A barátomon olyan ól mutat a tanga, hogy rendszeresen megajándékozom egy-egy darabbal. Egyre bátrabban viseli, a mostaniak hátul már nem tagadnak, ott már csak egy vékony zsinór van, de legutóbb olyat vettem, ami már csak a derekán van megfogatva, fenekén semmi. Tudjátok milyen jó kivarázsolni a lényeget?
Újabb sorozatot töltöttem fel a férfi tanga híveinek
Debrecenben hol lehet férfi tangát venni? Nem kimondottan szexshopban árultakra gondolok, inkább olyanra amit minden napi használatra szántak.
az en fejem is tiltakozot eloszor de most nem is akar mast hordani
Miért lenne gázos?
Az én fiúm is tangát hord, én beszéltem rá. Kezdetben tiltakozott, hogy vág, de aztn megszokta, nagyon szexis. (Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én fiúm is tangát hord, én beszéltem rá. Kezdetben tiltakozott, hogy vág, de aztn megszokta, nagyon szexis. (Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 14. csütörtök 13:11
A férfi tanga szerintem olyan "metroszexuálisos". Ja, amikor először hallottam ezt a kifejezést, azt hittem, hogy a BKV ellenőrökről van szó, mivel azok baszogatják az embereket a metrón.
Tudni kell viselni
Imádom, ha a páromon tanga van,annyira izgató....
Szrényke! Szívesen megmutatnám a tangámat. gyere privibe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438761)
2010. 01. 14. csütörtök 17:53
Sziasztok! Nem vagyok konzervatív,de szerintem elég gázos,ha egy "férfi" tangát hord! (identitástudat)
Hello nézzétek meg a sorozatom, kinek hogy tetszik? Ilyen amikor férfin tanga van!
attol függ ki a kedvese!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 19. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162472)
2010. 01. 19. kedd 18:19
a férfin is jó állhat a tanga, ha a kedvesének is tetszik miért ne hordhatná. főleg alkalom elött
a férfin is jó állhat a tanga, ha a kedvesének is tetszik miért ne hordhatná. főleg alkalom elött
egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731437)
2010. 01. 13. szerda 21:33
Én kizárólag szeretkezéskor imádom a páromon a tangát.Piszkosul izgató kinyalni belőle a férfiasságát.
Sziasztok! Azért, vitatkoznék azzal, hogy tangában"nagyon férfias" egy férfi, talán ez erős túlzás!!! A hsz. első részével inkább egyet értek.
Sokkal jobban szeretem, a egy férfin nicns semmi. De ha muszáj inkább horfjon tangát, abban is nagyon férfias!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438761)
2010. 01. 14. csütörtök 17:53
Sziasztok! Nem vagyok konzervatív,de szerintem elég gázos,ha egy "férfi" tangát hord! (identitástudat)
A férfi tanga szerintem olyan "metroszexuálisos". Ja, amikor először hallottam ezt a kifejezést, azt hittem, hogy a BKV ellenőrökről van szó, mivel azok baszogatják az embereket a metrón.
Én személy szerint magamon nem szeretem de nekem mindegy hogy a kicsike miben van,nekem mindenben izgató!!!!!
Én kizárólag szeretkezéskor imádom a páromon a tangát.Piszkosul izgató kinyalni belőle a férfiasságát.
Nem bántottál meg, de én nyáron azért is tangát hordok. Nagyon kényelmes.
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 01. 01. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 01. péntek 21:21
Hát nem is teljesen normális dolog...Nem akarok senkit megbántani ezzel...
Hát nem is teljesen normális dolog...Nem akarok senkit megbántani ezzel...