!FELHÍVÁS!
Olyan ötletet kérünk, ami:
- tartalmazza a szavazás kérdését
- tartalmazza a lehetséges opciókat
- MÉG NEM VOLT a goldengaten (lásd "Az eddigi szavazások eredményei"-en belül az összes eddigi megtekinthető)
Kisképes opcióval és a csak szövegesen megvalósítható szavazásokat is várjuk!
Olyan ötletet kérünk, ami:
- tartalmazza a szavazás kérdését
- tartalmazza a lehetséges opciókat
- MÉG NEM VOLT a goldengaten (lásd "Az eddigi szavazások eredményei"-en belül az összes eddigi megtekinthető)
Kisképes opcióval és a csak szövegesen megvalósítható szavazásokat is várjuk!
kedvenc póz
Katicika *5 vagy Köszi!!!!!!
a mostani szavazásban nem szerepel az a hely,ami rám igaz,ugyhogy nem szavazok:P
Hehe! Én az iskolában! :D
Milyen egyenruhás csajt toltál már le? (rendőr, doki, ápolónő, stb... ;))
ezt úgye nem komolyan gondoltad?
Ez ugy igaz.
Nem tetszik nekem ez az egesz de most mi a banatot lehet csinalni? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tetszik nekem ez az egesz de most mi a banatot lehet csinalni? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 21. vasárnap 14:23
Akkor sorstársak vagyunk! S, hogy ne felejtsem: akkor az előbb nem figyeltél eléggé!
Akkor sorstársak vagyunk! S, hogy ne felejtsem: akkor az előbb nem figyeltél eléggé!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 14:11
Hat en erre barmikor hajlando vagyok szavazni!
Sajnos regota forumozok, hogy tudjam ez nem Te vagy.
Akkor is jo.
PS.
Nalam sincs!
Akkor is jo.
PS.
Nalam sincs!
Hat en erre barmikor hajlando vagyok szavazni!
Akkor is jo.
PS.
Nalam sincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor is jo.
PS.
Nalam sincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 14:07
Te Birlik, te!
Te csak az én kérdésemre felelj, ami nagyon komoly! (Ha belegondolsz, az öklözés nem neked jut, hanem annak, akinek tiszte lenne odafigyelni a KÖZÖS FÓRUM!!!!! dolgaira.
Tehát mégegyszer, nem Neked, hanem az illetékeseknek, onnan, hogy
"Mert itt(http://hu.goldengate.gg), nincs ilyesmi!!!!! Egyedül a szlovák oldalon van, az is csak tótul, ráadásul meg Vazi is megrendszabályozott, hogy erről "képes" említést tettem! Mondd, nem kellene erre Nekik figyelniük a legjobban?!!! Már tele van az ilyen arroganciával(milyen könnyű nektek férfiakul kimondanotok!)....nos, hát AZ van tele, ha képletesen bár, de nekem is." Idézet zárva.
Ha félreértettél, annak az lehet az oka, hogy magyarországi vagy. Ha meg nem, akkor nem figyelsz eléggé. Szép délutánt4 Katinka
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Te csak az én kérdésemre felelj, ami nagyon komoly! (Ha belegondolsz, az öklözés nem neked jut, hanem annak, akinek tiszte lenne odafigyelni a KÖZÖS FÓRUM!!!!! dolgaira.
Tehát mégegyszer, nem Neked, hanem az illetékeseknek, onnan, hogy
"Mert itt(http://hu.goldengate.gg), nincs ilyesmi!!!!! Egyedül a szlovák oldalon van, az is csak tótul, ráadásul meg Vazi is megrendszabályozott, hogy erről "képes" említést tettem! Mondd, nem kellene erre Nekik figyelniük a legjobban?!!! Már tele van az ilyen arroganciával(milyen könnyű nektek férfiakul kimondanotok!)....nos, hát AZ van tele, ha képletesen bár, de nekem is." Idézet zárva.
Ha félreértettél, annak az lehet az oka, hogy magyarországi vagy. Ha meg nem, akkor nem figyelsz eléggé. Szép délutánt4 Katinka
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 13:25
Fogalmam sincs mirol irsz!
En csak egy kerdest tettem fel marci.berner-nek.
..."szeretlek kicsim megbasználak"... erre miert kell szavazni?
Kulomben usd, vagd. Nem apad, nem anyad!
Kulomben usd, vagd. Nem apad, nem anyad!
Kticika tárd ki a pinád és szavazunk
Fogalmam sincs mirol irsz!
Kulomben usd, vagd. Nem apad, nem anyad! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulomben usd, vagd. Nem apad, nem anyad! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 12:36
Mondd, kedves Birlik, a te GG-den most mire kellene szavazni? Mert itt(http://hu.goldengate.gg), nincs ilyesmi!!!!! Egyedül a szlovák oldalon van, az is csak tótul, ráadásul meg Vazi is megrendszabályozott, hogy erről "képes" említést tettem! Mondd, nem kellene erre Nekik figyelniük a legjobban?!!! Már tele van az ilyen arroganciával(milyen könnyű nektek férfiakul kimondanotok!)....nos, hát AZ van tele, ha képletesen bár, de nekem is.
Mondd, kedves Birlik, a te GG-den most mire kellene szavazni? Mert itt(http://hu.goldengate.gg), nincs ilyesmi!!!!! Egyedül a szlovák oldalon van, az is csak tótul, ráadásul meg Vazi is megrendszabályozott, hogy erről "képes" említést tettem! Mondd, nem kellene erre Nekik figyelniük a legjobban?!!! Már tele van az ilyen arroganciával(milyen könnyű nektek férfiakul kimondanotok!)....nos, hát AZ van tele, ha képletesen bár, de nekem is.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre miert kell szavazni?
(Ez egy válasz marci.berner üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz marci.berner üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretlek kicsim megbasználak
Lehet ,hogy meg koran van es meg tompa az agyam,de ez nekem egy kicsit zavaros
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 20. szombat 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 20. szombat 05:23
Az maradjon,OK, de az itt legyen, aminek itt kellene lennie!!!
Az maradjon,OK, de az itt legyen, aminek itt kellene lennie!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 18. csütörtök 20:36
(ami ott van mardjon is ott VAZELINATOR)
Legyen egy ilyen felmérés is: Melyik méretet szereted a legjobban? (lányok szavazzanak)
12-14cm, 14-16cm, 16-18 cm, 18cm felett
12-14cm, 14-16cm, 16-18 cm, 18cm felett