Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Írd ide le, ha voltál már hármasban. Oszd meg velünk élményeid bárki is vagy a hármasból vagy többesből. Akkor is írj bátran, ha csak álmodozol róla vagy ha szeretnéd rávenni az asszonyt.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2013. 06. 10. hétfő 22:59  #89
pepe24 pepe24
Ezt az izgató farkat én is megnézném egy csajom szájában... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787058)
2013. 06. 10. hétfő 13:54
Tegnap este voltam egy párral
Itt GG-én ismerkedtünk meg a társkeres lapomat küldtem nekik ,számomra felejtethetetlen élmény volt.
Én írtam rájuk ,tetszett amit láttak,nem kértem arcképes személyigazolványos igazoló lapot.
Beszélgettünk pár szót skype-on majd telefonszámcsere. Találkoztunk a belvárosba ,ahol ők kávéztak én ittam egy whisky kólát..I már az asztal alatt fogdosott, egy nagy mosollyal tudta velem ,hogy tetszik amit "érez".nekem is tetszett ,hogy egy idősebb hölgy könyékig a nadrágomban van. Elindultunk I-ékhez .G kinyitotta a lakást és I egyből nekem esett. Smárolás,faszfogdosás,,majd újjazás.I letérdelt elém és miután "kicsomagolt" elkezdett szopni. Miután kellően merevre szopott I. én is kezelésbe vettem .69. A puncija I.-nek csak úgy tocsogott .G. közben nézte ,hogy mit mit csinálunk. és verte a farkát egy széken ülve.I bepucsított elém én megfogtam a derekát és elkaptam.Gyors ütemben ,keményen kúrtam ,közben a haját húztam nem erősen ,de határozottan.I közben a csiklóját izgatta hátranyúlt . Érezhetően nagyot élvezett. A puncija összeszorult. nekem sem kellet sok hogy elmenjek de bírtam még természetesen.Visszafogtam magam é kicsit lassítottam. Közben G még minid csak verte.I. szólt neki ,hogy szeretné a szájában érezni .A vége az lett ,hogy mindketten I. szájába élveztünk.
Nem tudtam ,hogy hova írjam ,de ha G. olvassa izgatott ,hogy szétkúrtam a feleséged!: )
2013. 06. 10. hétfő 16:03  #88
zsoltgabor zsoltgabor
Hát igen!!! Nem semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2013. 06. 09. vasárnap 11:36
Igazán "érdekesek" a társkeresős képeitek finom
Jó bulik lehetnek nálatok worship
2013. 06. 10. hétfő 13:54  #87
Törölt felhasználó (787058)
Tegnap este voltam egy párral
Itt GG-én ismerkedtünk meg a társkeres lapomat küldtem nekik ,számomra felejtethetetlen élmény volt.
Én írtam rájuk ,tetszett amit láttak,nem kértem arcképes személyigazolványos igazoló lapot.
Beszélgettünk pár szót skype-on majd telefonszámcsere. Találkoztunk a belvárosba ,ahol ők kávéztak én ittam egy whisky kólát..I már az asztal alatt fogdosott, egy nagy mosollyal tudta velem ,hogy tetszik amit "érez".nekem is tetszett ,hogy egy idősebb hölgy könyékig a nadrágomban van. Elindultunk I-ékhez .G kinyitotta a lakást és I egyből nekem esett. Smárolás,faszfogdosás,,majd újjazás.I letérdelt elém és miután "kicsomagolt" elkezdett szopni. Miután kellően merevre szopott I. én is kezelésbe vettem .69. A puncija I.-nek csak úgy tocsogott .G. közben nézte ,hogy mit mit csinálunk. és verte a farkát egy széken ülve.I bepucsított elém én megfogtam a derekát és elkaptam.Gyors ütemben ,keményen kúrtam ,közben a haját húztam nem erősen ,de határozottan.I közben a csiklóját izgatta hátranyúlt . Érezhetően nagyot élvezett. A puncija összeszorult. nekem sem kellet sok hogy elmenjek de bírtam még természetesen.Visszafogtam magam é kicsit lassítottam. Közben G még minid csak verte.I. szólt neki ,hogy szeretné a szájában érezni .A vége az lett ,hogy mindketten I. szájába élveztünk.
Nem tudtam ,hogy hova írjam ,de ha G. olvassa izgatott ,hogy szétkúrtam a feleséged!: )
2013. 06. 10. hétfő 09:19  #86
Törölt felhasználó (864640)
Igazad van privált bulin nem nagyon szoktak fotózni wow1
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 23. csütörtök 14:02
Klassz!
2013. 06. 09. vasárnap 11:36  #85
Törölt felhasználó (879570)
Igazán "érdekesek" a társkeresős képeitek finom
Jó bulik lehetnek nálatok worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 08. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861556)
2013. 06. 08. szombat 17:55
Nalunk is mukodik ez az izgalom. Isteni...
Akar tobben is.. 4-5 ferfi felvaltva...

Moderálva!

1. Nem társkereső!
2. Klubban ritka a fotózás, hiszen akkor oda a diszkréció...privát buli az más, de ne keverjük a dolgokat...

Ravenna
2013. 06. 08. szombat 17:55  #84
Törölt felhasználó (861556)
Nalunk is mukodik ez az izgalom. Isteni...
Akar tobben is.. 4-5 ferfi felvaltva...

Moderálva!

1. Nem társkereső!
2. Klubban ritka a fotózás, hiszen akkor oda a diszkréció...privát buli az más, de ne keverjük a dolgokat...

Ravenna
2012. 08. 23. csütörtök 14:02  #83
Gyugyu62 Gyugyu62
Klassz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (832903)
2012. 08. 21. kedd 01:13
megdugtak, többen is, élveztem a párom is
2012. 08. 21. kedd 15:15  #82
gyorsex gyorsex
engem is érdekel, írd le légyszíve
2012. 08. 21. kedd 11:39  #81
1feffelino 1feffelino
2012. 08. 21. kedd 10:15  #80
ultos ultos
Elmeséled ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 01:13
2012. 08. 21. kedd 01:13  #79
2012. 07. 10. kedd 12:52  #78
pipn8ez pipn8ez
Csak alátámasztani tudom!
Emlékeim szerint (ha nem keverlek valakivel), mi voltunk együtt egy "bevetésen" ami eléggé mesébe illőre sikeredett...anno leírta a szervező és kapott a pofájára rendesen, el is mentek az oldalról!
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 07. 10. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
feu1 feu1 VIP
2012. 07. 10. kedd 08:29
Sziasztok!
Napok óta olvasgatom az itt kialakult vitát és gondolkodtam rajta, hogy vajon beszálljak -e de rájöttem felesleges.
Nem tudom, hogy Herceg történetei igazak vagy sem. Nem is akarom eldönteni, de tény, hogy évekkel ezelött én is beírtam egy másik témával kapcsolatban ami történt velem(velünk) .Azt hiszem a szex nyilvános helyen volt a téma ami tudom nem ide illik, de a reakciók hasonlóak voltak mint itt.
A legjobb haverommal (mindketten heterok vagyunk) voltak nagyon jó kalandjaink nökkel hármasban.
Egyszer az Esztergomi szaunában dugtunk ketten egy lányzót mindenki elött.
Akkor részletesen beszámoltam a történtekről és hát amit kaptam utána "Álmodozol, ébredj fel, ez tuti kamu, stb" akkor a haverral olvasva a megjegyzéseket kicsit elszomorodtunk,. Aztán rájöttünk, hogy amit mi átéltünk valóban nem hétköznapi,ilyenek csak felnött filmekben történnek, és erról csak álmodoznak sokan itt a neten a farkuk verése közben. Mi viszont átéltük, megtörtént és mi tudjuk, hogy valóban megtörtént.
Rájöttünk, hogy felesleges ezt itt bizonygatni, mert leszarjuk, hogy ki hiszi el és ki nem ,mi átéltük és nagyon jó élmény marad egy életre. Szó szerint az igazat írtam le akkor semmit nem hozzátéve mégis hihetetlen volt.
Azóta hálaistennek többször is sikerült hasonlókat átélnünk , de ezeket már az előzőekben említett okok miatt le sem írtuk itt.
Tehát nem védem én Herceget ,mert ettől ezek a történetek még lehetnek hazugságok, de higyétek el sokszor történnek az emberrel olyan dolgok is amikről mások csak álmodoznak!!!
Ennyit szerettem volna hozzáfúzni.
Üdv.
2012. 07. 10. kedd 08:29  #77
feu1 feu1 VIP
Sziasztok!
Napok óta olvasgatom az itt kialakult vitát és gondolkodtam rajta, hogy vajon beszálljak -e de rájöttem felesleges.
Nem tudom, hogy Herceg történetei igazak vagy sem. Nem is akarom eldönteni, de tény, hogy évekkel ezelött én is beírtam egy másik témával kapcsolatban ami történt velem(velünk) .Azt hiszem a szex nyilvános helyen volt a téma ami tudom nem ide illik, de a reakciók hasonlóak voltak mint itt.
A legjobb haverommal (mindketten heterok vagyunk) voltak nagyon jó kalandjaink nökkel hármasban.
Egyszer az Esztergomi szaunában dugtunk ketten egy lányzót mindenki elött.
Akkor részletesen beszámoltam a történtekről és hát amit kaptam utána "Álmodozol, ébredj fel, ez tuti kamu, stb" akkor a haverral olvasva a megjegyzéseket kicsit elszomorodtunk,. Aztán rájöttünk, hogy amit mi átéltünk valóban nem hétköznapi,ilyenek csak felnött filmekben történnek, és erról csak álmodoznak sokan itt a neten a farkuk verése közben. Mi viszont átéltük, megtörtént és mi tudjuk, hogy valóban megtörtént.
Rájöttünk, hogy felesleges ezt itt bizonygatni, mert leszarjuk, hogy ki hiszi el és ki nem ,mi átéltük és nagyon jó élmény marad egy életre. Szó szerint az igazat írtam le akkor semmit nem hozzátéve mégis hihetetlen volt.
Azóta hálaistennek többször is sikerült hasonlókat átélnünk , de ezeket már az előzőekben említett okok miatt le sem írtuk itt.
Tehát nem védem én Herceget ,mert ettől ezek a történetek még lehetnek hazugságok, de higyétek el sokszor történnek az emberrel olyan dolgok is amikről mások csak álmodoznak!!!
Ennyit szerettem volna hozzáfúzni.
Üdv.
2012. 07. 05. csütörtök 14:41  #76
Törölt felhasználó (47697)
Imádom más nejét kefélni,szopatni!Ők is imádják a méretes borotvált farkam!
2012. 02. 24. péntek 11:45  #75
Törölt felhasználó (835537)
Szerintem valahol minden pasi vágyik rá, hogy elcsábítsa, és megkapja más nejét. Engem mindenesetre nagyon vonz, ha egy visszafogottnak tűnő feleséget sikerül megkörnyékezni, és előhozni belőle a Benne lakozó vadmacskát smile Az pedig különösen izgalmas, hogy tudjuk tilosban járunk. Már az találkát megelőző flört is nagyon feldobhatja még az otthoni szexuális életet is.
2011. 11. 14. hétfő 22:07  #74
Herceg31 Herceg31
30-as párral találkoztam, itt a fórumban hirdettek. Egy bevásárló központban kezdtük az ismerkedést. Mindkettőjük sportos volt, a lánynak kis falat feneke volt, vékony lábakkal. Aktív sportoló és edző jelenleg is. Felmentünk hozzájuk, kicsit iszogattunk, majd elkezdtük simogatni a lányt a férjével. Izgató tekintete volt és nagyon feszültek a mellei a pólója alatt. Alig vártam , hogy kicsomagoljam őket. Bementünk a nappaliba, hátulról a fenekének feszültem és a nyakát csókolgattam, miközben a melleit cirógattam. Majd levetkőztettük egymást és ő elkezdte szopni a férjét, amíg én felfedeztem a meztelen testét. Majd engem szopott tovább, míg a férje nyalta őt. Aztán ezt az orális kényeztetést mindenféle pózban előadtuk, míg már annyira feszült a makkom, hogy mondtam neki, hogy mostmár megdugnálak, mire nagyot terpesztett és a férje is mondta nekem, hogy így kezdjem. Szépen be is csusszant neki, amit heves nyögdécselés követett. Felhúztam a lábát a nyakába és keményen dugtam, mire ő kb. 3 percen belül elélvezett. Kis pihenő után újra a farkamat szopta, majd mondtam neki, hogy pucsítson be elém. Hihetetlen jó kis feneke van. Nagyon jó volt adni neki hátulról. Többször is elélvezett míg így dugtam, mielőtt én is a puncijába élveztem. Ezután a férje is rendesen megdugta hátulról. Jót dumáltunk utána és megbeszéltük, hogy hamarosan ismétlünk. Hasonló jókat kívánok minden párnak és fiúnak. *********************

(moderálva : vazelinator / nem társkereső topic / )
2011. 10. 06. csütörtök 10:17  #73
globetrotter19810429 globetrotter19810429
Nekem meg nem volt alkalmam mas nojet dugni de 1x volt nalunk egy szerelo srac. Tobb napig dolgozott a hazban. Parszor utalt a baratnomre. Elegge birta amikor otthon volt o is. Amint emlitettem a baratnom elegge gatlasos. Nem vette a lapot. Egyik este munkaba mentem es ketten maradtak otthon. Erdeklodtem sms-ben hogy vm tortenik-e de allitolag semmi nem volt. Utolag gondolkodtam el azon, hogy milyen jo is lett volna ha akkor ketten jol megdongetjuk. Gondolom nem szaladt volna ki a lakasbol nyes Mindig megfordul a fejemben, hogy de jo lenne ha vk meg kenyeztetne neha. Szerintem sokan vannak igy. Attol meg izgatobba valik egy no ha tudod, hogy mas pasit is kepes volt izgalomba hozni. Ha elotted teszi az akkor maga az euforia.. smile
2011. 10. 03. hétfő 07:17  #72
Törölt felhasználó (805846)
Raktam fel képeket róla, de csak az adatlapra.
Véleményeiteket várjuk szeretettel!
2011. 09. 29. csütörtök 09:51  #71
Törölt felhasználó (13138)
Az eredeti témára visszatérve, izgatna bizony, ha valaki végre arról számolna be hogy megkefélte a feleségemet. Esetleg egy személyes találkozón adhatok némi instrukciót
2011. 09. 28. szerda 10:44  #70
herodotosz herodotosz
Találkoztunk egy pubban, és igen jókat cseverésztünk, mindannyiunknak volt mesélni valója az elmúlt évekről. Az új asszonykával rögtön szimpatikusnak találtuk egymást, így szóba került a hármas kaland lehetősége. A srác a hétvégén szerette volna megejteni a dolgot, de a felesége (aki már elfogyasztott néhány pohár italt) csalódottan nézett rá. Ő azt javasolta, hogy a puding próbája az evés (eddig csak a fantáziájában éltek ezek a dolgok), úgyhogy most azonnal menjünk fel hozzájuk. Hát, mit volt mit tenni, fizettünk és mivel pár percre laktak a helytől elindultunk... Közben kaptam egy sms-t, amit meglepődve konstatáltam, hogy a férj írt, miközben kiment a wc-re. De amikor elolvastam a szöveget, mosolyra húzódott a szám. Nagyjából a következő volt benne "Imádja ha kurvaként kezelik, légy rámenős, és ne fogd vissza magad a trágár megjegyzésektől, szereti ha egy férfi domináns" Összemosolyogtunk a sráccal, tudta, hogy számíthat rám, volt már pár közös élményünk.Ahogy beléptünk az előszobába, a derekánál fogva magamhoz rántottam a csajt, és rámenősen, hosszan szájon csókoltam. A férj már húzta is le róla a szoknyát, miközben ilyen mondatokat sugdosott a felesége fülébe :"Gyere drágám, levetkőztetlek, hogy jól meg tudjanak baszni...Szeretnéd ugye, hogy egy idegen fasz beleélvezzen a pinádba stb." Benyúltam a csaj bugyijába, eszméletlenül nedves volt, és már csak lihegett, nyögött és harapdált. Kb. három órán keresztül kényeztettük, nagyon be volt indulva. Mindhárman úgy gondoltuk a végén, ezt feltétlenül mag kell ismételni még néhányszor! vigyor5
/ 22