Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
emiled van!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:43
miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :)
miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 22. szerda 22:32
Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
egy kis tini ribanc vagy, nem több!
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
Flörtölni ésszel és fantáziával kell(ene), nem úgy, hogy felajánlkozol.
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
Ki a Te Babád?
Khmmm....ne alkoss úgy véleményt, hogy nem ismered az előzményeket...
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 01. csütörtök 21:49
Bocsi, de elég okos lehet a csaj, ha nem gyanús neki, hogy a haját nem kell borotválnia. Ez a szöveg eléggé hááááááát hogyismondjam nem annyira nyerő.
végülis annyi hogy szoritom a puncimmal :) jo leesett :D olyat nem direkt szoktam hanem csakugy :) amikor már közel vagyok a csucshoz és ragaszkodok a ...-hoz :)
szorítani hogy kell?
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
:)))
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
mesélj egy kicsit a csajról!
köszi :)
akkor... ?:) (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor... ?:) (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 03. csütörtök 18:30
Itt a pont!!!
Bár őszintén szólva, ha barátnőm (aki most nincs de majd a köv.) nem csinálná szájjal, engem az sem zavarna, ugyanúgy cuppanék rá a puncira. Legutsó barátnőm pont ezzel jött nekem, hogy hihetetlen, hogy csak a saját örömére(örömömre id he he) csináltam neki szájjal (mert másra nem volt időnk, meg lehetőségünk és ezt már előre tudtam). A végén csak hüledezett és az a tekintet, minennel felért.
Bár őszintén szólva, ha barátnőm (aki most nincs de majd a köv.) nem csinálná szájjal, engem az sem zavarna, ugyanúgy cuppanék rá a puncira. Legutsó barátnőm pont ezzel jött nekem, hogy hihetetlen, hogy csak a saját örömére(örömömre id he he) csináltam neki szájjal (mert másra nem volt időnk, meg lehetőségünk és ezt már előre tudtam). A végén csak hüledezett és az a tekintet, minennel felért.
most miért kell b*szogatni? tudtam ha megmondom a korom ez lesz :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 22. szerda 17:57
nagyon jól elpoénkodtok egy kiskorúval....
Igaz, megérdemli!
Igaz, megérdemli!
hmmmmmmmm... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
nagyon jól elpoénkodtok egy kiskorúval....
Igaz, megérdemli! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz, megérdemli! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 09:46
Sok sikert hozzá és remélem mielöb tájékoztatsz minket is,hogy sikerült a parti.Dugd meg a nyelveddel KEMÉNYEN.De magadról se feledkezzetek meg,téged is jól meg kell dugni!Nyehu,nyehu-nyiszu,nyiszu.
Tudok egy csajt, ai szeret puncit nyalni és ha én is beszállhatok 3-nak összehozlak vele!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 22. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 14:44
persze hogy nyaltak már ki. sajna eddig csak pasival volt részem benne :(
persze hogy nyaltak már ki. sajna eddig csak pasival volt részem benne :(
18 alatt vagyok :) de 16 felett :)
ennyit árulok el :)
szal még olyan 20 évem van mindenre :) (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ennyit árulok el :)
szal még olyan 20 évem van mindenre :) (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 10:34
Meg lehet kérdezni mennyi idös vagy,pusztán a téma miatt érdekelne mert ha még nem vagy vén csoroszja akkor nem késtél le még semmiröl sem egyszer eljön a te idöd is és szépen jól kinyalnak ahogy azt illik.Én szurkolok neked.
Meg lehet kérdezni mennyi idös vagy,pusztán a téma miatt érdekelne mert ha még nem vagy vén csoroszja akkor nem késtél le még semmiröl sem egyszer eljön a te idöd is és szépen jól kinyalnak ahogy azt illik.Én szurkolok neked.
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 10:29
majd ha lesz ilyen jellegü élményen elmesélem... :) eddig csak smár, tapi, meg ujjazásig jutottam el. de már nyalni is jo lenne :)
majd ha lesz ilyen jellegü élményen elmesélem... :) eddig csak smár, tapi, meg ujjazásig jutottam el. de már nyalni is jo lenne :)
(Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 09:46
Sok sikert hozzá és remélem mielöb tájékoztatsz minket is,hogy sikerült a parti.Dugd meg a nyelveddel KEMÉNYEN.De magadról se feledkezzetek meg,téged is jól meg kell dugni!Nyehu,nyehu-nyiszu,nyiszu.
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 21. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 10:37
egyszer tuti ki fogom probálni milyen egy csajt szinte a nyelvemmel megdugni :)