Mindenképp hangos volt egy csajom, aki full néma volt szex közben. Izomból basztam, ő meg úgy feküdt, mintha napozna a tengerparton. Nagyon lehangoló volt. El sem élvezett sosem. A farkamtól nem tudott, azt meg nem engedte hogy kinyaljam. Sajnáltam nagyon mert kurva szép puncija volt
csak is hangos ha lehet!
Én nem szoktam hangoskodni csak nagyon ritkán, de élvezettel hallgatom a feleségem nyögdécselését, sikongatását.
Miért kéne visszafognia magát az embernek? Az élet ugyis tele van korlátokkal.
Nem is az számít nekem, hogy hangos legyen, hanem, hogy halljam az elvezést: nyögések, szapora levegővétel, egy kis trágárkodás
imádom hallani ha a nő nyögy sőhajtozik hangosan arra még jobban begerjedek és fokozom a temót amtől még jobban nyög
Nekem a hangos jön be! Ha nekem nagyon jó az osztrák jódli bajnok elbújhat !
Én mindenképp a hangos szexre szavazok. A feleségem konkrétan dugás közben sajnos nem olyan hangos, de amikor nyalom, vagy ujjazom, és közeledik az orgazmusa, akkor fél csavarja rendesen a hangerőt élvezéskor szinte ordít
Engem lelomboz ha halk a lány... En imádom ha hangos, vagy akár beszél is közben, pl hogy aahhh... Keményebben... Ahh... Baszd szét a pinám
Az hogy hangos az nem kétség. Én is olyan tusok lenni mint a svájci jódli király.
Természetesen hangos. A szomszédok kedvéért nyáron a teraszon medencében és partján. Néha úgy kell befognom a párom száját.
a hangosért nyavajogtok
Természetesen hangos!
Engem nagyon felizgat a feleségem hangja. Elég hangos szex közben. Volt olyan barátnőm, aki kb néma volt szex közben. Elég lelombozo volt
Imádom mikor sikít a Párom... Én is nagyon hangos vagyok. Mondjuk én masztinal is hangos vagyok
Hangos. Nyögős, csattogós, zihálós, cuppogós, ágyrecsegtetős, csúnya- és szép szavakat suttogós,nyöszörgős, kiabálós, sikoltozós, üvöltős, torokhangon élvezős, megnyugodva szuszogós.
Engem nem szokott erdekelni ki mit hall.
Hangosan szoktam elelvezni igy sokkal nagyobb az orgazmus.
Hangosan szoktam elelvezni igy sokkal nagyobb az orgazmus.
Természetes.
Ahogy épp jön.
Ahogy épp jön.
csak is hangos ugy az igazi
Hangos