Szomszédok
kész teleregény
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Igen, az elején még izgató a dolog, de ha a szomszédok általában éjfél után élnek szexuális életet, plusz a csaj visít, mint a kismalac, néhány alkalom után a hátad közepére nem kívánod.
Hogy beinduljon a topik, próbálok én mesélni elsőnek. Szerncsére többször volt szerencsém végighallgatni egy nő kielégítését, ismerősét is-ami talán még izgatóbb, de az utolsó hasonló élmény egy wellness élménypark öltözőkabinjában volt, ahol a férfi- női öltöző egyben van és zárható kabinokban lehet ruhátváltani. Bementem az egyik kabinba és hallottam, hogy a szomszédban ketten vannak (egy fiú és egy lány) akik nagyon halkan sutyorognak. Ebből sejtettem valamit és leültem a padra kiváncsiságból. A kabin fala csak egy pozdorja lap, ami nem is ér le a földig, tehát pár centire voltak tőlem. Először finom, halk cuppanásokat lehetett hallani- kívül elég nagy zsivaly volt- ami kezdett sűrűsödni. Szerintem szoptak. Aztán ahogy löktek ütemesen mozgott a pad alattam. Jó volt de nem mertem a végét megvárni, nehogy pont egyszerre menjünk ki. Kezdetnek ennyi, de majd még mesélek.
Sokszor volt olyan, hogy a szomszéd lakásból, szállodai szobából, vagy vendégségben ottalvásnál sikerült végighallgatni egy jó dugást. Valószínűleg ez másokat is felizgat, úgyhogy várjuk az idevágó történeteket.