Azt látom,ez a blog is elcsúszott!!!!!!!!!!!!!!!

Egy valamit nem tudok megérteni.... ha valakinek ennyire csípi a szemét ez az egész, mi a f...t dekkol folyton itt????
Kedves "latogato10"!
Teljesen egyetértek ezen hozzászólásoddal.Nem tehetek róla,de kissé irritálnak Boszika és Dr Senki írásai,
lekezelő és fennhéjázó ál-intelligens stílusuk.Mosolyogva várom össztűzüket,azt hiszem, kapok a pofámra!
Mindenkit szeretettel üdvözölve:duplab46 (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 19. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen egyetértek ezen hozzászólásoddal.Nem tehetek róla,de kissé irritálnak Boszika és Dr Senki írásai,
lekezelő és fennhéjázó ál-intelligens stílusuk.Mosolyogva várom össztűzüket,azt hiszem, kapok a pofámra!
Mindenkit szeretettel üdvözölve:duplab46 (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 19. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (433079)
VIP
2011. 08. 19. péntek 12:57
Kedves lala! Szívesen megtenném, de ahhoz sokkal többet kéne tudni róla. Mit tudunk citromról. Valószínű egy harmincas besavanyadodott aszott, festett szőke, aki negyvenes elhízott férjét már csak ugy tudja felizgatni, ha suttog neki malacságokat. De nem ám személyes dolgokat, hogy imádom a farkad, egész nap arra gondoltam ,hogy este megkefélsz, nem, kizárólag olyanokat, amitől a férje azt képzelheti, hogy egy idegen kurvával játszik. Szóval citrom jól érzi, hogy probléáma van, és jó helyre is fordult. A GG kitűnő alkalmat ad mások sexuális probléámáinak, és az arra adott jó és rossz válaszoknak a megismerésére, szorongásaink kibeszélésére, illetve másokéinak megismerésére.Köszönet a milliónyi ejakulációért, a több tizezer megszületett gyermekért , hogy megakadályozott több száz sexuális bűncselekményt, megelőzőtt számtalan aberrációs tettet, feleslegessé tett néhány morbid ötlet véghezvitelét, pusztán azzal, hogy ha kibeszéled, már meg se kell tenned.
Szóval ahhoz, hogy segithess, a bőrébe kéne tudni bujni, ahhoz meg ismerni kéne kívülről, belülről-
Úgy ahogy Boszikát ismerem. No nem csak a fotói, inkább az irásai alapján. Nézd meg figyelmesen, a legkissebb jó szóért milyen hálás ( galéria *29 *30- 08.01, vagy *50 08.15. fórum *189- 08.16 ), és milyen ingerült egy jelentéktelen provokálóra ( *134- 08.12 ) Ennyire csak egy nagyon feszült, kétségeivel és reményeivel állandóan harcban álló mindenképpen kitörni akaró, munkájában sikert nem találó, a hódítás örömétől a beteges hűségének naponta történő bizonyítási vágya miatt megfosztott , a feleségszerepbe kicsit már belemerevedett, de a sexet egyre inkább kívánó, férjét imádó, de az " asszony" szerepől kiugrani akaró NŐ képes. Az állandó kettősség szép példája, amikor ugyanabban a levélben ( *122 -08.10.) a benne lévő faszban tocsogó picsájáról beszél, azt irja, hogy a gondolat, hogy más hozzáér, olyan , mintha megerőszakolnák. Képtelen szó nélkül megállni bárki legkissebb hibáját, képes egy Őt nem dícsérő mondatra kioktatva válaszolni ( Te sem magyartanárnak készülsz,) vagy egy nyilvánvalóan véletlenül rosszul írt szóra ( *158- 08.13 " potos " /pontos helyett /, még másnap is visszatérni ( *158.- 08.13. )
Őt tehát ismerjük , tudjuk milyen, mit érez, mit titkol, mit szertne, mit gyűlöl,mit vár, mit remél, miért provokál a képeivel, és a durva kifejezéseivel, és miért sértődik meg egy finom utalástól, ami egyébként itt amúgy sem ritka, /hogy csak egy eklatáns példát mondjak, egy öszinte bókra, amit egy aktképre mondhat az ember miszerint " érzem a pinád szagát / lásd még.. " A bárányok hallgatnak / ( *37- 08.10. ) öt napmulva valaki azt írja " ez micsoda bunkóság "( *43 08.15 ), i egy olyan lapon, aminek a szélén épp segbekúrnak egy ribancot. Ő biztosan közben azt suttogná a fülébe -megőrjít a szemed tündöklö ragyogása . / és, hogy miért nyitotta ezt a fórumot, ami egyébként sajnos nem fogja megoldani a problémáját Egyébként nem tünt el, csak most dolgozik, hétvégén hallani fogjuk / folyt/
Szóval ahhoz, hogy segithess, a bőrébe kéne tudni bujni, ahhoz meg ismerni kéne kívülről, belülről-
Úgy ahogy Boszikát ismerem. No nem csak a fotói, inkább az irásai alapján. Nézd meg figyelmesen, a legkissebb jó szóért milyen hálás ( galéria *29 *30- 08.01, vagy *50 08.15. fórum *189- 08.16 ), és milyen ingerült egy jelentéktelen provokálóra ( *134- 08.12 ) Ennyire csak egy nagyon feszült, kétségeivel és reményeivel állandóan harcban álló mindenképpen kitörni akaró, munkájában sikert nem találó, a hódítás örömétől a beteges hűségének naponta történő bizonyítási vágya miatt megfosztott , a feleségszerepbe kicsit már belemerevedett, de a sexet egyre inkább kívánó, férjét imádó, de az " asszony" szerepől kiugrani akaró NŐ képes. Az állandó kettősség szép példája, amikor ugyanabban a levélben ( *122 -08.10.) a benne lévő faszban tocsogó picsájáról beszél, azt irja, hogy a gondolat, hogy más hozzáér, olyan , mintha megerőszakolnák. Képtelen szó nélkül megállni bárki legkissebb hibáját, képes egy Őt nem dícsérő mondatra kioktatva válaszolni ( Te sem magyartanárnak készülsz,) vagy egy nyilvánvalóan véletlenül rosszul írt szóra ( *158- 08.13 " potos " /pontos helyett /, még másnap is visszatérni ( *158.- 08.13. )
Őt tehát ismerjük , tudjuk milyen, mit érez, mit titkol, mit szertne, mit gyűlöl,mit vár, mit remél, miért provokál a képeivel, és a durva kifejezéseivel, és miért sértődik meg egy finom utalástól, ami egyébként itt amúgy sem ritka, /hogy csak egy eklatáns példát mondjak, egy öszinte bókra, amit egy aktképre mondhat az ember miszerint " érzem a pinád szagát / lásd még.. " A bárányok hallgatnak / ( *37- 08.10. ) öt napmulva valaki azt írja " ez micsoda bunkóság "( *43 08.15 ), i egy olyan lapon, aminek a szélén épp segbekúrnak egy ribancot. Ő biztosan közben azt suttogná a fülébe -megőrjít a szemed tündöklö ragyogása . / és, hogy miért nyitotta ezt a fórumot, ami egyébként sajnos nem fogja megoldani a problémáját Egyébként nem tünt el, csak most dolgozik, hétvégén hallani fogjuk / folyt/
Kedves Berekmeria, mindenben igazad van. Egy- két apró kiigazítást engedj meg . A férfi pénisz körüli szőrzetet is fanszőrnek nevezik, igy értelemszerű, hogy a fallosz férfiből ágaskodik ki, mert a női nemiszervből ritkán áll kifelé, sajnálom, hogy még nem láttál ilyet. Ami sajnos ennél nagyobb tévedés, hogy a parketten a nagy dobás, ha 1-2 %-t kaszálsz egy-két hét alatt / az ilyen rövidtávú esésre játszó kötést hivják shortolásnak /, igy a százmillán, csak 1-2.-t lehet nyerni., minusz adó És az se az enyém, hanem a bankomé. Talán azért is untat.. A többi igaz. Hónapról-hónapra, sőt percről percre élek,mint bárki ezen a Földön, és hát a pöcsöm se az a néger dorong, amihez szoktál.
Egyébként érdekes ez a lap, mert lassan a galéria az igazi terep, oda elég egy jó gondolat / gyönyörű vagy-tól a szétkurnálak-ig bezárólag /, de az igazi kihívásra, mármint hogy értelmes eszmecserét folytatni a témáról kevesen vállalkoznak. Néha azt gondolom, nem is olvassa senki más beírását, elmondja a magáét, és ennyi elég.
Hosszú voltam, de az az igazság halálba unom magam. Ülök a kilencedik emeleti irodámban, bámulok az üvegfalan ki, nézem a Dunát, meg a sziget fáinak fanszörzetként domborodó tengeréből hatalmas falloszként ágaskodó viztornyot, amint majden elér egy fölötte incselkedő bárányfelhőt, de nem tudja, mert földhözragadt szegény, mint mindannyian ezen a Földön. Csak az álmokban bizz. Az az élet, amit átélsz azt meg csak gondolod. Ezért eresztem néha szabadra a fantáziám, és nézem Boszika kalandjait lecsukott szemmel. Egyébként lehet, hogy esetében valamit rosszul láttam, de hál Istennek a pénzről megint jól döntöttem. Két hete pár száz millát leshortoltam,most meg a tözsde zuhan, hallom a cassa csengetését, bámulom a képernyőt, dől a lé, ahogy pestiesen mondják. Szóval nincs mit csinálni, a titkárnőm már háromszor ajánlott kávét, kétszer üditőt, egyszer magát, de egyikhez sincs kedvem. Elmult ez a hét, megyek a vitorlásra ésálmodok Boszikáról. Jó lenne valami uj izgalom a lapon, apropó buzditsuk Tanulolányt. Igértes tehetség Szavazzatok Ti is, hátha nyerünk. Szóval:
" mondjad ribanc, mi történt még "
Hosszú voltam, de az az igazság halálba unom magam. Ülök a kilencedik emeleti irodámban, bámulok az üvegfalan ki, nézem a Dunát, meg a sziget fáinak fanszörzetként domborodó tengeréből hatalmas falloszként ágaskodó viztornyot, amint majden elér egy fölötte incselkedő bárányfelhőt, de nem tudja, mert földhözragadt szegény, mint mindannyian ezen a Földön. Csak az álmokban bizz. Az az élet, amit átélsz azt meg csak gondolod. Ezért eresztem néha szabadra a fantáziám, és nézem Boszika kalandjait lecsukott szemmel. Egyébként lehet, hogy esetében valamit rosszul láttam, de hál Istennek a pénzről megint jól döntöttem. Két hete pár száz millát leshortoltam,most meg a tözsde zuhan, hallom a cassa csengetését, bámulom a képernyőt, dől a lé, ahogy pestiesen mondják. Szóval nincs mit csinálni, a titkárnőm már háromszor ajánlott kávét, kétszer üditőt, egyszer magát, de egyikhez sincs kedvem. Elmult ez a hét, megyek a vitorlásra ésálmodok Boszikáról. Jó lenne valami uj izgalom a lapon, apropó buzditsuk Tanulolányt. Igértes tehetség Szavazzatok Ti is, hátha nyerünk. Szóval:
" mondjad ribanc, mi történt még "
Kedves lala! Szívesen megtenném, de ahhoz sokkal többet kéne tudni róla. Mit tudunk citromról. Valószínű egy harmincas besavanyadodott aszott, festett szőke, aki negyvenes elhízott férjét már csak ugy tudja felizgatni, ha suttog neki malacságokat. De nem ám személyes dolgokat, hogy imádom a farkad, egész nap arra gondoltam ,hogy este megkefélsz, nem, kizárólag olyanokat, amitől a férje azt képzelheti, hogy egy idegen kurvával játszik. Szóval citrom jól érzi, hogy probléáma van, és jó helyre is fordult. A GG kitűnő alkalmat ad mások sexuális probléámáinak, és az arra adott jó és rossz válaszoknak a megismerésére, szorongásaink kibeszélésére, illetve másokéinak megismerésére.Köszönet a milliónyi ejakulációért, a több tizezer megszületett gyermekért , hogy megakadályozott több száz sexuális bűncselekményt, megelőzőtt számtalan aberrációs tettet, feleslegessé tett néhány morbid ötlet véghezvitelét, pusztán azzal, hogy ha kibeszéled, már meg se kell tenned.
Őt tehát ismerjük , tudjuk milyen, mit érez, mit titkol, mit szertne, mit gyűlöl,mit vár, mit remél, miért provokál a képeivel, és a durva kifejezéseivel, és miért sértődik meg egy finom utalástól, ami egyébként itt amúgy sem ritka, /hogy csak egy eklatáns példát mondjak, egy öszinte bókra, amit egy aktképre mondhat az ember miszerint " érzem a pinád szagát / lásd még.. " A bárányok hallgatnak / ( *37- 08.10. ) öt napmulva valaki azt írja " ez micsoda bunkóság "( *43 08.15 ), i egy olyan lapon, aminek a szélén épp segbekúrnak egy ribancot. Ő biztosan közben azt suttogná a fülébe -megőrjít a szemed tündöklö ragyogása . / és, hogy miért nyitotta ezt a fórumot, ami egyébként sajnos nem fogja megoldani a problémáját Egyébként nem tünt el, csak most dolgozik, hétvégén hallani fogjuk / folyt/ (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Őt tehát ismerjük , tudjuk milyen, mit érez, mit titkol, mit szertne, mit gyűlöl,mit vár, mit remél, miért provokál a képeivel, és a durva kifejezéseivel, és miért sértődik meg egy finom utalástól, ami egyébként itt amúgy sem ritka, /hogy csak egy eklatáns példát mondjak, egy öszinte bókra, amit egy aktképre mondhat az ember miszerint " érzem a pinád szagát / lásd még.. " A bárányok hallgatnak / ( *37- 08.10. ) öt napmulva valaki azt írja " ez micsoda bunkóság "( *43 08.15 ), i egy olyan lapon, aminek a szélén épp segbekúrnak egy ribancot. Ő biztosan közben azt suttogná a fülébe -megőrjít a szemed tündöklö ragyogása . / és, hogy miért nyitotta ezt a fórumot, ami egyébként sajnos nem fogja megoldani a problémáját Egyébként nem tünt el, csak most dolgozik, hétvégén hallani fogjuk / folyt/ (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778755)
2011. 08. 18. csütörtök 13:51
Kedves Látogató!
Mindannyiunk érdekében, kérlek írj néhány biztató sort citrom 74-nek!
SOS!!!
SOS!!!
Engem izgatna a látványa,ha láthatnám páromat kikezdeni másik pasival.Persze a bibi,hogy ő szeretné-e?

Kedves Látogató!
SOS!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
SOS!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (433079)
VIP
2011. 08. 12. péntek 23:47
Drága Boszika! Szigorú leszek. Mellébeszélsz! Örömteli, hogy jól érezted magad a férjeddel, de már megbocsáss itt nem erre " szerződtél " Hogy világosan beszéljek az erotika egyik legizgatobb fajtáját a sexuálés lelki terrort , egy lelki sado-mazo játékot igértél , ha talán nem is gondoltad, hogy valójában erről van szó. Mitöl izgalmas ha flörtölsz valakivel és azt a párod látja. Attól amit többször irtál, hogy büszke rád, meg magára, hogy milyen jó csaja van? Dehogy is. A büszkeség soha nem erotikus, hogy potos legyek, attól nem áll fel az ember fasza. Attól izgalmas, amitől egyeseknek kéjes, ha alázzák, megkötözik, rugdossák, Attól izgalmas, hogy fáj. De borzongatóan. És nem kéne nézni, de nem lehet , mert nem tudod levenni a tekinteted a nődröl, amint a széken ülve, nylvános helyen feljebbhuzza a szoknyáját. Mert érted csinálja, de ellened. Mert miattad teszi, de másnak. Mert ellenkezik a jó erkölcsel, de jó, hogy nézhetem mint egy kis kurvát.És tudom, hogy most NEM AZ ENYÉM. Hanem mindenkié-bárkié. És nem szólhatok, mert most nincs hatalmam felette. És nem tudhatom hol áll meg. Meddig huzza. Az időt és a szoknyáját. Persze mert meleg van. Azt mondja. Kicsit meg is legyezi vele magát. Biztos látták a bugyiját.És miért nézi közben azt a pasit. És a pasi mit lát., hiszen ott nem én vagyok, hanem más. És most, hogy még keresztbe is teszi, és egy kicsit mégfeljebb huzza. Lehet, hogy a bugyiját is látta.Uristen, lehet, hogy tetszik is neki a srác. És akkor te leszállsz a székről és azt mondod , : rögtön jövök, csak kimegyek a mosdóba. És elindulsz És tudod, hogy seggét nem csak te nézed, hanem az a pasi is aki az előbb a combjait, sőt lehet hogy a bugyiját is látta. És a pasi is elindul kifelé. Eltünnek. Itt nem lehet már megállni. Most elszabadult a gondolat, ami a legerotikusabb, legdurvább és legizgatóbb. Elképzeled, hogy talán kint nekidönt a falnak a srác. Esetleg benyul a szoknyád alá. Esetleg megfogja a melleidet. Örjitő percek. Elfog a remegés. Nem tudod mit szeretnél. Hogy történjen valami, vagy hogy ne. Csak azt, hogy ez az érzés ne muljon. Azután megjössz. Lazán megsimogatod az arcom. Mi bajod?-kérded. Azután azt mondod: olyan meleg van, levettem kint a bugyimat. Tedd el . És oda adod. Tiszta lucsok. Mielőtt elteszem, megszagolom Belecsókolok. Beletörlöm a szám Érzem a pinád illatát. Volt valami? kérdem. Mi lett volna. És nem beszélsz. Mosolyogsz A bluzodon egy gombal több van kigombolva. Aztán elindultok haza. És hihetetlen nagyot keféltek.
Történt valami? nem történt semmi. Csak csodás volt látni, hogy milyen amikor a pinád körül forog a világ. És fantasztikus volt érezni, hogy az mégis csak az enyém. És talán tényleg nem volt semmi ott kint. De lehet, hogy mégis. Lehet, hogy a pasi huzta le a bugyidat. Nem kérdezheted meg. Csak érzed, hogy ujra és ujra begerjedsz, és baszod, baszod,baszod.
Azután pár nap mulva, azt mondja a társad
Menj be, abba a kávézóba, igyál valamit, nemsokára jövök.én is.
Történt valami? nem történt semmi. Csak csodás volt látni, hogy milyen amikor a pinád körül forog a világ. És fantasztikus volt érezni, hogy az mégis csak az enyém. És talán tényleg nem volt semmi ott kint. De lehet, hogy mégis. Lehet, hogy a pasi huzta le a bugyidat. Nem kérdezheted meg. Csak érzed, hogy ujra és ujra begerjedsz, és baszod, baszod,baszod.
Azután pár nap mulva, azt mondja a társad
Menj be, abba a kávézóba, igyál valamit, nemsokára jövök.én is.
Kedves Tanulólány. Kettes alá ! A szerelmi költészetben az imádott nevét a rím kedvéért sem változtatjuk meg. Valahogy így kellett volna
Baszás nélkül lófaszt ér a szerelem
Én a pinát rettentően szeretem
Boszikáét különösen kívánom
Körmömet a képeinél lerágom
Tomporának dómborát, ha meglátom
Szerintem a legjobb segg a világon
Tudom is, hogy mi hiányzik belőle
Nem mondom meg mert a férje lelőne
Istenem, ha látsz majd egyszer előtte
Ne hagyjad, hogy elszaladjak előle
Legyek merev napestétől nap-keltig
Hogy megtudja milyen legény a Senki
Az ajánlás , (gondolom azért írtad, hogy bevágódj Nála, mert szereti Villont ) nem rossz, de azért egy csavar oda is befért volna. Talán így
Te kis fohász
Légy friss kovász,
Mely lágyan keleszti vágyam
S ha célját elérte
A faszomat venné be
Ez nem rossz ómen
Á nem
Ez nem rossz ómen
Ámen.
Szóval épp csak egy pötty a szűzhártyán.
Egyébként " mondjad ribanc, mi történt még "
Szeretnélek
Baszás nélkül lófaszt ér a szerelem
Én a pinát rettentően szeretem
Boszikáét különösen kívánom
Körmömet a képeinél lerágom
Tomporának dómborát, ha meglátom
Szerintem a legjobb segg a világon
Tudom is, hogy mi hiányzik belőle
Nem mondom meg mert a férje lelőne
Istenem, ha látsz majd egyszer előtte
Ne hagyjad, hogy elszaladjak előle
Legyek merev napestétől nap-keltig
Hogy megtudja milyen legény a Senki
Az ajánlás , (gondolom azért írtad, hogy bevágódj Nála, mert szereti Villont ) nem rossz, de azért egy csavar oda is befért volna. Talán így
Te kis fohász
Légy friss kovász,
Mely lágyan keleszti vágyam
S ha célját elérte
A faszomat venné be
Ez nem rossz ómen
Á nem
Ez nem rossz ómen
Ámen.
Szóval épp csak egy pötty a szűzhártyán.
Egyébként " mondjad ribanc, mi történt még "
Szeretnélek
Drága Boszika ! Jól értem? A férjed írta, valakinek.? A szövegből Ítélve nevedben és helyetted. Valakinek. Nem a Senkinek? Vagy lehet, hogy privibe már leveleztek a Látogatóval? Azért nincs már fenn ? Mert mintha Neki szólna. Irigylem érte. És azután elküldte Neked. is. Akkor mégis igazam volt, amikor az írtam, hogy néha Ő ír helyetted. Nem baj, csak jó tudni. , Engem izgat a gondolat, hogy férfiként írok olyan mondatokat, hogy " elképzelek, és ettől elélvezek, gondolom farkad nagy"
szóval egyre jobb. DE félre ne érts. Engem a férfiak csak nővel együtt érdekelnek
Rég szóltam bele, mert itt akkora fazonok, és olyan dumák vannak, hogy ahhoz képest én kispályás kezdő vagyok, nem akarok velük vitába bonyolódni, mert tuti vesztes lennék, de minden nap feljövök, és várom az új történeteket. Persze nem múlik el nap, hogy a fényképeidet ne nézném végig, és egyre jobban tetszenek. Dögös vagy és kívánatos, érzéki és titokzatos, erotikus és túlfűtött, szende és kurvás, visszafogott és közönséges, szóval minden, amit egy Nő adhat a Férfinek. És jó , hogy ebből nekem is jut. Nem a bi szól belőlem, amikor azt mondom, hogy ilyen látásmódhoz egy igazi erotomán féi is kell. Ezeket a képeket például egy nő / ha nem a Tanulólány, aki, mint olvasom, beindult a pinádra //, sose tudna készíteni. Szóval sokat adsz, tudtodon kívül is minden nap, amit köszönök Nektek. Nem zavarlak tovább magánügyeimmel, nézlek, élvezlek benneteket, és várom az újabb fotókat, történeteket ,izgalmakat és élvezeteke,t és hogy itt egy nagy leveleződet idézzek, bár érzelmi viszonyunkra azt gondolom nem pont ez a jó szó, de Szeretlek
szóval egyre jobb. DE félre ne érts. Engem a férfiak csak nővel együtt érdekelnek
Rég szóltam bele, mert itt akkora fazonok, és olyan dumák vannak, hogy ahhoz képest én kispályás kezdő vagyok, nem akarok velük vitába bonyolódni, mert tuti vesztes lennék, de minden nap feljövök, és várom az új történeteket. Persze nem múlik el nap, hogy a fényképeidet ne nézném végig, és egyre jobban tetszenek. Dögös vagy és kívánatos, érzéki és titokzatos, erotikus és túlfűtött, szende és kurvás, visszafogott és közönséges, szóval minden, amit egy Nő adhat a Férfinek. És jó , hogy ebből nekem is jut. Nem a bi szól belőlem, amikor azt mondom, hogy ilyen látásmódhoz egy igazi erotomán féi is kell. Ezeket a képeket például egy nő / ha nem a Tanulólány, aki, mint olvasom, beindult a pinádra //, sose tudna készíteni. Szóval sokat adsz, tudtodon kívül is minden nap, amit köszönök Nektek. Nem zavarlak tovább magánügyeimmel, nézlek, élvezlek benneteket, és várom az újabb fotókat, történeteket ,izgalmakat és élvezeteke,t és hogy itt egy nagy leveleződet idézzek, bár érzelmi viszonyunkra azt gondolom nem pont ez a jó szó, de Szeretlek
Kedves Tanulólány! Paranoia 1.0, nézzétek meg. Keresel Valakit, ha itt találtad meg Őt vagy önmagad, ennek örülök.
A Páromtól kaptam egy kedves verset privin, egy jó ismerősünknek írta. Ha már verselni kezdtetek el, közzé kell, hogy tegyem:
Ez is én vagyok
pár dologból szeretem a nagyot.
Örülök írásodnak
elfogadom virtuális kihívásodat.
Ismét rám írtál?
Nézegesd hát a pinám és élvezd
jó olvasni Édes.
Jó néha megnyomni a nitrót
erről küldtem intrót.
Remélem sok férfi lő rám
ez az ami feltüzel ám.
Neked azért örülök,
mert van Benned AGY,
elképzelem és ettől élvezek,
gondolom, farkad nagy.
Lapozgasd, nézz Kedves
ettől leszek nedves.
Ujjaim a pinámon finoman játszanak
a képeken nem látszananak.
Ahogy írtad, mindenem a szenvedély
nem volt unalmas az éj,
mindenünket áthatotta a kéj.
Izgat virtuálisan a tudat,
hogy izgatnád a nedves lukat.
Kérünk szépen izgass tovább minket
el ne hagyd ezt a linket.
Kedvelem, hogy tetszenek a mellek
feldob, másnak is kellek.
Ha kiváncsi vagy a történetre, megkaphatod
fórumra kattintva olvashatod.
Ha ez vágyaidat hozza elő
remélem farkad melledig fellő.
A Páromtól kaptam egy kedves verset privin, egy jó ismerősünknek írta. Ha már verselni kezdtetek el, közzé kell, hogy tegyem:
Ez is én vagyok
pár dologból szeretem a nagyot.
Örülök írásodnak
elfogadom virtuális kihívásodat.
Ismét rám írtál?
Nézegesd hát a pinám és élvezd
jó olvasni Édes.
Jó néha megnyomni a nitrót
erről küldtem intrót.
Remélem sok férfi lő rám
ez az ami feltüzel ám.
Neked azért örülök,
mert van Benned AGY,
elképzelem és ettől élvezek,
gondolom, farkad nagy.
Lapozgasd, nézz Kedves
ettől leszek nedves.
Ujjaim a pinámon finoman játszanak
a képeken nem látszananak.
Ahogy írtad, mindenem a szenvedély
nem volt unalmas az éj,
mindenünket áthatotta a kéj.
Izgat virtuálisan a tudat,
hogy izgatnád a nedves lukat.
Kérünk szépen izgass tovább minket
el ne hagyd ezt a linket.
Kedvelem, hogy tetszenek a mellek
feldob, másnak is kellek.
Ha kiváncsi vagy a történetre, megkaphatod
fórumra kattintva olvashatod.
Ha ez vágyaidat hozza elő
remélem farkad melledig fellő.
Kedves lala ! Megtisztel, hogy elolvastál, és köszönöm, hogy reagáltál rá, de azt hiszem ez így túl egyszerű lenne.
Szerintem a z általad imádott Boszika párja sem azon izgul igazán, amikor fényképezi, , mondjuk a meztelen pináját, hanem amikor az utcán utánafordultak a motorjuknak, amin Boszika ült hátul és a bugyijából villant ki egy kicsi..Én nem értem pontosan ennek a mechanikáját, hogy mitől indul be a kémia, de attól biztosan nem, amit tanácsolsz. Igazán legtöbbet a Látogatót beírásaiból értettem meg, különösen a 145.-ös ből, amiben levezeti szerintem a lényeget.Pont azért vagyok bizonytalan, mert érzem, könnyen tévedhetek. És itt a tévedés katasztrófális következménnyel jár, mer azt veszíted el akinek csinálod, mert nagyon szereted, vagy mert nagyon szeretnél örömet okozni neki. De ha nem mész bele a játékba, esetleg azért vesztesz, mert elszürkülsz, kiüresedsz, egyszerűen unalmas leszel. Ezért örültem ennek a fórumnak, és tényleg már eddig is sokat kaptam. Sajnálom, hogy akitől többet szeretnék, mert úgy érzem abszolút profi a témában, nem segít. Talán ír Boszijának és abból is meríthetek. A fotókra visszatérve, engem is foglalkoztat, mert szeretnék ide tölteni, úgy gondolom talán akkor érdekesebb lennék, és talán szólna hozzám de ennek a gyakorlati megvalósításához még sokat kell dolgoznom. Valamit ki kéne találjak, hogy a fotózkodás a játék része legyen., Ha olvassa akire gondolok, és szeretne meztelenül látni, hát akkor segitesen ebben. Köszönöm még egyszer és szeretlek (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a z általad imádott Boszika párja sem azon izgul igazán, amikor fényképezi, , mondjuk a meztelen pináját, hanem amikor az utcán utánafordultak a motorjuknak, amin Boszika ült hátul és a bugyijából villant ki egy kicsi..Én nem értem pontosan ennek a mechanikáját, hogy mitől indul be a kémia, de attól biztosan nem, amit tanácsolsz. Igazán legtöbbet a Látogatót beírásaiból értettem meg, különösen a 145.-ös ből, amiben levezeti szerintem a lényeget.Pont azért vagyok bizonytalan, mert érzem, könnyen tévedhetek. És itt a tévedés katasztrófális következménnyel jár, mer azt veszíted el akinek csinálod, mert nagyon szereted, vagy mert nagyon szeretnél örömet okozni neki. De ha nem mész bele a játékba, esetleg azért vesztesz, mert elszürkülsz, kiüresedsz, egyszerűen unalmas leszel. Ezért örültem ennek a fórumnak, és tényleg már eddig is sokat kaptam. Sajnálom, hogy akitől többet szeretnék, mert úgy érzem abszolút profi a témában, nem segít. Talán ír Boszijának és abból is meríthetek. A fotókra visszatérve, engem is foglalkoztat, mert szeretnék ide tölteni, úgy gondolom talán akkor érdekesebb lennék, és talán szólna hozzám de ennek a gyakorlati megvalósításához még sokat kell dolgoznom. Valamit ki kéne találjak, hogy a fotózkodás a játék része legyen., Ha olvassa akire gondolok, és szeretne meztelenül látni, hát akkor segitesen ebben. Köszönöm még egyszer és szeretlek (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778755)
2011. 08. 17. szerda 19:48
Kedves Citrom...!
Ha a férjed lotyója akarsz lenni, úgy is kell néhe viselkedned, mintha az lennél!
Ilyen egyszerű!
Kérd meg, hogy a tangában csináljon néhány képed Rólad...
És írd meg mi lett a következmény..!!
Ha a férjed lotyója akarsz lenni, úgy is kell néhe viselkedned, mintha az lennél!
Ilyen egyszerű!
És írd meg mi lett a következmény..!!
Képed nézve búval baszott hajnalon
Esküszöm, hogy görcsbe áll az alkarom
Nincs mit tenni, megöl ez a szerelem
Mindegy nekem kiköpöd, vagy lenyeled.
Na most már mars aludni.
Esküszöm, hogy görcsbe áll az alkarom
Nincs mit tenni, megöl ez a szerelem
Mindegy nekem kiköpöd, vagy lenyeled.
Na most már mars aludni.
Kedves Tanulólány!. Mi ez a marhaság.Már hogy lehetnék éni? Hát nem látod, hogy senki vagyok. Még hogy Átment a Margitkán. Semmiféle közlekedési balesetem nem volt. Akit pedig elütöttem, azt Lajosnak hívták, és kitűnő reflexeimnek köszönhetően nem mentem át rajta, hanem a felénél megálltam, úgyhogy ne akarj semmibe belekeverni. Ami a színházat illeti, hát mostanában az " Egy bolond százat kíván "tragikus hőse vagyok, de sajnos beleestem egy epizódszerepbe a " Szeretve mind a vérbajig "-ba, igy mostanában csak egy Radnótit idézgetek, miszerint " Nem dughatok másnap úgy fáj, bizsereg,"
De tényleg, mostanában miért karikatúrák küldésével udvarolnak. Ha tényleg annyira odavannak Boszikáért tessék megadni a módját. Például így :
Boszika Ballaája
Bódultan bámulom
Bársonyos bőrödet
Bájodtól bénultan
Suttogom nevedet
Van bennem büszkeség
Bátorság buzgalom
Gyönyörű seggedet
Egyszer még megbaszom
Kis kutya, kis motor
Ez már-már banális
Úgy szép a szerelem
Ha néha anál is
és így tovább. Tessék rendesen udvarolni. Te meg tanulj, ne itt bóklássz ismerősöket keresve. Azért ismeretlenül is szeretlek
De tényleg, mostanában miért karikatúrák küldésével udvarolnak. Ha tényleg annyira odavannak Boszikáért tessék megadni a módját. Például így :
Boszika Ballaája
Bódultan bámulom
Bársonyos bőrödet
Bájodtól bénultan
Suttogom nevedet
Van bennem büszkeség
Bátorság buzgalom
Gyönyörű seggedet
Egyszer még megbaszom
Kis kutya, kis motor
Ez már-már banális
Úgy szép a szerelem
Ha néha anál is
és így tovább. Tessék rendesen udvarolni. Te meg tanulj, ne itt bóklássz ismerősöket keresve. Azért ismeretlenül is szeretlek
Kedves Citrom...!
Ilyen egyszerű!
És írd meg mi lett a következmény..!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen egyszerű!
És írd meg mi lett a következmény..!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814856)
2011. 08. 17. szerda 00:55
(folyt) Kettő flé, az7t monbdta a párom, jó volna hazamenni, kicsit a hűvös szobába lepihenni, mert nagyon meleg van. Hazaindultunk, kezemen a köpenyemmel, és ugy éreztem jobban magához szorít ,mint szokott. Ö egyébként, már nem annyira fiatal, tal, a nevemben Ö a 74, mert akkor született. Igy azután a heves ágycsaták már ritkultak, és ahogy már egyszer leirtam, leginkább attól indult be, ha szeretkezés közben meséltem, hogy hogyan basznék mással. Tudod, mondtam, hogy szövegben már leszoptam a fél világot, az összes közösismerős férfit, dumában már partibavágtak, szétnyaltak , szóval ettől gerjedt. Ahogy felértünk a szobába Ő lefeküdt az ágyra, én meg mondtam, hogy lezuhanyzom, mert átizzadtam. Gyere ide, mondta, és furcsa volt a hangja.Odaléptam, rádobott az ágyra, hsarafektetett, megfogta a tangám háromszögét, ésrettenetes erővel belehúzta seggembe. Te ribanc, mit mutagattad a segged indenkinek. Élvezted, hogy bámulták, és rávert. Éreztem a hangján, hogy ez pont ugyanaz az állapt, amikor baszás közben üvöltözik, hogy Teribanc, szertnéd, ha szétkurnának, biztos nem szopatott ma a főnököd st. Ugyhogy belementem a játékba. Tetszett amit láttál? kérdeztem. Esküszöm hörögve válaszolt. Büdös kurva, szétkuratta volna segged mi,: Innen kzdve, gyakorlatilag kb. két órán át nem is láttam. Felhúzta a derekam, térdeltetett az ágyon, fejem leszorította, és szinte felfalta a seggem markolászott, szopott, nyalt, a nyelvével szinte seggbekórt, négy ujjal apinámba, azután a farkát is beverte a seggembe, ami már ugy szétvolt feszitve, nyalvs, hogy ugy csúszott be, minta előtte már szétkurták volna, mindezalatt nem engedte, hogy levegyem a tangát, csak félrhúza, és legalább háromszor belémélvezett. Egy egy elmenet után sem engedte el a seggem, és állandóan beszélt, mintha most akarna minden idegen pillantásért bosszut álni rajta. Amikor mögémtérdlve nyalt és markolta a seggem, éreztem, hogy néha amikor kiveszi a nyelvét a pinámból, vagy a seggeből fölémhakol, és gyengéden megpuszikja a hátamon azt a részt, amit takart a tanga, és valószínű fehérebb volt ott a bőröm. Szerintem igy tudatta velem, hogy köszöni ami történt, és njó volt neki. Négyfelé elaludtunk, esküzöm akkor láttam jra a fjét, ami megnyugodott és ugyanolyan kedves volt, amilyen egyébként mindíg . hatfelé ébredtünk, és elbucsuztunk a barátjától, és hazaindultunk. Nem beszélt róla. Pont ugy, mint a hatalmas keféléseink után sem ejtette ki soha azokat a szavakat, amiket akkor mondott. Valószínű igy védekezik , hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása a perverzitása miatt. De nem tudta titkolni, hogy szivesen benne van a játékban, és ez mnég bőven belefért. Gondolom, ha nem igy lett volna, beszél róla. De nem. Hazaértünk, vacsoráztunk, és most felment a hálóba aludni. Én meg rettentő jól vagyok, Szétbaszva, szétnyalva, igaz én csak egyszer, de akkor alaposan elélvezve, a férjem lotyója. Jó volt.
De, hogy hogyan tovább azt nem tudom, az a baj hogy kivánom., hogy megtörténjen. Bszika, Láto Segits. Szeretlek
De, hogy hogyan tovább azt nem tudom, az a baj hogy kivánom., hogy megtörténjen. Bszika, Láto Segits. Szeretlek
Boszika egy kedves és értelmes nő!!!
És irtó jó a melle!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom...
(Ez egy válasz blablablabla üzenetére (2011. 08. 16. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
És irtó jó a melle!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom...

2011. 08. 16. kedd 17:59
Tulajdonképpen miért baszogatjátok ezt a Boszikát? Jó csaj, s bár robogón, nem motoron pózol, mégiscsak egy jó csaj. Nem ír hülyeségeket, szóval nem értem, mi a gond.
Tudom, illene visszaolvassak.
Inkább megteszem, majd újrafogalmazok.
És végül: én is szeretek mindenkit.
Tudom, illene visszaolvassak.
Inkább megteszem, majd újrafogalmazok.
És végül: én is szeretek mindenkit.
És a hallgasd természetesen két l. Lecsúszott.
Ha olvasod Boszikát láthadod, Ö egyébként már okos .De mivel imádom, szeretném , ha bölcsebb lene.
Ha olvasod Boszikát láthadod, Ö egyébként már okos .De mivel imádom, szeretném , ha bölcsebb lene.
Kedves Stikli!
Nem mondtam tovább, hogy nehogy megsértselekm de akkor halgasd, hogyan folytatja a Görög bölcs! " Az okos ember tehát hálás hódolóinak, és elnéző bírálóival. De a bölcs akkor vagy , ha ez pont fordítva teszed. "
Légy legalább okos Szeretlek (Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mondtam tovább, hogy nehogy megsértselekm de akkor halgasd, hogyan folytatja a Görög bölcs! " Az okos ember tehát hálás hódolóinak, és elnéző bírálóival. De a bölcs akkor vagy , ha ez pont fordítva teszed. "
Légy legalább okos Szeretlek (Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Miből ismertél magadra?
Nem egyedül vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem egyedül vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814586)
2011. 08. 17. szerda 08:22
Bocs. Lemaradt. Szeretlek.
Bocs. Lemaradt. Szeretlek.