Lehet ott ismerkedni---mégha nem is szexel az ember!(pl. gátlásos,szégyíenlős).Ki is van írva:"Mindent lehet,de semmi nem kötelező"...az elutasítást pedig tiszteletben kell tartani--->erőszaknak nincs helye!
Sőt! Csak éjszakára is oda lehet menni--ott lehet aludni! A szex csak hab a tortán---ha akarja is az ember;úgyhogy a vibrátorról is "le van a gond". (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sőt! Csak éjszakára is oda lehet menni--ott lehet aludni! A szex csak hab a tortán---ha akarja is az ember;úgyhogy a vibrátorról is "le van a gond". (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54709)
2011. 08. 25. csütörtök 23:00
Az ugye meg sem fordul a fejedben, hogy léteznek olyan nők akiknek fontos, hogy megismerjék a másikat. és nem azt várják el, hogy Te megismerd az önéletrajzát. Tipikus hozzáállás amikor csak a saját szempontjaid a fontosak, de hát minden zsák megtalálja a foltját. Ezzel nincs is baj, de ebben a társaságban sem zsák, sem folt nem szeretnék lenni.
Az olajat öntik/löttyintik a tűzre---nem teszik..ahogy a fát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732708)
2011. 08. 27. szombat 13:17
Én meg azt nem értem,hogy egyesek miért nem használnak,helyesírást segítő programot!
Tettem én is egy kis olajat!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Engem is izgat a gondolat, hogy elmenjünk a párommal egy swinger klubba. A tettekig még nem jutottunk el, de remélhetőleg nem marad ez így. Amúgy nem gondolom, hogy csak sexről beszélhetünk, bár ez is szituációtól függ... egyedül megyek oda, párban, párokkal... engem maga az a gondolat is izgat, hogy valaki megles minket sex közben, maszturbálás közben... nyilván sexről beszélünk főként, de semmi sem kötelező és szerintem ettől még izgatóbb és izgalmasabb,
Szívemből szóltál )
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2011. 08. 16. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 16. kedd 11:54
Na igen én is kissé felületesen olvastam el a címet, már a swinger szóra rákaptam. Ravenna jól írja, lájkolnám is, hogy a semmit azt felejtsük el.
Sokszor volt nekifutásom a témának, amikor mertem kijavítani, hogy nem szeretkezés történik egy klubban, hanem szex, dugás, kefélés. Más ezt úgy magyarázta meg, hogy érzelmi analfabéta vagyok, mert nem látom, érzem az extázist amikor két ember egyesül és érzelmi töltetek szabadulnak fel. Eme eszmefuttatás után már tényleg elgondolkodtam rajta, hogy biztos velem van a gond, de rájöttem mindenki máshogy éli meg a dolgot. Csak az a baj, hogy sok ember nem tudja a fogalmakat beazonosítani, mi az hogy szeretkezés, dugás, kefélés, baszás. Fokozatok és nem könyvből tanulandó...
Mint ahogy írtam engem nem zavar, hogy más máshogyan éli meg, máshogy tud felszabadulni egy klubban, de akik kényesen kerülik a témát, vagy az ellentétje, hogy hangoztatják milyen jókat gabalyodtak az éjjel, azoknak nem tudok hinni.
Sokszor volt nekifutásom a témának, amikor mertem kijavítani, hogy nem szeretkezés történik egy klubban, hanem szex, dugás, kefélés. Más ezt úgy magyarázta meg, hogy érzelmi analfabéta vagyok, mert nem látom, érzem az extázist amikor két ember egyesül és érzelmi töltetek szabadulnak fel. Eme eszmefuttatás után már tényleg elgondolkodtam rajta, hogy biztos velem van a gond, de rájöttem mindenki máshogy éli meg a dolgot. Csak az a baj, hogy sok ember nem tudja a fogalmakat beazonosítani, mi az hogy szeretkezés, dugás, kefélés, baszás. Fokozatok és nem könyvből tanulandó...
Mint ahogy írtam engem nem zavar, hogy más máshogyan éli meg, máshogy tud felszabadulni egy klubban, de akik kényesen kerülik a témát, vagy az ellentétje, hogy hangoztatják milyen jókat gabalyodtak az éjjel, azoknak nem tudok hinni.
Köszönöm a véleményed tenyészbika! Ez is egy hozzáállás, kívánom, hogy találd meg a tehéncsordádat és élvezd úgy a szexet, ahogy Te szereted! Attól, hogy más, máshogy szereti, az nem azt jelenti, hogy úgy nem lehet jó. Én elfogadom, hogy Te másként szereted, Neked pedig ha akarod, ha nem tudnod kell, hogy létezik más formája a szexuális örömöknek. Ezzel kettőnk közt a "beszélgetést" lezárom.
Ez nem kis olaj volt Ficánka!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732708)
2011. 08. 27. szombat 13:17
Én meg azt nem értem,hogy egyesek miért nem használnak,helyesírást segítő programot!
Ez lehet egy népi bölcsesség. De engem minősít, hogy kivel fekszem le. Minden eddigi partneremet vállalom. Nem attól jó egy bika, hogy végigbassza a csordát, hanem attól, hogy minőségi tehenekkel minőségí borjakat nemz. valamint olyan vezéregyéniség, akire az egész csorda felnéz és elfogadják. Még a csordáján kívül is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 29. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801425)
2011. 08. 29. hétfő 08:05
Nem tudom hozzászólásaidon kacagjak, vagy zokogjak. Az biztos, hogy max. tenyészbika lehetnél egy apaállat telepen. De mégsem. Hiszen örökítenéd a génállományodat és belőled egy is elég sok.
Nem tudom hozzászólásaidon kacagjak, vagy zokogjak. Az biztos, hogy max. tenyészbika lehetnél egy apaállat telepen. De mégsem. Hiszen örökítenéd a génállományodat és belőled egy is elég sok.
Sose vitatkozz idiótákkal!
Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal !
Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal !
ne keresd a logikát! Esélytelen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 27. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 27. szombat 12:58
Megpróbálom követni a logikát.
Tehát aki beszélgetni is akar és nem csak "baszni", az "gátlásos és szégyelős", ezért ne menjen klubba.
Púpos kurva legyek, de nem értem.
(Azt hiszem löttyintettem egy kis olajat a tűzre.)
Tehát aki beszélgetni is akar és nem csak "baszni", az "gátlásos és szégyelős", ezért ne menjen klubba.
ne keresd a logikát! Esélytelen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 27. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 26. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 26. péntek 16:04
Darwin most nagyon örül!
Darwin most nagyon örül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 26. péntek 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 08. 26. péntek 04:55
Érdekes, hogy én is most szerdán vettem észre, hogy miután elélveztem, olyan jó volt még a csajjal enyelegni, fogni a kezét, apró puszikat adni neki. Majdnem olyan volt, mintha szeretője lettem volna pedig csak egy órával elötte ismertem meg.
Partnerem meg is jegyezte, hogy róla bezzeg csak legurulok...
Partnerem meg is jegyezte, hogy róla bezzeg csak legurulok...
Érdekes, hogy én is most szerdán vettem észre, hogy miután elélveztem, olyan jó volt még a csajjal enyelegni, fogni a kezét, apró puszikat adni neki. Majdnem olyan volt, mintha szeretője lettem volna pedig csak egy órával elötte ismertem meg.
Partnerem meg is jegyezte, hogy róla bezzeg csak legurulok... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Partnerem meg is jegyezte, hogy róla bezzeg csak legurulok... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 25. csütörtök 23:09
Érdekes kérdés merült fel bennem. Párcserés szex után általában a hölgy odabújik hozzám és úgy pihenjük ki a 'fáradalmakat'. Párom is mindig a férfi vállán pihen. Akkor ez most szex része vagy valami más? Szerintetek?
A swinger az nem "semmi" és valahol igen is csak szex. Egy testi vágy megvalósulása úgy hogy ebbe bevonunk ismerős vagy épp akkor szimpatikussá váló embereket. De érzelmeket nem szabad benne se elvárni se adni, mert ezzel nem csak magunknak de más résztvevőknek is lelki zavart okozhatunk.
Az én magam egyszerű módján így gondolom.
Az én magam egyszerű módján így gondolom.
Érdekes kérdés merült fel bennem. Párcserés szex után általában a hölgy odabújik hozzám és úgy pihenjük ki a 'fáradalmakat'. Párom is mindig a férfi vállán pihen. Akkor ez most szex része vagy valami más? Szerintetek?
Az ugye meg sem fordul a fejedben, hogy léteznek olyan nők akiknek fontos, hogy megismerjék a másikat. és nem azt várják el, hogy Te megismerd az önéletrajzát. Tipikus hozzáállás amikor csak a saját szempontjaid a fontosak, de hát minden zsák megtalálja a foltját. Ezzel nincs is baj, de ebben a társaságban sem zsák, sem folt nem szeretnék lenni.