Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 11. 19. szerda 14:41  #737
greatom greatom
Nézd, felőlem lehet nagy arcod, de ott a hozzászólásod, abban azt írod: a vagina mirigyei termelik és juttatják a külvilágba a húgycsövön keresztül. Ez nincs így. Kilövellésről is írsz, ez is jócskán túlzás. A hozzászólásod első része meg lényegileg ugyanaz amit én is gondolok és írtam. Szóval nem igazán értem mire is anagy durrogás részedről.
Légyszíves, magyarázd el, mit is kellett volna 'értelemszerűen' olvasnom, meg hogy mi az ami nem helytálló abból amit írtam?
Ismétlem magam, de tényleg ott látom ebben az egészben a problémát, hogy egyesek ezen adottság-lehetőség-képesség meglétét egyfajta értékmérőként igyekszenek definiálni és ezzel bizony sokakban ébresztenek kételyt a saját teljesértékűségüket illetően. Érezhető, hogy szinte trendi lett spriccelni, mi több, fröcskölni, mert ez bizonyíték, hogy a pasi jól teljesít, a nő meg professzionális és teljes értékű szerető. Ez faszság. Kb. mintha valaki azt állítaná mértékül, hogy dugás alatt mennyire izzadt meg a hónalja. Na, mindegy, nincsenek különösebb illúzióim, ez a téma újra el fog süllyedni és fel is emelkedik majd idővel, mert mindig lesznek akik nehezen barátkoznak meg a tényekkel.
2014. 11. 19. szerda 14:39  #736
Shevin74 Shevin74
Kedves moderátor! Sajnálattal látom, hogy törölve lett pár mondat! Ez azért is rossz, mert láthatták volna mások is, hogy semmiféle személyeskedés nem volt!!!!! Mivel nem a válasz gombra kattintottam a kommentem előtt, így látszik, hogy nem egy valakinek szóltam!!!! Egyetlen nevet nem említettem, de még csak talást sem tettem senkire konkrétan!!! Az hogy te ebből ráismertél valakire az mindent elmond, de ettől én még betartottam a normákat!!!! Tudod, ha egy nyilvános fórumon vagy bármilyen közösségben azt állítom, hogy túl sok az elhízott ember, az még véletlenül sem személyeskedés azzal szemben aki éppen ott van és elhízott!!!! Érdekes módon másét nem törölted, peddíg ott személyeskedések is vannak!!! Még annyit a szövegem törléséhez és beleírásodhoz! Már ne is haragudj, de ha mindenkinek szólsz és nem csak nekem, akkor ha kérhetném, mert ezt tartja az illem is(!!!!!) külön kommentben mindenkinek írj és ne csak egy személynek, Mivel az én kommentembe fűztél megjegyzést én teljesen elfogadhatatlannak tartom és rangon alulinak egy moderátorhoz!!! Mert hiszen hogyan moderál valaki, aki az alap illemmel, sem a mondandók lényegével, fogalmak értelmezésével(lásd személyeskedés) nincs, vagy csak részben van tisztában!
Tisztelettel!
Shevin74

/moderátori bejegyzés: megnyugtatásképp közölném nem lett semmi se törölve. Kelthetsz feszültséget, akkor lesz törölve bejegyzés. Amennyiben panaszod van, akkor lehet írni az oldal üzemeltetőinek!/
(Ez egy válasz Shevin74 üzenetére (2014. 11. 19. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 19. szerda 14:08
Mindenkinek joga van hülyének lenni, tudatlannak, virtuális világban élőnek lenni! nyes eplus2 hehe Jah, és az sem árt ha valaki tud értelemszerűen olvasni, és értelmezni azt amit valaki leír! nyes eplus2 hehe

/moderátori bejegyzés: és mindenkinek joga van megtisztelni a másikat, ha egy fórumban beszélget. Még ha nem is ért veled egyet, vagy Te vele. ( tehát az hogy itt írok nem azt jelenti hogy - csak - Neked szólna!
Tehát a személyeskedő piszkálódást, egymás hergelését be lehet fejezni./
2014. 11. 19. szerda 14:08  #735
Shevin74 Shevin74
Mindenkinek joga van hülyének lenni, tudatlannak, virtuális világban élőnek lenni! nyes eplus2 hehe Jah, és az sem árt ha valaki tud értelemszerűen olvasni, és értelmezni azt amit valaki leír! nyes eplus2 hehe

/moderátori bejegyzés: és mindenkinek joga van megtisztelni a másikat, ha egy fórumban beszélget. Még ha nem is ért veled egyet, vagy Te vele. ( tehát az hogy itt írok nem azt jelenti hogy - csak - Neked szólna!
Tehát a személyeskedő piszkálódást, egymás hergelését be lehet fejezni./
2014. 11. 19. szerda 13:39  #734
greatom greatom
No, akkor te vagy a legokosabb...
A hüvelyben nincsenek mirigyek... a Bartholin mirigy a hüvelybemenet két oldalán található a kivezet nyílása. A hüvely váladéka több forrásból ered, a petevezetékek, a méh és a méhnyak mirigysejtjei termelik meg a hüvelyt bélelő laphám is hozzájárul is itt élnek a tejsav baktériumok is, amik a kedvező pH-ért felelősek. Ebből semmi nem kerül át a húgycsőbe. A húgycső körül egyeseknél (nincs konkrét adat, hogy arányaiban hány nőt érint) kisebb-nagyobb mértékben megtalálhatók a férfi prosztatával analóg mirigyek-mirigy kezdemények. Csak sokkal csökevényesebb formában. Ha már ott vannak, akkor működhetnek is, de a termelt váladék minimális és elmarad a férfi prosztata váladékának mennyisége mögött. Színtelen és egyáltalán nem olyan mint az ondó.
Na, most ezekből lehet ugyan kisajtolni némi nedűt, de ez alapból úgyis elkeveredik az egyébként normálisan és bőven termelődő hüvelyi és bartholin váladékkal így akinél nem erre utazik a partner, az valószínű nem is észleli.
Plusz... a férfiaknál kilövellő ondó 15-25%-a ered a prosztatából, mondjuk a teljes kb4-6ml-ből számolva jó 1 azaz 1 ml !!! A női ejakuláció a maga csökevényes forrásából nyilván még ennyit sem kap, de legyen 1 ml, és ez sem érvényes csak a nők egy részére.... és nem tanulható, nagy jóindulattal aktivizálható adottság. De semmit nem indikál, ettől se jobb se rosszabb nem lesz egy orgazmus, maximum agyban tesz hozzá, hogy "Hű, én ilyet is tudok!!! '.
1 ml, szóval miről is beszélünk???? Maradjunk inkább a csepegős orgazmusnál, az közelebb áll a valósághoz.
2014. 11. 19. szerda 11:38  #733
Shevin74 Shevin74
mennyi okos, szakértő, tudós, biológus van itt!!!! nyes A sok, saját véleményét tudományosnak beállító ember nyes miért nem veszi a fáradtságot, hogy legalább utána olvasson a témának, ha már egyszer hülye hozzá? eplus2 A cím azonban annyiba félrevezető, hogy a spriccelős élvezés, nem azonos a női magömléssel(ejakulációval)!!!! De a biológiai tényt nem lehet hülyeségekkel, meg szemellenzővel cáfolni!!!!! Amire itt sokan rá vannak "kattanva" és azt hiszeik, hogy a spriccelős élvezés, az csak a vizelet kiszorítása. A "G" pont izgatása sokszor vizelési kényszert hoz létre a nőknél, és ha elengedik magukat teljesen akkor az távozik is! Vannak akik amikor elélveznek a csikló és a "G" pont izgatásával azok nem tudják visszatartani ezt a vizelési kényszert, és vagy spriccelve vagy szakaszonként elengedve távozik a vizelet! De ismétlem, az vizelet! Egy kis plusz infó a virtuális szex világában élőknek, akik nőt csak itt és hasonló oldalakon látnak! Mégis hatalmas szakértők a nők és a szex terén!!! nyes
A női ejakuláció!
" .... A női ejakuláció során, az orgazmussal egy időben folyadék távozik a húgycsőből, a G-pont vagy a csiklók erőteljes ingerlésének köszönhetően. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nők egyszerűen bepisilnek az élvezettől, pedig nem erről van szó: legelőször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít. Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsőn keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekből, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek. .... "
2014. 11. 19. szerda 08:05  #732
greatom greatom
Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez.

Én viszont azokat sajnálom, akik képesek egy pornófilmből kimásolt FAKE jelenség köré mítoszt építeni és mindezt arra használni, hogy a saját szexualitásukat magasabb rendűnek próbálják beállítani azokénál, akik a realitások talaján állnak. Röhejes. Aztán egymásra licitálnak, ki spriccel nagyobbat.
Holott a jelenségnek táptalajt biztosító dolog rettentő prózai. A záróizmok feletti kontroll átmeneti megszűnése vagy éppen ezen izomcsoportok 'kifáradása' is lehet az átmeneti inkontinencia okozója. A női húgycső kb. 4-5 cm, a hüvely felett halad. Az intenzív hüvelyi ingerlés (klasszikusan a g-folt masszírozása) hozzájárulhat ahhoz, hogy az orgazmus közben a hólyagra ható szorítás némi vizeletet présel át a húgycsövön. A szült nőknél ez különféle okok miatt még gyakoribb lehet és a változó kor tájékán a nők nagyobb hányada találkozik a vizelettartási problémákkal. Egy tüsszentés is elég lehet pár csepp 'ejakulátumhoz' hát akkor egy olyan intenzív folyamat mint az orgazmus, már bőven magában hordozza ennek lehetőségét.
Van más is. Pl. a popperek (klasszik RUSH) képesek annyira ellazítani ezt a tájékot, hogy a nő gyakorlatilag folyamatosan csordogál de nem csak elöl, hanem hátul is....
Sajnos a pornófilmek hatására mindez átcsapott és most már láthatóan ott tartunk, hogy ez egyfajta értékmérője lett, skálája a szex, az orgazmus minőségének. Miközben a filmen szereplő nőnek éppenhogy nincs is orgazmusa, sőt már sajog a puncija a benne túró-fúró ujjaktól, vagy a csiklóját csapkodó férfi kezétől.
(Ez egy válasz marekmare üzenetére (2014. 11. 18. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 23:15
Teljes mértékben eggyet értek veled. Tapasztalatbol tudom, hogy volt , van és lessz is nöi ejakulácio ( vagy nevezzetek aminek akarjatok), s, hogy nem vizelet az tuti. Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez. Aki egyszer,-vagy tobbszor ateli, megvaltozik a velemenye eljen eljen eljen
2014. 11. 19. szerda 06:04  #731
par50-52 par50-52
Igen ez a pontos meghatarozas !
2014. 11. 19. szerda 04:58  #730
Nella Nella
Sziasztok . Meg soha nem irtunk forumba de most ugy erezzuk.meg kell tenni .
Eloszor is spriccelos orgazmus nincs ! Barmi furcsa kepeink videonk megsem errol arulkodik .
Viszont az teny hogy a noknek van egy mirigyuk a huvely elulso reszen melyet ha
ugymond izgatnak bar a nyomkodas jobb szo re akkor megtelik valadekkal ami szintelen kisse savanykas illatu .
Ez a valadek a hugycsobe urul amikor a mirigy telitodik es ha eroteljesen nyomod
akar spriccel is kicsit.
Az mar ha a farkad kepes ezt ingerelni szex kozben egy elmeny es ha be is kovetkezik az gratisz foleg ha egybe esik az orgazmussal !
De kepes minden izgalom nelkul is mivel nem jar erotikus ingerrel a kialakulasa !

Amit a filmekben latsz nem mas mint a hugyholyag feltoltese utani muveszi produkcio!
2014. 11. 18. kedd 23:16  #729
marekmare marekmare
2014. 11. 18. kedd 23:15  #728
marekmare marekmare
Teljes mértékben eggyet értek veled. Tapasztalatbol tudom, hogy volt , van és lessz is nöi ejakulácio ( vagy nevezzetek aminek akarjatok), s, hogy nem vizelet az tuti. Azt meg csak sajnalni tudom aki csak beszel s kozel sem jar az esemenyhez. Aki egyszer,-vagy tobbszor ateli, megvaltozik a velemenye eljen eljen eljen
(Ez egy válasz _SóHaj_ üzenetére (2014. 11. 18. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 11:46
Azért, mert te nem tudsz róla, mert te nem találkoztál ilyennel, produkálni végkép nem tudod (logikus), az nem azt jelenti, hogy nincs. (a pisinek mindenki ismeri színét.. nos, ez nem olyan.. messze nem olyan)
Lehetsz szkeptikus, ehhez is jogod van, meg menstruálni is, tőlem....
Csak mert valaki találkozott a jelenséggel veled ellentétben, próbáld meg elfogadni.
2014. 11. 18. kedd 22:02  #727
pcarlo pcarlo
Látom kezd elfajulni ez a meddő vita, félinformációk és pornófilmek szülte dobálózássá. Bárki bármit írhat, női ejakuláció nincs, nem volt és amíg a nő nő, nem is lesz!!! Az, hogy miről van szó - amit Ti annak véltek-, leírtam. Ez lehet "spriccelés", ez létezik, de semmiképpen nem nevezhető ejakulációnak. Az más fogalom. Kedves férfitársaim! Irány a drogéria, mert ilyen alapon be kell szerezzetek tampont vagy betétet, hiszen érkezik a férfi menstruáció. Igaz, hogy nekünk meg erre nincs szervünk, de ha jön, akkor jön...Shevin 74-et idézve: "biológiai tény"
2014. 11. 18. kedd 20:21  #726
Shevin74 Shevin74
Ne haragudj, de a vitathatatlan jelző eléggé röhejesen hangzik, amikor a női ejakuláció BIOLÓGIAI TÉNY!!!!! Ne saját vélemény t állítsatok be ténynek, hanem vegyétek a fáradtságot, hogy utána olvassatok! TÉNY, hogy létezik! De az is tény, hogy nem olyan, mint amilyeneket itt állítanak, illetve a pornó filmekben láthatóak! Teljesen más, de erre utaltam nemrég a hozzászólásomban!
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2014. 11. 18. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 19:28
Kedves Vitatkozók!
Meg kell mondanom, Greatom barátunk nem éppen a szívem csücske a korábbi, kioktató megnyilatkozásai miatt. Ebben a témában viszont vitathatatlanul igaza van. Egyetlen nő sem képes ejakulálni, egyszerűen nincs meg az ehhez szükséges "szerve".
Van amelyiküknek az átlagnál nagyobb mennyiségű hüvelyváladéka képződik a nemi aktus során, s amely éppen a benne lévő farok miatt nem jön ki, viszont orgazmuskor a hüvely összehúzódásakor kipréselődik, de ez nem olyan mennyiségű, mint amelyeket néhányan itt említenek. Ami nagy mennyiségű, az vizelet, amely képes hirtelen, nagy sugárban, nagy mennyiségben előtörni egy-két nőnél.HA TETSZIK, HA NEM, EZ TÉNY
2014. 11. 18. kedd 20:16  #725
klito klito
Tehát kevèsbè ismert. Ez van.
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2014. 11. 18. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 19:35
Ja! Még annyi, hogy nem csak a női, hanem a férfi test is fel van térképezve, legalábbis ilyen mélységig. A szervezet, szervek működését ismeri a tudomány, mindössze a sejtekben ill. azok alkotóelemeiben zajló folyamatok egy része ismeretlen, vagy inkább úgy mondanám, kevésbé ismert.Tehát, mivel erre alkalmas szerve nincs a nőnek, így nem is lehet " magömlése." Ennek a topicnak még a címe is hibás, esetleg orgazmus során bepisilő nők lehetne a helytálló címe.
2014. 11. 18. kedd 19:40  #724
par50-52 par50-52
pinat lattal mar !
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2014. 11. 18. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 19:35
Ja! Még annyi, hogy nem csak a női, hanem a férfi test is fel van térképezve, legalábbis ilyen mélységig. A szervezet, szervek működését ismeri a tudomány, mindössze a sejtekben ill. azok alkotóelemeiben zajló folyamatok egy része ismeretlen, vagy inkább úgy mondanám, kevésbé ismert.Tehát, mivel erre alkalmas szerve nincs a nőnek, így nem is lehet " magömlése." Ennek a topicnak még a címe is hibás, esetleg orgazmus során bepisilő nők lehetne a helytálló címe.
2014. 11. 18. kedd 19:35  #723
pcarlo pcarlo
Ja! Még annyi, hogy nem csak a női, hanem a férfi test is fel van térképezve, legalábbis ilyen mélységig. A szervezet, szervek működését ismeri a tudomány, mindössze a sejtekben ill. azok alkotóelemeiben zajló folyamatok egy része ismeretlen, vagy inkább úgy mondanám, kevésbé ismert.Tehát, mivel erre alkalmas szerve nincs a nőnek, így nem is lehet " magömlése." Ennek a topicnak még a címe is hibás, esetleg orgazmus során bepisilő nők lehetne a helytálló címe.
2014. 11. 18. kedd 19:28  #722
pcarlo pcarlo
Kedves Vitatkozók!
Meg kell mondanom, Greatom barátunk nem éppen a szívem csücske a korábbi, kioktató megnyilatkozásai miatt. Ebben a témában viszont vitathatatlanul igaza van. Egyetlen nő sem képes ejakulálni, egyszerűen nincs meg az ehhez szükséges "szerve".
Van amelyiküknek az átlagnál nagyobb mennyiségű hüvelyváladéka képződik a nemi aktus során, s amely éppen a benne lévő farok miatt nem jön ki, viszont orgazmuskor a hüvely összehúzódásakor kipréselődik, de ez nem olyan mennyiségű, mint amelyeket néhányan itt említenek. Ami nagy mennyiségű, az vizelet, amely képes hirtelen, nagy sugárban, nagy mennyiségben előtörni egy-két nőnél.HA TETSZIK, HA NEM, EZ TÉNY
2014. 11. 18. kedd 18:30  #721
klito klito
Szia! Az íze? Hm Ő is azt mondta, mikor a szájába élveztem: olyan mint a flóraszept. Olyan fertőtlenítő szagú.
(Ez egy válasz _SóHaj_ üzenetére (2014. 11. 18. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 11:46
Azért, mert te nem tudsz róla, mert te nem találkoztál ilyennel, produkálni végkép nem tudod (logikus), az nem azt jelenti, hogy nincs. (a pisinek mindenki ismeri színét.. nos, ez nem olyan.. messze nem olyan)
Lehetsz szkeptikus, ehhez is jogod van, meg menstruálni is, tőlem....
Csak mert valaki találkozott a jelenséggel veled ellentétben, próbáld meg elfogadni.
2014. 11. 18. kedd 18:20  #720
klito klito
Bocs. A Női test nincs feltérképezve. Egykét idióta így gondolja. Tudod mikor a hálóingen csak egy luk van ott lent középen, vagy mégsem ott?Basszus ez Nő volt egyáltalán? Gáz.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 18. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 18. kedd 13:25
Nincsen baj a 'felfogóképességemmel'. Egyszerűen anatómiai oldalról nincs igazolása az elmondásodban szereplő 'félelmetesen zúduló' 'ejakulátumnak'. Ez nem hit vagy pozitív gondolkodás kérdése. A női test ilyen téren már régóta teljesen fel van térképezve, nincsenek 'titkos' tározók, sőt, a fejlettebb szexkultúrájú nőkben sem fejlődik ki ilyesmi utólag. Emiatt éppen úgy nem lehet megtanulni az ejakulálást, mint egy férfinak a menstruációt. Azt meg lehet tanulni, hogy az orgazmus közeledtével teljesen ellazult állapotba kerülj és ilyenkor a hólyagban kisebb-nagyobb mennyiségben jelenlévő vizelet is kispriccelhet, kicsoroghat, vagy ha éppen manuálisan kényeztetnek, akkor a partner szinte kipumpálja azt. A női genitáliát körülvevő mirigyek funkcionálisan nem bozóttüzek elfojtására szolgálnak, képtelenek akkora mennyiségű folyadékot előállítani és a tárolásra sincs egyszerűen alkalmas szerv.

Természetesen mindenki abban hisz és arról költ hőskölteményeket, amiről kedve tartja. Az akupunktúra és a horoszkóp mellett jól megfér a női spriccelés is.
2014. 11. 18. kedd 18:14  #719
klito klito
Még valami. Ilyet pornóban nem látni.mikor először engedte, h a nyelvemtől élvezzen el./nem akarta csak én nem hagytam, h eltolja az arcomat/ hát nem volt igazán finom a nedv. Mégis élveztem. Törölközős szex. Így hívta.
2014. 11. 18. kedd 18:01  #718
klito klito
Volt egy kedvesem. Ő 17 éves korától így élvez. Ja ffi vagyok. 46 éves. Sokáig zavarta a dolog. Mikor összejöttem Vele nem értettem miért nem engedi az oralt. Pedig nagyon finom ízü puncija volt.Mindíg eltolta a fejemet, kérte had lovagoljon. Mikor elélvezett nem értettem az a kb fél deci folyadékot ami végigfolyt a farkam ról a törölközőre. Mert Ő mindíg rakott alánk törölközőt. Tudtam, h élvez. Éreztem a hüvely összehúzódásokból. Megbeszéltük. Az íze, sem az illata nem igazán jó.
/ 39