De már löki a nyilas dumát, h belátta, h eddig blablabla életet élt, és hogy mennyire megváltoztatta blablabla, és hogy eztán ő lesz a mintapolgár... Na ja, mint Britney, a szabadulása után kb 1 napig nem fog inni...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 13:15
Valamelyik nap olvastam parisról,hogy a börtönben nem hajlandó enni nehogy használniia kelljen a wc-t.Még mindíg attól fél,hogy lefotóznák.Hát legalább azt tudjuk,hogy tényleg szenved a "bűneiért".Meg az mekkora lenne ha pont akkor fotóznák le mikor utoljára használja a wc-t
Valamelyik nap olvastam parisról,hogy a börtönben nem hajlandó enni nehogy használniia kelljen a wc-t.Még mindíg attól fél,hogy lefotóznák.Hát legalább azt tudjuk,hogy tényleg szenved a "bűneiért".Meg az mekkora lenne ha pont akkor fotóznák le mikor utoljára használja a wc-t
nem is olyan annyira jó nő inkább a pénze jobb lenne
Én elfogadnám szobadísznek... egy hamisítatlan amerikai Barbie baba élő kiadásban...
de hát én semmilyen testőrt nem fizetek!
igazad van!
végül is a ló se csúnya! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
igazad van!
végül is a ló se csúnya! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 13:06
Ennek a nőnek tulajdonképpen csak megszületni volt nehéz, amúgy viszont semmi haszna és semmi értelme sincs, viszont minden áldott nap tele van vele a világsajtó, vagy kényelmetlen neki a zárkaélet, vagy kihozatták a szülék a sanyarú háziőrizetbe, és máris ment mulatni szigorúan bugyi nélkül és bedrogozva, vagy pofára esett tökmólésan az utcán, vajon papa minek fizeti a testőrt? Állítólag a közös börtönebéden a nyakába öntötték a társai a menüt és ettől lelkileg összeomlott. Óhhh...., úúúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom!
ezektől függetlenül nem rossz nő!
Ennek a nőnek tulajdonképpen csak megszületni volt nehéz, amúgy viszont semmi haszna és semmi értelme sincs, viszont minden áldott nap tele van vele a világsajtó, vagy kényelmetlen neki a zárkaélet, vagy kihozatták a szülék a sanyarú háziőrizetbe, és máris ment mulatni szigorúan bugyi nélkül és bedrogozva, vagy pofára esett tökmólésan az utcán, vajon papa minek fizeti a testőrt? Állítólag a közös börtönebéden a nyakába öntötték a társai a menüt és ettől lelkileg összeomlott. Óhhh...., úúúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom!
Mondjuk én elővenném a sheriffet is, hogy mennyivel lett megkenve, h kiengedje háziőrizetbe...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg végig zokogott a bíróságon és az annyát akarta látni
Egy bulvárhír: Parist a helyi sheriff utasítására 5 nap börtön után kiengedték (eü okokrta hivatkozva), és büntetését is elfelezték, mire a bíró alig fél napos szabadláb után visszaküldette (rendőri kísérettel!) a börtönbe, az alap 45 nap letöltésére, mondván, h semmi eü okot nem talált, ami miatt ne tudná Hilton kisasszony a büntijét letölteni. Paris hisztériázva vette tudomásul az ítéletet!
Sztem vizuálisan kihivásokkal küzd+hálivúd közkurvája-persze csak a pénzes hireseknek.Videjót láttam én is,inkább itt az amatör videk,jobbak
kívánom Neked, h sosem legyen értelmesebb nőd, mint Ő és a magyar alteregója.
bár az se derül ki számomra, h milyen nemű vagy ...
lehet az kellett volna írnom pasid
de azért örömteli lenne, ha új gondolatot is írtál volna, mert ezt már másütt is leírtad!
bár az se derül ki számomra, h milyen nemű vagy ...
lehet az kellett volna írnom pasid
de azért örömteli lenne, ha új gondolatot is írtál volna, mert ezt már másütt is leírtad!
Szerencsétlen csaj, már szinte őrület amit csinál.
Talán a börtönben magához tér. Lássuk be, jogosítvány nélkül, ittasan, sebességhatár kétszeresével!!
A videói viszont jók. Csak hát nem egészen százas a csaj.
Talán a börtönben magához tér. Lássuk be, jogosítvány nélkül, ittasan, sebességhatár kétszeresével!!
A videói viszont jók. Csak hát nem egészen százas a csaj.
akkor Őrá mit írjak?
max Zombeeet tudom idézni!
semmivel se jobb, mint akire Ő használja!
vagy mégis jobb?
Őt azé felpróbálnám, míg az alteregóját sosem!
max Zombeeet tudom idézni!
semmivel se jobb, mint akire Ő használja!
vagy mégis jobb?
Őt azé felpróbálnám, míg az alteregóját sosem!
Egy nagyképű, beképzelt anorex kis ribanc. Nem tudom miért kell sztárolni, se hangja, se alakja, cask vékony csontos válla, meg segge van. Az kéne neki, ha vagy három nagy bantu néger jól szétkú..á a 28 centis farkukkal minden síkosítás nélkül! Remélem a börtönben megkapja, legalább a smasszer hölgyek megrendezik egy jó keményen gumibottal!
Még a börtönből is pénzt fog csinálni!
majd most a dutyíban adnak neki!
igy jó ahogy van de a pénze az enyém lehetne