Pihi
Hazaérkezés, hogy reggel korán újra útra keljünk.
Alvás
Kíváncsi vagyok mit mond
(Ez egy válasz i.nagy8102 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 11:04
Hazaért a csajom kissé mámorosan, láttam a szoknyáján foltokat, mi történt kérdezem? Ohh semmi, csak valami lecseppent, magamhoz húztam, lesmárolt, közben elkezdtem simogatni és kiderült nincs rajta bugyi, mikor bentebb csúszott az ujjam, akkor már tudtam mi cseppent, na kapott még két adagot de keményen. Most még alszik kiváncsi leszek mit mond...
Azt mondja meleg van majd talán holnap. Azaz ma remélem.
Hazaért a csajom kissé mámorosan, láttam a szoknyáján foltokat, mi történt kérdezem? Ohh semmi, csak valami lecseppent, magamhoz húztam, lesmárolt, közben elkezdtem simogatni és kiderült nincs rajta bugyi, mikor bentebb csúszott az ujjam, akkor már tudtam mi cseppent, na kapott még két adagot de keményen. Most még alszik kiváncsi leszek mit mond...
Délben egy kellemes szopi, este a zuhany alatt , állva , hátulról egy tövigbetolós , beleélvezős, isteni baszás!
Fürcsi locsi pocsi és alvás.
Hosszú nap utáni pihi, de dél körül megvolt a mindennapi szeretkezésünk is, amit nem szabad kihagyni!
Egy nehéz nap megkoronázása ami átnyúlt a mába is.
Alvás.... reggel korán kelés miatt....
Napi feszkó levezetése! Páros pancsi party a fürdőkádban.
Napi feszkó levezetése! Páros pancsi party a fürdőkádban.
Köhintettem 1-et
Megérdemelt pihi!
Tegnapi a harmadik szeretkezés! Mesés nap volt!
Hazatérés vakációból.
Néha nálunk is. Azért zajlik az élet.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 06. 17. szerda 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sex!!!!
Becsípődött derék!