Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2015. 02. 20. péntek 17:34  #552
Törölt felhasználó (949112)
Itt az idő. A nehéz fakapun a tőled kapott ajtókód segítségével jutok be, tudom, hogy a lakásban hallatszik az érkezésem. Mire a negyedik emeletre felérek a nagy körfolyosós épületben egészen kifulladok, szerencse, hogy a hűvös levegő felfrissít.
Utoljára ránézek az órámra és pont a megbeszélt percben kopogtatok az ajtón.
–Gyere be, az ajtó nyitva! - mondod bentről határozottan, de valahonnan távolabbról.
Belépek. A félhomályban szinte semmit nem látok, a szemem még nem szokott hozzá a sötéthez.
A pici előszobában rend és tisztaság uralkodik, egy nagy tükör lóg a falon, mellette egy fogas és egy üvegajtós, magas cipősszekrény. Az akasztókon egy fekete női szövetkabát nagy piros gombokkal és egy halványrózsaszínű másik kabát lóg, műszőrme gallérral, ami szintén rózsaszínű. A két kabát között egy üres akasztóra helyezem a saját bőrkabátomat, közben óhatatlanul is megérintem a fekete kabátot. Elegáns, finom anyaga van. A cipőmet a szekrény mellé teszem, az üvegajtón keresztül nem látom, hogy milyen lábbelik sorakoznak bent, de az jól kivehető, hogy a sok polcon mindenféle méretű és színű cipő van.
Halkan bekopogok az üvegajtón, ami mögül a hangodat hallottam.
–Lépj be! - válaszolod jól érthetően. Mély hangod van, egészen határozottan cseng, mindamellett kedvességet és szeretetet hallok ki belőle.
Kinyitom az ajtót, elegáns, modern bútorokkal berendezett lesötétített nappaliba lépek be. Balra a falat egy sötét színű szekrénysor uralja, rajta egy tévé és mindenféle elektromos kütyü. Az ajtóval szemben található a franciaágy, tökéletesen simára kifeszített, fehér szatén lepedővel letakarva. Az ágyon nincs takaró, mindössze egy nagy párna. Itt is ugyanaz a rendezettség köszön vissza, mint ami az előszobában fogadott. Vastag fehér szőnyegre lépek. Aki itt lakik nyilvánvalóan szereti a letisztultságot, az egyszerűséget és a tárgyaival is kimutatja a világról alkotott véleményét.
Amikor becsukom magam mögött az ajtót, feltárul a szoba eddig nem látott jobb fele, azonnal felfigyelek a bárpultra. A szekrénysorral harmonizáló a formaterve, nem túl nagy, éppen kitölti a sarkot, a szobában marad még elegendő tér a bútorok mellett.
Egy bárszéken ülsz. Várakozásteljesen támaszkodsz az üres pultra, engem nézel és összezárt ajkakkal elmélyülten mosolyogsz. Látszik, hogy a fejedben egymást váltják a gondolatok. Egyenesen a szemembe nézel és a legbelsőbb gondolataimat próbálod kifürkészni. Nem mondhatom el, hogy mit érzek közben, de belül megremegek a pillantásodtól. Tartani próbálom magam, erősnek akarok mutatkozni. Nagy levegőt veszek, kicsit kiegyenesedek.
2015. 02. 20. péntek 17:33  #551
Törölt felhasználó (949112)
Céltudatosan a szemembe nézel. Ha egy pillanatra megpróbálom elvenni a tekintetemet, te egy apró, szinte láthatatlan szemvillanással jelzed, hogy nem tehetem. Egyértelművé teszed a játékszabályokat. Így állunk egymással szemben perceken át, nekem inkább óráknak tűnik. Végül letelik az általad kiszabott idő és a fejed lassan oldalra fordítod, mintegy felszólítva rá, hogy a szememmel tekintsek végig rajtad.
Óvatosan mozdítva a fejemet próbállak alulról felfelé végigmérni. Fekete harisnyát viselsz, ami talán egy combfix, de ezt nem tudom jelen helyzetben megállapítani a keresztbe tett lábaid takarják a combod. Csak annyit látok, hogy a harisnya a térded fölött mintha mintás lenne, talán pöttyök díszítik, de mégis, mintha harisnyatartóval viselnéd. Egy rövid fekete bőrszoknya feszül a fenekeden, ravasz szabása több cipzárral és bevágással engedi felvillanni felső combodat.
Egy szinte teljesen átlátszó csipkés felsőt viselsz, a nagymintás virágdíszítés épp annyit enged látszani, hogy láthatóvá válik, ahogy a fekete melltartódat teljesen kitölti két feszülő melled. Vakítóan fehér nyakad és vállad teljesen fedetlen, a melltartó keskeny szaténpántja ide irányítja a tekintetet. Hosszú festett szőke hajad a bal melledet keretezi. Arcodon divatos keretes szemüveg.
Ekkorra a szemlélődésre szánt idő már letelt véleményed szerint, ezért lassan visszafordítod felém az arcod és intesz a szemeddel. Valójában csak ekkor tudatosul bennem, hogy a jobb kezedben mindvégig egy apró, tenyérbe simuló videokamerát tartottál és egész idáig rögzítetted minden mozdulatomat.
–Vedd le a ruhád, ahogy megállapodtunk! - mondod picit hivatalosnak tűnő hanghordozással.
Engedelmeskedem. Egyszerű mozdulatokkal leveszem a hosszú ujjú fekete pólómat és a zoknimat, majd mindkettőt a bárpultra teszem. Félmeztelenül, farmernadrágban állok előtted.
Az eddig keresztbe tett lábaid kinyújtóztatva a padlóra lépsz. Egy sötétsárga színű magassarkú cipő van rajtad. Inkább irodai viseletnek vélem, nem tűsarkú.
Nyugodt mozdulatokkal hozzám lépsz és megállsz egy karnyújtásnyi távolságra előttem.
Szívem a torkomban dobog, a szám kiszáradt, megint ugyanazzal az erőteljes tekintettel égetsz, amivel szinte felnyársalod a gondolataimat!
–Menj a fűtőtesthez és melegítsd meg a kezed! - kéred határozottan. - Szükségem lesz rá! - teszed hozzá.
Igazad van, kint hideg volt, és a kocsiban nem utaztam annyit, hogy a kezem átmelegedett volna. Neked háttal állva a meleg fűtőtestre teszem mindkét tenyeremet. A bőröm gyorsan átveszi a forró vas melegét. Amikor már szinte éget, elveszem és visszalépek hozzád.
2015. 02. 20. péntek 17:33  #550
Törölt felhasználó (949112)
Te határozott testtartásban, kissé szétrakott lábakkal háttal állsz nekem. Két karod vállmagasságba emelve, könyökeid behajlítva, a kezeid függőlegesen a melleid előtt tartod. Félreérthetetlenül mutatod, hogy hova kell tennem az immár előmelegített kezeimet.
Mögéd lépek és óvatos mozdulattal átkarollak. Nem akarok hibázni, vigyázok a mozdulataimra, remélem elégedett vagy velem. A két tenyeremet a melleidre szorítod. Csodálkozom, hogy a kamera már nincs nálad, de később meglátom egy odakészített állványra felpattintva, pontosan az ágy felé néz a lencséje. Mintha a közeljövőbe nézne a lencséje.
Pontos kézmozdulataidat követve masszírozom a melleidet. Megmarkolom őket és erősen szorítom mindkettőt.
Nagy melleid vannak. Nőiesen telt, anyai mellek. A tenyerem éppen betakarja a két félgömböt, érzem a súlyukat. A melltartódon és a virágos csipkés felsőn keresztül is érzem, hogy a mellbimbód lassan megkeményedik.
Arcomat a te arcod mellé teszem, teljesen átölellek. Édes, virágillatú parfümöd beborít és kitölti az orromat. Folytatom a simogatást és masszírozást. Te elengeded a kezeimet, immár meggyőződtél róla, hogy értem a feladatomat. Egy pillanatra megállok a mozgással, mindkét melleden kitapintom a bimbódat és az ujjaimmal megfogom őket. Felsóhajtasz. Fejedet hátraveted a bal vállamra és felkínálod a nyakadat.
Habozás nélkül megcsókolom és finoman megharapom a fehér bőrt a nyakad oldalán, de vigyázok, hogy a nyelvem ne érintsen meg közben.
Játszunk. Én megharaplak párszor, te beleborzongsz és eltolod a fejem a fejeddel. Ezután újra felkínálod a nyakad és hagyod, hogy a fogaimmal óvatos harapásokkal illessem a bőröd. A nyelvemmel még mindig nem érintettelek meg, de mivel percek óta félrebillentett fejjel és nyitott szájjal harapdállak, a nyálam az egyik harapásnál rácsöppen a válladra. Megremegsz. A tested megfeszül, a feneked összeszorítod és ívben megfeszülsz. Kezeim félbehagyott mozdulattal tartják a melleidet.
Ellépsz előlem egy lépést, és az ágyra mutatsz.
–Feküdj a hátadra! - mondod ellentmondást nem tűrő hangon.
Felfekszem az ágyra hosszában középre. Hűvös a lepedő, fázik a vállam.
–Fektesd a kezeid az ágyra!
Széttárom a karjaimat, mindkettőt a lepedőre helyezem. Lehajolsz és a jobb kezem alatt benyúlsz az ágy alá. Nagyjából ujjnyi vastagságú erős kenderkötelet veszel elő, és nagy gonddal megkötözöd a csuklómon. Ugyanezt megismétled a bal oldalon is. Amikor elkészülsz kimért léptekkel a lábamhoz lépdelsz és a két lábfejemet összekötve egy kötéllel lekötözöl. Nem vagyok kifeszítve, de mozdulni sem tudok.
Fellépsz az ágyra telitalppal. Az ágy erősen besüpped a cipőd sarka alatt, ügyeskedve mozogsz, hogy ne ess el. Felettem állsz. Két kézzel a falnak támaszkodsz és az egyik cipődet a szám elé rakod.
2015. 02. 20. péntek 17:32  #549
Törölt felhasználó (949112)
–Harapj rá, le akarom venni! – parancsolod.
Oldalra fordítom a fejem, hogy a cipőd sarkát a számba vehessem és rá tudjak harapni a fogaimmal. Amikor már rendesen megragadtam a cipősarkat, egy ügyes mozdulattal kihúzod belőle a harisnyás lábad. A másik sötétsárga cipőtől is hasonló módon szabadulunk meg.
Még mindig fölöttem állsz, a két lábad a vállaim mellett nyomódnak a szivacsba. Most pontosan meg tudom már csodálni a harisnyádat. Térded vonala fölötti hosszon egy sima sötét fekete átlátszatlan harisnya, majd következik egy vonal, egy áttetszőbb fekete szakasz, amit nagyobb pontok díszítenek. Ez a szakasz is véget ér nagyjából a combod közepénél. Innentől a nadrág minta nélkül folytatódik a fenekeden, mindössze egy-egy függőleges csík jelzi a combfix harisnyatartójának virtuális pántját. A sötétben sajnos többet nem látok a bőrszoknyád alatt.
Talán varázsütésre lehúzod a cipzárt a szoknyádon, amely könnyedén kétfelé válik és a mellkasomra esik rólad. A bal kezeddel elengeded a falat és még mindig állva benyúlsz a harisnyád alá. Megkeresed a bugyid peremét a hasadnál és a lefordított tenyered tovább csúsztatod a lábaid közé. Egy ideig lassan mozgatod az egész tenyered, majd egy nyögés kíséretében benyúlsz a nagyajkak közé és középső ujjaddal behatolsz a hüvelyedbe. Gyors mozdulatokkal csinálod, látszik a alulról, hogy ütemesen dudorodik a csuklód a lábad között. Hamarosan a gyűrűsujjad is bedugod és tovább izgatod magad.
Nézlek és hallgatom az ütemes nyögésedet, ahogy az ujjaiddal gyönyört szerzel magadnak. A farkam egyre merevebb, úgy látszik, hiába volt az indulás előtti maszturbálás.
Egyszer csak megszűnik a mozgás, kihúzod az ujjaidat magadból, de a másik kezeddel eltartod a harisnyád és a bugyid, hogy a nedved, ami a kezedet mostanra teljesen beterített ne törlődjön le.
Hirtelen leguggolsz, a mellkasomra nehezedsz a fenekeddel, a pinád pont az orrom előtt látnám a szélesre tárt lábaid között, ha nem lenne rajtad ruha. Az orrom előtt illatozó alsóneműd így is felizgat, a farkam tehetetlenül vergődik a szoros farmerban. Csípőmozgással próbálok egy kis helyet kialakítani neki, hogy ne égjenek annyira a golyóim.
–Nyald, mintha a pinám lenne! zihálod, és a puncilevedtől lucskos tenyered a számra szorítod.
Természetesen teljesítem a parancsot, az ujjaid helyére képzelem a nagyajkaidat, és a nyelvemmel finoman megpróbálok behatolni az összeszorított ujjaid közé. Pillanatok alatt tisztára nyalom a tenyeredről a pinád levét, és a nagy igyekezet közben észre sem veszem, hogy a farkam visszafordíthatatlan sebességgel kezd lüktetni; ebből újabb elélvezés lesz. Te is érzed, hogy a csípőmmel hevesebben mozgok és nagyokat nyögök. Elhúzod a kezed és egy kis helyezkedés után a pinádat szorítod az arcomhoz. Mivel még mindig rajtad van a bugyid és a harisnyád, nem tudok mást csinálni, csak harapdálom a szeméremajkaidat a ruháid rétegein keresztül. Teljesen átnedvesedsz, miközben a melleiddel játszol és kéjeseket nyögsz.
2015. 02. 20. péntek 17:31  #548
Törölt felhasználó (949112)
Ebben a pillanatban minden igyekezetem ellenére a kilövell a farkam. Mivel nadrágban vagyok a spermám az alsónadrágomban köt ki, érzem, ahogy hideg lesz a bőröm a létől.
Te hirtelen leugrassz rólam, megfordulsz, és kigombolod a nadrágom. Félig lehúzod a nadrág szárát a fenekemről, de eszedbe jut, hogy le van kötve a lábam, nem fogod tudni levenni rólam. Remegő kezekkel eloldod a köteleimet a lábamon. Lerángatod a nadrágom és gyorsan az alsónadrágomat is, figyelmesen húzva végig a lábaimon, hogy a spermám ne kend szét. A farkamat nem érinted meg, mintha észre sem vennéd a lüktetését. Amikor az összeizzadt és teleélvezett ruhadarabot megszerzed, az összeondózott rész kierülésével diadalmasan az arcodhoz szorítod és mélyen belélegzed az illatát.
Két lépéssel az ajtónál teremsz és már kint is vagy a szobából. Én csendben lélegzem és azon gondolkodom, hogy hova mehettél. Csend van a lakásban, talán csak valamelyik távolabbi szobában hallatszik valami neszezés és emberi hangok. Hosszú percekig várok így, elkezdek fázni az izzadságtól. Karjaim elzsibbadnak. Próbálok kicsit mozogni, de rövidek a köteleim, amivel az ágyhoz szegeztél.
Egy idő után fényt látok az ajtón át és lépteket hallok.
Belépsz. Alulról meztelen vagy, csak felülről vagy még mindig felöltözve. Egy világos dolog van a kezedben, nem tudom még mi lehet. Amikor az ágyhoz érsz az arcomra dobsz valamit, egy fehér női bugyi az. Utána egy másikat is az arcomra dobsz, azt megismerem, az volt most rajtad. A két bugyi majdnem eltakarja az szemem, alig látok ki, de látom a lábaidat és a pinádat. Mellém térdelsz az ágyra, megfogod a bugyikat és a puncis részüket kifordítva többször a számhoz érinted őket. Először a kisebb méretű fehér bugyit kóstoltatod meg velem, amin érzem, hogy néhány perccel előbb valaki beleélvezett. Nem te voltál, a te illatodat már megismerem. Ez egy másik illat. A pamut franciabugyi nagyon nedves, a lucskos felület is nagyobb, mint a te fekete csipkealsódon. Amikor a számhoz érinted mohón nyalom, de megakadályozod, hogy bekapjam és minden cseppjét felszívjam. Ugyanígy játszadozol velem a saját feketéddel is, majd mindkettőt a fejemre húzod. A nedves részüket úgy helyezed el, hogy az arcom két oldalán feküdjenek. A párnát a fejem alá tolod, nagyjából 45°-ban látok most előre.
Ezután egy villámgyors mozdulattal rajtam teremsz guggolásban, szélesre tárt lüktető pinád betölti a látóterem. Minden részletét látom, a kisajkak csábítóan hullámzanak. Látom a lukadat, a félhomályos helység lehetőségeihez képest beléd látok.
–Basszál meg a nyelveddel! - sziszeged az arcomba egészen közelről, miközben összeszorítod a számat.
2015. 02. 20. péntek 17:31  #547
Törölt felhasználó (949112)
A nyelvemet erősen kifeszítem és rudat formálok belőle. Te közelebb jössz a fenekeddel, már szinte a nyakamon ülsz. Lukadat rácsúsztatod a nyelvemre. Előre-hátra ringatod a csípődet és élvezkedsz a nyelvemen. Az orrom minden alkalommal a csiklódat ingerli, miközben újra és újra a vaginádba hatol a nyelvem. A sokadik perc után fárasztó és zsibbasztó már amikor teljesen beléd hatolok, majdnem megfulladok. Ez téged egyáltalán nem érdekel. Érzem, hogy csorognak a nedveid, sőt, ami azt illeti most látom is, hogy a pinádból sűrű fehér folyadék folyik ki, ami minden behatoláskor összekeveredik a nyálammal, majd lassan lecsorog az államon.
Percek óta vonaglasz az arcomon, a nyelvem teljesen elfárad, kénytelen vagyok mozgatni és inkább nyallak. Igyekszem alapos munkát végezni és nemiszerved minden szegletét magamévá teszem a nyelvcsapásaimmal. A lepedő már nedves tőlünk a fejem alatt. Minden erődet beleadva kezdesz mozogni, majd egyszer csak megfeszülsz, mozgásod megáll, csak a combjaid kezdenek remegni és rövideket sikkantasz. Gyorsan kapkodod a levegőt, próbálod visszatartani a végső robbanást. Én sem mozgok, szeretném ha elélveznél, de kizárólag akkor, amikor te is készen állsz rá. Ekkor kicsit hátrébb húzódsz, villámgyorsan lenyúlsz és mindkét kézzel szétfeszíted kisajkaid és a lukadat. Egy határozott mozdulattal a nyitott számhoz tapasztod mindenedet és azonnal elélvezel. Nyitva tartom a szám, spriccelésed a számba fröccsen, úgy érzem megfulladok, mert combjaiddal egyszerre szorítod és rázkódsz is a fejemmel, de lenyelem minden cseppedet.
Végül elcsendesedsz és lazítasz a szorításon. Igyekszem levegőt venni. Oldalra hanyatlasz.
Egy darabig még így fekszünk mozdulatlanul, fejem a lábad között van, mozdulni ekkor sem tudok.
Mintha egy másik világegyetemből ébrednék, hideg kezeket érzek a bal csuklómon, felismerem a mozdulatokat, valaki eloldoz. Finom női kezek. Nem tudok odafordulni, fejem még mindig uralod a lábaiddal. Amikor kiszabadul a kezem, alig tudom megmozdítani, mintha még mindig le lenne kötözve. A jobb kezemet te szabadítod ki, de folyamatosan szorítasz a combjaiddal.
Egy idő után újra képes vagyok felemelni a kezeimet, óvatosan megérintem a hátadat és a fenekedet. Elernyedsz, lekászálódsz rólam félig kómában.
Idegen érzés a friss levegőn könnyedén lélegezni. Leveszem a fejemről a két bugyit.
A farmerem az ágy mellett van ledobva, de az alsónadrágot nem látom sehol sem. Te csendben lélegzel, nem nézel rám. Belebújok a farmerbe, odalépek a bárpulthoz és magamra húzom a pólómat. Felkapom a zoknim is és még egyszer utoljára visszanézek. Te ekkor már felhúzott lábakkal ülsz, engem szemlélsz.
Elindulok az ajtó felé.
– Holnap ugyanebben az időben érkezz, a lányom lesz csak itt. Ő ma lett 18 éves.
2015. 02. 05. csütörtök 22:11  #546
shámán shámán
hát szépen megfogalmaztad és részletes is. smile szoval grat a csajhoz smile
(Ez egy válasz xddlol üzenetére (2015. 02. 04. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 04. szerda 22:18
Pumpáltam tovább míg még az előzőnél egy sokkal nagyobb intenzívebb orgazmusa nem lett. Ahogy elkezdett rángatózni a vaginája, én olyan hatalmasat élveztem mint még soha.
Felkuporodtam mellé és addig simogattam míg elnyomta az álom. Majdnem én is elaludtam de ekkor csörgött a telefonom, hogy lassan haza kéne mennem. Azt kívántam bárcsak így maradhatna minden. Bárcsak ne érne véget ez a nap.
Felkeltettem az én kis Szöszi Angyalom és elmondtam neki a tényállást.
Ő adott egy csókot majd a telefonjáért nyúlt és felhívta a szüleit, hogy nem-e maradhatnék ma náluk mert túl sokat „tanultunk” így lekéstem az utolsó buszt is és holnap amúgy sincs suli. A Szülei rövid fűzögetés után kötélnek álltak és beleegyeztek. Sőt aminek még jobban örültem, hogy a szülei kénytelenek voltak tovább maradni a kis üzleti útjukon. Megbeszéltem én is a Szüleimmel a dolgot és maradhattam.
Visszaaludtunk, majd a kis Angyalom 2 és fél óra múlva felkeltett, hogy ő kipihente magát és reméli, hogy én is mivel nagyon kalandos éjszakát tervezett mára. Ismét zuhanyoztunk és egy felejthetetlen éjszaka elébe néztem. Kb.3 órán keresztül kényeztettük egymást.
Aztán mindketten hulla fáradtan ledőltünk az ágyba. Az oldalára dőlve nekem háttal feküdt le a szépségem. Én átkaroltam és addig simogattam, cirógattam míg el nem aludt.

Ez az a nap és ez az éjszaka új szintre helyezte kapcsolatunk.
Sőt olyannyira jól érezzük egymással magunkat, hogy még ma is együtt vagyunk és remélem nem is válunk külön sose… 

Írjatok majd véleményt légyszíves wave
2015. 02. 05. csütörtök 19:08  #545
Törölt felhasználó (72715)
eljen
(Ez egy válasz xddlol üzenetére (2015. 02. 04. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 04. szerda 22:18
Pumpáltam tovább míg még az előzőnél egy sokkal nagyobb intenzívebb orgazmusa nem lett. Ahogy elkezdett rángatózni a vaginája, én olyan hatalmasat élveztem mint még soha.
Felkuporodtam mellé és addig simogattam míg elnyomta az álom. Majdnem én is elaludtam de ekkor csörgött a telefonom, hogy lassan haza kéne mennem. Azt kívántam bárcsak így maradhatna minden. Bárcsak ne érne véget ez a nap.
Felkeltettem az én kis Szöszi Angyalom és elmondtam neki a tényállást.
Ő adott egy csókot majd a telefonjáért nyúlt és felhívta a szüleit, hogy nem-e maradhatnék ma náluk mert túl sokat „tanultunk” így lekéstem az utolsó buszt is és holnap amúgy sincs suli. A Szülei rövid fűzögetés után kötélnek álltak és beleegyeztek. Sőt aminek még jobban örültem, hogy a szülei kénytelenek voltak tovább maradni a kis üzleti útjukon. Megbeszéltem én is a Szüleimmel a dolgot és maradhattam.
Visszaaludtunk, majd a kis Angyalom 2 és fél óra múlva felkeltett, hogy ő kipihente magát és reméli, hogy én is mivel nagyon kalandos éjszakát tervezett mára. Ismét zuhanyoztunk és egy felejthetetlen éjszaka elébe néztem. Kb.3 órán keresztül kényeztettük egymást.
Aztán mindketten hulla fáradtan ledőltünk az ágyba. Az oldalára dőlve nekem háttal feküdt le a szépségem. Én átkaroltam és addig simogattam, cirógattam míg el nem aludt.

Ez az a nap és ez az éjszaka új szintre helyezte kapcsolatunk.
Sőt olyannyira jól érezzük egymással magunkat, hogy még ma is együtt vagyunk és remélem nem is válunk külön sose… 

Írjatok majd véleményt légyszíves wave
2015. 02. 04. szerda 22:18  #544
xddlol xddlol
Pumpáltam tovább míg még az előzőnél egy sokkal nagyobb intenzívebb orgazmusa nem lett. Ahogy elkezdett rángatózni a vaginája, én olyan hatalmasat élveztem mint még soha.
Felkuporodtam mellé és addig simogattam míg elnyomta az álom. Majdnem én is elaludtam de ekkor csörgött a telefonom, hogy lassan haza kéne mennem. Azt kívántam bárcsak így maradhatna minden. Bárcsak ne érne véget ez a nap.
Felkeltettem az én kis Szöszi Angyalom és elmondtam neki a tényállást.
Ő adott egy csókot majd a telefonjáért nyúlt és felhívta a szüleit, hogy nem-e maradhatnék ma náluk mert túl sokat „tanultunk” így lekéstem az utolsó buszt is és holnap amúgy sincs suli. A Szülei rövid fűzögetés után kötélnek álltak és beleegyeztek. Sőt aminek még jobban örültem, hogy a szülei kénytelenek voltak tovább maradni a kis üzleti útjukon. Megbeszéltem én is a Szüleimmel a dolgot és maradhattam.
Visszaaludtunk, majd a kis Angyalom 2 és fél óra múlva felkeltett, hogy ő kipihente magát és reméli, hogy én is mivel nagyon kalandos éjszakát tervezett mára. Ismét zuhanyoztunk és egy felejthetetlen éjszaka elébe néztem. Kb.3 órán keresztül kényeztettük egymást.
Aztán mindketten hulla fáradtan ledőltünk az ágyba. Az oldalára dőlve nekem háttal feküdt le a szépségem. Én átkaroltam és addig simogattam, cirógattam míg el nem aludt.

Ez az a nap és ez az éjszaka új szintre helyezte kapcsolatunk.
Sőt olyannyira jól érezzük egymással magunkat, hogy még ma is együtt vagyunk és remélem nem is válunk külön sose… 

Írjatok majd véleményt légyszíves wave
2015. 02. 04. szerda 22:16  #543
xddlol xddlol
Ekkor megremegett az egész teste és halk nyögésekkel elélvezett. Olyan jó volt látni ahogy élvez. De miközben élvezett én folyamatosan nyaltam. Kicsit szívogattam nyaltam-faltam még a csiklóját és környéket majd finoman beledugtam a nyelvem lucskos kis barlangjába. Ismét elélvezett. Nem tudtam betelni vele, olyan jó volt látni ahogy csukott szemmel élvez.
Még kicsit nyalogattam, kényeztettem a nyelvemmel majd felmentem csókolózni vele.
Kis csókolózás után megkért, hogy most már tegyem magamévá. Megkérdeztem, hogy milyen pózban szeretné. Azt mondta, hogy hogy ő teljesen rám bízza magát.
Ekkor finoman megcsókoltam és közben éreztem ahogy lenyúl a farkamhoz és odailleszti a kis lukacskájához. Lassan elkezdtem befelé tolni majd elértem a szűzhártyát. Itt a lehető legfinomabban elkezdtem ki-be mozgásokat végezni. Amikor már erősebben toltam befele a farkam felszisszent és elszakadt a szűzhártyája.
De közben összerándult a kis barlangja és elélveztem. Nagyon sajnáltam a dolgot mivel csak egy-két percig szeretkeztünk és ezt meg is mondtam neki. Erre ő lelökött magáról és a hátamra fektetett. Lehúzta a farkamról az óvszert és lassan szopni kezdett. Olyan istenien csinálta. Először szépen lassan elkezdett körözni a nyelvével a makkomon majd lassan becsúsztatta a szájába a farkam amíg fért. Aztán megint kihúzta és úgy hogy már csak a makkom volt a szájába elkezdett szopni. Olyan keményre szopta a farkam, egy perc alatt… Öröm volt nézni.
Amikor éreztem, hogy mindjárt megint elélvezek szóltam neki. Ekkor kiment egy kicsit a szobából és otthagyott az ágyon.
1-2 perc múlva jött vissza egy csomag óvszerrel majd egyet finoman ráhúzott a farkamra. Utána rám feküdt és megcsókolt, majd szép lassan elkezdett hátrafele mászni.A farkam felé guggolt, megfogta a szerszámom, beigazította magának és beleült. Először nagyon lassan finoman mozgott rajta, láttam rajta, hogy nem nagyon élvezi. De nem engedte, hogy felüljek. Vagy 5-6 percig mozgott rajta mikor kezdtem látni az arcán, hogy élvezi amit csinál. Olyan jól csinálta nagyon vigyáznom kellet, hogy ne élvezzek el ismét. Sőt addig és olyan jól kavart a szerszámomon, hogy rövid időn belül elélvezett. Ekkor rám hasalt, én meg szép lassan kicsúsztam belőle.
Pihentünk kicsit, aztán lassan derekánál fogva odahúztam az ágy széléhez, hogy csak a combjától érjen le az ágyról. Kicsit nyalogattam azt a finom punciját majd az ágy mellé térdelve szép lassan betoltam a farkam a kis barlangjába. Addig toltam amíg a finom kis puncija engedte. Lassan elkezdtem pumpálni, élvezte, aztán kicsit növeltem a tempót. Így onnan térdelve valami mennyei látvány tárult elém, ahogy a mellei mozogtak jobbra, balra, le, fel… Még jobban begerjedtem és olyan gyorsan kezdtem el pumpálni amilyen gyorsan csak lehetett. Ekkor megremegett az én kis Angyalom és itt már nem szégyellve hangját hangos nyögések közepette elélvezett. De én nem álltam meg, bár éreztem, hogy én se bírom már sokáig.
Folyt köv. crazya
2015. 02. 04. szerda 22:15  #542
xddlol xddlol
Én egy 19 éves Férfi vagyok és szeretnék nektek beszámolni első szexuális élményemről.
Minden 9.-ben kezdődött. Új osztálytársak stb… Mivel egészségügyi szakközépbe jártam az osztályomban 3 fiú és 27 lány volt.
Annyi jó csaj közül lehetett válogatni, de nem is tudom, valahogy egyik se volt az én esetem.
De idővel nagyon jóba lettem az egyik lánnyal.
Nagyon szép csaj volt nyes
Szép arca, hosszú természetes szőke haj és olyan csodás mellek, kerek fenék szexi lapos has, hogy csak csorgott a nyál a számból. Nehéz is volt tartani a szemkontaktust .
Egyik nap amikor indult a buszhoz utána mentem és megkérdeztem nincs-e kedve kicsit maradni mivel az én buszom úgyis csak egy óra múlva megy és ugyan akkor megy majd neki is egy.
Minden habozás nélkül beleegyezett.
Meghívtam egy fagyira és sétáltunk beszélgettünk közbe néha-néha viccesen megjegyezte, hogy ha vele beszélek akkor a szemébe nézzek nyes D
Ekkor finoman a derekáról lejjebb csúsztattam a kezem és finoman megfogtam azt a szép kerek fenekét. Mintha csak erre várt volna szó nélkül ugyan ezt tette.
Így sétálgatva telt rajtunk el az idő amikor felajánlotta, hogy ha van még egy kis időm menjek el hozzájuk, a szülei úgy sincsenek otthon mert az apja elvitte üzleti útjára az anyukáját is. Beleegyeztem…
Mikor odaértünk hozzájuk kinyitotta a kaput és beengedett de úgy, hogy megállt közbe az útba és ahogy bementem már fordult is utánam mire észbe kaptam már a nyelve a számba volt . Olyan finoman csókolt, feltérképezte az egész szám.
Kicsit később már az én nyelvem barangolt az ő szájában. Valahogy így összegabalyodva beértünk a szobájába ahol levetkőztettük egymást és elmentünk tusolni. Én mostam őt, ő mosott engem. Persze azoknál a formás kerek melleknél én is elidőztem kicsit. Már nagyon be volt ő is gerjedve a mellbimbói szinte karistolták a kezem. Ő eközben finoman elkezdte húzogatni a már álló farkamon a bőrt majd nagyon lassan érzékien megmosta. Én is finoman környékeztem meg az ő punciját. Már mentem volna lefelé, hogy kicsit a nyelvem is bevessem de azt mondta, hogy ne itt, majd a szobájában a francia ágyon.
Hosszas csókolózás, tapi után megtörölköztünk majd bementünk a szobájába. Mondtam neki, hogy feküdjön le és hagyja , hogy én kényeztessem. Engedelmeskedett. Csókolóztunk kicsit majd szép lassan lefelé haladva elkezdtem apró puszikat lehelgetni a nyakára . Nem akartam elsietni a dolgot. Szép lassan közeledtem a melléhez, finoman csókolgattam a melleit és elkezdtem morzsolgatni finoman az egyik bimbóját míg a másikat szoptam. Erre halk nyögésekkel reagált. Nagyon élvezte, kicsit még elidőztem a melleinél majd haladtam lejjebb szám a hasát végigszántva leheltem rá apró puszikat. Amire a puncijához értem, az már tiszta kéjnedv volt. Olyan finom frissen borotvált puncija volt. Majd meg őrültem, már alig bírtam én is magammal. De hallottam, hogy valahogy ő is így érez. Finoman végigcsaltam a punciján a fenekétől a csiklóig.

Hülye darabolás... szomoru1 Folyt köv.
2015. 01. 22. csütörtök 11:59  #541
Törölt felhasználó (895926)
jó történet, húzzatok bele smile
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 29. hétfő 14:26
2. …folyt…
Megfordult és középen kikapcsolta a melltartót is, majd kis hatásszünetet tartott, hogy minden irányból jól megtudjuk Őt nézni. Szégyenlősen kezeivel eltakarta a gyönyörű cickóit, de szerencsére ez a szemérmesség nem tartott sokáig…. Már csak egy fekete tanga és egy csipkés combfix volt rajta...Nagyon szólni sem tudtunk a meglepetéstől..., de Csabival nagyon szerettük volna teljesen ruha nélkül látni. Megkértük vegye le azokat is, mire Ő legnagyobb örömünkre azt mondta, hogy abban már segítséget kér tőlünk. Először a tűsarkút és a harisnyát vettük le róla közös „erővel”, majd a bugyi következett. Megfogtuk a bugyi pántját és szépen lassan finoman levettük róla a pici bugyit is...és párom ott állt előttünk teljesen meztelenül...Mi közelről megcsodálhattuk formás popsiját, cickóját és a majdnem totál csupasz punciját...Óriási élmény volt!
Na fiúk???
Látni szeretném mennyire tetszek így nektek? Milyen hatással vagyok rátok? -mondta párom!
Ekkor először rám, majd Csabira nézett és nadrágon keresztül megmarkolta mind a kettőnk kőkemény farkát.
Hmmmmmmmmm! Úgy látom tetszett a látvány!
Mi nagyon szerettük volna még sokáig élvezni a látványt, vagy ha több is történik ennél (és most színezhetném a történetet), de sajnos Ő ennél már nem ment tovább…
Kaptunk egy-egy jóéjt puszit és magunkra hagyott minket…
Hát ennyi történt akkor nálunk! Az óta is álló farokkal gondolok arra az estére…és tényleg nagyon izgat a gondolat, hogy egyszer egy jó pasival együtt „dugjuk meg a feleségem”!!! wave
2014. 12. 30. kedd 15:00  #540
pinababa pinababa
Szerintem is ki.....szás,de nagyon jó és korrekt,izgalmas történet smile !!!!Remélem lesz folytatása!Mindnyájan élveznétek smile !
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 29. hétfő 14:26
2. …folyt…
Megfordult és középen kikapcsolta a melltartót is, majd kis hatásszünetet tartott, hogy minden irányból jól megtudjuk Őt nézni. Szégyenlősen kezeivel eltakarta a gyönyörű cickóit, de szerencsére ez a szemérmesség nem tartott sokáig…. Már csak egy fekete tanga és egy csipkés combfix volt rajta...Nagyon szólni sem tudtunk a meglepetéstől..., de Csabival nagyon szerettük volna teljesen ruha nélkül látni. Megkértük vegye le azokat is, mire Ő legnagyobb örömünkre azt mondta, hogy abban már segítséget kér tőlünk. Először a tűsarkút és a harisnyát vettük le róla közös „erővel”, majd a bugyi következett. Megfogtuk a bugyi pántját és szépen lassan finoman levettük róla a pici bugyit is...és párom ott állt előttünk teljesen meztelenül...Mi közelről megcsodálhattuk formás popsiját, cickóját és a majdnem totál csupasz punciját...Óriási élmény volt!
Na fiúk???
Látni szeretném mennyire tetszek így nektek? Milyen hatással vagyok rátok? -mondta párom!
Ekkor először rám, majd Csabira nézett és nadrágon keresztül megmarkolta mind a kettőnk kőkemény farkát.
Hmmmmmmmmm! Úgy látom tetszett a látvány!
Mi nagyon szerettük volna még sokáig élvezni a látványt, vagy ha több is történik ennél (és most színezhetném a történetet), de sajnos Ő ennél már nem ment tovább…
Kaptunk egy-egy jóéjt puszit és magunkra hagyott minket…
Hát ennyi történt akkor nálunk! Az óta is álló farokkal gondolok arra az estére…és tényleg nagyon izgat a gondolat, hogy egyszer egy jó pasival együtt „dugjuk meg a feleségem”!!! wave
2014. 12. 29. hétfő 22:38  #539
alezredes1 alezredes1
A sztori jól kezdődik. Aztán még jobban folytatódik. Majd a vetkőzéssel majdnem a tetőfogára hág, de csak majdnem.
De a vége, az maga a, hogy is fogalmazzak, ki....szás.
Nem azt mondom, hogy csak úgy azonnal meg kellett volna dugnotok, de hogy így végződjön egy ilyen alkalom, az szerintem nem jó.
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 29. hétfő 14:26
2. …folyt…
Megfordult és középen kikapcsolta a melltartót is, majd kis hatásszünetet tartott, hogy minden irányból jól megtudjuk Őt nézni. Szégyenlősen kezeivel eltakarta a gyönyörű cickóit, de szerencsére ez a szemérmesség nem tartott sokáig…. Már csak egy fekete tanga és egy csipkés combfix volt rajta...Nagyon szólni sem tudtunk a meglepetéstől..., de Csabival nagyon szerettük volna teljesen ruha nélkül látni. Megkértük vegye le azokat is, mire Ő legnagyobb örömünkre azt mondta, hogy abban már segítséget kér tőlünk. Először a tűsarkút és a harisnyát vettük le róla közös „erővel”, majd a bugyi következett. Megfogtuk a bugyi pántját és szépen lassan finoman levettük róla a pici bugyit is...és párom ott állt előttünk teljesen meztelenül...Mi közelről megcsodálhattuk formás popsiját, cickóját és a majdnem totál csupasz punciját...Óriási élmény volt!
Na fiúk???
Látni szeretném mennyire tetszek így nektek? Milyen hatással vagyok rátok? -mondta párom!
Ekkor először rám, majd Csabira nézett és nadrágon keresztül megmarkolta mind a kettőnk kőkemény farkát.
Hmmmmmmmmm! Úgy látom tetszett a látvány!
Mi nagyon szerettük volna még sokáig élvezni a látványt, vagy ha több is történik ennél (és most színezhetném a történetet), de sajnos Ő ennél már nem ment tovább…
Kaptunk egy-egy jóéjt puszit és magunkra hagyott minket…
Hát ennyi történt akkor nálunk! Az óta is álló farokkal gondolok arra az estére…és tényleg nagyon izgat a gondolat, hogy egyszer egy jó pasival együtt „dugjuk meg a feleségem”!!! wave
2014. 12. 29. hétfő 22:31  #538
Chipelek Chipelek
Köszönjük ezt a korekt történetet , izzik benne a vágy és az erotika .gratulálunk worship finom
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 29. hétfő 14:26
2. …folyt…
Megfordult és középen kikapcsolta a melltartót is, majd kis hatásszünetet tartott, hogy minden irányból jól megtudjuk Őt nézni. Szégyenlősen kezeivel eltakarta a gyönyörű cickóit, de szerencsére ez a szemérmesség nem tartott sokáig…. Már csak egy fekete tanga és egy csipkés combfix volt rajta...Nagyon szólni sem tudtunk a meglepetéstől..., de Csabival nagyon szerettük volna teljesen ruha nélkül látni. Megkértük vegye le azokat is, mire Ő legnagyobb örömünkre azt mondta, hogy abban már segítséget kér tőlünk. Először a tűsarkút és a harisnyát vettük le róla közös „erővel”, majd a bugyi következett. Megfogtuk a bugyi pántját és szépen lassan finoman levettük róla a pici bugyit is...és párom ott állt előttünk teljesen meztelenül...Mi közelről megcsodálhattuk formás popsiját, cickóját és a majdnem totál csupasz punciját...Óriási élmény volt!
Na fiúk???
Látni szeretném mennyire tetszek így nektek? Milyen hatással vagyok rátok? -mondta párom!
Ekkor először rám, majd Csabira nézett és nadrágon keresztül megmarkolta mind a kettőnk kőkemény farkát.
Hmmmmmmmmm! Úgy látom tetszett a látvány!
Mi nagyon szerettük volna még sokáig élvezni a látványt, vagy ha több is történik ennél (és most színezhetném a történetet), de sajnos Ő ennél már nem ment tovább…
Kaptunk egy-egy jóéjt puszit és magunkra hagyott minket…
Hát ennyi történt akkor nálunk! Az óta is álló farokkal gondolok arra az estére…és tényleg nagyon izgat a gondolat, hogy egyszer egy jó pasival együtt „dugjuk meg a feleségem”!!! wave
2014. 12. 29. hétfő 14:26  #537
tiesmi tiesmi
2. …folyt…
Megfordult és középen kikapcsolta a melltartót is, majd kis hatásszünetet tartott, hogy minden irányból jól megtudjuk Őt nézni. Szégyenlősen kezeivel eltakarta a gyönyörű cickóit, de szerencsére ez a szemérmesség nem tartott sokáig…. Már csak egy fekete tanga és egy csipkés combfix volt rajta...Nagyon szólni sem tudtunk a meglepetéstől..., de Csabival nagyon szerettük volna teljesen ruha nélkül látni. Megkértük vegye le azokat is, mire Ő legnagyobb örömünkre azt mondta, hogy abban már segítséget kér tőlünk. Először a tűsarkút és a harisnyát vettük le róla közös „erővel”, majd a bugyi következett. Megfogtuk a bugyi pántját és szépen lassan finoman levettük róla a pici bugyit is...és párom ott állt előttünk teljesen meztelenül...Mi közelről megcsodálhattuk formás popsiját, cickóját és a majdnem totál csupasz punciját...Óriási élmény volt!
Na fiúk???
Látni szeretném mennyire tetszek így nektek? Milyen hatással vagyok rátok? -mondta párom!
Ekkor először rám, majd Csabira nézett és nadrágon keresztül megmarkolta mind a kettőnk kőkemény farkát.
Hmmmmmmmmm! Úgy látom tetszett a látvány!
Mi nagyon szerettük volna még sokáig élvezni a látványt, vagy ha több is történik ennél (és most színezhetném a történetet), de sajnos Ő ennél már nem ment tovább…
Kaptunk egy-egy jóéjt puszit és magunkra hagyott minket…
Hát ennyi történt akkor nálunk! Az óta is álló farokkal gondolok arra az estére…és tényleg nagyon izgat a gondolat, hogy egyszer egy jó pasival együtt „dugjuk meg a feleségem”!!! wave
2014. 12. 29. hétfő 14:20  #536
tiesmi tiesmi
Sziasztok!
Akkor egy igaz történet....
Párom és én már régen beszélgettük, tervezgettük, hogy ha lenne alkalom és hangulat és persze megfelelő partner, akkor nem ijednénk meg a lehetőségtől és szívesen benne lennénk olyan finom erotikus "játékban" ahol nem csak kettesben vagyunk. Az, hogy meddig megyünk el igazából nagyon sok mindentől függ, ezért igazán nem is szabtunk semmilyen korlátot. Jó sok idő telt el (évek) még eljutottunk idáig, ezzel most nem is untatlak benneteket.
Néhány hete történt, hogy "kis feleségem" elment a barátnőivel kicsit szórakozni. Nem kell semmi rosszra gondolni, beszélgetés, eszegetés-iszogatás...szóval olyan nőcis dolgok. Addig amíg Ő barátnőzött átjött hozzánk a közös barátunk (legyen mondjuk Csabi) akivel mi is hasonlóan töltöttük az időnket. Jól elvoltunk, sok mindenről beszélgettünk. Már éppen indulni készült amikor hallom megjött a párom. Na, gondoltam akkor még legyen egy ital hármasban... Mindenki üdvözölt mindenkit, nagyon örültünk egymásnak! Különösen Csabi szeme csillant fel amikor meglátta szépséges kedvesemet. Fekete tűsarkú, kis rövid szoknya áttetsző csipke felső....tényleg nagyon dögös volt (egyébként is bejön a pasiknak, de most különösen csini volt.) Visszaültünk még a nappaliba. Folytattuk kicsit a beszélgetést, finoman érintve erotikus témákat is...Egyre oldottabb lett a hangulat amikor fülébe súgtam páromnak, hogy nem bánnám ha esetleg többet is láthatnánk gyönyörű testéből. Odaült mellém, Csabival szemben, aki így simán láthatta, hogy mi van vagy mi nincs a szoknya alatt. Párocskám kicsit rá is játszott, ...minden lábmozdulatánál kicsit feljebb csúszott az egyébként is rövidke szoknya és legnagyobb örömünkre nem húzta vissza, nem igazgatta..., a végén már a bugyit is jól lehetett látni, de szerencsére ez Őt nem zavarta, ami nekünk nagyon tetszett. Mind a hármunknak nagyon izgató volt ez a "játék". Én határozottan éreztem az események kellemes hatását, de rajtuk is láttam, hogy jól érzik magukat. Koccintottunk egyet, de ezután kis idő múlva feleségem elnézést kért, mivel másnap korán kellett kelnie elbúcsúzott tőlünk, hogy elmegy fürdeni és aludni. Ha már úgy is itt hagy minket, megkértem, hogy tegye már emlékezetessé a napot nekünk...és kis győzködés után teljesítette is a kérést. Na jó, legyen akkor amit szeretnétek mondta és felállt…Először elkezdte kigombolni a csipkeblúzt lassan erotikusan , majd a szoknyát...., és egy finom mozdulattal nekünk háttal kilépett belőle. Ott állt egy pici fekete bugyiba, melltartóba combfixbe és tűsarkúba...Őrült szexi és erotikus volt...
2014. 12. 29. hétfő 09:33  #535
shámán shámán
izgatlmas történet. remélem beszámolsz még az elkövetkező ,tulorákrol,... :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 28. vasárnap 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937899)
2014. 12. 28. vasárnap 00:26
sziasztok!
A sztori amit leírok még nagyon friss,alig fél órája szálltam ki a legújabb hóditásom full extrás kocsijából.Mielőtt megköveznétek,nem a kocsi miatt voltam ma vele,hanem maga a srác is full extrás.Annyit kell rólam tudni hogy imádom az egyenruhás pasikat,őt is akkor ismertem meg amikor szolgálatban volt.Mivel mindketten párkapcsolatban élünk nem volt egyszerű összehozni a talit,de végre sikerült...nagyon megérte..Magas,kisportolt pasi,jó szöveggel...az első 5 perc után eldöntöttem.hogy ő ma este a tuti a csúcsra fog repiteni és igy is lett....
Nem vagyok egy romantikus tipus,előjátékra nem sok időt pazaroltunk,jószerével annyit hogy lehámoztam róla a ruhát meg ő is rólam.Amikor megláttam a hatalmas,vastag szerszámát tátva maradt a szám..de jó is volt igy mert a következő pillanatban már vadul szoptam,nyalogattam,cuppogtam a csodás farkán.Mindig ilyenről álmodoztam,és hogy ma a Sors az utamba ejtett egy ilyet,az mindennél többet ért nekem.Röpke pár perc szopás után a lényegre tértünk,a hátamra forditott és belémhatolt.Igaz,hogy tocsogtam a nedvességtől,de még igy is fájdalom járt át,azt hittem kettészakit..felsikoltottam hogy finomabban,ő lassitott is..aztán a következő pillanatban már a hátát karmolva könyörögtem hogy basszon keményebben.Iszonyat tempóban dugta a forró puncimat,éreztem hogy lüktet bennem a hatalmas kemény fasz.Persze nem birtam sokáig,hangosan sikítozva elélveztem,aztán ő is követett engem...feltérdeltem és beleverte a forró gecit a számba,az arcomra...
Utána még beszélgettünk kb egy félórát...közöltem vele hogy szerelmes lettem a farkába... smile smile
Úgyhogy az elkövetkezendő időkben sokat fog túlórázni a drágám nyes
2014. 12. 28. vasárnap 00:26  #534
Törölt felhasználó (937899)
sziasztok!
A sztori amit leírok még nagyon friss,alig fél órája szálltam ki a legújabb hóditásom full extrás kocsijából.Mielőtt megköveznétek,nem a kocsi miatt voltam ma vele,hanem maga a srác is full extrás.Annyit kell rólam tudni hogy imádom az egyenruhás pasikat,őt is akkor ismertem meg amikor szolgálatban volt.Mivel mindketten párkapcsolatban élünk nem volt egyszerű összehozni a talit,de végre sikerült...nagyon megérte..Magas,kisportolt pasi,jó szöveggel...az első 5 perc után eldöntöttem.hogy ő ma este a tuti a csúcsra fog repiteni és igy is lett....
Nem vagyok egy romantikus tipus,előjátékra nem sok időt pazaroltunk,jószerével annyit hogy lehámoztam róla a ruhát meg ő is rólam.Amikor megláttam a hatalmas,vastag szerszámát tátva maradt a szám..de jó is volt igy mert a következő pillanatban már vadul szoptam,nyalogattam,cuppogtam a csodás farkán.Mindig ilyenről álmodoztam,és hogy ma a Sors az utamba ejtett egy ilyet,az mindennél többet ért nekem.Röpke pár perc szopás után a lényegre tértünk,a hátamra forditott és belémhatolt.Igaz,hogy tocsogtam a nedvességtől,de még igy is fájdalom járt át,azt hittem kettészakit..felsikoltottam hogy finomabban,ő lassitott is..aztán a következő pillanatban már a hátát karmolva könyörögtem hogy basszon keményebben.Iszonyat tempóban dugta a forró puncimat,éreztem hogy lüktet bennem a hatalmas kemény fasz.Persze nem birtam sokáig,hangosan sikítozva elélveztem,aztán ő is követett engem...feltérdeltem és beleverte a forró gecit a számba,az arcomra...
Utána még beszélgettünk kb egy félórát...közöltem vele hogy szerelmes lettem a farkába... smile smile
Úgyhogy az elkövetkezendő időkben sokat fog túlórázni a drágám nyes
2014. 12. 23. kedd 21:46  #533
greatom greatom
Anonima! 2011-ben ezt írtad :Ja,persze az én faszom meg polkát jár. schmoll2
/ 34