Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 17. kedd 15:16  #689
Törölt felhasználó (232354)
Ezt itt csak a nők tudják igazán,mert ők tudják mi a jó nekik.Ha férfi csanálja nekik, mindíg van valani amiért nem tökéletes!!!
2008. 06. 17. kedd 10:41  #688
antonoio antonoio
Kedves nemadomfel! A leirt és megosztott tanácsaid nagyon hasznos és megfontolandó,főleg a most gyakorlóknak.Ugyanis nem mindegy az egy párkapcsolatban vagy csak barátnő legyen is az ,hogy az eggyütt töltött kellemes percek mennyire tudják az örömszerzés célját szolgálni.Az hogy a nyelvvel való örömszerzés technikája milyen,szerintem az egyénenként változó.Az én barátnőm pl imádja a nyelvelést és nagyon segit,mert irányitja a fejet a megfelelő helyzetbe,közben jelzi a nyelv mozgás lassú vagy gyorsabb intenzitását.Csodálatos vele lenni,kölcsönös örömet tudunk szerezni egymásnak.
2008. 06. 17. kedd 09:44  #687
Törölt felhasználó (289130)
Kedves Kandurmarci! Magamból indulok ki. Kb.11.-éves koromban kezdtem el a csiklómat simogatni és zaláltam bal oldalon a tövénél egy pontot bőröm latt olyan mint egy félbevágott feketebors tehát ezt simogatva orgazmusom lett. Mai napig ez a legjobb.Szeretem odairányítani a partnerem nyelvét. Az ujjazás kellően felizgatott p.ncinál és ha a partner körme nem nagy izgató behatolás után az ujjbeggyel a hasfal felé 3-5cmre találsz egy pontot Gpont aminek ingerlése orgazmushoz vezet.Nőknél az a lényeg,hogy folyamatosan ingereld legalább az első orgazmusig, mert ha abba hagyod előbb visszazuhanhat a kiindulási pontra.Van még egy pont a hüvelyben az úgynevezett Hpont ez 10-14cm mélyen a gerinc felé található és ingerlése a hugyhólyag izmait is ingerli vagy ha anális örömökben vagytok az is ezt a részt éri el. Nőknél az orgazmus megtanulható egy jó partnerrel és sok türelemmel. Nőknek elsősorban a lelki ráhangolódás indítja el az orgazmust férfiaknál a fizikai az elsődleges. Kívánom mindanyiunknak, hogy minnél több és nagyobb szinte eget-fölfet megrengető orgazmusban legyen részünk!!!!!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:24
Hát akkor mi a gond, hiszen, te is írtad, 2 fiúval megoldható. Vagy egy párral: a kemény farok a puncidban, a nyelv meg a csiklódon, lehet férfié, de lehet női is. Vagy egy műfarok a puncidban, ha nem akarod egyszerre a 2 pasit, s közben a fiú nyelve a csiklódon, jobb, mint a kéz, nem? A kéz közben elkalandozhat egy bejárattal lejjebb egy kis terepszemlére.
2008. 06. 15. vasárnap 13:09  #686
hunron hunron
Én csilkócentrikusan és hosszan csinálom. A cél az elélveztetés. De mélyen benyalni is szeretek.
2008. 04. 15. kedd 12:27  #685
Törölt felhasználó (65919)
Sok nedvességgel szereti a párom. Sok sok nyál és a nyelvem után az alsó ajkam is végigszántja a csiklóját a vegyes nedvek pedig végigfolynak a pincin le a fenéklukig. Egy volt szeretőm attól sikongott ha jégkockával birizgeltem a csiklót (nem mindenkinek jön be).
2008. 04. 15. kedd 10:24  #684
kandurmarci kandurmarci
Hát akkor mi a gond, hiszen, te is írtad, 2 fiúval megoldható. Vagy egy párral: a kemény farok a puncidban, a nyelv meg a csiklódon, lehet férfié, de lehet női is. Vagy egy műfarok a puncidban, ha nem akarod egyszerre a 2 pasit, s közben a fiú nyelve a csiklódon, jobb, mint a kéz, nem? A kéz közben elkalandozhat egy bejárattal lejjebb egy kis terepszemlére.
(Ez egy válasz tsitso üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 22:23
Na, az a legjobb, ha egyszerre kényeztetitek a puncit és a csiklót. Egy kemény farok, és egy játékos nyelv. Csak hát ahhoz 2 fiú kell. Kár, hogy a a szerszámotok fölött nem nőtt egy nyelv is smile
Szóval egy kemény farok lassan, és kézzel finoman simogatott csikló - nem sok kell az orgazmushoz. Legalábbis nekem.
2008. 04. 14. hétfő 22:23  #683
tsitso tsitso
Na, az a legjobb, ha egyszerre kényeztetitek a puncit és a csiklót. Egy kemény farok, és egy játékos nyelv. Csak hát ahhoz 2 fiú kell. Kár, hogy a a szerszámotok fölött nem nőtt egy nyelv is smile
Szóval egy kemény farok lassan, és kézzel finoman simogatott csikló - nem sok kell az orgazmushoz. Legalábbis nekem.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 14:01
Hogy mi hogyan csináljuk, én is leírtam már. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a lányok hogyan szeretik, mikor élveznek nagyobbat? Pl. Ha benne van a puncijukban egy kemény dákó, s közben nyalják a csiklójukat. Ezt csak elképzelem, de akinek volt ilyenben vagy hasonlóban része, azok írják le, lányok rajta!
2008. 04. 14. hétfő 21:30  #682
Törölt felhasználó (242983)
érzésel,odafigyelésel,és teli nyelvel mert ugye nem megnevetetni akarjuk hanem orgazmushoz jutatni akarlyuk..
2008. 04. 14. hétfő 20:13  #681
andrew87 andrew87
Én annyit tennék hozzá h a lényeg a fokozatosság. Nem egyből a csiklóval kell kezdeni. Sőt nem is a puncival. Legyen mindnekinek fantáziája.
Utána pedig a sokak által emlegetett dolog: figyelni a hölgy reakcióit. Akkor nem lehet nagyon elrontani. Bár kell hozzá egy kis rutin.
2008. 04. 08. kedd 10:07  #680
kandurmarci kandurmarci
Ne CSAK neki, hanem nekem is. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy kedvesem élvezete, erotikus hangjai közben engem is a mennyekbe visznek.
(Ez egy válasz juliusdementor üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:50
SZeritenm az a legfontosabb, hogy maximálisan odafigyeljünk a másik reakcióira és úgy játszogassunk vele, hogy nagyon kellemes legyen neki!
2008. 04. 08. kedd 09:50  #679
juliusdementor juliusdementor
SZeritenm az a legfontosabb, hogy maximálisan odafigyeljünk a másik reakcióira és úgy játszogassunk vele, hogy nagyon kellemes legyen neki!
2008. 04. 07. hétfő 14:01  #678
kandurmarci kandurmarci
Hogy mi hogyan csináljuk, én is leírtam már. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a lányok hogyan szeretik, mikor élveznek nagyobbat? Pl. Ha benne van a puncijukban egy kemény dákó, s közben nyalják a csiklójukat. Ezt csak elképzelem, de akinek volt ilyenben vagy hasonlóban része, azok írják le, lányok rajta!
2008. 04. 07. hétfő 08:17  #677
MrEnigma MrEnigma
Tedd már meg, hogy megindoklod "Miért?"!
Előre is köszi.

De hozzáteszem én nem látok bele semmit az állatvilágba ami nincs ott. Amire alapozok zoológusok, biológusok, egyáltalán állatokkal nap mint nap foglalkozó emberek megfigyelésén alapszik. Az említett fajokról pedig nem az egyszerű parasztbácsi jegyezte fel és állította, hanem egy a Baseli egyetemen publikált dolgozatban volt szerencsém olvasni még régen.

Egy sornál bővebb kifejtést várnék. wink
2008. 04. 05. szombat 13:47  #676
darcye darcye
a párom mindig azt csinálja, hogy a csiklómat nyalogatja és a fogai között szívja, majd ha már majdnem elélvezek akkor bedugja az ujját is!! Imádom nyes
2008. 04. 01. kedd 08:56  #675
MrEnigma MrEnigma
Most látom csak mit is butáskodtál ide.
Márpedig az állatoknál megfigyeltek orális szexet, sőt ún. autofellítio-t (önleszopás). Kecskék, birkák, hiénák, majmok esetében dokumentálták is. És nem a vagina megnyalogatása párzás előtti nedvesítés és szaglászás okán, hanem valós szexuális úgymond együttlét ürügyén.
Hoppácsókolomjóreggelt.
2008. 03. 31. hétfő 22:57  #674
Bandur Bandur
Finoma csiklótol a popsig oda vissza játékosan a nyelvel és néha megsziva fog közt persze csak finoman a csiklóval és közben kinyalni azt az édes punci válladékot finom
2008. 03. 18. kedd 11:12  #673
eisensvanz eisensvanz
Sok nőnek nagyon érzékeny a húgycsőnyilása és annak környéke.Érdemes bevonni azt a területet is a nyalizásba.Probáljátok ki!!
2008. 03. 18. kedd 07:39  #672
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
A puncinyalásnál is elengedhetetlen a maximális odafigyelés a partnerre, mert e téren sincs két egyforma nő. Mindig a partnerem igényei szerint végzem a puncinyalást és/vagy ujjazást és én is legalább annyira élvezem, mint a partnerem.
2008. 03. 17. hétfő 09:56  #671
Törölt felhasználó (53426)
Úgy nyalom ahogy a partnerem kéri. finoman alig érintve a csiklóját. közben mindig kinyalom a hüvelyéből a kellemes ízű izgalmi váladékot.
2008. 03. 14. péntek 16:46  #670
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Bizony egy jó előjátékhoz hozzátartozik és a csajok nagyon szeretik a punci nyalást
/ 41