Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

A történet kitalált. Minden valós szémélyhez hasonlóság a véletlen műve.
2021. 08. 20. péntek 11:17  #1
Bilaci1255 Bilaci1255
Megismerkedtem egy csajjal. Lefeküdtünk. Három hete jártunk amikor bemutatott az anyjának.Bemutatkoztunk, kezet fogtunk. A farmerem jótékonyan eltakarta felálló farkam. Jót basztunk Andival este de a faszom nem lankadt le. Hajnal 1/4 3 volt amikor kimentem a wc-re. Barátnőm meztelen teste az ágyon igéző volt de nem miatta állt a faszom. Pisiltem, lemostam a farka. És bementem az anyós szobájába. Megbasztam. Mondhatnám, hogy hisztizett de nem az volt a baja, hogy baszom. A lánya miatt volt kiakadva. Meg amiatt, hogy nagyon jó volt együtt lennünk.
Másnap este rúgtam ki a csajt. Köpni, nyelni nem tudott. Meg is értettem mert ha nem lenne az anyja ma 2-3 gyerekes boldog család lennénk. Andrea remek partner volt. Bozontos pinája nem a faszomhoz volt optimalizálva de Ő is én is ügyesek voltununk. Egyszer sem maradt orgazmus nélkül.
Nézd meg az anyját vedd el a lányát, tartja a mondás. Nálunk ez fordítva történt. Rámásztam Margóra Andi anyukájára. Volt lakásom, nem ritkán sírt Margó baszás után, mert nyilvánvaló volt hogy nem vállalhatjuk kapcsolatunkat . . Eltelt harminc év. Margó pináján ősz szőrszálak jelentek meg. Meguntam a titkolózást. Andrea házas, két felnőtt gyereke van. Túl kell lendülnie ezen a dolgon. Tudom ma nem mennek sehova. Én megyek hozzájuk. Elmondom mi van és azt is , hogy feleségül veszem Margót. Meg azt is, hogy mi történt bemutatásom éjszakáján.
Ez jó lesz. Csak egy titkom marad. De az velem száll a sírba vagy a kreaetórium kéményébe....
1 hozzászólás, utolsó: tothimi2000 (2021. 09. 08. szerda 15:33)
2021. 09. 08. szerda 15:33
Szép kis történet, álltam már én is közel volt anyósomhoz de én még akkor 17 évesen fiatalon nem mertem előre lépni. Sokszor mutatta a jeleit mintha akarna, nyitott fürdőszoba ajtónál tusolás, jajj elfelejtettem becsukni címszóval maradt úgy, hát mindig csak amikor ott voltam akkor hagyta tárva A puszikat szűken adta az arcomra, ezért a számat találta el vele egyfolytában. Nagyon hasonlított a lányára, volt hogy a hűtő elé hajolt, megfogtam a fenekét mert tökre azt hittem, hogy Jenny az. Ettől nagyon zavarba jött. Sajnos akkor otthon volt párom, pedig az lett volna a nagy pillanat, hát én sajnos lemaradtam róla....
/ 1