Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 09. csütörtök 21:39  #195
tttttt1 tttttt1
hát kevesebb szőrrel jobban állna smile

Hol vetted?? nyes
2008. 10. 08. szerda 12:06  #194
Oldtin Oldtin
Inkább nyáron hordok a tangát. Hidegebb napokra jön a boxer...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 10. 04. szombat 14:13  #193
Törölt felhasználó (115716)
Igazad van, ízlések és pofonok. Én szeretem, mert számomra kényelmes és a barátnőmnek is tetszik. Ha kövér és szőrös lennék lehet, hogy én se hordanám, és van olyan akinek tényleg jobban áll egy boxer. Ez is csak olyan, mint bármely más ruhadarab, van akinek ez áll jól, van akinek az...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (355657)
2008. 09. 30. kedd 18:00
Az ízlésen nem lehet vitatkozni. Kinek ez tetszik, kinek az. Nekem a tanga nőkön tetszik. A boxeralsó is lehet szép, ha feszülős, de egy hagyományos férfi alsónadrágban is látszik, mi van benne.
2008. 10. 03. péntek 13:32  #192
Törölt felhasználó (347117)
Egy valami szerintem még nem volt itt megemlítve.
Mégpedig, hogy a ff tanga alapfeltétele a borotváltság. És azért egy jó test is kéne hozzá.
Ha belegondolok egy kövér szőrős pasiba, kiráz a hideg.
Viszont már láttam olyat akin jól állj, és izgató is volt, férfi létemre.
2008. 10. 03. péntek 08:55  #191
Törölt felhasználó (141068)
Nem biztos, hogy okos dolog olcsó tangát keresni. A barátom szerint vág a rosssz anyag. A drágább tangák viszont kellemesek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110830)
2008. 09. 24. szerda 16:08
Sziasztok.

Érdekelne, tud-e valaki olyan budapesti boltot mondani, ahol
_olcsón_ lehet férfi tangá(ka)t venni. Tehát nem a Boy-ra vagy
Skiny-re gondolok. Akár egy kínai üzlet is lehet, nem a minőség
a fontos.

A lényeg, hogy olcsó legyen, ugyanis kipróbálás céljából
venném, s nem szeretnék ezreket veszíteni azon, ha esetleg
nem jönne be.

Előre is köszi.
2008. 09. 30. kedd 18:00  #190
Az ízlésen nem lehet vitatkozni. Kinek ez tetszik, kinek az. Nekem a tanga nőkön tetszik. A boxeralsó is lehet szép, ha feszülős, de egy hagyományos férfi alsónadrágban is látszik, mi van benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 10:58
Milyen a férfias alsó? Szerintem, egy tangánál nem kell férfiasabb, ugyanis ott szépen látszik, hogy mi van alatta, szemben egy boxerrel amit sokan azért hordanak, mert komplexusuk van.
2008. 09. 30. kedd 10:58  #189
Milyen a férfias alsó? Szerintem, egy tangánál nem kell férfiasabb, ugyanis ott szépen látszik, hogy mi van alatta, szemben egy boxerrel amit sokan azért hordanak, mert komplexusuk van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 18:48
Nekem nem jön be a tanga egy férfin, magamon se, más férfin se, viszont annál inkább a csajokon. A tanga nagyon nőies, egy csajon szépen mutat. Más férfin és magamon jobban szeretem a férfias alsónadrágokat (mert a csomagolás is nagyon fontos!).
2008. 09. 28. vasárnap 18:48  #188
Nekem nem jön be a tanga egy férfin, magamon se, más férfin se, viszont annál inkább a csajokon. A tanga nagyon nőies, egy csajon szépen mutat. Más férfin és magamon jobban szeretem a férfias alsónadrágokat (mert a csomagolás is nagyon fontos!).
2008. 09. 25. csütörtök 23:27  #187
Vettem már a józsefvárosin is 200- ért darabját, meg vettem boltban is, nekem mind kényelmes, és a kínai is elég régóta megvan...
Régebben aki borotválta cerkát, vagy szoliba járt arra is azt mondták, hogy meleg. Aki ilyeneket mond az irígy, és jól teszi, mert amíg szőrösen glottgatyában, partvisszemőldökkel a kocsmában meccset néz, addig én buzi dugom a nőjét...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.

a fontos.

nem jönne be.

Előre is köszi.
2008. 09. 25. csütörtök 15:51  #186
Sonyc Sonyc
A tesz-vesz-n most kinálnak olcsón kb 600Ft -ért
Identic alsókat minden méretben - nem gagyik, jó a minőségük.
Sziasztok.

a fontos.

nem jönne be.

Előre is köszi.
2008. 09. 24. szerda 16:08  #185
Sziasztok.

a fontos.

nem jönne be.

Előre is köszi.
2008. 09. 22. hétfő 04:20  #184
Törölt felhasználó (347117)
Régebben a havarjaimtól kaptam születésnapra poénból egy férfi tangát, 2 alkalommal volt csak rajtam, de sosem éreztem magam jól benne. Rögtön vissza is tértem a boxerra, szerencsére a barátnőmnek sem tetszett rajtam az a verzió.
2008. 09. 12. péntek 23:10  #183
eroboy eroboy
Én inkább nem mutogatom a szőrös seggemet tangában a strandon nyes Amúgy meg van egy tangám azt néha felveszem, mikor olyanom van, elég jó érzés hordani, szeretem.
2008. 09. 11. csütörtök 10:35  #182
Törölt felhasználó (141068)
Az én barátom is gyakran hord tangát és biztosan nem meleg. Nekem tetszik ha egy fiú tangát visel, mi rossz van ebben.
2008. 09. 10. szerda 21:49  #181
eltamas eltamas
Szerintem elég sokan úgy gondolják, hogy a férfi tangát csak a melegek hordják. Ez nem igaz, mint ahogy tudjuk.
Elég bátor vagy ha a strandra kimersz menni egy szál tangában. Engem már akkor is megnéztek a Palán amikor egy keskeny pántos fürdőalsóban voltam.A tanga viselet (férfi )sajnos itthon nyilvános helyen még nem elfogadott.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:25
Árulja el valaki, a férfiak miért nem szeretik a tangát?Én egész nyáron tangát hordok, nagyon jó, hogy a fenekemre nem tapad az anyag és a strandon nem csurog a viz belőle.Csak éppen akkorát fordok, hogy a textiles strandon nelássák a farkam, igy nem mondhatja senki, hogy tök meztelen vagyok.
2008. 09. 09. kedd 09:43  #180
tisza-tó tisza-tó
Van aki szereti van aki nem. A lányok sem hordanak mindig és mindenhol tangát. De ha neked ez így jó és kényelmes akkor lelked rajta.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:25
Árulja el valaki, a férfiak miért nem szeretik a tangát?Én egész nyáron tangát hordok, nagyon jó, hogy a fenekemre nem tapad az anyag és a strandon nem csurog a viz belőle.Csak éppen akkorát fordok, hogy a textiles strandon nelássák a farkam, igy nem mondhatja senki, hogy tök meztelen vagyok.
2008. 09. 09. kedd 09:25  #179
kotlar kotlar
2008. 08. 17. vasárnap 21:13  #178
eltamas eltamas
Köszi az infot.
A West Endben a Color Sport-ban láttam férfi tangákat 5000-7000 Ft. körül.
Egyébbként most jöttem haza az olasz tengerpartról, Jesoloban 8 Euro-ért fürdőtangát ( férfi )lehet venni a sima utcai árusnál. Ott úgylátszik van rá igény.
(Ez egy válasz Sonyc üzenetére (2008. 08. 13. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 21:54
Az oldal cime: http://www.sartoriadamor.com/KriszSartoria/index_it.htm
Ne zavarjon meg, hogy olasz az oldal. emailnél megtalálod a címét és érdeklödhetsz az alsók árai után. Már többször rendeltem töle: megbizható és gyorsan küldi a rendelt terméket. Ezekből az alsókból szokott feltenni a veterára is ott is rendelhetsz tőle - remélem nem minősitik reklámnak ezt a beírást.
Múltkor kiváncsiség képpen rendeltem, a képekből a legfelsőből - azt hittem kényelmetlen de talán kényelmesebb mint az ilyen tangák mert nem "vág" be annyira.
A Westendben hol melyik üzletben láttál ilyen alsót és mennyiért? csak kiváncsiság képpen kérdezem. Régen többen jártam ott , de most már vidékem élek, és nem vagyok képben.
2008. 08. 14. csütörtök 16:19  #177
IntelPrescott2,8 IntelPrescott2,8
Emberek! Szerintem, ma M.O.-on hozzájutni férfi tangákhoz igen körülményes, és persze drága is. Vannak olyan férfiak akik nem mennek el boltba és ott nézelődni a kinálat felett (van egyáltalán ilyen hely ahol találnék?) hanem inkább internetről rendel. Itt térnék a lényegre, azt nem mondom hogy rengeteg tangám van, de egy pár van. Van amitt innen a gg.shopból rendeltem van amit máshonnan. A legkényelmesebb és a legszexisebb (párom szerint is) az un. Márvány tanga ilyenből mindjárt 2 is van, az egyik elég elhasznált már, sokat hodom smile Nyáron remek ahogy szellőzők ott lent is. A minitangákat nem ajánlom hosszútávra (órákat bennelenni) viszont egy kellemes estéhez szuper. A lakktangákkal ugyanez a helyzet. Végül leszögezném nem vagyok homokos, viszont igenis szívesen hordok FÉRFI tangákat, pláne ilyen melegbe, nemegugye mert NEKEM tetszik, és kénylemes, Peace
2008. 08. 13. szerda 21:54  #176
Sonyc Sonyc
Az oldal cime: http://www.sartoriadamor.com/KriszSartoria/index_it.htm
Ne zavarjon meg, hogy olasz az oldal. emailnél megtalálod a címét és érdeklödhetsz az alsók árai után. Már többször rendeltem töle: megbizható és gyorsan küldi a rendelt terméket. Ezekből az alsókból szokott feltenni a veterára is ott is rendelhetsz tőle - remélem nem minősitik reklámnak ezt a beírást.
Múltkor kiváncsiség képpen rendeltem, a képekből a legfelsőből - azt hittem kényelmetlen de talán kényelmesebb mint az ilyen tangák mert nem "vág" be annyira.
A Westendben hol melyik üzletben láttál ilyen alsót és mennyiért? csak kiváncsiság képpen kérdezem. Régen többen jártam ott , de most már vidékem élek, és nem vagyok képben.
(Ez egy válasz eltamas üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 13:57
Igazad van,Én is azt tapasztalom hogy itthon nincs igazán nagy választék ezekből az alsókból. Ahol eddig lehetett kapni ( pl. C&A ), most már ott sincs. Új helyeket viszont nem nagyon vannak. A West End-ben találtam egy új boltot ahol különböző szín összeállítású miniket lehet kapni de sajnos arany áron.
Talán az idén itthon is megnyílik a KiK Textil üzletlánc, ahol remélem árulni fognak férfi tangákat is. Ausztriában és Németországban 2-3 Euróba kerülnek az akciós alsók ezekben a boltokban.
Addig is a honlap címe engem érdekelni, ahol a lenti tangákat meg lehet rendelni.
/ 20