Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2011. 11. 24. csütörtök 23:29  #222
Törölt felhasználó (817938)
Hetek óta kínoz a tudat. fájdalmat okozok Neked. összezavartam a gondolataid, felkavartam az érzéseid, átrajzoltam a tudatod,. Uralom a gondolataid, irányítom az érzelmeid, de így kiszolgáltatottan és legyengülve hiába keresed másban a kielégülést, csak a hús, csak az inger, csak a kéj, de az igazi élvezet elmarad ,a feltétel nélküli odaadással egymásba olvadó test és lélek végső katarzisáig nem jutsz el.
Ezt nem akarhatom, ezt nem hagyhatom, így nem maradhat.
Üzlettársam fiát gyerekkora óta ismerem. azt is mondhatom a barátom. Előttem nőt kamaszból igazi felnőtt férfivé. Szálfa sudár termet, kisportolt izmos test, divatosra zselézett fekete dús haj, szemei sötétbarnán fénylenek, mindig ápolt, stílusa, megjelenése, lenyűgözi a nőket. Döngenek körülötte, mint méhek a nyíló virágon. Már igazi érett férfi, ráadásul kitűnő egzisztencia, jogot végzett, és már komoly presztízse van a szakmában. Érdekes, hogy a hangja mennyire hasonlít az enyémhez. Nem kis derültséget okoz, amikor én veszem fel a telefont és az Ő barátnője telefonál, a tévedés kiderüléséig érdekes mondatokat hallhatok. Őt is gyakran tévesztik velem, de amit neki mondanak azt híve, hogy velem beszélnek, az kevésbé szórakoztató. Sőt.
Szóval, behívtam, és azt mondtam. Szeretnék kérni tőled valamit.
Van egy lány, akit a netten ismertem meg. Először nem tűnt komolynak, de az a helyzet, hogy mára már teljesen a hatalmába vagyok. lesem a gondolatait, várom a leveleit, iszom a szavait. Éjjel, nappal rá gondolok. Kívánom a testét, imádom, a gondolatait másra sem vágyom, mint hogy én az Ő, Ő az én kívánságait teljesíthesse.-
De nem tehetem. A természetet nem csaphatom be. Van közöttünk huszonöt év. Hozzá olyan férfi való, mint amilyen Te vagy. Azt szeretném, hogy legyél vele. De úgy, mintha Te én lennék. Soha nem látott. Csak a leveleim és a hangom ismeri. Mindent tud a lelkemről, de semmit nem ismer a földi valómból. Azt szeretném, ha találkoznál vele, és úgy tudna veled lenni, hogy téged öleljen, de benned engem szeressen. Azt akarom, hogy a te karjaidban a testével, de az én lelkemben a szívében !
(folyt)
2011. 11. 24. csütörtök 23:27  #221
Törölt felhasználó (817938)
(folyt9
Megőrültél? Annyi nőm van, amennyit akarok. Minek nekem egy huszonharmadik csitri.
Várjál, ne kapkodd el a választ. Ismersz. Ritkán tévedek. Ö nem a huszonharmadik. Ő nem egy nő.
Ő az igazi Nő. Az egyetlen és megismételhetetlen. Ő aki minden férfi álma. Ő a végtelen vágy , Ő az ellenállhatatlan Ő a titokzatos , Ő az angyal és Ő szajha, Ő a fruska és Ő a ribanc Soha hozzáfoghatóval még nem találkoztál, és ha kihagyod nem is fogsz.
De ne válaszolj most. Menj haza, olvasd végig az írásait. Megtalálod a GG-n Vadócka néven. Azután dönts. Ha vállalod, megszervezem.
Rendben. –mondta, és akkor már biztos voltam benne. Megteszi.
Másnap korán reggel hívott. O.k.. Beszéljük meg.
A tervem kész volt. Telefonon randevút beszélek meg vele Fehérvárra, ahol lakik. Tomas .mert így hívják elolvas mindent, amit eddig írtam, és amit Vadócka eddig írt, hogy terjesen hitelesen alakítson engem., bár amennyire kívánjuk egymást, szerintem hosszú beszélgetésekre nem fog sor kerülni.
Ahogyan átbeszéltük a tervet elfogott a féltékenység és az irigység. Minden, de minden, amit Anna, mert ez az igazi neve nekem adna, azt ő kapja majd meg. de megnyugtattam magam, mindent megadok amit én adhatok, de amit én nem, így azt is tőlem kapja meg, legalábbis általam.
Azért a beszélgetés végén, talán, hogy kicsit nyugodtabb legyek, azt mondtam Tomas, csinálj bármit, kényeztesd, élveztesd, szeretgesd, de tegyél nekem meg valamit. Ne tedd magadévá. Kérlek.
Rendben, mondta. ez nekem nem gond, majd megoldom másképp.
És elindultunk Fehérvárra.
Egy kávézóba beszéltem meg a találkozást.
A megbeszélt időpont előtt tíz perccel én bementem. Ott ült. azokról a fényképről, amik fenn vannak a GG-n azonnal felismertem Minden képzeletemnél szebb . Arca, mint egy szőke angyal, teste, mint egy görög hetéra. Elmentem mellette, elég közel, hogy magamba szívhassam illatát. Részegítő érzés volt. Tudta mire készül. az feltörő adrenalin és a gerjedő vágy párájának összetéveszthetetlen illanta lengte körül. Aurája szinte vörösen izzott.
Rám se nézett. Egy öreg fasz bejött. Na és.
Leültem, kihozták a kávém, de nem tudtam megkeverni. annyira remegett a kezem. Lopva figyeltem
Arcán az aggódó kíváncsisággal teli várakozás.
És akkor beléptél. Azonnal felismerted, képe, amit kinyomtattam a zsebedben lapult. Ahogyan beléptél minden szem rád szegeződött. Elegánsan, de fiatalosan, magabiztosan, de szerényen, illatosan, de nem piperkőcként az asztalához léptél, és pont azon a hangon amilyen az enyém, . Szia, hát én volnék. (folyt9
2011. 11. 24. csütörtök 23:16  #220
Törölt felhasználó (817938)
(folyt) Néztem az arcod. az aggodalommal teli várakozást felváltotta a boldog felismerés. Hát Ez ő?
Köszönöm istenem
Azután cseverésztetek, nagy sharmeőr, nem volt Veled gondja, de én végig arra gondoltam, hogy amiket gondolsz róla , azt rólam gondolod, amiket mondasz neki, azt nekem mondod, sőt amikor megsimogattad az arcát úgy éreztem mintha engem simogatnál.
Azután fizetett, felálltatok és elindultatok kifelé. Kezét a derekadra tette, te pedig a vállára hajtottad a fejed. Mint egy szerelmespár. Mint Te és én. Csak nélkülem
Kimentem én is. A főtéren leültem egy padra, és elképzeltem mi történik.
Tudtam, hogy Te mit akarsz tőlem, és, hogy ő mit akar Tőled.
Majd biztosan megmasszíroztatod magad, hasra fekszel, ő föléd ül, majdnem a fenekedre, és erős izmos kezével lágyan simogatja a hátad. Puhán érzékin simítja, aztán kicsit két oldalt is, hogy az ágyhoz préselődött melleid oldalról. lágyan érintse. Te nem kéreted magad. Megfordulsz, és gyönyörű telt melleidre szorítod a kezeit. Gyere, szeress, mondod neki. ő a szádra tapad, azután végigcsókolja a tested. Melled két kézzel megmarkolja és a meredező bimbódat a szájába veszi. Beszívja, harapdálja. Meredező farkát a combjaid közé nyomja, közben egyre vadabbul markolja a melleid.
Gyere, olyan régen kívánlak, mondod neki, szopni akarlak, ad a faszod a számba.
Megfordul rajtad, ujjaival szétfeszíti a pinád, és mélyen belenyal. feje le fel jár, a segged partjától, fel a csiklódig. Ahogyan szétnyílik rózsaszín telt húsos kemény és mégis bársonyosan selymes pinád, nyelvével mélyen behatol, cirógatja, simogatja, oldalt, kívül, belül. Egyre lucskosabb vagy, szívja a picsád , összezárt szájában tartja, gyengéden harapdálja.
Te egyik kezeddel megszorítod a farkát, kicsit húzogatod, és nagyon gyengéden elkezded puszilgatni, közben suttogod. Ezt szeretted volna, ugye, mindig mondtad, hogy legalább egy puszit. így gondoltad, szívem. ilyen puszikra gondoltál? És puszilgatja a faszod a heréidtől fel a makkodig. Közbe néha kitolja azt a csodás vörös nyelvét és jó nyálasan végignyal. azután harapdálja, körbe, körbe, a már majd szétrobbanó, meredő faszodat. Neked már négy ujjad a pinájába, ütemesen mozgatod benne, élvezed ahogyan átveszi a teste a tempót, és rángatózva jelzi, mennyire élvezi. Szádat rátapasztod és fogaiddal megkeresed keményedő csiklóját. Érzed már se te, se Ő nem bírja soká. ő is érzi. A faszod a szájába veszi, és ledugja a torkáig. Egyik kezével megmarkolja a heréid, másikkal belemarkol a szétfeszítve markolod a seggét, és iszod, nyeled a csodás feltörő nedvét.kemény kerek fenekedbe. Te már őrülten ujjazod, és harapod a csiklóját. és érzed véged. ő is érzi beléd markol, és nyeli. nyeli a kiáradó spermát. Te belefúrod a fejed a picsájába.és alányúlsz, (folyt)
2011. 11. 24. csütörtök 22:54  #219
Törölt felhasználó (817938)
( folyt)
Kábultan fekszel. Most eszedbe jutok. Igen, igazad volt András. A legjobb nő aki volt az életemben. A legjobb Nö a világon.
Aztán látod, hogy felkel, ad egy puszit a szádra, és elmegy zuhanyozni.
Gondolataid csak körülötte forognak. Nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, amit a közelsége okoz. Attól a mámortól, amit érintése, bőrének illata, pinája remegése, szája édes játéka és egész lényének kisugárzása okoz.
Én a padon, lecsukott szemmel, remegő kézzel, görcsbe rándult gyomorral. Cseng a telefonom. te vagy.
Szia András. Tomas vagyok. Szeretnék valamit mondani. Mindent köszönök neked, de nem tarthatom a szavam. Képtelen vagyok. Akarom, hogy az enyém legyen teljesen. Mindennél jobban kívánom. nem tudom mitől, miért, de nem lehet ellenállni Neki. Meg akarom baszni. Szia. És leteszed.
Ettől féltem. De tudtam, elkerülhetetlen. Aki veled találkozik, nem akarhat mást.
Tudom, most utánad megy, Beáll melléd a forró víz alá. átöleli a derekad. Az egyik lábad felhúzza, Te egyik kezeddel átöleled a nyakát, felemelt lábad átkulcsolod a derekán, pinád szétnyílik, és másik kezeddel beilleszted a faszát. Örülten., és könyörtelenül beléd hatol. tövig nyomja a faszát a pinádba, te felsikoltasz és rátapadsz a szájára. Úgy basztok, hogy zubog rátok a forró víz,kerek kemény seggeteken gyöngyöző patakként folyik alá , gőzölögő testetek összetapadva, fasza mélyen a pinádba, kezei a seggeden szája a szádon, és élveztek-élveztek hosszú percekig.
Azután megpihentek, de ugyanúgy összeölelkezve a víz csobog, te a vállára hajtod a fejed, és úgy érzed. Végre. Velem. Vele.
Én tudom, hogy Ö már nem enged el Téged többé, és te az Ő testében az én lelkemmel most végre boldog lehetsz.
Mostantól Ö Christian a csinos gárdista kadét, és én, mint Cyrano segítem leveleimmel, szellememmel, hogy meghódítsa és megtartsa a szeretett nőt Roxant, akit pedig nálam jobban senki nem szeret.
Nekem ennyi jut belőled,lNekem ennyi jut belőled, de Te biztosan szerencsésebb leszel, mint Roxan és nem kell, azt mond
„Csak egyet szerettem egész életemben, s kétszer vesztettem el!” Hanem talán azt, hogy:
Amennyivel több vagyok lélekben általad, annyival vagyok boldogabb testemben másokkal.
Ezt szeretném.
2011. 11. 24. csütörtök 16:41  #218
matinus matinus
Szuper kis történet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 24. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 24. csütörtök 07:14
3.rész (darbolás.. brrrhhhh) lentről kezd az olvasást 1.rész

Megfordultam franciázni akarok.. énisénis szeretni akarom...érezni.. és elkezdte megint nyalni lüktető.. forró puncimat. Én közben finoman megnyaltam a makkot... Éreztem a kéjes sóhaját a puncimban. Egyre mélyebben engedtem be a számba.. szép lassan.. kiélvezve minden pillanatot. Majd jól megmarkoltam és elkezdtem erőteljesen szopni.. egyre hevesebben járt a farka a számban.. ős is átvette az ütemet..nyelveés az ujjai rendesen izgaták a puncikámat.. nyögtem vonaglott a testem.. Felgyorsított és egyre erősebben ujjazott. Alig bírtam a számban tartani a farkát teljesen elaléltam...Éreztem, ahogy megfeszül.. majd zsibbadni kezd a testem a gyönyör magáévá tett..ő azonban nem hagyta abba az ujjazásomat..sőt ugyanolyan tempóval csinálta tovább mint azelőtt. Vergődtem a vágytól.. Nem tudom hányszor mentem el csak akkor hagyta abba mikor már alig volt erőm.... Karjaiban zárt..Hosszan megcsókolt.. majd a melleimmel játszott Azt hittem végem van.. a gyönyör ami átjárta a testem semmihez sem fogható.. ez nem az orgazmus.. ez a lelkünk szerelmeskedése..hm... Sosem volt még ekkora orgazmusom.
Kimentem letusolni.. hogy erőre kapjak (mert tényleg elgyengültem...) hogy rendbe szedjem magam. Pár perc után utánam jött .. Élveztem a jelenlétét... és azt is ahogy a langyos víz végigcsorog a testemen. Újra megcsókoltam... felkapott és a merev farkát a puncimhoz illesztette. Játszott vele egy kicsit.. oda dörzsölte majd egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta... Felnyögtem ajka belém fojtotta a szót.. Éreztem.. hogy teljesen kitölt a testem a kemény farka.. Először finoman.. majd egyre gyorsabban kezdett el mozogni. Hangos nyögések kísérték minden mozdulatát...Picit szét vált a testünk..és én előrehajoltam...hogy megint dugja belém a kemény farkát. Mohón mindenegyes lökést.. amikor bennem van. Megint hevesen elkezdett kefélni.. közben a melleimmel játszott. Éreztem.. hogy nem bírja már sokáig visszatartani .. mindjárt elélvez bennem.. Egyre nagyobbakat sóhajtott..harapta a nyakam.. és éreztem, ahogy megfeszül a teste bennem.. és teli pumpálja a puncikámat.. átölel.. megcsókolt s letusoltunk együtt.. egymásba feledtkezve...
lepihentünk az ágyra ő egyből elaludt ..sokat dolgozik.. egyszer az életben mert az érzéseinek..engedni... Vajon.. hogyan ébred fel.. lesz helyem az életében vagy "csak" a munkájának él... ???????
2011. 11. 24. csütörtök 07:14  #217
Törölt felhasználó (805295)
3.rész (darbolás.. brrrhhhh) lentről kezd az olvasást 1.rész

Megfordultam franciázni akarok.. énisénis szeretni akarom...érezni.. és elkezdte megint nyalni lüktető.. forró puncimat. Én közben finoman megnyaltam a makkot... Éreztem a kéjes sóhaját a puncimban. Egyre mélyebben engedtem be a számba.. szép lassan.. kiélvezve minden pillanatot. Majd jól megmarkoltam és elkezdtem erőteljesen szopni.. egyre hevesebben járt a farka a számban.. ős is átvette az ütemet..nyelveés az ujjai rendesen izgaták a puncikámat.. nyögtem vonaglott a testem.. Felgyorsított és egyre erősebben ujjazott. Alig bírtam a számban tartani a farkát teljesen elaléltam...Éreztem, ahogy megfeszül.. majd zsibbadni kezd a testem a gyönyör magáévá tett..ő azonban nem hagyta abba az ujjazásomat..sőt ugyanolyan tempóval csinálta tovább mint azelőtt. Vergődtem a vágytól.. Nem tudom hányszor mentem el csak akkor hagyta abba mikor már alig volt erőm.... Karjaiban zárt..Hosszan megcsókolt.. majd a melleimmel játszott Azt hittem végem van.. a gyönyör ami átjárta a testem semmihez sem fogható.. ez nem az orgazmus.. ez a lelkünk szerelmeskedése..hm... Sosem volt még ekkora orgazmusom.
Kimentem letusolni.. hogy erőre kapjak (mert tényleg elgyengültem...) hogy rendbe szedjem magam. Pár perc után utánam jött .. Élveztem a jelenlétét... és azt is ahogy a langyos víz végigcsorog a testemen. Újra megcsókoltam... felkapott és a merev farkát a puncimhoz illesztette. Játszott vele egy kicsit.. oda dörzsölte majd egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta... Felnyögtem ajka belém fojtotta a szót.. Éreztem.. hogy teljesen kitölt a testem a kemény farka.. Először finoman.. majd egyre gyorsabban kezdett el mozogni. Hangos nyögések kísérték minden mozdulatát...Picit szét vált a testünk..és én előrehajoltam...hogy megint dugja belém a kemény farkát. Mohón mindenegyes lökést.. amikor bennem van. Megint hevesen elkezdett kefélni.. közben a melleimmel játszott. Éreztem.. hogy nem bírja már sokáig visszatartani .. mindjárt elélvez bennem.. Egyre nagyobbakat sóhajtott..harapta a nyakam.. és éreztem, ahogy megfeszül a teste bennem.. és teli pumpálja a puncikámat.. átölel.. megcsókolt s letusoltunk együtt.. egymásba feledtkezve...
lepihentünk az ágyra ő egyből elaludt ..sokat dolgozik.. egyszer az életben mert az érzéseinek..engedni... Vajon.. hogyan ébred fel.. lesz helyem az életében vagy "csak" a munkájának él... ???????
2011. 11. 24. csütörtök 07:12  #216
Törölt felhasználó (805295)
2. rész (darabolás.. brhhhhhh)

- Mutasd azt a fájós vállad...
Éreztem.. ahogy rám csorog a hideg olaj amitől megborzongtam. Majd lassan elkezdte szétkenni a vállamon.. gyengéden.. majd egyre lejjebb haladt... halk sóhajjal jeleztem neki milyen istenien csinálja.. Éreztem, ahogy a melltartóm kikapcsolja kérte emeljem meg a testem s levette rólam.. visszafeküdtem az ágyra... határozott kézmozdulatokkal masszírozta a hátam a vállam... nagyon kellemes volt... egyre hevesebben vert a szívem .. Megfordultam.. váratlanul érintette.. láttam a vágyat a szemében (azt a vágyat amit már hetek óta titkolt.. került engem csak a munkájának élt..)
Kértem csókoljon meg.. akarjon szeressen .. szeresse a testem a lelkem.. akarjon engem.. megsimitotta a számat az újjaival... és megcsókolt..Éreztem az elfojtott vágyát a csókban.. szinte felfalt.. ahogy a nyelve mohón fedezte fel a számat... Közben keze a nadrágomtól igyekezett megszabadítani.. picit segítettem neki.. Én is levettem róla a ruháit.. és végigsimítottam a testén... tetszett .. hogy keményen állt a férfiassága.. Végigsimított a testemen és mozdulatait az ajkával is követte. A melleimmel játszott... szívta és harapdálta a bimbóimat.. és játszott velük a nyelvével. Aztán haladt lefele egészen a combjaimig. Ott elidőzött.. mindenhol érintett.. csak a nedves puncikámat hagyta ki... Éreztem forró leheletét.. és már majd megőrültem a kíntól... kértem nézzen rám.. adjon csókot és szeressen úgy.. hogy a lelkem is érintse.. Akarom őt.. érdekes ő más mint a többi.. szeretném ha felfogná ... .. És végre megtörtént.. érzékien végignyalt a csiklómon..és ezután szívta..falta. a testem.. sóhajtozva nyögte szeret engem.. Az egész testem megremegett.. ahogy végre hozzámért... egy férfi aki a lelkével is cirógat.. hmhmmmm..(nyami) Felhúztam magamhoz és megcsókoltuk egymást.
2011. 11. 24. csütörtök 07:11  #215
Törölt felhasználó (805295)
Vágy.. ami hozzád húzott...

1. rész
Miért kell ő.. aki csak a munkájának él.. aki távolról "talán csodál és megvet aki szert(ne) és gyűlöl.. akiből olyan érzéseket váltok ki.. amiről azt sem tudta.. hogy léteznek." Tetszik a dolog. végre egy férfi aki nem akar megkefélni.. akkor sem.. ha tálcán kínálom magam... Bosszantott a dolog.. az ego ott tombolt bennem.. aztán már majdnem lemondtam róla.. mikor azt mondta.. szeretne látni.. Más se kellett .. elindult a fantáziám... ő az a férfi.. akiért megőrülök.. aki napok (mit napok--> hetek óta az eszem veszi) azért.. hogy érzezzem és élvezzem mindenegyes porcikáját.. és mindent megadjon... amire csak vágyom. Leutazott fehérvárra... Mikor megláttam a szívem a torkomban dobogott és a gyomrom összeszűkült az izgatottságtól... Hm.. a kedvenc kávézómban mentünk.. jól ismernek ott.. Pultos csajszi mosolyogva kérdezte : - ő az akiről meséltél.. mosolyomban ott volt a válasz.. khm smile )) Hiába örültem.. tudtam .. nem lehetett semmi köztünk... a munkájának él.. stb stb.. "de barátok azok lehetünk" brrrrh (köszi nem barátot keresek.. az van " telt múlt az idő nem sokat beszéltünk izzót köztünk a levegő.. kértem kísérjen haza .. mert nem érzem jól magam...
A liftben zavarban voltam.. így nem nagyon emlékszem.. hogy miről csacsogtunk.. csak a jelenlétére tudtam koncentrálni.. és arra.. mi vár rá.. Van olyan "ostoba" hogy egy vadmacska otthonába merészkedik"
Beléptünk a lakásba.. (persze a barátnőm nem volt itthon.. tudta mire készülök..) Bevezettem a szobámba.. nevetve csak annyit mondtam.. érezd magad otthon nálam.. míg hozok iszit smile addig néz körül bátran.. persze ne a vibrim az éjjeli szekrényben( csóválta a fejét s közben mosolygott)
Csacsogtunk és rendesen iszogatunk(is)s egyszer csak megjátszottam.. hogy fáj a vállam.. kértem .. hogy masszírozza meg..persze csak akkor ha neki ez nem gond.. ő azt mondta semmi akadálya.. kezébe dobtam az olajat levettem a pólóm hasra feküdtem s nevetve mondtam : akkor nosza rajta crazya
Éreztem.. hogy zavarban van... halkan így szólt:
2011. 11. 24. csütörtök 00:09  #214
Törölt felhasználó (826564)
Döbbenetes., drámai, felkavaró. A közepénél elélveztem, pedig csak azután jött a fordulat.
Még három lapon elmenne ( ass, feleség, ketten ) Lehet, hogy neked szar volt, de nekem nagyon jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817938)
2011. 11. 23. szerda 21:16
Végre csend. Elment mindenki. Alig vártam már. Minden idegesített, mindenki zavart. Nem érdekelt üzlet, barát, szerető. egyedül akartam maradni. Reggel, amikor találkoztunk, azt mondtad hívhaltak. Amikor azt az édes, izgató puszit adtad a számra, melynek nyoma most is itt ég. A seb a számon már heged, a gyomrom azonban azóta is görcsben áll. Azt mondtad hívhatlak, és olyan furcsán, pajkosan néztél közben. Meg, hogy csináltál egy videót, elküldöd. Hát végre egyedül.
Bekapcsolok. Alig várom, hogy betöltsön. Nem tudom, hogy mit várok, de már remeg a kezem. És végre feláll. MSN üzenet. Ez az. Rákantiztok. És megnyílik. A szobád. Iszogatsz. Két sráccal vagy.
Iszogattok. Úgy látom csak barátok. siránkozik az ergyik a csaja amiatt. Te meg vigasztalgatod. Hát ez nem nagy műsor. De legalább láthatlak. Elég kihívón voltál felöltözve, rövid szoknya, kis blúz, és veszélyesen sok üres üveg. Viháncolsz, nevetgészl, ők meg elég furcsán méregetnek. Mintha nem tudnák eldönteni, hogy mit akarnak, vagy inkább, hogy Te mit akarsz. Azután az egyik srác , talán Tomi, megsimogatja a vállad, azután kicsit lejjebb csúszott a keze, Te meg inkább közelebb húzódtál, mint el. És akkor, talán a bor, talán a vágy, utat töt, és megfogja a melled. Tisztán láttom, ahogyan belemarkol a blúzon keresztül, és Te , talán, hogy bíztasd, talán ösztönösen, de ráhajolsz, és megcsókoltad a száját. A srác erre belehajol a nyakadba, és vadul csókolni kezd, és már két kezével markolja a melleid. Te pedig, hogy a srác nem látta, mit csinálsz, belenéztél a kamerába, szemembe néztel, és belemosolyogsz. Rám nevetsz, mintha azt mondanád. Ezt akartad? Tényleg ezt akartad? Akkor most megkapod.
Remegő kézzel nyúlok a telefonhoz. az első vagy, Anna. Hívás, foglalt. még egyszer, foglalt. Leteszem és nézlek. A sráccal vadul csókolózol, és ő beletúr a blúzodba, kiemeli melleidet, és szopni kezdi. Látom, hogy rátapad, kezével markol, szájába eltűnik kemény izgató bimbód, tudom, hogy harapdálja, te meg dobálod a hajad, sikongatsz, és úgy látom, mintha, lenyúlnál a lába közé, és szerintem megmarkold a farkát. A másik srác ekkor feláll az asztaltól, mögéd térdel, felhúzza a szoknyád. kezével végigsimítja a combjaid, csókolgatja úgy, hogy kicsit szétfeszíti a lábaid, hogy belülről, azt a csodás, puha érzékeny bőrt nyalogathassa, de kezei már a bugyid alatt markolják a feneked.
Újrahívás. foglalt, még egyszer, foglalt.
Remeg a kezem. Nem akarom tovább nézni, de nem tudom levenni a szemem. Az a srác, talán András mögötted térdelve félrehúzza a bugyid, és belefúrja a fejét a seggedbe. elképzelem ahogyan nyelvével simogatja azt csodaszép, finom, izgató , őrjítően kívánatos feneked, legbelül, ahogyan annyira szereted.
Nem bírod. lefekszel a szőnyegre, szétteszed a lábaid,,és nem várod, hogy ök. tegyék, lehúzod a bugyidat, szétgombolod a blúzodat, és nevetve odaszólsz, gyertek, nyaljatok ki.
Úgy látom, mintha Tomi kezdené nyalni a pinádat, András meg csókolgatja a hasad, a melleid, a szád.
( folyt9
2011. 11. 23. szerda 23:13  #213
BigJoe23 BigJoe23
hogy kicsússzon. Lábaiddal körbefonod, és szinte magadhoz húzva, a hüvely izmaiddal pulzálva megszorongatod. Minden izma megfeszül, és hosszan beléd lövelli magvait. Lefordul rólad, és teljesen elernyed. Lassan símogatva vissza tereled a saját gyékényére. Őt szinte rajtaütés szerűen lepi meg az álom. Te betakarod a törülközőjével, sapkáját amit ott találsz az arcára borítod, nehogy leégjen, majd vissza futsz a vízhez, míg combod belső felén érzed a végig csorduló nedveket a habok közé veted magad. Tempózol egy picit, de inkább ez csak arra kell, hogy leöblítsd magadról a izzadságotok cseppjeit. Majd vissza indulsz a gyékényedhez. A srác még mindig alszik, de ő már téged nem érdekel. Össze pakolsz, megtörölközöl, felveszed a sortodat és a toppodat, majd elindulsz vissza az ösvényen amerre a kocsinkat látod. Mire én össze pakolok, és vissza érek, te már bennt ülsz a jobb első ülésen és pajkosan rámkacsintasz, a pótkulcs ami náladvolt most bennt van a helyén, én se cicózok sokat, mindent csak behajítok a hátsó ülésre, beülök melléd, és megcsókollak. Egyikünk sem szól, még tart az izgalom, de még inkább nem nyúlunk egymáshoz, bár a láz hajtana, de a videót vissza nézve akarjuk megtenni. Te csillogó szemekkel megcsókolsz, majd övedet becsatolod, míg én elfordítom a kulcsot, s míg lábam a gázra tapos, te még megjegyzed, hgy alig várod, hogy visszanézzük.
2011. 11. 23. szerda 23:12  #212
BigJoe23 BigJoe23
folyt: domborulatod formás részeihez ér, kicsit tétovának tünik.te a fejeddel hátrafordulsz, és megkéred, hogy ne hagyjon ki egy falatnyi helyet sem, mert sehol sem szeretnél leégni. Izgalomtól remegő kezekkel keni végig feneked isttennői domborulatait, majd óvatosan végig csúsztatja kezét a lábaid között. Te halkan felnyögsz, és picit szélesebbre tárod combjaidat. Ő sokkal bátrabban keneget, és mutató újjával végig simít nedveidtől csillogó kéjbarlang bejáratodon. Aztán észbekapva gyorsan a lábaidat is végig keni, és mintha elfelejtette volna visszatér a fenekedhez, és megint végigken alaposan. Majd mellédhúzza a gyékényét és téged leplezetlenül bámulva beszélgetést kezdeményez. Te oldaladdal felé fordulsz rálátást hagyva ezzel formás melleidre. A beszélgetés kicsit akadozik, mert a pasi láthatóan tested vonalaival van elfoglalva. Láthatóan nem veszed zokon, és invitálod, hogy menjen veled csobbanni egyet. Ő már szinte pattan is fel, de te egy kézmozdulattal megállítod, és láthatóan magyarázol neki valamit. Ő tétovázni látszik, de ahogy végig simítasz a testeden, és cinkosan rákacsintasz, nem tud ellen állni, és hagyja, hogy finoman lehámozd róla a bermudáját. Szinte rugóként pattan elő férfiszerszáma, a szemedet szinte csak egy centivel elkerülve. Ő belepirul, te adsz a szerszáma hegyére egy puszit, és a többi férfi irígykedő tekintetévelkísérve lerohantok a vízig. Bár hamar mélyül, ti láthatóan nem mentek nagyon be, csak addig, hogy úszást imitálva szinte végig a víz alatt tovább térképzhessétek fel egymás testét. Amikor látod, hogy a srác már nem bírja sokáig, kirohansz, a vízből. Na nem mintha nem azt akarnád, hogy bármi jó kimaradjon a napból, de a kamerára is tekintettel vagy, azt akarod, hogy minden jól látszódjon. Ahogy a korábban beolajozott testeden végig szaladó vízcseppek megcsillannak, teljesen ellenállhatatlan látvány vagy. A srác még egy kicsit tétován megy utánnad, nem egészen értve a gyors elfutásodat. De amikor te szinte hívogatóan széttárt combokkal hanyatt fekszel a gyékényeden, megbabonázottan lépdel feléd. Amikor melléd térdel, te magadhoz húzos és hosszasan smárolsz vele. Ő már félárbócon volt, de a nyelved játékától újjéletre kelt. Ahogy magad fele húzod, már nem tud ellenkezni, rádsimul, és te csípődet kicsit megemelve, kezed segítségével magadba igazítod merev serszámát, és ő lassan beljebb tolja. Élvezed ahogy kitölt, ez látszik az arcodon, bár hosszban kb velem egyforma, viszont vastagabb szerszáma kellemes feszítéssel dörgöli barlangod minden egyes érző sejtjér, amint lassan mozog benned. Mindig picit ki, és kicsit mélyebben be, ameddig ki nem tölt teljesen. Amikor végre minden centije benned ven, egy pillanatra megáll, és haja, hogy kicsit hozzá tágulj. Majd lassan tovább mozog benned, és tempója alig észrevehetően gyorsul. Te csípőd kőrözésével rásegítesz, és öszönzöd a minnél vadabb tempóra. Már percek óta őrült tempóval kavar benned amikor egyre mélyebben veszi a levegőt, és próbál helyezkedni, de te nem engeded,
2011. 11. 23. szerda 23:10  #211
BigJoe23 BigJoe23
Na akkor a többiek unszolására egy elképzelt történet.

Nyár rekkenő hőség, szinte vibrál köztünk a feszültség, míg kiszállsz a kocsiból a bekötőútnál. Én előre gurulok, hogy jó helyem legyen majd a felvételhez. A kocsit beállítom egy fa alá, és lesétálok a cuccaimmal a bányató kis öblösebb részéhez. Letelepszek, a fövenyen, egy olyan részen ahonnan oda látni ahol pár magányosan kint fekvő hím unatkozik a parton. Lerakom a gyékényt, a törölközőt, amibe egy kamera van rejtve, a hűtőtáskám mellé. Te megérkezel, és szinte megfagy a parton az élet. nem simán sétálsz, vonulsz. ami után észreveszed, hol helyezkedtem el, kinézed magadnak a számodra leg elfogadhatóbb hím példányt akire valószínűleg jó szögben rálát a kamera, és mellé teríted a gyékényedet egy kartávolságnyira. Kisimítod a gyékényt, ráteríteda törölköződet, és azt is eligazgatod. Leteszed a gyékény fejed felöli végébe a strand táskádat, és elkezded szépen lassanlevenni a ruháidat, amiből nincs rajtad ígyse sok. Rajtad kívül nem sok nő van a parton, gyerekek szerencsére egyáltalán nincsenek. Amint leveszed a toppodat láthatóvá válnak nem túl nagy, de annál formásabb melleid. Az én lélegzetem is elakad itt. Emlékszem, amit megbeszéltünk, te szinte betüre betartottad. Azért nem láthattalak pár napig, hogy nekem is meglepetés legyen. A szoláriumban a leg szűkebb alig takaró bikinidben voltál, hogy most amikor kijössz a bányatóhoz, még szembetűnőbb, még izgatóbb legyen a tested. Gyönyörűen lebarnult bőrödből szinte világít a bikini fehér háromszöge, és szinte vonzza minden férfi szemét. Majd szépen lassan leveszed a sortodat is. A látvány hihetetlenül lehengerlő, mivel nem viseltél alatta semmit onnan is virít tangád fehér helye. A két nő aki a párjával van ott, láthatóan majd fel robban. Ők sima bikinit viselnek, és látszik meg se szándékoznak válni tőle, de azért megpróbállják elterelni rólad férfiúik figyelmét. Meddő próbálkozás, főleg mert te épp elkezded bekenni a tested napolajjal, amitől szinte szikrázóan csillogó lesz minden porcikád. A két lány téged már hallhatóan kurvázva felpattan és elrángatja párját. A közjátékra csak egyedül te nem figyelsz fel. Combjaidat lazán széthagyva hanyatfekszel, és élvezed ahogy az összes férfi szem szinte a napnál perzselőbben éget tekintetével. Amikor már szinte teljesen átforrósodott a tested, megfordulsz, és ügyetlenül mgpróbálsz a hátadra is kenni az olajból. Amikor nem megy, megkéreda melletted fekvő, de téked csodáló hímet, hogy legyen szíves segítsen. Hasadra fekszel, és előre húzod dús hajad, hogy a nyakadhoz is hozzáférjen. Felkönyökölsz, és a lábaidat ugyan abban a hanyag terpeszben hagyod. Szinte virít a tangád helyének fehér Y-ja. Ahogy lassan keneget, óvatosan szinte kíváncsiskodva megérinti a melledet oldalról. Mivel nem reagálsz erre negatívan, finoman végig simít melleidoldalán, mintha csak véletlenül járt volna arra a keze. Majd folytatja az útját végig lefele a kecses derekadon. Amikor fenék domborulatod formás (folyt. köv)
2011. 11. 23. szerda 21:22  #210
Törölt felhasználó (817938)
/ folyt/És kikapcs. Csak a fekete semmi Sercegés. Bámulom.
Hívlak. Kicseng. Felveszed. szia, most nem érek rá, ne haragudj. ezt mondod, és leteszed.
Most rajtam a sor. És potyognak, csendben gördülnek le az arcomon. Hangtalan nézem a fekete monitort, a néma telefont. Mi lesz velünk.
2011. 11. 23. szerda 21:20  #209
Törölt felhasználó (817938)
Akkor megint belenézel a kamerába, szinte rám bámulsz, és mintha nekem mondanád. Add a faszod számba, szopni akarok. És megint rám mosolyogsz-
Hívlak. foglalt. Újrahívás-foglalt Csak az a szörnyű tú-tú. Mintha azt búgná he-he-he-he- .
És szopod, farka tövig a szádba, kezeddel markolászod a golyóit, felnyúlsz a seggéig, ujjadat belemélyeszted, és szopod-szopod. szád szélén végigcsurog a nyállal keveredett gecije, harapdálod, csókolgatod a faszát.
És közben Rám nézel. Bele a kamerába. Egy pillanatra sem veszed le a tekinteted. És mintha mosolyognál. Szopsz és mosolyogsz.
Azután elkapod a fejed. Látom Tomi, aki eddig nyalta a pinád, most beléd ment. Látom, ahogy tövig nyomja a faszát, és kúr, mint egy állat. Te szádban Andris farkával, pinádban Tomi fasza és sikoltozva rángatózol.
Azután eltolod a testedről Tomit, megpuszilod Andris farkát, és hallom ahogy azt mondod neki, Gyere most te baszd szét a picsámat.
András arca a kéjtől torzultan nem szól semmit, csak leül, és remegve nézi, ahogy háttal beleülsz a farkába. Látom, hogy megrészegülten bámulja segged, nézi hátulról a pinád, ahogy le-fel. ki-be húzod a faszát a picsádból.
Megint rám nézel., és azt mondod , gyere Tomi, hadd szopjalak téged is. imádom a faszt. szeretek szopni, mindenem a baszás. és már szinte üvöltöd a kamerába. mindenkivel szétbaszatom magam, bárkit leszopok, hagyom, hogy kinyalják a picsám, basszák szét a seggem, élvezni akarok, élvezni akarok, ha nem veled akkor mindenkivel. Dögölj meg, gyűlöllek.
De a srácok ezt már nem is hallják András hátúról, tébolyultan bassza a pinád, Tomi faszát pedig szinte belerántod a szádba. És szopod. Szemeid lecsukva. nem tudom, mire gondolsz. a két srác ájultan élvez.
Nézlek. könnyezel. Már nem mosolyogsz. Rázza testedet a sírás. a fiúk azt hiszik, annyira élvezed.
De én tudom, hogy nem. Le-fel ütemesen emelgeted a csípőd, pinád szétkúrva, kezeddel szorítod a másik srác faszát, tövig a szádba, és sírsz. Tested rázza a zokogás, potyognak a könnyeid.
Hívlak. Foglalt. Ha-ha-ha-ha. Lecsapom, és kitágult szemmel nézem.
András közben kihúzta a pinádból a farkát, és te beleültél. Tudom , hogy imádod ha seggbekúrnak, de most mintha inkább fájna. szétrakod a lábad, és magadba húzod Tomi faszát.
Mind a két srác révületben csukott szemmel kúr, tele a segged. a pinád, beléd hajolnak, nem is látnak téged.
És akkor megint Rám nézel. Így szétbaszva két fasszal a testedben belenézel a kamerába, és nézel. Már nem mosolyogsz, nem nevetsz , nézel rám, és potyognak a könnyeid.
IÍgy maradsz percekig. Mintha nem is téged basznának, mintha ott sem lennél. Nézel Rám
Aztán megtörik a csend, az egyik srác megszólal. Mit szeretnél, hová élvezzünk.
Megrázkódsz.Szinte felébredsz. Ahol vagytok, nekem mindegy mondod. Nem mondod. Üvöltöd.. Ahol vagytok, csak élvezzetek már el végre.
Beléd spriccelnek. Elől-hátul teleélveznek. Rángatózik a testük. Hörögnek. Te nézd a kamerát.
Csendben.
Aztán a szokásos-jó volt, aranyosak vagytok köszi-puszi.
( folyt)
2011. 11. 23. szerda 21:16  #208
Törölt felhasználó (817938)
Végre csend. Elment mindenki. Alig vártam már. Minden idegesített, mindenki zavart. Nem érdekelt üzlet, barát, szerető. egyedül akartam maradni. Reggel, amikor találkoztunk, azt mondtad hívhaltak. Amikor azt az édes, izgató puszit adtad a számra, melynek nyoma most is itt ég. A seb a számon már heged, a gyomrom azonban azóta is görcsben áll. Azt mondtad hívhatlak, és olyan furcsán, pajkosan néztél közben. Meg, hogy csináltál egy videót, elküldöd. Hát végre egyedül.
Bekapcsolok. Alig várom, hogy betöltsön. Nem tudom, hogy mit várok, de már remeg a kezem. És végre feláll. MSN üzenet. Ez az. Rákantiztok. És megnyílik. A szobád. Iszogatsz. Két sráccal vagy.
Iszogattok. Úgy látom csak barátok. siránkozik az ergyik a csaja amiatt. Te meg vigasztalgatod. Hát ez nem nagy műsor. De legalább láthatlak. Elég kihívón voltál felöltözve, rövid szoknya, kis blúz, és veszélyesen sok üres üveg. Viháncolsz, nevetgészl, ők meg elég furcsán méregetnek. Mintha nem tudnák eldönteni, hogy mit akarnak, vagy inkább, hogy Te mit akarsz. Azután az egyik srác , talán Tomi, megsimogatja a vállad, azután kicsit lejjebb csúszott a keze, Te meg inkább közelebb húzódtál, mint el. És akkor, talán a bor, talán a vágy, utat töt, és megfogja a melled. Tisztán láttom, ahogyan belemarkol a blúzon keresztül, és Te , talán, hogy bíztasd, talán ösztönösen, de ráhajolsz, és megcsókoltad a száját. A srác erre belehajol a nyakadba, és vadul csókolni kezd, és már két kezével markolja a melleid. Te pedig, hogy a srác nem látta, mit csinálsz, belenéztél a kamerába, szemembe néztel, és belemosolyogsz. Rám nevetsz, mintha azt mondanád. Ezt akartad? Tényleg ezt akartad? Akkor most megkapod.
Remegő kézzel nyúlok a telefonhoz. az első vagy, Anna. Hívás, foglalt. még egyszer, foglalt. Leteszem és nézlek. A sráccal vadul csókolózol, és ő beletúr a blúzodba, kiemeli melleidet, és szopni kezdi. Látom, hogy rátapad, kezével markol, szájába eltűnik kemény izgató bimbód, tudom, hogy harapdálja, te meg dobálod a hajad, sikongatsz, és úgy látom, mintha, lenyúlnál a lába közé, és szerintem megmarkold a farkát. A másik srác ekkor feláll az asztaltól, mögéd térdel, felhúzza a szoknyád. kezével végigsimítja a combjaid, csókolgatja úgy, hogy kicsit szétfeszíti a lábaid, hogy belülről, azt a csodás, puha érzékeny bőrt nyalogathassa, de kezei már a bugyid alatt markolják a feneked.
Újrahívás. foglalt, még egyszer, foglalt.
Remeg a kezem. Nem akarom tovább nézni, de nem tudom levenni a szemem. Az a srác, talán András mögötted térdelve félrehúzza a bugyid, és belefúrja a fejét a seggedbe. elképzelem ahogyan nyelvével simogatja azt csodaszép, finom, izgató , őrjítően kívánatos feneked, legbelül, ahogyan annyira szereted.
Nem bírod. lefekszel a szőnyegre, szétteszed a lábaid,,és nem várod, hogy ök. tegyék, lehúzod a bugyidat, szétgombolod a blúzodat, és nevetve odaszólsz, gyertek, nyaljatok ki.
Úgy látom, mintha Tomi kezdené nyalni a pinádat, András meg csókolgatja a hasad, a melleid, a szád.
( folyt9
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 23. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 23. szerda 06:43
Fikció
2.rész (utálom.. hogy darabolni kell) wow3

Láttam.. hogy kíván ..éreztem.. hogy Tomi is imádja a szük puncikámat nagyokat sóhajtott miközben jó mélyen hatol belém.. és ütemesen mozogni kezdet.. halk sóhajom.. felkorbácsolta teljesen.. Andris gyengéden fogta a fejem és teljesen belenyomta kemény farkát a számban .. A picit hangosabb nyögésem jobban felizgatta a fiúkat... Andris lefeküdt.. Bele ültettem az ölébe. Fel le mozogtam a farkán körkörösen mozgattam a csípőmet.. míg lovagoltam.. melleimet kényeztette és csókolgatta . Közben Tomi elém állt s a farkát a számba helyezte... és erőteljesen megkefélte.. Ekkor Andris leemelt farkáról és popsimat ültette rá a farkára! Akartam .. hogy szétkeféljenek.. hogy fájon.. ,,"nekem .. neked.. "lásd mennyire élvezem s baromira nincs rád szükségem.. elég nekem egy az az két fasz.. nem kell nekem érzelem se semmi csak szex.. " és vadul öleltem csókoltam a két férfit..Tomi vette a jeleket az arcomon... rám mosolygott s már nyomta is a puncikámban kemény farkát..Egyszerre járt bennem a két "férfi"ami fantasztikus érzés volt. Hosszú ideig kefélték a két lukacskám ilyen olyan pózban és variációban.. egészen addig amíg egyszer csak azt kérdezte Andris hova szeretném.... nem volt kérdés ... hogy ott ahol van..nem vagyok híve a látványos arcra élvezős akárminek... a két férfi pármásodperces késéssel.... sóhajok és nyögés kíséretében élveztek el bennem... Andris mikor magához eszmélt a kielégülés után.. akkor fogta fel.. hogy én nem élveztem el..
Nem is engedtem.. hogy erre kisérletet tegyenek... így akartam és kész!! Hm.. még egy ici -picit dumcsiztunk letusolás után s mindegyik ment a maga dolgára... az egyik(titkos) kamerába néztem és azt mondtam.. Látod kedvesm.. nem megy ez nekem.. a lelkem kell ahhoz hogy elévezek.. jó lenne ha felfognád... !!!!!!!!
2011. 11. 23. szerda 19:06  #207
Törölt felhasználó (826722)
Vadócka, te nagyon beindultál,. nem tudom, hogy a párod megtaláltad-e, de a múzsád biztosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 23. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 23. szerda 12:10
Fikció
2. rész.. (még mindig utálom darabolni!!!!!!) ravasz1

Kívántam... Ajkam finoman érintette az ővét.. gyengéden megfogta az arcomat majd a tarkomra csúsztatta a kezét. és simogatni kezdte a nyakam s haladt lefele.. nagyon lassan. gyengéd volt a csókja.. érzéki. mohón tapadt az ajkam az ajkához.. egyrevadabbul hatolt a nyelve a számba. közben simogattuk egymást. Megfogta a kezem.. s bevitt egy helyes kisházikóban.. itt van a szállása...
nem volt időm körül nézni... egyből a szobában találtam magam.. lefektetett.. s levette rólam a nyáriruhám
Pillanatok alatt földön hevertek a ruháink..nyaaaaau úgy terültem el az ágyán mit egy kiscica.. hosszú ideig becézte a melleimet..kényeztette őket hol a kezével hol a mohó ajkával.. Lassan de biztos kézzel tangámon keresztül cirógatni kezdte a puncikámat. Ahogy a keze hozzám ért felnyögtem. Ajkával elindult felfedező útra.. mindenegyes pocikám érezni és ízlelni akarta.. éreztem. ahogy a nyelve a nedves puncimmal találkozik.. letépte rólam a tangát felnyögtem.. Először csak nyalogatta majd mohón behatolt s zük kis résen.. és ahogy csak tudta bedugta a nyelvét a meleg kelyhemben... aztán abbahagyta és újrakezdte. Érezte... hogy nem bírom már sokáig a csiklómat nyalta puszilgatta s beszívógatta... (nyami)
Érezte.. hogy testem vonaglik majd ívben megfeszül és elélvezek... Isteni volt... Oda bújt hozzám a karjaiba zárt.. megcsókolt... Én nagyon gyengéden a számba vettem a kemény farkát és először csak pici puszikat leheltem rá.. majd nagyon gyengéden szívógattam a makkot.. le és fel húztam rajta a nyelvem és néztem mennyire élvezi.. Elkezdtem erőteljesen szopni... szívni a farkát... élvezte.. halk nyögései felerősödtek... közben simogatta a testem.. az arcom ... a hajam a fülem mögé türte... élveztem én is.. tetszett.. hogy gyengéd és figyelmes... egyre hevesebben szoptam.. ő hirtelen megfogta a fejem.. mindjárt elmegy .. nem érdekelt .. tovább szoptam.. akartam hogy a számba élvezzen... és ő engedelmeskedett az én akaratomnak... Miután elélvezett karjába zárt.. kaptam sok sok puszit.. ölelést.. csókocskát..hm.. aztán rendbe szedtük magunkat s vissza sétáltunk a discohoz.. Elküszöntem tőle... úgy távozott az életemből ahogy jött... Másnap mikor a kistáskámban pakolásztam megtaláltam a telefonszámát.... (gondolom beletette mikor tusoltam)kidobtam.. sajnos "nős"....
2011. 11. 23. szerda 13:27  #206
Törölt felhasználó (814586)
Vénen él életem
Testem roncs, összetört
Bár nevem mankóján
Néha még összejött

Nők elől nem futnék
Csak már nem üldöznek
Helyette verseim
Szavalják üvöltve

Rangom és státuszom
cserélném évekre
Nem vagyok Faludy
Így nincs egy Fannim se

Itt vagyok otthon most
Bennem a a kisördög
engem a valóság
az ami lenyűgöz

Vadóckák , szelídek
Angyali Boszikák
Tőletek tanulom
Milyen a lemondás
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 23. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 23. szerda 12:10
Fikció
2. rész.. (még mindig utálom darabolni!!!!!!) ravasz1

Kívántam... Ajkam finoman érintette az ővét.. gyengéden megfogta az arcomat majd a tarkomra csúsztatta a kezét. és simogatni kezdte a nyakam s haladt lefele.. nagyon lassan. gyengéd volt a csókja.. érzéki. mohón tapadt az ajkam az ajkához.. egyrevadabbul hatolt a nyelve a számba. közben simogattuk egymást. Megfogta a kezem.. s bevitt egy helyes kisházikóban.. itt van a szállása...
nem volt időm körül nézni... egyből a szobában találtam magam.. lefektetett.. s levette rólam a nyáriruhám
Pillanatok alatt földön hevertek a ruháink..nyaaaaau úgy terültem el az ágyán mit egy kiscica.. hosszú ideig becézte a melleimet..kényeztette őket hol a kezével hol a mohó ajkával.. Lassan de biztos kézzel tangámon keresztül cirógatni kezdte a puncikámat. Ahogy a keze hozzám ért felnyögtem. Ajkával elindult felfedező útra.. mindenegyes pocikám érezni és ízlelni akarta.. éreztem. ahogy a nyelve a nedves puncimmal találkozik.. letépte rólam a tangát felnyögtem.. Először csak nyalogatta majd mohón behatolt s zük kis résen.. és ahogy csak tudta bedugta a nyelvét a meleg kelyhemben... aztán abbahagyta és újrakezdte. Érezte... hogy nem bírom már sokáig a csiklómat nyalta puszilgatta s beszívógatta... (nyami)
Érezte.. hogy testem vonaglik majd ívben megfeszül és elélvezek... Isteni volt... Oda bújt hozzám a karjaiba zárt.. megcsókolt... Én nagyon gyengéden a számba vettem a kemény farkát és először csak pici puszikat leheltem rá.. majd nagyon gyengéden szívógattam a makkot.. le és fel húztam rajta a nyelvem és néztem mennyire élvezi.. Elkezdtem erőteljesen szopni... szívni a farkát... élvezte.. halk nyögései felerősödtek... közben simogatta a testem.. az arcom ... a hajam a fülem mögé türte... élveztem én is.. tetszett.. hogy gyengéd és figyelmes... egyre hevesebben szoptam.. ő hirtelen megfogta a fejem.. mindjárt elmegy .. nem érdekelt .. tovább szoptam.. akartam hogy a számba élvezzen... és ő engedelmeskedett az én akaratomnak... Miután elélvezett karjába zárt.. kaptam sok sok puszit.. ölelést.. csókocskát..hm.. aztán rendbe szedtük magunkat s vissza sétáltunk a discohoz.. Elküszöntem tőle... úgy távozott az életemből ahogy jött... Másnap mikor a kistáskámban pakolásztam megtaláltam a telefonszámát.... (gondolom beletette mikor tusoltam)kidobtam.. sajnos "nős"....
2011. 11. 23. szerda 12:10  #205
Törölt felhasználó (805295)
Fikció
2. rész.. (még mindig utálom darabolni!!!!!!) ravasz1

Kívántam... Ajkam finoman érintette az ővét.. gyengéden megfogta az arcomat majd a tarkomra csúsztatta a kezét. és simogatni kezdte a nyakam s haladt lefele.. nagyon lassan. gyengéd volt a csókja.. érzéki. mohón tapadt az ajkam az ajkához.. egyrevadabbul hatolt a nyelve a számba. közben simogattuk egymást. Megfogta a kezem.. s bevitt egy helyes kisházikóban.. itt van a szállása...
nem volt időm körül nézni... egyből a szobában találtam magam.. lefektetett.. s levette rólam a nyáriruhám
Pillanatok alatt földön hevertek a ruháink..nyaaaaau úgy terültem el az ágyán mit egy kiscica.. hosszú ideig becézte a melleimet..kényeztette őket hol a kezével hol a mohó ajkával.. Lassan de biztos kézzel tangámon keresztül cirógatni kezdte a puncikámat. Ahogy a keze hozzám ért felnyögtem. Ajkával elindult felfedező útra.. mindenegyes pocikám érezni és ízlelni akarta.. éreztem. ahogy a nyelve a nedves puncimmal találkozik.. letépte rólam a tangát felnyögtem.. Először csak nyalogatta majd mohón behatolt s zük kis résen.. és ahogy csak tudta bedugta a nyelvét a meleg kelyhemben... aztán abbahagyta és újrakezdte. Érezte... hogy nem bírom már sokáig a csiklómat nyalta puszilgatta s beszívógatta... (nyami)
Érezte.. hogy testem vonaglik majd ívben megfeszül és elélvezek... Isteni volt... Oda bújt hozzám a karjaiba zárt.. megcsókolt... Én nagyon gyengéden a számba vettem a kemény farkát és először csak pici puszikat leheltem rá.. majd nagyon gyengéden szívógattam a makkot.. le és fel húztam rajta a nyelvem és néztem mennyire élvezi.. Elkezdtem erőteljesen szopni... szívni a farkát... élvezte.. halk nyögései felerősödtek... közben simogatta a testem.. az arcom ... a hajam a fülem mögé türte... élveztem én is.. tetszett.. hogy gyengéd és figyelmes... egyre hevesebben szoptam.. ő hirtelen megfogta a fejem.. mindjárt elmegy .. nem érdekelt .. tovább szoptam.. akartam hogy a számba élvezzen... és ő engedelmeskedett az én akaratomnak... Miután elélvezett karjába zárt.. kaptam sok sok puszit.. ölelést.. csókocskát..hm.. aztán rendbe szedtük magunkat s vissza sétáltunk a discohoz.. Elküszöntem tőle... úgy távozott az életemből ahogy jött... Másnap mikor a kistáskámban pakolásztam megtaláltam a telefonszámát.... (gondolom beletette mikor tusoltam)kidobtam.. sajnos "nős"....
2011. 11. 23. szerda 12:08  #204
Törölt felhasználó (805295)
Fikció nyes

Szép nyári este.. tesómékkal Bulizni indultunk Siófokra a Palace-ba.. jó volt a zene.. táncoltam a barátnőimmel.. mégis picit szomorú voltam.. mert nem láttam egy olyan pasit sem.. aki dobna a hangulatomon... Unatkoztam... csak nézelődtem húztam a számat s irigykedve figyeltem a boldog párokat.., mikor egy mély bársonyos hang táncolni hívott.. Ösztönös válasz hagyta el az ajkam.. NEM.. nem látod .. hogy nincs kedvem táncolni!!!! Hm.. oda sem néztem... barátnőm hangjára lettem figyelmes.. baromi jópasi.. miért utasítottad vissza??? Biztos hülye vagyok s amúgy sem láttam az arcát reagáltam rá hetykén...
Persze bosszantott a dolog milyen béna vagyok.. gondoltam járok egyet a tóparton amúgy sincs senki aki tetszene. Csendes nyugodt volt a Balaton.. Levettem a szandálom.. és picit belelógattam a lábam.. mikor egy ismerős mély hang halálra rémisztett... "csak óvatosan ám" hideg az a víz... felnéztem.. hm tényleg nem rossz nem éppen az esetem de a hangja.. hm... köszönt.. s azt mondta így még jobb.. mint ott bent .. itt tudok beszélgetni.. bemutatkozot: Péter Bp. él nős.. munkája ide köti Siófokra...gondoltam remek.. megint egy nős idiótát fújt a déli szél a karjaimba.. Én is bemutatkoztam: Anna Szfvár-ról... egyedülálló Qrvára unom a nős pasikat.. stb stb..
Aranyos mosoly jelent meg az ajkén .. hozzám lépett levette ő is a cipőjét és a zoknit.. és feltürte a nadrágszárát s megmártotta a lábát.. hmmmm.. nem is olyan hideg...
Bolondoztunk.. beszélgetünk mindenféléről és egyre távolodtunk a parti zajától. Nem is vettem észre mikor került a vállamra a keze.. olyan természetesnek éreztem. Leültünk egy eldugott kis padra... csend volt és nyugalom...Egyre közelebb hajolt hozzám...éreztem forró leheletét..(nem büdi a szája.. yesss) az arcszeszének kellemes illata volt..
2011. 11. 23. szerda 10:20  #203
Törölt felhasználó (814586)
Na erről beszéltem. Az első áldozat leterítve.
Mit leterítve, kiterítve, védekezés képtelenül a lábai előtt.
Most dönti el , mit kezdjen Vele. Futni hagyja, vagy örökös szolgaság.
Esetleg a gyors halál, egy utolsó, kegyetlen szúrás a szívbe , hiszen elég ha annyit mond: Unlak, utállak, hagyj békén , És annyit se mondhat majd, hogy ne-ne, vagy hogy NANA ! Mert ANNA-k tűnik.. . .
Rövidesen kiderül, hogy döntött.
Addig" vigyázó szemetek a GG-re vessétek"
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 23. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817938)
2011. 11. 23. szerda 08:56
Hajnalban hazafelé összefutottam Veled.Ismernjük egymást. A főnököm lánya van. Egyszer már valahogy összejött valami, amit én azóta se tudok elfelejteni, de Te úgy teszel, mintha meg se történt volna. Én meg hát remélve, hogy diszkrécióm látva, esetleg még egyszer az életbe. Gondolom jobb híján, vagy csak szórakozásból, de megint adsz magadból valamit. De ez a szó, így itt olyan sivár. még hogy valamit. Mindent. A csodát. Magadat. Ha csak egy percre is.
Szóval kicsit beszélgettünk, otthon minden rendben, hogy vagytok, te barátod, én feleségem,mész úszni, hideg van,jól nézel ki stb.
Azután, hát akkor szia, szia. És én balgán, bátortalanul, de reménykedve mondtam nem adsz egy puszit?. Az olyan jól esne És már el is képzeltem, ahogy puszi közben megfogod a fejem, két tenyeredbe veszed, rátapadsz a számra, és bedugod a nyelvecskédet. Mélyen Szinte a torkomig.. És mintha nyalogatnál, mozgatod bennem, simogatsz vele körbe, körbe, anélkül, hogy visszahúznád. Azután, visszahúzod, és rászívódsz a számra, hogy nem tudok ellenállni, kidugom a nyelvem én nyalom puhán szinte csak érintve, épphogy csak cirógatva a nyelvemmel a szád szélét, kőrbe-körbe, és amikor, kinyílik, mint egy rózsa, kivillannak hófehér fogacskáid, mint valami igazgyöngysor csillan fel piros duzzadt, nyálamtól síkos ajkaid közül, és lágyan belekapsz, Visszarántom a nyelvem, de Te továbbharapdálsz. Fogod két tenyérrel a fejem, kicsit oldalt fordítod a arcod, és ráhajolva, harapdálod a szám. apró kis tűszúrások, bizsergető cirógató édes puszik , minden pillanata maga a gyönyör, azután érzem, hogy keményebben fogsz, már szinte fájón szorítasz olyan közel hajolsz rám, ahogyan csak bírsz, és belevágod a fogaid a számba. Kiserked a vér, felszisszenek, de nem mozdulok. Hátrahajolsz, nézed a kibuggyanó vércseppeket, ujjaddal letörlöd, és véres ujjad a szádba veszed. Szopogatod, közben mélyen a szemembe nézel. Finom-mondod. Ne haragudj, Krivánom. Szeretem , ha szenvedsz. Este visszaadhatod. Akárhol. Most menj, hiszen csak elbúcsúztunk. Te kértél egy puszit.Megfordulsz, és sietve elindulsz.
Nézek utánad, felizgulva, meredező szemmel és ugyanolyan farokkal. Nézem ahogy ringva távolodsz. Nem tudom levenni a szemem Rólad. Képzeletben már meztelen látlak, látom a márványszobor szép hátad, lányosan karcsú csípőd, és a kívánatos, ellenállhatatlanul remegő feneked.
Szédülten megtámaszkodok a falba. Egy puszit kértem .Te így puszilsz. Milyen amikor csókolsz?
De amikor felém hajoltál felébredtem.
- Körülnéztem hol vagyok, ki vagyok. Lassan nyílt rá tudatom a valóságra.
És akkor valami keserű, maró szomorú érzés hatott át. Hogy még ennyi se. Soha.
Jó lenne legalább tovább álmodni. Hogy este felhívlak, és azt kérded mit szeretnél? Rendben. Vetkőzz.
És kapcsold be a géped. Tegnap csináltam neked egy kis videót. Elküldtem Azt nézd közbe, amíg beszélek.hozzád.
És én romokba,
.
"Fáradt lelkem égbe
Testem földbe vágy+
És ez ráadásul a " Reményhez" szól.
Képzelhetitek akkor, milyen a reménytelenség.
/ 47