kezével két ujjal a punciját fúrta kemény tempóban, míg másig tenyerével az élvezni készülő lőcsöt rángatta. Sok gecit adj! - nyögte fel hangosan a grimaszba torzult arcú férfinak, aki abban pillanatban kihúzta a szájából a nyáltól csöpögő faszt és két három erős rántás után durva spricceket nyomott az arcára, legalább 7-8 adagban adta a lágy, piszkosfehér krémet, amelynek első kitörése olyan erős volt, hogy szerelmem szinte ütésnek érezte az arcán. Közben hangosan nyögött. A kiélvezett faszt aztán az arcán simogatta, a makkját a szájába dugta és teljesen tisztára takaríttatta vele. Szerelmem pedig nyalta és nyelte az utolsó cseppet is. Tudatában egy férfi ondója olyan nedű, melyet az ő szexuális energiái csalnak elő a farkakból, melyet ő kíván mindig és sokat, és melynek egy kis cseppjét sem hagyja kárba veszni. Letisztogatta a kimerült, öreg szerszámot, mely ekkorra már ismét puha volt, csak a rángatástól vörös színe és a fitymán dagadó erek tanúskodtak arról, hogy épp most élvezett tele egy fiatal női arcot és szájat. Ekkor a férfi a fülébe súgott valamit szerelmemnek aztán elindult a feleségéhez a szobájukba. Ő még leöblítette kicsit magát, de hagyott azért árulkodó jeleket, melyek őt is és engem is izgalomban tudnak tartani egy ilyen sztori bűnjeleiként. Például egy csepp idegen ondó a nyakán... Ahogy visszaért a szobába és látta, hogy mióta elment, én az ágyon hanyatt fekve a farkam verem, odafeküdt és elmesélte a sztorit részletesen miközben ujjazta magát és figyelte ahogy én meg magammal játszom. A történet végén egyszerre élveztünk el így. Kidőlve, egymást ölelve pihegtünk, mikor megkérdeztem: És mit súgott a végén a füledbe? Felnevetett. – Ja, igen, azt mondta korán reggel, vagy inkább hajnalban, még a reggeli előtt, amíg a felesége alszik, menjek ki megint a zuhanyzóba,ott találkozunk és seggbe fog baszni. Igen? - kérdeztem - és mit válaszoltál neki? Ott leszel hajnalban? - tettem fel a kérdést álnaívan. Jaj, szerelmem, tudod a választ! Ismersz, én mindent akarok! - azzal megcsókolt és ezzel az izgalommal próbáltunk elaludni mindketten. Több kevesebb sikerrel.

És utószóként minden hirtelen felindulásból kommentelőnek, társkeresőnek és fényképkunyerálónak: A történet kitalált (lásd a topic címét!)
2014. 09. 18. csütörtök 20:00  #416
beluska78 beluska78
Bassssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzus
2014. 09. 18. csütörtök 11:36  #415
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (6. rész)

Kicsim alig tudta a makknál tovább a szájába tömni, pedig gyakorlott a mélytorok technikában. De a férfi fasza olyan elképesztően vastag volt a tövénél, mint valami óriás sárgarépa. Képtelen volt tövig a torkába engedni. Szenvedéllyel szopott. És önfeledten. Tudta milyen arckifejezéssel és izgalomban hallgatom majd a sztorit ha visszaér a szobába. nyalta harapta és szívta ahol csak hozzáfért. Látta, hogy a férfi nem is akar mást csak hogy alaposan leszopja, szóval nem is erőltetett mást. Inkább így guggolva, ahogy a férfi a haját markolta, ő közben egyik kezével két ujjal a punciját fúrta kemény tempóban, míg másig tenyerével az élvezni készülő lőcsöt rángatta. Sok gecit adj! - nyögte fel hangosan a grimaszba torzult arcú férfinak, aki abban pillanatban kihúzta a szájából a nyáltól csöpögő faszt és két három erős rántás után durva spricceket nyomott az arcára, legalább 7-8 adagban adta a lágy, piszkosfehér krémet, amelynek első kitörése olyan erős volt, hogy szerelmem szinte ütésnek érezte az arcán. Közben hangosan nyögött. A kiélvezett faszt aztán az arcán simogatta, a makkját a szájába dugta és teljesen tisztára takaríttatta vele. Szerelmem pedig nyalta és nyelte az utolsó cseppet is. Tudatában egy férfi ondója olyan nedű, melyet az ő szexuális energiái csalnak elő a farkakból, melyet ő kíván mindig és sokat, és melynek egy kis cseppjét sem hagyja kárba veszni. Letisztogatta a kimerült, öreg szerszámot, mely ekkorra már ismét puha volt, csak a rángatástól vörös színe és a fitymán dagadó erek tanúskodtak arról, hogy épp most élvezett tele egy fiatal női arcot és szájat. Ekkor a férfi a fülébe súgott valamit szerelmemnek aztán elindult a feleségéhez a szobájukba. Ő még leöblítette kicsit magát, de hagyott azért árulkodó jeleket, melyek őt is és engem is izgalomban tudnak tartani egy ilyen sztori bűnjeleiként. Például egy csepp idegen ondó a nyakán... Ahogy visszaért a szobába és látta, hogy mióta elment, én az ágyon hanyatt fekve a farkam verem, odafeküdt és elmesélte a sztorit részletesen miközben ujjazta magát és figyelte ahogy én meg magammal játszom. A történet végén egyszerre élveztünk el így. Kidőlve, egymást ölelve pihegtünk, mikor megkérdeztem: És mit súgott a végén a füledbe? Felnevetett. – Ja, igen, azt mondta korán reggel, vagy inkább hajnalban, még a reggeli előtt, amíg a felesége alszik, menjek ki megint a zuhanyzóba,ott találkozunk és seggbe fog baszni. Igen? - kérdeztem - és mit válaszoltál neki? Ott leszel hajnalban? - tettem fel a kérdést álnaívan. Jaj, szerelmem, tudod a választ! Ismersz, én mindent akarok! - azzal megcsókolt és ezzel az izgalommal próbáltunk elaludni mindketten. Több kevesebb sikerrel.

És utószóként minden hirtelen felindulásból kommentelőnek, társkeresőnek és fényképkunyerálónak: A történet kitalált (lásd a topic címét!)
2014. 09. 18. csütörtök 11:35  #414
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (5. rész)

Ő szélesen elmosolyogta magát. Hát, faszokban soha nem szenvedek hiányt. Amit akarok, megkapom és ebben az egyetlen partnerem és "tettestársam" a párom. A szövetségünket csak erősíti, hogy tabumentesen éljük a szexuális életünk. Amúgy izgalmas amit mondtál, örülök, hogy én jártam a fejedben miközben a feleségedbe élveztél! Ekkor már lehetett látni, hogy a fickó farkába pulzáló lüktetéssel kezd áramlani a vér és kezdi megmutatni azt a formáját, melyre szerelmem áhítozott. Nem túl sok idő kellett hozzá, hogy teljesen megmerevedjen. A végeredmény egy a tövénél irreálisan, szinte átfoghatatlanul vastag, durván felfelé görbülő, minimum 20 centi hosszú keményen álló fasz, melyen ahogy növekedett, a laza fityma magától csúszott hátra a széles, peremes, lilás színű makkon. Úúúha! - szerelmem csak ennyit tudott kinyögni és szíve szerint azonnal erősen markolta volna az idős férfi pulzáló dákóját, de nem akart ennyire szemérmetlennek tűnni. Mindenesetre a látványtól a nedvesség szempillantás alatt duplájára nőtt a combjai között és a víztől nedvesített szeméremajkak között könnyedén ki is folyt és észrevétlenül keveredett a síkos tusfürdővel. A férfi látta, hogy szerelmem irányítást és keménységet vár el, ezt akar kapni. Ezt felismerte és nem is váratta sokáig. Fogd meg! - utasította a szemébe nézve. Szerelmem engedelmeskedett neki és ujjait, kis tenyerét a meredező fasz köré fonta, mely számára a tövénél valóban átfoghatatlan volt egy tenyérrel. Érezte a selymes tapintású bőr alatt a keményen, ütemesen dobogó, vérrel megtelt izmot. A bőr még így is könnyedén járt rajta és olyan laza volt, hogy a hosszú dorong végén még össze is lehetett csípni két ujjal, ha ráhúzta a makkra. Ezzel játszott egy darabig. Tetszett neki, mert az én farkam nem ilyen. Játszott az eres előbőrrel. Ujját a makk és a fityma közé dugta, amely most már nem a tusfürdőtől vagy a víztől volt nedves és csillogó, hanem a férfi bőven folyó, kristálytiszta előnedveitől. Ezt előbb szétkente a makk bőrén, majd az ujjairól lenyalogatta a sós nedűt. Kurva jó íze van! - jegyezte meg miközben a férfi már a derekát megragadva húzta magához. Így látszott is mennyivel magasabb nála szerelmem. Csókolni kezdte, szinte le akarta nyalogatni nyelvéről az imént odakent erekciós cseppjeit. Eközben a keményen és kitartóan álló fasza, párom hasának feszült és makkjának hegyén a nyílásnál szerelmem mutatóujjával körzött finoman. Remélem az ondód is ilyen jó ízű! - súgta a fülébe szerelmem. Meg fogod tudni pillanatokon belül te kis kurva! - mondta begerjedve, összeszorított fogakkal, kissé agresszív hangsúllyal és vörösödésnek indult fejjel a fickó és azzal már guggolásra is kényszerítette szerelmem, a nedves haját tarkóján marokra fogva. Így tolta a szájába a hatvan esztendős, sok nő száját és pináját megjárt hímvesszőt. Ahogy párom guggolt előtte már két kézzel fogta a haját és tolta rá a fejét, az erek szinte szétdurrantak rajta, úgy megkeményedett.
2014. 09. 18. csütörtök 11:35  #413
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (4. rész)

A férfi közben leöblítette magáról a habokat teljesen, elzárta a vizet és kilépve törölgetni kezdte magát határozott mozdulatokkal. Ekkor szólalt meg, s ezzel egyidőben, miközben magáról a nedvességet folyamatosan itatta egészen szerelmem zuhanyfülkéjéhez lépett. És hogy tetszik nektek a hely? - kérdezte - Lehet, hogy tévedek, de ugye ti először vagytok itt? Mi sem vagyunk annyira öreg rókák itt a feleségemmel, tavaly voltunk először egy ismerősünk ajánlotta a helyet. - folytatta és közben ahogy a lába között törölgette magát, ide-oda lengetve ezzel a mozdulattal farkát, már egészen bátran figyelgette párom meztelen valóságát elég közelről. És nem is akart direkt csak a szemébe nézni. Szerelmem egy belső mosollyal nyugtázta: "Elindult a dolog." És közben válaszolt. Nagyon jó kis hely. Tetszik mindkettőnknek. És én is kifejezetten élvezem. Imádok meztelenül lenni és szeretem ha néznek. - mondta és közben szándékos mozdulattal úgy szappanozta magát a mellei között, folyamatosan a férfi szemébe nézve, hogy beinduljon az a folyamat, melynek végén megtudja mekkora is az a hímtag amikor feláll. A mondat végén kicsit bele is harapott az alsó ajkába, hogy ezt a fickó is láthassa. Ő is vette a jeleket és először szerelmem szemébe nézett, majd a szemével szinte odairányította, odaterelgette a tekintetét a farkára, amelyen a bőrt hátrahúzva épp a makkját törölgette, aztán a fitymát úgy hagyta, de a laza bőr lassan magától visszacsúszott a dörzsöléstől és szárítgatástól már kissé duzzadásnak indult makkra. Kicsikém élvezte ezt nézni, izgatja a férfi test minden porcikája, nem feltétlen a kockahas és a kidolgozott, rommá gyúrt testek, persze olykor azok is, de alapvetően egy ápolt férfitest, egy arccal, mely elég ha egy fokkal szebb az ördögnél, állandó és örök vágyakat mozgat meg benne. Én sem a tökéletes arcélemmel vettem le a lábáról annak idején. Ő viszont egy egyetemesen szép, tökéletes alakú, extra erős szexuális energiát sugárzó és maga körül azt gerjesztő nő. Soha senki nem vitatta. Egy amolyan hús-vér Emmanuelle. A férfi folytatta: - Láttalak ma is titeket a medencénél. Ahogy hason fekve napoztál. Délután, amikor a feleségemet keféltem a te seggedre gondoltam, arra látványra ott a medencénél. Hamar bele is élveztem, ahogy felidéztem a látványt. A férjed viszont nincs nagyon eleresztve a méretét illetőleg, ahogy néztem. Biztos kívánod időnként a méretes faszokat, nem? – mondta, de ekkor már a törölközőt egy ott álló székre dobta, egyik kezével a kabin üvegfalára támaszkodott és még közelebb húzódott a benn magáról a szappant öblítő szerelmemhez.
2014. 09. 18. csütörtök 11:34  #412
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (3. rész)

Hello! - köszönt oda szerelmemnek, miközben a hasán és hónalján habosította a tusfürdőt. Szia! - köszöntötte viszont párom egy apró mosollyal és bár nem mérte fel egy pillanat alatt a férfit, aki ránézésre körülbelül kétszer annyi idős lehetett mint ő, de azt megállapította, hogy a korát meghazudtoló fizikummal rendelkezik. Emlékezett, hogy láttuk is őket napozni a feleségével az elmúlt napokban több alkalommal és az étkezések alkalmával is a közelünkben van az asztaluk. Szerelmem a férfival szemközti zuhanyzót választotta, belépett a tálcába és engedni kezdte magára a kellemesen masszírozó vízsugarat, enyhén hátrahajtott fejjel a haját is azonnal leöblítette. Olyan volt, mint aki egy vízesés alatt áll. Közben egy-egy pillanatra a nagyjából két méterre, szemközt fürdő férfira pillantott, ki hol háttal, hogy oldalt, hol szembefordulva állt, így minden testrészét felkínálva a kíváncsian fürkésző, fiatal női tekintetnek. Szerelmem nézte ahogy a fickó a tenyerébe nagyobb adag tusfürdőt nyomva, oldalt állva a farkát kezdi tisztítani, amelyről meg lehetett állapítani így is, teljesen petyhüdt állapotban, hogy egyértelműen óriásira tud duzzadni ha tettre kész állapotba kerül. Szerelmem, miközben ő is szappanozni kezdte a melleit, sűrűn odapillantott és nézte, ahogy a férfi, fejét kicsit jobban előrehajtva, hogy a pocakján könnyebben túllásson, a vastag, ernyedt hímvesszőjén a különösen hosszúnak és lazának látszó fitymát könnyedén hátrahúzva, a makkját kezdi tisztítani. Majd a korának megfelelő mértékben kissé már jobban lelógó és elég nagy méretű golyóit is a szappanos markában forgatja, a 2 méter távolságból is láthatóan, teljesen bársonypuhaságúra szőrtelenített herezacskójában. Szerelmemet felizgatta a látvány és szívesen átvette volna ezt a feladatot a szemközt csábítóan himbálózó, puhán lógó fasz tulajdonosától, de kezdeményezni nem mert, nem is akart. De egyre szemtelenebbül és gátlástalanabb módon figyelte, a nem fiatal, talán nem is a legtökéletesebb, de mindenesetre igazán férfias testet és a jelenséget és képzeletében már látta, ahogy az ő hatására vér kezd pumpálódni a szép szerszámba és növekszik előtte egyre nagyobbra és végül lüktetve, kidagadó erekkel, vörösen és keményen meredezik teljes pompájában. Nagyon akarta tudni, vajon mekkorára képes nőni. Percek teltek el így csendben, a köszönésen kívül még nem hangzott el szó, csak a méregetés a távolból elsősorban párom részéről. A férfi talán ugyanezt tette, de lopva és ügyesebben gusztálgatta a fiatal popsit, melyen a víz és a hab keveréke lassan hömpölygött lefelé a teljesen és véglegesen szőrtelenített kemény combokon. A nedves barna melleket, melyeken a bimbók már a víz alá lépés előtt szétfeszültek az izgalomtól, hogy mi vár majd itt rájuk, és a teljesen lecsupaszított, szűk puncit, mely ebben a pillanatban már a pajzán gondolatoktól belül talán már nedvesebb volt mint kívül.
2014. 09. 18. csütörtök 11:34  #411
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (2. rész)

És mivel itt nem volt tabu felizgult állapotba kerülni férfiaknak sem, ha épp olyan látványban volt részük, ezért láttam rengeteg, ettől a látványtól felágaskodó nemi szervet a szálloda strandján vagy a medence melletti napozóban az első napok során. Párom pedig tudta milyen hatást vált ki a férfiakból... és néha talán egy kicsit tovább is krémezte magát, mint az indokolt lett volna. Tudta, hogy én is élvezem milyen hatást kelt. Szóval nem is kerestünk direkt módszerekkel szexkalandokat, egyszerűen csak jól éreztük magunkat, néztük ahogy mások is ezt teszik, hozzánk hasonlóan élvezik a kerítések közé szorított kis szabadságot és ha esetleg olyasvalami adódik, aminek nem lehet ellenállni, akkor el nem ítélhető módon végül nem is állnak majd ellen. A negyedik nap estéjén történt az első perverz kis esemény. Este 10 körül szerelmemmel már a szobánkban voltunk. Én már megfürödve, ő pedig épp akkor készült zuhanyozni, de nem akarta a szobánkban lévő kis fürdőszobát használni, hanem volt az emeletünkön egy koedukált közös zuhanyzó. Oda indult egyedül, hátha lát vagy tapasztal valami izgalmasat... és hát nem utolsó sorban, szerette magát meztelenül, szerette, hogy egyedül is oda megy és azt tesz amit csak szeretne, nem köti az én jelenlétem. Szereti, ahogy nézik. Adott egy csókot, fogott egy törölközőt és a kis piperetáskáját és elindult a közös zuhanyzó felé. Én közben a szobában az ágyra feküdtem és a fantáziám azonnal ezerrel elindult és a fejemben elinduló képek a jobb kezemet arra késztették, hogy a farkam se hagyja kihasználatlanul. Szinte idegesítően lassú, kimért mozdulatokkal fel-le kezdtem húzogatni a bőrt a makkomon. Így maradtam a szobában. Szerelmem közben odaért a fürdőbe. Szép tiszta, modern, világos helyiség volt. A belépés után két oldalon hat mosdókagyló, egymással szemben három-három, felettük nagy tükrök, mellettük otthonosan kis polcok, az ilyen-olyan tisztálkodási szerek számára. És minden patyolattiszta. Ezt követően a falra szerelve jónéhány fogas és törölközőtartó. Ide fel is akasztgatta a törölközőjét és a kistáskát és kezében egyetlen tusfürdővel és a gyomrában enyhe, de izgalmas remegéssel közelítette meg a zuhanykabinokat, melyekhez az L-alakú helységben jobbra kellett fordulnia. Itt nyolc, egymástól tejüvegfallal elválasztott, de kifelé nyitott zuhanyzótálca volt, négy-négy mindkét oldalon. Szerelmem már az ajtón belépéskor hallotta, hogy folyik a víz, vagyis valaki biztosan van benn. Ahogy ideért meg is látta az egyetlen zuhanyozó embert. A bal oldali utolsó fülkében egy hatvan év körüli, páromnál egy fél fejjel alacsonyabb, erősen kopaszodó és pár milliméteresre nyírt hajú, erősen pocakos és teljes testén napbarnított és mindenhol csupaszra borotvált férfi szappanozta magát. Jómódúságáról csak az egyik csuklóján vastagon díszelgő és a nyakában diszkrétebb láncként lógó fukszok árulkodtak.
2014. 09. 18. csütörtök 11:34  #410
Törölt felhasználó (926087)
Nudista szexhotel (1. rész)

Régóta szeretünk nudista strandra járni. De valahogy soha nem a családilag látogatható, papa-mama-gyerekek helyszínek voltak a nekünk valók, hanem azok ahová a hozzánk hasonló kalandkeresők járnak és nem számít tabunak ha itt-ott felüti a fejét a szex. Vagyis nem az olyan helyek, ahol a pőrére vetkőzött, a szabadságot fennhangon hirdető emberek szégyellősen rohannak a vízbe, hogy rejtegessék a félreérthetetlen "testi jeleket" ha éppen teljesen természetes módon felizgulnak a másik ember testének, meztelenségének látványától. Ezt a fura pucér-álszentséget soha nem tudtam fejben összerakni, persze egy családilag látogatható pucér strandon nem helyes az emberpalánták szeme láttára egymásnak esni apunak és anyunak, ezt én sem javasolnám senkinek. Ez tiszta sor. De kifacsart ideológiákat már a felnőttek gyártanak a meztelenséghez, nem az önfeledten, még valóban szabadon létező csemeték. No, szóval mi nem a családilag látogatható partokat részesítjük előnyben, hanem például a francia Cap d'adge-hoz hasonló, kizárólag felnőtteknek való helyeket és ennek magyar megfelelőit. Strandokat, swinger-érzéssel. Pár éve egy közeli országban találtunk egy hotelt, ahol a párok, szóló hölgyek, urak, a személyzetet beleértve meztelenül töltheti a szabadságát, élvezheti az exkluzív környezet minden szépségét és benne lehet mindenben amihez kedve van és nem kötelező semmi, amihez meg nincsen. Hamar megszoktuk mindketten a ruhátlan létet, hisz otthon is többnyire így élünk. Figyelgettünk másokat, ránézésre találgattuk ki lehet teljesen kezdő, kit hozott csak a kukkolási vágy egy ilyen, amúgy nem túl nem olcsó üdülőhelyre, kik lehetnek a nekünk való, szellemileg is nyitott, minden lében kanalak. És, bár beszélünk idegen nyelveket, de még e téren is otthon érezhettük magunkat, mert rengeteg hazánkfia fordul meg ilyen helyeken. Itt sem volt ez másképp. Napokig csak élveztük, ahogy meztelenül járhattunk a hotelban bárhol, ahogy pucéran használhattunk minden szolgáltatást, a kültéri medencéket, a szálló saját természetes vízparti strandját, a wellness részleget, a szervezett közös programokat. Az első napokban mindenki csak tapogatózik és figyel. Ez így természetes. És tulajdonképpen izgalmas is. Szerelmem testét sokan mérték fel alaposan a hotel férfi vendégei közül, ami nem csoda, mert ő ruhában is elég nagy feltűnést tud kelteni a férfiak körében. Sőt az arra fogékony nők körében szintúgy. Élveztem nézni, ahogy szóló férfiak és párok tagjai egyaránt sóvár szemekkel nézik, ahogy épp naptejjel keni be a medence mellett a formás, napbarnított melleit és csúsztatja krémes tenyerét, a napágy szélén ülve, félig nyitott combjai közé, hogy teljesen csupasz puncija se maradjon UV-védelem nélkül.
2014. 09. 17. szerda 22:16  #409
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (10.rész)

És először csak szó nélkül figyelték az eseményeket, aztán megfogtak engem, a szemközti üres asztalhoz ültettek, kiszabadították magukat a nadrágjukból és egyikük a szájához állt és úgy kezdte a szájába tuszkolni a farkát, másikuk az idős urat tolta félre és szerelmem puncijába fúrta a farkát, a másik kettő meg ahol érte, ott simogatta, gyömöszölte a végtelen kéjre vágyó testet. Néha cseréltek, néha átforgatták, minden irányból, érzés nélkül kefélték. Az idős úr a melleit szopogatta és közben magát simogatta. Amikor az asztalra nyomták, és a csupasz mellei a hideg asztalhoz nyomódtak, az arca felém fordult és láttam mennyire élvezi ahogy basszák és tudja, hogy hamarosan az egész teste spermában fog fürdeni. Akartam látni, ahogy spriccelnek rá. Mindenféle méretű és korú férfiak lövik rá az élvezetük gyümölcsét, amit annyira kíván. Legelőször a főpincér srác aki a seggét baszta, ő hördült fel és az egész töltetet a popsijára pumpálta, aztán egy darabig kenegette szét amíg el nem ernyedt a farka. Mikor kész volt, fogta magát és elment. Az idősebb pincér és a személyzet egyik tagja az arcánál álltak és egyszerre élveztek a szájába. Egyetlen cseppet sem engedett kifolyni. Szárazra szopta őket, egészen addig míg a farkuk egészen puha nem lett. Ők is eltűntek. Már csak egy srác, meg az öregúr maradt. A fiú egyre erősebben verte a faszát, végül az egész mennyiséget a szerelmem melleire adagolta. Amit ő nem kent szét, otthagyta, mint valami bűnjelet. Már csak az öregúr maradt, aki vörösödő fejjel, a sliccből kilógó félig puha pöcsét próbálta kifejni. Szerelmem rásegített. Tövig a szájába vette és olyan erővel szopta és szívta, hogy attól a világon minden farok acélkeménnyé duzzadna. Meg is lett a hatás, pár percen belül az idős úr, remegve, nyöszörögve folyatta a gecit szerelmem arcára. Ahogy összeszedte magát, odébbállt ő is. Ketten maradtunk. Szerelmem odahúzott és a melleiről felnyalatta velem a spermát. Aztán visszalökött a székre, s miközben a szemembe nézett, az asztalról szerzett textilszalvétával itatta fel a testéről a rengeteg szerelemnedvet. Izgató volt látni, ahogy a punciját törölgeti, ami ma azért kapott a jóból. Megkért, hogy töröljem le a hátát, az arcát. Aztán amennyire még tudta, elrendezgette magán az eddig a hasára felgyűrt fehér csőruhát, eligazgatta a még ragacsos mellein és fenekén. Hazaindultunk. Az autóban végig meg sem szólaltunk, mindketten az eseményeket éltük újra gondolatban és kerültünk egy újabb, ismeretlen izgalmi állapotba és tudtam, hogy hazaérve óriásit fogunk szerelmeskedni... És ez így megy újra és újra. Mindig másképp. Végtelenül.

És utószóként minden hirtelen felindulásból kommentelőnek, társkeresőnek és fényképkunyerálónak: A történet kitalált (lásd a topic címét!)
2014. 09. 17. szerda 22:15  #408
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (9.rész)

Wow! Ez nem semmi! - szólalt meg kedvesem, szinte azonnal, aztán egy mozdulattal egyik mutatóujját a süti tetején szétfolyó fehér nedűbe mártotta és a makkomra kente. Aztán az ujját leszopogatta és a kis desszertvillával aprókat vágva a speciális csokis finomságból, gondosan ügyelve, hogy minden falatkára jusson az ondóból is, a süti telefröcskölt részét lassan ízlelgetve megette. Igazán figyelmesek, nem szerelmem? Tudják mi az amit a legjobban szeretek. És amit te is a legjobban szeretsz. Az utolsó bemártott falatot a villával az én számhoz emelte. Gyerünk! Érezd te is az ízét! Az én látványomtól élvezett el ez a férfi! Úgy edd, hogy erre gondolsz! - és így tette a számba a spermával ízesített falatot. Az idős férfi, aki a tőlünk két boxnyira lévő asztalnál ült, ekkor már jó ideje lopva figyelemmel kísérte az eseményeket. Nem is maradt más az étteremben és észrevétlenül a főpincér, aki ma először kapta meg szerelmem testét, már ki is tette a zárva táblát, tervezett még egy kis lezárást is ma estére. Szerelmem kiszúrta az idős fickót aki a közeli asztal paravánja mögül kukkolt. Szó nélkül, ujjával csalogatóan hívta őt az asztalunkhoz. Először úgy tett az idős úr, mintha nem is neki szólna az invitálás, aztán szerelmem egyértelművé tette szándékát: Igen maga! Jöjjön ide! A hatvanegynéhány éves, elegáns úr zavartan közelített az asztalunk felé. Üljön ide! - ültette maga mellé a párom, a harmadik, egyetlen szabad helyre, Ahogy odaült, szerelmem az egyik combját a férfi lábára tette, úgy hogy puncija épp elérhető legyen számára kézzel. Gyerünk! Csinálja! - utasította az eléggé zavarban lévő, de láthatóan perverz módon kíváncsi urat. Majd mivel az sokat tétovázott, megfogta a kezét és a még mindig nedvesen csillogó puncijára húzta. És most keményen, ne sajnálja! - utasította a megszeppent urat, aki azért igyekezett engedelmeskedni és ujjazni kezdte szerelmem újra kielégülni vágyó pináját. Ő pedig közben engem csókolt. És kezével a farkamat verte pont olyan tempóban, hogy nehogy el tudjak élvezni. A csókja izgató ízű volt. A két férfi spermájának íze keveredett benne, az édes csokiízzel, a haja illata, a parfümje, a testén a nyakán a másik férfi odafröccsent vágyának illatával keveredett. És közben láttam, ahogy a vén kecske a punciját ujjazza. Aztán ráparancsolt, hogy menjen az asztal alá és nyalja ki. Az úr engedelmeskedett, szerelmem igazi úrnőként viselkedett, ezt a szerepet is akarta ma, úgy, olyan erősen, ahogy kis idővel ezelőtt a másik végletet is. Mindent akart. És mindent meg is kapott. A látványra odagyűlt a főpincér srác, a sütire élvező másik pincér, meg még ketten a személyzetből.
2014. 09. 17. szerda 22:15  #407
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (8.rész)

És a végtelenségig fokozható és kölcsönösen "perverz" és állandó izgalomban tartó. Ő szereti, hogy izgatja őt és szereti, hogy ez izgat engem, és én akarom még és még és még... és magamat is "megsokszorozva" más férfi- esetenként női testeken keresztül, s így végtelen hatványra emelhetem amit adni tudok neki. Ez a szabadság a szexualitásban. A hatványalap ÉN vagy Ő, a hatványkitevő pedig a VÉGTELEN. Az emberi szexualitás promiszkuitásra van beállítva. Ezt vagy elfogadjuk, vagy hazudunk míg meg nem halunk. A SZEXUALITÁS! NEM A SZERELEM! A szerelem más tészta!
Ekkora már az erekciómat sem tudtam tovább kordában tartani. Lüktetve meredezett felfelé. Akartam, hogy megérintse, de tudtam, hogy még játszadozni fog velem. És akartam is. Úristen, fele akkora a kis kukikád, mint az amit az előbb leszoptam! Szánalmas! Nézd, hogy ácsingózik szegényke! - és két ujja közé szorította a fitymám végét és úgy, azon keresztül masszírozta a makkom apró mozdulatokkal, tudatosan odafigyelve, hogy el ne élvezzek amíg ő nem akarja. Nagy adag nem fog jönni, ugye kicsikém? Kis fütyi, kicsi sperma. - mondta mosolyogva, aztán váratlanul ráhajolt, a makkom a szájába vette, párszor megforgatta körülötte a nyelvét, kicsit hangosan cuppogva megszívogatta, aztán kiengedte a szájából és ráköpött. Nem érdemli meg ez a szánalmasan kicsi faszod, hogy a számba élvezzen! Amúgy a főpincér srác, mondta kifelé jövet, hogy lesz még egy meglepetése számunkra. Azt mondta a "cég ajándéka". Épp ekkor hozta ki egy 50 év körüli pincér a desszertjeinket. Brownie-szerű csokis sütit rendeltem mindkettőnknek. Az enyémet elém rakta, a másikat maga elé az asztal szélére tette és megszólalt: -A főpincér kedveskedne még egy kis ajándékkal a kisasszonynak! - és elővette a farkát, ami vastag volt, eres és szőrös. Kifejezéstelen arccal verni kezdte a párom sütije felett. Szerelmem, mivel ő sem tudta mi lesz a meglepetés, először kicsit ledermedt, aztán hamar oldódott a hangulatban, hogy még nem értek véget a mai kalandok, kicsit előrehajolt a vele szemben a desszertre a faszát verő idősebb férfi irányába és érdeklődve figyelte, hogyan jár a marokba fogott faszon, az eres fityma előre-hátra és hogyan duzzad tekintélyes méretűre az igazi férfias dorong. Kicsit be is segített azzal, hogy lehúzta melleiről a ruhát és ujjaival mellbimbóin körözött kicsit miközben a férfi szemébe nézett, akire ez olyan hatást gyakorolt, hogy szép adag gecit folyatott a brownie tetejére. Sűrű, fehér, lassan kifolyó élvezés volt. Olyan volt a süti tetején, mint valami direkt vele járó öntet. A pincér kinyomkodta makkjából az utolsó cseppeket is, s bár feje az élvezéskor kissé elvörösödött, arca érzelemmentes maradt, mint aki csak a kötelességét teljesíti. - És ez a kisasszonyé! - tolta a teleélvezett sütivel a tányért szerelmem elé, miközben farkát a nadrágba visszatette fél kézzel, aztán otthagyott minket.
2014. 09. 17. szerda 22:15  #406
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (7.rész)

Közben arra gondoltam, mennyire fogod élvezni, mikor elmesélem, mennyire fogod élvezni, ahogy látod rajtam a spermanyomokat, hogy fogod szeretni, hogy belenyalhatsz a teljesen szétkefélt, kettőnk kéjnedveitől csatakos, cuppogó puncikámba, hogy fogsz örülni, hogy te takaríthatod fel az örömöm maradványait, ha rádparancsolok! Hé, mit látok?! Mondtam, hogy nem állhat fel a nevetséges kis pöcsöd! Mit képzelsz?! - és ekkor mutatóujjával többször erősen megpöckölte a lassan vérrel megtelő makkomat. A hirtelen apró fájdalmaktól, meg a szándékos megvető pillantásaitól rövid idő alatt újra lepuhítottam magam, bár ez elképesztő erőfeszítés volt a történetet hallva, elképzelve és őt nézve ahogy szándékosan a ruháját a mellbimbójáig lehúzva és combjait az asztal alatt teljesen széttárva mesélte nekem amit annyira akartam hallani. A kéjérzésének és örömének történetét. Folytatta: Aztán ugyanabban a pozícióban kirántotta belőlem a farkát, a makkját a segglyukamhoz illesztette, éreztem, hallottam ahogy többször odaköp és ugyanolyan vadállati módon, nem finomkodva, egyetlen mozdulattal nyársalja fel a seggem is. Itt azért hangosabban nyögtem fel, de a fájdalom amit éreztem, pár másodperc alatt gyönyörré alakult és a folyamatos, kitartó döfködések újabb sor orgazmust hoztak, már nem is számoltam, csak nyögtem és akartam, hogy basszon szét teljesen, basszon szét, mint egy kurvát! Mindenem odakínáltam neki és úgy hogy nem is akart tudatosan kielégülést okozni nekem, mégis megadta ami a legjobban kellett! Szinte akartam, hogy még vagy egy tucat férfi ott álljon és egymás után basszanak és ürítsenek belém vagy a testemre. Semmi mást nem akartam, csak ezt! Aztán éreztem, hogy még vastagabbra kezd duzzadni a bennem dolgozó dákó és tudtam, hogy a tartalmát a számban akarom érezni! Kellett az ondója, maszatolni, nyelni, ízlelni akartam. Kihúzta belőlem, újra letérdeltetett és hatalmas adagokban kezdte fröcskölni a kinyitott számba, a nyakamra, az arcomra. Szinte vége se akart lenni. Soha ennyi magot egy farokból kijönni nem láttam szerelmem! A te kis adagjaid ehhez képest röhejesek! Felnyaltam a makkjáról, a zacskójáról, miközben az arcomon maszatoltam szét vele. A szagától az ízétől és a mennyiségtől olyat élveztem végezetül, hogy magamat is megleptem vele. Odadobott nekem néhány papírtörlőt, miközben ő már a nadrágjában igazgatta az ernyedt farkát. Teljesen lucskosra baszva, lüktető puncival és zsibbadó popsival próbáltam rendbe tenni magam, ekkor nyitotta az ajtót és innen már tudod szerelmem...
Elképesztően izgató volt ezt hallgatni, ez az orgazmusnak és a nemi gyönyörérzésnek olyan fajtája, egy olyan fokozata, ami nem egy pillanatig tart, mint egy egyszerű orgazmus, hanem hosszan, órákon át tartó, csiklandó, kéjes, émelyítő érzést okoz, aminek ha az ember a rabjává válik, nem akar többé szabadulni.
2014. 09. 17. szerda 22:14  #405
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (6.rész)

Ő az asztalra ült, egyik kezével azon támaszkodott és miközben figyelte, hogyan majszolom a tökéletesen sima és most már kőkeményre duzzadt péniszét, ami olyan könnyen siklott az ajkaim között mintha be lenne olajozva, másik kezével a zsebéből előhúzott egy cigarettát és rágyújtott. "Rendesen nyeld be, mert rányomom a fejed!" - mondta hideg érzelemmentes hangon miközben kifújta az első slukk füstjét. De nem is kellett nagyon bíztatnia. A faszának a látványa, az íze és a tudat, hogy hamarosan mindenhova belém fogja nyomni, annyira begerjesztett, hogy önkéntelenül is egyre vadabbul és mélyebben szoptam. Tudod milyen vadóc vagyok ilyenkor. Egészen felülről kellett ráhajolnom, annyira felfelé görbült. De tudod szerelmem, mélytorokban milyen jó vagyok! Neki sem akartam csalódást okozni. Miközben így szoptam és fulákoltam ahogy a torkomba nyomult néha a zacsiját nyálaztam, volt mivel összekenni, mert a mélytoroknál, ha olyan jól csinálják mint én, lesz kenőanyag rendesen. Élvezte, láttam rajta, pedig végig keménynek és flegmának mutatta magát. "A férjed odakinn most biztosan elélvezne a látványtól ahogy szopod a farkam!" "Igen, nagyon szereti, ha azt látja, hogy idegen férfiak használják a testem, ahogy szopom őket, megbasznak és otthagynak ondóval összefröcskölve!" Ekkor elnyomta a cigit és felhúzott. Lesmárolt vadul, majdnem leharapta az ajkaimat, még érezhette rajta a farka ízét, én csak a dohány ízét éreztem, amit nem szeretek, nagyon nem, de most izgató volt, hogy így ki vagyok szolgáltatva neki és még ez sem számít se nekem, neki meg egyáltalán nem. Megfordított, úgy összekulcsolt kézzel, a mellkasom az asztalra nyomta, a fejem oldalt, a lábaim a földön terpeszre nyitotta a lábaival és minden különösebb izgatás nélkül egyetlen durva mozdulattal a pinámba nyomta a nyálamtól csöpögő hímvesszőjét. Tudta, érezte, hogy engem már nincs hova izgatni, mert már szopás közben kis híján elélveztem a gondolattól, hogy milyen jó érzés a ribancának lenni. Hangosan nyögtem fel és az első három lökése után máris pumpálni kezdett a puncim. Érezte, de nem állt meg. Nem kielégíteni akart, hanem vadul és keményen megbaszni, abban a tudatban szerelmem, hogy te meg itt kinn vársz rám és elképzeled mit tesz velem. És az, hogy nem volt ez a "kielégítő-kényszere" irányomban, sokkal izgatóbb és kielégítőbb volt, mint azt el lehet képzelni. Csak használja a testem, nem szeret, nem akar mást, nem nyaggat, csak belémdugja a merev faszát és addig basz vele, míg a végén hörögve rám nem üríti az összes gecijét, és utána mindenki megy a dolgára. Olyan rohadtul izgató volt ez a gondolat, hogy sorban háromszor ettől élveztem el és önkéntelenül mondogattam neki "Basszál! Basszál keményebben!"
2014. 09. 17. szerda 22:14  #404
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (5.rész)

Meg kell hallgatnod az egészet, de mivel hagytad, hogy ezt tegyék a szerelmeddel, nem állhat fel a farkad miközben mesélem és ezt ellenőrizni is fogom! - és azzal az asztal alatt kibontotta a nadrágom és a már vagy egy órája szenvedő, az erekciós cseppekbe lassan belefulladó, félig merev pöcsömet az alsónadrágom felett kilógatta. Eközben a mutatóujjával összegyűjtötte az izgalomtól összegyűlt, erekciós cseppekből kialakult tócsa nagy részét a hátracsúszott fitymám alól és a makkomról és a szemembe nézve gondosan leszopogatta az ujjáról. Látta, hogy a merevedésem kezd kiteljesedni így szabadjára engedve. Mit mondtam!? - kérdezte színlelt dühösséggel és finoman pár ujjával a makkomra csapott - Nem állhat fel a faszod, különben soha nem tudod meg mi történt a raktárhelységben! Gyerünk! Puhának és kicsinek akarom látni a szánalmas kis faszodat! Nem érdemli meg, hogy megmerevedjen! Amúgy is röhejes ez a méret most a srácéhoz képest! Szóval ne erőltesd azt az erekciót szerelmem, hacsak nem megnevettetni akarsz vele! - mondta szándékosan megalázó pillantásokkal nézve rám, tudta, hogy minél inkább mondja, annál nehezebb lesz visszatartanom vagy visszafordítanom a folyamatot, de muszáj lesz lepuhítanom magam, ha meg akarom tudni mi történt az ajtók mögött. Nagyon nehezen, de elértem az ernyedt állapotot. Ekkor az asztal alá pillantott és belekezdett a történtek mesélésébe: Az ajtó mögött, ahová a srác bevitt, egy nagyon kicsi raktár van, szerintem, ha jól láttam, a takarítással kapcsolatos cuccokat tartják ott, nincs semmi, csak egy polc tele flakonokkal, egy szekrény ajtók nélkül, amiben felmosó mopok vannak, meg van egy asztal közvetlen az ajtó mellett a falnál. Ahogy beléptünk, ráfordította a kulcsot, a ruhámat nem vette le, csak két irányból kiszabadított belőle, felülről lehúzta, hogy kinn legyenek a melleim, alul meg felhúzta a hasamig, hogy szabadon hozzámférjen alulról. Flegma volt és lekezelő, ahogy láthatóvá tette az intim részeit a testemnek, nem nyúlt hozzám, nem izgatott, kinyitotta a sliccét és közben azt mondta tegyem hátra a kezem, kulcsoljam össze és térdeljek le. Megtettem amit mondott. A fasza ott kezdett duzzadni az arcom előtt. Fél kézzel összefogta a hajam és a fejemet így nyomta a farkához. Az arcommal dörzsölte egészen addig, míg eléggé meg nem keményedett. Sokkal nagyobb lett még annál is, mint amekkorára számítottam, hosszú, erősen felfelé görbülő, teljesen csupasz, metélt fasz ágaskodott az arcom előtt, a makkja is hatalmasra duzzadt. Ráfektette az arcomra és a hajam markolva és ezzel a fejem ide-oda húzogatva izgatta tovább magát. Aztán csak annyit mondott miközben eleresztette a hajam: "Szopjad!" A kezemet hátul összekulcsolva tartottam és jó kislányként engedelmeskedtem neki.
2014. 09. 17. szerda 22:13  #403
Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (4.rész)

A srác a kezét nyújtotta párom felé, hogy felsegítse az asztaltól s miközben ő felállt, felém fordulva ennyit mondott: Bocs, de most megmutatom a kisasszonynak milyen az ha keményen seggbebasszák! - és elvigyorodott, már ő is látta és érteni kezdte a mi kis játékunk lényegét. Szerelmem odahajolt, egy gyors csókot nyomott a számra és aztán a boxok között, nekem hátat fordítva elindultak a recepció mögötti ajtók irányába. A srác először a derekát fogta át, majd egy mozdulattal a párom kemény seggén a ruhát hátul felrántva, férfias mozdulattal alányúlt. Így mentek be az egyik ajtón, ami az asztalunktól tizenegynéhány méterre volt. Én ott maradtam az asztalnál és bár az egész helyzet előre nem várt volt, de mégis perverz izgalommal töltött el, hogy ezúttal nem a szemem láttára lesz együtt valakivel. Nem is akartam ebből az állapotból kikerülni. Pont egy új tapasztalás, pont egy ilyen élmény volt a vágyam. Izgatott minden másodperce a várakozásnak, ahogy elképzeltem mit művelhetnek az ajtó mögött. Tudtam, hogy szerelmemet azon felül, hogy milyen kielégülést kap a sráctól, fokozottabban izgatja a gondolat, hogy én meg ott kinn ülök és ezeket képzelem és őt ez még jobban beindította. Ezt szeretjük ezekben a játékokban. Határtalan tud lenni. Mégha veszélyes is. De ahol tűz ég, ott azért megéghet olykor ez-az, nemde? Nagyjából húsz percig lehettem az asztalnál egyedül, közben egy másik pincértől, aki pont úgy mosolygott, mint aki pontosan tudja mi folyik itt, mivel sejtettem, hogy vacsorázni talán már nem fogunk, csak desszertet rendeltem két személyre. Ahogy ő elment az asztaltól, akkor láttam, hogy nyílik a kis folyosón az ajtó és kilép először szerelmem, a haját és a ruháját igazgatva, majd a srác, aki kulcsra zárja az ajtót, majd szájon csókolja a párom. Ő hátrafelé indult a konyha irányába, szerelmem pedig az asztalunk felé, felém lépdelt és mosolygott, közben még mindig a ruhát húzogatta a fenekére és a haját igazgatta tenyereivel hátradobva a válla mögé. Odaért az asztalhoz, de nem az előbbi helyére ült velem szembe, hanem belülre mellém kúszott be. Nem székek voltak, hanem a boxon belül, körben három irányból, bársony borítású ülőalkalmatosság. Egyből szájon csókolt. Izgató volt a gondolat, hogy ez a száj az előbb még egy idegen férfi faszát szopta. Láttam a testén az árulkodó nyomokat, a kipirult bőrét, a vállán néhány pirosabb ujjnyomot, a nyakán és a füle mellett pár fénylő foltot, melyet gondolom szándékosan nem itatott fel rendesen, hogy és is láthassam. Áradt belőle a szex-szag. Jó volt nézni, nagyon felizgatott. Az én farkam is vágyott már rá, hogy a markába fogja. Hú, szerelmem - kezdte mondani - ez a srác kurva jól megbaszott! Akartam, hogy részletesen mesélje el, nem is nagyon kellett könyörögnöm, ismerte az eszem járását és a vágyaim kielégítésének módszereit.
/ 47