Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2013. 06. 26. szerda 12:13  #789
Törölt felhasználó (886895)
Én ia miközben az ujjával kényeztet
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880346)
2013. 06. 26. szerda 11:55
én lassan nyalom páromat ö azt szereti
2013. 06. 26. szerda 11:55  #788
Törölt felhasználó (880346)
én lassan nyalom páromat ö azt szereti
2013. 06. 26. szerda 11:06  #787
Jah végül is főiskolája van
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 08:46
A név alapján ítélkezel nem vok fiú, és van pinám.
Milyen párról beszélsz....? Most azt gondolod h partnert keresek 1 jó kis dugásra.
Ki kell hogy ábrándítsalak.
Nektek csak jó nagy szátok van.
dugni akartok közben meg 2 perc alatt elsültök.
2013. 06. 26. szerda 10:34  #786
Törölt felhasználó (857830)
Mennyire diplomatikus! Azt mégsem mondhatta, hogy nem szereti a Casu Marzut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 14:54
Hát nem tudom nekem a 3 éves kapcsolatom alatt egyszer sem nyalta ki.
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat.
2013. 06. 26. szerda 08:46  #785
A név alapján ítélkezel nem vok fiú, és van pinám.
Milyen párról beszélsz....? Most azt gondolod h partnert keresek 1 jó kis dugásra.
Ki kell hogy ábrándítsalak.
Nektek csak jó nagy szátok van.
dugni akartok közben meg 2 perc alatt elsültök.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (871291)
2013. 06. 24. hétfő 15:03
Az en baratnom szereti az ilyet smile
2013. 06. 24. hétfő 15:03  #784
Törölt felhasználó (871291)
Az en baratnom szereti az ilyet smile
(Ez egy válasz kezdoknek üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 11:34
Úgy szeretnék nyalni egy borotvált, ápolt, nőt, hogy rá guggol a számra, széthúzza a puncit és jól meglovagolja a számat.
Közben megfordul ugyan ebben a helyzetben és a popót is jól kinyalatja, közben meg a farkamat húzgálja, szopja.
2013. 06. 24. hétfő 14:54  #783
Hát nem tudom nekem a 3 éves kapcsolatom alatt egyszer sem nyalta ki.
Hogy miért?
Azt a választ kaptam h sokat herpeszes és nem kockáztat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853039)
2013. 06. 24. hétfő 13:29
Szerintem nincs olyan ferfi a vilagon aki nem sivessen csinalja....en imadom, de el tudom ugy is kepzelni hogy egy no a szamon ul a masik kozben lovagol...hmmmm
2013. 06. 24. hétfő 13:29  #782
Törölt felhasználó (853039)
Szerintem nincs olyan ferfi a vilagon aki nem sivessen csinalja....en imadom, de el tudom ugy is kepzelni hogy egy no a szamon ul a masik kozben lovagol...hmmmm
2013. 06. 24. hétfő 12:46  #781
Törölt felhasználó (805295) VIP
hm... khmmmm
(Ez egy válasz kezdoknek üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 11:34
Úgy szeretnék nyalni egy borotvált, ápolt, nőt, hogy rá guggol a számra, széthúzza a puncit és jól meglovagolja a számat.
Közben megfordul ugyan ebben a helyzetben és a popót is jól kinyalatja, közben meg a farkamat húzgálja, szopja.
2013. 06. 24. hétfő 11:34  #780
kezdoknek kezdoknek
2013. 06. 04. kedd 13:03  #779
Törölt felhasználó (818842)
Van olyan férfi aki nem szívesen csinálja?És ha nem akkor miért?
2013. 04. 25. csütörtök 00:55  #778
Törölt felhasználó (774401)
Hosszan, kitartoan, odafigyelve a Holgyre es ami a legfontosabb: orommel!!!!
2012. 09. 16. vasárnap 18:31  #777
nudi-pi-sta nudi-pi-sta
Szerintem a váltott technika a nyerő a csajoknál -ahogy ezt már többen is leírták előttem!
Én általában fínom gyengéd csikló izgatással kezdem nyelvvel állal, közben lejjebb tévedve, hogy kóstoljam a vágy ízét is. Mind ezt lehellet finoman! Többször tapasztaltam, hogy a forró lehellet a csiklóra is nagyon bizseregtető a hölgyeknek! Közben elkalandozok a belső combra ajkainak körvonalaira... Ezeket folyamatos váltogatással szoktam csinálni bele-beleszúrni intenzívebb izgatást, amelyre még csendes partner is felsikít pár másodpercre! Viszont újjazni én nem szoktam nyalás közben, a kezemmel a partnerem mellét, hasát, oldalát, combját símogatom, masszírozom, markolom! Számomra is izgató, ha élvezik amit csinálok, és ezt halk sóhajjal, rezgő testtel, vagy hanggal is jelzik! A lényeg hogy ők élvezzék, mert azt én élvezem!
Tulajdonképpen azt csinálom ami nekem is jól esne amikor ők viszonozzák az orális gyönyört rajtam! Kéz nélküli lassú izgatás, váratlan hirtelen gyorsra váltással...
2012. 07. 12. csütörtök 18:40  #776
Törölt felhasználó (752855)
Én úgy szoktam csinálni ahogy érzem hogy a partneremnek jó és élvezetes.
Imádok orálisan kényeztetni így ez nem jelent gondot. Először kitapasztalom hogy mi izgatja jobban, a csikló izgatása vagy az ha beljebb hatolok a nyelvemmel. Egyből érezhető a nő reakciójából hogy melyik okoz neki nagyobb örömöt. Persze egy adott módszernél nem lehet leragadni hisz akkor megszokottá válik az érzés és máris kisebb a vele elért öröm.
De mint írták páran lejjebb a nagyajkak 2 ujjal való finom"összeszorítását" az sem működik bárkivel. Hiába duzzadnak meg a nagyajkak izgalom hatására nem mindenkinek van húsos puncija amin lenne mit "összeszorítani". vigyor0
2012. 07. 12. csütörtök 16:41  #775
Nyúlmedve Nyúlmedve
A habzsolás is jó… Nyelv a punciban, az orr csiklóizgató szerepet kap. Szerintem ez motiválhatta a csiklóizgatós vibrik megtervezőit.
Megnézték, hogy mi történik „habzsoláskor”… aztán másolták… vigyor2 vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2012. 07. 12. csütörtök 09:47
Nejemnek igazából a közösüléstől nem mindíg van orgazmusa. Mivel mindketten szeretjük az orális szexet (oda-vissza), ezért nálunk a szex, az előjáték és a tuti orgazmusa miatt puncinyalással kezdődik. Imádja amikor nyalom és akkorát élvez, hogy orgazmusa közben a combjai közül szinte ki sem tudom húzni a fejem. Közben kézzel is izgatom. Amikor frissen borotvált (egyébként mindíg teljesen csupasz) nem csak nyalom hanem az egész arcon dörgölöm a suncijába, legszívesebben beleköltöznék örökre. Imádom nyalni az ánuszát is. Előfordul, hogy még a nyelvem is belecsusszan. Hmmmm... IMÁDOM !!!!!!!!!!
2012. 07. 12. csütörtök 09:47  #774
Törölt felhasználó (105041) VIP
Nejemnek igazából a közösüléstől nem mindíg van orgazmusa. Mivel mindketten szeretjük az orális szexet (oda-vissza), ezért nálunk a szex, az előjáték és a tuti orgazmusa miatt puncinyalással kezdődik. Imádja amikor nyalom és akkorát élvez, hogy orgazmusa közben a combjai közül szinte ki sem tudom húzni a fejem. Közben kézzel is izgatom. Amikor frissen borotvált (egyébként mindíg teljesen csupasz) nem csak nyalom hanem az egész arcon dörgölöm a suncijába, legszívesebben beleköltöznék örökre. Imádom nyalni az ánuszát is. Előfordul, hogy még a nyelvem is belecsusszan. Hmmmm... IMÁDOM !!!!!!!!!!
2012. 07. 11. szerda 21:10  #773
Imádó Imádó
Oly csodásan le írtad, hogy jobban ,nem is lehetett volna!!!!! crazya Így,vagy hasonlóan imádom én is!!!!Ezért vagyok Imádó! Gratulálok,és sok sikert a továbbiakban.Köszönöm. worship
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 07. 07. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 07. szombat 18:13
Mindig rajongtam a punciért. Már 15 évesen is „lefetyeltem”. Bár akkor tudtam volna azt, amit most… Mondjuk jó sokat gyakoroltam azóta… smile
Fiatalkorunkban, amikor nem volt hova elbújnunk, az (akkor még leendő) asszonykámat kényeztettem a 7-es buszon, a Feneketlen tó környékén, a Gellért hegyen, a Bikás parkban, a Dunaparton, vonaton… De jó visszaemlékezni ily kellemes élményekre. Ha látom ezeket a helyeket, mosoly ül az arcomra. smile
Én hogyan csinálom. Mindig máshogyan. Ritkán rontok rá a puncira, bár néha erre is van igény.

Masszírozás, simogatás, puszilgatás közben mind lejjebb és lejjebb jutok, megállok egy kis kényeztetésre a ciciknél, a köldöknél, a vénuszdombnál, majd vissza föl, egészen a nyakig, az ajkakig, majd újra lefelé indulva…Majd kényeztetem a hátat, a karokat, a szexin kerek popsit…Amint úgy érzem, hogy nem szabad tovább feszíteni az izgalmat, becélzom a puncit és környékét. Körbepuszilgatom, nyalogatom, lágyan harapdálom a combok belső felét, a vénuszdombot, a nagyajkakat. Imádom körbenyalni úgy a puncit, hogy sokáig nem érek hozzá direkte erogén zónákhoz. Szeretem megvárni, míg a kéjnedv megjelenik, lecsorog a gátra, a popsira. Finom és izgató dolog lenyalogatni…. Majd bele-bele dugni a nyelvem a tüzes punciba. Közben a kezeim sem pihennek, simogatnak, cirógatnak mindenfelé.

Feleségem imádja, amikor összeszorítom két ujjal a nagyajkait, és a közülük vérbőségtől pirosan kikandikáló kisajkait nyalogatom, néha be-be nyalva a nagyajkak közzé, meg-meg keresve a csiklót, a puncit. Nálunk is bejön az, hogy amikor közelít az orgazmus, akkor elég lágyan ráfújom a levegőt a csiklóra, a széthúzott punci többi részére, és már ettől is jön az orgazmus… néha több is. Bár én szerencsés vagyok, mert ha fel van izgulva a párom, akkor a cicipuszilgatástól és a popsinyalogatástól is képes elélvezni. Nagyon szeretek nyalás közben ujjazni úgy, hogy hol a G pontot simogatom, hol a hüvely hátsó falát férfiasan vastag, ám fürge újaimmal. Tudom, mit hol találok. A levegőfújás akkor is jó trükk, amikor már túl érzékeny a csikló, és az érintést kevéssé bírja… ám ekkor is nem csak a csiklót, hanem a kisajkakat, a hüvelyt és a popsit is lehet fújni… Pár orgazmust követően néha hagyok egy kis időt a regenerálódásra, ám 5-10 perc után újra lehet nyalogatni simizni. Ekkor azonban az arat igazán nagy sikert, ha a mutató vagy a középső ujjammal lágyan ütögetem a csiklót és a vénuszdombot, vagy gyengédem pöckölöm a mellbimbót, miközben a nyelvem a punciban élvezkedik. Nálunk az is kedvelt technika, amikor szinte szívom, szopom a nagyon csinos nem túl nagy, ám igen érzékeny kisajkakat.

Ha kevesebb az időnk, akkor egy perc alatt orgazmushoz segíti az, ha nyelvem hegyével pöckölgetem-ütögetem a csiklót, illetve ha körözök rajta, közben ujjaim a punciban vannak, a másik kezemmel vagy a szép kerek popsit markolom meg, vagy a csinos ciciket.

De azért dugni is jó, sőt, kell is!!! … majd újra nyalni, újra kényeztetni…
2012. 07. 10. kedd 01:24  #772
Nyúlmedve Nyúlmedve
Köszönöm. Bár bevallom, nem is tudtam volna máshogy, csak átéléssel… vigyor2
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 07. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona Demona VIP Admin
2012. 07. 07. szombat 20:40
Gratulálok, ennél szebben talán csak festeni lehetne, igazi övön aluli bizsergetős élmény volt olvasni finom
2012. 07. 07. szombat 20:40  #771
Demona Demona VIP Admin
Gratulálok, ennél szebben talán csak festeni lehetne, igazi övön aluli bizsergetős élmény volt olvasni finom
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 07. 07. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 07. szombat 18:13
Mindig rajongtam a punciért. Már 15 évesen is „lefetyeltem”. Bár akkor tudtam volna azt, amit most… Mondjuk jó sokat gyakoroltam azóta… smile
Fiatalkorunkban, amikor nem volt hova elbújnunk, az (akkor még leendő) asszonykámat kényeztettem a 7-es buszon, a Feneketlen tó környékén, a Gellért hegyen, a Bikás parkban, a Dunaparton, vonaton… De jó visszaemlékezni ily kellemes élményekre. Ha látom ezeket a helyeket, mosoly ül az arcomra. smile
Én hogyan csinálom. Mindig máshogyan. Ritkán rontok rá a puncira, bár néha erre is van igény.

Masszírozás, simogatás, puszilgatás közben mind lejjebb és lejjebb jutok, megállok egy kis kényeztetésre a ciciknél, a köldöknél, a vénuszdombnál, majd vissza föl, egészen a nyakig, az ajkakig, majd újra lefelé indulva…Majd kényeztetem a hátat, a karokat, a szexin kerek popsit…Amint úgy érzem, hogy nem szabad tovább feszíteni az izgalmat, becélzom a puncit és környékét. Körbepuszilgatom, nyalogatom, lágyan harapdálom a combok belső felét, a vénuszdombot, a nagyajkakat. Imádom körbenyalni úgy a puncit, hogy sokáig nem érek hozzá direkte erogén zónákhoz. Szeretem megvárni, míg a kéjnedv megjelenik, lecsorog a gátra, a popsira. Finom és izgató dolog lenyalogatni…. Majd bele-bele dugni a nyelvem a tüzes punciba. Közben a kezeim sem pihennek, simogatnak, cirógatnak mindenfelé.

Feleségem imádja, amikor összeszorítom két ujjal a nagyajkait, és a közülük vérbőségtől pirosan kikandikáló kisajkait nyalogatom, néha be-be nyalva a nagyajkak közzé, meg-meg keresve a csiklót, a puncit. Nálunk is bejön az, hogy amikor közelít az orgazmus, akkor elég lágyan ráfújom a levegőt a csiklóra, a széthúzott punci többi részére, és már ettől is jön az orgazmus… néha több is. Bár én szerencsés vagyok, mert ha fel van izgulva a párom, akkor a cicipuszilgatástól és a popsinyalogatástól is képes elélvezni. Nagyon szeretek nyalás közben ujjazni úgy, hogy hol a G pontot simogatom, hol a hüvely hátsó falát férfiasan vastag, ám fürge újaimmal. Tudom, mit hol találok. A levegőfújás akkor is jó trükk, amikor már túl érzékeny a csikló, és az érintést kevéssé bírja… ám ekkor is nem csak a csiklót, hanem a kisajkakat, a hüvelyt és a popsit is lehet fújni… Pár orgazmust követően néha hagyok egy kis időt a regenerálódásra, ám 5-10 perc után újra lehet nyalogatni simizni. Ekkor azonban az arat igazán nagy sikert, ha a mutató vagy a középső ujjammal lágyan ütögetem a csiklót és a vénuszdombot, vagy gyengédem pöckölöm a mellbimbót, miközben a nyelvem a punciban élvezkedik. Nálunk az is kedvelt technika, amikor szinte szívom, szopom a nagyon csinos nem túl nagy, ám igen érzékeny kisajkakat.

Ha kevesebb az időnk, akkor egy perc alatt orgazmushoz segíti az, ha nyelvem hegyével pöckölgetem-ütögetem a csiklót, illetve ha körözök rajta, közben ujjaim a punciban vannak, a másik kezemmel vagy a szép kerek popsit markolom meg, vagy a csinos ciciket.

De azért dugni is jó, sőt, kell is!!! … majd újra nyalni, újra kényeztetni…
2012. 07. 07. szombat 20:20  #770
Törölt felhasználó (761321)
Én is szeretek orálisan kényeztetni. Ha a partnerem beindul, úgy lefetyelem, mint kiscica a tejet smile
Nyam-nyam!!!
/ 41