Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2004. 09. 29. szerda 10:57  #29
Nóci Nóci VIP
Aszony te meg itt kószálsz és nem a hálónkban? nyes
2004. 09. 29. szerda 10:53  #28
Crazy-Baby Crazy-Baby
Ron79 Szia!
Nem bántottál meg egyáltalán..........
Sőt inkább örülök neki hogy érdekel amit irok,irunk !
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
2004. 09. 29. szerda 09:17  #27
Törölt felhasználó (14)
Van sütim is!! Meg csokim, meg ...mit is szeretnél?
2004. 09. 29. szerda 09:14  #26
Nóci Nóci VIP
hehe sajnálom majd legközelebb már teázom crazya wink
2004. 09. 29. szerda 09:12  #25
Törölt felhasználó (14)
Akkor vihetem azt a kakaót???? worship
2004. 09. 29. szerda 09:10  #24
Nóci Nóci VIP
Hm..hát én hátulrol kész vagyok tőle,mármint puncit nyalni vagy szeretekezni is attol nagyon hamar eltudok menni persze ha a partner jol csinálja,annyira összeszükölök és öszehuzom magam h ihajcsuhaj nyes finom
2004. 09. 29. szerda 09:06  #23
Törölt felhasználó (14)
És mi a helyzet hátúlról? Mert nekem az egyik kedvencem, kombinálva más testrészemmel, felváltva!! A volt csajom ettől meg tudott őrülni... crazya finom wow1
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 11. csütörtök 08:26
levele levele levele
2004. 09. 29. szerda 07:33  #22
Ron79 Ron79
Szia CB!

Jó reggelt!
Először is bocs a lepattintásért, idézőjelbe kellett volna tennem, mert semmiképp nem akartalak megbántani.
Ugyanis imádlak olvasgatni titeket (Nócival, Tommal, Mouradival, Naphallal stb.-ekkel).
Szóval Mea Culpa, megtépem a ruhám és hamut szórok a fejemre.

Más, Örülök, hogy rátaláltál erre az oldalra, és ez segített nyitottabbá válnod. Az önmegvalósítás számos hihetetlen úton lehetséges, többek között mondjuk ezen a fórumon.
Csak így tovább!!!
Maradok hűséges olvasód(/-tok)!
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 16:39
Szia Ron!
Nos azért járok ide a GG-re mert szeretem ezt az oldalt,azon belűl a forumot és a chatet!Jól érzem itt magam..........sokat változtam amióta ide járok.....nyiltabb lettem.......anno más néven jártam ide,szoval elég rég óta hűséges látogatoja vagyok eme oldalnak!........vannak saját topicjaim amiket észrevettél te is gondolom.....nos ezeken is dolgozgatom nap mint nap!................egyszónal szeretem..........a mostani kedvesemet is itt ismertem meg :))))))))).........akit szeretek!
Remélem kielégitett e pár sorom ....ha még kiváncsi vagy valamire irj,kérdezz!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
És nem pattintom le az embereket......csak őszintén megmondom hogy a kis crazy szive már foglalt........de barátkozni barátkozom !Pl: Tom és Mouradi jó barátaim itt a forumon!
na szia
2004. 09. 28. kedd 22:33  #21
IGOR IGOR
először is!: mi az a punci?
2004. 09. 28. kedd 21:31  #20
Törölt felhasználó (10945)
jelentem mint én ki azt szereti mikor nyelvemtől partnerem minden szinten csucson van azt hagytad ki ! befalva csiklót és szivni végtelenségig ill.élvezetekig és nyelvet benyomni hüvelybe nem rossz érzés /egy szerü férfi embernek/ ÉRZÉSEI
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 11. csütörtök 08:26
levele levele levele
2004. 09. 28. kedd 17:55  #19
Törölt felhasználó (14)
hmmmmmmmmmm..... ja ..meg ...húúúúúú...egyszer megízlelnélek...
2004. 09. 28. kedd 17:21  #18
Crazy-Baby Crazy-Baby
Szia Lacus!
Akkor le irom hogy szeretem.......
úgy szertem mikor kinyitják egy picit mint egy kagylot......az elején gyengéd érintésekkel..../mert a csiklo érzékeny/...,simizze végig a nyelvével az egész puncimat........le és fel.....le és fel...:)))),mikor már ficánkolni kezdek az annak a jele hogy húúúúúúú nagyon jóóóóóó.....akkkor már lehet erőteljesebben és gyorsabban.......ha egy kis ráadást szerete ....nagyobb gyönyört akkor.....az egyik kéznek meg lehet látogatnia a hüvelyt is......ez a kettő egyszere csodás és imádom...............mikor már markolászom a partnerem feját akkor közeledem a gyönyörhöz.....isteni érzés.....ajánlom mindenkinek.......hhhmmmmm imádom!
Most meg is kivántam a fene vigy el kellett nekem erről beszélni ááááááááááááááá vigyor5
finom hehe crazya finom
Na szoval fiúk nyaljatok sokat....mert ezt a nők szeretik nagyon!......amelyik meg azt mondja hogy ne csináld mert nem szeretem az egy buta..... vagy szégyenlős...... vagy nem tudja mi a jóóóóó!
Na szóval röviden megfogalmazva igy szeretem én!
De ezt szavakba önteni nem tudom.......de átérezni akarom nagyon nagyon nagyon!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 28. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14)
2004. 09. 28. kedd 17:02
Kedves CB!
a képek magukért beszélnek! (vagy érted?) Én is nagyon szívesen játzom az effajta játékokat,és úgy látom te sem veted meg!!! leírhatnád hogy te hogy szereted!! akár levélben is!!Remélem lesz még más hölgy is aki hozzászól a topichoz! Pusssszzz vigyor2 hawaii
2004. 09. 28. kedd 17:02  #17
Törölt felhasználó (14)
Kedves CB!
a képek magukért beszélnek! (vagy érted?) Én is nagyon szívesen játzom az effajta játékokat,és úgy látom te sem veted meg!!! leírhatnád hogy te hogy szereted!! akár levélben is!!Remélem lesz még más hölgy is aki hozzászól a topichoz! Pusssszzz vigyor2 hawaii
2004. 09. 28. kedd 16:39  #16
Crazy-Baby Crazy-Baby
Szia Ron!
Nos azért járok ide a GG-re mert szeretem ezt az oldalt,azon belűl a forumot és a chatet!Jól érzem itt magam..........sokat változtam amióta ide járok.....nyiltabb lettem.......anno más néven jártam ide,szoval elég rég óta hűséges látogatoja vagyok eme oldalnak!........vannak saját topicjaim amiket észrevettél te is gondolom.....nos ezeken is dolgozgatom nap mint nap!................egyszónal szeretem..........a mostani kedvesemet is itt ismertem meg :))))))))).........akit szeretek!
Remélem kielégitett e pár sorom ....ha még kiváncsi vagy valamire irj,kérdezz!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
És nem pattintom le az embereket......csak őszintén megmondom hogy a kis crazy szive már foglalt........de barátkozni barátkozom !Pl: Tom és Mouradi jó barátaim itt a forumon!
na szia
2004. 09. 28. kedd 15:35  #15
Ron79 Ron79
Így legyen Ámen!

Mondd csak CB, miért jársz a GG-re?
Ne gondolj semmi legorombító szövegre, kíváncsi vagyok, hogy mi hozott ide először és mi kötött ide eddig?

Mert ugye láttam, hogy más fórumokon is meg-meg próbálnak egy picit belédcsippenteni...(= szép szóvirág, a nemi aktusra való felhívás:-))
Te pedig egy, max kettő sorban pattintod a jelentkezőket...

Semmi pejoratívat nem akartam ebből kihozni!!!
De tényleg, csak kiváncsi vagyok!!!
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 13:41
Remélem a kétség 100 évre elkerül!
De azért kösz mindent!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2004. 09. 28. kedd 13:41  #14
Crazy-Baby Crazy-Baby
Remélem a kétség 100 évre elkerül!
De azért kösz mindent!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2004. 09. 28. kedd 13:33  #13
Ron79 Ron79
Nos ez esetben:-(
Akkor tovább olvasgatlak titeket (és irigykedem csöndben párotokra), egyébként, ha csöppnyi kétséged merülne fel a pároddal kapcsolatban...hm...szólj nyugodtan;-)
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 12:27
Szia Ron!
Az van......hogy nekem már van egy kedevesm aki csinálja nekem ezeket a jó kis dolgokat!
De azért köszi szépen hogy felajánlottad édi vagy!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2004. 09. 28. kedd 12:33  #12
Töhötömm Töhötömm
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2004. 09. 28. kedd 12:27  #11
Crazy-Baby Crazy-Baby
Szia Ron!
Az van......hogy nekem már van egy kedevesm aki csinálja nekem ezeket a jó kis dolgokat!
De azért köszi szépen hogy felajánlottad édi vagy!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2004. 09. 28. kedd 12:14  #10
Ron79 Ron79
Szia Baby!

Ron vagyok, csak azért írtam le a nevem, mert még mi nem találkoztunk. Szóval, ha szeretnél a hölgy helyében lenni megoldhatjuk...

Némi szerénytelenséggel kijelenthetem, hogy ebben a témában otthon vagyok.
/ 41