Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 01. csütörtök 21:55  #549
Törölt felhasználó (21812)
De minek hazudni, amikor simán, őszintén meg lehet kérdezni egy nőt, hogy mi a véleménye a dologról?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 17:03
Neeem, túúl jó a fantáziád, még kitalálnád :-D
2006. 06. 01. csütörtök 21:49  #548
Bocsi, de elég okos lehet a csaj, ha nem gyanús neki, hogy a haját nem kell borotválnia. Ez a szöveg eléggé hááááááát hogyismondjam nem annyira nyerő.
2006. 06. 01. csütörtök 21:27  #547
Hát, ezt igazából csak egyféleképpen lehet kérni:
"Édesem, nem gondoltál még arra, hogy leborotváld a puncidat?" Vagy felajánlod közös játéknak, hogy te - gyakorlottabb lévén - szívesen leborotválod neki. Amúgy a lányok nem szoktak megsértődni egy ilyen kérésre. Arra sértődnek meg, ha borotvált puncikról mutogatsz képeket és kijelented, hogy csak a sima punci a jó punci, holott neki szőrös. De te ilyet nem teszel, szóval nem lesz gond.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 04:27
nálam nem úszná meg ennyivel :-DDD
2006. 06. 01. csütörtök 21:22  #546
assfan assfan
Segítsetek!!!
Hi!Hát igazából lányok és fiúk segítségét is szeretném kérni!az a helyzet, hogy a barátnőmmel akivel már régóta együtt vagyunk,beterveztük a sexet a közeljövőben, és eddigi közeledéseinkből hát mit kell mondjak szőrős a nunusa, és mivel mindenképp szeretném orálisan is kielégíteni, ezért szeretném megkérni, hogy csupaszítsa le.Ám mivel még tapasztalatlan a sexben, mintahogyan én is a puncinyalásban, így nem tudom, hogyan kezeljema témát, hogyan mondjam meg neki, hogy fazont kellene igazítani!Megbántani nem akarom, szerintetek hogy közöljem vele finoman???????
kössssz!!!!!!
2006. 05. 22. hétfő 17:04  #545
riska riska
...érzett irigységgel és természetesen a méret semmi befolyással nincs az élvezet mértékére. A másik dolog, hogy akinek a csiklójából kevesebb látszik, annak általában a fityma alatt több rejlik.

Amikor megérinted egy nő csiklóját, előtte bizonyosodj meg róla, hogy az ujjad nedves. Megnyalhatod vagy megnedvesítheted a saját puncilevével is. Mindenesetre mielőtt hozzáérsz legyen nedves az ujjad, mert a csikló magától nem nedves és egyébként is rendkívül érzékeny, ha az ujjad száraz, akkor az nagyon fájdalmas lehet. Bár igazából ebben a fázisban még korai a csikló megérintése. Addig még sok "munka" vár rád, hogy izgalomba hozd. Azelőtt még túl kényes pont ahhoz, hogy bevond a játékba. Lassan közelítsd meg a puncit. A nők talán még a férfiaknál is jobban kedvelik ha felizgatják őket. A comb belső oldala az egyik legérzékenyebb pontjuk.
2006. 05. 22. hétfő 17:04  #544
riska riska
Tanulj meg puncit nyalni!

TheChronic írta a fórumon, hogy szívesen olvasna a "deepthroat"-útmutatóhoz hasonlót, de a puncinyalásról. Olvastam már elég sok útmutatót angolul, úgyhogy előkerestem a puncinyalásosat és lefordítottam, persze kicsit kiegészítettem, hogy azért tükrözze a saját véleményemet és tapasztalataimat is.

Nagyon tisztelem és méltányolom azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, legalábbis azok akik értik is a dolgukat ezen a téren. És nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Szóval ez a kis útmutató biztosan hasznára válhat a férfitársadalom képviselőinek.

Amikor egy nő talál egy olyan férfit, aki jól bánik a nyelvével puncitéren, az kincset talált és nem is fogja kiengedni a kezei, vagy inkább combjai, közül egyhamar. Mivel ritka az ilyen, mint a fehér holló, és ezt a nők nagy része tudja. Sőt, jobban teszi, ha még a barátnőinek sem beszél róla, mert könnyen válhat szeretője a város legnépszerűbb hapsijává. Általában a férfiak nagy része egészen kielégítően kefél, de amelyik még puncit is jól tud nyalni, az főnyeremény.

A legtöbb nő kissé szégyenlős a testével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével bújsz is ágyba, ő aggódni fog, hogy vajon tetszik-e neked a teste. Hiába, mi nők is hiúk vagyunk, még ha annyira nem is mint a férfiak. Tehát első, hogy dicsérd meg, milyen gyönyörű, mondd el neki, testének melyik részét szereted legjobban, szóval beszélj neki bármiről, amitől bizalmába fogad téged, a lábai közé enged és feltárja előtted egyik legrejtettebb testrészét, a punciját.

Itt most egy kicsit álljunk meg és nézzük meg mit látsz. Gyönyörű, nem igaz? Nincs más dolog ami egyedibbé tenné a nőt, mint annak puncija. Én tudom. Sokat láttam és kóstoltam is közülük. Különböznek méretükben, színükben és alakjukban. Van amelyik begyűrt, mint egy kislány nunija és van amelyiknek vaskos, buja ajkai kilógnak rejtekükből és így köszöntenek téged. Van amelyik sűrű bokor alatt fészkel, de van melyet csak áttetsző pihe fed. Szóval méltányold a nőd egyedi jegyeit és mondd is el neki, hogy mik ezek. Higgyétek el, értékelni fogják!

A nők sokkal beszédesebbek a férfiaknál, főleg szerelmeskedés közben. Sokkal inkább reagálnak is a verbális kedveskedésre, mármint, minél többet beszélsz hozzájuk, annál könnyebben tudod levenni őket a lábukról. Ezért előjáték és puncisimogatás közben próbálj minél többet beszélni hozzá, arról amit éppen csinálsz vele.

Most térjünk vissza a fő témánkhoz. Lágyan húzd szét puncijának ajkait és figyeld meg a kis ajkakat. Ha szeretnéd, lágyan meg is nyalogathatod őket, de ebben a tevékenységedben ne legyen semmi követelőzés, illetve behatolási vágy, legyél valóban gyengéd és izgató. Ezután a puncijának felső részét simítsd kétfelé úgy, hogy megtaláld a csiklóját. Minden egyes nőnek különböző méretű csiklója van, mint ahogy a férfiaknak is más és más a farokmérete. Persze nálunk nőknél ez nem párosul egymás iránt
2006. 05. 22. hétfő 15:37  #543
irigykutya. irigykutya. VIP
2006. 05. 20. szombat 21:20  #542
köcce... wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 09:52
BONDAGE topic 77. kép.... csak kicsit átdolgozott formában..... kikötözés...védtelenség...szolid erőszak...kemény, vad szex...mmm....
2006. 05. 20. szombat 21:04  #541
Törölt felhasználó (7767)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

irigykutya.[VIP] #920 | ma 19:10
sokat volt a napon...
2006. 05. 20. szombat 20:51  #540
Gyertek lányok sorakozó előttem...
2006. 05. 20. szombat 19:10  #539
sokat volt a napon...
http://kepfeltoltes.hu/060520/kaylani_and_moniqued__lesbi01__078_www.kepfeltoltes.hu _.jpg
2006. 05. 19. péntek 15:44  #538
 Gorcsev Iván Gorcsev Iván
A csikos ágyhuzatról azt hittem hirtelen,hogy ezek a Győzikéék,de aztán megnyugodtam,hogy nem ők azok eplus2 nyes eplus2 nyes eljen
2006. 05. 19. péntek 15:40  #537
2006. 05. 19. péntek 13:02  #536
2006. 05. 18. csütörtök 16:33  #535
2006. 05. 18. csütörtök 16:23  #534
2006. 05. 15. hétfő 11:40  #533
Valaki aki vad Valaki aki vad
Nem:-)
Ha nem megy a freemail, akkor a maffia megy...és fordítva:-)
2006. 05. 15. hétfő 10:11  #532
irigykutya. irigykutya.
Azt nem tudom neked teljesen leirni miért másabb talán a tudat hogy más helyen van a qkacod ez is lehet benne,lehet hogy másabb ingerek érnek-érik ez is lehet jó érzés,azt tudom a kedvesem nagyon élvezi szinte a falat kaparja az élvezettől és ő annyira rátud indulni erre a dologra hogy csak nagon ritkán kell sikosítani, emellett a normál szeretkezésekben is a csúcsra lehet vinni de nagyon

a higiénia meg kell mosakodni elötte is utána is de szerintem erre te is rájöttél magadtól.

próbálkozzatok ne rohanj ajtóstul a házba. beszélgess a kedveseddel erről a dologrol

izgasd először az ujjaddal probáld, azt ki hogy egy ujjadat ovatosan a fenekébe tolod mit reagál erre, és akkor ezek alapján tudtok róla beszélni milyen érzések voltak benne akarja-e és igy tovább...

remélem ezek a sorok segiteni fognak sok sikert
2006. 05. 14. vasárnap 00:18  #531
bkkr1 bkkr1
és egyébként mennyire kell ehhez előkészülni,miben más.Mert már annyit hallottam hogy így síkosító,meg így ez így az,szval.A lassúság az tudom hogy fontos és döntő,hogy mennyire engedi el magát,de akár higiénia szempontjából is,mivel jár ez??
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 10. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 12:08
hát persze hogy tudják élvezni... ha kipróbáljátok akkor te is meg fogod tapasztalni, (de 1 valami nagyon fontos ha azt mondja fáj akkor nem szabad erőltetni,csak a fokozatosság elvén szabad csinálni és hagyd hogy ő irányítson a behatolás menetén, gyorsaságán mert ő érzi mennyire tágul a popója) Kellemes gyakorlást wave
2006. 05. 13. szombat 22:57  #530
maxijoe maxijoe
http://galleries.littleapril.com/00148525-01-05/pics/37/pictures/images/DSC07389_jpg.jpg
/ 41