Hihetetlenül nehéz ügy,ez tény!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 25. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860654)
2012. 12. 25. kedd 08:55
Sajnos ez nem csak itt igaz, szinte mindenütt. Túl sok a férfi kínálat és túl kevés a női kereslet. Pláne a bi női! Sok pasi nőnek adja ki magát, hátha úgy képekhez jut, vagy csak szimplán erre élvez... Sajnos ezt nem lehet mindig kiszűrni, így kezdünk bele bele fásulni a dolgokba.
Tudom, hogy ez van. Azért írtam le én is. Ez konkrétan az elmúlt két hétben és konkrétan itt a GG-n történt. De máshol sem jobb a helyzet. Én azért nem is keresek lányt, mert az szinte teljesen lehetetlen. Párokkal találkoztam már az évek alatt, vannak nagyon kellemes emlékeim. De nagyon sok levél és kitartás kell ahhoz, hogy akár csak egy találkozó is összejöjjön. Nem tudom hogy lehetne kiszűrni a valótlan "embereket". De ez így katasztrófa...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 25. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2012. 12. 25. kedd 07:38
Szia!
Ez nem csak a párokra,férfiakra jellemző,Én bi barátnőre vágyom,de csak a levelezésig jutok,amikor randira kerülne a sor,vagy tel szám cserére,akkor végleg eltűnnek,vagy kamu számot adnak meg.
Ez nem csak a párokra,férfiakra jellemző,Én bi barátnőre vágyom,de csak a levelezésig jutok,amikor randira kerülne a sor,vagy tel szám cserére,akkor végleg eltűnnek,vagy kamu számot adnak meg.
Ja, ezt a Dóri üzenetére akartam, csak rossz helyen kattintottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 25. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860654)
2012. 12. 25. kedd 08:55
Sajnos ez nem csak itt igaz, szinte mindenütt. Túl sok a férfi kínálat és túl kevés a női kereslet. Pláne a bi női! Sok pasi nőnek adja ki magát, hátha úgy képekhez jut, vagy csak szimplán erre élvez... Sajnos ezt nem lehet mindig kiszűrni, így kezdünk bele bele fásulni a dolgokba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 21. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369)
2012. 12. 21. péntek 09:59
Egyes idióta pasik képesek odáig menni, hogy küldenek képeket, melyeken állítólag ő és a párja van. Ez persze így utólag valószínűleg nem igaz, hanem a kikunyizott képeket küldik tovább sajátként. Aztán még a telefonszámukat is megadják, és képesek 10 percen keresztül arról beszélni, hogy a feleségüket hogy lehet megdugni, és eddig milyen élményekben volt részük. Aztán jön a duma, hogy egyeztetnek az asszonnyal, és utána megbeszéljük a találkozót. Na itt szakad meg a kapcsolat.....Aztán persze egészen véletlenül az adatlapjuk teljesen lecsupaszodik, mintha sosem léteztek volna. Remélem olvassa az, akinek ezt kell! De azért az megnyugtat, hogy az ilyeneknek valószínűleg sosem voltak olyan élményei, mint nekem, és nem is lesznek! De rám még várnak felejthetetlen percek, még ha néha ezt nehéz is elhinni...
Szia!
Ez nem csak a párokra,férfiakra jellemző,Én bi barátnőre vágyom,de csak a levelezésig jutok,amikor randira kerülne a sor,vagy tel szám cserére,akkor végleg eltűnnek,vagy kamu számot adnak meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 21. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem csak a párokra,férfiakra jellemző,Én bi barátnőre vágyom,de csak a levelezésig jutok,amikor randira kerülne a sor,vagy tel szám cserére,akkor végleg eltűnnek,vagy kamu számot adnak meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 21. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369)
2012. 12. 21. péntek 09:59
Egyes idióta pasik képesek odáig menni, hogy küldenek képeket, melyeken állítólag ő és a párja van. Ez persze így utólag valószínűleg nem igaz, hanem a kikunyizott képeket küldik tovább sajátként. Aztán még a telefonszámukat is megadják, és képesek 10 percen keresztül arról beszélni, hogy a feleségüket hogy lehet megdugni, és eddig milyen élményekben volt részük. Aztán jön a duma, hogy egyeztetnek az asszonnyal, és utána megbeszéljük a találkozót. Na itt szakad meg a kapcsolat.....Aztán persze egészen véletlenül az adatlapjuk teljesen lecsupaszodik, mintha sosem léteztek volna. Remélem olvassa az, akinek ezt kell! De azért az megnyugtat, hogy az ilyeneknek valószínűleg sosem voltak olyan élményei, mint nekem, és nem is lesznek! De rám még várnak felejthetetlen percek, még ha néha ezt nehéz is elhinni...
Pár keres férfit! Csak ezzel kapcsolatban van tapasztalatom,
így csak ehhez tudok hozzászólni. A legnehezebb kategória,
a partnerkeresésben. Én a férfi vagyok, nem a pár... Kaptam, és
írtam is már sok levelet! Szerintem a hírdetők számát
figyelembe véve, legalább annyian vannak a (KAMUS) párok,
mint ahányan a férfiak!! Szándékosan tettem zárójelbe a szót!
Az a tapasztalatom, hogy ezek a párok, vagy a férfiak, nem
ezzel a szándékkal regisztrálnak, nem ezért írnak, vagy válaszolnak!
Egyszerűen abban a pillanatban, akarják, kívánják...De más a
valóság! Voltam olyan helyzetben, hogy ott volt egy házaspátr,
és voltunk hárman férfiak. A nő felváltva szopott minket, de
az egyik srác hírtelen fogta magát, és elment... Nem hiszem,
hogy kamuból járta végig a tiszteletköröket, utazott megjelent stb...
A fantáziájában élt a dolog, de az életben nem működött!
Rengeteg pár is így van ezzel! (tudom nem fogok sikert aratni
ezzel, de leírom) Az esetek 90%-ában a férfiak akik, rábeszélik
a feleségüket, persze nem lehetne, ha nem lenne VÁGY, de
ők azok is, akik, ha szembesűlnek a dologgal....
Mi lesz ha nagyon élvezi? Mi lesz, ha nagyobb van neki?
Miért ért velem egyet abban, hogy ő legyen az? Talán tettszik
neki? Igen, az van, hogy ha elhívtok egy férfit, az megfogja
dugni a feleséged...és hidd el élvezni fogja! Akarod? Idegen
férfi bassza majd, tövig nyomja a puncijába, sőt a párod
fogja magába húzni, nyögve, lihegve.. Akarod? Na erről van
szó! ********************
(moderálva: nem beajánlkozó topic )
így csak ehhez tudok hozzászólni. A legnehezebb kategória,
a partnerkeresésben. Én a férfi vagyok, nem a pár... Kaptam, és
írtam is már sok levelet! Szerintem a hírdetők számát
figyelembe véve, legalább annyian vannak a (KAMUS) párok,
mint ahányan a férfiak!! Szándékosan tettem zárójelbe a szót!
Az a tapasztalatom, hogy ezek a párok, vagy a férfiak, nem
ezzel a szándékkal regisztrálnak, nem ezért írnak, vagy válaszolnak!
Egyszerűen abban a pillanatban, akarják, kívánják...De más a
valóság! Voltam olyan helyzetben, hogy ott volt egy házaspátr,
és voltunk hárman férfiak. A nő felváltva szopott minket, de
az egyik srác hírtelen fogta magát, és elment... Nem hiszem,
hogy kamuból járta végig a tiszteletköröket, utazott megjelent stb...
A fantáziájában élt a dolog, de az életben nem működött!
Rengeteg pár is így van ezzel! (tudom nem fogok sikert aratni
ezzel, de leírom) Az esetek 90%-ában a férfiak akik, rábeszélik
a feleségüket, persze nem lehetne, ha nem lenne VÁGY, de
ők azok is, akik, ha szembesűlnek a dologgal....
Mi lesz ha nagyon élvezi? Mi lesz, ha nagyobb van neki?
Miért ért velem egyet abban, hogy ő legyen az? Talán tettszik
neki? Igen, az van, hogy ha elhívtok egy férfit, az megfogja
dugni a feleséged...és hidd el élvezni fogja! Akarod? Idegen
férfi bassza majd, tövig nyomja a puncijába, sőt a párod
fogja magába húzni, nyögve, lihegve.. Akarod? Na erről van
szó! ********************
(moderálva: nem beajánlkozó topic )
az biztos hogy sokat kell beszélgetni és megmondani ki mit szeret meddig megy el
nálunk az első ilyen spontán történt nem is gondoltunk rá
buli után elég spiccesen lett egymás elötti
majd utánna párom és a másik lány kezdték simizni egymást majd oráloztak
erre én beleültem a pasi ölébe
de másnap mindent megbeszéltünk, a folytatást is
3 évig tartott de csak mert külföldre költöztek és évente 1-2 még most is van
nálunk az első ilyen spontán történt nem is gondoltunk rá
buli után elég spiccesen lett egymás elötti
majd utánna párom és a másik lány kezdték simizni egymást majd oráloztak
erre én beleültem a pasi ölébe
de másnap mindent megbeszéltünk, a folytatást is
3 évig tartott de csak mert külföldre költöztek és évente 1-2 még most is van
Mi egy párral tartottuk eddig a kapcsolatot,de a pár fiú tagja kicsit túl ment azon ponton, amit a barátom kívánatosanak tartott, így nem talizunk már velük.
Egy idő után minden 4-es felállás így végzi,hogy az egyik fél többet akar??
Gondoltuk inkább egy klubba látogatnánk el, ott talán nem alakul ki ílyen helyzet, csak pont azért mert ismeretlen a társaság kicsit nehezen idul
Egy idő után minden 4-es felállás így végzi,hogy az egyik fél többet akar??
Gondoltuk inkább egy klubba látogatnánk el, ott talán nem alakul ki ílyen helyzet, csak pont azért mert ismeretlen a társaság kicsit nehezen idul
Nekem nincsennek rossz tapasztalataim, eddig akikkel itt megismerkedtem azokkal minden flottul ment. Persze nem egyszerű, kitartás kívánok mindenkinek.
Sajna nekem is több a kellemetlen élményem, mint a kellemes. Nekem nem gond, ha messzebre kell mennem. szívesen találkozom akivel megbeszéljük a randevút! Számtalan eset volt, hogy nem jöttek el a megbeszélt helyre. Induláskor még felhívtam, hogy most indulok, persze gyere csak mondja! Mikor ott vagyok, még a telefont sem veszi fel! Ez ugye, ha az ember levezet néhány száz kilómétert, kicsit aljas viselkedés!? Ez ellen egy féleképpen lehet védekezni, ha nem ismerkedünk! Ez persze nem megoldás! A másikat is embernek nézve, komolyan kellene venni a témát!
Nekünk van pozitiv és negatív tapasztalat is. Vannak korrekt párok és szolo fiuk lányok is. És ennek az ellenkezője is. Mi itt találtunk egy klassz srácot, szólunk neki jön, kemény, bírja és kellően perverz. Néha még lányokat is hoz magával, szóval nem lehet rá panasz. De ez szerencse a részünkről.
Amennyiben sikerül az embernek találnia egy megfelelő párt/harmadikat szerintem a távolság nem lehet akadály. Persze olyanra gondolok, hogy mondjuk havi 1 alkalom és nem hetente kétszer. Mert akkor már tényleg macerás lehet a nagy távolság. Azon múlik az egész, hogy normális-e a másik fél vagy csak szórakozik az emberrel. Mindegy, hogy 50km vagy 250km ha nem jön össze a találkozó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (842953)
2012. 12. 16. vasárnap 16:16
Nekem már volt szerencsém találni egy hozzám illő, és nekem is színpatikus párt, annak ellenére hogy ugyanabban a szituációban vagyok mint te. Bár sok esetbe a földrajzi távolság is igen jelentős probléma, mert mi értelme lenne 250Km utazni egy kis huncutkodásért. Annak ellenére én is 150km utaztam hogy valóra váltsam a hármast!
Kitartás lehet valaki pont téged keres csak még nem találtatok egymásra!
Egy biztos ,a legkönnyebb helyzetben azok a párok és lányok vannak akik fiúkat keresnek. De sokszor ez sem olyan egyszerű,főleg ha nem mindenkivel és mindenáron fekszünk össze.
Pl most az utolsó kis rosszalkodásunkra 6 fiúnak üzentünk (mondván abból 3 tuti) és csak egy jött el,pedig velük előtte már volt képcsere ilyesmi.Az különösen bosszantó ,hogy ketten biztosra ígérték fel is hívtak telefonon ennek ellenére az egyikük nem jött el,ráadásul nem is üzent hogy bocs közbejött vmi. A másik 4 fiú legalább korrekt volt üzentek nekik nem volt jó az időpont. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl most az utolsó kis rosszalkodásunkra 6 fiúnak üzentünk (mondván abból 3 tuti) és csak egy jött el,pedig velük előtte már volt képcsere ilyesmi.Az különösen bosszantó ,hogy ketten biztosra ígérték fel is hívtak telefonon ennek ellenére az egyikük nem jött el,ráadásul nem is üzent hogy bocs közbejött vmi. A másik 4 fiú legalább korrekt volt üzentek nekik nem volt jó az időpont. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (842953)
2012. 12. 16. vasárnap 16:16
Nekem már volt szerencsém találni egy hozzám illő, és nekem is színpatikus párt, annak ellenére hogy ugyanabban a szituációban vagyok mint te. Bár sok esetbe a földrajzi távolság is igen jelentős probléma, mert mi értelme lenne 250Km utazni egy kis huncutkodásért. Annak ellenére én is 150km utaztam hogy valóra váltsam a hármast!
Kitartás lehet valaki pont téged keres csak még nem találtatok egymásra! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kitartás lehet valaki pont téged keres csak még nem találtatok egymásra! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797912)
2012. 12. 16. vasárnap 10:39
Sajnos egy szóló pasinak esélye sincs, mindenki párt keres vagy lányt. Teszem föl ha nekem van párom de ő nem hajlandó hármas vagy négyes szexre, akkor mit csináljak? Keresek egy nőt aki szeretne négyest, de csak 50% van meg a párból. Na most mondjatok valami okosat!!!!
Sajnos tényleg így van. Mi is tapasztaltuk.
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 10:46
Szia megnyugtatlak pároknak sincs sok esély az ismerkedésre! Hetente2-3 szór írok a párkereséses fórumba nem sűrűn kell válaszolni a megkeresésre ha pedig írunk valakinek derogál még egy nem-et is írni, halott az egész!!!!
Szia megnyugtatlak pároknak sincs sok esély az ismerkedésre! Hetente2-3 szór írok a párkereséses fórumba nem sűrűn kell válaszolni a megkeresésre ha pedig írunk valakinek derogál még egy nem-et is írni, halott az egész!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797912)
2012. 12. 16. vasárnap 10:39
Sajnos egy szóló pasinak esélye sincs, mindenki párt keres vagy lányt. Teszem föl ha nekem van párom de ő nem hajlandó hármas vagy négyes szexre, akkor mit csináljak? Keresek egy nőt aki szeretne négyest, de csak 50% van meg a párból. Na most mondjatok valami okosat!!!!
Parommal jopar evig voltunk kulonbozo partnerkereso oldalakon -itt is- es nem kellett sok ido,h mi is megtapasztaljuk az ilyenfajta partnerkereses pozitiv es negativ oldalait.Sok felhasznalo fejeben ezeken az oldalakon az a teveszme el,h ha valaki/k,elsosorban nok es parok erotikus partnert keresnek az egyenlo azzal,h mindenkivel dugnanak,aki csak felejuk jar.Teny,h az lenne a cel,h a feltetlenul szukseges korok lefutasa utan rovid idon belul a vagyak megvalosuljanak,de ahhoz a szimpatia es az egymasra hangolodas elengedhetetlen.Kulonosen igaz ez a holgyekre,hiszen a tobbes szexnek nagyreszt az o elvezetuk fokozasarol kell(ene) szolnia.Ami viszont legtobbjuknel erzeki,erotikus jatszadozasbol,kenyeztetesbol all es nem abbol,h nekiesnek,mint kannyul az anyjanak.Ez csak egy olyan kulso partnerrel megy konnyen,akinek megvan hozza a szexualis kulturaja.De hogy idaig eljusson valaki,h ezt bizonyithassa is szuksege van jo modorra,kommunikacios kezsegre,intellektualis kisugarzasra,ami felkelti a no kivancsisagat es vagyat.Nem beszelve arrol amirol sokan elfeledkeznek,h a parok ferfi tagjai sem osemberi osztonlenyekkel kivanjak a legintimebb modon megosztani eletuk parjat.Sajnos vannak akik vagy szandekosan hagyjak figyelmen kivul a legelemibb kapcsolatteremtesi normakat vagy sulyosabb esetben nincsenek is tisztaban vele,h vannak ilyenek.Ezek felhigitjak a komoly keresok taborat es rengeteg rossz tapasztalatot generalva sok nonek es parnak veszik el a kedvet a probalkozastol.Az biztos,h a sok-sok turelem mellett egy csipet szerencse is kell a minden elvarasnak megfelelo partner megtalalasahoz.Ha viszont a turelmunk meghozza a gyumolcset az atelt kellemes elmenyek sokszorosan karpotolhatnak a nehezsegekert.....
Teljesen egyetértek veled az intelligenciával kapcsolatban, mert igaz hogy nem hemzseg a lehetőség, hogy párhoz csatlakozzam, de azt vallom ki hogy beszél róla olyan a hozzáállása is.
Volt olyanra példa hogy lekamuzott a pár, mert elvesztettem az érdeklődésem irántuk. Jött tőlük egy olyan válasz, hogy " Gyere és basszad szét a párom lucskos pináját"!
Nekem ez nem volt sem izgató, sem intelligens!
Talán azért mert én egy szenvedélyes kapcsolatra vágyom, nem pedig csak egy dugásra! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt olyanra példa hogy lekamuzott a pár, mert elvesztettem az érdeklődésem irántuk. Jött tőlük egy olyan válasz, hogy " Gyere és basszad szét a párom lucskos pináját"!
Nekem ez nem volt sem izgató, sem intelligens!
Talán azért mert én egy szenvedélyes kapcsolatra vágyom, nem pedig csak egy dugásra! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 12. 14. péntek 10:54
Régebben a farokméret vitánál fejtegette valaki, hogy a jó sex nem a farok méretével, hanem az intelligenciával arányos.