Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2012. 07. 12. csütörtök 17:25  #322
Nyúlmedve Nyúlmedve
5.
Ugyanazzal a tempóval és lökésekkel adtuk a gyönyört asszonyainknak. Fura érzés volt más mellett szeretkezni. De izgató is. Nagyon tetszett a dolog. Láthattam, amint farka ki-be jár Karolában, és láttam, Ő is szinte ide-oda kapkodja fejét, nem tudván, melyik dugásban gyönyörködjön. Gyönyörködöt hát mindkettőben. Mint ahogy én is. Hirtelen ötlettől vezérelve asszonykám popsijába bedugtam egy kicsit a hüvelykujjamat. Pár lökés után asszonykám megremegett, és újabb, hangos sóhajtás, nyögés kíséretében elélvezett. Karolának egy kicsit több időre volt szüksége, asszonykámat hátulról átölelve, kezemmel a cicijeit simogatva, ketten figyeltük újabb élvezését.
Dia vette át az irányítást. Asszonykám felkelt, leültetett a fotelba, elém térdelt, és mint éhező, vetette rá kőkemény férfiasságomra magát. A tövénél szorosan megmarkolta, és ajkaival szorosan körül ölelve csókolta, szívta makkomat. Úgy helyezkedett el, hogy miközben engem kényeztet, aközben láthassa, Karola mit csinál Szabolccsal. Hát, volt is mit nézni. Karola fura, habzsoló módon szopott. Feleségem hol lehunyta szemét, hol tekintete ide-oda ingázott, miközben engem kényeztetett. Hol Karolát nézte, hol felnézett reám, sőt, párszor Szabolcs tekintetét is elkapta. Karola végig nyitott szemmel szopott. Kereste mindenki tekintetét. Fura érzés volt a szemébe bézni, miközben Szabolcsot kényeztette, és fura volt tudni, hogy közben meg asszonykám is Szabolcsot figyeli, vagy engem. Aztán meglepetésemre Karola elkapta feleségem tekintetét, és miközben egymást figyelték, úgy kényeztettek minket. Szinte egyszerre mentünk el. Karola a szájából kicsorgó spermát szétkente nyakán, mellein, míg asszonykám a szájából kicsorgó adagot rajtam kente szét.
Átvettem a kezdeményezést. Megfogtam asszonykám kezét, és behúztam a hálószobába. Lefektettem a francia ágyra, majd visszaléptem a nappaliba, és megfogtam a csoki likőrös poharamat, meg az egyik pezsgős üveget, és intettem Szabolcsnak, tegye ugyanezt. Odasétáltam a francia ágyhoz, és nem bírtam meg megállni, hogy ne gyönyörködjek a két szép mezítelen női test látványában. Éreztem, újra mocorogni kezd férfiasságom. Látom, szabolcs is majdhogynem tátott szájjal nézi e festők vásznára való erotikus csodaképet.
Nehezen tudtam elszakadni a látványtól.
Odaléptem asszonykámhoz, megcsókoltam ajkain, éreztem rajta saját ízemet is. Nem zavart.
2012. 07. 12. csütörtök 17:17  #321
Nyúlmedve Nyúlmedve
6.
Poharamból pár csepp csoki likőrt csepegtettem a bal, majd a jobb cicijére. Kivártam, míg Szabolcs is megteszi ugyanezt Karolával. Majd kezeimmel a csodás kerek halmocskákon elmasszíroztam a likőrt, majd újra rácsorgattam pár cseppecskét, azt is elmasszíroztam, aztán odahajoltam, és csókolni kezdtem felválta asszonykám kerek cicijeit. Izgalomtól merev mellbimbói szinte arcomat karistolták. Lágyan ajkaim közzé fogtam őket, és nyalogató, csókolgató mozdulatokkal kényeztettem őket. Amikor már éreztem, hogy pattanásig feszültek érzékei, csak egy apró, újabb simi hiányzik a gyönyörhöz, akkor lágyan két ujjamat beledugtam csatakos lukacskájába, s miközben ki-be mozgattam, hüvelykujjammal masszíroztam az izgalomtól megymagocska méretűre keményedett csiklóját. Ám a ciciket közben tovább kényeztettem, csókoltam, nyalogattam. Tudtam, hogy ezt így nagyon imádja szerelmem. Fél szemmel láttam, Szabolcs is hasonlóan ügyködik.
Asszonykám újabb orgazmusa elsöprő erővel és intenzitással érkezett. Felnéztem rá, és láttam, hogy miközben nyögve élvez, hol Szabolcsékat nézi, hol lehunyja szemét, ahogy élvezni szokott. Aztán megint figyeli Szabolcsot és Karolát.
Karola reám néz, és mondja, változtassunk nyugodtan, Ő ritkábban tud elélvezni, mint asszonykám. Kimondatlanul, ám roppant büszke voltam, amiért ily sorozatos orgazmusokat képes megélni, átélni asszonykám.
Lejjebb kúsztam, asszonykám a lábait behajlítva felhúzta, és szélesre tárta. Ugyanezt tette Karola is.
Elővettem az ágy mellett lévő síkosító krémet, és jó nagy adagot rányomtam párom csodásan kinyílt izgató puncijára, majd odaadtam Szabolcsnak a flakont, nyomjon ő is Karolára.
Majd elkezdtem szép lassan, lágyan masszírozni asszonykám punciját. Mind több és több ujjamat vetettem be az izgatáshoz, míg már sikerült mind az ötöt bevezetnem forró lukacskájába. Közben figyeltem, ugyanezt tette Szabolcs is. Látszott, van gyakorlatuk a hasonló játszadozásban, mozgatta is az ujjat és a kezét serényen, míg egyszer csak az enyémnél alig kisebb keze neki egészen csuklóig eltűnt a Karolában. Hűűű, ilyet még nem láttam. Karola egy sikítós elélvezéssel jutalmazta a művelet sikerét. Most talán a Karola élvezése volt a katalizátor, de még el sem haltak gyönyörhangjai, amikor feleségem hangos nyögéssel adta át magát az újabb orgazmus gyönyörének.
Lágyan végigmasszíroztam pocakját, csípőjét, combjait, majd visszatértem buja illatú, izgatóan telt, kéjtől vörös puncijához. Lágyan el kezdtem nyalogatni, majd lenyúltam a pezsgős üvegért. Oldalra néztem, és intettem Szabolcsnak, csak semmi lustálkodás, jöhet az üvegezés. Sejtette mi fog következni, arcán kaján mosollyal vette kézbe az üveget.
2012. 07. 12. csütörtök 17:16  #320
Nyúlmedve Nyúlmedve
7.
Az üveg szájával lágyan végigmasszíroztam asszonykám Vénuszdombját, csiklóját, csatakos ajkait. Hallottam hangján, éreztem teste remegésén, élvezi. Lassan körbemasszíroztam újra és újra a csiklóját, hol az üveg száját hozzáérintve, hol az üveg nyakával végig simítva. Néha-néha oldalra néztem, és látom, Szabolcs igyekszik utánozni mozdulataimat. Hát igen. Lehet, csak ki-be digi-dugihoz használhattak üveget, a masszírozás valszeg nem jutott eszükbe. Máskor biztos hogy eszükbe fog jutni, mert hallom, látom, Karola is élvezi ezt a fajta kényeztetést. Az Ő puncija is nedvességtől csillogó, s kéjtől vörös, duzzadt. Minden nő hihetetlenül nagyon-nagyon csodás, ilyen kitárt, kitárulkozott, kéjt kérő és kívánó pózban.
Ám, ezek csak kósza gondolatok, mert asszonykám újabb, talán minden eddiginél intenzívebb orgazmussal ajándékoz meg engem, minket. Szinte jajgat a gyönyörtől. Imádom, amikor hangosan élvez!
Megfogom a pezsgősüveget, és óvatos, ám határozott mozdulattal bedugom a puncijába, majd kezét ráteszem, jelezve, most irányítsa Ő az üveget. Én meg arrébb húzódom egy kicsit. Ezt teszi Szabolcs is. Alig tudunk betelni a látvánnyal. Két pezsgősüveggel maszturbáló nő. Nem minden napi látvány! Szinte ösztönösen masszírozom a vágytól szinte fájón kemény férfiasságomat. Mellettem Szabolcs, fejét ide-oda kapkodva gyönyörködik a két búja nőben. A saját feleségében, és az enyémben.
Amikor már érzem, szinte a látványtól eldurranok, elveszem asszonykámtól az üveget, és átváltunk a lovaglós pózba. Asszonykám szinte hintázik rajtam. Lágyan, ám buján. Mellettünk Szabolcsék teljesen be vannak vadulva, Karola heves, gyors mozdulatokkal szinte ugrál férje férfiasságán, Szabolcs viszont szemét le nem veszi asszonykám szépen ringó kebleiről. Hamar elélvez, bele Karolába. Dia közel hajol, és fülembe súgja. Én is azt akarom, élvezz belém! Mondanám, hogy De…. de számra teszi kezét, s csak annyit mond, úgyis pár nap múlva megjön…
Érzem tüzes hüvelyének szorítását farkamon, és a tudat, hogy telefröcskölhetem pillanatok alatt a csúcsra repít. Szinte egyszerre élvezünk el. Érzem, amint lüktető férfiasságomat védőn körül öleli lüktető, szoros hüvelye. Csodás érzés….
Teljesen kitikkadtunk. Egy gyors zuhanyzást követően teljesen meztelenül négyen alszunk el a francia ágyon. Belül a két nő, kívül meg mi, férfiak.
Másnap reggel már jócskán elmúlik nyolc óra, mire ébredezni kezdünk. Elsőnek én ébredtem fel. Fura volt a sok meztelen test látványa az ágyon. Meg izgató is. Nem bírtam magammal, és lágyan elkezdtem simogatni asszonykámat. Úgy simogattam orgazmusig, hogy mellettünk vendégeink nem is tudtak róla. Vagy csak tetették az alvást? Kitudja?
Mikor azonban felébredtek, meghívtak minket magukhoz estére, mert hát a tükör-játék alapszabálya, hogy a tükrözést visszafelé is el kell játszani…
Hogy mi történt az este folyam náluk, amikor mi másoltuk őket, meg mi minden történt a későbbiekben, az már másik történet, sőt, több másik történet… smile ))
2012. 05. 04. péntek 15:10  #319
Törölt felhasználó (104575)
Mert a lentebbi beszámolóból úgy tűnt volna, hogy átadtam a csajom ? Ott a strandon ? Mindenki előtt ?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 04. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 14:44
érdekes egy kapcsolat a tietek.te mindenkinek oda adod a csajod??
2012. 05. 04. péntek 14:44  #318
zsozs70 zsozs70
érdekes egy kapcsolat a tietek.te mindenkinek oda adod a csajod??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2012. 05. 02. szerda 01:10
A mai strandidőről jutott eszembe egy évekkel ezelőtti történet. Nem nagy durranás, de igaz. Na szóval fekszünk, a strandon, párom tangában, melltartó nélkül napozik, egy kicsit távolabb emiatt a zsúfolt résztől. Mondom, elugrok a büfébe, nekem sör, ő kólát kér. Állok a sorban, megböknek hátulról, egy jó ismerősünk az. Szia szia meg minden. Megvettem amit kell, ő is, azt mondja, lepakolna hozzánk, ha nem baj. Jólvan, legyen, legalább felváltva el lehet menni fürdeni, stb, mindig van a cuccuknál valaki. Odaérünk, a párom hason feküdt, , kicsit meglepődöt, hogy nem egyedül mentem vissza. Na mindegy, ez van, a gyerek elment úszni, kérdem a páromtól, baj, hogy idepakolt ? Nem, őt ugyan nem zavarja. A gyerek visszaért, láttam a párom fenekét bámulja egyhuzamban. Dumálunk erről arról, hozzá kell tennem a csajom köztünk feküdt hason. Kis idő múlva megfordult, felült és elkezdett fésülködni, közben a mellei természetesen ringtak, jobbra, balra. Nem csak nekem, ez a fickónak is tetszett, úgy láttam rajta. Napozott igy egy kicsit, a haver látványban kimondottan jól járt, mert ahogy egymással beszélgettünk, állandóan szem előtt voltak a párom mellei. Kis idő múlva hasra feküdt, én meg elkezdtem kajálni. A haver elő vett egy napozókrémet. Elkezdte kenni magát, na mondom magamban, most jön a szokásos "bekennéd/bekenném a hátad? " szöveg. De nem. Visszatette a táskájába. Jó illata volt, kérdi a párom mi ez ? Mondott valami nevet, meg azt mondja, ha kell használjunk belőle. Azt mondja párom, neki kéne belőle. Még úgyis krémes a kezed, kenj rám egy keveset, mondja neki a párom. A haver rám néz, mondom neki, csak nyugodtan, nem gond. Hát mit mondjak, vagy öt percig kencézte, de a legtöbb a fenekére jutott, úgy láttam. Mikor végzett ezzel, magam is meglepődtem a párom megfordult, hátára feküdt, lábait picit szétdobta, majd azt mondja, előre is kérek. A haver még nálam is jobban meglepődhetett, de nyilván nem akart se nyuszi lenni, se gyáva. Vagy két soron végigkente, már majdnem tocsogott a naptej, vagy mi a franc. Aztán mindkét tenyerébe eresztett egy kevesett, rám nézett, ugye nem baj, és még egyszer immár csak a két mellét elkezte kenegetni. Persze erre a bimbók kicsit felálltak. Majd mikor végzett, mint aki jól végezte a dolgát, elment fürödni. Kérdem a csajomtól, direkt szívattad ? Á, nem, csak ha már az övé volt a kence, akkor ezért gondolt erre. Jó, nem baj, csak tudni akartam.
Na, nem volt rövid beírás ez se, pedig fenékmarkolászáson, és cicikenegetésen kívül más nem történt. De igaz volt. Sok ilyen kis sztorit "tud" a nyár, a kánikula produkálni, ezek az élet apró kis kellemes pillanatai.
Sziasztok.
2012. 05. 02. szerda 01:10  #317
Törölt felhasználó (104575)
A mai strandidőről jutott eszembe egy évekkel ezelőtti történet. Nem nagy durranás, de igaz. Na szóval fekszünk, a strandon, párom tangában, melltartó nélkül napozik, egy kicsit távolabb emiatt a zsúfolt résztől. Mondom, elugrok a büfébe, nekem sör, ő kólát kér. Állok a sorban, megböknek hátulról, egy jó ismerősünk az. Szia szia meg minden. Megvettem amit kell, ő is, azt mondja, lepakolna hozzánk, ha nem baj. Jólvan, legyen, legalább felváltva el lehet menni fürdeni, stb, mindig van a cuccuknál valaki. Odaérünk, a párom hason feküdt, , kicsit meglepődöt, hogy nem egyedül mentem vissza. Na mindegy, ez van, a gyerek elment úszni, kérdem a páromtól, baj, hogy idepakolt ? Nem, őt ugyan nem zavarja. A gyerek visszaért, láttam a párom fenekét bámulja egyhuzamban. Dumálunk erről arról, hozzá kell tennem a csajom köztünk feküdt hason. Kis idő múlva megfordult, felült és elkezdett fésülködni, közben a mellei természetesen ringtak, jobbra, balra. Nem csak nekem, ez a fickónak is tetszett, úgy láttam rajta. Napozott igy egy kicsit, a haver látványban kimondottan jól járt, mert ahogy egymással beszélgettünk, állandóan szem előtt voltak a párom mellei. Kis idő múlva hasra feküdt, én meg elkezdtem kajálni. A haver elő vett egy napozókrémet. Elkezdte kenni magát, na mondom magamban, most jön a szokásos "bekennéd/bekenném a hátad? " szöveg. De nem. Visszatette a táskájába. Jó illata volt, kérdi a párom mi ez ? Mondott valami nevet, meg azt mondja, ha kell használjunk belőle. Azt mondja párom, neki kéne belőle. Még úgyis krémes a kezed, kenj rám egy keveset, mondja neki a párom. A haver rám néz, mondom neki, csak nyugodtan, nem gond. Hát mit mondjak, vagy öt percig kencézte, de a legtöbb a fenekére jutott, úgy láttam. Mikor végzett ezzel, magam is meglepődtem a párom megfordult, hátára feküdt, lábait picit szétdobta, majd azt mondja, előre is kérek. A haver még nálam is jobban meglepődhetett, de nyilván nem akart se nyuszi lenni, se gyáva. Vagy két soron végigkente, már majdnem tocsogott a naptej, vagy mi a franc. Aztán mindkét tenyerébe eresztett egy kevesett, rám nézett, ugye nem baj, és még egyszer immár csak a két mellét elkezte kenegetni. Persze erre a bimbók kicsit felálltak. Majd mikor végzett, mint aki jól végezte a dolgát, elment fürödni. Kérdem a csajomtól, direkt szívattad ? Á, nem, csak ha már az övé volt a kence, akkor ezért gondolt erre. Jó, nem baj, csak tudni akartam.
Na, nem volt rövid beírás ez se, pedig fenékmarkolászáson, és cicikenegetésen kívül más nem történt. De igaz volt. Sok ilyen kis sztorit "tud" a nyár, a kánikula produkálni, ezek az élet apró kis kellemes pillanatai.
Sziasztok.
2012. 04. 21. szombat 15:21  #316
Törölt felhasználó (828712)
horgonyon...2. rész Kicsit megemelkedtél a popsiddal,és az egyik kezeddel hátranyúltál,az ujjad a fenekedbe dugtad,majd erősen széthúztad a popsid,és a nyelvemre illesztetted,én próbáltam mélyen bedugni a nyelvem hegyét,de néha megemelkedtél,és én hiába próbáltam utánad emelkedni,a nyakat nyújtogattam,hogy beljebb tudjak hatolni a popsid gyönyörű nyílásába,de Te élvezted,hogy írányítasz,aztán könyörögtem,míg végül megszántál,hagytad,és én a nyelvemmel dugtalak fenékbe,közben lüktetést éreztem a farkamban,de még nem akartam,hogy vége legyen.Lassítottunk kicsit,közben megfordultál rajtam,a vibrátor ekkor már gazdátlanul zümmögött bennem,rácsússzantál a faszomra,és rámhajoltál,csókolóztunk végre.Mozdulatlanul ültél,hasaltál rajtam így percekig,de a lüktetést bár erősebbnek éreztem,de már ura voltam a helyzetnek,a kis pihenő jót tett,tudtam,most már átestem a holtponton,nem fogok idő előtt elélvezni.Mindenféle pózokban szeretkeztünk így még órákig,úgy éreztem benned akarok maradni örökre.Hátulról döngettelek,a fejed az ágyon pihent,a formás fenekeddel magasra pucsítottál,elképesztően izgató voltál,és akkor feszíteni,lüktetni kezdett a faszom,éreztem egyre nagyobb,és egyre erősebben lüktet,Te már egy ideje sikongattál,és egyre gyorsítottunk a tempón,síkítottál és kiabáltad cica..cica...Egyszerre élveztünk el,percekig rángatóztam ,remegtünk mindketten,a feneked tele lett,ahogy belédengedtem a nedvemet,Percekig nem mozdultunk,amikor kihúztam a farkam,egy kis tavacska ondó volt popsid lyuka,vagy inkább egy "tengerszem"-re hasonlított,ahogy a farpofáid,a két gyönyörű dombocska között ragyogott,aztán mozdulni látszott a tavacska,kitágult,majd összehúzódott,és lassan elkezdett csorogni,lefelé a puncid irányába.Egy cseppecske el is érte.mielőtt lecsöppent volna,a nyelvem hegyével felfogtam,és alulról lassan visszatereltem,a tavacskába a kis szökevényt..Belemártottam a nyelvem a "tengerszembe,és mielőtt kiáradt volna, felszürcsöltem,élvezettel...
2012. 04. 21. szombat 15:19  #315
Törölt felhasználó (828712)
horgonyon... 1. rész Besütött a Nap a nyitott deckablakon,egy hűvös légáramlat felébresztett,ahogy gyengéden végigsimította meztelen testemet.A szádban ébredtem,már félpuhán-félkeményen,aranyló hajad a hasamat csiklandozta,a nyelveddel,és a puha csókos ajkaddal a hímtagomat kényeztetted.Kéjesen megborzongtam,akkor Te felpillantottál mosolyogva,a szemed kékebb volt,mint az óceán...Imádtam így ébredni.Megharaptad a farkam,megpróbáltad lenyelni egyben,pedig már kőkeménynek,és hatalmasnak éreztem ekkor.Anélkül,hogy odanéztél volna,felnyúltál a polcra a vibrátorért,az izmos kis formás válladon megjelent a kis gödröcske,amit annyira imádtam,hogy állandóan magamnál hordtam a fényképet,azt,amelyiken először láttam meg.A "kis játékszer",ami egyáltalán nem volt kicsi,már mindennapos tartozéka lett szeretkezéseinknek.ha néha elfelejtetted bevetni ezt a "csodafegyvert",én ilyenkor gyengéden az ánuszomhoz igazítottam az ujjaid,és miután ilymódon kitágítottad a nyílásomat,először csak az egyik ujjaddal,amit előtte mindig gondosan megnyálaztál,aztán kettő,majd három ujjal folytattad,néha egészen addig,hogy megjelentek az árulkodó cseppecskék a farkam hegyén, elélveztem lankadt farokkal,de az élvezet ugyanolyan mámorító volt ,mint egyébként.Máskor meg egészen addig szopogattad a péniszem,hogy már-már az orgazmus határán jártam,mint most is.A szád kétoldalt behorpadt,annyira szívtad a szerszámom,és közben az egyik kezeddel,mintha egy teniszlabdát emelnél a magasba,a golyóimat morzsolgattad,nyomorgattad.Kértem,könyörögtem hogy erősebben szorítsd,ilyenkor ha kemény volt a faszom,már nem éreztem fájdalmat,vagy ha éreztem is már nem szenvedtem,inkább gyönyörnek éltem meg,mint ahogy azt is, ha elverted a seggem a deckcipőm fűzőivel,amit azóta is gyakran bevetettünk,mióta elöször kipróbáltuk.A másik kezeddel valami testápoló krémbe markoltál egy jókorát,és a seggemre,a seggembe kented-tömted az egészet,majd megmarkoltad vibrit,és odaillesztetted a legintimebb testrészemhez,finoman kezdtél belémhatolni vele,én közben mindkét kezemmel húztam szét a farpofáimat,ezzel is segítve-sürgetve a várva várt gyönyört,ekorra már nagyon rászoktam,hogy seggbekúrj,vagy hogy mások ezt tegyék velem,nagyon megszerettem, mint ahogy azt is mikor leszophattam egy-két kedvemre való faszt,miközben jól megdöngölnek hátulról.Belémcsússzantottad könnyedén a méretes vibrátort,majd átemelted az egyik lábad rajtam,így háttal kerültél fölém,a hasamon ültél,közben egyre mélyebbre toltad,akkormár inkább húztad,és közben csúsztál hátrafelé,mígnem a számra ültél,és én a nyelvemmel izgattalak,próbáltam a kezemet kiszabadítani,de Te nem engedted,rajtam ültél,és a combjaiddal szorítottad a kezem,megbéklyózva ezzel engem.Kiszolgáltatva éreztem magam,mint mikor Te dugsz hátulról a felcsatolható műpénisszel,és bevallom nagyon élveztem,ekkor már teljes hosszában bennem volt a vibri,amit most a max.rezgésre állítottál,hogy még jobban "megkínozz...
2012. 04. 18. szerda 12:50  #314
Törölt felhasználó (828712)
vendégségben.. 3. rész .Korbácsütést éreztem a seggemen,majd megint és megint,egyre erőssebben,lökdösni kezdtelek újra,egyre gyorsabban döngöltelek,már nagyon feszült bennem a sok geci,meg akartam szabadulni,belédlövellni,hogy ússzon a segged az ondóban,úgy,mint az enyém,Az ütések egyre csak erősödtek,ritkábbak,de nagyobbak lettek,hurkák lettek a seggemen, de csak ütött a szadista barom,csípett,fájt,már üvöltöttem,az ondóm megindult,éreztem,már régóta megtelt vele a húgycsövem,de most éreztem,hogy elhaggya a testem,az ütések már nem érdekeltek,gyönyör töltötte el a testem,és belédélveztem végre,amit már a nőnapkor szerettem volna megtenni.Kikisértetek mindketten,épp köszöntünk el,amikor a szembe szomszédotok beengedte a kutyáját,ami délután elszökött,Helló szomszéd,üdvözölte őt a férjed,mit csinálsz,ráérsz most? Persze,nincs itthon az asszony elutazott,facér vagyok.-Gyere át ,van egy-két jó szivarom,,,bulizunk egyet hármasban az asszonnyal...
2012. 04. 18. szerda 12:48  #313
Törölt felhasználó (828712)
vendégségben ..3. rész Várj drágám,majd én,hosszabb a kezem,mondta most a férjed,most fog megölni,gondoltam én ,és ő már térdelt is előttem,és kereste azta rohadt öngyújtót,még beljebb nyúlt, éreztem a füle hozzá ér a meredező hímtagomhoz,akkor a kezével rátámaszkodott a combomra,öt centire lehetett a farkamtól,éreztem a meleg lehetét a dákómon,egy pillanatra úgy tűnt ,meg is érintette az ajkával,de nem,nem csak megérintette megcsókolta,majd hosszasan szopni kezdett,nagyon erősen szívott,és közben gyakorlott mozdulatokkal a hüvelykujjaival váltva,hol az egyikkel,majd a másikkal alulról felfelé végig masszírozta a péniszem,mintha meg akarna fejni,erős ujjai voltak,és nagyon ügyesen csinálta,és közben szívta ménkű mód,ilyen jól még egy nő sem csinálta soha.Már nem akartam gondolkodni ,csak beleélvezni ennek az óriásnak a szájába,de akkor lassított,majd abbahagyta,fellállt és vetkőzni kezdett,kisportolt izmos barna teste volt,és hatalmas hímvesszője,én még filmen sem láttam ekkorát eddig,inkább hasonlított egy rúd párizsira,és még nem is állt neki,félállapotban himbálódzott ott,minden hinta után egy kissé magasabbra célozva.Rólad egész meg is feledkeztem,a gyönyör kapujában már csőlátása van az emberfiának,pedig ott kényeztetted magad a közelünkben egy méretes vibrátorral,most felálltál,a vibri még benned volt,és vigyázva,hogy ki ne csusszanjon,odatipegtél a kanapéhoz ,ráhasaltál az alacsony támlára,és vártad a betevőt,én gondolkodás nélkül rádugrottam,már nem érdekelt mi lesz,vagy mi nem lesz,a segged lyukába kezdtem gyömöszölni a faszom,míg Te közben magad alatt átnyúlva a vibrátorral izgattad a pinádat.Csapdába estem,és már nem láttam kiutat,az óriási dákó kezdett belémnyomulni,a seggem feszűlt ménkűmód,hátranyúltam,hogy széthúzzam a seggem,megfogtam a vastag szalámit,hogy legalább,én írányitsam,amikor éreztem magamban,kezdett belémcsusszanni centiről centire,már el tudtam engedni,mert elég mélyen bent volt,nyomult beljebb,finoman,nem durvult,én meg beléd,már teljesen eltűnt a faszom a seggedben,nem is húztam ki,csak ahogy hátulról jöttek a ritmusok,úgy mozogtunk együtt ,az időtt nem érzékeltem,de már nem fájt annyira,és a lüktető farkam is jelezni kezdett,hamarosan elélvezek,bele seggedbe a segged lyukába,és belém is ugyaigy belémengedi a gecijét ez a gyönyörűfarkú óriás. A feszülés nem szűnt,a lüktetés is erősödött,de még hosszú -hosszú percekig tartott,olyan volt,mintha lelassult volna az idő,és az orgazmus,ami máskor csak néhány másodperc,most nem akarna abbamaradni,lüktetett a faszom és bennem is a másik ,Te is rángatóztál,és hangosan élveztél,elélveztél,meg bennem is a férjed,meleg ondó töltötte meg a seggem,de,én bár a hegy csúcsán jártam,a zsászlót nem én tűztem ki elsőként.Enyhült a feszítés,ahogy elernyedt az óriási pénisz bennem,majd kicsusszant,és csorgott ki belőlem az irdatlan mennyiségű geci,én nem mozdultam,benned voltam lüktető farokkal,és így akartam maradni örökre.
2012. 04. 18. szerda 12:45  #312
Törölt felhasználó (828712)
vendégségben 2.rész Perceket vártam,ami óráknak tűnt,mire lecsillapodtam kissé,de a lelkem nem nyugodott,a szívem kalapált,és csak egy dologra vágytam,arra az egyre akkor ott.Előmerészkedtem a fogason talált fürdőköpenyben,és visszaültem a helyemre,furcsa érzés fogott el,a tudat ,hogy nincs a köntös alatt semmi...Jókora szivarral kínált a férjed,kézzel készült,kubában ,mondta büszkén,és elővett egy szivarvágót,majd elkérte az enyémet,beleillesztette a végét,rám nézett,és nyissz... hülye érzés fogott el,"menekűlj,amíg nem késő"az Omega dala jutott eszembe.Miután lenyisszantotta a Tiéd is,-ezen csodálkoztam-,majd a sajátját,Te öngyújtóval kínáltál,ami megint a gyönyörű formás kebleidnek köszönhetően kiesett a kezemből,és valahol a lábam között a puha szőnyegre esett.Már hajoltam volna érte ,-majd én-mondtad ,és már kerested is a puha szőnyegen,de már annyira besötétedett, hogy egészen négykézlábra ereszkedtél,és a térdeimet szét kellet nyitnom,hogy be tudj nyúlni a kanapé alá,a hajad már az ágyékomat simogatta selymesen,éreztem,emelkedni kezd a köntös,már vissza fordíthatatlanul ágaskodni kezd a szerszámom, és lassan lecsúszik róla az a kevéske is ,ami eddig takarta.Még mélyebbre nyúltál az ágy alá. az arcod hozzáért a farkamhoz,kotorásztál még egy jó ideig,már az ajkad érintését is éreztem,a nyelveddel megnyaltad hosszan,és közben a hajad takarta az egész manővert.
2012. 04. 18. szerda 12:42  #311
Törölt felhasználó (828712)
vendégségben...1.rész A házatok a kertvárosban állt,takaros,ízléses,de mégsem hivalkodó,egyszintes volt, kis lejtésű tetővel,mint a ma divatos házak általában,ettől kisebbnek tűnt kívülről.mint amekkora valójában volt.A hatalmas fakapu fölött átívelő összekötőt, a háztetővel azonos cserép védte az esőtől,és az egész,az oszlopok is be volt futtatva valami lila virággal,amitől olyan hatást keltett,mintha a Garda tó partján lennénk.A csengőt eredeti módon egy lelógó,vastag kenderkötél működtette,eszembe jutott rögtön,mikor gyerkőcök voltunk,becsengettünk idegenekhez,és aztán spuri...Nyílt a kapu,a férjed nyújtotta a kezét,én ügyetlenül próbáltam a virágot,és a bort nem elejteni-virágot hozni egy virágárusnak-,beljebb kerültünk,az udvar ,a kert is telis teli volt izlésesen összeválogatott növényekkel,és június lévén,már tarka színpompában virított az édenkert,vidáman hirdetve itt a nyár.Bent a házban még nem égtek a lámpák,a kinti erős késő délutáni napsütésből belépve meresztgetni kellet a szemem,mire megszoktam a félhomályt,és akkor megláttalak,a lélegzetem is elállt,egyszerű,szellős ruha volt rajtad,valami nagyon finom anyagból,épp,hogy takarta a térded,és megint éreztem a remegést a lábamban.Nem kellett volna elfogadnom a meghívást,már tudtam,hiba volt,de azt is ,hogy már késő.-Jó estét,köszöntem,de a hangom nem az enyém volt,nyújtottam a virágot,elvetted,és mosolyogtál,majd vizet hoztál egy vázában,és eligazgattad benne gyakorlott mozdulatokkal. A hatalmas szoba közepén helyezkedett el a kanapé,alacsony,de vaskos támlával készűlt,valódi bőr fedte,a színe a vörös és a nagyon sötét barna között valahol, mint a régi motoroskabátoké,amit még apámon láttam kölyökkoromban.Hellyel kináltatok,italt hoztál,nem is fogtam fel,miről beszélgetünk,csak gyönyörkögtem benned,és reménykedtem,hogy ez nem feltűnő,lángolt az arcom,pedig még alig ittunk valamit,néztem a tökéletes nőt,akiből minden épeszű férfi akarna magának egyet.A férjeddel már pertut ittunk,és éppen újra akartad tölteni a poharam,amikor éreztem a nedvességet az ágyékomon,nem figyeltem,illetve a melleidet figyeltem,ahogy behajoltál,hogy tölts nekem,a poharamba nem sok jutott a pezsgőből,az ölembe viszont jócskán. Tök égő,gondoltam,de a férjed már mutatott is a fürdőszoba felé,van ott köntös vedd fel,úgyis megyünk rögtön szaunázni.Levetettem a nedves ruhákat,de még az alsónadrágom,az ingem is nedves lett,így hát meztelenre vetkőztem,és kiteregettem a csőradiátorra a ruhákat.Mi lenne ,ha most belépnél,ez a gondolatom támadt,ahogy ott álltam pucéran,nyílt az ajtó,Te beléptél,ráérősen végigmértél,a tekinteted megállapodott a nemiszervemen,majd a szemembe nézve kedvesen mosolyogtál,adok törölközőt,mondtad,és kivettél egyet.Már nyúltam érte,mikor félrehúztad és újra megnéztél hosszasan,de most még tovább nyújtva a kínos perceket,feltűnően megszemlélve immár életrekelt péniszem,majd sarkonfordulva kilibbentél.
2012. 04. 16. hétfő 14:17  #310
Törölt felhasználó (828712)
3.rész Orsi közben a másik kezével próbálta ugyetlenül elfedni intim testrészét,nagyon bájos volt így...Te hanyatt feküdtél,amin csodálkoztam,kitárulkoztál előttünk,mintha már ezer éve ismernénk egymást,alaposan beolajoztam a kezeimet,majd a tested is tetőtől talpig,ezután a bemelegítő simítás következett,végül egyre erősebben átgyúrtalak mindenhol,a nyakadat is,a melleid is,azokat kissé kíméletesebben ,aztán visszatértem a csípődhöz,kétoldalról erősen belédnyomtam a bütykeimet,és a csípőd alól kiindulva végigszántottam a combjaidat,egész majdnem a térdedig,ehhez egészen föléd kellett hajolnom,éreztem a puncidból sugárzó forróságot,a hosszú évek elfojtott vágyainak perzselését...elidőztem így kicsit,fölédhajolva,mintha erőlködnék,fújni kezdtem a levegőt a puncidra gyengéden,megrándult a tested,erősen markoltad az ágyat,,-Orsi ,Orsi,,Max-xet akarom,,-suttogtad halkan.Orsi,aki eddig passzív szemlélője volt az eseményeknek,kapkodva kotorászni kezdett a táskájában,Max előkerült,szép lila méretes darab,az elemek,amiket az imént vásárolt,még bontatlanul várták a tűzparancsot,az erős fólia,ami védte őket ,hangos recsegéssel szakadt fel,közben az elemek a földre gurultak,az ágy alá,épp a lábam közé.Orsi utánuk vetette magát,ügyesen összeszedte őket,és állt volna fel,de én útban voltam,kissé elhúzódtam az asztaltól,a kezem már egész ki kellett nyújtanom,elengedni nem akartalak,nehogy megszűnjön a varázs.Ő kezdett felegyenesedni,a haja súrolta a csupasz lábszáramat,már a térdeimet izgatta akaratlanul,éreztem,ahogy újra elönt a forróság ,a hímtagom ismét éledezni kezd,ekkor már az ágyákomnál járt a feje,ami eddig lehajtva elrejtette arcocskája szégyenpírjait ,de most,hogy felbukkanni készült,fel kellett emelnie a fejét,éreztem amint az arca hozzáér a péniszemhez,a forró lehelete parázsként égetett...tudtam,rögtön véget ér ez a csoda,de még nem akartam,hogy vége legyen,élvezni akartam ezt a szüzies érintést,élvezni minden percét...és Ő sem akarta,mert ahelyett hogy felállt volna,térdelve maradt,bal kezével felnyújtotta Max-xet,-ettől izmos vállán megjelent egy kis gödröcske-,és finoman puszilgatni kezdte a heréimet,majd egyre feljebb a farkam hegyéig,közben a kezével,a hüvelykujjával alulról felfelé simogatta ,masszírozta gyengéden.-Ő még soha...Ő még nem érintett így férfit,-zokogtad könnyes szemmel,boldogságkönnyek voltak ezek,rólad el is feledkeztünk,szegénykémről,nyújtottad a kezed Max-ért,amit én már hajszál híján megfojtottam addigra ,a másik kezeddel kedvesen simogatni kezdted imádott barátnőd kócos fejét...Még egy hétig maradtatok a városban,azalatt minden éjszakát végigszeretkeztünk így hármasban,volt,hogy csak feküdtünk már erőtlenül,meztelen testünk egymásba gabalyodott,volt úgy,hogy csak Ti játszadoztatok meghitten,és én nézhettem csendben a kezemben egy hideg sörrel .....
2012. 04. 16. hétfő 14:13  #309
Törölt felhasználó (828712)
2rész Gyakran vártam így,egy szál köpenyben az utolsó vendéget,nyitva hagyva a lehetőséget egy potya numerára ,ilyenkor húztam az időt,és különösen a farpofákat masszíroztam meg jó alaposan ,hosszasan elidőzve a püspökfalatjánál.Az apró jelekből már olvasni tudtam,ilyenkor úgy helyezkedtem,hogy a hason fekvő páciens nyitott tenyerébe,ami a teste mellett pihent szorosan ,"véletlenül" beleengedtem a golyóimat,és a nagy mafla,félállapotban himbálódzó farkamat,még az asztal lábaiból is levágtam néhány centit egyszer ,hogyha lábujjhegyről visszaereszkedek,épp megfelelő legyen a magasság... néhányan elhúzták a kezüket,de a többség élvezte a huncut játékot,néha hosszú percekbe tellett,mire életre kelt a mozdulatlan kéz, olykor meg egész ügyes kezekkel is találkoztam ,és minél erősebben masszíroztam a formás tomport,,annál erősebben viszonozták a fájdalmat,amit okoztam,volt hogy addig nyomorgatták a golyóimat,és olyan odaadással,hogy beleélveztem az ügyes kis tenyérbe,ráspricceltem a csípőjére,a hátára,és tovább folytattam,mintha mi sem történt volna,elmaszatolva az ondómat a krémmel együtt,amitől habosan csúszott a kezem a meztelen testen,ilyenkor mindig ráhúztam még egy órát,és a pénzt sem fogadtam el a végén . Egy aprócska tangában lépett ki a vendégem a paraván mögül,egyenletes barna volt az egész teste,a dús keblei,és az átlátszó csipkealsó alatt is mindenhol,a bársonyosra borotvált puncija csábítóan domborodott..üvegkeménységű volt a faszom ekkor már,lüktetett,és táncolt,-csak meg ne szólaljon,ezért imádkoztam,- a bugyit is?-kérdezte,na ez megadta a kegyelemdöfést,mint a forró láva ,tört elő a magom,lefröcskölve a párkányra helyezett virágokat...csak biccenteni tudtam,ahogy remegő lábakkal rángatóztam még percekig,Ő végignézte,és a barátnő is,aki időközben megérkezett ,csak ezidáig az ajtóban várakozott csendben...-Jó estét,-köszönt most félénken,-bejöhetek én is,ígérem nem zavarok?-újra csak biccenteni tudtam,a mosdóhoz léptem,és megmostam alaposan immár lenyugodott ékességem.Ráhajtottam a spalettát az ablakra,majd az előszoba utcára nyíló ajtaját is kulcsrazártam.Felkapcsoltam egy sólámpát,-egy perc türelmüket kérem ,hölgyeim,-azzal ledobtam a köpenyt magamról,és úgy meztelen testtel csodálkozó tekintetüktől kísérve beléptem a sarokban álló picinyke átlátszó zuhanykabinba.Mindkét csapot kitekertem ütközésig,és bár hideg volt a víz,most épp erre volt szükségem...Jót tett a gyors zuhany ,egészen felfrissültem,kiléptem ruha nélkül,egy törölközőért nyúltam,úgy tettem mintha a fürdőhab csípné a szememet,hosszasan tapogattam a kezemmel,de közben a szemem sarkából figyeltem ,ahogy bámulják csupasz,simára borotvált péniszem...Felitattam a testemről a vízcseppeket,közelléptem hozzájuk,ott álltunk mindhárman ruha nélkül,illetve a szőke,aki úgy egy tizessel lehetett idősebb a másiknál,már ült a masszázságyon,szétterpesztett lábaival körbeölelve félénk barátnőjét. -Ancsa vagyok,Ő pedig Orsi,tegeződjünk,ha nem bánod,-nem bántam,nyújtottad a kezed,majd Orsi
2012. 04. 16. hétfő 14:09  #308
Törölt felhasználó (828712)
1. rész A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni,imádtam őket taperolni,de a legjobban azt imádtam,ha befogadtak belőlem egy darabot,legyen az,a nemiszervem,a nyelvem,vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perece.
Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat,akik tavasz lévén egyre merészebben nekivetkőztek,feszes ruháik alatt gyakran csak egy zsebkendőnyi bugyit viseltek,vagy talán még azt sem,a mellbimbóik majd kibökték a vékonyka anyagot,meredeztek a hűvös késő délutáni szellőtől.
Két fiatal nő állt meg az ablak előtt,feltehetően egy pár,kézenfogva érkeztek,mohón csókolózni kezdtek,egymás melleit simogatták,közben egyikük,Ő lehetett az idősebb a társa combjai közé nyúlt,aztán a fenekébe markolt,a rövid ruha meglibbent,látni engedve a gyönyörű csupasz altestét... ..bár egész közel álltam,Ők nem láthattak,a többszörösen hő és hangszigetelt ablakot foncsoroztattam még annakidején ,mikor évekkel ezelőtt megnyitottam a szalont.Bizsergést éreztem az ágyékomban,ellenállhatatlan vágyat,hogy kirohanjak,és leteperjem őket,egyiküket szemből a farkamra képzeltem,ahogy hanyatt fekszem,a társát a nyelvem hegyére háttal,felváltva a puncijában és a popsijában járok a nyelvemmel,Ők közben egymás nyakát csókolják összeölelkezve...

...a kezem már önálló életet élt,észre sem vettem ,mikor kezdtem el maszturbálni ,csak az ütemes lüktetések jelezték,hogy már jó ideje lehet,meg az,hogy időközben jókora méretűre duzzadt a nemiszervem,elélvezni,csak ennyit akartam már,megszabadulni az ondómtól,megszabadulni a feszítő érzéstől,ami az ágyékomat gyötri,Meg is feledkeztem időközben mai utolsó vendégemről,és most,hogy eszembe villant,azt kívántam,bárcsak ne is jönne,hamár úgyis késik...de megjött,hangtalanul,mint egy párduc,ott állt az ajtóban,ki tudja mióta állhatott ott-nyitva volt az ajtó,-mondta-(az az átkozot mágneszár,már a múlt héten szerelőt akartam hívni.)Épp olyan volt,mint ahogy azt a hangja alapján elképzeltem,a harmincas évei elején járhatott,aranyló szőke haja izmos kis vállára omlott,szeme bár kék volt,mégis melegséget árasztott,alakja,ahogy rásimult a feszes ruha már ismerős volt,ahogy az ablak alatt gyönyörködtem benne alig néhány perccel ezelőtt...-a barátnőm beugrott elemért,rögtön jön Ő is,ugye nem baj, ha néz minket közben?-" a hangja édes,akár a méz,Évikém édes,légy hát enyém"- ez a sláger jutott eszembe,-késett,-mondtam szigorúan,de inkább nevetségesnek éreztem magam.-Ott tud vetkőzni ,-böktem a fejemmel a sarokban álló paraván felé.A farkam még mindig rángott kéjesen,már elengedtem ugyan,és az ablakpárkányon támaszkodtam két kézzel,kissé előregörnyedve,mégis csupasznak éreztem magam,és valóban ,a kis fehér köpeny,amit viseltem,már nem takart semmit,méretesre duzzadt péniszem a szétnyílt köpeny résén át meredezett előre szabálytalan táncot lejtve.
2012. 04. 16. hétfő 14:03  #307
Törölt felhasználó (828712)
Gratula,felállt a farkam,miközben olvastam...pussz:peppe52
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 14. szombat 09:04
3.rész

Én engedelmeskedtem.. Picit kinyitottam a számat megnyálaztam és dörzsöltem a makkot.. élvezte… Lassú volt a kezdés.. szopogattam és szívtam.. nyálaztam a nyelvemmel cirógattam a hatalmas kemény farkát…először csak a makkon játszadoztam ő megelégelte.. megragadta a fejem és teljesen szétkefélte a szám…nagyon tetszett.. imádom.. éreztem ..hogy a meleg sperma árad a számba .. lenyeltem… mikor magához tért Megcsókolt.. elfeküdt a fűben és rám parancsolt… üljek a szájára.. már ez így… ahogy mondta… az felizgatott… az arcára ültem.. két ujját a puncimba dugott egyet a popsimba s közben nedvesre nyalt.. szét feszített mohón nyalta és csókolta a puncikám…. éreztem hogy nem sokára elmegyek.. ő kivette az ujjait és csak a szájával kényeztetett… beleélveztem.. tetszett neki .. nem emgedte hogy leszálljak újra és újra elélveztem mikor már nem bírtam tovább az ájulás kerülgetett a sok élvezéstől… akkor lefektetett a fűre.. .. megcsókolt. rám feküdt és belém hatolt… A szemembe nézett ölelt és csókolt.. A vágy hulláma újra elöntötte a testét.. és minden ízében remegve azt érezte.. nem lehet még vége… finoman nyögdécseltem.. a karjaiban úgy olvadtam el… mint egy viaszbábú teljesen átadva magát a gyönyörnek…. Most én kerültem felülre… élveztem a hatalmat.. nevettem.. ringattam a csípőm körkörösen.. teljesn hátra hajoltam.. megfeszült bennem a kemény farka… élvezte a látványom melleimmel játszott… a hajam túrtam az ajkam szélét nyaltam és egyre vadabbul lovagoltam a kemény farkában… mikor majdnem elment .. abba hagytam s lassan szopni kezdtem… majd hátulról ültem bele.. a popsikámba helyeztem a farkát.. picit fájt … ő megragadta a testem.. és először finoman .. jó mélyen belém dúgta… és elkezdett ütemesen baszni.. imádta .. hogy élvezem a vadságát.. tetszett neki hogy én mozgatom a popsim riszálom körkörösen.. teljesen megbolondult mikor lihegtem basszál szét… abban a pillanatban el is élveztünk mind a ketten…. karjaiba bújtam… átölelt és megcsókolt… picit pihentünk .. felöltöztünk .. bulira nem mentünk vissza .. hazahozott.. nem jött fel .. rohant haza a feleségéhez barátnőimnek írtam egy sms-t
„uncsi volt a buli korán hazajöttem ne aggodjanak minden oké..” nyes
2012. 04. 14. szombat 09:04  #306
Törölt felhasználó (805295)
3.rész

Én engedelmeskedtem.. Picit kinyitottam a számat megnyálaztam és dörzsöltem a makkot.. élvezte… Lassú volt a kezdés.. szopogattam és szívtam.. nyálaztam a nyelvemmel cirógattam a hatalmas kemény farkát…először csak a makkon játszadoztam ő megelégelte.. megragadta a fejem és teljesen szétkefélte a szám…nagyon tetszett.. imádom.. éreztem ..hogy a meleg sperma árad a számba .. lenyeltem… mikor magához tért Megcsókolt.. elfeküdt a fűben és rám parancsolt… üljek a szájára.. már ez így… ahogy mondta… az felizgatott… az arcára ültem.. két ujját a puncimba dugott egyet a popsimba s közben nedvesre nyalt.. szét feszített mohón nyalta és csókolta a puncikám…. éreztem hogy nem sokára elmegyek.. ő kivette az ujjait és csak a szájával kényeztetett… beleélveztem.. tetszett neki .. nem emgedte hogy leszálljak újra és újra elélveztem mikor már nem bírtam tovább az ájulás kerülgetett a sok élvezéstől… akkor lefektetett a fűre.. .. megcsókolt. rám feküdt és belém hatolt… A szemembe nézett ölelt és csókolt.. A vágy hulláma újra elöntötte a testét.. és minden ízében remegve azt érezte.. nem lehet még vége… finoman nyögdécseltem.. a karjaiban úgy olvadtam el… mint egy viaszbábú teljesen átadva magát a gyönyörnek…. Most én kerültem felülre… élveztem a hatalmat.. nevettem.. ringattam a csípőm körkörösen.. teljesn hátra hajoltam.. megfeszült bennem a kemény farka… élvezte a látványom melleimmel játszott… a hajam túrtam az ajkam szélét nyaltam és egyre vadabbul lovagoltam a kemény farkában… mikor majdnem elment .. abba hagytam s lassan szopni kezdtem… majd hátulról ültem bele.. a popsikámba helyeztem a farkát.. picit fájt … ő megragadta a testem.. és először finoman .. jó mélyen belém dúgta… és elkezdett ütemesen baszni.. imádta .. hogy élvezem a vadságát.. tetszett neki hogy én mozgatom a popsim riszálom körkörösen.. teljesen megbolondult mikor lihegtem basszál szét… abban a pillanatban el is élveztünk mind a ketten…. karjaiba bújtam… átölelt és megcsókolt… picit pihentünk .. felöltöztünk .. bulira nem mentünk vissza .. hazahozott.. nem jött fel .. rohant haza a feleségéhez barátnőimnek írtam egy sms-t
„uncsi volt a buli korán hazajöttem ne aggodjanak minden oké..” nyes
2012. 04. 14. szombat 09:03  #305
Törölt felhasználó (805295)
2.rész

A két bokor között ez a kis pad olyan tökéletes kis rejtek volt.. nem látott ide senki.. . de hallani lehetett.. hogy más párok is a parkot választották szerelmeskedéshez… Ez a felismerés egy kicsit kijózanitott a mámoros érzésekből.. és így szóltam.. Lassan be kell mennem… Remélem egy ismerősnek sem tűnt fel … hogy leléptem… nincs kedvem magyarázkodni… A férfi várt csendben.. mint egy ragadozó aki lesi az áldozatát…. megragadta a karom és az hátulról átkarolt és határozottan kijelentette nem mész sehova!!!! Élvezte a játékot… tudta.. hogy partnerére talált bennem… csendesen hozzám szólt.. Régóta figyellek.. Nálad ellenállhatatlanabb nőt még sosem láttam… nem a szépségre gondolok .. mert tény.. hogy van szebb és talán jobb is.. a jelmez sem véletlen .. régen olyan hatalommal bírtak a velencei kurtizánok a férfiak felett mint maga a Goldengaten.. figyelem a sóvárgó férfiak írását ahogy kérlelik kegyedet.. csak kicsit szeresse őket.. ön nevet és élvezi.. hogy finoman manipulálja őket… de most emberére talált … Én ámultam és megszólalni sem tudtam.. a férfi oldalra fordította a fejem és mohón dúgta nyelvét a számba.. és közben a fedetlen melleim markolta..hagyta.. had járja át a kéj a testem... A kéz most egy kicsit erősebben szorította a mellemet .. a férfi érezte.. hogy nedvesedik a puncikám mikor a bugyimat tépte le rólam.. megfogtam a férfi kezét majd kihúztam a puncikámból leszopogattam az ujjait… a férfi felhördült.. picit elengedett.. levettem rólam a ruhát ő maga is megszabadult a holmijától.. megfordított… és azt mondta.. hogy térdeljek le és vegye a számba a farkát.. én nevetve azt mondtam eszemben sincs.. ő.. erőteljesen megragadott.. és határozottan a nedves puncimba dúgta a kemény farkát.. harapta a nyakam.. picit előre hajoltam és kéjesen nyögtem.. erőteljesen baszta szét a puncikám(imádom így hátulról .. vadabban)na szóval már igazán élveztem.. akkor kihúzta a farkát a szétkefélt puncikámból.. és határozottan rám parancsolt szopjál te kis ribi .. az én kizárolagos kis ribancom vagy!!!
2012. 04. 14. szombat 09:01  #304
Törölt felhasználó (805295)
Fikció... aki mást ír--> letegadom nyes 1.rész

Régóta vágytam ilyen buliba.. Hm…. egy kastélyban álarcosbál… olyan igazi..múltbéli kosztümös...
Mindenhol csillogó mégis diszkrét fények .. szól a zene. Barátnőimmel érkeztem.. az utolsó pillanatban döntettem úgy… hogy itt a helyem.. jelmezt is alig találtam.. választásom egy csodaszép skarlátvörös ruhára eset a kiegészítőkkel együtt csodaszép Velencei kurtizánt testesitettem meg.. Barátnőm elcsatagolt..egyedül merengtem nem volt nagy a tömeg.. kellemes nyári este volt a kasténlyhoz tartozott egy hatalmas park.. nem tudtam ellenállni a kísértésnek lementem sétálni labirintus szerű volt.. Hatalmas sövények és rózsákkal volt teli… a rózsák buja (erős) illata egy pillanatra megszédített… Leült egy padra és néztem a csillagos eget.. lehunytam a szemem és átadtam magam a kellemes érzésnek ami át járt.. Egyszer csak arra lettem figyelmes.. hogy egy finom mégis erőteljes kéz lassan végigsimít a tarkómon… majd egy másik kéz szinte durván megmarkolja a mellecskémet.. megdermedtem .. féltem ….Éreztem a férfi szapora szívverését.. mögöttem volt.. Ne forduljon meg.. szólt határozottan.. Megrémültem.. de tetszett ez a határozottság…(remélem nem ronda a pasi) A kéz.. amely a mellem fogta lassan vándorolni kezdett dekoltázsom irányába... és a Mellbimbómat cirógatta … melegem lett .. A férfi szájával apró csókokat lehelt a nyakamra.. finoman harapdált.. miközben a másik kezét a bugyimba csúsztatta és felfedezte a puncikám minden apró kis zegzúgát Sötét volt a kertben a lámpák fénye szolídan világítottak.. a csillagok és a holdfénye éppen annyira világította meg a fedetlen melleim.. hogy az urai ember ne tudjon nekik ellenállni… A kastély felől halk zene szólt.. féri ajkával a nyakam szívta… (remélem nem vámpír) nyes hmm....
2012. 04. 08. vasárnap 08:40  #303
Törölt felhasználó (786849)
Mekkora szerencséd volt! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 03. 30. péntek 11:51
2.rész

Pici top volt rajtam.. azon keresztül kezdte csókolgatni a cicimet. én persze nem engedtem őt nem érdekelte mert ott volt még 2 idióta vele.. Szóval.. levették a ruháim.. megkötözte a kezeim szigetelőszalaggal földre fektettek.. és szétfeszítették a lábam.. mohón nyalták csókolták a testem.. és az egyik belém hatolt.. a másik csókolta a testem.. a 3. meg a számba tette a farkát.. arra lettem figyelmes felizgat a puncikában ütemesen járó farok.. a számat szinte szétfeszítette a duzzadó pénisz amit a másik tuszkolt be.. egyre hevesebben kefélte én nyaltam szívtam a kemény farkát és puszikákat lehetem rá... másik a melleimet kényeztette... Keze a puncikámat is simogatta mi közben a 3. farka pumpált.. ott vonaglottam a földön az élvezettől. Felakartam állni.. de nem engedettek... Az egyik a Nyelvét a puncimba fúrta és nyalt... a számban lévő farkát egyre mohóbban szívtam.. és éreztem ahogy elmegy.. amint kivettem a számból a másik ott állt s nyomta tövig a kemény farkát a számba.. érezte ..hogy a gecit még lesem nyeltem... izgatta s rám parancsolt Szopjál... megfordítottak.. az egyik alám feküdt és úgy dugta a puncikámat.. a másik szopatott.. a harmadik a popsim nyalta.. s utána erőteljes mozdulattal belém hatolt... fájt .. ugyanakkor élveztem is .. hogy szétkefélnek... s most én mondtam lihegve keféljetek szét.. felváltva keféltek mindenem mindenféle pózban.. Többször élveztünk el... éjjel 1 órakor mentünk tusolni.. mindenem fáj.. ma reggel alig tudtam lábra állni.. az üléssel nem is próbálkozom mf2

ui: Az nem is említem .. hogyan cirógatta az ajkam a farkúkat s hogyan élveztek a testemre.. hogy riszáltam a testem.. s hogyan vonaglottam .. miként csókoltam és stb stb.. tessék tornáztatni a fantáziátokat és remélem eltudjátok képzelni...
/ 47