milyen nagy a farkad
5-10cm,15-20,20-25
5-10cm,15-20,20-25
Az én kérdésem úgy látszik senkit sem érdekel?4
No mindegy szerintem jó volt!:)))
No mindegy szerintem jó volt!:)))
Nem tudom hogy volt-e már olyan kérdés hogy ki mit nézz meg egy nőn vagy férfin. Én ezt a kérdést tenném fel.
ahelyet hogy itt egymást véleményezitek inkább a tényleges beirásokat véleményezzétek.
Sztem ezrtelmesebb elfoglaltság lenne
Sztem ezrtelmesebb elfoglaltság lenne
Jujuj bocsika, már be is fejeztem
Igen kritizálni a másét könnyű?
CSAK azért álltam neki kritizálni mert én JOBBAN tudom csinálni, és csinálom is a saját weboldalamon. Milyen időközönként is van szavazás? Hetente? Nem érné meg legalább heti 40 percet foglalkozni vele? /Vagy itt az a filozófia hogy ingyen van szóval kritizálásnak helye nincs?/ Az én oldalaim is ingyenesek, sőt, semmiféle fizetős tartalom nincs rajta, ilyen VIP tagság se. Nem magát a szavazást mint egészet kritizálom, csak ezt az EGYETLEN egyet, mert ez kivételesen /mert rosszat még GG-n nem láttam ezidáig/ szarul sikerült.
Igaz az én weboldalaim kozel sem ekkorák, de nincs is annyi admin ott. Szerintem nálam nem fogsz látni semmi kritizálnivalót, gondolom látod a hozzáállásomból hogy azt amit csinálok azt lelkiismeretesen csinálom és nem publikálok félkész, vagy kevésbé jól összeállított anyagot.
Részemről ennyi.
CSAK azért álltam neki kritizálni mert én JOBBAN tudom csinálni, és csinálom is a saját weboldalamon. Milyen időközönként is van szavazás? Hetente? Nem érné meg legalább heti 40 percet foglalkozni vele? /Vagy itt az a filozófia hogy ingyen van szóval kritizálásnak helye nincs?/ Az én oldalaim is ingyenesek, sőt, semmiféle fizetős tartalom nincs rajta, ilyen VIP tagság se. Nem magát a szavazást mint egészet kritizálom, csak ezt az EGYETLEN egyet, mert ez kivételesen /mert rosszat még GG-n nem láttam ezidáig/ szarul sikerült.
Igaz az én weboldalaim kozel sem ekkorák, de nincs is annyi admin ott. Szerintem nálam nem fogsz látni semmi kritizálnivalót, gondolom látod a hozzáállásomból hogy azt amit csinálok azt lelkiismeretesen csinálom és nem publikálok félkész, vagy kevésbé jól összeállított anyagot.
Részemről ennyi.
Igazat adok.
De ezt a kérdést át lehet fogalmazni ez csak egy felvetés volt a heti szavazásra.
Azt hiszem aki ezt kirakja az úgyi kicsit módosítja majd úgy hogy az megfelelő legyen
De ezt a kérdést át lehet fogalmazni ez csak egy felvetés volt a heti szavazásra.
Azt hiszem aki ezt kirakja az úgyi kicsit módosítja majd úgy hogy az megfelelő legyen
Amúgy képszerkesztőben 3 perc egy magasságú méretre hozni egy férfi és egy női képet, azt egymás mellé illeszteni, és egy képként elmenteni, így mindkét nemnek ott van példaként 1 kép. Úgy gondolom egy ekkora weboldalnál tuti ért hozzá valaki, és elvárható is lenne. De én azt vonom le ebből az egészből hogy aki a szavazásokat csinálja nem akar rá szánni 10-12 percnél több időt.
Igazat adok Mr.Enigma-nak. Ezek a nők a husitól a soványig az égvilágon semmiben nem különböznek, hiába lesem a képeket perceken keresztül. Punciszőrzet, arc, mellméret, és ennyi volt a különbség. A dagi kifejezetten ronda, amúgy éppen a fórumban találtam egy bombázó dagi nőről képet, csak jobban körül kellene nézni.
"A képek mindig illusztrációk (igaz, nem mindig a legszerencsésebb választások), a többi a fantáziátokra és az ízlésetekre van bízva!"
Nos, ha ez így van akkor vagy több időt kell fordítani a passzoló képek keresésére, vagy ha túlzottan az ember fantáziájára van bízva a dolog, akkor nincs más választás, ki kell hagyni, mint inkább rossz képekkel befolyásolni.
Amúgy tudom mi mennyi idő "fáradozásba" telik ilyen munkánál, 2 komplex weboldalnál vagyok webmester és 3 másik helyen fórumadmin, szóval van fogalmam róla miről beszélek.
"A képek mindig illusztrációk (igaz, nem mindig a legszerencsésebb választások), a többi a fantáziátokra és az ízlésetekre van bízva!"
Nos, ha ez így van akkor vagy több időt kell fordítani a passzoló képek keresésére, vagy ha túlzottan az ember fantáziájára van bízva a dolog, akkor nincs más választás, ki kell hagyni, mint inkább rossz képekkel befolyásolni.
Amúgy tudom mi mennyi idő "fáradozásba" telik ilyen munkánál, 2 komplex weboldalnál vagyok webmester és 3 másik helyen fórumadmin, szóval van fogalmam róla miről beszélek.
A kérdés: Anyósod beleszól a nemi életetekbe a barátoddal/barátnőddel?
Választási lehetőségek:
1. Igen megmondja mit, hogyan és mikor csináljunk
2. Igen állandóan noszogat hogy elégitsem ki a párom mert kibirhatatlan állapotban van
3. Igen, de csak tanácsokat ad
4. Igen ha kérdezük
5. Nem, de szeret leskelődni
6. Nem, de be akar ő is szálni a játékba
7. Nem
Választási lehetőségek:
1. Igen megmondja mit, hogyan és mikor csináljunk
2. Igen állandóan noszogat hogy elégitsem ki a párom mert kibirhatatlan állapotban van
3. Igen, de csak tanácsokat ad
4. Igen ha kérdezük
5. Nem, de szeret leskelődni
6. Nem, de be akar ő is szálni a játékba
7. Nem
Mit tegyek hozzá? Küldjek képeket a szavazáshoz? :)
Jobb nem jut eszembe hirtelen felindulásból, hosszan gondolkodni meg nem sok időm van ezen. Most is csak egy pár perces szönete tartok. Egyébként a kérdés szerintem teljesen jó, csak a képek...
Sokakat befolyásol ám amit ott látnak, és nem feltétlenül az alapján szavaz amit egyébként gondol.
Homepictures hozzázólásáshoz. A husinak titulált csaj tényleg inkább a vékonyhoz passzolna.
Jobb nem jut eszembe hirtelen felindulásból, hosszan gondolkodni meg nem sok időm van ezen. Most is csak egy pár perces szönete tartok. Egyébként a kérdés szerintem teljesen jó, csak a képek...
Sokakat befolyásol ám amit ott látnak, és nem feltétlenül az alapján szavaz amit egyébként gondol.
Homepictures hozzázólásáshoz. A husinak titulált csaj tényleg inkább a vékonyhoz passzolna.
Enigma, homepictures: Nagyon örülök, lehet jobbat ajánlani. Lehetőleg olyat, ami még nem volt, és képes szavazásra is szükségünk van, nem csak szövegesre. Az alkatuk igenis különbözik, esetleg klikkelj a kisképekre és meglátod. Más részt mi alapján vádaskodsz, tisztelt Enigma? ha hozzátennél vmit, azt mondanám, hogy talán van jogod hozzá, de így csak a pofád jár...
Következő szavazás:
Szoktál-e maszturbálni ha párkapcsolatban élsz?
- Csak ha a kapcsolatom 5 évnél régebbi
- Ha nem kapom meg otthon amit szeretnék a páromtól
- Mindig maszturbálok amikor időm engedi, akár van pasim /csajom akár nincs
- Nem szoktam maszturbálni
_ Csak akkor ha párom is tudja és ő akkor pont dolgozik / iskolában van stb és tud róla, hogy közben én otthon mit csinálok
Szoktál-e maszturbálni ha párkapcsolatban élsz?
- Csak ha a kapcsolatom 5 évnél régebbi
- Ha nem kapom meg otthon amit szeretnék a páromtól
- Mindig maszturbálok amikor időm engedi, akár van pasim /csajom akár nincs
- Nem szoktam maszturbálni
_ Csak akkor ha párom is tudja és ő akkor pont dolgozik / iskolában van stb és tud róla, hogy közben én otthon mit csinálok
Bazzeg! Az e heti szavazás nagyon szopás!
A csontsoványtól a husiig ugyanolyan külsejű csajok szerepelnek a képen. Egyik sem vékonyabb a másiknál, csak a mellük mérete különbözik. Most akkor mellméretre kell szavazni, vagy alkatra? OK nem a képre kell, de hamár odarakjátok akkor fedje a valóságot. A Daginál meg egy öreg nő van. És még ronda is az arca. Szebbet nem találtatok?
Azért a szerkesztőség talán összekaphatná magát.
A csontsoványtól a husiig ugyanolyan külsejű csajok szerepelnek a képen. Egyik sem vékonyabb a másiknál, csak a mellük mérete különbözik. Most akkor mellméretre kell szavazni, vagy alkatra? OK nem a képre kell, de hamár odarakjátok akkor fedje a valóságot. A Daginál meg egy öreg nő van. És még ronda is az arca. Szebbet nem találtatok?
Azért a szerkesztőség talán összekaphatná magát.
mi legyen a goldengate házi aszonyának/pasijának neve?
adjatok be ide pár fantázi nevet persze saját termést és nem valhonan vetet..
akár párt is
adjatok be ide pár fantázi nevet persze saját termést és nem valhonan vetet..
akár párt is
Barátnőm nincsen, a tévétől berohad az agyam, vibrátorral nem élek, a kedvenc könyvemet már elolvastam, a szexlapokat nagyon gyorsan meg lehet unni,ezért csak magamat.
Mit vinnél magaddal 1 lakatlan szigetre?
-barátnőmet, barátomat
-TV
-vibrátor
-kedvenc könyv
-sexlapok
-csak magamat
-barátnőmet, barátomat
-TV
-vibrátor
-kedvenc könyv
-sexlapok
-csak magamat
lehetséges, ezért kérdeztem, hogy jól tudom-e....
Kiskorúakét igen, de az első korosztály (14-18) fiatalkorú már, vagy rosszul tudom?? Szerintem kérdezzük meg Vivit!
14-től 25-ig de ha jó nő és 30 feletti az is jó! Neked?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 05. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 05. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 17:15
kedvenc korosztályod?
14-20
20-30
30-40
50-60
60->>
14-20
20-30
30-40
50-60
60->>