Nem vettelek komolyan, előfordul az ilyesmi
Így próbáljon Titeket valaki mesevilágba elvinni... rögtön a piszkos anyagiak
Így próbáljon Titeket valaki mesevilágba elvinni... rögtön a piszkos anyagiak
Szépen átsiklottatok a számok világába!És már filmet is itt lehet letölteni?Jól elmentünk a témától!Ami valójában nincs is! De rose21 témája nagyon tetteszet
Remélem is vivan
Virág veled már zűrösebb lenne a dolog
Egy kis délelőtti vérpezsdítő:
"Harmadik mód
Asszonyod feküdjön a hátára. Helyezkedj el combjai között úgy, hogy az egyik lába a válladon, a másik a hónod alatt legyen. Aztán kerülj beljebb."
Virág veled már zűrösebb lenne a dolog
Egy kis délelőtti vérpezsdítő:
"Harmadik mód
Asszonyod feküdjön a hátára. Helyezkedj el combjai között úgy, hogy az egyik lába a válladon, a másik a hónod alatt legyen. Aztán kerülj beljebb."
Kriszta Erosé a helyes megfejtés
Kriszta, Eros a 10-est megkapjátok, mikor legközelebb talizunk...
A mese meg foyltatódik majd ;-)
Kriszta, Eros a 10-est megkapjátok, mikor legközelebb talizunk...
A mese meg foyltatódik majd ;-)
Google bácsi hamar megfejtette :)
Muhammad an-Nefzawi : Illatos kert
Kérem a piztet! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Muhammad an-Nefzawi : Illatos kert
Kérem a piztet! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 03. 17. péntek 19:50
De műveletlen vagy kisfiam
Ez nem a Káma Szutra
Az 10 forintos kérdés: Miből vannak az idézetek?
Ez nem a Káma Szutra
De műveletlen vagy kisfiam
Ez nem a Káma Szutra
Ez nem a Káma Szutra
"Második mód
Akinek a szerszáma rövidebb, hagyja asszonyát a hátára feküdni. Emelje fel a nő lábait a levegőbe, jobb lábát a jobb füléhez, bal lábát a bal füléhez. Ebben a helyzetben a feneke felemelkedik és a vulvája kidomborodik, ami megkönnyíti a hímtag bevezetését." (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Akinek a szerszáma rövidebb, hagyja asszonyát a hátára feküdni. Emelje fel a nő lábait a levegőbe, jobb lábát a jobb füléhez, bal lábát a bal füléhez. Ebben a helyzetben a feneke felemelkedik és a vulvája kidomborodik, ami megkönnyíti a hímtag bevezetését." (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43991)
2006. 03. 17. péntek 19:18
Én kívánom!!!
Én kívánom!!!
És ezt olvastad már?
"Az egyesülés különböző módjairól
Számos változata és sokféle módja van a nőkhöz való közeledésnek. Itt az ideje, hogy tudassam azokat a különféle módozatokat, amelyek szokásban vannak. Allah, a Magasságos mondta:
"Asszonyaitok a ti termőföldetek. Menjetek földeitekre kedvetek szerint."
Ízlésetek szerint választhatjátok meg a legalkalmasabb helyzetet, de az egyesülésnek az arra rendelt helyen, a vulvában kell történnie.
Első mód
Fektesd asszonyodat a hátára. Helyezkedj el félig felhúzott combjai között és vezesd be szerszámodat. Lábujjauiddal a földnek feszülcve így ütemes mozgásba kezdhetsz. Ezt azoknak ajánlatos, akiknek a vesszeje fejlett..."
Na elsőre ennnyi... Közkivánatra folytköv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
"Az egyesülés különböző módjairól
Számos változata és sokféle módja van a nőkhöz való közeledésnek. Itt az ideje, hogy tudassam azokat a különféle módozatokat, amelyek szokásban vannak. Allah, a Magasságos mondta:
"Asszonyaitok a ti termőföldetek. Menjetek földeitekre kedvetek szerint."
Ízlésetek szerint választhatjátok meg a legalkalmasabb helyzetet, de az egyesülésnek az arra rendelt helyen, a vulvában kell történnie.
Első mód
Fektesd asszonyodat a hátára. Helyezkedj el félig felhúzott combjai között és vezesd be szerszámodat. Lábujjauiddal a földnek feszülcve így ütemes mozgásba kezdhetsz. Ezt azoknak ajánlatos, akiknek a vesszeje fejlett..."
Na elsőre ennnyi... Közkivánatra folytköv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 19:07
Régen olvsatam már!
Régen olvsatam már!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 19:04
Csipkerózsika ujját egy rokka szúrta meg nem tövis
Csipkerózsika ujját egy rokka szúrta meg nem tövis
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 19:02
Még nem is szúrtam
Még nem is szúrtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 19:00
Akkor talán módosítsuka topik címet ;-)
Biológia óra és növénytan felnőtteknek
Biológia óra és növénytan felnőtteknek
Akkor talán módosítsuka topik címet ;-)
Biológia óra és növénytan felnőtteknek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Biológia óra és növénytan felnőtteknek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 18:52
Most nézem,jól összejöttünk,Rose,Virág,moha,tiszta növény
Most nézem,jól összejöttünk,Rose,Virág,moha,tiszta növény
csak még szoknom kell!
mind a kettőtöknek szólt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 18:44
Ugyan nem engem kérdeztél...
De a válasz egyértelmű: előbb a sok törpe, aztán jöhet a herceg holtomiglan-holtodiglan
De a válasz egyértelmű: előbb a sok törpe, aztán jöhet a herceg holtomiglan-holtodiglan
Ugyan nem engem kérdeztél...
De a válasz egyértelmű: előbb a sok törpe, aztán jöhet a herceg holtomiglan-holtodiglan (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De a válasz egyértelmű: előbb a sok törpe, aztán jöhet a herceg holtomiglan-holtodiglan (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 17. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 17. péntek 18:41
És melyik a jobb a herceg vagy a sok törpe? Mert én csak 1 tövis vagyok
És melyik a jobb a herceg vagy a sok törpe? Mert én csak 1 tövis vagyok
Ja az egy másik... sok törpével
Ennél alaposabban nehéz lett volna... Hárman takarítottunk egy 20 m2-es szobát reggel kilenctől délután háromig