Ilyen partner,társ kellene nekem mint Te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 11. péntek 09:02
Titkon abban remenykedem, hogy olyan parkapcsolatom lesz, ahol neha jatszhatunk majd ilyet es nem a feltekenyseg lesz belole, hanem valodi kozos elvezet.....
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Törölt felhasználó (104575)
2019. 01. 11. péntek 09:43
Adatlapodról : nem turista látványosság.
Ez tettszett, de komolyan.
Ez tettszett, de komolyan.
Adatlapodról : nem turista látványosság.
Ez tettszett, de komolyan. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tettszett, de komolyan. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 11. péntek 09:02
Titkon abban remenykedem, hogy olyan parkapcsolatom lesz, ahol neha jatszhatunk majd ilyet es nem a feltekenyseg lesz belole, hanem valodi kozos elvezet.....
zavarban voltam ettől az izgató,ámde mégis kissé ijesztő
Az biztos hogy izgató a szitu, de mitől, és miért ijesztő ??? (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 01. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Az biztos hogy izgató a szitu, de mitől, és miért ijesztő ??? (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 01. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 01. kedd 20:55
Szervusz!Jogosan fogalmazol meg kardinális kérdéseket és jogosan állítasz tényyeket,mert valóban így van!Nekem az első élményemnél( a hölgy szép arcú és molett volt nagy cicikkel) nem volt teljes merevedésem,mert a hölgyhöz hasonlóan én is zavarban voltam ettől az izgató,ámde mégis kissé ijesztő szituációtól.Az első nagyon is furcsa,mert ott van a férj passzívan és később már aktívan.Fejben meg kell szokni a helyzetet,mert másképp bizonyosan nem megy!Arról nem is beszélve,hogy a hölgyet nem csupán testileg kell elhalmozni a jóval,hanem érzelmi alapon is!Minden egyes másodperceb szavakkal és gesztusokkal tudtára kell adni,hogy ő nem csupán egy már bocsánat,de nem húsdarab meg egy faszszopó ribanckurva,hanem egy elképesztően érzéki és értékes NŐ és EMBER,akinek hálásak vagyunk amiért bevállalta!Egy kicsit visszatérve az első alkalomra,a gumit le keleltt venni,és a hölgy "szőrén ülte meg a lovat".Úgy ment minden,mint a karikacsapás!A harmadik alkalommal történt meg a teljes áttörés,amikor teljes mértékben felszabadultan élvezte mindenki a dolgot.Azután még volt néhány kéjes kalandunk,de vége lett.Részben a férj,részben az én hibám miatt.Nem lenne rossz újra átélni ezt az élményt,vagy akár nagyobb létszámú titikos szextársaság tagja lenni!
Teljesen igazad van! Nekem már többször volt szerencsém ehhez a felálláshoz. Mindig tudtam miért történik és hogy elsödlegesen a párok élvezik ezt, és azt is tudtam miért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 02. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (1568852)
2019. 01. 02. szerda 17:55
Biztosan sok pasit izgat ez!
Viszont csak kevesen tudják kezelni ezt a helyzetet, valamint kevesen tudják azt, hogy miért szeretnének esetlegesen ilyesmit a párok! A többség azt hiszi, azért vag szükség rájuk, mert a férj impotens a feleség meg egy céda! Pedig a 99%-ban nem erről van szó!
Viszont csak kevesen tudják kezelni ezt a helyzetet, valamint kevesen tudják azt, hogy miért szeretnének esetlegesen ilyesmit a párok! A többség azt hiszi, azért vag szükség rájuk, mert a férj impotens a feleség meg egy céda! Pedig a 99%-ban nem erről van szó!
A házasélet "megfűszerezése",szerelmi ajándék az asszonykának,az asszonyka szerelmi ajándéka a férjének,akit ez a dolog izgat...stb.Nem csodálom,hogy a pároknak magasak az elvárásaik!Joggal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 02. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2019. 01. 02. szerda 17:55
Szervusz!
Köszönöm,de csupán magamat adtam!B.U.É.K!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 02. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm,de csupán magamat adtam!B.U.É.K!
Törölt felhasználó (3947022)
2019. 01. 02. szerda 08:17
Kevesen gondolkodnak ennyire intelligensen a dologrol, mint te!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Kevesen gondolkodnak ennyire intelligensen a dologrol, mint te!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 01. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 01. kedd 20:55
Szervusz!Jogosan fogalmazol meg kardinális kérdéseket és jogosan állítasz tényyeket,mert valóban így van!Nekem az első élményemnél( a hölgy szép arcú és molett volt nagy cicikkel) nem volt teljes merevedésem,mert a hölgyhöz hasonlóan én is zavarban voltam ettől az izgató,ámde mégis kissé ijesztő szituációtól.Az első nagyon is furcsa,mert ott van a férj passzívan és később már aktívan.Fejben meg kell szokni a helyzetet,mert másképp bizonyosan nem megy!Arról nem is beszélve,hogy a hölgyet nem csupán testileg kell elhalmozni a jóval,hanem érzelmi alapon is!Minden egyes másodperceb szavakkal és gesztusokkal tudtára kell adni,hogy ő nem csupán egy már bocsánat,de nem húsdarab meg egy faszszopó ribanckurva,hanem egy elképesztően érzéki és értékes NŐ és EMBER,akinek hálásak vagyunk amiért bevállalta!Egy kicsit visszatérve az első alkalomra,a gumit le keleltt venni,és a hölgy "szőrén ülte meg a lovat".Úgy ment minden,mint a karikacsapás!A harmadik alkalommal történt meg a teljes áttörés,amikor teljes mértékben felszabadultan élvezte mindenki a dolgot.Azután még volt néhány kéjes kalandunk,de vége lett.Részben a férj,részben az én hibám miatt.Nem lenne rossz újra átélni ezt az élményt,vagy akár nagyobb létszámú titikos szextársaság tagja lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 25. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 25. vasárnap 13:09
Az iránt érdeklődnék, az itt hirdető, jelentkező fiúktól, hogy komolyan gondolják ezt a szívesen megdugnám a feleségedet projektet ?
Kérdezem azért, mert szerintem ez azért nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre kinéz.
Tegyük fel, ott vagytok egy párnál, és ???
Akkor már nem nagyon van visszaút.
Volt, aki már volt ilyen helyzetben ? Kinél volt "sikeres" vagy " sikertelen" a beszállás ? Ki az aki csak álmodik erről ? Mert az nagyon oké, hogy megdugunk egy nőt, de hogy mindezt a férje előtt, vagy vele együtt, az kicsit bonyolultabb, mint hiszitek.
Bocs.
Kérdezem azért, mert szerintem ez azért nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre kinéz.
Volt, aki már volt ilyen helyzetben ? Kinél volt "sikeres" vagy " sikertelen" a beszállás ? Ki az aki csak álmodik erről ? Mert az nagyon oké, hogy megdugunk egy nőt, de hogy mindezt a férje előtt, vagy vele együtt, az kicsit bonyolultabb, mint hiszitek.
Bocs.
Pár napja egy kedves fiatal párnál jártam. Chateltünk itt, ismerkedtünk, majd kérték, hogy kamerázzunk. Meglepetésemre meztelenül feküdt a hölgy a kamera előtt az ágyon. Nagyon csinos volt, de 5 éve nem voltak csak egymással, így felváltva kellett győzködnünk a férjével az asszonykát, hogy igent mondjon a 3-asra. Már hajnali 2 óra volt, mire elindultam hozzájuk. Nagyon igényes házban laktak és egy rendkívül szexi ruhában fogadott a hölgy. Izgult nagyon, de gyorsan a témára tértünk. Bugyi nem volt rajta így a puncijánál izgattam mindjárt az elején. Vékony formás teste van, kis cicikkel, kerek popsival, olyan teste van, hogy egy 18 éves lány is megirigyelhetné. Hevesen nyaltam a punciját, közben nagyokat nyögött, már amennyit tudott a férje nagy farkától a szájában. Ahogy feljebb emelkedtem és elkezdtem szopni a kislányos melleit, odasúgta, hogy megdugsz keményen? Nem kellett kétszer mondania, finoman betoltam neki a kőkemény farkam. Jó volt látni az arcán, hogy mennyire jólesett neki. Nagyon élvezte az új faszt a nedves kis puncijában. Egy darabig felváltva dugtuk a párjával a nappaliban. Nagyon jól tud szopni. Egészen különleges élmény volt. Nagyon gyors nyelvcsapásokkal szopott, ami kezdetben fura volt, de pár perc után annyira élveztem, hogy alig bírtam visszatartani, hogy ne élvezzek a szájába. Aztán felmentünk a hálószobába, odapucsított elém és hátulról kezdtem dugni. Fergeteges popsija van, annyira jól meg lehet markolni azt a vékony derekát és olyan kemény feneke van hozzá, hogy nem bírtam abbahagyni a dugását. Közben nagyokat nyögött, a férje meg oda volt a gyönyörűséges látványtól. Nagyon izgatta őt ahogy dugom a feleségét. A hölgy kérte a végén, hogy a szájába élvezzek. Zene füleimnek, megkapta a teljes anyagot, amit le is nyelt. Kicsit dumcsiztunk még, majd eljöttem. Mindhárman várjuk a következő találkozót, nagyon élveztem!
Ha nem is betű szerint, de ez volt az egyik barátunk kedvenc "jelmondata". Nem kertelt, kimondta.
De mindig hozzátette kérdésként, hogy ugye nem baj ??
De mindig hozzátette kérdésként, hogy ugye nem baj ??
Hát igen. Már mi is többször igy jártunk. Szánalmas emberek vannak.
(Ez egy válasz Chipelek üzenetére (2016. 12. 27. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 27. kedd 23:30
Nálunk is sokszor jelentkeznek hármasra férfiak .De mire a párommal beszélnek chat-en már kettes együtt létet feszegetik .
Na ez az igazi sunyiság
Na ez az igazi sunyiság
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Sziasztok!
Nekem csak jó élményeim voltak ilyen téren és izgatott is a szitu.
Nekem csak jó élményeim voltak ilyen téren és izgatott is a szitu.
Nálunk is sokszor jelentkeznek hármasra férfiak .De mire a párommal beszélnek chat-en már kettes együtt létet feszegetik .
Na ez az igazi sunyiság
Na ez az igazi sunyiság
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Az iránt érdeklődnék, az itt hirdető, jelentkező fiúktól, hogy komolyan gondolják ezt a szívesen megdugnám a feleségedet projektet ?
Bocs.
Bocs.
Bocs.
Bocs.
Lehet, hogy sok pasinak csak a szája jár..... Azért vannak olyanok akik tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel. És azt se felejtsük el, hogy a párok döntenek kit vesznek be harmadiknak. Ha ott felsül egy pasi akkor nem biztos, hogy csak Ő a hibás....
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 12. 25. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 25. vasárnap 20:12
Szia. Igazad van. Sok pasinak a szája jár itt, és nem tudja mi vár rá egy párnál. Sok esetbe qrva bamba, vagy fel sem áll neki. Bocsi fiuk. De van bőven kívétel is. Na azoknak a pasiknak köszönjük az élményt.
Jó olvasni azért ilyeneket is annak ellenére,hogy egy másik fórumon senki nem talál partnert itt mindenki megdugta a másik feleségét
![worship](images/smilies/worship.gif)