Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szomszéd, szobatárs, barátok-ismerősök közös nyaralás, vendégség során, vagy bármilyen olyan történet ahol jólesett végighallgatni másokat szex közben a tudtuk nélkül. Ágyrecsegés, nyikorgás, lihegés, nyögés, jajgatás, sikítás.

Az eddigi hozzászólások

2011. 03. 18. péntek 18:08  #4
Törölt felhasználó (763468)
Szomszédok nyes kész teleregény nyes
2011. 03. 18. péntek 17:58  #3
ac4er ac4er VIP
Igen, az elején még izgató a dolog, de ha a szomszédok általában éjfél után élnek szexuális életet, plusz a csaj visít, mint a kismalac, néhány alkalom után a hátad közepére nem kívánod.
2011. 03. 18. péntek 15:18  #2
Törölt felhasználó (797254)
Hogy beinduljon a topik, próbálok én mesélni elsőnek. Szerncsére többször volt szerencsém végighallgatni egy nő kielégítését, ismerősét is-ami talán még izgatóbb, de az utolsó hasonló élmény egy wellness élménypark öltözőkabinjában volt, ahol a férfi- női öltöző egyben van és zárható kabinokban lehet ruhátváltani. Bementem az egyik kabinba és hallottam, hogy a szomszédban ketten vannak (egy fiú és egy lány) akik nagyon halkan sutyorognak. Ebből sejtettem valamit és leültem a padra kiváncsiságból. A kabin fala csak egy pozdorja lap, ami nem is ér le a földig, tehát pár centire voltak tőlem. Először finom, halk cuppanásokat lehetett hallani- kívül elég nagy zsivaly volt- ami kezdett sűrűsödni. Szerintem szoptak. Aztán ahogy löktek ütemesen mozgott a pad alattam. Jó volt de nem mertem a végét megvárni, nehogy pont egyszerre menjünk ki. Kezdetnek ennyi, de majd még mesélek.
2011. 03. 18. péntek 14:08  #1
Törölt felhasználó (797254)
Sokszor volt olyan, hogy a szomszéd lakásból, szállodai szobából, vagy vendégségben ottalvásnál sikerült végighallgatni egy jó dugást. Valószínűleg ez másokat is felizgat, úgyhogy várjuk az idevágó történeteket.
/ 3