Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

Minden szava igaz!
2023. 08. 08. kedd 08:04  #2

első orális lakalndom 2

Eljött hát a takarodó ideje,már csak egy szál gatyába voltam és bemelegítésként, gyangéden meszíroztam a már ágaskodó faszom.Hallottam,hogy a többiek lassan elalszanak,szuszogástól és nyögdécselésektől volt "csendes" a szoba! Óvatosan felültem és vártam,hátha valaki megszólal de nagy csend volt csak a alvók szuszannásait hallottam.Csendben kimentem a szobából és a tanári felé osontam,majd amikor a Károly ajtajához értem,láttam,hogy résnyire nyitva van.Mint ha már várt volna.Gombóc volt a torkomba,zihálva vettem a levegőt a faszom meg vitt a vágyam felé és benyitottam.Károly ott ült az ágyban,nem volt semmi rajta és láttam a félhomályban-játszadozik magával!-Gyere bátran,már nagyon szerettelek volna megcsókolni és átvinni a gyönyörbe.Ugye nem volt még szeretőd?
Beleborzongtam! Szeretőm lesz Karcsi?! Odamentem és bebújtam mellé az ágyba.Ő felkelt bezárta az ajtót,mondván egyenlőre nem várunk senkit!
Ahogy visszafeküdt mellém, éreztem férfias testének melegét és remegő vágya átjött a simogatásokon,amikor meredő faszomhoz ért,majd el durrantam!
-Várj még, élvezzük egymást! Szeretnélek magamévá tenni és mindenem beléd lőni de ha akarod te is megdughatsz majd!-Rendben,nagyon kívánom...
Arca teljesen az enyémhez símult és lágyan szájon csókolt.Még nem volt ilyen csók!Nyelve kereste nyelvemet és eljátszadoztak egymással,közben kezünk felfedezte a még ismeretlen tájakat.Éreztem,hogy Károly lüktető fallosza majd felnyársal,ezért lassan megfordultam és a popsimhoz nyomtam-míg ő átölelt és a nyakamat-fülemet csókolgatta.Éreztem,ahogy keze a popsimnyilását simogatva forró leheletével betakarja a tarkóm és amikor a gyönyör nyílásához érintette a makkját,beleborzongtam! Hát megtörténik! Óvatos és gyengéd volt!Kis tubust vett elő és bekente a makkját és a popsi nyílását is,majd "Kedves"-mondta és lassan belémnyomta vágyott falloszát! Lassan,lassan tövig bevettem,éreztem,hogy rászorulok és ütemesen mozgatva a fenekem,nyögdécselve elkezdődöt az örömrohanás...
2 hozzászólás, utolsó: toplice (2023. 10. 13. péntek 09:42)
2023. 07. 27. csütörtök 10:34  #1

első orális lakalndom

Történt,hogy a neten csvarogva felkeltette érdeklődésem egy "fiús oldal",persze kíváncsi voltam mi mindent találok...feltörtek az emlékek,amiket évtizedeken keresztül elnyomtam ,mert szégyennek tartottam és mindent megtettem,hogy ne jöjjön elő! Történt,hogy egy un. építőtáborban-ahol azért laktanyaszerű elhelyezés volt-a közös fürdőbe bejött a Tanár úr és beállt közénk-fürdeni!Ez nem volt szokás, fel is tünt sokunknak! Én lopva néztem,ahogy mellettem szappanozta a testét-nem volt túl idős,olyan negyvenes lehetett-izmos,férfias teste volt. Mikor a farkát mosogatta, felém fordult és mosolygott,mert kicsit megemelkedett a fallosz és a makk előrebukott a fityma mögül!Fura érzés fogott el,ilyet nem igen éreztem eddig! Közbe ,ahogy körbe néztem már csak hároman voltunk a fürdőbe,végezve ,elmentem mellette és csak annyit mondott: segítenél a hátam meg mosni? Mit mondhattam volna egy tanárnak! Persze-adja ide a szappant!
A harmadik fiú már végzett és ki is ment,majd egyszer csak leoltották a villanyt-csak a tűzvédelmi lámpák égtek! Károly vagyok,mondta a tanár úr, örülök,hogy velem maradtál! Tudtam,hogy most olyasmi történik velem,ami nem szokványos egy tanár diák viszonyban, elkezdetem a hátát szappanozni.Ő hátra nyúlt és hozzám ért,kérve,hogy válát is szapanozzam,majd megfordult és láttam,hogy meredt a pénisze, olyan ívelt, banánméretü lehetett! Én próbáltam hárítani magamtól de észrevettem,hogy kezdek alul keményedni,mire a Tanár úr keze "véletlenül" hozzá ért!Olyan volt mint egy villámcsapás-mindent kitörölt az agyamból!Azon vettem észre magam,hogy valami bizsergetős érzés fog el és láttam és éreztem,hogy a Tanár úr az ajkai között szopogatja a péniszem és kezével a heréim símogatja, miközben maszturbál! Mit mondjak?Nagyon gyorsan elélveztem a szájába , ő pedig a lábomra élvetett! Mikor lenyugodtunk,csak annyit mondott-szeretne folytatást és vár a szobájába a takarodó után!
Nehezen tértem magamhoz de fura mód nagyon vártam a 10 órát és amikor elcsendesedett a háló, elindultam a Tanár úr szobálya felé...
2 hozzászólás, utolsó: toplice (2023. 08. 07. hétfő 08:25)
/ 2