Vivi!Te is szólhatsz nyugodtan....Nem szeretném ha ez miatt konfliktus alakulna ki......Csak szólj........
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 18. kedd 11:06
szia
van itt jelentkező bőven, csak győzd puncival
![wave](images/smilies/wave.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Nana... azért nem mind1 hogy milyen az a punci... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 11:06
szia
szia
Én is szivesen segítek neked!Add meg az elérhetőséged meg azt hogy milyen gyakran szeretnéd ha kinyalnálak... :)
Szegény Te.. de ezt könnyen megoldhatjuk :)
mért??
imádom csinálni a partneremnek:-
aha, mondták mások is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Nem semmi kiscsaj vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2005. 10. 17. hétfő 13:26
érzem is nyelved játékát,és forró lehelleted,
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
érzem is nyelved játékát,és forró lehelleted,
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Addig majd elméletben/virtuálisan/ nyalogatom a kis puncikádat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2005. 10. 17. hétfő 13:19
nem,
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
nem,
Az őszi szünetben nem játsz véletlenül szegeden?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 10. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 10. péntek 09:39
![levele](images/smilies/levele.gif)
Visszaolvastam.
30 perces nyalakodás téma:
Lehet csinálni akár egy órán át is, csak nem intenzíven így a részidőn való vitázás tök fölösleges, főleg ezért leugatni akárkit is. 30 perc alatt 1-2x elment. Naná, hogy utána már nem kívánja tovább. De a hozzászólásban az is szerepel, hogy alig akar elélvezni tőle. Hmm, akkor most ellentmondásban vagy önmagaddal.
Ha mégis elment 1-2x akkor hogy is van ez?
Szvsz. bírom az ilyen feljövök, beugatok valami félmopndatot a jónépnek amolyan szakvatott bennfentesként, de mégsi tök lazán, hogy istenítsenek. Ha közkincsé tenném, hogy egykori barántőmnek egyik alkalommal egy óra alatt hány orgazmusa volt kiröhögnének, hogy miért lódítok ekkorát. Én tudom, ő tudja, neki jó volt, nekem meg élmény volt látni, azt kész. Szóval az ilyen: én vagyok a itt mindenki közül a legtökösebb, "übermájer puncimajszter" beszólásokat ugyanmár, mellőzzük, mert a vége kölcsönös fikázódás lesz és már nem is a puncinyalásról fog szólni.
Ehh!
30 perces nyalakodás téma:
Lehet csinálni akár egy órán át is, csak nem intenzíven így a részidőn való vitázás tök fölösleges, főleg ezért leugatni akárkit is. 30 perc alatt 1-2x elment. Naná, hogy utána már nem kívánja tovább. De a hozzászólásban az is szerepel, hogy alig akar elélvezni tőle. Hmm, akkor most ellentmondásban vagy önmagaddal.
Ha mégis elment 1-2x akkor hogy is van ez?
Szvsz. bírom az ilyen feljövök, beugatok valami félmopndatot a jónépnek amolyan szakvatott bennfentesként, de mégsi tök lazán, hogy istenítsenek. Ha közkincsé tenném, hogy egykori barántőmnek egyik alkalommal egy óra alatt hány orgazmusa volt kiröhögnének, hogy miért lódítok ekkorát. Én tudom, ő tudja, neki jó volt, nekem meg élmény volt látni, azt kész. Szóval az ilyen: én vagyok a itt mindenki közül a legtökösebb, "übermájer puncimajszter" beszólásokat ugyanmár, mellőzzük, mert a vége kölcsönös fikázódás lesz és már nem is a puncinyalásról fog szólni.
Ehh!
csak jövőre ?
és ha Én előbb szeretném ?
légyszi, légyszi
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 08. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
légyszi, légyszi
![worship](images/smilies/worship.gif)
2005. 09. 08. csütörtök 13:18
...És képzeld a nyelvem még mindig olyan selymes, mint 20-évvel ezelőtt...
Ha partnet lennél szivesen...nem , nem az túl "pedós" lenne...Majd jövőre, ha gondolod...
1-ébként nagyon ari vagy!
Ha partnet lennél szivesen...nem , nem az túl "pedós" lenne...Majd jövőre, ha gondolod...
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
1-ébként nagyon ari vagy!
Egy hónapja halott a topic???
Akkor UP vagy mi!. :)))
Akkor UP vagy mi!. :)))
:))))))))))
A topik címe: puncinyalás. A képen látható valami, ami a punci helyén van az inkább oxigénmaszk, vagy gázálarc.(a férfi pillanatnyi mozdulatából "legis alább" arra lehet következtetni, hogy fel akarja venni az arcára/fejére?/)Kis rosszindulattal ez az elvetett sulyok locsolgatásának is számíthat.
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
...És képzeld a nyelvem még mindig olyan selymes, mint 20-évvel ezelőtt...
1-ébként nagyon ari vagy! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
1-ébként nagyon ari vagy! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem baj , ha elveted, csak ne locsogasd, és akkor nem kel ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 11:16
kicsit hasonlit rám
![nyes](images/smilies/nyes.gif)