Szerintem azt érdemes lenne feszegetni, hogy ha már a pasik elvárják a nőktől, hogy szőrtelenítsék a puncijukat, akkor a nők mit gondolnak visszafelé erről. Vajon szeretik-e, vagy elvárják-e a nők, hogy a pasi is ápolja az intim szőrzetét?
Mi a véleményetek az anális szexről?(fiúk lányok egyaránt):
1.Az maradjon CSAK kijárat.
2.mind a ketten imádjuk csinálni!
3.Csak a párom kedvéért csinálom de nem vagyok oda érte.
4.Próbáltuk, de fájt neki(nekem) nemlesz több ilyen.
5.Csak ha,előte volt ujjazás vagy használunk sikosítót máshogy nembírja(nembírom) ki és nem élvezné(m).
5.Csak ha,előte volt ujjazás vagy használunk sikosítót máshogy nembírja(nembírom) ki és nem élvezné(m).
Bocsi a képért nem az a lényeg csak gyorsan kerestem egyet mert nincs türelmem az ijesmikhez neharagudjatok hogy őszinte legyek nekem sem tetszik ak ép.. szőrös segglyuk.. áá nemjó..., de a kérdés a lényeg szerintem igen betehetné a goldengate szerkesztősége mert már lasan kettő hete ez a kédés van bennt.. és érdekel az emberek véleménye arról amit feltettem ,de miért kell ennyt szenvedni ezért, hogy betegyétek...
amúgy én meleg vagyok és én a barátomét lenyelem söt a kis lukát is kinmyalom...aki ezért elitél az ovodás és nem tudja hog ymi a jó...
lehetne az a kérdés hogy lenyeled vagy az hogy meddig végzel orális kielégítést a barátodon???10 perc fél ora ora másfél stb...
Lehetne a következő szavazás témája z hogy a párok szeretetből sportból estleg hobbiból vag csak azért mert jólesik Vannak együdt és szeretkeznek!Gondólkodjatok rajta!
+ nagyon állat az oldal!Egyik tőrzshelyem!:P
+ nagyon állat az oldal!Egyik tőrzshelyem!:P
Hogy vontad le ezt a logikus következtetést?
Amúgy én vagyok Katicka, csak nevet változtattam.
(Ez egy válasz Berci 1 üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy én vagyok Katicka, csak nevet változtattam.
(Ez egy válasz Berci 1 üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyire élvezitek a szexszet?
te buzi vagy?
mennyire élvezed szexet a csajoddal?
Isten hozott sorstárs, hát hogy ityeg a fityeg? :))))
14 évesen a 7.es osztálykiránduláson.
(Ez egy válasz tibeee!!! üzenetére (2006. 07. 31. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
az análban az a legjobb hogy ha elrontod hátulról, akkor még kezdheted előről.
Mennyire változott meg az aki kipróbálta az anális szexet?
hányéévesen vesztetted el a szüzességedet?
ki mit csinál ha a szülei rányitnak éppen akció közben?
Semmit csináljuk tovább
A páromat zavarja ezért elküldjük őket
A páromat zavarja ezért abbahagyjuk
beszállnak ők is
felveszik videóra
Semmit csináljuk tovább
A páromat zavarja ezért elküldjük őket
A páromat zavarja ezért abbahagyjuk
beszállnak ők is
felveszik videóra
Tom1019! Ott a kérdés ott az öt válasz aztmondtad annyi tesze most hozzá egy képet akkor beteszitek? mi hiánzik még? régebbóta nézem a goldengate-et mióta van ilyen kérdéssorozat tehát tudom hogy análos kérdés votl e nem hasonló és nem ez szerintem időszerű lenne.
Mindenkinek köszönöm aki engem támogat remélem héfőn már benntlesz a kérdés;)