Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem megdugatni akar (szerintem), de rettenetesen felhúzza, ha flörtölök más pasikkal...

Az eddigi hozzászólások

2011. 09. 08. csütörtök 08:24  #395
Adel25 Adel25
ööö...- nem! smile
2011. 09. 07. szerda 21:41  #394
ravenna ravenna
Nos Boszika, teljesen igazat adok neked.
Elhangzott már itt, hogy "klónok" beszélnek egymással de hát kapták a tüzet, szóval jól el volt ezzel mindenki.
Másrészt meg iszonyat cikis, mikor valaki ízesen próbál beszélni de bőven vét irodalmi, stilisztikai hibát.
Ahogy az sem foglalkoztat hogy mikor-ki próbál a nevemből viccet vagy bármit is faragni. Csak magát minősíti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812316) VIP
2011. 09. 07. szerda 21:01
Szia Függő!
Nagyon jól látod, nekem is ugyanez a véleményem, ha megfigyelted én igazából már nem is posztolok.

Sajnos lehet, hogy Nyúlmedvének és Adélnak igaza van, én már az elején is éreztem, mintha klónokkal beszélgetnék, talán most is így van, nem tudom.
Ha megfigyelitek szinte mindennap csupán 3-4 ember beszélget egymással, nem a fórumhoz kapcsolódó dolgokról, van aki blogot szeretne itt indítani, igazából olyan dolgokról, amelyek nem kapcsolódnak a témához.
Nem tudom felfogni hogyan alakulhatott ez így, miért engem találtak meg...
Szia, sziasztok
2011. 09. 07. szerda 21:01  #393
Szia Függő!
Nagyon jól látod, nekem is ugyanez a véleményem, ha megfigyelted én igazából már nem is posztolok.

Sajnos lehet, hogy Nyúlmedvének és Adélnak igaza van, én már az elején is éreztem, mintha klónokkal beszélgetnék, talán most is így van, nem tudom.
Ha megfigyelitek szinte mindennap csupán 3-4 ember beszélget egymással, nem a fórumhoz kapcsolódó dolgokról, van aki blogot szeretne itt indítani, igazából olyan dolgokról, amelyek nem kapcsolódnak a témához.
Nem tudom felfogni hogyan alakulhatott ez így, miért engem találtak meg...
Szia, sziasztok
2011. 09. 07. szerda 20:02  #392
Kedves Spongya!
Nyertél, ez nem társkereső fórum és jól láttad nem keresek senkit sem többeshez, sem csethez, sem telefonszexhez.
Örülök, hogy tetszenek a képeim és a történeteim, nézegesd, olvasgasd továbbra is.
Nagyon hangoztatod ezt a privit, de az sem érdekel mennyi idős vagy és a 18/5-ös farkad sem. Bocsi...
Szia, Boszika
(Ez egy válasz Spongebob üzenetére (2011. 09. 07. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 07. szerda 13:17
Aranyos Boszika! Meg nem valaszoltal se itt, se ott. Olvastam ezt a torteneted is, mint barmelytol nagyon all a dakom. Elmondom, hogy nemreg vagyok tul egy fajdalmas szakitason, gond volt, a jegyesem tulzott konzervatizmusa. Tudom ez nem partnerkereso, mindig olyan NOT kerestem mint te vagy, vaganyt, bevallalost. Privatban nem zaklatlak, felek megharagszol. Tudd rolam Londonban vagyok buszsofor, rajongok az autokert, motorokert, szeretem a termeszetet, es a kutyamat Jerryt. Ha nem is akarsz talalkozni, es izgatja a parod, konyorgom csupan egy chat eselyet add meg nekem, akar egy percre, hallanam a hangod. Kerlek valaszolj!
P.s.: I love you
Spongebob
2011. 09. 07. szerda 13:17  #391
Spongebob Spongebob
Aranyos Boszika! Meg nem valaszoltal se itt, se ott. Olvastam ezt a torteneted is, mint barmelytol nagyon all a dakom. Elmondom, hogy nemreg vagyok tul egy fajdalmas szakitason, gond volt, a jegyesem tulzott konzervatizmusa. Tudom ez nem partnerkereso, mindig olyan NOT kerestem mint te vagy, vaganyt, bevallalost. Privatban nem zaklatlak, felek megharagszol. Tudd rolam Londonban vagyok buszsofor, rajongok az autokert, motorokert, szeretem a termeszetet, es a kutyamat Jerryt. Ha nem is akarsz talalkozni, es izgatja a parod, konyorgom csupan egy chat eselyet add meg nekem, akar egy percre, hallanam a hangod. Kerlek valaszolj!
Spongebob
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 28. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 28. vasárnap 16:10
Tegnap ismét játszottunk...
Soha nem csináltunk még hasonlót sem, de Férjem kitalálta lépjünk kapcsolatba virtuálisan egy nem túl régi/nem túl új ismerősünkkel, beszélgessünk vele erről-arról, talán szexről is... Előtte megittunk pár italt, mivel feszélyezve éreztem magam a helyzettől. Viszont később a hangulat oldottá vált és pár kísérlet után fellépett hozzánk. Elkezdtünk beszélgetni, közben iszogattunk és mivel a játék kezdődött, erotikusabb témákra tértünk. Miközben a távoli barátnak beindított a mondandója, a Párom a fülembe súgta, kezdjem izgatni a csiklóm, Ő még az eszmecserét folytatta. És ekkor elmondtam a "partnernek", hogy mit csinálok és megkérdeztem, hogy Ő mit tenne velem. Amint Férjem látta, hogy már harapdálom a számat, lágyan kezdte masszírozni a farkát, közben néha belémnyúlt... Egyre mélyült a beszélgetés, az ujja is, akkor már húzogatta kemény farkát, a középső ujjam is fenn volt, ezért ismét súgott valamit: Gyere, ülj rám!, de nem szimplán kérte, van egy kis kedves játékunk a We-vibe, az legyen a harmadik, és képzeld el, miközben két fasz járja át a pinád. Nem ellenkeztem a kéréstől. Ez a vibri jó kis játékszer, hiszen kívül a csiklómat is őrülten izgatta. Lassan ráültem, közben beszélgettem a "vendégünkkel", hogy mit is csinálnánk egymással. Gondolom és remélem, hogy Ő sem tétlenkedett, vadul kezdtem lovagolni... A Párom nem akarta, hogy őt más is hallja, de én nem tudtam visszafogni magam, kétszer kissé hangosan nyögdécselve őrültet élveztem... Utána pihegés közben még beszéltünk az időjárásról, hármunk közül senki nem kérdezett semmit a szexről, de igen megtörtént, furcsa volt, egyszeri és megismételhetetlen, de kedves fórumlátogatók egyszer ki kell próbálnotok valakivel, aki távol van és mégis közel, és közben a hangjára és a történetére élveztek...
És ezzel végre visszakanyarodhattam a fórumtémához és igen, nem csak a Kedvesem, de engem is izgatott, hogy kikezdek más pasival csupán virtuálisan...
Lehet van akinek a történet savanyú, nekünk tetszett...
2011. 09. 07. szerda 13:16  #390
Adel25 Adel25
Hogy szét bír cseszni egy-két ember, több nikkel egy fórumot.. smile - Hihetetlen!
Fúrd már bele az arcod a farpofái közé, közben verd a farkát... és így tovább, meg még amit kell. - De én pl. személy szerint úgy gondolom, hogy jó lenne ha már elhúznátok innen - mindketten!
Csók! Adél
2011. 09. 07. szerda 01:58  #389
Spongebob Spongebob
Boszika! Nem is ertem miert nem vettem eszre edig a kepeidet, most neztem vegig az osszes sorozatod. Csak miattad regisztraltam. Meglattam, forumot is inditottal, az elejetol kezdtem, vegig nem olvastam, az adatlapodon at csak a Te bejegyzeseidet neztem. Fantasztikus no vagy, szabadszaju, gyonyoru es inteligens. Eloszor talaltam itt valakit, aki fotoi melle a tortenetet is leirja, zsenialis. Lattam hol elsz, en Angliabol irok, csupan 3 ora a komp, lehet veled, esetleg veletek ismerkedni, esetleg talalkozhatnank, akar a hetvegen? Latom szereted en is motorral mennek.
Az ekezetekert bocs, de eleg hulye vagyok a gephez, es csak az angolt hasznalom rajta. Nagyon felizgattal a fotoiddal, a torteneteiddel, a szokimondasoddal, ha barmiben a segitsegedre lehetek, kerlek irj privatot, en azert nem kuldtem neked hanem irtam ide, mert lattam nem varod.
Spongebob
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 02. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 02. péntek 15:51
Amint a hatodik kép készült, kattintott, letette a telefont (hiszen telefonos képek) mögém állt, leguggolt és nem bírta ki, én sem mondhattam nemet, élvezésig nyalta a vágytól duzzadó csiklóm... Közölte, Ő most nem kér semmit, a végén majd a sorozaton kívül is megkapja azt, amire vágyik. Próbáltuk "profiként" folytatni, kitartottam magam a széken, minden izmom majd szét szakadt, a pinám pedig egyre inkább lüktetett. A kilencedik kép nem az, aminek látszik, hanem pontosan AZ... Nem bírtam magammal, magamhoz kellett nyúljak, a Párom nedvtől csillogó farka nagyon inspirált, könyörögtem utána, de ismét megjegyezte: Nem, ezt meg kell csinálnunk, ha teljesen kielégülsz, vajon hogyan veszel fel új pózokat?
Újra pár beállítás, persze nem mind került az albumba, kérte forduljak hasra és pucsítsak. Ismét nem láthattam, de halkan letette a telót, kiderült Ő sem bírja tovább, tehát ott a földön hátulról belémrakta, már nagyon kívántam, nem bántam, lassan ütemesen mozogni kezdett, erősen megmarkolta a melleimet, feltérdeltem és ezt nem nevezném szeretkezésnek, negyedóráig őrülten keféltünk, itt a pózok nem számítottak. A hátamra fordított, bár kényelmetlen volt, miután már kétszer sikítottam, kihúzta és kérte vegyem szájba. Örömmel tettem, pár másodperc múlva, már tele voltam az édes spermájával... Neki ismét egy cigaretta következett...
A 13-14-esen muszály volt "lekapnia" a pihegésem. Amint a dohány elhamvadt felötlött, hogy a melleimet is imádja, ezért ezt is meg kell örökítenie, mindeközben apró csókokkal halmozta el, simogatta, néha finoman megmarkolászta. Mondanom sem kell, hogy én már tocsogtam, Ő ismét ágaskodott, de egy igazi pucsitós, szétkúrtat még mindenképp, akart készíteni. Tehát ez az utolsó kép...
Az utómunkálatok?
Mielőtt feltöltöttük volna a képeket, ölbe vett, bevitt az ágyra, óvatosan letett, elkezdett először finoman, majd egyre vadabbul nyalni, közben nagyon finoman a melleimet simogatta. Élveztem egyet és akkor ő következett. Neki van egy olyan tulajdonsága, hogy spriccelés nélkül is élvez, de állva is marad, így hát szájba vettem, nyögött, a teste elernyedt, tudtam, hogy megvolt, majd a hátára feküdt, elkezdtem vadul lovagolni rajta, a mellét és az izmos vállát markoltam, Ő a csipőmet fogva húzott egyre mélyebben az ölébe, néha lassítottam, meg sem moccantam, csak ráhajoltam a testére, hozzányomtam a mellem, megcsókoltam a nyakát, a fülét, a vállát, ezt Ő is viszonozta. Párszor közben újra bevadultam, lovagoltam, majd ismét lassítottam. Eljött a pillanat, amikor már reszkettünk az igazi nagy beteljesülésért, egyszerre élveztünk, én enyhén spricceltem, Ő pedig teletöltötte a remegő lukamat. Elaléltan feküdtünk egymás mellett, átbeszéltük a képkészítést, 10-15 perc múlva, - dehát ilyenkor az idő repül - elkezdtük a képfeltöltést, a végeredményt láthatjátok.
Ez volt hát a történet, lehet csak egy kis bolondnak, talán másnak is szánom. A priviket látva, ha nem is az utcán, de kikezdtem más pasikkal, és ez izgatja a Párom. Engem is...
2011. 09. 06. kedd 23:07  #388
Törölt felhasználó (817938)
Ezek szerint már minimum kettő értelmes emberólt olvastál. De tulajdonképpen mire, vagy kire gondolsz, ha már igy megszólaltál, ne hagyj minket tudatlanul meghalni.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2011. 09. 06. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 06. kedd 23:02
Lehet, csak téves, csalfa hasonlóság, de az intellektus, a stílus erősen hasonlít egy igen régen látott (tán már kitörölt) nickre…
2011. 09. 06. kedd 23:02  #387
Nyúlmedve Nyúlmedve
Lehet, csak téves, csalfa hasonlóság, de az intellektus, a stílus erősen hasonlít egy igen régen látott (tán már kitörölt) nickre…
2011. 09. 06. kedd 21:46  #386
Hát lehet, hogy tanulolány szellemes, kellemes,kedves de Nekem az igazi izgalom, az igazi erotika, a valódi szex az Boszika. És nem azért, mert láthatjuk, hanem mert ugy húzza fel a férjét, hogy közben engem is felhúz, de nagyon.Szerintem ugyanis a szex akkor jó, ha véresen komoly. Kemény, kíméletlen. Én legalábbis nem szeretek közben röhögcsélni. Persze izlések és pofonok különbözők. Én vállaltan bi vagyok, de nem azért, hogy válasszak, most adok, vagy kapok, egyszerűen magasabb régiókba kerülök, amikor egy párral szeretkezve mindkét nemet érinthetem, élvezhetem. Nem igy születtem, megpróbáltam, és jó volt.Boszikátől erről még nem hallottunk, de amiket tudunk Róla bőven beleférne.Reméljük visszajön és mesél róla. Persze lehet, hogy akkor a férjét nem az izgatná, hogy flörtöl mással, hanem, a másik csaj látványa.De szerintem Boszika nem egy irrigy, és egy jó szeretkezésért sok mindent megtesz. Jó lenne, ha jönne már. Esetleg egy uj sorozat egy barátnővel?.
2011. 09. 06. kedd 21:29  #385
Törölt felhasználó (816950)
Kedves tanulolány. Hát végre itt vagy. Vasárnap óta lógok a szeren. Azért joibb amikor mesélsz, mint amikor vívsz.Remélem folytatod, amit vasárnap abbahagytál. A GG livere beregisztráltam, hogy le ne maradjak rólad. Irj ,nekünk játsz velünk. És hát ha aTe vágyad egyszer összejönne, ha csak a képzeletben is, hogy Te és Boszika , az volna az igazi csoda. Elmondanád először Te, azután Ő ugyanazt az estét. Ki mit érzett ugyanabban a pillanatban. Biztos mást, és máshigy. De ez csak álom, addig is visszamegyek hat nappal ujraolvasni Boszikát és Téged.
2011. 09. 06. kedd 16:03  #384
Törölt felhasználó (7453)
worship
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 09. 06. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 06. kedd 13:56
A párommal sokszor beszéltünk már arról, hogy mit szólna hozzá, ha engem más is kényeztetne. Számára ez elképzelhetetlen, hogy az én puncimban "idegen" járjon... engem viszont nagyon izgatna, ha ő látna engem szexuális aktus közben egy nővel... izgatna, ha ott lenne tőle pár méterre, ha a szemébe nézhetnék, miközben a puncimat egy nő nyalogatná, ahogyan szopogatná a mellbimbómat...
2011. 09. 06. kedd 13:56  #383
bella83 bella83
A párommal sokszor beszéltünk már arról, hogy mit szólna hozzá, ha engem más is kényeztetne. Számára ez elképzelhetetlen, hogy az én puncimban "idegen" járjon... engem viszont nagyon izgatna, ha ő látna engem szexuális aktus közben egy nővel... izgatna, ha ott lenne tőle pár méterre, ha a szemébe nézhetnék, miközben a puncimat egy nő nyalogatná, ahogyan szopogatná a mellbimbómat...
2011. 09. 05. hétfő 00:14  #382
Tudom, nem nekem címezted, de ha visszaolvasol, nem túl nehéz,
Tanulólány...
A fejlemények azért engem is érdekelnek.
(Ez egy válasz keresek üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 00:05
milyen néven vagytok
2011. 09. 05. hétfő 00:13  #381
Törölt felhasználó (814784)
Szegény tanulolány. Pont egy pár sincs fenn. Ahogy ismerem ez kivárja. Ez az igazi elnyujtott szekszuális orgazmus . Reméljük felmegy egy pár, mert csak csajhoz nem viszi az biztos. Bár lehet, hoigy keres egy bi lányt. Egyébként keresk, megmondta előre Tanulólányként megy fel
2011. 09. 05. hétfő 00:05  #380
keresek keresek
milyen néven vagytok
2011. 09. 04. vasárnap 23:36  #379
keresek keresek
remélem látunk
2011. 09. 04. vasárnap 21:49  #378
Szóval éjfélkor élő, egyenes. Sőt premier. Várom nagyon. És szoritok. Mindent szoritok.
2011. 09. 04. vasárnap 21:47  #377
Törölt felhasználó (814784)
Alig várom. Itt leszek, és ott leszek. Remélem találsz valami kellemes párt magatoknak. Hányra jön a fiúd. , hogy akkor már ne zavarjunk itt, nehogy lebukj, hogy nem csak neki csinálod
2011. 09. 04. vasárnap 21:10  #376
Tényleg merész ötlet, nagyon szoritok, hogy sikerüljön, és minden feltétel adott legyen. Mi itthon vacsoráztunk, és nem terveztünk semmit, nem volt rajtam semmi extra, de nem félek tőle, hogy pont Neked a ruhaválasztással gondjaid adódnának. Emlékszem: fehér miniszoknya, szép barnára sült hosszú combok... Ez tökéletes választás lehet. Ha megszeretném lepni a Páromat - nem tudom milyen a puncid, az enyém, mint láthattad simára borotvált - mindenképpen fehérnemű nélkül vagyok...
/ 27