Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2019. 09. 16. hétfő 22:21  #822
vukk101 vukk101
A filmekből már tudtam most mi következik. Elnyúlt az ágyon, én pedig megcsókoltam a nyakát, majd a mellkasát és haladtam lefelé. Kicsit kényeztettem a melleit is. Aztán a hasát, majd finoman elkezdtem lehúzni a bugyit róla. Számmal folyamatosan kísértem a bugyija útját. Végig csókolgattam. A vénuszdombjától haladtam lefelé. Aztán a combbelsőjét, a combját, a térdét, a térdhajlatát mindent apró csókokkal árasztottam el. A lábszárát, majd a lábfejét. Kicsit nyalogattam az ujjait, amit ő finom nyögéssekkel nyugtázott és igyekezett, hogy még többet foglalkozzak a lábával.

Hát nyalogattam az ujjait, simogattam a lábfejét, csókolgattam a talpát, majd újra a lábfejét és a másik lábán jöttem felfelé. Egészen a puncijáig. Punciján egy kis csíkban meg volt hagyva a szőr. Tökéletes volt. Közben hívogatóan meg is emelgette kicsit. Aztán megcsókoltam az egész punciját és a nyelvemmel elkezdtem a csiklóját izgatni, ahogy a filmekben láttam. Ő pedig hangosan nyögdécselt és sóhajtozott. Néha belenyaltam a puncijába is. Közben két ujjamat benedvesítettem, finoman beledugtam és elkezdtem mozgatni.

Pár perc elteltével nyögései hangosabbak lettek, teste hullámzani kezdett, kezeit a fejemre tette és úgy szorította magához, hogy azt hittem megfulladok. Lábait összekulcsolta a fejem felett, aztán megfeszült. Egy pillanatig még levegőt se vett és én csak nyaltam és mozgattam az ujjaimat benne. Aztán kiszakadt belőle az orgazmus hatalmas hulláma, cunami módjára óriási ordítással kísérve.

- Még! Csináld! Ne hagy abba! - kiabálta, nyögte-szuszogta, ahogy éppen csak tudta. És én csak csináltam. Aztán egy pillanatra újra megfeszült. Én sem mozdultam csak egészen apró mozdulatokat tettem az ujjaimmal. Mint az óramutató hangjai nagyjából ilyen finomságra gondolok. Nyelvemet pedig csak rá nyomtam a csiklójára és csak tartottam a számban. Újabb orgazmust élt át. Hangosan zihált, nyögdécselt, sóhajtozott, kiabált. Aztán lábai engedtek és éreztem, ahogy kezével felfelé akar húzni. Engedtem neki és finoman kiengedtem a csiklóját a számból egy apró csókot még leheltem rá.

Közben ujjaimat is elkezdtem kihúzni, de csak nagyon finoman. Kezével segítette a kezemet. Mikor kihúztam még egy micro orgazmust átélt. Aztán elnyúlt az ágyon és hatalmas csókot adott nekem.

- Hát, azt hiszem őstehetség vagy! - mondta. - Volt már pár pasim, akik tudtak nyalni, de ilyet még egyikük sem ért el nálam - mondta pihegve.

Egymás mellett pihentünk az ágyon. Kezei simogattak közben fölém hajolt és újra megcsókolt. Keze közben elindult lefelé és megtalálta a farkamat és elkezdett vele játszani. Amitől rögtön elkezdett megkeményedni. Újra rám mosolygott.

- Na gyere kisfiú, csináljunk belőled nagyfiút! -mondta és újra a szájába vette a farkamat és keményre szopta. - Most ne mozdulj mondta és azzal felém hajolt, finoman beleült a már kőkemény farkamba.

Először csak a nagyajkaival izgatta, nem vezette magába, csak csúszkált rajta egy kicsit, mintha így akarta volna benedvesíteni.
2019. 09. 16. hétfő 22:20  #821
vukk101 vukk101
Nagyon hosszú és nagyon kemény út lesz ez, de nagyon fogjuk élvezni azt garantálom - mondta, azzal felállt és levette a pólóját. Akkor láttam, hogy a póló alatt nem viselt mást csak egy fehér csipkés tangát.

- Felismered? - kérdezte tőlem.

Kicsit elgondolkodok aztán magam sem tudom, hogy honnan Villant be.

- Ez volt akkor rajtad ott a lépcsőházban - mondom.

- Okos kisfiú vagy! - mondta. Majd a talpával a farkamat kezdte el izgatni. Mire farkam rögtön megmozdult. Elmosolyodott.

- Szereted ha a talppal izgatják? - kérdi tőlem, miközben egy percre sem hagyja abba.

- Igen nagyon - mondtam.

- Én meg imádom a talpammal kényeztetni az ilyen szép faszokat, de Te vagy az első, akinek ez tetszik. A pasijaim utálták. Engem viszont nagyon felizgat és teljesen átnedvesedek tőle - mondta és finoman megsimogatta a punciját a bugyin keresztül. Aztán levette a lábát rólam, majd lassan felállított a székből és az ágyra ültetett.

Közben a pólómat is levette. Majd odahúzta a forgószéket beleült és a lábaival elkezdte tovább izgatni a farkam. Alig bírtam már magammal. Aztán éppen az utolsó pillanatban abbahagyta és levette a lábait. Egy kis lélegzetvételnyi időhöz jutottam. Majd mellém ült az ágyra és a kezével kezdte folytatni.

- Gyere élvezz a számba! - mondta tüzesen. - Mi a baj? - kérdezte mivel látta rajtam, hogy ez az ötlet nem egészen úgy hatott rám, mint Ő várta volna. - Nem akarsz a számba élvezni? - mondta és kérdőn nézett rám.

- Nem erről van szó. - mondtam kicsit zavarban.

- Attól félsz, hogy nem fog menni újból, ha most elélvezel, igaz? - kérdezte tőlem, mintha csak egy kisfiútól kérdezné, hogy ő vette-e el azt a játékot.

- Igen, azt hiszem - mondtam kicsit kínosan.

- Emiatt felesleges izgulnod mondta anyai kedvességgel. - Bízd csak rám, ha lekonyul, majd én újra felállítom! - mondta kéjes mosollyal. - És most ereszd ki magadból egészen nyugodtan. Élvezz el bátran mondta és hatalmas csókot adott. Aztán elmosolyodott. - Nem is rossz egy első csókhoz képest! - mondta kedvesen. - Most nézzük, hogy milyen másodszorra! - Azzal újra megcsókolt.

Kezét közben a farkamon utaztatta fel és le egyfolytában és mikor megcsókolt még jobban megszorította.

- Gyorsan tanulsz! Még egy ismétlésnek! - és megint megcsókolt. Hihetetlenül szenvedélyesen csókolt. A csók pillanatában minta az egész energiáját átvitte volna arra a kezére, amivel a farkamat verte. Azt hittem a kezébe élvezek el olyankor. Aztán rám mosolygott és bekapta az egészet. Hihetetlenül jól csinálta, olyan volt, mintha a péniszemen keresztül akarta volna kiszívni a szemgolyóimat. Mindent beleadott, érzetem, hogy innen már nincs visszaút és hatalmasat élveztem. Ő pedig csak szívta és nyelte a fehér nedvet. Azt hittem még a lelkemet is kiszívja a farkamon át. Aztán letisztította a nyelvével, majd újra megcsókolt!

- Fantasztikus vagy! - mondta, miután teljesen letisztította a péniszemet. - Most Te jössz! - mondta. - Vedd le a bugyimat.

Nekem se kellett több.
2019. 09. 16. hétfő 22:18  #820
vukk101 vukk101
- Tudod, sokáig kisfiúként gondoltam rád, de a lépcsőházi kalandunk után rá kellett jönnöm, hogy bizony már kész férfi vagy.

- Hát láttál? - kérdeztem meglepetten. De akkor miért nem szóltál róla?

- Nagyon tetszett a gondolat, hogy egy 14 éves fiúnak ennyire tetszettem. - Miközben beszélt a kezét folyamatosan a farkamon tartotta és játszott vele. - Imádtam, hogy mindig le tudtalak nyűgözni. Mindig amikor meghallottam, hogy nézed az egyik kedvenc filmedet és játszol magaddal, elképzeltem, ahogy csinálod, ahogy elélvezel. Olyankor hatalmasakat élveztem. - Tátva maradt a szám, el sem mertem hinni, amit mondott. - Bizony én is masztiztam egy hatalmasat olyankor. És amikor láttam, hogy mennyire kívánsz engem, ettől mindig szépnek és kívánatosnak éreztem magamat. Sokszor te adtál nekem önbizalmat, mikor elhagytak.

Ilyet sem hall az ember minden nap egy nő szájából, az biztos - gondoltam magamban.

- Mindig azt hittem, hogy észre se veszel engem - mondtam kicsit nehezen, mert minden erőmre szükségem volt, hogy el ne élvezzek.

- Ez volt a legnehezebb Te kis butus - mondta mosolyogva és bekapta a makkom egy pillanatra és nyalogatta egy kicsit. Majd kivette a szájából. - Anyukád egyszer elmondta nekem, hogy félt, mert az idősebb nők tetszenek. Megmutatta a pornó filmeket, amiket a gépeden megtalált. - Csodás volt, amit csinált, de már majdnem ordítottam annyira akartam bírni még. - Akkor már biztosan tudtam magamban - mondta és egy pár erősebb rántást csinált rajta. - Én akarlak felavatni! - mondta olyan arckifejezéssel, amit nőn még nem láttam. - Csak nem tudtam, hogy kezdjek hozzá. Aztán anyud elmondta mit tervez a nyáron és hirtelen összeállt a terv. Nem tudtam, mikor lenne a legalkalmasabb. Aztán mikor találkoztunk ma a lépcsőn, már tudtam, hogy ma lesz a nagy nap.- úgy tűnt, mintha érezte volna, hogy nagyon küzdők, mert lassított a tempón és egy kicsit máris megkönnyebbültem. - Csak nem tudtam van-e nálad valaki, ezért átnéztem előtte. Aztán mikor láttam, hogy egyedül vagy, gondoltam kicsit elkezdelek izgatni. Igyekeztem kitenni magamért és nagyon tetszett ahogy próbáltad eltitkolni, de Én láttam mindent. Majdnem ott helyben letepertelek, annyira aranyos voltál. Aztán sikerült magamra nyugalmat erőltetnem. Ha akkor egy kicsit is próbálkoztál volna ott helyben a tied lettem volna. Aztán átmentem és vártam a hatást. Nem kellett sokat várnom és már hallottam a jól ismert mondatokat a filmjeidből. Átjöttem, belopóztam és most itt vagyok előtted, hogy valóra váltsam mindazt, amiről eddig csak álmodtál! Remélem tetszik az ötlet benne vagy? - Hülye kérdés volt. A sziklakeményen álló farkammal a kezében, ami már majdnem elsült az arcomon pedig a vágy. Milyen választ várt volna tőlem?

- A legmerészebb álmom válna valóra! - feleltem elcsukló hangon. Mire az arcán leírhatatlan boldogság ült ki.

- Akkor gyere velem és én bevezetlek a szexualitás minden titkába, amit csak ismerek. Amit pedig nem, azt együtt fedezzük majd fel!
2019. 09. 16. hétfő 22:16  #819
vukk101 vukk101
Miközben vásároltam, többször is eszembe jutott Zsuzsa látványa és mire észbe kaptam már azon törtem a fejemet, hogy vajon milyen bugyi lehetett rajta? Ennek kitalálására esélyem se volt, mivel nem volt időm ezzel törődni. Haza értem és kipakoltam a cuccokat a táskámból, átöltöztem valami kényelmesebbe. Egy könnyű kék térdig érő rövid gatyát vettem fel, meg egy pólót. Ilyenkor nyáron imádtam, mert a tornagatyákhoz hasonlóan ennek is volt belső bélése, ezért nem kellett hozzá alsógatyát vennem. Kimentem a konyhába és elkezdtem főzni. Kopogtattak az ajtón. Kinyitottam, Zsuzsa állt az ajtóban, egy egyszerű combközépig érő pólóban és egy rövid sortban. A póló hossza miatt olyan volt, mintha nem is lett volna alatta rövid gatya. Két tojásért jött csak át, mivel ő nem vette észre, hogy elfogyott, ezért nem vett. Behívtam egy kávéra, amíg előkeresem a 2 tojást. Ő közben leült a konyhaasztalhoz a megszokott helyére. Mindig itt szoktak beszélgetni anyámmal. Beszélgetünk, egy kicsit igyekeztem koncentrálni, de másra sem tudok gondolni, mint hogy feltenném a konyhaasztalra és addig dugnám, míg nem könyörög egyszerre kegyelemért és folytatásért.

Míg ő beszélt, feltűnt benne valami különös, de nem tudtam megmagyarázni azt. Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy a nézése más. Így még nem láttam rám nézni. Bólogattam és próbáltam odafigyelni, de nem volt könnyű a lábcseréi, amiket széken ülve csinált Sharon Stone-t is megszelídítették volna. Minden erőmmel azon voltam, hogy ne látszódjon a merevedésem. Szerencsére a gatya egy kicsit bő, így el tudta rejteni egy ideig. Közben elfogyott a kávé és Ő hazament. Én pedig ott maradtam álló farokkal. Sokat gondolkodtam vajon be kellet volna próbálkoznom? Ez volt a soha vissza nem térő alkalom? Na és az a nézés. Nem tudtam hova tenni. Villámgyorsan megfőztem a spagettit és rohantam a szobámba maszturbálni. Ha csak rá gondoltam rögtön beton keménnyé váltam odalent. Éreztem, ha most nem könnyítek magamon akkor szétrobbanok. Leültem a gépem elé és elindítottam az egyik kedvenc filmemet. A konformitás kedvéért megszabadítottam magamat a gatyámtól és az ágyra dobtam. Így egy szál pólóban, álló farokkal ültem a forgószékemben és vártam, hogy a film elkezdődjön. A film elindult. Én pedig néztem és elkezdtem játszani magammal. Már majdnem a csúcson voltam, mikor egyszer csak valaki megszólított a hátam mögött.

- Nagyon szexi látvány vagy így kisfiú! - Belém fagyott a lélek és villámgyorsan a hang irányába fordultam. Zsuzsa mondta, aki az ajtófélfának dőlve nézett engem, miközben játszottam.

- Nyitva hagytad az ajtót, mikor kiengedtél. Biztos az erekciód miatt nem vetted észre - mondta, miközben mosolyogva odasétált elém. Aztán elém térdelt, és megfogta a farkamat. Azt hittem rögtön az arcába robbanok. A meglepetéstől meg se tudtam szólalni. Elvette a kezemet a farkamról. Nagyon finoman kezdte el mozgatni a kezét.
2019. 09. 16. hétfő 22:16  #818
vukk101 vukk101
Ezért rögtön az első évben megfizettünk valami olyanért, amit a 8 évvel előttünk végzettek követtek el az akkori elsősökön vagyis a mostani 4-eseken. Ilyen a középiskola. Szereztem barátokat és hamar bandavezér lettem, köztük hála különcségemnek és makacsságomnak. Az egy szerencsém az volt, hogy észből legalább rendesen el voltam látva és csúnya sem voltam. A baj az volt, hogy ezt Én nem tudtam magamról. Aztán lett számítógépünk és internetünk is hozzá.

Szerencsémre sokszor voltam otthon egyedül, ezért gyakran látogattam pornó oldalakat és töltöttem le szexfilmeket is. Mindig is jobban bejöttek a nálam idősebb nők. Zsuzsa néni, kamasz korom szexszimbóluma számomra egyre jobb és jobb nő lett. Én pedig távolról csodáltam őt és álmodoztam tovább róla esténként a paplan alatt. Vége lett a 3. évemnek is a középiskolában és beköszöntött a nyár. Anyukám és tesóm lementek 2 hétre vidékre a nagymamámhoz. Engem otthon hagytak, hogy vigyázzak a lakásra. Imádtam, egyedül voltam otthon azt csinálhattam, amit csak akartam és akkor amikor akartam. Ennek következtében egy nap alatt, egy napszakban többször is maszturbáltam. Gondoltam kihasználom az egy hetemet. Barátnőnek még csak a nyoma sem volt sehol akkoriban és még szűz voltam, de mindent megadtam volna, ha végre elvenné egy szép 30 as hölgy. Erre azonban esélyem se volt. Pláne, ha arra gondolok, hogy a 35 és 45 év közötti nők voltak a zsánereim és valljuk be, nem sok nő kezd egy 17 éves fiúval. Legalábbis akkor így gondoltam.

Amit az egyedüllét alatt megbecsültem a pornó nézés közben az talán az volt, hogy végre nézhettem őket hangosan. Ez, ha mások is vannak körülötted a lakásban és nem vagy még 18, lehetetlen. Épp ezért nekem ezek a ritka pillanatok nagyon megbecsült pillanatnak számítottak és élveztem, hogy most végre tömegével eljöttek. Amit azonban nem tudtam és csak később tudtam meg az az, hogy a panelban sok minden áthallatszik a falon szomszédokhoz és vissza is.

Egy nap boltba menet lefelé megint találkoztam Zsuzsával, az évek alatt megengedte, sőt megkövetelte, hogy így hívjam már a néni helyett. Éppen a boltból jött visszafelé két hatalmas táskával és szokásához híven ma is nagyon szexisen nézett ki. Rövid ujjú póló, ami kiemelte csodaszép kerek melleit és feszülő farmergatya. Az első emeleten találkoztunk már, de segítettem neki felvinni a táskákat az 4-re. Mialatt felvittem neki a 2 nagy és nehéz táskát, többször is feltettem magamban a kérdést, hogy lehetséges az, hogy egy 6 emeletes panelba nem építettek liftet? Erre a talányra sajnos azóta se sikerült felelnem, de sokszor feltettem ahányszor csak nehéz táskákat kellett felcipelni. Nos, nem panaszkodtam hangosan, igyekeztem az erős férfi benyomását kelteni és gyorsan felvittem őket. Aztán én is elmentem a boltba és megvettem magamnak az ebédhez kellő hozzávalókat. Bolognai spagettit akartam főzni, hát vettem darált húst, szószt, tésztát na meg sajtot.
2019. 09. 16. hétfő 22:14  #817
vukk101 vukk101
Este 7 óra felé értem haza. Az ajtó nyitásakor a gyomrom azonnal görcsbe rándult. Itt van Zsuzsa néni és anyámmal beszélgetnek. Nekem annyi gondoltam. Nem volt mit tenni, bementem hozzájuk és illemtudóan köszöntem nekik. Mintha semmi sem történt volna. Ők kedvesen üdvözöltek, majd váltottunk pár szót. Mindkettőjük normálisnak tűnt, nem látszott rajtuk, hogy bajban lennék. Ezért Én is igyekeztem úgy tenni, mint akivel semmi érdekes nem történt egész nap. Aztán megkértek, hogy hagyjam őket magukra, mert női dolgokról akarnak beszélgetni. Elmentem a szobámba és igyekeztem magamat lefoglalni valamivel. Aztán Zsuzsa néni elment és én kimentem anyámhoz. El kezdtünk beszélgetni, igyekeztem megtudni, hogy miről beszélgettek. Mivel édesanyám legfőbb bizalmasa voltam, ezért majdnem mindent mindig elmondott nekem. Kiderült, hogy Zsuzsa néni pasijáról volt szó. Mikor végeztünk, megnyugvással konstatáltam, hogy Zsuzsa néni nem mesélte el kis lépcsőházi kalandunkat. Talán nem is látott meg, gondoltam, vagy mázlim volt, ki tudja gondoltam megúsztam, és nekem egyelőre elég ennyi.

Másnap suliba menet lefelé a lépcsőházban találkoztam vele. Olyan volt velem, mint amilyen mindig lenni szokott. Kedves és érdeklődő. Én viszont borzasztóan zavarban voltam és jóformán alig mertem rá nézni. Talán éppen ezért nem vettem észre, hogy a nézésében valami megváltozott. Elrobogtam a suliba és teljesen megnyugodtam abban a hiszemben, hogy nem látott meg. Az élményt gyermekkorom egyik legszebb emlékei közé, ha nem a legszebb emlékei közé soroltam. Később gyakran eszembe is jutott. Sose meséltem el senkinek a történteket és örültem, hogy nekem van egy ilyen titkom. Közben hallgattam osztálytársaim beszélgetéseit a középsuliban az egyes lányokról, én pedig büszke voltam magamra, hogy 14 évesen fényévekkel megelőztem őket.

A Középiskolában a kirekesztettek csapatában játszottam, mivel az önbizalomhiányt nem igazán sikerült kinőnöm. Mire elkezdtem élvezni az általános iskolai tekintélyt kikerültem a suliból és a középiskola következett. Ahol az akkori negyedikesek avattak fel minket a szünetekben. Szerettem volna visszaadni nekik a kölcsönt, de ez a rendszer sajnos nem így működik. A mi sérelmeinket majd az abban az évben kezdő elsősökön töltöttük ki, ahogy az én 4-eseim is rajtunk az őket ért atrocitásokat. Ezért rögtön az első évben megfizettünk valami olyanért, amit a 8 évvel előttünk végzettek követtek el az akkori elsősökön vagyis a mostani 4-eseken. Ilyen a középiskola. Szereztem barátokat és hamar bandavezér lettem, köztük hála különcségemnek és makacsságomnak. Az egy szerencsém az volt, hogy észből legalább rendesen el voltam látva és csúnya sem voltam. A baj az volt, hogy ezt Én nem tudtam magamról. Aztán lett számítógépünk és internetünk is hozzá.

Szerencsémre sokszor voltam otthon egyedül, ezért gyakran látogattam pornó oldalakat és töltöttem le szexfilmeket is. Mindig is jobban bejöttek a nálam idősebb nők. Zsuzsa néni, kamasz korom szexszimbóluma számomra egyre jobb
2019. 09. 16. hétfő 22:13  #816
vukk101 vukk101
A szomszéd milf néni
Beküldő:cheri cuck

Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni és rögtön meg is tetszett nekem. 35 éves, hosszú vörös hajú, jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mikor beléptem a pubertásba és rájöttem, hogy a fütyim másra is jó nem csak pisilésre, (egy kis cinizmus magam felé) gyakran gondoltam már rá este lefekvés előtt. Gyakran néztem titkon vágyakozón mikor a lépcsőházban találkoztunk, utána hosszú órákig nem tudtam kiverni a fejemből a látványát. Amit talán még nem említettem és ami a legjobb volt benne a szomszédunk volt.

Történt egyszer, 14 éves koromban, hogy egy késő tavaszi napon, éppen a barátaimhoz indultam le a gáthoz, amikor összetalálkoztam vele a lépcsőházban. Ő felfelé, én lefelé mentem. Egy farmerszoknya, egy ing mély dekoltázzsal és egy hosszított kabát volt rajta na meg magassarkú cipő. Sose értettem, hogy képes valaki ennyi lépcsőt ilyen cipőben megmászni, de örültem neki a látvány miatt. Köszöntünk egymásnak, majd váltottunk egy-két szót, majd folytattuk utunkat. Lefelé menet nem tudom miért, de gondoltam egy merészet és amikor felém ért a lépcsőn felnéztem. Halvány remény volt, hogy láthatok valami érdekeset kamasz szememmel, de bejött. Éppen a lépcsőnek támaszkodva pihent egy kicsit és ahogy felnéztem megláttam a fehér bugyiját. A látvány annyira meglepett, hogy teljesen lemerevedtem és csak néztem. Aztán egyszer csak el vette onnan a lábát és ott ahol pár pillanattal ezelőtt még a bugyiját láttam, most a két egyenesen rám meredő kék szemét láttam. Annyira meglepett, hogy gyorsan elkaptam a fejem és siettem lefelé, mint valami megszeppent kisfiú. Másra sem tudtam gondolni az alatt a pár óra alatt amíg lent voltam a barátaimmal, mint Zsuzsa néni szép fehér bugyijára és a rám meredő hatalmas kék szemeire.

Aztán eszembe jutott, hogy ennek nem lesz jó vége, ha anyámnak elmeséli és tudtam, hogy el fogja, mivel jó barátnők voltak és esténként egy pohár tea mellett szokták megbeszélni az aznapi eseményeket. Néha én is ott szoktam lenni, mert szeretek velük beszélgetni, de ezután valahogy kételkedtem abban, hogy valaha is egy szobába kerülök Zsuzsa nénivel.
2019. 09. 06. péntek 14:35  #815
portas71 portas71
Azt nem értem, hogy miért 'járnak ide', ilyen fikabajnokok.?. Beleolvas valamibe, és folyamatosan sarazza azt. Ne olvasd Vuk történeteit, ha nem tetszik, hogy másol. Gördülj tovább azokra a helyekre, amiket kedvelsz.
Olvasok én is szextörténeteket máshol, de az egyszerűség kedvéért itt is. Jó sztorik, normálisan megírva. Ollózta valahol? Nem baj. Be is vallja. Nincs miért ócsárolni. Szerintem.
2019. 09. 05. csütörtök 22:51  #814
Törölt felhasználó (4093902)
Tökéletesen egyetértek veled!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 22:07
Ertelek es ertem en azt amit mondasz de akkor is A kis Vukk vette a faradsagot es dolgozott Ha nem tetszik ne olvasd nem veszi el a helyet azoknak a dolgoknak amelyek mondjuk neked tetszik, tetszenek. Nekem tetszik ez is mas is Van olyan amit nem olvasok el nem nezek meg mert nem tetszik de nem szolok hiszen masnak talan eppen ez jon be. Remelem oromodet leled a GG oldalain es nem sok olyan van ami kiveri nalad a biztositekot smile
2019. 09. 05. csütörtök 22:07  #813
kronosz 33 kronosz 33
Ertelek es ertem en azt amit mondasz de akkor is A kis Vukk vette a faradsagot es dolgozott Ha nem tetszik ne olvasd nem veszi el a helyet azoknak a dolgoknak amelyek mondjuk neked tetszik, tetszenek. Nekem tetszik ez is mas is Van olyan amit nem olvasok el nem nezek meg mert nem tetszik de nem szolok hiszen masnak talan eppen ez jon be. Remelem oromodet leled a GG oldalain es nem sok olyan van ami kiveri nalad a biztositekot smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4131192)
2019. 09. 04. szerda 22:24
...hogy meséket olvashassál, nem feltétlen kell a gg 'Erotikus történetek' topikba kutakodnod, a net telistele van sztorikkal, filmekkel-képekkel - de nem írok oldal neveket smile itt ezek vannak, - mingyá tolom az elejét - ide hús vér emberek írnak,ffiak, nők, nem baj, ha kicsit hazudnak, kicsit vágyakoznak, kicsit irigykednek, de a gg ettől kerek! Erotikus történetek812 dbma 21:26kronosz 33Milyen végignézni más kefélését?653 dbma 20:59arnoti2017Swinger klubok és tapasztalatok?3794 dbma 18:43Bayernpaarmasszázs - Győr6 dbma 18:07bikerboy92Kivel volt a legjobb a szex?84 dbma 16:31Winettou3Mi az, ami leginkább felizgat?1291 dbma 16:20Winettou3A többférjűség nem lenne logikusabb, mint a többnejűség?22 dbma 15:23zozo46párkapcsolati szex megunása vagy megszokása104 dbma 11:5140espasipBiszexualitás - NEM TÁRSKERESŐ!!!!516 dbma 11:45valaki35punciba vagy seggbe?894 dbma 10:42diszkretskacSzauna club (Nem társkereső!)1436 dbma 08:47trelockNudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)4990 dbma 04:12kobra1111Ki nyeli le a sajátját? wink 1635 dbma 00:16szemcsike20Meztelenül otthon1962 dbtegnap 15:51Meztelen emberVan itt olyan, aki körül van metélve, vagy találkozott ilyen pasival?37 dbtegnap 10:31gyikk22Vágyak... Csak őszintén4432 dbtegnap 04:12Steven GerrardEgymás előtti maszturbálás345 db2019. 09. 02.melgáDebreceni-tó (Nyéki-tó) - információcsere472 db2019. 09. 02.ptibcsike85Szőrös lányok?199 db2019. 09. 01.farok08704Hogy és hol buktál le maszti közben?
2019. 09. 04. szerda 22:24  #812
Törölt felhasználó (4131192)
...hogy meséket olvashassál, nem feltétlen kell a gg 'Erotikus történetek' topikba kutakodnod, a net telistele van sztorikkal, filmekkel-képekkel - de nem írok oldal neveket smile itt ezek vannak, - mingyá tolom az elejét - ide hús vér emberek írnak,ffiak, nők, nem baj, ha kicsit hazudnak, kicsit vágyakoznak, kicsit irigykednek, de a gg ettől kerek! Erotikus történetek812 dbma 21:26kronosz 33Milyen végignézni más kefélését?653 dbma 20:59arnoti2017Swinger klubok és tapasztalatok?3794 dbma 18:43Bayernpaarmasszázs - Győr6 dbma 18:07bikerboy92Kivel volt a legjobb a szex?84 dbma 16:31Winettou3Mi az, ami leginkább felizgat?1291 dbma 16:20Winettou3A többférjűség nem lenne logikusabb, mint a többnejűség?22 dbma 15:23zozo46párkapcsolati szex megunása vagy megszokása104 dbma 11:5140espasipBiszexualitás - NEM TÁRSKERESŐ!!!!516 dbma 11:45valaki35punciba vagy seggbe?894 dbma 10:42diszkretskacSzauna club (Nem társkereső!)1436 dbma 08:47trelockNudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)4990 dbma 04:12kobra1111Ki nyeli le a sajátját? wink 1635 dbma 00:16szemcsike20Meztelenül otthon1962 dbtegnap 15:51Meztelen emberVan itt olyan, aki körül van metélve, vagy találkozott ilyen pasival?37 dbtegnap 10:31gyikk22Vágyak... Csak őszintén4432 dbtegnap 04:12Steven GerrardEgymás előtti maszturbálás345 db2019. 09. 02.melgáDebreceni-tó (Nyéki-tó) - információcsere472 db2019. 09. 02.ptibcsike85Szőrös lányok?199 db2019. 09. 01.farok08704Hogy és hol buktál le maszti közben?
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 04. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 21:26
A kis Vukk veszi a faradtsagot es ir nekunk vagy ha nem ir akkor CtrlC-CtrlV A vegeredmeny az hogy szivesen olvassuk Te meg FIKAZOL Mert ugye te jobbat es erdekesebbet tudsz irni Es Isten ments Csupan csak joindulatbol szoltal hozza a temahoz ugye????????????????
2019. 09. 04. szerda 21:26  #811
kronosz 33 kronosz 33
A kis Vukk veszi a faradtsagot es ir nekunk vagy ha nem ir akkor CtrlC-CtrlV A vegeredmeny az hogy szivesen olvassuk Te meg FIKAZOL Mert ugye te jobbat es erdekesebbet tudsz irni Es Isten ments Csupan csak joindulatbol szoltal hozza a temahoz ugye????????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4131192)
2019. 09. 04. szerda 18:23
a Ctrl C - Ctrl V nem élményírói munkásság, inkább egészen más smile
2019. 09. 04. szerda 18:23  #810
Törölt felhasználó (4131192)
a Ctrl C - Ctrl V nem élményírói munkásság, inkább egészen más smile
2019. 09. 04. szerda 18:22  #809
Törölt felhasználó (4131192)
...úgy nézem, ezt az izgalmas topikot kinyírta a róka+k...kár érte smile
2019. 09. 04. szerda 17:52  #808
vukk101 vukk101
Miss T felsóhajtott, ahogy a melltartója pántjai végigcsúsztak a karjain és a ruhadarab a padlóra esett felfedve gyönyörű melleit. Egy darabig mindhárom fiú gyönyörködött a látványban, azután Miss T lassan szopni kezdte Steve-et. Tim a nő mögött térdelve fel-le cirógatta a hátát és csókolgatta a vállat és a nyakat, majd lassan előrenyúlt és megsimogatta a melleket. Még most sem hitte el teljesen, hogy egy teremben van a félmeztelen volt tanárával, akiről évekig fantáziált. Miss T végigfeküdt a padlón. Steve és Rich felváltva használták a nő száját és kezét, miközben Tim félrehúzta a bugyit és nyalni kezdte a nedves puncit. A nő felnyögött.
Pár perc után Miss T felállt és hanyattfeküdt egy kisebb asztalon. Először Tim csúszott belé. Amikor a fiú az élvezés közelébe került, Miss T azt mondta:

-Tartsátok vissza amíg csak tudjátok! Tim! Most már Steve jön.

Steve lassan belehatolt. Miss T hagyta hogy a feje hátrahajoljon az asztal szélén. Tim odalépett és gyengéden a szájához illesztette a farkát. Lefogta a nő fejét és mélyen annak torkába nyomta a péniszét. Steve hímtagja csillogott a puncinedvektől, miközben egyre gyorsulva dugta a nőt. Amikor nyögni kezdett, Miss T Rich-et hívta előre. Steve oldalra lépett és utat engedett Rich-nek. Miss T Steve farkát verte, miközben hátrahajtott fejjel tovább szopta Tim-et. Rich gyengéden dugta a nőt, akit közben lágyan cirógatott. Miss T teste ívben megfeszült. Amikor már úgy látszott, hogy senki nem bírja tovább, elengedte a fiúkat, akik a saját kezükbe vették a farkukat. Miss T ujjai vadul masszírozták a csiklóját, miközben azt mondta:

-A mellemre kérem?azt akarom, hogy a mellemet és az arcomat terítsétek be!

Az arca kipirult és zihálva kapkodott levegő után, ahogy az orgazmus felé közeledett. Miss T elélvezésének hangja annyira beindította a fiúkat, hogy ők is elélveztek, spermával borítva be a nő arcát és mellét. A három csöpögő farok már kezdett elernyedni, amikor Miss T izmai még mindig meg-megrándultak az élvezettől, miközben a nő tehetetlenül feküdt az asztalon. Majd erőt vett magán és sorban tisztára nyalta a fiúk péniszét. Amikor felült, és a sperma lecsöpögött az arcáról, arra gondolt, hogy még sohasem volt ilyen intenzív orgazmusa.

Az iskola kapujában Rich, Steve és Tim egy-egy visszafogott, arcra adott puszival búcsúzott Miss T-től, végülis már nyilvános területen voltak. Amikor Tim-en volt a sor, érezte, hogy a korábbi tanára valamit a zsebébe csúsztat. Elköszöntek egymástól és a fiúk majdhogynem ugrálva elindultak hazafelé. Amikor a többiek nem látták, Tim becsúsztatta a kezét a zsebébe és előhúzott egy papírdarabot. Egy telefonszám volt rajta. Úgy látszik, nem ért véget a dolog - gondolta izgatottan a fiú.
2019. 09. 04. szerda 17:51  #807
vukk101 vukk101
-Kényelmetlennek tűnik - mondta aggódó arckifejezéssel, majd folytatta:

-Nem lenne jobb, ha levennéd?

-Nem tehetem ? - válaszolta Steve viccelődőnek szánt, de végül meglepettnek hangzó hangon.

Miss T egy pillanatig csöndben maradt, majd megszólalt:

-Ok...Leveszem a szoknyámat, te pedig leveszed a nadrágodat. Így jobb lenne?

Steve dermedten állt egy darabig. A szája kinyílt, de nem jött ki rajta hang. Végül sikerült magára erőltetnie egy magabiztos mosolyt, és hallhatóan remegő hangon azt mondta:

-Így...sokkal kényelmesebb lesz. Azt hiszem.

Steve kicsatolta az övét és kigombolta a nadrágját. Eközben Miss T az asztalon ülve lehúzta a szoknyája zipzárját, majd felállt, hagyta hogy a szoknya lecsússzon róla, és visszaült. Amikor Steve nadrágja is lecsúszott, akkor vált világossá, hogy mekkora hatással volt Miss T a fiúra.
A másik kettő pár méterrel távolabbról bámulta meredten, hogy mi történik.

-Gyertek közelebb! Lássuk nektek nincs-e valamitek, ami kényelmetlenséget okoz - mondta nekik Miss T.

A két fiú közelebb jött. A tanárnő lágyan fel-le cirógatni kezdte Steve péniszét az alsónadrág szövetén keresztül. Miss T Rich-re és Tim-re nézve azt mondta:

-Ti is levehetnétek a nadrágotokat. Cserébe megkapjátok a melltartómat.

Tim és Rich nem sokat tétovázott. Mind a három fiú a tanári asztal előtt tömörült, aminek dőlve Miss T állt.

-Meg kell mondanom, tényleg nagyfiúk vagytok - mondta félig suttogva a tanárnő, majd folytatta:

-Tudjátok ettől a sok ivástól egy kicsit megéheztem.

Steve és Rich felé fordulva térdre ereszkedett. Lassan lehúzta Steve boxernadrágját. Steve farka olyan kemény volt, amit a fiú korábban el sem tudott képzelni. Miss T gyengéden csókolgatni kezdte a péniszt, miközben a másik kezével Rich alsónadrágjába nyúlt és megmarkolva kiszabadította az ő hímtagját is. Rich felnyögött az élvezettől.

-Tim térdelj légy szíves mögém. Régebben is szerettél itt maradni és segíteni nekem. Most is lenne egy feladatom a számodra. Kapcsold ki a melltartómat! - mondta Miss T pajkos mosollyal az arcán.
2019. 09. 04. szerda 17:49  #806
vukk101 vukk101
Elkésett. A felrázódott sör kifröccsent és telibe kapta a tanárnő fehér blúzát, amit átáztatva láthatóvá tette a melltartó körvonalát és -legalábbis Steve-nek úgy tűnt - egy kicsit a bal mellbimbó körvonalát is. Miss T várt egy pillanatot, mintha azt akarná, hogy a fiúk mindent lássanak, majd felvette a blézerét.

-Kétbalkezes! - mondta Timnek, aki a nő mosolyából látta, hogy Miss T valójában nem dühös.

-Elnézést Miss T. - mondta jámbor hangon, noha alig tudta elfojtani a vigyorgását.

A többiekhez hasonlóan ő is alig hitte, hogy ex-tanáruk nedves, mellhez tapadó, fantáziának nem sok helyet adó fehér blúzát bámulhatja.
Miss T hátat fordított nekik, levette a blézerét, kigombolta majd levette a nedves blúzt és a melltartójára visszavette a blézert. A blúzt kiterítette a radiátorra, majd megfordult és megkérdezte a némán figyelő fiúkat:

-Mi baj van veletek? - noha pontosan tudta, hogy milyen hatással van rájuk a látvány.

-...öööö ...semmi Miss - mondta végül Steve, aki először szedte össze magát annyira, hogy meg tudjon szólalni.

Miss T kortyolt a kezében tartott sörből és finoman Steve nadrágjára nézett, amin egy jól látható kiemelkedést vett észre ott, ahol korábban semmi nem volt. Magában elmosolyodva az asztala szélére ült és az egyik karjára támaszkodva kicsit hátradőlve újra kortyolt.

Az elfogyasztott alkohol könnyebbé tette a beszélgetést. Ahogy a teremben ültek és beszélgettek a régi emlékekről, a délutáni nap lassan az ég alja felé süllyedt.

-Nos...azt hiszem ideje mennünk? A blúzom már úgyis kellően megszáradt - mondta végül Miss T miközben vádló pillantást vetett Timre. A radiátorhoz sétált ahol a blúza már tényleg nem volt olyan lucskos. Levette a blézerét, de ahelyett hogy felvette volna a blúzt, egy pillanatra elgondolkodva megállt, majd lassan megfordult és az asztalhoz ment.

-Még belefér egy ital. Van még egy jó óránk, amíg a gondnok körbejár lezárni a termeket.
A fiúk néma csöndben figyelték, ahogy Miss T elfoglalja korábbi helyét az asztalon, de most már a blézere nélkül. Miss T Steve-re nézett, aki a legközelebb ült hozzá. A fiú láthatóan nem csak ülőhelyzetet változtatott, hanem enyhén elvörösödött.

-Mi a baj Steve? - kérdezte Miss T szemérmesen.

- Semmi- jött a meglehetősen ziháló válasz.

-Adnál akkor még egy sört? - kérdezte huncut mosollyal. Steve felállt.

-Ó jajj? - kiáltott fel Miss T amikor meglátta a hatalmas dudort a nadrágon, miközben Steve odavitte neki a sört.

Steve egy kicsit előrehajolva próbálta rejtegetni azt, ami egy a nadrágjából kitörni készülő kis állatnak tűnt, de nem járt sok sikerrel. A többiek nem is próbálták elrejteni a vidámságukat, főleg azok után, hogy egy pár doboz sör már bennük volt.

Ahogy Miss T elvette a dobozt Steve-től, gyorsan végigfuttatta az ujját a fiú karján, a mellkasán, majd hagyta a kezét leesni és lágyan megérinteni a dudort a nadrágon, mielőtt visszahúzta volna.
2019. 09. 04. szerda 17:48  #805
vukk101 vukk101
Miss T angolt tanított egy bristoli középiskolában. Egy különösen nehéz héten volt túl. A nyári szünet közeledtével sűrűsödnek a teendők: találkozás a szülőkkel, tesztek íratása, jelentések készítése? Miss T örült, hogy végre péntek van.

Az utolsó csengetés már régen megtörtént és Miss T a könyveit és a papírjait rendezgetve egyedül ült a tanteremben. Becsukta a táskáját és a blézeréért nyúlva indulni készült, amikor kintről hangokat hallott. Egy pillanatig megállt, majd lassan az ablakhoz sétált, ahonnan az elhagyatott sportpályára és az azon túli közparkra látott. Kinyitotta az ablakot és kihajolt. A nap pont szembe sütött, így csak három fiú körvonalait tudta kivenni.

-Mit csináltok még itt? Nem akartok már hazamenni? - kérdezte a körvonalaktól.

-Oh...hello Miss T - válaszolta egy meglepett hang.

A fiúk közelebb jöttek és a tanárnő így már felismerte őket. Steve Elmore, Rich Stubbs és Tim Allen.

-Hát ti meg mit kerestek az iskola területén? Már két éve elballagtatok. Csak nem tanulni támadt még kedvetek? - kérdezte viccelődve.

-A ballagás óta most vagyunk együtt először - mondta Tim.

-Persze ha ti is itt maradtok Bristolban az egyetemen, akkor nem így lenne. Akár minden este összejöhetnénk. - jegyezte meg Rich.

-Hogyne....nyilván mi tehetünk róla? mintha neked nem Bristol lett volna a legutolsó megjelölt továbbtanulási helyed - ugratta Steve.

-Én legalább sikeresen átjutottam az első évemen és nem kellett nyáron pótvizsgákra készülnöm.

Miss T félig az ablakpárkányon ülve és kihajolva hallgatta a fiúk közti adok-kapok-ot.

-Úgy látom, végül mindhárman jól megvagytok. Öröm hallani, hogy valami eredménye csak van a munkánknak. - mondta végül mosolyogva, majd folytatta:

-Szóval 2 év egyetemi tanulmány után nincs jobb dolgotok, mint a régi iskolátok udvarán ténferegni és dobozos sört inni.

-A pubok drágák és mi csóró egyetemisták vagyunk - mondta Tim vigyorogva.

-Gondolom? Mennyi sör van abban a sporttáskában Steven? - kérdezte szarkasztikusan korábbi tanáruk, utalva arra, hogy a táska zipzárját láthatóan nem lehetett behúzni.

-Egy darabig kitart - felelte Steve.

-Mivel már nagyfiúk vagytok nem kobzom el. Feltéve hogy én is kapok egyet. Szomjan halok. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen héten vagyok túl.

-Ugorjon ki és üljön le velünk! - mondta Steve.

-Hmm...inkább ti hárman gyertek be. Nem mutatna jól egy tanár, aki az iskola épülete előtt ül és sört iszik. - válaszolta Miss T.

Steve megértette. Letette a zsákot és bemászott az ablakon. Tim feladta neki a zsákot, majd Rich-el együtt követte a tanterem hűvösébe. Steve sört kezdett dobálni a többieknek. Tim nem tudta elkapni a sajátját, ami a tanári asztalon megpattanva a padlón állt meg. Felkapta és kinyitotta épp abban a pillanatban, amikor Miss T felkiáltott:

-Ne nyisd ki!
2019. 09. 04. szerda 17:06  #804
vukk101 vukk101
Kösz. A cèl, a nagy halombòl kivàlogatni a jobbakat. Ez egy màsolt törtènet. A feltettek közt van sajàt is, de nem emelnèm ki melyik.
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2019. 09. 04. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 15:03
Nagyon izgalmas és már szinte már irodalmi szintű a történet eleje, ahogy aztán az anyák megdugására kerül sor, a történet kissé ellaposodik, már hiányzik belőle, a a lelkiség, a kíváncsiság mert az addig vívód anyák és vágyakozó fiúk, egy-egy "baszópárrá" alacsonyodnak! Azért gratulálok tetszett. Van érzéked az íráshoz.
2019. 09. 04. szerda 15:03  #803
zozo46 zozo46
Nagyon izgalmas és már szinte már irodalmi szintű a történet eleje, ahogy aztán az anyák megdugására kerül sor, a történet kissé ellaposodik, már hiányzik belőle, a a lelkiség, a kíváncsiság mert az addig vívód anyák és vágyakozó fiúk, egy-egy "baszópárrá" alacsonyodnak! Azért gratulálok tetszett. Van érzéked az íráshoz.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 19:56
-Ohhh...Csaba?. -sóhajtotta.
A fiú megragadta a derekát és puszilgatni kezdte a hátát. Kriszta remegett az élvezettől. Látta hogy Nikolett tehetetlen rongybabaként ül a fia hímvesszőjén, miközben Shaen a hegyes keblét markolja. Azután az anyák és fiúk lassú mozgásba kezdtek. Kriszta puncija megrándult a közeledő orgazmustól és úgy érezte hogy a fia még nagyobbra duzzad benne és a méhszáját ostromolja. A kéjes érzést még inkább fokozta annak tudata hogy a fia hamarosan belé pumpálja ifjú magját. Amikor elélvezett, felsikoltott. A hüvelyének izmai megfeszültek és szinte fejni kezdték Csaba hímvesszőjét. A fiú felkiáltott és Kriszta punciját forró sperma öntötte el.
Amikor újra képes volt a monitorra fókuszálni, elégedetten elmosolyodott Nikolett és Kismóric láttán. A távoli páros visszamosolygott rá. Nikolett haja nedves volt és teste verejtéktől csillogott. Hozzá hasonlóan még mindig a fia ölében ült. Széttárt puncijából sperma szivárgott.
Nikolett: Nos...Jól esett? smile
Kriszta: Jobb volt mint álmodtam róla. Neked milyen volt?
Nikolett: Jézusom! Ilyet még nem éltem át. És még jobbá tette hogy közben nézhettelek benneteket.
Kriszta: Én is élveztem a látványotokat! Gyönyörűek voltatok! Azt hiszem ennél jobb már nem is lehet.
Nikolett: Talán van még egy dolog ami élvezetesebbé tenne egy ilyen pillanatot.
Kriszta: Mi?
Nikolett: Csak az lehetne még ennél is jobb, ha együtt csinálnánk és utána kinyalnánk egymás puncijából a fiaink nedveit.
Csaba felnyögött Nikolett szavait olvasva és Kriszta érezte hogy a hímvesszője merevedni kezd benne. A nő Nikolett-ra nézett, aki hátradőlt Kismóric-nek, széthúzta a szeméremajkait, két ujjával kikanalazott egy kicsit a fia spermájából, majd buja mosollyal lenyalta az ujjait. Kriszta felsóhajtott és gyorsan gépelni kezdett.
Kriszta: A játék még nem ért véget,hiszen döntetlenre áll. Az új kihívásom az, hogy te és Kismóric gyertek el hozzánk és tegyük meg amit javasoltál.
Nikolett elmosolyodott, majd mondott valamit a fiának, aki mohón bólintott.
Nikolett: Mikor?
/ 47