Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2020. 09. 13. vasárnap 23:43  #1
karivera karivera
Számtalan olyan bejegyzést olvastam, amelyikben panaszkodnak a férfineműek, hogy a hölgyek nem válaszolnak az üzenetekre, nem köszönnek, tiltanak, nem akarnak ismerkedni.
Elgondolkodott valaki azon, hogy mit is írt a nőnek, mivel akarta felkelteni az érdeklődését az első üzenetben? csodálkozik

Talán annyit, hogy: "Helló, jó a képed!" Vagy: "Én kinyalnálak" Esetleg ennyit, hogy: "Dugnálak!"

Vagy: "Szereted a spermát?" Illetve: "Bizsereg a puncid, hogy itt vagy, mikor dugtak?"

Erre mit lehet válaszolni?? Örüljünk? csodálkozik

Ezután megnézzük az adatlapot és a mottónál gyakran ez áll: "Élj a mának!"

Na, ez annyira..... nagyon gáztúl sok huuuuuh..... nem is tudom, mit írjak! Ha ilyent látok, tiltom. Mert, hogy ennél többre nem képes? Nincs valamilyen ötlete, saját gondolata? Csak ennyi, hogy: Élj a mának! unalmas

Szerencsére, akadnak itt normális emberek is. Talán a példájukból lehetne/kellene tanulni. Mert, aki ilyen levelet ír, az minden esetben megérdemel egy hasonló választ. Ma érkezett, elolvastam, válaszoltam.

A nevét nem írom ide, a levelet bemásolom:

Köszönöm ezt a bemutatkozási lehetőséget… élek vele. Mondhatni, a kapott több száz leveledhez hozzá teszem én is a magamét. mosolyog Kidomborítanám, hogy első bemutatkozó levél alkalmával, nem adok le a vélhetően hasonló emberi igényeinkből.

Amikor az ember "keresgél", a látottakhoz-olvasottakhoz mindig hozzáad a képzeletével, több kevesebb dolgot, hogy magabiztosabb lehessen és jobb hatást kelthessen. Én is így vagyok ezzel. A leírtak alapján kedves, határozott Nőnek gondollak... és bizony, magamat is ilyen férfinak vélem.

A "külső" külsőségeim:

Személyes külsőségeim egyszerűen leírhatatlanok, legalább is számomra, mert még milliókért sem írnám, hogy szép vagyok, azt pedig, hogy ronda, nem merem elhinni magamról pedig lehet, hogy már ideje lenne!! Lovagolok, biciklizem, mozgok, élek, gondolkodom..
Értelmes, érző, gondolkodó embernek tartom magam, aki tudja mit találhat ebben a felnőtt játékban… ha éppen úgy alakul, mert ,hogy mi lesz, kivel?... az teljességgel kiszámíthatatlan, ezt lássuk be.

Volt már benne pár érdekes élményem és jó volt és néha a jónál kicsit több is, de ez előre sosem kiszámítható. Nem egyszerű dolog azt a szalmaszálat megtalálni ebben a baromi nagy tűkazalban!
Éppen ez a sajátos élmény tesz átgondolttá az ügyben és írat velem átgondolt levelet is. Nem szeretnék túl lazának látszó emberként föltűnni, mert ez azért "komoly" dolog mosolyog, akárhogy is nézzük. Törekvésem azonban, hogy jó benyomást keltsek, vitathatatlan.

Itt véget is értek a lehetőségeim, mert olyan bűvös szót, amitől rögtön a sor elejére ugrom, kezemben egy frissen kapott bugyit lobogtatva, nem ismerek, és az sem biztos, hogy ha ismerném, akkor használnám... (de, azért inkább használnám)…, ezt most nem akarom eldönteni, maradjunk annyiban, hogy a bugyitól is függ!

Örömmel megismerkednék Veled, roppant kíváncsivá tettek a gondolataid és ha megtisztelsz egy válaszlevéllel, köszönöm!

A címem: …………
1 hozzászólás, utolsó: X (2020. 09. 18. péntek 21:31)
X VIP
2020. 09. 18. péntek 21:31
Amit leírtatok nagyon szép dolog, ugyanakkor miután kapcsolatra jelöltetek és azt elfogadtuk, így a fotóink is láthatóvá váltak a következő "bemutatkozó levelet" írtátok:

"Sziasztok, korrekt adatlap..párokat keresünk, Karesz és Vera"

Ennyi. Erre milyen választ vártok, azon túl, hogy "mi is"?
Egyébként, ha nem tiltottatok volna le azonnal, akkor megírhattuk, volna, hogy, bocs de a telefonról írt válaszban volt egy emoji és az utána következő bemutatkozó sorokat sajnos a rendszer nem küldte el....
Ha a tiltás leveszitek újra küldjük, mert nem kenyerünk a sértődés. Üdv. K&T
/ 1