Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem
2021. 09. 04. szombat 14:42  #2

Moziban II.

Tovább simogatom merev farkát. Kitapintom, érzem a makkot, ahogy keményedik és elképzelem, ahogy nedves hüvelyemhez ér. Simogatom, figyelem és nem tudok betelni azzal az érzéssel, amit az ujjaimon keresztül az elmém kap, mely gondolat mintegy reflexszerű nedvesedésben ölt formát. Csak egy vékony szövet választ el attól, hogy közvetlenül az ujjaimmal találkozzon. Várjuk, ahogy szép lassan eltűnik minden, ami az utunkban áll. Megfogom mindkét kezemmel az alsóját, és elkezdem lassan húzni, a makkja törekszik felfelé, felbukkanni akar, megmutatni magát, végre levegőhöz jutni. Arra gondolok, hogy a végén felbukkanó kis nyílásba bedugjam finoman nyelvem hegyét. Ahogy húzom tovább a nadrágját, megakad kissé, felemelem, és átsegítem. Előbukkan az erő, a keménység, a szépség és még mielőtt tovább húzom nadrágját, muszáj nyelvemet hozzáérintenem. Odahajolok, két kezemmel tovább markolom a nadrágot, készen arra, hogy még többet láthassak belőle, de előtte rálehelek egy finomat, majd hozzáérintem nyelvem makkja legtetejéhez.

Továbbhúzom nadrágját, minden egyes centiméterrel közelebb és közelebb jutva ahhoz, hogy átadja a legértékesebbet. Gyönyörű hímvesszője előttem, immáron anyaszült meztelenül, nincs már közöttünk semmi, nem véd meg semmi, nem akadályoz meg semmi.

Már láttam, éreztem. Ismerem a színét, a szövet finomságát, a makk formáját, arányait. Ismerem a melegségét, az ereit, a redőit. Tökéletes. Most mégis más, élvezem, hogy most újra láthatom, érezhetem. Mindig máshogy gyönyörű.
2 hozzászólás, utolsó: élvezet56 (2021. 09. 09. csütörtök 09:07)
2021. 09. 09. csütörtök 09:07
Szia nagyon izgatóak az írásaid a moziba képzelem magam közben köszönjük remélem folytatás is lessz worship
X
2021. 09. 04. szombat 15:49
Brutális fantáziád van és minden egyes szóban mondatban ott van az erotika a belőled áramló szenvedély ahogy írod és láttam érzem ahogy írod közben ázik el a bugyid mert annyira bele eléd magad hogy remegsz ,
En ha mellettetek vagy mogotetek ülnek szonelkul csendben leskelodnek és simogatnam a farkamat a nadrágom keresztül miközben te már elő kaptad a farkat és a nyelved hegyével körkörösen kenyeztetted a makkjat , és már remeg minden porcelán ezt látva és merevedik a farkam !!!
2021. 09. 01. szerda 08:13  #1

Moziban

Szombaton moziban voltam. Egy pillanatra eszembe jutott h milyen izgalmas lenne ha mellettem ülne vki, akinek elkezdeném simizni a farkát. Rámosolyognék és a kezemet a nadrágján keresztül a farkára tenném. Simogatnám és közben úgy tennék, mintha a filmet nézném, de valójában arra vágynék, hogy érezzem, ahogy keményedik a farka. Picit meglepődne, de már ismeri a huncut mosolyomat, és tetszik neki a játék. Kezdem érezni, ahogy keményedik, én pedig kezdek nedves lenni és vágynék arra h a farka vagy az ujja bekerüljön a nedvesedő puncimba.

Meg is állapítottam egy szempillantás alatt h a sorok között több hely van, mint ahogy emlékeztem rá, és felmérve a lehetséges helyzeteket, első ránézés alapján úgy gondolom h a legoptimálisabb helyzetben, azaz szemből letérdelve vagy leguggolva számba tudnám venni a farkát.

Letérdelnék. Kigombolja a nadrágját és felemelkedve a székről letolja a combja közepéig. Az alsónadrágon kidomborodik a gyönyörű, kemény, àgaskodò farka, ami arra vár h a számba kerülhessen. Megsimogatom az alsón keresztül, érzem csodálatos formáját, férfiásságára àhítozva alig várom h láthassam, tapinthassam és a számban érezhessem.
6 hozzászólás, utolsó: X (2021. 10. 19. kedd 10:46)
/ 1