Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2019. 08. 22. csütörtök 19:47  #782
vukk101 vukk101
A fiú segédkezni akart a mosogatásban, de az anyja elküldte leckét csinálni. Miután Kriszta végzett a pakolással, a szobájába sietett, bezárta az ajtaját és vadul maszturbált miközben a fia péniszére gondolt és azokra a csodálatos helyekre ahová az tehetné. Nem tudta megvárni a megbeszélt 10 órát. Már kilenckor bejelentkezett, remélve hogy Nikolett is hamarabb ott lesz. Majdnem felkiáltott örömében amikor meglátta a barátnője nevét.
Nikolett: Úgy látom te sem tudtál várni! nyes
Kriszta: Hát nem? Hogy ment? Mi történt?
Nikolett: Ez a te első alkalmad, úgyhogy előbb te! Romlott anyuka voltál?
Kriszta részletesen elmesélte hogy mi történt az elmúlt órákban és ez emlékek felidézésétől puncija újra nedvesedni kezdett. Mire befejezte, újonnan felvett bugyija is átnedvesedett.
Nikolett: Ez tetszik kislány! Te aztán tudod hogy kell felhúzni egy férfit! smile
Kriszta: Most te jössz!
Nikolett: Miután felkeltem, előkerestem egy régi, elől zipzáros kaftánomat. Nagyjából úgy gondolkodtam mint te. Lehúztam a zipzárt annyira, hogy Kismóric jól beláthasson amikor reggelinél előre hajolok és meg kell mondanom hogy a fiú sokat bámult! Még inget is kellett cserélnie, mert magára öntötte a müzlijét. smile
Kriszta: Ennyi? Csináltál még valamit?
Nikolett: Reggeli után a zuhanyzó felé tartva megszállt az ihlet. Elkezdtem lehúzni, majd egy cérnaszállal megakasztottam a kaftán zipzárját. Segítséget kértem Kismóric-től a lehúzáshoz és hagytam hogy küzdjön vele. Mondtam neki hogy húzza erősen és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Majdnem hanyatt esett amikor a zipzár engedett. Csak pár centire volt a meztelen testemtől. Szinte éreztem a leheletét a hasamon miközben szemrevételezte a portékát. smile
Kriszta: És utána mi történt?
Nikolett: Szabadkoztam, ő is szabadkozott? azután villámgyorsan a szobájába húzott.
Kriszta: Valakinek tisztátlan gondolatai támadtak az anyukájáról. smile
Nikolett: Szerintem nem csak neki. És azt is lefogadnám hogy nem én vagyok az egyedüli anyuka akinek szexi gondolatai támadtak a fiáról! smile
Kriszta: El sem tudod képzelni milyen gondolatok! Annyira szerettem volna látni annak a nagy dudornak az okát!
Nikolett: Én is így voltam! Csoda hogy nem rántom az ágyamba!
Kriszta egy rövidítéssel jelezte hogy hamarosan visszatér, majd egy kis szünet után újra írni kezdett.
Kriszta: Bocsánat, de el kellett élveznem azután amit mondtál! smile
Nikolett: Nekem is! Valahogy éreztem hogy mit csinálsz. Elővettem a dildomat és most is bennem van!
Kriszta: OMG! Imádom amikor ilyen vagy! Kérdezhetek valami szörnyűt?
2019. 08. 22. csütörtök 19:46  #781
vukk101 vukk101
Összességében nem sokban különbözött az öltözete a megszokottól, bár melltartó mindig volt rajta és pamutbugyit vett ilyenkor. Kiíváncsian várta hogy Csaba mennyi idő alatt veszi észre az eltérést.
A fiú hat körül ért haza.
-Nagyszerű az illat! Mi a vacsora? -kérdezte.
Kriszta szíve hevesebben kezdett verni ahogy a mosogatótól a fiú felé fordult.
-Helló édesem! Serpenyős rostélyos készül. Még egy jó fél óra. Addig letusolhatnál és átöltözhetnél. -mondta a nő.
A fiúhoz sétált és puszit nyomott annak arcára. Tisztában volt hogy Csaba mereven nézte ahogy átszelte a konyhát. Azon töprengett hogy a fehér blúza mennyire engedi láttatni a mellbimbóit. A fiú kicsit elpirult. A nő újra a sütőhöz ment. Nem kellett hátranéznie ahhoz hogy tudja a fia szeme végigjár a testén.
-Uhh...rendben? -mondta Csaba.
Kriszta előrehajolt a sütő ajtajához tudva hogy a felhúzódó blúza szabaddá teszi lényegében csupasz popsiját. Megfordult és a fiára mosolygott, aki földbe gyökerezett lábbal állt az ajtóban.
-Mozgás fiatalember! Nem akarok várni a vacsorával! -mondta.
Újra a sütő felé fordult, de nem hallott távolodó lépteket. Tudta hogy a fia szeme a hátsójára tapad. Csaba csak akkor sétált el, amikor pár másodperc múlva visszacsukta a sütő ajtaját.
Carnem a konyhapultnak támaszkodott és egész teste remegett a feszültségtől. A combjai közt hőséget érzett és alig tudott állva maradni. Biztos volt benne hogy ha lenézne, akkor a világoskék bugyija elején nedves foltot látna. Legszívesebben magához nyúlt volna.
Csaba akkor tért vissza, amikor Kriszta éppen a sütőből vette elő az elkészült vacsorát. A legegyszerűbb az lett volna, ha a fiú mellé állva teszi elé az ételt, de ő inkább az asztal szemközti oldalára állt és az asztallap fölött áthajolva tette elé a tányért. Látta a meglepetéstől tágra nyíló szemeket. Kimérten, lassan kanalazta ki az ételt és sokáig szöszmötölt az evőeszközökkel.
-Ez istenien néz ki anya! -sóhajtotta Csaba miözben pillantását nem vette le a nyitott blúzról.
-Örülök hogy tetszik! Remélem olyan finomnak fogod találni mint amilyen jól néz ki!-felelte Kriszta és elpirult.
-Én is! - mondta Csaba mosolyogva.
A nőt veszett kuncogásvágy fogta el a szavak kétértelműségétől, de uralkodott magán. Felegyenesedett és megpakolta a saját tányérját. Csendben ettek és közben néha furcsán néztek egymásra. Kriszta ijedt és izgatott volt egyszerre. De kíváncsi is volt a hatásra, ezért amikor végzett, véletlenül leejtette a villáját. Lehajolt hogy felvegye és közben átnézett az asztal alatt. A Csaba nadrágján látható jókora kiemelkedés elégedettséggel töltötte el.
2019. 08. 22. csütörtök 19:45  #780
vukk101 vukk101
Kriszta: Nem tudom. Talán inkább kiéhezett anyák. smile Ez van, ha állandóan egy helyes férfi van a közelünkben. smile
Nikolett: Gondoltál már arra hogy felhúzd?
Kriszta: Mmmm?.csak fantáziáltam róla.
Kriszta el sem hitte hogy ezt bevallotta. A fürdőszobai incidens után Csaba a szobájába vonult és kétségtelen volt hogy maszturbált. Kriszta ugyanezt tette. Visszaemlékezett arra ahogy felhúzott térdekkel és széttárt combokkal feküdt az ágyán miközben ujjazta magát és arra gondolt hogy a fia előtt járkál anyaszült meztelenül.
Kriszta: Csináltál ilyet azóta? Vagy akartál?
Nikolett: Nem csináltam, de beismerem...akartam. Te meg tudnád tenni a fiaddal?
Kriszta: OMG! Nem tudom.. Bárcsak elég bátor és romlott lennék!
Nikolett: Én megteszem, ha te is!
Kriszta: Micsoda?
Nikolett: Legyünk mindketten romlott anyukák! Tudom hogy szeretnéd!
Kriszta: Hihetetlen hogy egyáltalán beszélgetünk erről! Egyébként mit kellene tennünk?
Nikolett: Nem is tudom? Talán mindkettőnknek kellene valamilyen módot találnia arra hogy holnap estig valahogy felhúzzuk a fiúkat, utána pedig elmesélhetnénk egymásnak higy mit csináltunk. Benne vagy?
Kriszta: Nagyon perverz! De benne vagyok! Meztelenség vagy mi legyen?
Nikolett: Rád van bízva, de azt hiszem elég tapasztaltak vagyunk és képesek vagyunk e nélkül is célt érni.
Kriszta: Megpróbálom. Akkor holnap este!
Nikolett: Sok sikert! Puszillak! Nekem most sürgős maszturbálnivalóm van! smile
Kriszta: Hozzám képest már le vagy maradva! smile Csók!
Kriszta kijelentkezett és minden figyelmét magára összpontosította. Úgy érezte magát mint egy kéjvágyó ribanc, miközben lábait a széke karfájára téve széttárta és egyik kezével ujjazta magát, a másikkal pedig a csiklóját simogatta. Összeszorított ajkakkal élvezett el, mert nem akarta felébreszteni a szomszéd szobában alvó fiát.
Másnap reggel izgató álmok után ébredt. A munkába induláshoz készülve azon járt az agya, hogy hogyan fogja este 10-ig felhúzni Csaba-t. A probléma munka alatt is lekötötte gondolatait. Délután kimerülten tért haza. Ki hitte volna hogy a romlottság ilyen fárasztó tud lenni? A szobájában ledobta a szoknyáját és elkezdte kigombolni a blúzát, de félúton megállt, amikor megpillantotta magát a tükörben. Elégedett volt a látvánnyal. Nem hibáztathatta Csaba-t. Levette a blúzát és a melltartóját, majd a kezébe véve a melleit újra tanulmányozni kezdte magát. Az ujjai érintésétől a mellbimbói merevedni kezdtek. Az egyszerű és kényelmes pamutbugyi helyett tangát vett fel, majd a melltartóját kihagyva visszavette a blúzát. A blúz alja a combja közepéig ért és elég sokat látni engedett a lábából. Néhány gombot kigombolva hagyott és kísérletképpen előrehajolva megnézte magát a tükörben. Elégedetten konstatálta hogy ebben a pózban nagyszerűen a blúza alá lehet nézni és élvezni lelógó keblei látványát. Szégyelld magad Kriszta! -motyogta magának, majd még egyszer megnézte magát és lement vacsorát készíteni.
2019. 08. 22. csütörtök 19:44  #779
vukk101 vukk101
Kriszta felnyögött és friss nedv szivárgott hüvelyéből, amikor benyomta az ujját. Enyhén reszketve gondolt vissza pár héttel korábbra, amikor a fürdőszobában törölgette magát és Csaba rányitott. Pár másodpercig csak egymásra meredtek, azután Kriszta maga elé kapta a törölközőt és pár percet kért. Csaba hebegve kért elnézést és megpördülve a szobájába viharzott, de nem volt elég gyors ahhoz hogy az anyja ne vegye észre a dudort a nadrágja elején. Elgondolkodott mielőtt írni kezdett volna. Ez kicsit messzebbre ment minden korábbi témájuknál, de Nikolett jó barátnő volt és őszinte akart vele lenni.
Kriszta: Igen! Pár hete meztelenül kapott rajta amikor előjöttem a zuhanyzóból.
Nikolett: Néha Kismóric is néz engem. A múlt vasárnap megláttam a hálószobám tükrében, miközben öltöztem.
Kriszta: nyes ? És mit csináltál?
Donnna: Borzalmasnak fogsz tartani!
Kriszta: Dehogy is. Ki vele!
Nikolett: Nem látsz, de elpirultam. Szóval egy kicsit felizgultam és úgy döntöttem cukkolom egy picit. Ahogy felöltöztem úgy tettem mintha nem tetszett volna a kinézetem és újra levetkőztem.
Kriszta: Jézusom! Nem hiszem! smile
Nikolett: Pedig így volt! Még a melltartómat és a bugyimat is lecseréltem és meztelenül sétáltam a szobában.
Kriszta felnyögött és három ujját a hüvelyébe nyomta. Tudta hogy el kellett volna szörnyednie, de a monitoron látható szavaktól csak nedvesebb lett mint valaha. Egy kicsit elmerült az önkielégítésben, mert Nikolett rá írt.
Nikolett: Ott vagy még? Kellemetlen volt amit írtam?
Kriszta sietősen kihúzta az ujjait és a szabad kezével választ kezdett írni. Azon gondolkodott hogy mit tegyen a nedves ujjaival, majd magában kuncogott egyet és hirtelen ötlettől vezéreltetve a szájába vett őket és tisztára nyalta.
Kriszta: Itt vagyok! Nem kellemetlen volt amit írtál, hanem izgató!
Nikolett: Huhhh...Fellélegeztem? Azt hittem hogy kiléptél. Tényleg felizgatott?
Kriszta: Ohh..igen! El sem hinnéd mennyire benedvesedtem.
Nikolett: Tényleg? Légy őszinte! Felizgat amikor Csaba leskelődik utánad?
Kriszta megremegett a kérdést elolvasva. Tudta hogy olyasmit fog bevallani, amit a legtöbb ember szörnyűnek találna.
Kriszta: Most én pirultam el, de...igen..izgat amikor néz. Nem csak ő vonul el utána maszturbálni.
Nikolett: smile Örülök hogy nem csak én vagyok így. Akkor rossz anyák vagyunk?
2019. 08. 22. csütörtök 19:33  #778
vukk101 vukk101
Rossz Anyàk
Kriszta a válása után rákapott az online csevegésre és sok internetes barátot szerzett. A kedvence a kaliforniai Nikolett volt. Hozzá hasonlóan elvált anyaként nevelte a fiát, aki Kriszta Csaba-jához hasonló korú volt. Mindenről szerettek beszélgetni. Kiderült hogy hasonló az ízlésük a filmek és a zenék terén és annak ellenére is több hasonló ifjúkori élményük volt, hogy nagy távolságra éltek egymástól. Kriszta számára olyan volt a dolog, mintha megtalálta volna azt a testvért, akiről mindig is álmodott. Nikolett-val megosztották meglehetősen kevés kapcsolati sikerüket és meglehetősen számos kapcsolati katasztrófájukat. Az interneten keresztül kisírták magukat egymás vállán és megdicsérték egymás sikereit.
Természetesen az érettségi felé tartó fiaik is szóba kerültek. A viselkedésük, a kezdeti majd komolyabb kapcsolataik, a szakításaik és egyéb kudarcaik.
Ahogy telt az idő, egyre közelebb kerültek egymáshoz és azt vették észre hogy saját életük intim részeiről is beszélgetnek. Szinte semmit nem tartottak titokban egymás előtt azon ritka alkalmakról, amikor partnerre találtak. Még azt is beismerték, hogy izgatónak találják ezek megbeszélését egymással. Néha együtt maszturbáltak miközben leírták egymásnak piszkos gondolataikat. Az egyik ilyen este Nikolett felhozott egy témát, ami egész életet megváltoztató események láncát indította el. Kriszta lábát átvetve ült a székén és lasan simogatta elélvezése után még mindig lüktető punciját, amikor felvillant a monitorán Nikolett kérdése.
Nikolett: Csaba leskelődött utánad, amikor serdülésnek indult?
Kriszta: LOL?.Persze...Végülis fiú. Tudod milyenek amikor elkezdenek férfivá válni. smile
Nikolett: Kismóric is ilyen volt. Alig tudtam előjönni a zuhany alól vagy átöltözni anélkül, hogy bele ne ütköztem volna. smile
Kriszta: Igen, ezt én is átéltem. És Csaba állandóan nézett amikor a hátsó udvarban napoztam.
Nikolett: Lefogadom hogy nem csak nézett. nyes
Kriszta: Szerintem Kismóric sem tett másként. smile
Kriszta puncija újra bizseregni kezdett a társalgástól. Ez valami teljesen új volt. Azután Nikolett tovább érdeklődött.
Nikolett: Még mindig szokott nézni?
2019. 08. 21. szerda 19:15  #777
Törölt felhasználó (4093902)
Nagyon jó történet!Remélem folytatod még!
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 20:41
Azt, hogy valaha is kefélhetek-e Sasó Nikilal, nem tudom és nem szeretek kimaradni semmiből, de most meg kell elégednem azzal, hogy kefélem anyámat és a barátnőmet egyszerre. Ez megéri, elhiheted. Amikor nyaranta otthon vagyok, sok időt töltök anyámmal, mint két szerelmes. Főleg, mióta az ex-barátaim nagyon el vannak foglalva a családjaikkal. Hétvégén seggbe fogom baszni anyát, annyiszor ahányszor csak tudom. Imádom megtölteni a doNagyfaszú Jácintgommal.

Nos, mi van most? Attól, hogy ezt írom, keményebb a farkam, mint valaha. Ki is fogom verni Sasó Niki képeit nézegetve. Anyám nem tudja, hogy megírtam ezt a történetet. Nem tudom mit hoz még a jövő. Apám nem tud semmit az egészről, rólam, anyámról és az ex-barátaimról. Amikor átmegyek anyához, ő azt hiheti, hogy nagyon rendes gyerek vagyok, hogy törődök a szüleimmel. Nem is tudja mennyire!
2019. 08. 20. kedd 11:02  #776
vukk101 vukk101
Az ácsingózó fiuk se várakoztak tétlenül, és asszonykám formás kis kebleit vették tenyerükbe és nyelvükkel kényeztették élénkszínű bimbóját. A négyes kavarcban továbbra is a legkellemesebb és legélvezetesebb pozícióban élveztem a férfi minden örömét. A megfeszülő farkam kiszorítósdit játszott a bennrekedt fehér masszával, mely vesztesen csorgott ki combjaink oldalán.
A bi masszőröm farka oldalamnak verődött, miközben kedvesem ujjai közt lüktetett. Megannyi kéz, tenyér tapadt, az amúgy is gyöngyöktől izzadó női testen, csókok feszülő mellein, nyakán, markoló kezek izgalomtól rángatózó fenekén, görcsbefeszülő derekán és hasán.
Immár mindkét kezében egy-egy férfi husáng dagadt. Miközben rákulcsolt ujjaival markolta és nagyujjával izgatta, a férfiak lökéseitől meztelenné váló fitymát, közben derekát ölelve tenyeremmel, segítetem, hogy a fokozódó remegéseitől le ne essen rólam. Lágy sikolyban úszva jutott el orgazmushoz, magába préselve farkamat. Testének rándulásit megérezve és magának a látványnak is érdemeként, a jobbomon álló olasz újabb hatalmas adag férfimézzel kínálta meg testét, amely tenyerén és hasán landolt. Örömmel kente szét testén az új adag mannát, mindeközben a látvány engemet is magával ragadott. A lehető legjobban magamra húzva csípőjét, hogy még a golyóim is fenéken vonalába préselődtek lőttem bele adagomat hüvelyébe. Élvezetek sokaságától ragadósan zuhant mellkasomra, és rajtam lihegve pihente ki izgalmának örömeit. Ahogy, a spermától összeragadva pihentünk, csendben magunkra hagytak a vendéglátóink.
Néma csönd telepedett ránk.
Kissé megtörülközve öltözködtünk fel és siettünk vissza a hotelbe, ahol egy alapos zuhanyzásra vágytunk mindketten.
2019. 08. 20. kedd 11:01  #775
vukk101 vukk101
Már tettem is, amire már vágytam, és a heves mozdulataimtól felszisszent néha, de elégedetten vett birtokba. Újbóli kiszolgáltatottságom bizonyítékaként engedtem szabadon mozgassa saját ütemében az altestét, és én élvezettel adtam a szám, amit ő egyre keményebben vett birtokába. Részben feltérdelve az ágy szélére élvezettel szopatta magát. Engedve tempójának és vágyának magamba éreztem löketeit és nyelvemmel próbáltam körbejárva furulyázni neki.
Azért jó pár percig bírta, de intenzív kezelésemnek mély orgazmusa vetett végett. Forró és kesernyés íze pillanatok alatt megtöltötte a számat. De, csak részben tudtam az ismeretlen ízre figyelni, mert dolgos kezei és szorgalmasan rejszoló mozdulatai hatására pillanatokkal később éreztem a kiszabaduló spermámat, ami részben tenyerében landolt.
Én a számba spriccelt tartalommal küszködtem, amíg ő néhány szorítással kipréselte a bennem maradt cseppeket.
Mély pihegések között engedtük el egymást, és ő jó szolgáltatóhoz híven azonnal előkerített egy törülközött. Hagytam, hogy elrendezzen és elrendezte saját magát, de a levegőben ott derengett az elmúlt percek illata.
Mondjuk, úgy, hogy levezető masszázzsal folytatta még percekig, de addigra kijózanodva újra oldalra lestem…..de nem leltem az árnyékokat, és ekkor fedeztem fel, hogy már ott állt mellettem, a fejem felett.
Rám nézet, mosolygott és nem zavartatva magát a másik két meztelen férfitől határozottan, átlépve felettem, ráült az ágyékomra, majd mellkasomra rádőlve csókját éreztem ajkamon. Forró percekig tartó csókcsata volt. Nyelve bejárta ajkam minden zugát, miközben csípőjét mozgatva újra életet lehelt lecsüngő péniszemre. A módszere lényegre törő és hatásos volt. Már is éreztem pezsdülő vérem, amint újratölti fegyverem.
Kedvesem a szemérme alatt duzzadó tagomat megragadva csípőjét kissé megemelve, helyére igazította. Az iram izgató volt, és ahogy rám ereszkedett, a szokásosnál is forróbb és tágasabb környezet fogadta farkamat. Kaján mosolya mindent elárult.
A masszőrre spermájától lucskos a pinája, és én voltam most a soron, ahogy mellkasomra támaszkodva ringatta magát. Csípőjét megmarkolva élveztem testének minden hintázó mozdulatát.
2019. 08. 20. kedd 11:00  #774
vukk101 vukk101
Láttam szemét, ahogy végigméri meredő férfiasságom, de tudatosan más testrészemen folytatta a maszirozó, izgató kezelést. Kissé kijózanodva és felfogva teljes gátlástalanságom, újra becsukott szemmel élveztem a szolgáltatását, eltöprengve a kérdésen, hogy vajon a teljes kielégülésig engedne, illetve miként oldaná meg….
Tenyere, könyöke ismét végigjárta a testem, majd minden területét. Újra volt időm a paravánon túl tekinteni, és a következő vágyremegéseket az ott látni vélt helyzet hozta.
Csak az otthoni együttlétek előképei alapján gondolhattam bele az olasz pasi helyébe, amint a feleségem terpeszbe felemelt combjai és csípőjének kontúrját láttam egybeolvadni a férfi tenyérének és fejének vonalával. A feleségem ágyékát odaát másik férfi érinti, simogatja és várhatóan illatát és ízét érezheti magán. Újabb percek teletek el magamba szíva a látványt…
Bizonyára szándékosan, de eddig engem érintő kezek, melyek elkerülték ágyékom környékét most ismét a lényegre tapadtak. Újabb megfeszülés, és újra a fehér nadrág.
Rá kellett hogy jöjjek, a látványt nem csak én néztem, hanem a rám osztott férfire is komoly hatással volt. Keze farkamon szánkázott, és az én se bírtam tétlen kezekkel, így a kéznél lévő fenekére tapadtam. Sportos kemény hátsójára hamar ráidomult tenyerem. Segge vonalán végig, le a combján, majd belső felületén fel, egész ütközésig. Viszonoztam, kezeinek érintését a heréin, domborodó vonalainak peremén. Tovább felfelé ismerkedve pénisze vonalán.
Úgy ítéltem meg az ujjaim körútja során, tovább dagadt a nadrág tartalma, miközben tenyeremmel a combjai közé benyúlva heréit masszíroztam. Halk nyögésekkel díjazta felfedező sétámat, amit még jó néhány követett.
Mire már tucatszor végigmarkoltam íveit és a nadrágból kezdett előbújni tagja, határozottan közeledett arcom felé. Kanos illata megcsapta orromat, ahogy ajkaimmal rátapadtam férfiasságára. Csak úgy oldalasan, ahogy egy cső kukoricáról nyalnám le a sót, úgy csúsztattam végig számat és nedvesítettem alsóját. Míg engem nem zavart, őt igen a szám és közte lévő vékony szövet.
A fogságából kiszabadított súlyos tag arcomra csapódott. Önkéntelenül kaptam utána a számmal és rá is szívódtam, mintha bármiféle rutinom is lett volna.
2019. 08. 20. kedd 11:00  #773
vukk101 vukk101
Meglepő természetességgel fogadtam, mikor karomat és vállamat masszírozta, melynek következményeként fejem mellett állva kissé rám hajolva, elég közel volt arcomhoz, az előbb említett tartalom. Férfiszemmel megállapíthattam, hogy mérete kellemes, és valahogy, nem nyugtalanított már az érzés, hogy tenyere a fenekemen hosszasan időzik. Azután jött a combjaim belső oldala, és kevés olajtól kissé síkos tenyere kezdett zavartságot okozni a véráramomban. Feltekintve a fehér ruhadarabra, immár „együttérzésként” könyveltem el, hogy a duzzadás nem csak rám jellemző.
Mintha a szomszédos ágyról kedvesem kellemes nyögésit hallottam vélni, és odapislantva érzékeltem, hogy hasonló érintésekben vehet részt, ahogy kezei az ágy mellett lelógva tartja.
Nevezzük partneremnek a masszőröm, mert már egyre több időt töltött combjaim belső izmain (van ilyen?) és egyre inkább lábaim tövénél járt kezével, és már-már a vágytól hajtva engedtem, hogy kisebb terpeszbe nyissa lábaimat. A kiszolgáltatottság eme érzését ritkán adódik férfiembernek. Vajon ez kurvás póz?
Egyértelműsített mozdulatai fenekem hajlatától zacskóim redőin át, megvastagodott farkam tövéig. Már nem csak duzzadásnak, hanem kész merevedésnek éreztem a hatását, és egyre kényelmetlenebbé tette fekvésem a félkemény ágyon. Kissé megemelt csípőmmel próbáltam a nyomást enyhíteni, ami talán jelzés értékkel bírt, mert tenyerének melegét éreztem farkam alatt.
Semmilyen lelkiismeret furdalás nem éreztem, amiként életemben először egy férfi érintés miatt, megfeszült testemen végigfutott a vágy egy hosszabb remegés megtestesülésében, és néhány mozdulat erejéig tenyerébe préseltem a farkamat. Újabb irányítatlan remegés okozott kezével és rám fonódó ujjaival a testemnek. Testem alól kiszabadított kezével, oldalamra átfordítva a hátamra kerültem.
2019. 08. 20. kedd 10:59  #772
vukk101 vukk101
Vetkőzős jelenetet követően, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettőnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerősnek vélt férfi. Olaszul morgott valamit (valószínű üdvözölt és elmondta mit tegyek), és tán kérdezett is, melyet nem értettem, de alsómra mutatva ráeszméltem, hogy attól való megszabadulásomra utal. Megtettem és kezdeményező kézmozdulataira reagálva, megpróbáltam kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon.
Az első meleg kezű érintésekkel (plusz valami olaj) és egyenletes paskolásokkal, gyúrásokkal a masszőröm elkezdett lazítatni. És én illedelmesen próbáltam izmaimat elengedni. Rövid idő alatt sikerült is a lazaság állapota, hála a tényleg profi kezeknek. De az agyam ezerrel tekert egyrészt egy férfi kezei miatt a testemen, mert hát mégiscsak erotika masszázson vagyok és nem sportmasszázson, másrészt a féltékenység és a kíváncsiság tekerné a fejemet a paraván felé. Biztos voltam, hogy párom átengedi magát a masszázs örömeinek, így megpróbáltam én is felengedni a zavaros gondolataimból és lecsukott szemmel csak az érintésekre koncentrálni.
Kezdtem úgy érezni, hogy a tudatosságom sikerrel járt.
Talán negyed óra is eltelt már, és a hátam, vállaim, combom meglehetősen súlytalanul lebegett az ágyon. Szememet néha kinyitva és a környezetemet jobban felmérve, tudatosult bennem, hogy a masszőröm sincs túlöltözve. Egy testén feszülő bokszeralsót viselt, amely nem rejtette el a szemlélő elől annak, tartalmát, formáját és méretét.
2019. 08. 20. kedd 10:57  #771
vukk101 vukk101
Swinger szex történet
Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy „infós” hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.
Pároknak ma estére csak egyféle lehetőség volt…2 férfi masszőz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, „tipikus” olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy „meghátrálok” gondolat, de hát ez „csak” masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az előtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is…
Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy ő miért nem vállal? - De nem tettem.
Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtető paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetően éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!
Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkőzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.
Vetkőzős jelenetet követően, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettőnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerősnek vélt férfi. Olaszul morgott valamit (valószínű üdvözölt és elmondta mit tegyek), és tán kérdezett is, melyet nem értettem, de alsómra mutatva ráeszméltem, hogy attól való megszabadulásomra utal. Megtettem és kezdeményező kézmozdulataira reagálva, megpróbáltam kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon.
2019. 08. 18. vasárnap 20:41  #770
vukk101 vukk101
Azt, hogy valaha is kefélhetek-e Sasó Nikilal, nem tudom és nem szeretek kimaradni semmiből, de most meg kell elégednem azzal, hogy kefélem anyámat és a barátnőmet egyszerre. Ez megéri, elhiheted. Amikor nyaranta otthon vagyok, sok időt töltök anyámmal, mint két szerelmes. Főleg, mióta az ex-barátaim nagyon el vannak foglalva a családjaikkal. Hétvégén seggbe fogom baszni anyát, annyiszor ahányszor csak tudom. Imádom megtölteni a doNagyfaszú Jácintgommal.

Nos, mi van most? Attól, hogy ezt írom, keményebb a farkam, mint valaha. Ki is fogom verni Sasó Niki képeit nézegetve. Anyám nem tudja, hogy megírtam ezt a történetet. Nem tudom mit hoz még a jövő. Apám nem tud semmit az egészről, rólam, anyámról és az ex-barátaimról. Amikor átmegyek anyához, ő azt hiheti, hogy nagyon rendes gyerek vagyok, hogy törődök a szüleimmel. Nem is tudja mennyire!
2019. 08. 18. vasárnap 20:40  #769
vukk101 vukk101
Anyám azt mondta, Sasó Niki elég tapogatózó volt kezdetben, de nemsokára nagyokat nyögött minden egyes fasszal a szájában.

- Biztosan nagyon vágyott már rá - mondtam, mire anyám helyeselt.

Aztán levetkőztették, az ágyhoz vezették és egyszerre szopták a mellbimbóit és nyalták a punciját, ezzel jól előkészítve arra ami ezután következett. Mindnyájan a hálóba mentek ahol egyesével mindenki megdugta Sasó Nikit.

- És egyszerre is voltak együtt? - kérdeztem.

- Igen.

- Ki baszta és hol? - kérdeztem, mostmár a farkamat simogatva.

- Nem emlékszem - mondta anyám, - de, mindegyikük megdugta a punciját, miközben egyikük kefélte, én a következőt szoptam és még engem is dugott valaki. Aztán mindannyian egyszerre kefélték. Később pedig, egyenként megdugták a segglyukát is. Percenként váltottak, így jó sokáig tartott, mire elélveztek.

- Sasó Nikinak ízlett a seggbe dugás? - kérdeztem.

- Igen, jobban, mint gondolta volna, mert tudom, hogy elélvezett, mikor kefélték. Nagyon érzékeny a segglyuka is, akár az enyém. De most biztosan fáj már neki. Ennyi popsiszexben egész életében nem volt része és főleg nem ekkora faszokkal. Amikor befejezték, Sasó Niki lyuka teljesen nagyra ki volt tágulva és a geci folyt ki belőle. Mintha be se akarna záródni.
szőrös pina telefonra

Úgy nézett ki, mintha egy uborkát dugott volna fel a seggébe legalább egy félórára. A srácok is észrevették és tetszett is nekik. Sasó Niki pedig csak feküdt tovább hason, és élvezte az érzést, mielőtt a lyuka összehúzódott volna. Aztán fáradtan összekuporodott. Ez volt a vége a partinak.

Anyám azt mondta van egy ajándéka számomra, ha legközelebb átmegyek hozzá, megkapom. Könyörögtem, hogy árulja el mi az. Sasó Niki bugyiját tartogatta számomra, és néhány fotót, amin Sasó Niki a szűk és felszabott rövidnadrágjában és pólójában van. Sajnos Sasó Niki mást nem engedett lefényképezni, pedig biztosan elélveztem volna a fotók nézegetése közben. Viszont anyám megtudakolta Sasó Nikitól, hogy mi a legnagyobb szexuális vágya. Bevallotta, hogy nagyon élvezte, amikor a fiúk kefélték, és mindig nagyon beizgul attól a fantáziájától, hogy egy csapatnyi megtermett fekete srác bassza ki belőle a lelket is. Anyám biztatta, hogy valósítsa meg ezt az álmát, de Sasó Niki nem tudja, hol is kezdje a dolgot. Anya azt mondta, lehet, hogy egy jövőbeli látogatása alkalmával összehoznak majd valamit, mert ő is nagyon szeretné kipróbálni több fekete fiúval.
szex videok fiatal puncik
2019. 08. 18. vasárnap 20:38  #768
vukk101 vukk101
Paul, a férje sohasem foghat gyanút, mert Sasó Niki azt mondta neki, hogy egyes egyedül élek és magányos vagyok. Nem tudja, mi is van velem valójában. Nem is gondolja, mit fogunk csinálni szombaton.

Mérges voltam amiért kimaradok a dologból, de végülis elfogadtam. Így ezen a hétvégén távol kellett maradnom, és anyám megígértette velem, hogy nem használom a kulcsomat, hogy leskelődjek utánuk. Megígértem.
segbe kúrás

Anyám kora reggel kiment Sasó Nikiért a reptérre. A buli este nyolc körül kezdődött. Nekem randim volt, de azt mondtam a barátnőmnek, hogy kilenc körül érek hozzájuk. Persze, miután látogatást tettem anyám házánál. Nem kémkedtem utánuk, csak egy kicsit körülszaglásztam. Kilenckor elhajtottam a ház előtt, láttam Baszó Kárcsi kocsiját kint állni. Távolabb megálltam. Felmentem és hallgatóztam az ajtón át. Semmit nem hallottam a nappaliból. Feltételeztem, hogy már a hálószobában vannak. Így a barátnőmék felé vettem az utamat.

Felhívtam anyámat vasárnap este, miután Sasó Niki hazarepült.

- Átmehetek most? - kérdeztem.

- Nem, most ne! Fáradt vagyok, - mondta anya - csak hazamegyek és pihenni akarok.

Azért még megkérdeztem, hogy sikeres volt-e Sasó Niki \"megtérítése\".

- Nagyon sikeres! - válaszolta diadalmasan - Jól megkapta.

- Ideges volt? - kérdeztem.

- Nagyon. - mondta anyám - Idegeskedett egész nap, főleg, mikor a csengő megszólalt és megjöttek a barátaid.

- Ex-barátaim - tettem hozzá.

Anyám sóhajtott és azt mondta:

- Drágám, ez a te problémád. Ismered a szabályokat. Egyébként igen, Sasó Niki megkapta, amiért jött.

- Milyen ruha volt rajta? - kérdeztem.

- Nem tudta, mit is vegyen fel. Nem volt igazán provokatív ruhája otthon, mióta Paullal nem járnak el otthonról, az enyémek pedig elég kicsinek bizonyultak neki. Csak egy kisebb táskát hozott, abba pedig nem sok minden fért. Egy nem túl szűk rövidnadrágja volt csak és pólói. De én tudtam, mit szeretnek a barátaid és mielőtt jöttek volna, felvágtuk a rövidnadrágot, így többet engedett látni.

- Meddig vágtátok fel? - kérdeztem, miközben merevedni kezdett a farkam.

- Egészen a fenekéig, a zsebek alatti részig.

- Húúú, biztosan nagyon jól nézhetett ki! - mondtam.

- Igen. Ő úgy gondolta, nem elég jók a lábai ehhez, de szerintem még mindig nagyon csábító - mondta anyám.

Fáradtsága ellenére anyám éleg sok részletet elmesélt Sasó Niki \"térítő\" partijáról. Ahogy végignézte előbb anyámat, hogyan csinálja a dolgokat. Hogyan izgatja fel a srácokat, vetkőzik nekik, vetkőzteti őket. Miközben Sasó Niki csak a székben ült, elkerekedett szemekkel nézte, ahogy a farkaik keményedtek. Aztán anyám az ágyhoz ment, ahol a fiúk ültek. Térdere ereszkedett és felváltva szopta a farkaikat. Aztán abbahagyta és szólt nekik, hogy menjenek oda Sasó Nikihoz és ajánlják fel neki farkaikat. Elképzeltem őket, ahogy tolonganak körülötte és az arcába nyomják dákóikat. Sasó Niki idegesen mosolyog ahogy kézbe veszi őket. Aztán szopni kezdi szépen sorjában. Anyám azt mondta, Sasó Niki elég tapogatózó volt
2019. 08. 18. vasárnap 20:37  #767
vukk101 vukk101
A múlt nyáNagyfaszú Jácint majdnem minden este anyám lakása felé vettem az irányt, hogy megfigyelhessem, vajon kinek az autója áll a bejáratnál. Egyik felem féltékeny volt, de a másik felem fel volt izgulva a gondolatra, hogy anyám mit csinál odabent. Amióta a szüleim elváltak, anyám olyan új arcát fedezte fel, ami sokáig nagyon mélyen rejtőzött benne. Ez az új arc egy szexis, buja nő volt aki élvezi és imádja a szexet.

Egy júliusi vasárnap éppen nála voltam és amíg ő fürdött, a szobában nézegettem a ruháit és egyéb dolgait. Ekkor találtam egy majdnem üres anális síkosító zselés tubust, ami egy héttel ezelőtt még vadonatúj volt. Felizgatott, hogy anyát ilyen gyakran seggbe dugják. Legalább egyszer én is meg szoktam tenni, valahányszor együtt vagyunk. De attól függően, hogy hány barátom van nála, akár háromszor is seggbe baszhatják egymás után. Ahogy a szinte üres tubust néztem, arra gondoltam a barátaim gyakran repetáznak is, vagy pedig anyám minden ismerősének megengedi, hogy a hátsó bejáratát megdolgozzák. Anyát ismerve, bármi elképzelhető. Amikor kefélünk, anya kurvásan viselkedik. Ezzel nagyon felizgat. Gondolom így vannak ezzel a barátaim is. Főleg, mert szereti, ha egyszerre több fasz is kitölti a lyukait, ilyenkor szinte örült kurvává alakul.
amatőr szex mobilra

Egy hónappal később még izgalmassabb lett az élet, mert ez volt az a hétvége, amikor Sasó Niki, anya barátnője látogatóba jött hozzá. Sasó Niki egy vonzó barnahajú, a 40-es évei elején járó, háromgyermekes, házas nő. Amikor anyám elmondta, hogy Sasó Niki meglátogatja, izgatott lettem, mert arra gondoltam, csatlakozni fog hozzánk, de anya nemet mondott. Azon a hétvégén szünetet kell tartanunk, mivel Sasó Niki nem tud semmit a mi vérfertőző viszonyunkról.

- Nem beszéltél neki Baszó Kárcsiről, Nagyfaszú Jácintról és Csabi geci-ről sem? - kérdeztem.

- De, - válaszolta. - Éppen emiatt utazik ide, mert a szerveztem neki egy szombat esti meglepetést a barátaiddal.

Anya elmondta, amikor hónapokkal ezelőtt beszéltek telefonon, Sasó Niki megkérdezte tőle, hogy ő még mindig szokott randizni.

- Többet, mint régebben! - válaszolta, és töviről-hegyire elmesélte neki az újonan feltárt szexuális életét.

Sasó Niki el volt képedve, hogy anya \"gyerekekkel\" kefél, ahogy a barátaimat nevezte, de mikor részletezte neki a méreteiket, Sasó Niki izgatott lett. Ekkor anyám meghívta őt, hogy csatlakozzon hozzájuk, ha valaha erre jár.

- Sasó Niki sosem csalta meg a férjét ezelőtt, - mondta anya - úgyhogy ez egy valódi megtérítő parti lesz számára.

- És velem mi lesz? - kérdeztem.

Anya azt mondta, amire Sasó Niki látogatóba jön, addigra ki fog találni valamit.

- Nézd, nem mondhatom el neki, hogy kefélek a saját fiammal, - magyarázta - már azt is elég feldolgoznia magában, hogy a barátaid és én...

- Nos, nyilvánvalóan fel tudta dolgozni. - mondtam, emlékeztetve ezzel Sasó Niki közelgő látogatására.

- Igen, ez az amiért annyira pokolian fel van izgulva, - válaszolta anya - pocsék a szexuális élete
2019. 08. 18. vasárnap 20:35  #766
vukk101 vukk101
Egyre gyorsabban és keményebben basztam, a golyóim a csiklójának ütődtek. Közben anyám végig nyögött és biztatott. Valóban nem viccelt korábban, tényleg szereti, ha a seggét kefélik. Néhány tucat lökés után éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Anya nyögések közepette azt zihálta, hogy töltsem meg a seggét gecivel. Ekkor így is tettem, harmadszor élveztem el ma, és most bele a lyukába. Amikor kihúztam a faszom, az ágyra rogytam, a lankadó farkam a combomon nyugodott. Anyám is lélegzethez jutott végre és mellém feküdt az ágyra.

- Nagyon jó volt - mondta, miközben a combomat simogatta.

- Nekem is. - válaszoltam.

Néhány perc múlva anyám törte meg a csendet.

- Minden rendben? - kérdezte - Lefeküdtél az anyáddal. Nem érzed kínosnak?

- Nem, nagyon jó volt! - válaszoltam - Megismételjük valamikor?

- Hétvégenként, amikor itthon vagy - válaszolta.

Ennek igazán örültem.

De mielőtt még elmentem volna, anya elmondta a tényeket.

- Tudnod kell, hogy a barátaid átjönnek, amikor szükségem van rájuk.

Itt egy kis szünetet tartott, én pedig nem tudtam, mit is mondhatnék. Ezek szerint a dugás velem nem volt elég jó.

- Nézd, kedvesem. Nekem is vannak vágyaim és igényeim. Akarom, hogy velem legyél, de amit korábban mondtam, minden igaz volt.

- Még ha nem is lettek volna a barátaid, és megkívánom őket, akkor is áthívtam volna őket. És meg is teszem.

Tudtam, nem papolhatok neki arról, mit is kezdjen az életével, így egyszerűen annyit mondtam:

- Tudom.

- Lehet, hogy megköszönöm ezt neked egyszer - mondta egy halvány mosoly kíséretében.

- Hogyan? - kérdeztem izgatottan.

- Majd kigondolok valamit - válaszolta, aztán egy jóéjt puszit nyomott az arcomra.
puncik

Ezek után a vizsgákra való felkészülésem nagyon gyötrelmes volt. Egyszerűen nem az iskolai teendőimen járt az eszem. Csak az anyámra tudtam gondolni és a tényre, hogy a barátaimmal is lefekszik. Bántott a dolog, féltékeny és egyben felizgult lettem e gondolatoktól. Életemben nem volt ilyen különös érzésem. Amikor a nyári szünetre hazatértem, elég kevésszer találkoztam a barátaimmal, bár elég nehéz volt ezt kiviteleznem. Ők nem tudtak rólam és anyámról, és én nem is szólhattam nekik, hogy fejezzék be a viszonyt vele, mivel anyám megtiltotta. Ő szeretkezik fog velük, és nem számít, mit teszek. Természetesen ettől nem szerettem kevésbé. De helyette egyre több időt töltöttem az új barátnőmmel, neki tetszett, hogy jobban szeretek vele lenni, mint a barátaimmal. Bezzeg, ha tudta volna, mi ennek az oka, vagy ha fülébe jutott volna, hogy anyám meg én...
2019. 08. 18. vasárnap 20:34  #765
vukk101 vukk101
- Óóó, istenem - nevetett anya.

Nagyon zavarba jöttem. Aztán levette a kezét a faszomról és a szájához emelte, elkezdte lenyalni róla a spermámat.

- Anyukának pici fia, nagyon jó ízed van - mondta, miközben nyalta a gecimet az ujjairól.

Hamar ismét felállt a farkam, anyám letolta a nadrágomat, hogy jobban szemügyre vehesse a szerszámom. Megnyalta az ajkait.

Letérdelt, és forró szájába vette a farkam. Visszaültem az ágyra \"hülyegyerek\" mosollyal az arcomon, ahogy anyám elkezdett a fejével bólogatni a faszomon, beborítva nyállal és spermamaradékkal a szerszámom. Ekkor felállt, levette a ruháit és megkérdezte, hogy tetszik-e amit látok. Játszott a mellbimbóival, amik hamar kőkemények lettek, aztán lejjebb haladva elérte a punciját. Aztán megfordult és a fenekét mutatta. Hogy teljes legyen a kép, amíg a fenekének félgömbjeit mutatta felém, azt mondta:

- Tudod, hogy a barátaid mit szeretnek bennem a legjobban?

Ekkor megfogta a fenekének partjait és széthúzta őket. Életemben először pillanthattam meg a popsinyílását.

Mit gondolsz? - kérdezte, felém fordulva - Tudod háyszor engedtem meg a barátaidnak, hogy megdugják a popsimat? Imádták!

Egyre nehezebben lélegeztem, a kezem csak száguldozott le-fel a kőkemény farkamon, ahogy tekintetemet a fél méternyire lévő segglyukára szegeztem.

- Péntek este mindhárman megdugták a popsimat. El tudod ezt képzelni, amikor anyád három különböző faszt kap a lyukába? Szerinted kurva vagyok? Hány anya tenne ilyet?

Aztán jobban lehajol és teljesen széthúzta seggének partjait, amennyire csak bírta. A lyuka kitágult, én pedig legeltethettem rajta a szemem, a farkam pedig keményedni kezdett.
szex mobilra

- Anyád egy kurva! - mondta ringatva a popsiját az arcom előtt. - Tetszik? - kérdezte. - Kurva vagyok! Szeretnél megbaszni engem, ahogy a barátaid tették? Szeretnéd megkefélni a seggem is?

Végül eleget láttam. Felálltam, megfogtam anyámat és az ágyra löktem. Aztán amilyen gyorsan csak tudtam, ráugrottam és gőzölgő puncijába dugtam a farkam. Ahogy keféltem, anya nyögött és biztatott, hogy jól basszam meg. Már-már sikoltozott, én pedig egyre keményebben dugtam, tudva, hogy ettől el fog élvezni. Néhány kemény lökés után ellazultam, és teliélveztem a punciját. Amikor kihúztam a még mindig merev faszom belőle, fénylett a nedveink keverékétől. Látva ezt, anyám rámpillantott és azt suttogta:

- Megdugod a segglyukam?

Gyorsan nyégykézlábra állt az ágyon, én pedig mögé helyezkedtem. Elkezdtem betolni a síkos farkam a hátsó nyílásán. Egészen könnyen bejutottam és már keményen keféltem is a seggét.

- Iiigeeen! - nyögte - Baszd anyád lyukát! Élvezz a lyukamba!
2019. 08. 18. vasárnap 20:33  #764
vukk101 vukk101
- Mióta kefélsz a barátaimmal?

A szája tátva maradt, a szemei elkerekedtek és fehér lett, mint a fal.

- Hogy tudtad meg? - sikerült szóhoz jutnia.

Elmeséltem neki a múltkori esetet. Csendben volt. Ismét megkérdeztem, végülis jogom van tudni, mert ő az anyám és azok pedig akik dugják, a barátaim.

- Nem kell beszámolnom neked a szexuális életemről - mondta.

Aztán elkezdett beszélni a nem túl jó házasságukról, arról, hogy apámnak viszonya van egy ügyfelével, már évek óta, és ő rájött, és, hogy válásuk előtt már évek óta nem volt szerelem a kapcsolatukban és csak az okozott örömet neki, ha hazajöttem a kollégiumból.

- De miért kefélsz a barátaimmal? - kérdeztem ismét dacosan.

Ekkor anyám elmesélte, a költözködését. Megesküdött, hogy nem állt szándékában lefeküdni velük, de akkor felizgult a látványuktól és eldöntötte, hogy mégis megteszi. Elmondta, hogy hónapok óta nem volt férfival, és nagyon hiányzott már neki.

- De ez hónapokkal ezelőtt volt! - mondtam.

- Igen, tudom - állt meg egy pillanatra. Mély lélegzetet vett és elmondta, hogy akkor nem anyának érzi magát, hanem inkább nőnek.
anális szex

Kiderült, hogy a barátaimban megvan mindaz, amire vágyott. Életerő, nagyobb fasz, mint apámé. Fiatal szeretőkre volt szüksége, hogy kielégítsék vágyait. Imádott, egyszerre több farokkal megtöltve lenni. Ezért dugott rendszeresen Nagyfaszú Jácintnal és Baszó Kárcsi-kel, és Nagyfaszú Jácint ötlete volt, hogy hívják meg Csabi geci-et is, így hárman kefélhetik. És ő mindezt imádta.

Egyre idegesebb lettem, ahogy mindezt hallottam, és ekkor anyám azt mondta:

- Nézd, azzal kefélek, akivel akarok. Ez az én házam és ha azt akarom, hogy a barátaid átjöjjenek hozzám, akkor át fogom hívni őket.

Rövid csend következett, aztán hozzám fordult.

- Féltékeny vagy?

Először kicsit megütköztem a kérdésen, de tudtam a választ, ahogy anyám is. Folytatta.

- Begerjesz téged, hogy minden barátod megbaszott? Tudom, hogy a fiatal fiúk gyakran fantáziálnak az anyjukról. Te is? - és az ágyékomra nézett - Jézusom, neked feláll a farkad! - mondta, és huncut mosollyal nézett rám.

Majd kigombolta a nadrágomat és lehúzta a sliccem, de mikor megfogta a farkam, én azonnal elélveztem.
2019. 08. 18. vasárnap 20:32  #763
vukk101 vukk101
Az igazság pillanata akkor jött el, amikor hetekkel később, a vizsgák előtt álltam. Péntek este volt, nem volt jobb dolgom, így hazautaztam. Otthon kerestem Baszó Kárcsiet és Nagyfaszú Jácintt is, de a mamájuk azt mondta, hogy nincsenek otthon. Megpróbálkoztam egy harmadik haverommal is, Csabi geci-vel, ő sem volt otthon. Úgy döntöttem, elautózok anyámhoz és üdvözlöm. Amikor leparkoltam a ház előtt, észrevettem Baszó Kárcsi kocsiját.

- Mi a fene? - gondoltam.

Csengettem, de senki nem válaszolt. Volt kulcsom, így benyitottam. Amint becsuktam az ajtót, hangokat hallottam anyám hálószobája felől. Ahogy közelebb értem, sóhajtozást és nyögést hallottam, de nem a fájdalomtól, inkább az élvezettől. Férfi hangot is hallottam:

- Óóóó, ez az keféld!

Ráébredtem, hogy orgia folyik anyám szobájában és tudtam, azaz gondoltam, hogy kikkel. Amikor bedugtam a fejem az ajtó nyílásán, a szemeim kimeredtek és majdnem leesett az állam. Ahogy gondoltam, ott volt Baszó Kárcsi, Nagyfaszú Jácint és Csabi geci is. Mindhárman anyámat baszták. Ő négykézláb állt az ágyon, szájában Csabi geci fasza, Nagyfaszú Jácint alatta, farka mélyen a pinájában, és Baszó Kárcsi mögüle lökdöste a faszát a segglyukába. Hallottam anyám elfojtott nyögéseit, és kiáltásait, ahogy a fejével rábukott az előtte álló Csabi geci hosszú farkára, aki rendületlenül baszta a száját. Nem láthattam rendesen alatta Nagyfaszú Jácintt, bár kitalálhattam, hogy ő az, a vastag faszáról, ami mélyen belehatolt anyám puncijába. Ha már a vastagságról van szó, Baszó Kárcsinek van a legnagyobb és legvastagabb fasza hármójuk közül, csodálkoztam is, anyu, hogy tudta befogadni. Baszó Kárcsi pedig csak kefélte a jól kitágult segglyukat, közben nyögve és morogva.
szexvideo

Aztán lassan kihátráltam a lakásból. Nem akartam, hogy elkapjanak, hogy meglestem őket. Amikor hazaértem, még kába voltam az élménytől. Emellett meg kell jegyeznem, hogy óriási merecedésem volt. Gyorsan a fürdőszobába siettem, és kivertem magamnak. Ahelyett, hogy dühös lettem volna, inkább féltékenységet éreztem. Tudatára ébredtem, annak, amit eddig sejtettem, de anyám sohasem mutatta: hogy ő egy szexis nő, aki be tudja gerjeszteni a férfiakat, köztük a három 18 éves haveromat. Ha apám megtudta volna, mi folyik néhány kilométerre tőlünk, biztosan szívrohamot kapott volna.

Ezen a hétvégén elkerültem a barátaimat, ők sem kerestek engem. Ideges voltam, amikor néhány nap múlva meglátogattam anyámat. Megkérdezte, miért nem néztem felé eddig. Nem feleltem, de ő tovább faggatott, hogy mi a bajom. Gondolkodtam egy kicsit, végül kinyögtem:
/ 47