Holnap?
Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
2025.03.29.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést nem tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok.
Igényes ,fiatalos pár vagyunk .
Párokat keresünk gabalyodàsra
Igényes ,fiatalos pár vagyunk .
Párokat keresünk gabalyodàsra
Szombat estére ismerkednénk párokkal párcserére

Sziasztok !
Ma estére párt keresnénk.
Egymás előtt/melett orális párcserével!
Ma estére párt keresnénk.
Egymás előtt/melett orális párcserével!
Sugárzik az értelem.
(Ez egy válasz Párosan. üzenetére (2025. 03. 25. kedd 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 01:12
SwitD levele...
"Imadnam de a ma az keteselyes lenne ( azert nem kizart ) viszont egyedul vagyok jelenleg .
Es a ferfi aki megszivta a mai napot mert meg egy cerkat is ki kellene vernem de valahogy kihuzom magam . Megbeszelem majd a jelentkezo sraccal hogy mondja azt sikerrel jartam.
google chat mehet majd . Parom kb 5 perce ment el hatha nyitva lesz a gyogyszertar . Beteg a gyerkoc sajnos"
"Imadnam de a ma az keteselyes lenne ( azert nem kizart ) viszont egyedul vagyok jelenleg .
Es a ferfi aki megszivta a mai napot mert meg egy cerkat is ki kellene vernem de valahogy kihuzom magam . Megbeszelem majd a jelentkezo sraccal hogy mondja azt sikerrel jartam.
google chat mehet majd . Parom kb 5 perce ment el hatha nyitva lesz a gyogyszertar . Beteg a gyerkoc sajnos"
Budapesti, többesben tapasztalt, együtt élő, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Sziasztok. Igényes győri paros szombat estere part keres negyes gabalyodasra.
Helyünk van.
Helyünk van.
Sziasztok.Szìvesen ismerkednènk veletek.
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 24. hétfő 17:02
Sziasztok,hozzánk hasonló párt ,(lányt,asszonyt) keresünk huncutkodásra lehetöleg Pest megyében. Írjatok válaszolunk.
Sziasztok igènyes pàrokat keresünk akik szeretik az erotikàt es az oràlis szexet adni ès kapni is./Bp-Pest megye/
Sziasztok! Április 22.-én nap közbeni találkozóra keresünk Miskolcon nem kamus párokat. Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan! Sok sikert!
Sziasztok párt keresünk pènteken vagy szombaton estère
Női bi párcserès szex a cèl.
Női bi párcserès szex a cèl.
SwitD levele...
Sziasztok parokat keresunk
Parcseres egymas elotti kalandokhoz

Parcseres egymas elotti kalandokhoz

Kár hogy mi nem Kecskemét környékiek vagyunk........
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 24. hétfő 09:27
Kecskeméti vagy környèkbeli, mindkét fèl rèszèről biszex pàrt keresünk baràti,ès szexkapcsolatra.
Sziasztok,hozzánk hasonló párt ,(lányt,asszonyt) keresünk huncutkodásra lehetöleg Pest megyében. Írjatok válaszolunk.
Hellyel rendelkező párt vagy szóló pasit keresünk március 29 szombat estére.Privát üzenetben fénykép telefonos egyeztetés szükséges. Kamusok, hitegetők kíméljenek!
Szasztok!
Ma délután ráérő pár,Budapesten?
Nem,csak beszélgetni szeretnénk...ennek tudatában
Ma délután ráérő pár,Budapesten?
Nem,csak beszélgetni szeretnénk...ennek tudatában

Sziasztok! Fakultatív jelleggel mindkét részről biszexre nyitott, vagány pár vagyunk a Fővárosból. Hozzánk hasonló korú és habitusú Párt keresnénk péntek estéink gátlástalan eltöltéséhez. Privát üzeneteket várunk