Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Egy nem mindennapi történet arról, hogyan találtam meg a laktofíliám forrását, "miértjét" illetve egy kis betekintést adok hogyan történt meg és miként zajlott az első találkozóm egy anyukával, aki megszoptatott...
2022. 10. 17. hétfő 10:33  #1
Gently_hm Gently_hm

Egy történet a laktofíliámról és az első ABF találkozómról - 1. Rész

Megjegyzés:
Ezt a blogot a másik oldalamon angolul írtam és lusta voltam normálisan magyarra (vissza)fordítani, úgyhogy a használhatatlan Google Fordító volt segítségemre...előre is sry!

( Háttérzene – IDLES diszkográfia )

Hol is kezdjem...

A laktofíliám mazofíliának indult, amióta az eszemet tudom, imádom a női melleket; mindegy mekkorák vagy hogyan néznek ki. Tinédzser koromban hétvégenként sunyian kimentem este tévézni, mert akkor még csak azok a bizonyos erotikus francia filmek voltak ( Vox TV..valaki? ), amikben a nők gyönyörűen szeretkeztek egymással, és imádtam nézni, ahogy szopják egymás mellét. Később, amikor már lányokkal randiztam, nagyon szerettem a mellükkel játszani, óvatosan a melltartóik alá csúsztatni a kezem és csavargatni a mellbimbójukat, érezni a puha bőrüket és ujjbegyeimmel simogatni a bimbóudvarukat. Akkor még nem tudtam, hogy nem csak mazofil leszek, hanem valami más...

Fiatalon kaptam az első számítógépemet és vele együtt internetet is. Egy fiatal srácról beszélünk, így természetesen elkezdtem titokban felnőtt tartalmakat is nézni. Egyszer találkoztam egy videóval, ahol egy nő anyatejet spriccelt egy másik nő szájába, és szoptatni kezdte egy kicsit.

" - Azonnal izgatott lettem, érdekelt, ki akarom próbálni!"

Még mindig egy tinédzser fiúról beszélünk, szóval ez számomra lehetetlen és elérhetetlen dolog volt. Elkezdtem nézni az ilyen tartalmakat, érdeklődni a dolog iránt, és fórumokat olvasni.
Ekkor kezdődött számomra hivatalosan egy korszak... 2007-ben találtam rá a "PLVR" fórumra.

( PLVR jelentése: Pregnant, Lactation and Video Reviews // ABF jelentése: Adult Breastfeeding)

Ezen a fórumon minden megtalálható volt, ami a laktofíliával kapcsolatos: élménybeszámolók, feltöltött képek vagy videók, tanácsok a tej előidézéséhez/indukcióra és persze terhességi tartalom, ami engem nem annyira érdekelt...még most sem...( bár megemlítem, hogy a terhes nők hihetetlenül szépek, imádom őket ).
Napokat, hónapokat és éveket töltöttem ezen a fórumon. Sokan összebarátkoztunk és 2-3 emberrel a mai napig tartom a kapcsolatot. Megosztottunk linkeket az anyatejes/ABF tartalmakról, majd később az idősebbek meséltek az első ABF-ről, most bevallom és felvállalom, de ezeket a tartalmakat elcseréltük egymás között és kereskedtünk velük.
Egy idő után az élvezet és a maszturbáció olyan állapotba lépett, hogy már nem nyúltam magamhoz, hanem egyszerűen megláttam azt szépséget az anyatejjel rendelkező nőkben / ABF-ben...mint egy művészeti alkotás.
Idővel ezek az amatőr tartalmak fogytak, pedig már a nők készítettek egyedi tartalmakat és egy idő után webkamerás oldalakról anyatejes nők érkeztek a helyükre...

...az új korszak elkezdődött!

-- FOLYTATÁS KÖVETKEZIK! --
1 hozzászólás, utolsó: rolyka930 (2022. 10. 17. hétfő 11:12)
2022. 10. 17. hétfő 11:12
Nagyon izgalmas téma! Nagy élmény volt végig menni ezen a fejlődési folyamaton! Várom a folytatást. Pár kép is beleférne a leírásba a tejtől duzzadó női cickókról!
/ 1