Na ez speciel engem is érdekel. Mi a franc az az "ostobenkó"???
Ráadásul nem értek egyet az "reggelig nyalná"-val sem. Max engedném, hogy habosra cumizzon, és ennyi. Nyalja őt aki akarja, én aztán biztosan nem. Szépen leránt, fizet érte, és kész! (Ez egy válasz bebascu üzenetére (2007. 10. 27. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráadásul nem értek egyet az "reggelig nyalná"-val sem. Max engedném, hogy habosra cumizzon, és ennyi. Nyalja őt aki akarja, én aztán biztosan nem. Szépen leránt, fizet érte, és kész! (Ez egy válasz bebascu üzenetére (2007. 10. 27. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 16:21
Paris Hilton egy elkényeztetett, pénzes ostobenkókurva. De ha az ember meglátja, legszívesebben reggelig nyalná! Ez a rövid és tömör véleményem róla!
Ha az ostobenkót megmagyaraznad nekem,hat nagyon halas lennek,mivel en egy kicsit maradi lennek....
(Ez egy válasz bebascu üzenetére (2007. 10. 27. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 16:21
Paris Hilton egy elkényeztetett, pénzes ostobenkókurva. De ha az ember meglátja, legszívesebben reggelig nyalná! Ez a rövid és tömör véleményem róla!
A közepsö foto,az fake....nincs ekkora csöcse...nem is lesz... Es igy se jarkalt meg sehol...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem olyan "kannas",mint sokan szeretnek,es allitjak. Minden mozdulata tervezve van,nem törtenik semmi veletlenül,es erdekes modon minden bugyivillantas,party utanni reszegseg,kihagas,kapunatmaszas rengeteg penzt hoz. ( ugyertve,hogy neki ) S akko mi ? Irigyek vagyunk ? Mar aki...
Valami van benne,mi... szimpatikussa teszi...
Meg sajnaltam is mikor elvitték....
Valami van benne,mi... szimpatikussa teszi...
Meg sajnaltam is mikor elvitték....
duszu, a VIP tagság nem véd mindentől!
Kérlek, hogy mellőzd az ilyen "velős", semmitmondó hozzászólásokat! Ismerd meg a fórumot, próbálj bekapcsolódni érdemben a beszélgetésekbe, mert VIP ide vagy oda, könnyen tiltás lehet a vége! (Ez egy válasz duszu üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek, hogy mellőzd az ilyen "velős", semmitmondó hozzászólásokat! Ismerd meg a fórumot, próbálj bekapcsolódni érdemben a beszélgetésekbe, mert VIP ide vagy oda, könnyen tiltás lehet a vége! (Ez egy válasz duszu üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Gusztusos ,ehető, már annak aki megkapja.
Köszönöm, megkaptam, aztán rájöttem én is, csak az Integrity szervere sz.rakodott nem engedett válaszolni... De köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 09. 09. vasárnap 16:37
ROB SCHNEIDER a csávó!
írtam privibe is!
írtam privibe is!
ROB SCHNEIDER a csávó!
írtam privibe is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az istennek se ugrik be ennek a színésznek a neve, akivel Paris pózol. Tudja valaki?
írtam privibe is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 17:33
Az istennek se ugrik be ennek a színésznek a neve, akivel Paris pózol. Tudja valaki?
kisugárzása?!
ja, mint a csernobili takarítónőnek!
én ugyanúgy hányok tőle, min kannától. ugyanaz a gyomorforgató undor (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ja, mint a csernobili takarítónőnek!
én ugyanúgy hányok tőle, min kannától. ugyanaz a gyomorforgató undor (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 10:03
Én nm szeretem a sowány nőket...de ennek wan wmi kisugárzása...(nm érzed?)...wmiéert megfog...
Én nm szeretem a sowány nőket...de ennek wan wmi kisugárzása...(nm érzed?)...wmiéert megfog...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 09:58
én ebbe a nőbe nem találok semmi szépet!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója!
én ebbe a nőbe nem találok semmi szépet!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
szia kata No 2