Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem megdugatni akar (szerintem), de rettenetesen felhúzza, ha flörtölök más pasikkal...

Az eddigi hozzászólások

2011. 08. 26. péntek 18:07  #255
Törölt felhasználó (433079) VIP
Én szivesen olvasnám Citrom 74 és Élményvadász lányka kalanjait, még akkor is, ha nem tesznek fel magukról képeket , és igy a GG-n megtekinthető meztelen testek száma egyenlőre marad a kettómillónyolcszázhuszonötezer hatszáznyolcvannégyen, illetve ötön, azaz bocs haton, mostmeg már heten. Kedves Devilmanr. Te az Anyegint is valószínű képeskönyvben olvastad, mert ott le volt rajzolva Tatjana. Hidd el, a fotó csak a külsőséget mutatja, az igazi erotika belülről jön, annak kifejezési formája a gondolat, ami ebben a fórumos műfajban a leirt szó, mondat..
Boszikában az a varázslat, hogy Ő a gondolataival ráerősít a képeire, képeivel meg eljátszik a mi gondolatainkkal. De ez nem kötelező recept. Lehet hogyha Citrom, vagy Élményvadász mesél, az tüzesebb lesz, mintha átmásolná valamelyik ócska kurva meztelen pattanásos seggét a galérijába. ( lásd.: Camus: A Pestis )
Egyébként, megnéztem az adatlapod, és képzeld nincs rólad fotó,se meztelen se öltönyös, aztán mégis értjük amit beszélsz, sőt még érdekel is. Vigyázz tehát a leegyszerűsítő tanácsokkal , melyek valójában nem a segitséget váró, hanem a tanácsadó érdekeit szolgálják Várjuk a kalandokat, és hát ,ha már nem bírjuk kép nélkül hát átkattintunk a " Magyar amatőrőkre" Itt teljes a kiszolgálás., mindenki csak annyit tegyen hozzá, amennyi jólesik. . .
2011. 08. 26. péntek 17:15  #254
Törölt felhasználó (7453)
tetszenek Boszika hozzászólásai ill. amiért elindította az az egészet, Hogy feldobja egy kicsit a kapcsolatukat. Minden elismerésem!
2011. 08. 26. péntek 13:42  #253
Törölt felhasználó (814784)
Drága Boszika ! Vigyázat, itt az cseresor. Citrom próbálkozásai hamvába holtak ( senki nem kíváncsi Rá, amig fel nem mutatja a pináját ) Viszont Élményvadász lányka kalandjai, amiket a " Ki mire tudná rávenni... ",Spriccelős élvezetek....", és a " Mi volt tegnap este... " lapokon már olvashattunk/ 08.17-08.18.-0826 / igéretesek, és hát elég termékeny is ( 9 nap 37 beszólás ) , szabadszájú és nyitott, érdeklődő és fejlődőképes, mint ahogy az alábbi beírásából érezhető , ugyhogy lépned kéne, ha megakarod őrizni itt a kivívott nimbuszod. Én hűségesen és reménykedve várlak, mely állapotról tegnap esete itt igen szépeket olvashattál.Viszont ezalatt Élményvadászt seggbekúrták, ami szintén bájos és kedves dolog. Szóval figyelem , az " ezerarcú oroszlán " már uj húsért kiállt / és nem a hentesnek / Én még mindíg Téged Szeretlek
2011. 08. 26. péntek 10:46  #252
BigJoe23 BigJoe23
Nincsenek fennt fotóid
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 26. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814856)
2011. 08. 26. péntek 08:37
Én boldogan belépnék a helyére, de sajnos erre kevés bíztatást kapok.
2011. 08. 26. péntek 08:37  #251
Én boldogan belépnék a helyére, de sajnos erre kevés bíztatást kapok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 25. csütörtök 23:41
Na, most már elég ezekből az obszcén, disznó dumákból, tessék a fórumhoz illően hozzászólni. Hol a faszba bvagy már, bassza meg, Boszika.
2011. 08. 25. csütörtök 23:41  #250
Na, most már elég ezekből az obszcén, disznó dumákból, tessék a fórumhoz illően hozzászólni. Hol a faszba bvagy már, bassza meg, Boszika.
2011. 08. 25. csütörtök 23:31  #249
Törölt felhasználó (814784)
" Minden emberi bölcsesség összegezhető két szóban : várakozás és remény " / Alexander Dumas /, ügyhogy itt vagyunk mindannyian, és várakozunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814586)
2011. 08. 25. csütörtök 23:21
És igy folytatja " láng az amely kihúny, ha tápláléka nincsen " , és már napok óta éhezünk. ( egyébként nem Cornelius, mint sokan hibásan nevezik, hanem Corneille )
2011. 08. 25. csütörtök 23:21  #248
Törölt felhasználó (814586)
És igy folytatja " láng az amely kihúny, ha tápláléka nincsen " , és már napok óta éhezünk. ( egyébként nem Cornelius, mint sokan hibásan nevezik, hanem Corneille )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 25. csütörtök 22:49
Képzeld el Othellót Desdemóna, Rómeót Júlia, Az Ember Tragédiáját Éva, a Faustot Margit nélkül. Ez a fórum nincs Boszika nélkül. Esetleg nyithatnánk egy uj lapot " Az meg milyen, amikor az imádottad átnéz rajtad " címmel. Bár ahogy a fantasztikus hóditásokat, fergeteges sikereket, elképesztó történeteket olvasgatom a fórumokon, ilyen valószínüleg csak velem szolott előfordulni.
Mideggy, ahogy a költő mondja, " Reményből él a vágy, s meghal, ha nincs remény " (Azon keveseknek, akik nem ismernék az idézet Cornelius. Cid cimű tragédiájából való )
2011. 08. 25. csütörtök 22:49  #247
Képzeld el Othellót Desdemóna, Rómeót Júlia, Az Ember Tragédiáját Éva, a Faustot Margit nélkül. Ez a fórum nincs Boszika nélkül. Esetleg nyithatnánk egy uj lapot " Az meg milyen, amikor az imádottad átnéz rajtad " címmel. Bár ahogy a fantasztikus hóditásokat, fergeteges sikereket, elképesztó történeteket olvasgatom a fórumokon, ilyen valószínüleg csak velem szolott előfordulni.
Mideggy, ahogy a költő mondja, " Reményből él a vágy, s meghal, ha nincs remény " (Azon keveseknek, akik nem ismernék az idézet Cornelius. Cid cimű tragédiájából való )
2011. 08. 25. csütörtök 19:14  #246
Jade_ Jade_
Nyaralnak a főszereplők, vagy ki vannak tiltva?
2011. 08. 22. hétfő 23:30  #245
Kedves Boszorkányimádó! Mgirtam Neked privibe hogyan keressük meg itt a millát. Ezt a sok nyálcsorgató nagyokost meg hagyjuk itt, egyék meg egymást. Végül is valahol vissza kell adják azt a sok megaláztatást, amt egész nap kapnak,és persze zokszó nélkül tűrnek, .. Most azután jól megmondták . Kemények , bátrak és kiméletlenek És már helyre is állt a leki békéjük. Megvan az egyensúly. Lehet aludni.
2011. 08. 22. hétfő 20:51  #244
Nanuq Nanuq
Na erről beszéltem ( izé írtam.... )
2011. 08. 22. hétfő 08:24  #243
Törölt felhasználó (51908)
Ez így igaz, hol van már a vágy az izgatás, a szenvedély,az érzékek hatalma, .....sajnos
(Ez egy válasz hella81 üzenetére (2011. 08. 22. hétfő 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 22. hétfő 07:42
Itt egymás lealázása megy, a nem a fórum címéhez való hozzászólások...
2011. 08. 22. hétfő 07:42  #242
hella81 hella81
Itt egymás lealázása megy, a nem a fórum címéhez való hozzászólások...
2011. 08. 21. vasárnap 23:20  #241
Már elnézést, de itt olvas is valaki, vagy csak ír. Beszóltam Tanulólány helyett egy hülye kötekedőnek, és senkinek nem tünt fel. Szerintem ez már nem fórum, hanem kibeszélőshow. Akár irhatnám a naplómba is.Hát áthúzok, az " izgat, ha megdugják a feleségemre " talán ott kommunikálnak is a témáról.
2011. 08. 21. vasárnap 21:39  #240
Drága Boszika! Dogoztam egy kicsit,átnéztem pár anyagot. Szólj a párodnak gyorsan. Téved. Nem ugrik meg egyik sem, sőt esni fog. Ezzel majd alaposan felizgatod, (ugyhogy ez nem off szigorúan témábavág) és még flörtölnöd se kellett érte, bár azért legyünk őszinték, az azért Neked is jólesik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812316) VIP
2011. 08. 21. vasárnap 14:55
Kedves Látogató! Igen, aludtam... de nem azért, mert egy Bárban dolgozom, egyszerűen nem tudtam aludni az éjszaka... Nem, a Férjem már nem sportoló, de jól gondolod most harmincas, kickboxos volt... nem szeretem a focista típusú férfiakat, annál inkább a mindkét lábszáron teletetovált, a csuklóján az én nevemet tetoválásként viselő Páromat... Viszont, ha kíváncsi vagy rá, a tőzsde érdekli, ha már ezt így elkezdted. Látom sikerült jót beszélgetnetek, ha ébren lettem volna, már akkor meg lettetek volna feddve... Ja, igen... a fotón megnézted a rendszámot? Én nem szoktam valótlanságokat "beszélni", nincs rá szükségem. Csak, hogy egy kis lebaszást is kapj...
2011. 08. 21. vasárnap 20:24  #239
Nincs! Egy hete történt, még mindíg fáj a pinám és ég a szám. Most mondj Te el valamit. Tudod, ide van írva, fölénk : Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okitások.) Elmondtam egy párkapcsolatot. Nekem érdekes volt, neked biztos szokásos.
2011. 08. 21. vasárnap 20:15  #238
Kedves Tanulólány!. Te tulajdonképpen hová jársz iskolába, mert beiratkoznék.
2011. 08. 21. vasárnap 20:11  #237
Drága Boszika! Nem, én az 5/23 is csak Téged néztelek. Természetesen, ha Te mondod elhiszem hogy finn. Egyébként azt írtam, hogy volt sportoló, úgyhogy ha nem ismernélek benneteket azt mondanám, megint bejött, de igy nem nagy kunszt. És mi volt a tengeren. Nem meséled el? Boszika !Szeretnék valmit komolyan megkérdezni Töled. Te nem érzed, hogy mi a tréfa, és hol a komolyság. Nem azt kérdem, hogy nevetsz-e rajta, mert hát én nem mondom , hogy egy humoros fickó vagyok, csak , hogy érzed-e mit nem kell komolyan venni. Ott a szövegben a poén arra futott ki, hogy véletlenül nem Te vagy-e a titkárnő? Mert, ha nem érzed a finom különbségeket, akkor vigyázni fogok, mert tényleg akaratlanul sértelek meg, ha komolyan veszel hülyeségeket. Más Itt nincs Dax, meg Bux, megtiltodtad, de azért egy benfentest most elmondok : fogalmam nincs mi lesz holnap, ami az én helyzetemben elég nagy gáz. Majd gyakorolom a halálugrást háttal a kilencedikról, amit itt egy kedves jóakaróm ajánlott. Egyébként imádom az extrém sportokat,a bungee jumpingot / ha jól írom / különösen, de az a barom építész nem nyitható üvegfalakat tervezett a szobámba.Szóval örülök, ha kicsit megenyhültél, reménykedem és szeretlek Apropó, a férjed beszélt valami fotófelbontás meg milla összefüggésről. Volna egy ajánlatom. Belefér a játékodba,és hát a milla is bejönne. Ha nem, nem, szóba se hozd, ha érdekel szólj a férjednek, Vele letárgyalom. Azért bemondom a vezérszót : "cset ". Nem kell rögtön elutasítani, gondolkodj. Van rá tíz éved. Otthagyhatnád azt a szar melódat. Szerinted rosszabb, mint itt felrakni, a meztelen fotóidat hogy ingyen gyönyörködjenek benned. ( mondhattam volna, hogy verjék ki a faszukat, de most komolyan dumálunk ) Na most lehet, hgy elvágtam magam megint Nálad, de hát mindenről az üzlet jut az eszembe. Kivéve, ha üzletelek, mert akkor csak Te. Tudod miért? Mert szeretelk
2011. 08. 21. vasárnap 19:51  #236
Nanuq Nanuq
Csak én érzem úgy, hogy tanulólány szóhasználata, fordulatai inkább pasira vallanak? Semmi közöm hozzá, hogy ki miket érzi magát és ki-kivel miképp beszél, vitázik, fórumozik de Jekyll és Hide is jól érezné már lassan itt magát. És erősen off már a topik.
/ 27