Aktus után sem mutat iránta nagy érdeklődést, másrészt lehet, hogy bunkó leszek, de akkor már én sem szívesen. :-)
Én nem undorodom tőle, csak meglepett, hogy Ő sem, hiszen azért kicsit bizar a dolog, de hát nekem attól még nem lesz rossz érzés... :-D (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem undorodom tőle, csak meglepett, hogy Ő sem, hiszen azért kicsit bizar a dolog, de hát nekem attól még nem lesz rossz érzés... :-D (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
1.és ha az aktus után nyalod ki?
2.háááát, ha nem undorodik tőle, és te sem, akkor miért ne? én is éreztem már a saját ízemet, mondjuk nem a vért, de hát ízlések és pofonok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2.háááát, ha nem undorodik tőle, és te sem, akkor miért ne? én is éreztem már a saját ízemet, mondjuk nem a vért, de hát ízlések és pofonok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (12490)
2006. 11. 17. péntek 00:58
Nálam fura helyzet van: A barátnőm, akinek én vagyok az első, amíg szűzként foglalkoztam vele (nyalás, matatás, stb...) szerette a nyalást. Mióta elvettem a szűzességét azóta arról szól az intim életünk, hogy minél előbb rá tudjon ülni a rudira, mert hogy annyira bejön neki az élmény és a többi előjáték rész ki is van vágva.
Még valami, ami lehet másokat is megdöbbent majd:
Ma piros napja volt, de ettől függetlenül nyomtuk az eksönt, mert speciel engem nem zavar, ha én is piros leszek, mert van víz, le tudok mosdani. Ami érdekes volt, hogy miután előttem bele a töltényem, fogta magát és lement fagyizni úgy, hogy a farkam sok minden volt, csak a napjai miatt tiszta nem. Ez kissé meglepett, s bár az érzés jó volt, de hogy egy lány a saját vérével "bekent" pélóra fagyizzon rá, hát...
Ma piros napja volt, de ettől függetlenül nyomtuk az eksönt, mert speciel engem nem zavar, ha én is piros leszek, mert van víz, le tudok mosdani. Ami érdekes volt, hogy miután előttem bele a töltényem, fogta magát és lement fagyizni úgy, hogy a farkam sok minden volt, csak a napjai miatt tiszta nem. Ez kissé meglepett, s bár az érzés jó volt, de hogy egy lány a saját vérével "bekent" pélóra fagyizzon rá, hát...
jah az előbb kihagytam egy a betűt így talán nem volt érhető:Dszal a csajomnak jön meg holnap, így lehet nyalni?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze azért még szeretem Őt, szóval csak ez az élmény volt új nekem. :-)
Nálam fura helyzet van: A barátnőm, akinek én vagyok az első, amíg szűzként foglalkoztam vele (nyalás, matatás, stb...) szerette a nyalást. Mióta elvettem a szűzességét azóta arról szól az intim életünk, hogy minél előbb rá tudjon ülni a rudira, mert hogy annyira bejön neki az élmény és a többi előjáték rész ki is van vágva.
Hi All!
Helyzet, valeszeg holnap megjön csajom, de holnapra meg kis enyelgést terveztünk.tapasztalat alapján lehet ilyenkor nyalni????? mint tanácsoltok?
kössz
Helyzet, valeszeg holnap megjön csajom, de holnapra meg kis enyelgést terveztünk.tapasztalat alapján lehet ilyenkor nyalni????? mint tanácsoltok?
kössz
És ezt a feleséged is tudja?
én is élvezem, arról nem is beszélve, hogy ha nem így lenne, a kölcsönösség miatt akkor is természetesen csinálnám.:)
nem tudom más hogy van vele én imádok nyalni
"azt próbálom megérezni, hogy a partneremnek legyen a legjobb és legélvezetesebb" - dicséretes és követendő példa
szerintem én nyalok a leggjobban a világon:). aki nem hisszi járjon utána
Én is imádok puncit nyalni majdnem jobban mint dugni. A barátnőmnek én vagyok az első elöször még nem nagyon kedvelte de most már ö kér meg hogy nyaljam ki jól a punciját van hogy egy nap 2-3 szor.
Én is szeretem és a párom is nagyon! :) Jó ha fárad az ember! ;-)
Amikor elfárad a dákóm, a nyalás mindig erőt ad neki!
ha kinyalom a csajt és elélvez van hogy attól elmegyek én is
hat akkor 1ojant nyalj amit mennses utan legalabb 2napig nem mosnak meg. aszem emenne a kedved a nyalastol
Hát azért nem igazán mindegy ,hogy mien az a puncika. azért legyen ápolt nem igaz???
A bugyi nem a legjobb dolog a világon...
De közel van hozzá!!!!!
De közel van hozzá!!!!!
Hát szevasztok!! Végre egy igazi téma, mert midenhol jó de legjobb pinát nyalni! Mi ezt úgy szeretjük a kedvesemmel, hogy amikor szétnyalom, a csiklóját szopogatom, popóját kinyalom, közben egy vibrátort bedugok a punciba és így juttatom fel őt a "csúcsra". Sikoltozva, nyőgve élvezi,esetenként jobb mint a dugás. Én el sem tudom képzelni a szexet nyalás nélkül. Mert a közmondás is úgy tartja, hogy "mit ér a baszás nyalás nélkül"!!
ahan
(Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 27. péntek 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 01:23
Egyszerűen imádom! Amikor szexről van szó a puncinyalást szinte már sokkal jobban várom mint magát az aktust, annyira imádom nyalni!