Mennyire gyakran önkielégitesz?
1.minden nap
2.majdnem minden nap
3.naponta többször
4.nem szoktam
5.mi az...
1.minden nap
2.majdnem minden nap
3.naponta többször
4.nem szoktam
5.mi az...
Mikor kezdtél el masztizni?
Miért itt veritek ki?
a mellek méretéről volt már szavazás?
(lapos-pici-embörös-nagy-húb+!)
(lapos-pici-embörös-nagy-húb+!)
Szerintem:"Legyen e hét 1 fiml ingyen?"
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 14. péntek 19:57
Ja,mčghogy a politikŕn vitŕzunk,
emlčkezzunk, vissza a Brigitta fčle vitŕkra.
Mčg most sem tudom min balhčztatok:))))))9
Ja,mčghogy a politikŕn vitŕzunk,
Értelek Tom,igazad van természetesen
A jövő héten,tekintettel a választásokra,betehetnétek valami politika,és szex keveréket,mint a múltkor,sokan is szavaztak rá! A gond csak az,hogy a picsa sem olvassa "illetékes"ezt a topicot,csak mi irkálunk ide feleslegesen,itt már annyi jó ötletet irtak,és erre betesznek ilyen hülyeséget is mint ma,és bocsika,mert nem akartam megbántani senkit!
Mivel itt a fazon szezonja lehetne külömbözö mintákra is: kopasz, vékony csík, v alak, háromszög őserdő...
Lehet hogy már volt de 1 évre vissza nem találtam
Lehet hogy már volt de 1 évre vissza nem találtam
Szépen kérlek benneteket ebben a topicban ÚJ SZAVAZÁSOKHOZ ajánljatok témát! Ne chateljetek, és ne postoljatok képeket! A felvetett szavazásokhoz írjatok opciókat is! Köszönjük!
Úgylátszik a nagyközönség nem szereti a tangásokat, mert a bugyisok (piros-kék)állnak nyerésre. Én azért vettem az asszonynak 1 sárga tangát de csak kizárólag azért mert tetszik.
Érdekes, hogy eddig minden politikai eseményt megnyert a FIDESZ, még ezt a szavazást is, de most ezt elvesztettük! Hogy lehet ez?
Azčrt ma este 1 ňrŕt adhatnŕtok politikai vitŕra:)
Elvčgre elčg sok fasz van a politikusok kozott:)
Elvčgre elčg sok fasz van a politikusok kozott:)
#74 | 2006.04.02
Kedves Tom1019! a politikai jellegű cuccokat teljesen jogosan törölted, de azért a heti szavazás politikai tartalma is egyértelmű és ennek kapcsán kezdődtek a hozzászólások is. Úgy gondolom hogy nem egyértelműen csak a forumozók a felelősek ezért.
bocsi ezért a moderátoroktól
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2244)
2006. 04. 09. vasárnap 12:59
(politikai jellegű és személyiségi jogokat sértő kép kimoderálva)
Ja, bocs, nem hittem volna, hogy ez az aláírásod! . Hát tanuld meg írva is alákanyarítani az üzenetet, így: Kabbe Köcsög Szép név, üdv a körösztanyádnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2244)
2006. 04. 09. vasárnap 13:00
csak ez illik rád is !!