Téged már tudlak. Mondjuk én nem tudnék kikezdeni más pasikkal a párom mellett... Nem menne... :S
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 05. 29. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De... Ha engemet kérdezel,akkor maximálisan egyet értek veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 29. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2012. 05. 29. kedd 21:42
Szerintem a pasikat előbb izgatja az, ha csajjal kezd a barátnőjük, nem?
Szerintem a pasikat előbb izgatja az, ha csajjal kezd a barátnőjük, nem?
Feleségem július első hetében megy Siófokra barátnőivel, jó lenne ha valaki megdugná - ha tudja
Ha valaki érzi magában, hogy kész a kihívásra, nosza rajta
Ha valaki érzi magában, hogy kész a kihívásra, nosza rajta
szia igen nekünk volt hogy a párom a discoba 3 fiúvak kikezdet siofokon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 21. hétfő 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 05. 21. hétfő 05:41
Volt már valakinek olyan, hogy a párja discoba kikezdett más pasival és lett valami? Én ezt szeretném.
Nekem bejönne ilyesmi harmadikként.
Ha kell én kicsapom a csaj előtt a hosszú, kemény lüktető faszom és lássuk, mit kezd a helyzettel.:P
Ha kell én kicsapom a csaj előtt a hosszú, kemény lüktető faszom és lássuk, mit kezd a helyzettel.:P
Volt már valakinek olyan, hogy a párja discoba kikezdett más pasival és lett valami? Én ezt szeretném.
Nos az én párom alapból kihívó személyiségű, szóval ha izgat, ha nem ő kikezd más pasikkal Fontos tudni, elfogadni, hogy az ő testével én nem rendelkezhetem, az az övé és a hűség nem korlátozódhat kuki, punci hűségre. Ezzel ugyanakkor nem tenném le a voksomat a nyílt házasság vagy kapcsolat mellett, mert abban nem hiszek. Valószínűleg a hátam mögött történő eseményeknek én sem örülnék, de rettegésben sem élhetek, szóval vagy megbízok a páromban, hogy betartja a szabályokat (alapvetően nem dug senkivel, ha nem vagyok ott), vagy őrlődök... Amíg bízol saját magadban és a párodban addig ez nagyon izgató tud lenni, ha kétségeid vannak, finoman szólva sem izgató
Sok ember párja, a véleményem szerint, azért nem kezd ki mással, mert egészen egyszerűen nem kell neki senki más ennek pedig örüljetek! De azért nyugodtan beszélgessen idegen pasikkal a párotok, hisz már az is egy apró lépés abba az irányba ami titeket/engem izgat.
Ez az írásom csupa ellentmondás lett, bocsánat, így hagyom és remélem néhány kötözködő ízekre szedi és beszélhetünk erről
Sok ember párja, a véleményem szerint, azért nem kezd ki mással, mert egészen egyszerűen nem kell neki senki más ennek pedig örüljetek! De azért nyugodtan beszélgessen idegen pasikkal a párotok, hisz már az is egy apró lépés abba az irányba ami titeket/engem izgat.
Ez az írásom csupa ellentmondás lett, bocsánat, így hagyom és remélem néhány kötözködő ízekre szedi és beszélhetünk erről
Dettó!Tetszene,ha a párom kicsit kikezdene valakivel,de nem hajlandó rá!Elöttem nem kezdenek ki Vele,ha nem vok ott,azt mondja leszereli őket sec-perc!!!! Most már én mit tegyek vele??? Én kezdjek ki vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (184391)
2012. 04. 21. szombat 07:37
Engem izgatna ha kikezdene 1 fiúval, csak nem tudom az Istennek se rávenni.
Engem is izgatna ha kikezdene párom egy pasival vagy pasikkal...de a valóság egy picit más.
Engem izgatna ha kikezdene 1 fiúval, csak nem tudom az Istennek se rávenni.
dzivkane/ az en parom inkab idegesiti,haragszik erte de hala istennek hamar megbocsat s ilyenkor jon egy nagy nyalakodas csokolozas.........
Izgatja, ez nálunk is így van, meg ha kicsit intimebb dolgokat is mesélek neki a srácról, hogy hogy rám izgult a pasi, mennyire lehetett érezni, ettől úgy beindul, hogy majd szét szakad alattunk az ágy. ))
Engem nagyon Izgatna ha kikezdene a párom egy másik pasival!
Kattint-jelen idő Kattintott -múlt idő . Tehát eddig nem Ő kattintott. Ha akarna most kattintana. És az is jobb volna bármelyiknél.. Ravenna! Te tényleg nagyon buta lány vagy.
De amit Boszorkányimádórol mondsz, hát bár a próféta szólna belőled. Akkor ugyanis lenne egy szemernyi esélyem. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 26. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De amit Boszorkányimádórol mondsz, hát bár a próféta szólna belőled. Akkor ugyanis lenne egy szemernyi esélyem. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 26. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 22:44
Majd a fotózáshoz értők rávilágítanak hogy melyik kép készült tükörből, úgy hogy saját maga kattintotta el!
Lehet hogy azért süllyedt ela fórum, mert Boszika párját már nem izgatja ez az egész....
Lehet hogy azért süllyedt ela fórum, mert Boszika párját már nem izgatja ez az egész....
Majd a fotózáshoz értők rávilágítanak hogy melyik kép készült tükörből, úgy hogy saját maga kattintotta el!
Lehet hogy azért süllyedt ela fórum, mert Boszika párját már nem izgatja ez az egész.... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy azért süllyedt ela fórum, mert Boszika párját már nem izgatja ez az egész.... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (433079)
VIP
2011. 10. 26. szerda 22:13
A mai napig a" Magyar amatőr lányok képei" rovatban 9690 db. képsorozatot töltöttek fel. Ez sorozatonként átlag nyolc képpel számolva 77520 db. fotó. És ennyiből sincs egy se, mely hozzá fogható. Honnan vadászhatna akár csak hasonlót is? És minek. A tükör elé áll, kattint egyet, és mindenkit ver.
Aquila non captat muscas / A sas nem kapkod legyeket )
Aquila non captat muscas / A sas nem kapkod legyeket )
A mai napig a" Magyar amatőr lányok képei" rovatban 9690 db. képsorozatot töltöttek fel. Ez sorozatonként átlag nyolc képpel számolva 77520 db. fotó. És ennyiből sincs egy se, mely hozzá fogható. Honnan vadászhatna akár csak hasonlót is? És minek. A tükör elé áll, kattint egyet, és mindenkit ver.
Aquila non captat muscas / A sas nem kapkod legyeket ) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Aquila non captat muscas / A sas nem kapkod legyeket ) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 10. 26. szerda 21:31
Vagy nincs több kép a neten, amit levadászhatna...
Vagy nincs több kép a neten, amit levadászhatna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (433079)
VIP
2011. 10. 25. kedd 18:26
Vagy csak nem szór gyöngyöt a disznók elé. Ő ha nem ír, akkor is ezerszer többet ér Nálad. Néha megnézhetjük a galériáját, gyönyörködhetünk benne, olvashatjuk újra és újra az történeteit. És ez mindig nagyon izgató és felkavaró Persze reménykedünk, hogy majd meglep minket egy ajándékkal. Egy szó, egy kép, bármi, csak Ő legyen Ezt várjuk. "Reményből él a vágy ". Téged meg egyszer elolvasni is büntetés.
Vagy csak nem szór gyöngyöt a disznók elé. Ő ha nem ír, akkor is ezerszer többet ér Nálad. Néha megnézhetjük a galériáját, gyönyörködhetünk benne, olvashatjuk újra és újra az történeteit. És ez mindig nagyon izgató és felkavaró Persze reménykedünk, hogy majd meglep minket egy ajándékkal. Egy szó, egy kép, bármi, csak Ő legyen Ezt várjuk. "Reményből él a vágy ". Téged meg egyszer elolvasni is büntetés.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 25. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 14:55
Úgy látom hideg az október vége Hollandiában..... Se kép, se bejegyzés!
Úgy látom hideg az október vége Hollandiában..... Se kép, se bejegyzés!