Ha jobban belegondolok, nem is bánom (önző módon), hogy vannak ilyen pasik. Máris eggyel több hely maradt a lábaitok közt nekem (nekünk)
a téma szerelmeseinek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 18. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
a téma szerelmeseinek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 18. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 17:43
Ejha... micsoda diszkrimináció... Nyugi bob előbb utóbb Te is megvénülsz... Bár vén kecske is megnyalja... a sót
Erik, Erik!!!! Rátudom hogy fiatal vagy még! Mindenhez fel kell nőni még a topic címéhez is. Az élet legszebb dolgáról ilyen kijelentést írni. .
Jaj!!! Nálad a baj már nem kevés. Én meg elbírnám képzelni reggelire, ebédre és vacsorára is.
Jaj!!! Nálad a baj már nem kevés. Én meg elbírnám képzelni reggelire, ebédre és vacsorára is.
Erik azt persze szeretnéd hogy a nők kényeztessenek igaz???
Inkább jobb ha ilyeneket nem is írsz!!!! Főleg ide!!!
Inkább jobb ha ilyeneket nem is írsz!!!! Főleg ide!!!
Ezt nem mondod Komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imádom a fincsi puncit nyalni! Tomi1019 Nme biztos hogy az a punia neked való! Nekem is van hogy nem jön be a Pina akkor meg nem is esik jól! De ha bejön akkor az jobb mint ........... szóval nagyon jó! :-)
ne légy szomorú hidd el eljön az idő amikor már nem leszel szomorúú!!!!!És mindent megcsinálhatsz főleg a nyalást!!!!
Nem nem freeee nem értünk félre...
Szexben lehet mosolyogni, nevetni, boldogsághormonok ilyenkor naggggyon dolgoznak...
Bár ha vki kicsit csiklandós.... akkor megengedett egy diszkrétebb nevetés... Ez velejárója a szexnek....
Morcossan bámilyen kis mimika nélkül, "fapofával" nem lehet szeretkezni...
Úgyhogy mindeninek mosolygós szép jó reggelt kívánok (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexben lehet mosolyogni, nevetni, boldogsághormonok ilyenkor naggggyon dolgoznak...
Bár ha vki kicsit csiklandós.... akkor megengedett egy diszkrétebb nevetés... Ez velejárója a szexnek....
Morcossan bámilyen kis mimika nélkül, "fapofával" nem lehet szeretkezni...
Úgyhogy mindeninek mosolygós szép jó reggelt kívánok (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 14. vasárnap 21:33
én sem kifejezetten a nyalakodásra céloztam,mikor a jókedvű szexről beszéltem.ugy látszik félreérthetően fogalmaztam.sorry.
Az én csajomnak rendszerint eszébe szokottt jutni az a beszólásom, hogy nyalás közben nehogy bélgázokat merjen elereszteni, mert akkor leég a mellkasomról a szőr... Azóta, ha ez eszébe jut közben, nevetni nem szokott de egy kicsit eltereli a figyelmét, ami nekem egy cseppet kellemetlen úgy a 35-ik perc után... Addigra már "enyhén" ellazul a nyelvem, meg az állkapcsom.
Amúgy osztom Frau Freya1 vélaményét. A szexben előforduló csipetnyit kellemetlen dolgokat legjobban egy kis humorral lehet orvosolni.
Osztom Herr Macido véleményét is, mely szerint a túl sok kacaj sem egészséges.
Herr Tom véleményére nem igazán tudok mit reagálni, mert nekem is hasonló hangutánzó szevak jutnak eszembe az orális együtlétekre gondolva...
VILÁGBÉKE!!!
Amúgy osztom Frau Freya1 vélaményét. A szexben előforduló csipetnyit kellemetlen dolgokat legjobban egy kis humorral lehet orvosolni.
Osztom Herr Macido véleményét is, mely szerint a túl sok kacaj sem egészséges.
Herr Tom véleményére nem igazán tudok mit reagálni, mert nekem is hasonló hangutánzó szevak jutnak eszembe az orális együtlétekre gondolva...
VILÁGBÉKE!!!
Abban egyetértek veled freya1, hogy nem kell tragédiát csinálni belőle, mert az negatívan hat későbbiekre. De azért az sem jó, ha túl sokat nevetünk ilyen dolgok végett. "Na most se sikerült minden jól!!"
én sem kifejezetten a nyalakodásra céloztam,mikor a jókedvű szexről beszéltem.ugy látszik félreérthetően fogalmaztam.sorry.
hmhm..sőt ajjaj..létezik nőnemű személy,aki az ilyesféle tevékenységet nem szereti??Pedig hát,isteni,na.pláne ha ügyesen,hozzáértően csinálják..Ami keveseknek adatik meg,én ezért szoktam azt a jol bevált módszert követni,hogy egyenesen megmondom nekem hogyan jó..sőt,hogyan a legjobb.Így lényegesen egyszerűbb,mintha szegény pára küzd,aztán belehalunk..Én a röhögésbe,ő meg az erölködésbe ..na jó nem ennyire drasztikus a dolog,de vessetek meg,ha akartok,én a nevetős,jókedvű szexet kedvelem.Ez már azért is jó,mert ugyebár vannak dolgok,amik nem mindig ugy jönnek össze,ahogy az a nagykönyvben meg van irva....ilyenkor meg jó inkább felhőtlenül kinevetni magunkat,mint kínos csendbe burkolózni,nem?
Nem tudja a párod mi a jóóóóó
Na de azért nehogy félrelépj. inkább sűrűbbe próbálkozz nála..... ezerféle helyzetben módon... úgy megfogja szeretni hogy nem győzől edzeni (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de azért nehogy félrelépj. inkább sűrűbbe próbálkozz nála..... ezerféle helyzetben módon... úgy megfogja szeretni hogy nem győzől edzeni (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tévedsz! Nagyon is jól látod.
Eddig szerencsére nekem csak 2x fordult elő, hogy a mohóság mellé nem párosult a kellő tapasztalat stb...
Eddig szerencsére nekem csak 2x fordult elő, hogy a mohóság mellé nem párosult a kellő tapasztalat stb...
Miért nem jön be neki? Ezt nem értem, pedig... egy mohó férfi nyelv... hm...
Akkor Te értetted a mondatot....
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg ezt a mondatot még 1x hogy mindenki megértse.....
Más érti? Vagy csak még Nekem van korán?
Más érti? Vagy csak még Nekem van korán?
Valaki:-Nem értem miért szeretnek ennyire a nők- és megnyalta a szemöldökét.