Melo....:(
Egy klssz biszex 3-as az alsó szomszèdunkkal,finom volt
Hűvös volt az este. Ahogy tett-vett a pizsamafelsőjén keresztül kirajzolódtak a kemény mellbimbói. Elkaptam, megcsókoltam odasúgtam neki, hogy szemmel látható, hogy fázik. Mosolyogva elment felvenni a fürdőköpenyét. Aztán még a konyhában elöblített egy bögrét. Ahogy megfordult ott álltam. Meglepődött. Csókolozni kezdtem vele. Belemelegedtünk. Símogatni kezdtem combja nedves közét. Hevesebben kezdett csókolni, és közben kézével elkezdte keresni a farkam. Lehúztam az alsóját, kilépett belőle. Folytattuk a csókolózást és közben egyik lábával fellépett a mellettünk lévő székre. Jobban hozzáfértem a duzzadó dombocskáihoz. Leültem elé és gyönyörködtem a látványban. Ahogy a köntös kibomlott, alulról meztelen ölét símogattam, egy kósza ötlettől vezérelve megkértem csinálja magának. Már régóta vágytam látni, ahogy magát kényzteti. Igaz, sohasem a konyhában képzeltem. Behunyta a szemét, és közben a csiklóját körkörösen dörzsölni kezdte egyre hevesebben. A látvány még jobban feltüzelt. Finoman elkezdtem elkezdtem ujjazni, és az ánuszát simogatni. Fokozódott az élvezete, még mélyebbre toltam az ujjam, éreztem a hüvelye szorosabban öleli körbe az ujjamat. Lehajolt, csókolózni kezdtünk. Egyre hevesebben szuszogott, majd ritmusosan elkezdett lüktetni a forró, lucskos kis katlan. Még finoman, egyre lassabban dörzsölte a csiklóját, lelépett a székről. Csendben visszavette az alsóját. Nem akart cserben hagyni, de mopndtam, ez nekem most igy volt a legjobb. Én sem értem de valahogy nem akartam, hogy rólam gondosklodjon....
Sajnos a gyerekek még kicsik és most ráadásul betegek is, így egy hete semmi nem volt. De tegnap este elaltattuk őket és végre sikerült egy fél órás szexet összehozni. Mindketten nagyot élveztünk.
3+1 isteni volt
Közös fürdéssel indult az este,utánna a hálószobában utunk egy egy pohár bort.
Beszélgetünk simogatuk egymást mezítelenül,csókoloztunk majd alaposan kinyaltam a párom addigra nagyon nedves punciját.Behatoltam lassan mélyen a puncijába.
Ez után a farkamat a szájába adtam mert szereti ő is és én is ha le szopja róla a punci nedvet.
Szemből kezdtem dugni őt miközben felhúzta a lábait keményen mélyre hatolva dugtam őt élvezésig,majd ő következett szopta nyalta falta nyelte a farkam.
Négy ujjam a puncijaban volt közben utánna a hatalmas kemény farkam dugtam be az ujjaim mellé és így élvezett el ismét.a fejem fölé térdelt es úgy nyaltam ki ismét élvezésig,majd hosszú csókolozás következett aztán meg lovagolt és a szájába élveztem egy kurva nagyot,amit ő készségesen le is nyelt!
Majd pucéran össze bújva aludtunk el…..
Beszélgetünk simogatuk egymást mezítelenül,csókoloztunk majd alaposan kinyaltam a párom addigra nagyon nedves punciját.Behatoltam lassan mélyen a puncijába.
Ez után a farkamat a szájába adtam mert szereti ő is és én is ha le szopja róla a punci nedvet.
Szemből kezdtem dugni őt miközben felhúzta a lábait keményen mélyre hatolva dugtam őt élvezésig,majd ő következett szopta nyalta falta nyelte a farkam.
Négy ujjam a puncijaban volt közben utánna a hatalmas kemény farkam dugtam be az ujjaim mellé és így élvezett el ismét.a fejem fölé térdelt es úgy nyaltam ki ismét élvezésig,majd hosszú csókolozás következett aztán meg lovagolt és a szájába élveztem egy kurva nagyot,amit ő készségesen le is nyelt!
Majd pucéran össze bújva aludtunk el…..
Egy tökéletes együttlét, hosszas kényeztetéssel és a végén egy viszonylag gyorsabb befejezéssel, egyszerre elélvezéssel
Sziasztok! 2 srác keres Budapesten női beszallot ma kora délutánra . Várjuk kedves jelentkezőket Budapesten Mai napra.
Elég jól sikerült. Nem csak az az este hanem az előtte lévő nap is
(Ez egy válasz Andersen43 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mond el
(Ez egy válasz Adri73 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha én ezt elmondanám
Izgalmasan hangzik....mi alapján választottátok ki a szerencsést?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 07. szombat 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751397)
2024. 09. 07. szombat 00:49
Végre párom Átesett,leszoptt egy idegen pasit..izgult nagyon..de jól csinálta..
Szeretkezés, isteni mint mindig a végén lábra élvezés, ami nagyon szexi neki.
Végre párom Átesett,leszoptt egy idegen pasit..izgult nagyon..de jól csinálta..
Sziasztok mindig kívánjuk egymást
A heti 3 órás élvezet a házibaráttal.
Szia minden álmom egy ilyen hármasban részt venni!! Ha beleférek írj rám!!
(Ez egy válasz Vitézúr29 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 16:43
Hello! Tegnapi esemény amit megosztanèk imadtam minden monentumat. 32 eves hetero feefi vagyok van kb fél éve egy 46 éves 2 gyermkes anyuka csajom es egyben ribancom aki imádja ha alàzzák. Ez korábban is nyilt kartya volt reszerol atool elvezett nagyot ha a csaladja hallotta hogyy szétkúrom . Akarmikor akarmilyen kemenyen seggbekurhattam a seggebol a szajaba tehettem es fulladasig habos nyaladzasig dughattam a torkát . Imadja a som gecit az arcára… es mar ketszer telibe rendesen megöklöztem… tulzoan es tul jol hangzik tudom de ez az igazsag szeretem szőrös pinát igy nem borotvalhatja le a bozontot sem.:..tegnap este szetkurtam a torkat mert ezt kèrte. Közben jo husos piros lufira pumpáltam a puncijat. . … persze ez kialtott hogy ujra az egesz oklommel benne legyek…
Konyorognie kellett a farkamert amit neha egyszer tobig beletettem, aztan a torkat dugtam ujra. De jott egy geller es elkezdtem a garataba célozva nagy sugarban belepisilni es ocska kurvanak hivni, teljesen megveszett ettol esze agaban sem volt becsukni a szaját sőt egy bő fel litert majdnem le is nyelt!!!! Ami melle azt kente a szajaba. Imadom es na vwgre ezt mondogtta . Aztan a farkam fole terpesztett es szo nelkul engedte ra a pisit… majd mikor kiurult szopni kezfarkam de meg a segglyukam is lefetyelte … aztan ujra torokbaszas es aszajaba elvezes jo sok…mindig is imadtam a perverz nôket de hozzá hasonloan mocskos novel se találkoztam. Imadja ha megalázom…
Konyorognie kellett a farkamert amit neha egyszer tobig beletettem, aztan a torkat dugtam ujra. De jott egy geller es elkezdtem a garataba célozva nagy sugarban belepisilni es ocska kurvanak hivni, teljesen megveszett ettol esze agaban sem volt becsukni a szaját sőt egy bő fel litert majdnem le is nyelt!!!! Ami melle azt kente a szajaba. Imadom es na vwgre ezt mondogtta . Aztan a farkam fole terpesztett es szo nelkul engedte ra a pisit… majd mikor kiurult szopni kezfarkam de meg a segglyukam is lefetyelte … aztan ujra torokbaszas es aszajaba elvezes jo sok…mindig is imadtam a perverz nôket de hozzá hasonloan mocskos novel se találkoztam. Imadja ha megalázom…
Sziasztok, legközelebb engem hívjatok!! Ezt a gyönyörű puncit bármikor hajlandó lennék kínálni! És nem is lakunk messze egymástól.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 10:23
haver átjött párom próbálta rávenni nyalira de nem akarta , aztán mikor elment a haver párom kérte nyaljam szét hát megtettem rendesen és meg is dugtam
Délután egy finom oràlt kaptam amit ketten vittünk véghez,majd éjszaka még egy gyors menet
Tegnap újra elokerult a felcsatolhatos megdugott vele párom hatalmas orgazmust kivaltva! Utána élvezésig nyaltam nedves punciját közbe az ujjamal a popsijat kényeztettem! Visszaadtam a gyönyört!