Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Egy hely ahol nyíltan, de titokban elmondhatom amire vágyom veled!
2018. 07. 23. hétfő 16:59  #1

B

Már több mint két év eltelt azóta, hogy utoljára az ölemben magamhoz szorítottalak, de még mindig ugyanolyan hévvel vágyom arra,hogy a feszes, és izgató kis testedbe hatoljak. Imádom ahogy felizgulsz,és azt ahogy felizgatsz. Imádom a gondolatot, hogy újra egymás karjaiban összeforrhatunk. Hogy hosszú csókok és ölelések után megszabadíthatlak majd a lucskosra nedvesedett bugyidtól, és a feszes makkommal finoman és lassan beléd hatolhatok miközben a szemeidben a kéjt kutatom.

Szeretném ha mindkettőnk örömét és fejlődését szolgálná majd az együtt töltött idő. Szeretném ha az lenne majd a kiindulási alap ahol abbahagytuk. Mégpedig ,hogy tocsó puncival várod a kőkemény farkamat teljes izgalomban, és húzod magadba ütemesen egyre mélyebbre és mélyebbre a kéjtől elvakultan. Szeretném ha biztonságban éreznéd velem magad és minden vágyunkat megélnk közösen, és megkeresnénk együtt a számunkra legizgalmasabb legélvezetesebb és legemlékezetesebb módjait az együttlétek.

Szeretném ha várnád és vágynád ezeket a perceket és izgalmas játékká alakulna köztünk az együtt töltött idő. Hogy őszintén el merd képzelni és el merd mondani legperverzebb legmocskosabb vágyaidat, és merd velem megvalósítani azokat. Szeretném ha a sex lenne a legújabb és legimádottabb hobbid, amivel szívesen töltöd minden szabad percedet és amiben társad lehetek. Szeretném ha élveznéd, hogy egyre jobb vagy benne. Hogy tűz gyúljon a szemedben amikor azt látod ,hogy az általad nyújtott élvezettől görcsberándul a testem és egy hatalmas élvezés közepette lazul el benned.

Szeretném ha az élvezet kéjes úrnőjévé és az falloszom rabjává vállánál. Hogy kívánd mindazt a jót amit csak egymásnak tudunk adni azálltal hogy megnyílunk egymás előtt és ledobva szégyenérzetünket átléljük amit csak együtt tudunk.

Szeretném ha meghatároznánk ehhez közösen a biztonságot adó feltételeket és az önfeledt izgalomhoz szükséges alapvetéseket, mind fizikailag, mind lelkileg. Várom már hogy újra lássalak és magamhoz ölelhesselek.
Hogy érezzem finom nőies érintésre, és csókolhassam apró ajkaidat.
1 hozzászólás, utolsó: X (2018. 07. 24. kedd 17:32)
X
2018. 07. 24. kedd 17:32
szép :(
/ 1