nekem a maszti nagyin jó... napi min 2x verem ki. de nem árt néha kevés is
háááát,nem tudom,hogy a jóból lehet e sok!?abból soha nincs elég szerintem,de annyira örülnék neki pedig,de...
Ez jóóóóóó
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 10. 30. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És távozva reklamáciot nem fogadnak el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 30. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 10. 30. vasárnap 10:47
Jóból a sok is kevés.. még nem találtam olyat.. aki teljesen leamortizálna.. szóval a férfiak szája sok esetben nincs azonos arányban a teljesítő képességükkel.....
Ez teljesen igaz, de eddig azt hittem csak én vagyok telhetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 30. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóból a sok is kevés.. még nem találtam olyat.. aki teljesen leamortizálna.. szóval a férfiak szája sok esetben nincs azonos arányban a teljesítő képességükkel.....
Ez úgy van Kedves Vadócka hogy amelyik kutya ugat az nem harap...
Soha nem árt meg! A jót nem lehet megunni!
A jóból soha nem árt meg a sok.
És így is van jól. Gondolom ezért ment ki a divatból.
Még a nagyim mesélte, hogy az Ő nagyija csak az esküvő után ismerte meg a párját és alkatrészeit.
Nem, nem, ne bánts. Sosem cikizném a hátsódat, mert még nem is láttam. Csatolhatnál valamilyen képet.
Ha már egy csóktól beindultok és a helyszín is "mindegy", akkor ,hogy bírjátok ki napokig szex nélkül? Mert ha mégis kibírjátok, akkor szépen el fog múlni magától. Vagy lehet, hogy csak Te vagy így vele és Ő csak mondja?
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:00
Lassan 1 éve vagyunk együtt a kedvesemmel. Ez idő alatt legalább annyiszor voltunk együtt, ahány nap eltelt :) Van, hogy egy nap csak 1x, van, hogy 2 napig semmi, de utána mondjuk 3x is szeretkeztünk. A vágy mindkettőnkben egyre csak erősödik, nemhogy csökkenne. Egy csók elég ahhoz, hogy mindketten beinduljunk, aztán éppen ahol vagyunk, egymásnak esünk, legyen az otthon, munkahely, autóban, nyilvános helyeken...
Volt már aki ennyi idő után így volt? Utána hogyan alakult? Nem lenne célszerű kicsit 'mesterségesen' visszafogni? Ha ennyi idő után még mindig csak egyre jobb és jobb, lehet, hogy ez valaha megáll? Vagy lehet, hogy mindig így lesz? Előző kapcsolataimban pár hónapig tartott csak ez a lángolás, de Vele nem tudok betelni! :)
Volt már aki ennyi idő után így volt? Utána hogyan alakult? Nem lenne célszerű kicsit 'mesterségesen' visszafogni? Ha ennyi idő után még mindig csak egyre jobb és jobb, lehet, hogy ez valaha megáll? Vagy lehet, hogy mindig így lesz? Előző kapcsolataimban pár hónapig tartott csak ez a lángolás, de Vele nem tudok betelni! :)
Csak hülyéskedtem. Nekünk is útban volt.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 03. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk speciel a gyerek is útban volt az esküvőre:-P
Mé másnál nem megy?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 02. 03. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 03. péntek 10:03
Csak most kapcsolok. Létezhet, hogy eskövő előtt megy a sex nálatok?
Csak most kapcsolok. Létezhet, hogy eskövő előtt megy a sex nálatok?
Előző nejemmel még a 8. évben is úgy élveztük a sexet mint megismerkedésünk után. Habár voltak hullámvölgyek (talán pont ezért volt jó). A gyerek viszont sok mindent átalakít. Hol jól hol rosszul. Mostani párommal szintén 1 éve nyomjuk és úgy érzem még nincs teljesen kihasználva a fantáziánk kapacítása. Pedig aztán...
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 09:41
köszi! reménykedek, hogy így maradunk :) ha fokozódni nem is fog mindig, de vissza ne essünk legalább. ez után nehéz lenne elviselni azt, hogy "fáj a fejem" nap mint nap...
22 jótanács, hogy hogyan rázzuk le férjünket, amikor "azt" akarja:
1. Kérlek, most ne zavarj, olyan szexiset olvasok!
2. Ezzel akarsz?!
3. Olyan fáradtnak látszol, szegénykém, ne erőltesd!
4. Nem volt elég tavaly karácsonykor?
5. Kurvának nézel, te strici?
6. Jaj, miért büntetsz már megint?
7. Na, ezt még rólad sem gondoltam volna, hogy pont az első félrelépésem
évfordulóján! Fúj!
8. Persze, aztán meg holnap hallgathatom, hogy milyen fáradt vagy!
9. Na! Én sem szoktalak zavarni, amikor te maszturbálsz!
10. Még nem is mondtam, drágám, ma régi vágyam teljesült. Ma
operáltattam át magam férfivá!
11. Ne is próbálkozz! Érzem, hogy csak a hajcsavaróimért kívánsz.
12. Inkább a szemetet vinnéd le egyszer!
13. Ne, drágám! Ma nem érdemellek meg.
14. Mi az, már megint égni akarsz?
15. Végtére is nem azért vagyunk, hogy nyomasszuk egymást!
16. Most nem, mert néz a macska!
17. Drágám, olyan szép volt a tavalyelőtti szeretkezés, ne rontsd el!
18. Amikor én örömszerzésre készülök, te folyton b*szni akarsz!
19. Jaj, te mindig olyan mohón veted rám magad azon a három napon,
amikor véletlenül nem menstruálok!
20. Tulajdonképpen mit akarsz, drágám?
21. Á, hagyd! Nem érdemes...
22. Hagyj békén! Gondolj arra, mit szól majd a gyerek!
- Milyen gyerek?
- Hát éppen ez az!
1. Kérlek, most ne zavarj, olyan szexiset olvasok!
2. Ezzel akarsz?!
3. Olyan fáradtnak látszol, szegénykém, ne erőltesd!
4. Nem volt elég tavaly karácsonykor?
5. Kurvának nézel, te strici?
6. Jaj, miért büntetsz már megint?
7. Na, ezt még rólad sem gondoltam volna, hogy pont az első félrelépésem
évfordulóján! Fúj!
8. Persze, aztán meg holnap hallgathatom, hogy milyen fáradt vagy!
9. Na! Én sem szoktalak zavarni, amikor te maszturbálsz!
10. Még nem is mondtam, drágám, ma régi vágyam teljesült. Ma
operáltattam át magam férfivá!
11. Ne is próbálkozz! Érzem, hogy csak a hajcsavaróimért kívánsz.
12. Inkább a szemetet vinnéd le egyszer!
13. Ne, drágám! Ma nem érdemellek meg.
14. Mi az, már megint égni akarsz?
15. Végtére is nem azért vagyunk, hogy nyomasszuk egymást!
16. Most nem, mert néz a macska!
17. Drágám, olyan szép volt a tavalyelőtti szeretkezés, ne rontsd el!
18. Amikor én örömszerzésre készülök, te folyton b*szni akarsz!
19. Jaj, te mindig olyan mohón veted rám magad azon a három napon,
amikor véletlenül nem menstruálok!
20. Tulajdonképpen mit akarsz, drágám?
21. Á, hagyd! Nem érdemes...
22. Hagyj békén! Gondolj arra, mit szól majd a gyerek!
- Milyen gyerek?
- Hát éppen ez az!
köszi! reménykedek, hogy így maradunk :) ha fokozódni nem is fog mindig, de vissza ne essünk legalább. ez után nehéz lenne elviselni azt, hogy "fáj a fejem" nap mint nap...