Érdekes felfogás lehet....
És ő pl szeret vagyis inkább úgy kérdezem, hogy szokott cumizni ? (Ez egy válasz Ambulance üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És ő pl szeret vagyis inkább úgy kérdezem, hogy szokott cumizni ? (Ez egy válasz Ambulance üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 11:55
A barinőm gusztustalannak tartja a puncinyalást, de elismerte, hogy jó volt Neki, mikor csináltam. De ennek ellenére szerené ha többet nem csinálnám neki.
Az ujjazás ellen viszont nincs kifogása, lehet hogy pszichikai gátlás? Úgy értem, hogy arra gondol, hogy ott pisil, meg néha vérzik is, én meg azt nyalogatom. Szerintetek?
Az ujjazás ellen viszont nincs kifogása, lehet hogy pszichikai gátlás? Úgy értem, hogy arra gondol, hogy ott pisil, meg néha vérzik is, én meg azt nyalogatom. Szerintetek?
A barinőm gusztustalannak tartja a puncinyalást, de elismerte, hogy jó volt Neki, mikor csináltam. De ennek ellenére szerené ha többet nem csinálnám neki.
puncinyalás......inkább nem dugok,csak nyalni lehessen órákig:)
Nem semmi ez a punci !!!
Hú, de kis sárkányossak vagyunk mostanság.
És , ha jól nyalná valaki a kis nunikádat akkor is is sárkányos lenne a hangulatod?
És , ha jól nyalná valaki a kis nunikádat akkor is is sárkányos lenne a hangulatod?
felőlem úgy érti ahogy akarja, félre is érteheti, azt majd rájön, hogy Én hogy értettem
Jňl csinŕljŕtok, mŕr puhul:)))))))))))
http://gportal.hu/portal/lincsibaby2
van fórum ott is irhattok!!!!!
van fórum ott is irhattok!!!!!
haha, ez kurvajň!
nagyon szép vagy
En, csak ki akartalak szbaditani!
Kulonben mi van az ňrarendedben? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulonben mi van az ňrarendedben? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 02. 09. csütörtök 11:42
csak utálom, hogy mindenki az Én órarendemmel foglalkozik
csak utálom, hogy mindenki az Én órarendemmel foglalkozik
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi nem kell
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De legalább net van abban a ketrecben! Az is valami.
Ambrus Attila példáúl nagyon örülne ha az ő ketrecében is lenne net. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ambrus Attila példáúl nagyon örülne ha az ő ketrecében is lenne net. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 11:33
Nem, nem járok iskolába, be vagyok zárva egy ketrecbe,
Kiszabaditsunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 11:33
Nem, nem járok iskolába, be vagyok zárva egy ketrecbe,