Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Blog leírása

igaz történet
2023. 07. 27. csütörtök 11:18  #1

Ceglédi fiút szerettem....

Az volt a legborzasztóbb,hogy nem találtam a közelembe fiúszeretőt.Kerestem minden hol,míg egyszer csak találtam egy nagyon szimpi srácot, Cegléden! Írogattunk,majd eljött a nagy nap! Elmentem hozzá! Egy parkolóba randiztunk,hogy megnézzük egymást!Mikor odajött,már láttam,ma az enyém lesz!Pár szót beszéltünk,majd elmentünk a lakására! Mint egy kis szerelmi kuckó,olyan volt, illatok,selymes felületek!
Leültünk a nappaliba és közömbös dolgokról beszélgettünk de tudtuk,hogy ez csak bevezetés!Nem ezért vagyunk istt!Kértem,hogy szabaduljunk meg a ruháinktól,kötetlenebb így!Csodás popsija volt,kemény formás,kezembe való!Lágy és egyre intenzív csókos,majd ölembe ült és kérte, szophasson! Nem volt már semmi ami miatt ne tehette volna meg és érzéki szája rácuppant kőkemény faszomra! Menyorgász valahol Cegléden volt akkor! Én a csodás popsit símogattam,majd elébem térdelt és csókoltam ahogy tudtam! Éreztem,hogy közel a visszatarthatatlan behatolás és megszerzem életem első popsiját! Felpucsitott és állva,óvatosan,lassan mindenem beleraktam! Ilyet életemben nem éreztem,az összes izom rámszorult,mint ha soha nem akarna elengedni!
Elkezdődött a rohanás,ritmikus megsemmisülés!Tudtam,hogy ezt akarom és tudtam,hogy Ő is!...átmentünk a hálójába,hanyatt feküdtem és bele ült a faszomba!Mint amikor éde-nedves szivattyú fejne,teleélveztem a popsit!Végre!Szeretőm lett!!!!
1 hozzászólás, utolsó: X (2023. 07. 27. csütörtök 12:01)
X
2023. 07. 27. csütörtök 12:01
De jó még olvasni is
Hát még áttélni!
/ 1